ایشون اومد یه پارازیتی داد رفت شما نباید کلا جدی بگیری از این حرفها زیاد میزنن و هنوز کسی نتونسته انلاک کنه یعنی فعلا امکانش نیست انلاک کنند .نقل قول:
Printable View
ایشون اومد یه پارازیتی داد رفت شما نباید کلا جدی بگیری از این حرفها زیاد میزنن و هنوز کسی نتونسته انلاک کنه یعنی فعلا امکانش نیست انلاک کنند .نقل قول:
ینی دروغ گفته انلاک کردن ؟ چی گیرش میاد از این کار؟نقل قول:
خیلی ساده هست سر کار گذاشتن این همه ادم در فروم :دینقل قول:
سلام آقا صابر . مودم مارت ادعا میکنه که مبین نت رو آنلاک میکنه . درسته ؟نقل قول:
اینم لینکش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این که لینک فروش هست و خبری از آنلاک نیست :n13: احتمالا ورژن 192 بودن و استفاده نشدن و حالا آنلاک شدن و دارن فروخته میشن . تا سیم کارت رو مودم با ورژن 192 نذارید و به اینترنت وصل نشید آپگرید نمیشه به ورژن های جدید اینها هم همینطوری بودن به نظر من تو اینترنت خیلی دیدم خصوصا دیوار که تعداد مبین نت انلاک شده میفروختن و همشون 192 بودن که انلاک شدن .نقل قول:
دوباره با دقت ببین نوشته آنلاک . بهشون زنگ هم زدمنقل قول:
نوشته :نقل قول:
Mobinnet TD-LTE Huawei B612 Cat آنلاک
مودم TD-LTE مبین نت مدل Huawei B612 آنلاکبازه قیمت: تومان ۱,۴۳۰,۰۰۰یعنی شما میفرمایید 1430/000 تومان میگیرن مودم انلاک میکنن :blink: این بخش فروش مودم آنلاک مبین نت به قیمت 1430/000 ت هست نه چیز دیگر . در ضمن زنگ زدید گفتن مودم مبین نت با ورژن 196 یا 197 آنلاک میکنیم و مودم بفرستید برا آنلاک ؟ لطفا واضح تر و درست تر و باز تر و راحت تر و بدون هیچ معمایی صحبت فرمایید تا همه دوستان بتونن استفاده کنن و حرف شما و سایت مورد نظر هم تایید بشه نه اینکه مثل دوست قبلی یه چیزی بنویسید و نصفه نیمه رها کنید . با تشکر :»
آقا صابر ما به شما ارادت داریم و درحال راهنمایی گرفتن از شما هستیم . موضوع انقدام پیچیده نیست . اونجا نوشته مودم آنلاک شده ی مبین نت رو کلا به یه مبلغی میفروشن . یعنی اون مبلغ واسه ی یک مودم مبین نت آنلاک شده پرداخت میشه . پیگیری که ازشون کردم گفتن باید برای آنلاک کردن مودم ، مشخصات کامل و ورژن مودمتون رو بدونیم (گفتن از صفحه ی Device information عکس بگیرم و بفرستم براشون تا نظر قطعی بدن . هنوز نفرستادم براشون) . این بود کل ماجرانقل قول:
یعنی همون حرف من و فقط ورژن 192 و تمام . اینها مودم های 192 بوده خریدن و انلاک کردن و به قیمت بالا دارن میفروشن و ارزش خرید هم نداره هم قیمت بالاست هم خبری از سیم کارت و بسته نیست و هم کسی ناشی کاری کنه مودمش اپدیت میگیره و دوباره قفل میشه . الان 1200 خود اپراتورها دارن نسخه tfi60 این مودم رو که از ایرانسل تهیه کردن با 6 ماه اینترنت و یک سیم کارت میفروشن و راحت هم انلاک میشه و ریسک دوباره قفل شدن هم نداره .نقل قول:
سلام اقا امکانش هست این مودم مبین نت و به صورت ADSL ازش استفاده کرد؟یا اونم باید اول انلاک بشه؟
این مودم قابلیت adsl ندارد فقط به عنوان روتر میتونید استفاده کنید اونم با هر مودم بدون وایرلس adsl همخوانی و هماهنگی نداره مثلا 8817 تی پی لینک رو بهش وصل میکنی نمیشناسه و اینترنت هم نمیده .نقل قول:
با سلام.من یکیو پیدا کردم تو تبریز با تعویض سی پی و انجام میده.300 تومن هزینه سی پی یو 200 هم دستمزد میگیره؟نظرتون پیه؟
وحشتناک گرانه و در ضمن امکان داره بعدا مودم ایراد پیدا کنه چون تعویض سی پی یو اونم ماله مودم که ریز و از نوع BGA هست کار حساس و ظریفی هست . البته تعمیرکار حق داره چی گرون نشده .نقل قول:
داداش این هزینه رو تقبل میکنی ما از سایت ایرانسل مودم خریدیم راحتم انلاک کردیم 480گیگ اینترنتم رایگان!!!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی این ایرانسل رو بخریم قطعا این آنلاک میشه؟نقل قول:
مثل مبین نت فریمور قفل روش نذاشتن؟
و یه سوال دیگه، 480 گیگ روزانه ست؟ یا 240 گیگ روزانه 240 گیگ شبانه؟
با تکنیک اقا صابر باید دقت زیادی در لحیم کاری داشته باشین تا انلاک بشهنقل قول:
از بسته هم فک کنم 480 روزانس!!!!
موفق باشید:»
قبلا آنلاک کردم چند بار. لحیم کاریش رو بلدمنقل قول:
آقا ممنون:»
اختیار دارین.....ممنون:»نقل قول:
موفق باشید:»
با سلام مبین نت ورژن ۱۱.۱۹۷.۰۳.۰۰.۱۴۷۲ ایا قابل انلاک هست .لطفا جواب بدید
سلامنقل قول:
خیر ، این ورژن قابل انلاک نیست.
درود
فروش یکی از بهترین مودم فعلی بازار با نرم افزار اختصاصی و اورجینال شرکت هواووی نسل جدید با امکانات و سرعت دهی فوقالعاده با آنتن دهی فوق قوی
این مودم با روش جدید آنلاک شده (برای اولین بار در ایران ورژن197 مبینت آنلاک شده) از طریق دامپ فلش با بکاپ ایرانسل یعنی سیستم شده کلا i60 بعد به روش کاملا حرفه ای آنلاک شده و در نهایت با ورژن اورجینال و نهایی با فریمور 81.199.01.00.00 آپدیت شده که شما میتونید با خیال راحت Online updates رو فعال کنید که فقط ورژن اورجینال دریافت خواهد کرد پس به هیچ عنوان دیگر نگران آپدیت نباشید.
ساپورت تمامی سیم کارتها (ایرانسل - همراه اول - رایتل- مبینت - آذرتل و ...)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان متن بالا رو جایی توی اگهی دیدم
شدنیه این کار؟
به خدا برا من ثابت شد عقل ملت در چشم ملت هست و این ملت خیلی زود گول میخوره و این ملت تحقیق نکرده و نادانسته و از روی یک آگهی از صبح داره تو این فروم بحث و جدل میکنه ! به جای این کارها برید از صاحب اگهی بپرسید یا درخواست انلاک با هزینه بهش بدید یا تعدادی مودم بخرید و حضوری برید پیشش برا انلاکنقل قول:
نقل قول:
اره صابر جان حرفت درسته دقیقا
من چون خیلی اطلاعی راجعبه دامپ ها ندارم گفتم از اساتید بپرسم درکل جالب بود برام گفتم در میون بزارم
همین کارو کردم، بهش پیام دادم آنلاک کنی چند میگیری؟ هرجا هم باشی با هزینه خودم میفرستم! جواب ندادهنقل قول:
یدونه فایده نداره چیزی رو هم ثابت نمیکنه یدونه رو بر میداره سی پی یو عوض میکنه برای اینکه معروف بشه ازت هزینه کم میگیرهنقل قول:
در ضمن این nokia200 که تشکر کرده اکانت دوم خود بهزاده که هر جا از بهزاد صحبت میشه پیداش میشه اگه اینجا پیغامتو دیده و اونجا جواب نداده احتمالا تو پیچه و حتی سیاست اون مورد بالا رو که گفتم هم نداره
سلام، وقت بخیر.
این فایلی که سایت easy-firmware گذاشته مربوط به چی هست؟ و با این فایل چه کاری میتوان انجام داد؟
با تشکر
مشخصات فایل:
Iran MobinNet B612s-25dCUST-B01C1472
B612s-25dCUST-B01C1472_Configurable Software_05014VGA.zip
سلام دوستان امکان دانگرید هست ؟
خیر امکان نداردنقل قول:
سلام و عرض ادب
این فایلی که با مشخصات زیر در سایت easy-firmware گذاشته شده،دقیقا کارایی این چیست؟
Iran MobinNet B612s-25dCUST-B01C1472B612s-25dCUST-B01C1472_Configurable Software_05014VGA.zip
سلام دوستان. ورژن نرم افزار فریمور مبین نت من 11.196.01.02.1472 هست. امکان آنلاک کردنش وجود نداره که بشه سیم کارت ایرانسل داخلش بزاریم؟ حتی با لحیم کردن کابل به برد مودم؟
خیر امکان انلاک وجود ندارد متاسفانهنقل قول:
سلام. ممنون بابت پاسختون. خوب بازم مشکلی نیست. حالا اگه مبین نت با کاستوم رامی که ریخته کاری کرده قسمت آنلاک از کار بیفته، میشه بصورت دستی آی سی رو پروگرام کرد. شما میدونین اطلاعات فریمور روی کدوم آی سی ذخیره میشه؟ میخوام با پروگرامرم آی سی رو بصورت دستی رام اصلی هوآوی بریزم. ما اینکارو برای بایوس مادربرد و ضبط ها انجام میدیم.نقل قول:
روی سیپیو اعمال شده و در حال حاظر نه قابل پروگرام هست و نه سی پی یو در بازار موجوده که تعویض بشهنقل قول:
ضمنا اگر cpuهم باشه ارزش انلاک کردن این مودم رو نداره
با سلام و خسته نباشید خدمت تمام دوستان
دوستان من خیلی دنبال آنلاک کردن ورژن 196 مبین نت بودم تا این امروز یک نفر بهم گفت ک با باکس میراکل قابل انجام هست و میشه تغییری رو ک فریمور توی بوت لودر میده ک دیگه نمیشه با usbsafe و rom فلش و آنلاکش رو درسست کرد و رام دلخواه خودمون رو با اون باکس بزنیم و مودم رو آنلاک کنیم
می خواستم بدونم کسی دست رسی به این باکس داره یا اطلااتی داره ک بدونم میشه چنین کاری کرد یا نه ؟
ممنون میشم از راهنمای هاتون
یک ضرب المثل ترکی هست میگه : کئچل داوا بیلسه ، اؤز باشینا یاخار :دی خوب چرا اومده به شما گفته و نظریه پردازی کرده ؟ انجام میداد و به هیچ کس هم نمیگفت نمیشه برادر همه این راهها رو رفتن دوستان نرم افزار کار موبایل .نقل قول:
سلام،:sad:
دوستان هنوز راهی برای 196 مبین نت پیدا نشده؟
نخیر دوست عزیز زیرا امنیت مبین نت زبان زده!!!نقل قول:
موفق باشید
سلام
مودم مبین نت SLC 130 رو میخوام آنلاک کنم
۱- آیا آنلاک میشه؟
۲- آموزش آنلاک رو کجا میشه پیدا کرد ؟
پیشاپیش تشکر
سلام
مودم مبین نت SLC 130 آنلاک میشه؟
سلام وقت بخیر
مودمم مبین نت هست B612s-25d
ورژن 197