دوست عزیز یه عده دلال مفت خور که از دولت هم میدوشن خودشون دولتی هستن میان اینجا اذیتت میکنن بهشون محل نزارنقل قول:
Printable View
دوست عزیز یه عده دلال مفت خور که از دولت هم میدوشن خودشون دولتی هستن میان اینجا اذیتت میکنن بهشون محل نزارنقل قول:
این مملکت رو به گند کشیدن یه عده میان زر اضافی میزنن کار کدوم بود برن ببینمنقل قول:
شعور هم ندارن زر اضاقی هم میزنن
حرمت چیو باید نگه دارم؟موضوع تاپیک در مورد اینه چطور میشه پول درآورد و اون کاربر اومد گفت دیگه نمیشه پول دراورد همه چی داغون شده جنس خوب پیدا نمیشه و از این چیزا منم میگم اینا همش حرفه ملیونها انسان دارن در این مملکت پول در میارن اونم حلال و البته در همین بازار داغون در ضمن اینو یادت باشه به هیچ کس اعتماد نکنی اونم در فضای مجازی و حرف هر کس رو جدی نگیرنقل قول:
اولا که منظور از لایک لایک اینترنتی نیست چارتا بچه میگن نه نمیشه و دیگه کار کجاست دلخوش به حرف این جور بی خاصیت ها نباش بابا جون کار میکنه به جاشون,دوماچرا اتفاقا چون خودم در بازار هستم میدونم که اکثر مردم ناله میکنن و به موقعش از فیها خالدونشون پول میارن بیرون و همچنین این آمارهایی که میدی پس منم آـمار بدم که بیشترین عملهای زیبایی در دنیا در ایران انجام میشه این یه نمونست که متوجه بشی نه مردم وضعشون به اون بدی نیست,بالاخره چی شد نمونه یا اسم اون قطعات بده بذار ما هم بریم ببینیم چه وضعیهنقل قول:
با کار و زحمت :biggrin: پول حلال :blush:
با همین وضعیت اقتصاد الان ، باز هم آدم میتونه یک کار رو شروع کنه و ازش پول دربیاره اگر آدم واقعا خودش بخواد و نگه که کار نیست... (حالا هر شغلی بخواد باشه)
و میتونه درآمد هم داشته باشه
اما موضوعی هست اینکه با اون درآمد نمیشه اسمـشو گذاشت یک زندگی خوب یا نرمال
من خودم اصلا دلم نمیخواد بخاطر وضعیت الان وارد یک شغلی بشم که با همه توان و زحمت خودم آخرش یک درآمد بخور و نمیر داشته باشم
سلامنقل قول:
اولا لازمه که بهتون یاد آوری کنم که به کاربران دیگه توهین نکنید و یکم حرمت کاربران دیگه رو نگه دارید.
چرا من و امسال من نمیتونن توی بازار پول دربیارن ؟ مگه ما توی یه سرزمین دیگه هستیم؟ اونجایی که میگین بازار خوبه کجا هست؟! بگین ماهم بیایم تا یکم وضعمون بهتر بشه.
باشه من همیشه آدم بده هستم.... هر وقت اومدم دیگران رو برادرانه و راست و حسینی راهنمایی کردم یکسری ها اومدن و گفتن بهش اعتماد نکن و ..... ولی آخرشم همون حرفی که من زدم شده.
نمونش آی سی های stk 402-070 یا LA4663 که توی ضبط های زیادی استفاده میشه دیگه اصلا گیر نمیاد و اگر هم گیر بیاد تقلبی هستش و کیفیت مطلوبی نداره. اون موقع تک و توک بازم گیر میومد.
درضمن من هم شخصیت و رفتارم قبول نمیکنه که جنس آشغالی به مشتریم بدم . قرآن در سوره ی مطففین می فرماید:
وَیْلٌ لِلْمُطَفِّفینَ (وای بر کم فروشان! )
هم از نظر دینی و هم از نظر شخصیتی شخصیت من قبول نمیکنه که جنس بد به مشتری بدم . چون اگر جنس بد به مشتری بدم و یک وقتی خدایی نکرده اون وسیله خراب بشه می دونم منو فحش میده و نفرین میکنه.
فردا پس فردا پولی که از مشتری بابت تعمیر میگیرم باید حلال باشه چون اگر 100 هزارتومن پول بگیرم هزارتومنش حروم باشه یا مشتری راضی نباشه اون پول بدرد لای جرز دیوار هم نمیخوره.
درضمن چون وضع شما خوب هست دلیلی بر آن نیست که وضع مردم دیگه خوب هست. شما مثل اینکه از وضع مردم خبر ندارید.
نمی دونم اخلاق بدم هست یا خوبم من همیشه طرف مشتری هستم و خودم رو همیشه جای مشتری میزارم.
درضمن از کاربرای دیگه عذر خواهی میکنم که مزاحم وقتشون شدم.
من دیگه حرفی ندارم.
شب بخیر.
سلامنقل قول:
دقیقا . کار هست ولی متأسفانه به صرفه نیست فقط و فقط درحدی هست که بخور نمیر باشه. یعنی تفریح و لذت از پول تقریبا صفر.....
موفق باشید.
مشکل اینجاست که انتظار ماشین خوب , خونه خوب , شغل با کلاس و درآمد خوب , زن خوب و ... رو داریم
گوشی رو روشن می کنیم می بینیم کریستین رونالدو ماشین فلان قیمتی به مجموعه ماشین هاش اضافه کرد, یا برد پیت چهره جذاب سال شده
یا بقل دستی ام تو دبستان چون شاگرد اول شد جایزه بهتری گرفت
اگه به فکر این باشیم که یه پولی دربیاریم که دستمون جلوی کسی دراز نشه و روزگار بگذرونیم و صباحی سر به زمین بزاریم و تمام
مطمئنا این بالا و پایین پریدن ها جاش رو به آرامش میده
امیدوارم درک کنیم
من خودم بیشتر
مگه خوب بده؟! مگه جوانهای ایرانی چه کمی از جوانهای عربی چینی اروپایی امریکایی دارند. شما میزان حقوق و دستمزد و ارزش پول فلان خارجی رو ببین.نقل قول:
کشورهای دیگه هم مردم میرند دانشگاه درس میتونند وارد بازار کار می شوند ، حقوق هم میگیرند اما حقوقی که طمع زندگی بده، طمع آرزو بده باش یک خونه و ماشین مناسب بخرند، همون خونه و ماشین خارجی که اینجا بش میگند لوکس اونجا رده سوم هست.
جوانهای ایران هم آدم هستند آرزو دارند اما آرزو رو ازشون گرفتند. آدم دلش میسوزه میبینه فلان ماشین بنجل چینی کره ای را به اندازه حقوق ۸ سال یک ایرانی بش میفروشند. طرف نمیتونه بخره میره همونی که باش به قناعت رسیده رو میخره و ممکن باز بلا و بدبختی و خدای نکرده بدتر هم سرش نازل بشه.
مگه مردم بدبخت حسرت زندگی همین نزدیکی ها امارات ترکیه به دلشون نیافتاده؟ زندگی کنونیشون از همین کشورها هم پایینتر باقی جهات و جهان بماند.
به کره شمالی نگاه کن همش قناعت کردند چی شده؟! ملت خوبی شدند؟! قوی شدند؟! خوشحال شدند؟! پولدار شدند؟!
شوروی سابق که فروپاشید همین قناعت بود که پاشید.
کوبا هم همینطور بود قناعت کردند. الان از عقده دارند میترکند.
کشورهای فقیرتر از ایران که نفت هم ندارند مانند اروپای شرقی رو ببین، همون ماشینی که اندازه حقوق ۸ سال یک کارمند کارگر مهندس هست رو همه دارند.
چطور یه کاربر دیگه مالتی یوزر هر چی دلش خواست میگه چون شما رو لایک زده مشکلی نیست ولی من باید حرمت نگه دارم؟درست بودن در کار چیز بدی نیست و داشتن هوای مشتری هم خیلی خوبه ولی بخاطر نبودن قطعه آدم شغل خودش رو کنسل کنه بعد بگه بازار خرابه یه مقوله دیگست ,از دوستای خودم سوال کردم در مورد همین آی سی و گفتن بله کمیاب هست ولی نایاب نیست ما با مشتری طی میکنیم یا غیر مرغوب میزنیم با اجازه خودش یا از استوک بر میداریم یا اگه واقعا جنس اصل میخواد از خارج براش میاریم,سوال کردم چطور از خارج میاری گفت الان دیگه همه چیز اینترنتی شده سایتهای واسطه برای خرید از ای بی و آمازون وجود داره که کمتر از دو ماه جنس میاره دم مغازت,خوب بیا مشکل قطعه شما رو حل کردم حالا بیا برو سر کار و توقعت رو هم کم کن,منم مثل همه مردم وضعم معمولیه ولی براش زحمت کشیدمنقل قول:
بیا اینم لینک آی سی برو مغازتو باز کن:biggrin:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام
مشکل من هم قطعه بود و هم به صرفه نبودن کار.!
به نظرتون مشتری میاد 2 ماه صبر کنه تا قطعه به دست من برسه ؟!درضمن خوب میگم به صرفه نیست همینه دیگه! یک ضبط دست دوم هستش 200 هزارتومن تا 300 تومن . ولی این آی سی رو بخوام با هزینه پست و قیمت دلار و .... سفارش بزنم بیاد ایران خوب نزدیک 200 هزارتومن خرج برمیداره.!! تازه دستمزد و.... اینا خوب به صرفه نیست واسه مشتری خوب مشتری خودش میتونه بره یه ضبط دیگه بخره دیگه لزومی نداره که ضبط رو تعمیر کنه . گرونی قطعات و دستمزد و.... نه برای مشتری میصرفید نه برای منه کاسب.
چه کسی مولتی یوزر هست ؟ جناب italodance یکی از کاربران قدیمی انجمن هستن و نزدیک به 14 ساله که عضو انجمن هستن!!
همین گرونی قطعه نکنه از یکجای دیگست؟ اگر از خرابی بازار و افت ارزش ریال نیست پس از چیه ؟!
من کلی درس خوندم . این حق منه که بعداز این همه درس خوندن بیام توی آژانس سر کوچه و کلی کار کنم ؟! مگه این زحمت کشیدن نیست؟! نکنه دزدیه؟!
درضمن آی سی LA4663 چی شد ؟ اون STK رو پیدا کردید. این یکی رو میخواید چیکار کنید ؟!
من دیگه حرفی واسه گفتن ندارم.....
موفق باشید.
خیر اون یوزری که شما رو نقل قول کرد اینا به دولت وصلند,منم مثل شما دانشگاه رفتم وقتی بعد فارغالتحصیلی اومدم بیرون و دیدم این همه سال زحمت پوچ شد تا مدت ها افسرده بودم حتی امضای من مال همون زمونه ولی خوب بیکار ننشستم موقعی که اولین بار داشتم مسافرکشی میکردم صحبت مال 8 سال پیشه (منم 8ساله عضو همین انجمن هستم)تو جشمام پر از اشک بود ولی چه میشد کرد ,قبل از اینکه صحبت خرید از خارج برسه گزینه های دیگه که الان همه تعمیرکارها دارن انجام میدن بهت گفتم اونی که جنس مرغوب میخواد صبر هم میکنه مثلا یک نمونه ضبط و پخش برای ماشین چند ملیون قیمتشه و دو ماه صبر کردن 200 تومن هزینه حتما ارزش دارهنقل قول:
اینم لینک آی سی دوم البته خیلی از آی سی ها و قطعات دیگه تولید نمیشه خوب این مشکل همه تعمیرکاران هست و بوده و شما اگه اکترونیک بلدی دوره های تعمیر موبایل رو برو که الان نون تو تعمیر موبایله ,بحث ما دیگه بیشتر از این فایده نداره امیدوارم امیدوار بشی
ببینید اون موقع ما آی سی رو میخریدیم با دلار 3000 تومنی میخریدیم وقتی دلار کشید بالا شک خیلی زیادی به قیمت قطعات وارد شد.... خلاصه دیگه در حدی شد که دیگه تعمیرات به صرفه نبود و بازار روز به روز وضعش خراب تر شد...نقل قول:
این آی سی ها اصل نیستن و مدل های تقلبی هستن ... من خودم یدونه اورجینال la4663 و stk 402-070 رو دارم این دو رو 6 ساله نگهشون داشتم و میدونم و مطمئن هستم که دیگه اصلیشون گیر نمیاد....
دیگه بحث رو ادامه ندیم دیگه تا همینجا بسه . آقا ختم کلام فعلا بازار خرابه درست شد دوباره کار و بارمون رو مفصل از سر میگیریم.
فعلا آژانس کار میکنیم و خب در آمدمون در حد بخور نمیر هست .... ولی بازم شکر که دستمون جلوی کسی دراز نمیشه .
موفق باشید.
برادر من, دارم صحبت از مقایسه نکردن میکنم شما داری مقایسه می کنی کهنقل قول:
کشورهایی که فرمودی درسته منابع ندارند اما عوضش برای کشورهای قدرت طوری خم می شوند که نوزاد در رحم مادرش اینطور تعظیم نمی کنه
شوروی هم بخاطر قناعت نپاشید بخاطر آرمان غلطش پاشید, کوبا هم مثل ماست و متاسفانه مردمی با عقیده های ما داره
فرمودی یک کارگر 8 سال باید زحمت بکشه تا یه ماشین زپرتی بخره خب نخره
مگه قرار همه ماشین داشته باشند, مگه قرار همه تو شهر زندگی کنن مگه قرار همه شغل درست و حسابی داشته باشند
این چرخ می چرخه یه روز بالاشی یه روز زیرش له میشی, یه زمان این کشور(از لحاظ فرهنگی و بخصوص اقتصادی) زبان زد بود(البته من هنوزم به دلیل دلایل شخصی فکر میکنم تو مهمترین و بهترین کشور دنیا زندگی میکنم) حالا تنها از لحاظ اقتصادی پایین جدول اونم بخاطر این همه فشارِ که تو طول تاریخ به هیچ خاکی وارد نشده
(2 سال به عراق یک چهارم این تحریم ها وارد شد 50 هزار نفر از گشنگی مردند)
بحث سیاسی شد بیخیال
در کل چیزهای مهمتری هست که آدم بخاطرش حسرت بخوره
واقعا جای تاسف هست اما واقعیت همینه
آدمهای ضعیف که بی حرمتی می کنند تهمت هم می زنند، من هم با نفر بالا موافقم که نیازی به کش موضوع سبک زندگی کره شمالی مون نیست.
بحث سیاسی شد چون اقتصاد وابسته به سیاست هست و هر ایرانی بی اراده درگیر این موضوع هست و اگر بگوید نیست چیز دیگری است.
بنده نگفتم ۸ سال کار بکنه ماشین بخره، صحبت من عمیق تر و فاجعه بار بودن قدرت خرید و محرومیت بیشتر هر ساله ایرانیان بود. لطفا درست بخوانید.
من هم دلیلی به ادامه نمیبینم. :jealous:
بله بحث دیگه فایده ای نداره بحث من برای دوستانی هست که اول راه هستن بهشون توصیه میکنم ناامید نشید اینقدر از اینستا زندگی مردم رو برای خودتون شیرین نکنید والا در فضای مجازی اکثرا دروغ گو هستن ,پیروزی همیشه از کارهای ساده شروع میشه اینکه بشینیم وضع اقتاد خوب بشه از خیالات هست اونی که از الان شروع میکنه از اونی که چند سال دیگه منتظره تا اوضاع خوب بشه چند قدم جلوترهنقل قول:
یک پیشنهاد برای کسانی که دنبال درامد جدید هستند
برای خودت و همسر و پدر و مادر و برادر و خواهر و دوست
اشنا کد بورس بگیرید و سهام عرضه اولیه را بخرید
با هر کد بورسی میشه سالی ۵ میلیون حد اقل سود کرد
کد بورس بگیرید . عرضه های اولیه را بخرید و سالی حداقل ۵ میلیون با هر کد سود کنید . برای پدر و مادر و برادر و خواهر و دوست و اشنا کد بگیرید و سود کنید
تبلیغات محصول
20:30 باز آمد. پر از مستندات و فتوشاپ و آرشیو
گودرز چه ربطی داره به شقایقنقل قول:
کره ی شمالی هم کشور دموکرات و آزادیه
و جتی روزانه هزاران گردشگر تصاویر خود را از این سرزمین افسانهای در اینترنت منتشر میکنند
این دلیل نمیشه بیایم 24 ساعته تبلیغ این کشور رو کنیم
چه ربطی به مسائل ایران داره این قضیه گناه رو با گناه نشورید.
وقتی مردم فریاد میزدن داره خفه میشه و جوانی خطاب به قاتلش میگفت داری از این کار لذت میبری اما بین 4 تا پلیس یکیشون هم جلوی خفه شدنش رو نگرفت این بی سابقه بوده پلیس یه کشور اینطوری یه نفر رو کف خیابان خفه کنن درحالی که خودش و بقیه برای نجاتش دارن التماس میکنن. مرگ انسانیت تو یه کشور ثمره اش همین چیزهاست.
این فقط 2 دقیقه از 8 دقیقه رفتار فوق ظالمانه ای هست که در حق این انسان صورت گرفت. این کلیپ رو ببینید اگه حالتون بد نشد نگران خودتون بشید.
گوسفند رو اگه اینجوری وسط خیابان خفه میکرد باید مجازاتش خیلی بیشتر از این حرفها بود که بعد از بالا گرفتن اعتراضات و پخش شدن فیلمش بخوان مثلا اخراجشون کنن قتل مجازاتش اعدامه اونم این چنین قتل ظالمانه ای که کاملا مشخصه طرف سادیسم داره اما سیاه پوست چون اندازه گوسفند ارزش نداره تو آمریکا اگه رسانه ای نمیشد حتی اخراج هم نمیشدن پلیس ها. شهر مینیاپولیس هم از کنترل خارج شد و ترامپ گارد ملی رو فرستاده و دستور شلیک هم بهشون داده.نقل قول:
الان تو اخبار 20.30 آمریکا دارند از خوبی های قطعی اینترنت مصاحبه پخش میکنن
Sent from my iPhone using Tapatalk
چه ربطی داره؟!نقل قول:
آبان و اون کشتار و قطع اینترنت رو سریع یادت رفت میای بما میگی چه ربطی داره؟!
یک نفر اونجا مرده بعد مردم و جوانهای کشور خودت ۱۳۰۰ نفر و بیشتر مردند. چه ربطی داره؟!
تو تاپیک پیشین کم آوردی، آمدی تو این تاپیک بی ربط روشروع میکنی به ما میگی چه ربطی داره؟!
از این تاپیک به اون تاپیک فرجه :-)))))
مشخص شد این فرد کثیف جورج فلوید منبع هر چی کثافتکاری بوده، هفت تیر میکشه به زنان تجاوز میکرده، قاچاق مواد مخدر میکرده، پورن حضور داشته.
الان در جهنم داره میسوزه، اما لعنت خدا بر همراهان و هم فکران این اشرار در جهان باد. خیلی از سیاه پوستان از اینکه یک متهم شده نماد آزادیشون احساس انزجار کردند.
اینو از کجا آوردی؟ اگه واسه بازی تو یه کلیپ طرف پورن استاره و حقشه 8 دقیقه زانو بزان روی گلوش و جون بده پس امثال گلشیفته فرهانی سلطان پورن استارها هستن اونا باید چند دقیقه خفه شدنشون طول بکشه؟ جورج فلوید اگه یه کلیپ بازی کرده لایق شکنجه و مردنه پس چرا واسه اون زن هرزه گلشیفته فرهانی کف و سوت میکشید.نقل قول:
اصلا انسان نه یه کفتار رو هم اینجوری خفه کنن آدم قلبش به درد میاد واقعا وضعیت روحی روانیتون خیلی خطرناکه یه فکری واسه خودتون بکنید با این افکار چون اولین نفر خودتون آسیب می بینید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بیا زودتر برات از اون 20:30 ات اوردم که بخونی یکم اطلاع رسانیت بره بالا از این مجرم از زندان مرخص شده
با چنین کارنامه ای و مقایسه با قوانین جاری ایران حکم این فرد اعدام است.
George Floyd’s Criminal Past
George Floyd moved to Minneapolis in 2014 after being released from prison in Houston, Texas following an arrest for aggravated robbery
On May 25, 2020, Floyd was arrested for passing a counterfeit $20 bill at a grocery store in Minneapolis
He was under the influence of fentanyl and methamphetamine at the time of arrest
Floyd has more than a decade-old criminal history at the time of the arrest and went to jail for atleast 5 times
George Floyd was the ringleader of a violent home invasion
He plead guilty to entering a woman’s home, pointing a gun at her stomach and searching the home for drugs and money, according to court records
Floyd was sentenced to 10 months in state jail for possession of cocaine in a December 2005 arrest
He had previously been sentenced to eight months for the same offense, stemming from an October 2002 arrest
Floyd was arrested in 2002 for criminal trespassing and served 30 days in jail
He had another stint for a theft in August 1998
جورج فلوید بیشتر یه عقب افتاده ذهنی بود تا خلافکار و خلافهاش هم سنگین نبوده وگرنه دوران حبس نهایت 10 ماه نبوده. هیچ کدوم از اینها دلیل نمیشه کشور که ادعای آزادیش گوش فلک رو کر کرده اینجوری در حق انسان های ضعیف ظلم کنه (الان بعضی ها نگن ایران که بدتره!!!!! من اصلا با ایران مقایسه نمیکنم)نقل قول:
اهه نمیدونستیم گلشیفته هم پورن استاره!دوتا کلیپ لختی تو فیلم ازش دیدی شد پورن استار ،جوان بسیجینقل قول:
از اونور جورج فلوید شده فرشته،اگه سیاه پوستا رو همین الان دیپورت کنن ایران،حکومت چنان چوبی میکنه لا چرخ این نژاد که گنگستر بازی و هفت تیر کشیو نیگا بازی و آزادی بیان و زندگی سیاه پوستان مهمه رو کلا فراموش میکنن ،در چارراه وایمیستن تا سوارشون کنن تو وانت برن کارگری ساختمون،البته بعد اینکه نصف جمعیتشون تیر بار شدن وسط خیابون
بله مواد مخدر و تجاوز و اسلحه کشی ....اصلا سنگین نیست، خودت تو ایران این موارد رو انجام بده ببینم اوضاع چه شکلی میشه :دینقل قول:
عنوان تاپیک عوض کنید
بزارید گپ دوستانه
چطور میشه پول دراورد ؟ اصلا نمیشه !
اونایی که اون زمان خودشون رو چشبوندن به ضریح و سیاست الان داره پولشون از پارو بالا میره ..
بقیه مردم ول معطلن
با ایران مقایسه نمیکنم ایران خودش قانون جنگل شده وضعیتش. اما این چیزها تو آمریکا طبیعی هستش مواد مخدر هم که داره آزاد میشه کم کم اسلحه هم آزاد بوده از قبل.نقل قول:
حالا همین چندتا اسپم ما هم نباشه که انجمن سوت و کور میشه :دینقل قول:
ما بحثمون شهید جورج فلویده،ایشون هنوز تو شورت گلشیفته سیر میکنه،سطح ایشونونقل قول:
دوست من ثمره ۴۰ سال عقبگرد خودشو تو این چیزهای پیش پا افتاده نشون میده. پیشرفت که نداشتیم که صحبتش باشه. شما سخت نگیر.نقل قول:
آره من بودم که یک هفته تو شورت جورج فلوید بودم هی میگفتم پورن استار بوده حقش بوده خفه بشه :blink: پرویی و وقاحت کلا مشخصه اصلی آدم هایی مثل شماست.نقل قول:
وقتی زبون منطق و آدمیزاد حالیت نمیشه تو فروم جر وبحث نکننقل قول:
جورج فلویدی که ما میگیم پورن استاره،واقعا هستو ثابت شدست
اما از اونور اومدی گفتی گلشیفته هم فیلم لختی داره اون پورن استار تره! اونم حقشه بمیره!
چرا گوزو به شقیقه ربط میدی
انگاری دشمنی خاصی با اون بنده خدا داری
اون جورجه شهیده که چند تا پرونده جرم داره تو آمریکا،نه اون بدبختی که از ایرانو آدمای مریضی مثل تو فرار کرده
پررویی و وقاحت رو دقیقا صفت های شماست که داری به بقیه میدی