داش در پرو گرام حمید واردتره فک کنم بده به حمید درست میشه اگه سخت افزاری هم باشه یک دست میکشه رو مودمهنقل قول:
نظرت؟؟؟....
Printable View
داش در پرو گرام حمید واردتره فک کنم بده به حمید درست میشه اگه سخت افزاری هم باشه یک دست میکشه رو مودمهنقل قول:
نظرت؟؟؟....
موافقم بفرسته پیش حمیدنقل قول:
فعلا پست کردم برای مودم مارت ..منتظرم دستشون برسه و نتیجه رو بگن
انشاالله بتونن مشکل رو حل کنن و درست بشه حتما اینجا نتیجه کار رو هم اعلام کنید تا کسی مشکلی داشت بتونه حل کنه .نقل قول:
سلام دوستان چند سوال داشتم
اول اینکه این نسخه Open VPN هم پشتیبانی می کنه؟
بعد هم کسی هست که بتونه این فریم ور یا هر نسخه ای که Open VPN پشتیبانی می کنه رو روی مودم نصب کنه و اجرتش رو بگیره؟ جون من سخت افزاری وارد نیستم و می ترسم خودم دست بزنم داغونش کنم...
ممنون
چیزی نیست خیلی راحته طبق فیلم دوستمون اقاینقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انجام بدید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن اون openvpn خیلی ضعیف و کند کار میکنه و با هر سروری هم داخل ایران کانکت نمیشه چون بیشتر پورتهای کشور بسته هست .
باز هم نتیجه نداد و نتونستید یا ترس دارید با من هماهنگی کنید در پی وی تا براتون انجام بدم .
ممنون! فعلاً که اصلاً نت ندارم روش...نقل قول:
اول فیلم رو ببینم نشد مزاحم می شم
OpenVPN هم برای Nord می خواستم چاره دیگه نذاشته...
مشکل مودمتون درست شد ؟ تونستن بچه های مودم مارت کاری بکنن ؟نقل قول:
من بعد از آنلاک مودم، وقتی به اون Telnet میزنم، بدون هیچ رمز خاصی به BusyBox دسترسی پیدا میکنم.
پس از آن ، همانطور که در تصویر پایین مشاهده میکنید، جدول مسیریابی مودم با دستور Route به نمایش در آمده
حالا مسئله من اینجاست که باید چند خط Route جدید به این جدول اضافه کنم ، اما ظاهرا به این سادگی ها نیست
کسی از دوستان میتونه کمک کنه :worried:
شبکه من دارای چندین سابت جدا از هم دیگه هست، به همین علت وقتی داده ای به مودم میرسه که باید به بخش دیگه شبکه من برسه، به اشتباه با روت پیشفرض مودم به سمت اینترنت مسیریابی میشه و به همین دلیل امکان برقراری ارتباط شبکه داخلی من با استفاده از این مودم امکان پذیر نیست و این مودم همه داده ها رو از بین میبره.
خطوط مسیریابی ( Route ) که نیاز دارم به این مودم اضافه کنم این ها هستند :
Genmask Gateway Destination 255.255.255.0 192.168.10.130 192.168.1.0 255.255.255.0 192.168.10.130 192.168.2.0 255.255.255.0 192.168.10.130 192.168.20.0
شاهانی جون خودت که اوستای کاری اینا کامندای لینوکسیه دیگه،نقل قول:
من مثالش رو سرچ کردم برات پیدا کردم
for default gateway:
for another route’s:کد:
route add default gw {default gateway ip}
کد:route add -net {ip} netmask {netmask} gw {gateway}
ایول واقعا راهنمایی خوبی بودنقل قول:
من قبلا این دستور رو دیده بودم، منتها به کاملی اینی که شما نوشتی نتونسته بودم پیداش کنم
بعد چون بعد از تایپ add و زدن دکمه تب هیچی نمایش داده نمیشد، فکر کردم این دستور روی این کنسول قابل اجرا نیست
(همانطور که میدونی روی اکثر دستگاه های بیس لینوکس، با دکمه Tab فرمان نیمه کامل میشه یا آپشن های پیش رو نمایش داده میشه که در این کنسول اینطوری نیست)
اما متوجه شدم بعد از تایپ add و قرار دادن فاصله و علامت سوال، آپشن های پیش رو رو نشون میده که کمک خیلی خوبی شد.
همانطور که می بینید مسئله روتینگ تیبل حل شد:
اما متاسفانه این روت ها اعمال نمیشه و مودم عمل روتینگ رو انجام نمیده، بعد از ریست کردن مودم هم بطور کلی حذف میشه
من ابتدا فکر کردم این روت ها در رم کانفیگ دستگاه قرار داره و کار میکنه اما در استارتاپ کانفیگ قرار نگرفته تا بعد از راه اندازی دوباره دستگاه اعمال بشه.
بعد از بررسی متوجه شدم، کانفیگ ها اصلا روی مودم اعمال نشده، فقط نمایش داده میشن، اما موقع مسیریابی، همچنان داده ها رو به سمت اینترنت هدایت میکنه :wac:
من تا بحال با این دستگاه ها کار نکردم، اگه ممکنه راهنمایی بیشتری بکنید و یا لینکی که این دستورات رو از اون پیدا کردین قرار بدین تا من خیالم راحت باشه دستورات نوشته شده روی این مودم کار میکنه و بعد دنبال دستورات اعمال و ذخیره سازی این روت ها روی دستگاه بگردم. :n16:
البته من مشکل رو در سیستم عامل ویندوز به صورت دیگه ای حل کردم
با دادن این دستور و مشابه اون :
گفتم که درصورت کار داشتن با شبکه داخلی، مودم رو به عنوان گیت وی در نظر نداشته باش و مستقیم به روتر دیگه ای که در این رنج قرار داره مراجعه کنکد:route add 192.168.2.0 mask 255.255.255.0 192.168.10.130 metric 2 -p
اما خب مسئله اینه که زدن این دستور روی همه کلاینت ها دشواره، مخصوصا اگر موبایل باشن و یا بصورت موقتی به مودم اتصال برقرار کرده باشن :worried:
با استفاده از دستورات ip مخصوص خود لینوکس هم دستورات رو وارد کردم، بازم Routing انجام نمیشه.
توجه کنید که آی پی 192.168.2.1 آی پی همان روتر 192.168.10.130 هست، بنابراین اگر داده بدستش برسد، بلافاصله پاسخ خواهد داد، اما مودم با وجودی که برایش تعریف شده است تمام رنج شبکه 192.168.2.0/24 را به سمت 192.168.10.130 مسیریابی کند، اما چنین کاری نمیکند و بازهم داده را به سمت اینترنت سیم کارتی خود می فرستد.
محتوای مخفی: Trace Route
شاهانی جون کاری نکردم ما ارادت داریمنقل قول:
ببین قبلا یکی از بچه ها روتینگ رو پرسیده بود منم از حمید پرسیده بودم همینقدر یاد گرفته بودم تازه دستوراتش رو یادم رفته بود سرچ زدم برات کاملشو پیدا کردم بیشتر از این بلد نیستم
ممنونم از شما، خیلی لطف کردی :»
مودم خوبیه:biggrin:ولی قدیمی شده
فریمورهای دارای امنیت هم که اوپراتورها استفاده میکنند این نسخه ها منتشر شدهB525s-23a_81.191.03.00.00-sec..bin
B525s-23a_81.191.11.01.334-sec.bin
B525s-23a_81.191.11.01.965-sec.bin
B525s-23a_81.191.11.01.573-sec.bin
B525s-23a_81.191.11.01.334-sec.bin
B525s-23a_81.191.11.01.77-sec.bin
B525s-23a_81.191.11.01.24-sec.bin
B525s-23a_81.191.11.02.77-sec.bin
B525s-23a_81.191.11.01.264-sec.bin
B525s-23a_81.191.11.01.573-sec.bin
B525s-23a_81.191.11.01.778-sec.bin
B525s-65a_81.191.11.01.697-sec.bin
B525s-65a_81.191.11.03.737-sec.bin
B525s-65a_81.191.05.02.737-sec.bin
B525s-23a_81.191.11.00.778-sec.bin
B525s-65a_81.191.11.00.697-sec.bin
B525s-23a_81.191.11.00.260-sec.bin
B525s-65a_81.191.11.00.983-sec.bin
برای حرفه ایها روترهای cat6 میکروتیک مثل sxt kit6 و lhg r بهتره و اگر سیستم قوی دارین از ماژولهای lte عالی هستند
بله SXT LTE6 Kit هم دستگاه جالبی هست.
مخصوصا که دیگه نیاز به آنتن نیست و دستگاه در محیط بیرون نصب میشه و به راحتی میشه رو به دکل های مخابرات نصبش کرد.(برق مورد نیازش رو هم از داخل کابل شبکه میشه واسش فرستاد)
همینطور دوتا جای سیم کارت داره که سیمکارت دوم در حالت بکاپ قرار میگیره، اگه اینترنت سیم اول قطع بشه از ایترنت سیم کارت دوم استفاده میکنه.
اما یک ایراد هم داره، اگه گفتین ....
سرعت کارت شبکه کابلی اون 10/100 هست، در نتیجه با وجود اینکه استاندارد CAT6 هست و میتونه تا سرعت 300Mbps اینترنت را از دکل دریافت کنه، اما بیشتر از سرعت 100Mbps نمیتونه روی کابل خودش اینترنت رو ارائه بده.
داش سلام:نقل قول:
اون لفظ sec به معنای امنیت جی هستش ساینش یا قابلیت لاک؟؟؟؟
توضیح دهید ممنونم!!!:»
عرض سلام . نمیشه دقیق گفت ولی بعضی نسخه ها مثل 81.100.31.03.03 براحتی ویرایش میشوند و قابلیت استفاده از adb و telnet و فعال شدن بعضی قابلیتهای فریمویر هم داشته باشید. من نسخه خام و بدون قفل این سری توی نت پیدا نکردم بنظرم فقط در دسترس اوپراتورهاست مثل بیشتر چیزهای دیگه در سایت هواوی که کاربرهای عادی اجازه استفاده و دانلود ندارند
این زیبائی و کیفیت بالای رابط کاربری بخاطر استفاده از زبان HTML5 است
امکان تست همه فریمورها بصورت عادی هم نیست چون در بعضی نسخه ها باعث خراب شدن imei و یا در کارکرد مودم اخلال ایجاد میشود
بنظرم اگر کسی با این سری فریمور بمشکل خورد با کلیر و فلش کردن چیپ و ریختن فایل دامپ سالم بشود دوباره فریمور دلخواه نصب کرد
هرکی داره من با مودم B525 عوض میکنم :rolleye:اصلا سرعت واسم مهم نیست:biggrin:نقل قول:
:blink:نقل قول:
قیمتی هم بخوای نگاه کنی میکروتیک 149 دلاره به قیمت 13 تومن امروز میشه 1,937,000 تومان
هواوی الان 144 پوند هست به قیمت 18 تومن امروز میشه 2,592,000 تومان
البته در اینکه سیستم عامل و توانایی میکروتیک فوق العاده است و قابل مقایسه نیست، شکی نیست.
اما خب هواوی هم مزیت های خودشو داره دیگه، علاوه بر اینکه میتونه سرعت های بالای صد رو ارائه بده، چندتایی سوکت شبکه داره بشه جای سویچ هم ازش استفاده کرد و یا با سیم کارتش تماس تلفنی برقرار کرد. خخخخ
هرکدوم مزیت های خودشون رو دارن، دوتاشو باهم داشته باشی خوبه :biggrin:
نقل قول:
قیمتش هم واسم مهم نیست از هر مدل میکروتیک cat6 که دوستان دارند با مودم هواوی تعویض میکنم مخصوصا LHG میکروتیک! مودم کاملا سالم و اوپراتوری هم نبوده:rolleye:
زمان زیادیه که بنده و بقیه دوستان از نرمافزار total commander برای اتصال به سرویسهای adb و ftp انواع موبایل , مودم و روترها استفاده میکنیم و فکر میکنم اموزش بهتر هم اساتید قرار داده اند و من فقط جهت یاداوری نوشتم
(نرمافزار total commander و پلاگین adb برای اتصال ( اگر برای اتصال به مودم استفاده میکنید حتما فرمویر با قابلیت adb مورد نیاز است و یا سرویس ftp باید فعال بشود)
(اول total commander نصب کنید بعد پلاگین adb ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) از حالت فشرده خارج و فولدر با نام plugins در محل نصب نرمافزار total commander کپی شود)
بعد از اجرای total commander سمت راست روی نام ADB کلیک کنید و..............(اگر پورت Adb را تغئیر نداده باشید بصورت پیشفرض ip:5555 است)
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
فروش یک عددمودم b525 هواوی با فریمور مود شده وتنظیمات حرفه ای با ظاهر تمیز
آقا فوروم رو پر کردی چرا انقد اسپم داری میکنی اگر میخوای جنست رو بفروش جاش تو بازارچس نه اینجا و اینطوری اسپم وارنقل قول:
بعدم تازه 3 ماهه خریدی برا چی میخوای بفروشی؟
ارزش این مودم در شرایط فعلی بازار نباید 3 میلیون تومان کمتر باشد و احتمالا بخاطر فراوانی این مودم قیمتش کمتر از حد انتظار است !
واقعا نسبت به هم رده هایش مودم بسیار خوبیست
با سلام.قابلیت adb چه کاربردی داره؟
به نوعی زبان مکالمه با مودم هست و میتونید با استفاده از اون اقدام به آپگرید Webui مودم و برقراری ارتباط SSH (یا تلنت) از طریق کابل شبکه با مودم کنید، درصورتی که اگه adb باز نداشته باشید برای برقراری چنین ارتباطی، فقط باید از USB و اتصال بصورت سریال با دستگاه استفاده کنید.نقل قول:
نقل قول:
mojezy :
ببخشید مودم b525 که دارید چه فریموری روش دارید؟
الان 4.5+ بهتون نشون میده کامل داخل مودم؟
آخه من نسخه مود شده فریمور رو زدم اصلا پلاس نشون نمیده
میخوان مطمئن بشم از اینترنت شهرمون هست یا فریمور مورد داره؟
محتوای مخفی: ارسالی به یادداشت
جناب @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
ورژن مود شده مودم b525 من دقیقا همونی هست که در این تاپیک جناب آقا صابر زحمت آماده سازی اون رو کشیده اند.
نحوه ریختن فریمور روی این مودم رو دقیقا در همین تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بصورت ویدیویی ضبط کردم که قابل دانلود و مشاهده هست.
Hardware version: WL1B520FM Software version: 11.190.65.00.00 Web UI version: 21.100.31.00.03_Mod1.0
در نهایت شما میتونید فرکانس ها رو بصورت تک به تک روی مودم فعال کنید تا اطمینان پیدا کنید هر دو فرکانس قابل بهره برداری در منطقه شما هست.
بطور معمول و پیشفرض چه با فریمور اولیه این مودم و چه با یو آی مود شده، اگه سرویس 4G در منطقه شما وجود داشته باشه و در تنظیمات مودم نیز فعال باشه همیشه نوشه 4G نمایش داده میشه و در زمانی که شروع به دانلود با حداکثر سرعت کنید، در همان لحظه عبارت 4G+ در صفحه هوم تنظیمات مودم قابل مشاهده است.
محتوای مخفی: تصاویر زمان دانلود
اساتید...
این آخرین آپدیت فریمور B525 کجاست دانلود کنیم؟
Sent from my G8142 using Tapatalk
اینجا آخرین ورژن هست و همچنین فرمور بدون null شدن imei بعد از فرمور 81نقل قول:
فقط باید یک اکانت ایجاد کنید که من تا حالا نتونستم چون کپچا روسی هست(اگه کسی بتونه کمک کنه ممنون میشیم)
سرعت من هم با این مودم حدود 22 مگابایت دانلود و حدود 4 مگابایت آپلود بوده با ایرانسل از سافت 98 با 4g+ وسیگنال حدود -83
مشخصات فرمور
Hardware version: WL1B520FM
Software version: 11.232.05.00.07
Web UI version: 17.100.11.00.03
درضمن مشخصات مدلی که من دارم سی پی یوش hi6932 هست
سلام دوستان مودم هواوی B525s_23a رو سیستم که وایفا نداره چطور متصل کنیم
با کابل LAN اتصال انجام دادم ولی قسمت اینترنت مثلث زرد رنگ میاد که نت وصل نمیشه
چند صفحه اول تاپیک رو خوندم زیاد متوجه نشدم ظاهرا باید فایلی رو نصب کنم تا سیستم مودم رو بشناسه
لطفا راهنمای کنید با تشکر
کسی نیست کمک کنه:worried::worried::worried:
سلام اول از همه با یه سرچ ساده تو گوگل کارتون راه میوفته.
ویندوزتون چی هست؟
یه عکس از device manger سیستم بفرستید مسیرش هم
دکمه پنجره + R روی کیبورد بزنید و بنویسید devmgmt.msc بعد قسمت network adapter رو باز کنید و تصویرش رو بفرستید.
اول باید چک کنید و مطمئن بشید که اینترنت داره مودم
و بعد مشکل کابل ندارید یعنی از کابل مطمئن باشید.
و حالا چک کنید پینگ مودم رو دارید یا نه این دستور رو توی cmd وارد کنید. برای اجرای cmd هم استارت رو بزنید توی کامپیوتر و cmd رو بنویسید بعد که صفحه سیاه باز شد بنویسید ping 192.168.8.1 و منتظر باشید تا پروسه تمام بشه بعد و تصویرش رو بفرستید.
یه راه حل سریعتر هم داره(diagnose) رفع مشکلت که اول باید ورژن سیستم عامل مشخص بشه بعد بهتون میگم
ممنون اقا مهداد مشکلم حل شد