عزیز دل اخه مبین نت برا این مودم فریمور داره:D:D:Dنقل قول:
بعدشم اگه دستگاه خودکار ردش میکنه اینا بستش اپدیت پکشون!!!!
عزیز دل اخه مبین نت برا این مودم فریمور داره:D:D:Dنقل قول:
بعدشم اگه دستگاه خودکار ردش میکنه اینا بستش اپدیت پکشون!!!!
تست کردم متاسفانه نشد . روی مودم ها پیام نقلو انتقال همتا نمیاد فقط اگه تو سامانه ثبت نشده باشه پیام میاد.نقل قول:
شرکت های اپراتور مثل مبین نت بر اساس imei که تو سیستم خودشون ثبت شده باشه آپدیت میفرستن.نقل قول:
اگه کسی imeiدستگاه رو عوض کنه تو مبین نت نمیشه ولی تو مودم های ایرانسل و وینکس و بهارنت شما قادر هستید imeiدستگاه رو عوض کنید و انها قادر به ارسال آپدیت نیستند!!!! فقط مبین نت هایی که با ورژن192 انلاک کردند اگه imeiدستگاهشونو عوض کنن خیالشون راحته که اپدیت نمیشه!!!نقل قول:
ولی سیم مبین نت یادتون نره یک نفوذ دیگه داره تا اپدیت بگیره مودم فقط و فقط مودم های منتاژ مبین نت میگیرن!!!!
برا من راحت پیامک میاد مثلا سیم کارت برادرم رو انداختم رو مودم برای اولین بار و پیامک اومد و زیرش هم imei رو نوشته بود . البته هر چند imei به درد نمیخوره خب مودم داره کار میکنه و غیر قابل دستکاری هم هست و خود به خود هم imei از بین نمیره تا دستکاری نشه و تمامی این مودم ها قانونی وارد شدن و انلاک شدن و همشون ریجیستر هستن مطمئن باشید خودم 50 تا فروختم و همشو تست زدم .نقل قول:
گوشی ساده ندارم که تست کنم، معمولا اون پیام رجیستر که میاد یعنی همه چیز درسته.نقل قول:
خط آسیاتک هم دارم، ولی چون اینترنتم آسیاتک نیست پیغام رجیستر رو نمیده.
نه کاری به رجیستری نداشتم . در کل گفتم شاید روش یا نرم افزار خاصی باشه برای مشاهده این اطلاعات.نقل قول:
باسلام
جهت اطلاع از قیمت و نحوه تهیه ، شماره تماس میخواستم
سلام موجود نمیباشدنقل قول:
چرا نسلش منقرض شد ؟ دیگه تو ایران گیر نمیاد ؟نقل قول:
اینها یه مدت می اومد الان دیگه نمیاد و اینها دست دوم های کشورهای عربی بود .نقل قول:
تشکر از شما ، ممنون بایت وقتی می گذاریدنقل قول:
بنابراین در این شرایط ، موردی برای پیشنهاد و تهیه هستش؟
جایی مودم i60 ایرانسل آکبند که از قبل آنلاک (مطابق با آموزش شما بصورت صحیح) آنلاک شده باشد ؛ برای فروش هست؟
مودم قطری قابل مقایسه با مودم i60 در سرعت نیست و یک سر و گردن ازش بالاتره چرا چون fdd 4.5 هست . برا خرید i60 میتونید از سایت ایرانسل تهیه و انلاک کنید با آموزش های موجود در انجمن .نقل قول:
بسیار عالی ، پیش آ پیش از آموزش های دقیق و کارآمد شما ممنون هستم:»:)نقل قول:
مودم fd-m60 هم که در کپشن هست ظاهرا 4.5g هست(البته چون تازه وارد مباحث شدم اطلاعاتی کمی در این حوزه دارم) باتوجه به اینکه از سیم کارت fdd بهره خواهم برد در شرایط (روستایی) که سیگنال کمی نوسان میکند ، بین مودم ثابت i60 و fd-m60 کدام گزینه مناسب تر خواهد بود؟
سلام . من یک تعداد دارم wbb چند تا لازم دارین
مهندس فریمور جدید برای این مودم های نیست؟؟
سلام...
سیم کارت ایرانسل و همراه اول رو وقتی داخل این مودم قرار می دیم، سیم کارت رو قبول می کنه (apn ایرانسل یا همراه اول رو نشون میده ) اما اینترنت نداره و وسایل فقط با dns وصل میشن به اینترنت و می تونن استفاده کنن... داخل خود مودم هم dns وارد نمیشه... و با dns گوگل سرعت کاهش پیدا می کنه...
میشه راهنمایی بفرمایید که تو تنظیمات مودم چیکار می تونم بکنم؟
یا اگر dns مناسب تری هست بفرمایید که از اون استفاده کنم...
این مودم ایا tdlte ایرانسل رو پشتیبانی میکنه؟
سلام ، صابر عزیز اسکرین شات های صفحات وب مودم را چطور گرفتین ؟ مودم من امکانات خیلی جزئی داره . مثلا بخش SIP اصلا منوهایی که شما دارید رو نداره. ممکنه مثل بعضی از دیوایسهای هواوی یوزر پس غیر ادمین داشته باشه ؟ admintelecom/telecomadmin و root و administrator رو هم تست کردم . ممنون میشم جواب بدین
درود
چطور میشه از قابلیت VOIP استفاده کرد؟ برای من تنها نوشته که SIP Account ! اما برای آقای صابری اگه اشتباه نکنم موارد دیگه ای ام نوشته بود حتی تو قسمت System اما برای من اون موارد و گزینه ها رو ندارد؟ آیا شما نرم افزار دستگاه رو ارتقا یا بروزرسانی کردید؟؟؟
قابلیت های دیگه ای هم داره مثل WLAN و VLAN یا Static Routing و Dynamic Routing و Port Forwarding و DMZ و UPnP و DLNA Server و DDNS و Samba Server
در ضمن برای دسترسی به اینترنت هم تنها صفحه گوگل رو میاره و به سایت های دیگه دسترسی نداره مگر این که DNS های گوگل یا 1.1.1.1 رو وارد کنم! چرا؟؟؟
تنها یک سوال دیگه این که من وقتی Samba Server رو فعال کردم چیز جالبی بنظر میاد اما میشه از یک شهر دیگه هم با این ویژگی به اطلاعات روی فلش به کمک مودم دسترسی داشت؟ مثل یک فضای ذخیره سازی یا بهتره بگم مثل سرور اما تنها برای ذخیره سازی!
سپاس
سلام
من میخواهم این مودم رو برای بازی و استفاده خونگی بخرم پیشنهاد میکنید؟
بعد این مودم از لحاظ خرابی و...چطوره؟
ممنون از شما
- - - Updated - - -
سلام
من میخواهم این مودم رو برای بازی و استفاده خونگی بخرم پیشنهاد میکنید؟
بعد این مودم از لحاظ خرابی و...چطوره؟
ممنون از شما
درود
برخی از مودم های هواویی این قابلیت را دارند که یک گوشی تلفن به آنها وصل کرد و از طریق سیم کارت تماس تلفنی برقرار کرد. آیا این مودم هم این قابلیت را دارد؟
ممنون
با سلام خدمت دوستان
این مودم هواویی wbb مشکل dns برای اپراتور ایرانسل در بعضی مناطق داره آیا با تنظیمات شبکه و apn و یا تنظیم دستی شبکه و اپراتور مشکل حل میشه
کسی مشکل dns این مودمها رو حل کرده
- - - Updated - - -
با سلامنقل قول:
این مودم دربعضی مناطق برای ایرانسل مشکل dns داره
با search دستی شبکه و انتخاب شبکه احتمالا حل بشه ...شنیدم با تغییرات شبکه مشکل رو حل کردند ولی من موفق نشدم ..دوستان تجربیات شونو مطرح کنند
نقل قول:
درود
من با دادن DNSهای گوگل مشکل شبکه رو حل کردم! ضمنا من تو بدترین نقطه جغرافیایی هستم اما ۴G رو با ۳ تا از خونه های آنتن مودم وصل میشه و سرعت ۶ و ۷ مگابایت برای دانلود به من میده! اما بدون DNS کار نمیکنه! دلیلش رو نمیدونم اما هرچی هست بخاطر طراحی و فریمور روش هست!
البته بود بعضی مواقع بدون DNS تنها میشه باهاش برم تو گوگل!
سلام من تست کردم، نام کاربری ooredooadmin و رمز عبور adminooredoo
سلامنقل قول:
خیلی ممنون که نام کاربری و رمز ورود رو گفتید! چقدر جالب شده الان! :tongue::tongue::biggrin::دی:دی:دی:دی:دی
سلام. من این مودم رو امروز به قیمت ۱۳۰۰ تهیه کردم و سیم کارت ایرانسل گذاشتم. سرعتم وقت دانلود فراتر از ۲۴ مگابیت نمیره. از کجا بفهمم تجمیع میکنه یا خیر؟
(خود گوشی م که آنر ۱۰ هست بعضن با ایرانسل تا ۳۲ مگابیت روو همین 4g میره. بعضی وقتا که 4.5g میشه تا ۴۵ هم میره. با همراه اول اکثرن روو 4.5g هست و بین ۵۰ تا ۶۰ مگابیت سرعت میده)
(منطقه تست: تهران. سید خندان)
همراه اول هم روو مودم گذاشتم و فرقی نکرد. همون ۲۰ تا ۲۵ میشه. آنتن هم ۳ تا ۴ خطش پر هست همیشه. با speedcheck.ir که معمولن حوالی ۲۰مگابیت نشون میده.
سلامنقل قول:
منم همین مشکل رو دارم هر کاری میکنم سرعت گوشی بهتره!!!
آقا من تهش مودم رو پس دادم. دوباره یک مودم دسته دوم a5186s-22a از همین ooredoo خریدم. به قیمت ۲۴۰۰. ایندفه خوب بود. یعنی خیلی نزدیک گوشیم بود.
البته هنوز گوشیم ۲۰ درصد سریعتره که خب فک کنم به خاطر چیپست جدیدترشه. به هر حال گوشی ۲۰۱۹ هست. اما اون مال ۲۰۱۵ هستش.
وقتی سه تا را پشت سر هم و هر کدوم سه بار اسپید تست گرفتم این نتایج حاصل شد:
مودم wbb-router30: حدود ۲۵ مگابیت
گوشی honor 10: حدود ۶۹ مگابیت
مودم a5186s-22a: حدود ۶۰ مگابیت
dns این مودم از کجا عوض میشه؟
عوض نمیشه متاسفانه! اون چیزی که توو eth هم هست ربطی به dhcp و dns اینترنت نداره.
کلن باید در خود دستگاهها (موبایل و ویندوز) به صورت دستی عوض کنید. در اندروید که باید static ip انتخاب کنید و خودتون وارد کنید. توو ویندوز میشه آیپی داینامیک باشه و اما dns رو خودتون ست کنید.
این مشکل با سیم ایرانسل به چه شکل هست؟!!!
چون من اصلا مشکلی ندارم!
خیلی سرعتش کمه حتی در مقابل مودم جیبی lh96 با اینکه کنار هم هستن ولی با ست کردن دی ان اس سرعتش بیشتر میشه
خیلی سرعتش کمه حتی در مقابل مودم جیبی lh96 با اینکه کنار هم هستن ولی با ست کردن دی ان اس سرعتش بیشتر میشه
دوستان آنتن دهی شم کمه سرعت دانلود پایین واقعا راهی نیست واسه بهبودش
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
اگر ایرانسل هست مشکلتون، یک سیمکارت از اپراتور دیگه بذارید روی مودم، بعد برید قسمت Internet و APN Management و یک APN جدید ایجاد کنید و در هر دو قسمت اول mtnirancell وارد کنید.، ذخیره کنید. مودم رو خاموش کنید.نقل قول:
سیمکارت ایرانسل را وارد کنید. از قسمت Network Connection میتونید بعنوان Profile همین گزینه ایجاد شده رو انتخاب کنید تا مشکلات سرعت حل بشه. ولی DNS کماکان باید روی دستگاه ست بشه.
اگه کسی تونست روی این مودم vpn را اندازی کنه کارش درسته من هرکاری کردم با l2t به سرور وصل میشه ولی هیچ سایت فی ل ت ری باز نمیکنه ولی با همین اکانت با 2101 راحت یو تیوب باز میشه
سلام امکانش هست اموزش ست کردن vpn رو این مودم رو بفرمایید؟
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
فریمور این مودم چطوری ارتقا پیدا میکنه ؟
من رایتل میندازم روش کانکته ولی به شدت کنده