با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط majjidd
شما باید بزنی
C:\windows\edameash.....
در ضمن آیا در مسیر پیش فرض نصب کردی؟
Printable View
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط majjidd
شما باید بزنی
خوب منم همينو زدم اينجا نوشتم win:نقل قول:
شما باید بزنی
آرهنقل قول:
دوست عزيز فكر كنم كه اينجا اشتباه كردي:نقل قول:
نوشته شده توسط majjidd
msoobe.exe/a بايد قبل از اسلش يه اسپيس بزني يعني اينجور بشه: msoobe.exe /a
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط zendegi
نه نیازی نیست به اسپیس
در ضمن ویندوزتون الان چیه
اگه ایسکپی هر مدلی باشه مشکلی نیست
ممنون حل شودنقل قول:
دوست عزيز فكر كنم كه اينجا اشتباه كردي:
msoobe.exe/a بايد قبل از اسلش يه اسپيس بزني يعني اينجور بشه: msoobe.exe /a
قابلي نداشت........
ویرایش شد :blink: :blink: :blink:
آقا چشمتان روز بد نبیند .
این کرک های اینترنت اکسپلور 7 مارو هم کرک کردند .
دچار بد سکتور شدم . دیگه نمیشد .ایمیج برگردوند یا حتی هاردو فرمت کرد .
خلاصه سه روز علاف بودم . دو تا سیستم قدیمی و یک مدیا سنتر را مجبور شدم پاک کنم . باز هم هارد فرمت نمیشد .
پارتیشن ماژیک هم نتونست کاری کنه .
تا اینکه با اف دیسک یکبار فرمت کردم . که باز هم نشد هیچ سیستمی اینستال کرد . فکر میکردم هارد 200 گیگی مرده .
اما چون سرو صدا نمیکرد . ولش نکردم .
یک هارد 15 گیگی قدیمی تو آشغالا داشتم روش یک ایکس پی گذاشتم . راحت رفت بالا .
هارد یزرگ را اسلاو بستم . پارتیشن ماژیک دیدش . گفتم بهش اینو یکبار دیگه کامل فرمت کنه . وسطای فرمت ارور میداد . فهمیدم بد سکتور داره .
رفتم تو 200 گیگی دیدم یک گوشه یک پوشه تنها افتاده روش کلیک کردم پاک بشه . ارور داد . پاک نمیشد .
شانسی اسمش را عوض کرد م . ببینم چی میشه . بازهم پاک نشد اما میشد رفت توش . اون تو دوباره یک پوشه بود که باز نمیشد. حلاصه هی پوشه تو پوشه های زیادی را رینیم کردم تا بلاخره به آخری رسیدم که این پاک شد .
آمدم بیرون حالا دیگه کل پوشه پاک شد.
دوباره به پارتیشن ماژیک گفتم حالا فرمت کن بینیم میتونی یا هنوزم نه .
یک 60 دقیقه ای طول داد اما بدون ارور فرمت شد . هنگام پارتیشن بندی دوباره هی میگفت باید چک کنم ببینم بد سکتور نداره .
در ست شد خلاصه .
اما بدنشد به جای دو ایکس پی قدیمی * 2 ایکس پی با سرویس پک 2 نصب کردم . که خوب هم آپ دیت میشن .
اینو نوشتم فقط به خاطر این بدسکتور که بدونید چه جوری آدم دچار بد سکتور میشه . و چه شکلی میشه معا لجه اش کرد .
mossi جون خسته نباشي ازاين همه تلاش و خوشحالم كه مشكلت حل شده...........
خب اقا جان یه اسکن دیسک میکردی بدسکتورت رفع میشد برادر
نیاز به این همه تلاش و کوشش نداشت
گزینه scan for and attemp recovery of bad sectors رو تیک میزدی همه درایو ها رو اسکن دیسک می کردی
با سلام
من یه سوال دارم و ویندوزم رو هم قانونی کردم، مرسی
من داشتم از قسمت خببهزث مایکروسافت دانلود میکردم که دیدم عین همین قضیه قانونی برای آفیس هم هست، توی سایت هم جستجو کردم چیزی ندیدم. گفتم اینجا مطرح کنم شاید بد نباشه. البته اگر مدیران محترم خواستند که جای دیگه مطرح کنم به چشم.
به هر حال اگه کسی میدونه لطف کنه بگه چه جوریه.
مرسی
این قضیه برای دانلود تمام محصولات مایکروسافت وجود داره
خوب بنده خداها تقصیر ندارن اونها هم از این راه پول در میارن رایگان که اینهمه سرویس نمیدن
خوب يعني آفيس رو چه جوري ميشه قانوني كرد؟
دوستان از تاپيكي كه لينكش را زير گزاشتم ديدن كنيد به يك سئوال جواب بدين وصد دلار كارت اعتباري جهت خريد در اينترنت جايزه بگيرين
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زندگی جان بالاخره درست شد .نقل قول:
نوشته شده توسط zendegi
یک فایل پی دی اف تو همین تاپیک هست که گفته چگونه ویندوز تان را ولیدیت کنید . به فارسی هم هست . دمش گرم .
من اینو اجرا کردم . هردو سیستم جدید را ولیدیت کردم . اکسپلورر 7 را هم اینستال کردم . دوبار در دوسیستم . میخواستم ببینم . اولی شانسی نبوده ولی هردو ولیدیت شد اکسپلورر هم اینستال شد .
تازه اینو هم بگم که این روش مال ایکس پی انگلیسی است . در حالیکه من آلمانی دارم . راحت رو آلمانی هم جواب داتد .
حالا انگار که یگ سافت ور نو خریدی سایت میکروسافت هیچ کاری بامن نداره . اپدیت . اینستال اوکی .
اینو شما اجرا نکردی ببینی چی میشه ؟
پاپیون جان میدونم . ولی این که همیشه جواب نمیده .نقل قول:
نوشته شده توسط papiyoon
این مشکل همه اش به خاطر یک فایلی بود که من از حدود 2 ماه پیش هی سعی میکردم پاکش کنم ولی به هیچ عنوان پاک نمیشد و من هم ولش کرده بودم . تا اینکه کار فرمت کردن کشید که تو فرمت هم گیر داد . در ظاهر دیسک فرمت میشد . اما وقتی شروع به نصب سیستم میکردم . بعد از کارهای اولیه که ویندوز استارت دوباره میکرد . فقط یک پنجره سیاه میدیدم . که مجبور میشدم خودم دوباره رستارت کنم . وبقیه دادستان .
خب از این به بعد هر وقت از اون فایل ها پیدا کردی تو هاردت خیلی راحت با برنامه unlocker با یک کلیک پاکش کن تا مشکلی برات ایجاد نشه
دستت درد نكنهamin3d كار خوبي كرديد.
پاپیون جون مرسی برای این راهنمایی هات.نقل قول:
نوشته شده توسط papiyoon
این برنامه unlocker را من خودم حدود یک سال پیش تو این سایت معرفی کردم .
اگر بگردی تاپیک انرا شاید پیدا کنی .
2 شما وقتیکه یک پارتیشن را فرمت میکنی ان هم فرمت کامل نه سریع یعنی چی . یعنی اینکه تا اون نقطه آخرش راهم پاک میکنی .
این فایلی که من میگم پاک نمیشد . تو یک پارتیشنی بود که سیستم نداشت .
وقتیکه یکی از سیستم ها را فرمت کردم و خواستم سیستم بزارم روش نصفه کاره پس میزد .
از 10 سال پیش تا حالا من به یک همچین موردی بر نخورده بودم . به همین دلیل فکر میکردم هارد مرده .
unlocker که هیچی فرمت هم نمیتوانست انرا پاک کند .
پارتیشن ماژیک هم نمیتوانست .
از پایین با اف دیسک ظاهرا همه چی پاک شد . ولی باز هم پاک نشده بود .
تا اینکه یک هارد دیگه بستم و بقیه داستان ....
شاید یک سال پیش یا چند ماه پیش تو یک تاپیکی راجع به فایل هایی که بعضی اوقات هنگام کار پاک نمیشن چه باید کرد بحث بود که یکی از بچه ها یک راه حلی داده بود که ازطریق رفتن به regedit باید انجام میدادی .
که مثلا بشه بدون اینکه سیستم را رستارت کنی بتونی این فایل را از برنامه ای که ازش استفاده میکنه و نمیزاره پاکش کنی بشه جداش کرد و پاکش کرد . من ان موقع این unlocker را میشناختم و معرفی کردم
در ضمن شما میدونی که موضوع معمولی باشه تازه آدم احتیاج به unlocker نداره بایک بار رستارت وبالا آمدن دوباره میشه فایل و پاک کرد ..
.
که اینطور :biggrin:نقل قول:
نوشته شده توسط mossi
خب خوشحالم که مشکلت حل شد ;)
Windows Genuine Advantage Validation v1.5.532.0 Cracked
R e Z a جون مرسي.........................
چندين بار امتحان كردم روي مديا سنتر من جواب نداد نميدونم چرا ؟؟؟؟؟ يا اينكه اصلا روي مديا سنتر جواب نميده يا اينكه چون من قبلا از كرك ديگه استفاده كرده بودم حالا اينpdf روي ويندوزم جواب نميده بايد صبر كنم تا وقتي كه مجبور بشم كه ويندوزم رو عوض كنم ..................نقل قول:
نوشته شده توسط mossi
سینا جان این را من رو دو سیستم . یکی با تول میکروسافت و یکی که هنوز نوی نو بود اجرا کردم کار کرد . از این بهتر تا حالا چیزی نذیدم .نقل قول:
نوشته شده توسط سینا2006
بلافاصله هم اکسپلورر 7 را اینستال کردم .
این فایل فقط یک جاش چیزی کم دارد آن هم اینست که < انجا که میگه صبر کنید تا یک صفحه جدیدی بیاد . باید
انتر بزنید و صبر کنید .
این روش واقعا بی نظیر بود .
من حالا دوباره یک مدیا سنتر هم رو یک پارتیشن دیگه نصب میکنم . و این روش را امتحان میکنم .نقل قول:
نوشته شده توسط zendegi
این ویندوزی که روش امتحان کردم ایکس پی پرو 2005 سرویس پک 2 تک سیدی است .
من قبلا مدیا سنتر هم نصب کرده بودم که سر نصب این اکسپلورر 7 کارم به جایی کشید تمام هاردم را فرمت کردم و بعدش این یکی ویندوز را که سریال میخواست نصب کردم . اینو که دانلود کردم سریال روش نبود با یک
کی جنراتور ایکس پی قبلا یک کی درست کردم که با همین هم راحت اینستال شد .
آپ دیت اتوماتیک میشد اما دستی نه . میگفت برو پس بده بیا از من بخر . این قلابی است .
ناگهان یهو به فکرم رسید این فایل پی دی اف را اجرا کنم .
که همانطور که گفتم بی نظیز بود . رو این سیستم که تول ماکروسافت روش بود کار کرد و روسیستم دیگه هم کارد . البته هنگام نصب اکسپلورر گفت باید ببینم قانونیه یا نه که کفتم خوب ببین . همچین که به سایت وصل شد .
در یک دقیقه یک چیزایی را برای اکسپلور اینستال کرد و بعدش هم اکسپلور را نصب کرد و بعدش هم حدود 40 اپدیت نصب کرد .
در ضمن بگم که به نظز میاد نصب اکسپلورر 7 کمی پی سی را کند میکنه .
روي اكس پي من اون pdf رو خيلي امتحان كردم و جواب داده بود فقط روي مديا سنتر جواب نگرفته بودم........مرسي...... ;) :laughing: :) :cool: :rolleye: :tongue: :biggrin:نقل قول:
نوشته شده توسط mossi
سلام
آقا من ويندوز رو قانوني كردم اما موقع نصب پك فارسي ماكروسافت مي گه قانوني نيست .
ازاكثر كرك ها و روشه اي شماهم استفاده كردم ولي نشد .
حال
اhelp meeeeeeeeeeeee
اين مطلب چه طولاني شده
انگليسي باشه كه بهتره زبان ياد ميگيري
سلام.
مي توني همه اين نوشته هات رو به فارسي بنويسي! من يه چيزايي فهميدم! ولي يه كم زير سيكل بنويس!!!
سلام دوستان
من هم بدون مشکل وبا این کرک جدید تونستم اینترنت اکسپلورر7بتا2 رانصب کنم .البته من ویندوز مدیاسنترما جدیدا عوض کردم واین کرک را اجرا کردم وبدون مشکل الان هم داره ابدیت میشه .
موفق باشید
با چه کرکی ؟نقل قول:
نوشته شده توسط borzou_one
با فایل پی دی اف که میگه چه طوری قانونی کنید یا با یک کرک ؟
رو مدیا سنتر هم کارمیکنه جدی ؟
اینو توضیح بده چون دوستان برای مدیا سنتر مشکل دارند. مرسی .
آره توي مديا سنتر من pdf جواب نداد.........ميشه بيشتر توضيح بدي........مرسي........
من ويندوز رو قانوني كردم اما موقع نصب پك فارسي ماكروسافت مي گه قانوني نيست .
This installation packae could not be opend.
Contact the application vendor to verify that this is a valid Windows Installer package
چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟
ميشه روششو به فارسي بنويسيد اخه چند جاش نمي تونم ترجمه كنم.
من با کرک یعنی همون فایل dllقانونی کردم البته در مدیاسنتر .توجه داشته باشید که حتما باید کرک مدیاسنتر راهم اجرا کنید وبعد اون فایل dllرا در system32 کپی کنید.نقل قول:
نوشته شده توسط mossi
درمورد نصب مدیاپلیر 11من توی این ادرس: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیح دادم که چطوری نصبش کنید.
موفق باشید
borzou_one جون ميشه اون كرك و فايل رو برام اينجا بذاري ممنون ميشم چون مديا سنترمو تا حالا نتونستم قانوني كنم........مرسي..........
زندگی جان سلام اول اون فایل کرک را اجرا کن واگر گفت که سی دی ویندوز را داخل سی دی رم بذار علامت کنسل را بزن وبعدفایلLegitCheckControl.dllرا در system332 ویندوز کپی کن البته در درایو c هم اگر ویندوز نصب هست این فایل را اونجا هم کپی کن .ترجیحا اگر جواب نداد ویندوز جدید نصب کن حتما موفق میشی :نقل قول:
نوشته شده توسط zendegi
اینجا دوتا فایل را برات اپلود کردم:
موفق باشید
borzou_one جان دستت درد نكنه من خودمم احتمال ميدم كه بايد ويندوزم رو عوض كنم ......مرسي.............
borzou_one جان درست شد يعني براي دانلود و آپديت مشكلي نداشت و حل شد ولي نميدونم چرا موقع نصب اينترنت اكسپلرر 7بتا 2 به اين مشكل برميخوره و نصب نميشه ميدوني مشكلش كجاست و ميتوني كمكم كني ؟؟؟!!!! مرسي ....... اينم عكس مشكل:
سلام.
بابا يكي مي تونه اينا رو به فارسي ترجمه كنه!!! دو نفر در خواست كردند! هنوز كه هنوزه كسي فارسيش نمي كنه! اي بابا!!!