نه اگه از V*****pn استفاده کنی سرعت میشه 400 کیلوبایتنقل قول:
نه اگه از V*****pn استفاده کنی سرعت میشه 400 کیلوبایتنقل قول:
از امروز صبح دیگه pingpass هم جواب نمیده...
آی پی هاشون دیگه ترافیک داخلی نیست!!!
خنده داره :biggrin:
جالب اینه آسیاتک هم کلا داره بلاک میکنه،اکه وی پی اس آسیاتک هم بخریم مشخص نیست چند روز جواب بده.[emoji853]
خوب به سلامتی سرعت سرورهایش را در صد کیلوبایت محدود کرد..اینم از این..خخخخخ
با توجه به شواهد الان قاطعانه میشه گفت که این شرکت (pingpass) قطعاً از مصادیق کلاهبرداری های اینترنتی محسوب میشه.
برعکس رفتار حرفه ای و درست سایتهای بیتسفا و بیست پینگ در اطلاع رسانی و عدم فروش با علم به اینکه توان ارائه سرویس ندارند، این سایت معلوم الحال که اینجا بوسیله یک کاربر تبلیغ شد رفتاری شیادانه در مورد بحث تبدیل ترافیک داخل به خارج در پیش گرفته و شدیداً توصیه بابت خرید هر سرویسی از این سایت به منظور تبدیل ترافیک خودداری بشه.
چه اتفاقی افتاده؟
دقیقانقل قول:
ما چه گیری کردیم بخدا
دوستان یه گروه بزنید اینجوری سرعت رسیدگی بیشتر میشه
این سایت اصلا برای کاهش پینگ هم بدرد نمیخورد یه بار تست گرفتم ازشون محض رضای خدا حتی یکدونه از سرور هاشون پینگم رو کم نکرد هیچ چندتاشون بالاتر هم بردن.
دوستانی که پایه vps هستن بگن
من اگه آسیاتک باشه
مشکل در این مورد از دو جهتهنقل قول:
اول اینکه خیلی از فروشندگان معتبر در این شرایط بخاطر ترس از بلاک شدن سرورهاشون توسط دیتاسنترها ریسک نمیکنند و فروشی ندارن برای این امر
دوم هم کم بودن ترافیک در افرهای سرور مجازی داخل هست. خصوصا با این شرایط اگه بشه موردی رو پیدا کرد که با راه اندازی چیز پی ان روی سرورش مشکل نداشته باشه، ترافیکی که تحویل میده خیلی کمه.
در حال حاضر دیتاسنتر اسیاتک یکی از سختگیرترینها شده در بلاک کردن سرورهای مربوط این قضیه....نقل قول:
یه مورد دیگه مخابرات معلوم نیست لیستشو کی اپدیت میکنه لیست همین هاست های نیم بهانقل قول:
در این مورد اون لیست خیلی مهم نیست. خود دیتاسنتر و فروشنده سرور به شما گارانتی رو خواهند داد که در شبکه مخابرات آیا ترافیک داخلی هست یا نه. مشکل برای باقی شرکتهاست معمولانقل قول:
در حال حاضر ظاهرا دیتاسنتر پارس انلاین سخت گیری هاش کمتره نسبت به باقی دیتاسنتر ها. یه افر هست که علاقه داشتید در پیام خصوصی بهتون ارجاع میدم. فروشنده میگه امادگی داره سرور مجازی رو با کانفیگ مورد در خواست چیز پی ان داخلی تحویل بده. قیمتش از افرهای دیگه بالاتره ولی ترافیکش نامحدود عنوان شده و خوب به نظر میاد.
سلام ، قیمتش چنده ؟نقل قول:
ماهانه 78 هزار تومن.نقل قول:
یک هسته یک گیگاهرتزی، یک گیگ رم، ترافیکم نامحدود
با توجه به اینکه اکثرا محدودیت ترافیک دارن فروشنده ها این افرش خیلی خوب به نظر میاد. برای چیز پی این هم کانفیگ شده تحویل میده. فقط برای داخلی بودن ترافیکش بر بستر مخابرات باید اتمام حجت کرد باهاش قبل خرید.
درودنقل قول:
اگه ترافیکش رو شاتل هم نیم بهاس منم هستم! یه ده نفری جمع شیم نفری 8 تومن میوفته که زیاد نیست اصلا!
10 نفر زیاد میشه اگه تعداد کسایی که سرویس 16 مگ استفاده میکنن زیاد بشه. ترافیک نامحدوده ولی پورت سرور اشتراکیه و کیفیت سرور کاهش پیدا میکنه ضمن اینکه از حالت شخصی بودن خارج میشه و ممکنه مشکل ساز بشه. پیشنهادم 6 تا 8 نفره.نقل قول:
در مورد شاتل و غیره اطلاعی ندارم این مسائل رو با خود فروشنده ها باید هماهنگ کرد اگه کسی مایل به خرید بود. اونها راهنمایی های لازم رو میکنند.
من هم هستم اگه vps بخواین بگیرین
کاملا موافقم ، من خودم ماهانه بیتسفا 100 گیگش رو میگرفتم حدود 9 تومن بود اگه اشتباه نکنم زیادمم بودنقل قول:
منم هستم.....
ویرایش: البته این هم بگم چون ------ بود من نمیتونستم بزنم داخل مودم ، اینو بتونم بزنم داخل مودم شاید ی مقدار بعضی وقتا بیشتر از 100 گیگ بشه در ماه
دوستان لطفاً در مورد فروش سرور مجازی به من پیام ندید! من نه فروشنده هستم و نه کسی رو به شما معرفی میکنم!!
این مورد هم که عرض شد برای این یکی دو نفر در همین تاپیک بود که این چند وقت صادقانه و روراست دنبال راه حل بودند.
ترافیک داخلی به هیچ دردی نمیخوره
شما خودتون هم مایل به خرید شراکتی هستین؟نقل قول:
ممکنه باشم به صورت یه استفاده کننده عادی هرچند نیازی ندارم. ولی در کل برداشتم اینه که خیلی چیزی به اسم تمایل شراکت دیده نمیشه اینجا.نقل قول:
ظاهراً سایت 20ping هم که در تلاش بود سرورهاش رو دوباره راه اندازی کنه دان شده و دیگه در دسترس نیست.
به عنوان هشدار برای کسایی که میخوان ریسک کنند و مثلا بدون اعلام منظور اصلی سرور مجازی خریداری کنند(علی رغم هشدار فروشنده در اون دیتاسنتر)، ترافیک متقارن رو دیتاسنتر ها شناسایی میکنند. حالا یه سری دیتاسنتری سخت گیری کمتری دارن و یکسری بیشتر. ولی در صورتی که میزان ترافیک متقارن مورد بحث در یک سرور در واحد زمان خیلی زیاد باشه احتمال بلاک شدنش بشدت بالا میره.
برای همینم بهرته سرورهایی که قراره به این قصد خریداری میشن بین نفرات کمتر به اشتراک گذاشته بشن و با روشهایی تقارن ترافیک رو هم از بین ببرند.
اقا منم هستم همین بچه هایی که اعلام امادگی کردننقل قول:
بگیریم زیاد نشیم که کیفیت سرور بیاد پایین
سلامنقل قول:
دوستان تمایل خودشون رو اعلام کردم فک نمیکنم دیگه کسی زیر حرفش بشه ، اگه باز به نظرتون باید کاری انجام بدیم بفرمایید:»
دیشب به دوستمون بهنام، ادرس و مشخصات فروشنده سرور رو دادم. ایشون قراره در تماس باشن با فروشنده سرور.نقل قول:
درودنقل قول:
اقا اگه شاتل هم داخلیه منو هم در نظر بگیر! اگه 80 تومنه، 8 نفری جمع شیم نفری ده بدیم!
سلام
من شاتل و بسته شاتلند دارم اگه از ترافیک داخلی ویژه ایران استفاده میکنه من هم هستم
سلام.
لطفا من رو هم در لیست بزارید
من ماهانه نهایت در حد 20-30 گیگ مصرف پروک سی داخلی دارم. اگه راه اندازی کردید لطفا به من اطلاع بدید.
لطفا برای من هم بفرست وی پی اس مورد نظر شما ابونتو یا ویندوز؟نقل قول:
چخبر از این اتحاد و اشتراک بزرگ این تاپیک؟
خب ظاهراً خبر خاصی نیست......
عیب نداره خودم یه خبر بدم؛ سایت 20ping فعالیتش رو دوباره از سر گرفته. ادرس سرور و ای پی مورد استفاده برای داخلی سازی هم در لیست سایتهای داخلی وزارت ارتباطات ثبت شد و قابل استفادست.
هرچند کمی سخت گیری ها کمتر بشه، همچنان خرید سرور مجازی و اشتراک دوستانه خیلی به صرفه تره. اگه ترس از بلاک شدن نباشه میشه براحتی یه سرور مجازی 60-70 تومنی رو بین بیست نفر به اشتراک گذاشت و کیفیت هم همچنان سر جاش بمونه...
نقل قول:
ممنون از اطلاع رسانی.
من منتظر دستمون هستم که مشخصات فروشنده رو گرفتن.
و یه سوال دیگه باید اهمین تبدیل اینترانت به اینترنت رو بگیریم؟
خب از اینا که همه خیلی از سایت میفروشن ...از کجا میشه فهمید نیم بها حساب میشه؟
درودنقل قول:
شما برای اون دوستمون بهنام که فرستادید خبری نشده ازش!! اگه میخواید برای من بفرستید تا صحبت کنم باهاشون! بنده قبلا سرور داشتم و با اینجور مسائل اشنام!
مال 20ping رو من تست کردم رو شاتل نیم بها نبود! سرور قبلیشون بود ولی سر اون جریانات بسته شد!
مشکلی نیست. برای شما هم چند فروشنده رو معرفی میکنم. نسبت به هفته پیش افراد بیشتری حاضر به ارائه سرویس مجازی به قصد دور زدن ترافیک داخلی شدن...نقل قول:
در مورد 20ping هم ای پی سرور 5.253.24.58 در لیست ای پی های داخلی وزارت ثبت شده. اگه با همین سرور متصل شدید و شاتل خارجی حساب کرد باید با شاتل در تماس بود برای وارد کردن این سرور به لیست شرکت خودش.
اگه میشه برای بنده هم بفرستین ممنون میشمنقل قول:
سلام منم پیگیر این موضوع هستم و منتظر خبر بودم ، ممنون میشم خبرش رو اینجا بزارید ، برای اشتراک هم خیلی وقته رنبیل گذاشتم ، ممنوننقل قول: