[QUOTE=ALIRK;9096450]برادر من مودمم مبین نت بود اومدم فرموره ایرانسل زدم یعنی در کل لاک مبین نت بوده من فرموره ایرانسل زدم روش حالا چجوری میتونم به صورت کامل مبین نتو حذف کنم و برم کلا رو ایرانسل میشه راهنمایی کنیدنقل قول:
Printable View
[QUOTE=ALIRK;9096450]برادر من مودمم مبین نت بود اومدم فرموره ایرانسل زدم یعنی در کل لاک مبین نت بوده من فرموره ایرانسل زدم روش حالا چجوری میتونم به صورت کامل مبین نتو حذف کنم و برم کلا رو ایرانسل میشه راهنمایی کنیدنقل قول:
[QUOTE=saher00;9096462]الان رو 196 ایرانسل و مودم هم لاک شده درسته ؟ با یو اس بی لحیم شده و لودر ورژن سوم داخل انجمن رو بزنید و با روش دوم انلاک کنید دیگه مودمتون لاک نمیشه و انلاک میمونه .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=saber73;9096466][QUOTE=saher00;9096462]
الان رو 196 ایرانسل و مودم هم لاک شده درسته ؟ با یو اس بی لحیم شده و لودر ورژن سوم داخل انجمن رو بزنید و با روش دوم انلاک کنید دیگه مودمتون لاک نمیشه و انلاک میمونه .
یعنی مرحله اول لودر بعد فرموره B612_11.195.03.00.00_moddedv3.bin بعد از اون اگر فرموره ایرانسل بزنم دیگه لاک نمیشه؟
[QUOTE=saher00;9096467][QUOTE=saber73;9096466]الان فرموره modde3 رو زدم باز ازم آنلاک کد خواست 15 صفر a زدم ولی قبول نکرد فک کنم آنلاک کد مبین نتو میخوادنقل قول:
چیکارش کنم این اوکی شه به خدا اسیر شدم
[QUOTE=saber73;9096466][QUOTE=saher00;9096462]
الان رو 196 ایرانسل و مودم هم لاک شده درسته ؟ با یو اس بی لحیم شده و لودر ورژن سوم داخل انجمن رو بزنید و با روش دوم انلاک کنید دیگه مودمتون لاک نمیشه و انلاک میمونه .
صابر جان جواب نگرفتم چیکار کنم ببین داداش اصل موضوع میدونی چیه من میخوام رو مدم مبین نت فرموره ایرانسل بریزم حالا اگر میشه مرحله به مرحله بهم بگو چون واقعا گیج شدم :n03::n03:
منم رو 195 جنرال هم با مولتی کست هم از طریق لوکال آپدیت زدم جواب نگرفتم،یعنی اگه میشد از طریق مولتی کست یا لوکال اپدیت نصب بشه دیگه آخرته فریمور بودا،(وجدانن حوصله باز کردن مودم نیست:n02:خدایا برسان 196 جنرال رو)نقل قول:
[QUOTE=saher00;9096471][QUOTE=saber73;9096466]مگر نگفتید رو مودم مبین نت انلاک شده فریمور 196 ایرانسل ریختید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟ و مودم قفل شده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
چطوری قفل شد ؟ الان رو فریمور 196 ایرانسل یا نه اپگرید اتوماتیک شد و فریمور 196 مبین نت الان رو مودم هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
با چه سیم کارتی الان کار میکنه ؟
[QUOTE=saher00;9096470][QUOTE=saher00;9096467]شما داخل انجمن و کل تاپیک ها یه خط نوشته نشون من بده که نوشته باشه برای ورژن 3 مود شده کد انلاک وارد میکنیم اون : 15 صفر و a ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
دوستان یا حوصله ندارین اموزشها و انجمن رو مطالعه کنید یا دنبال امداد غیبی هستید :n02: . شما ورژن 3 رو زدی با اسکریپ جدید انلاک میکنی و تمام و دیگه مودمت با تغییر فریمور قفل نمیشه .
196 جنرال یا 197 جنرال هیچ یک از این امکانات نسخه ایرانسل رو نخواهد داشتنقل قول:
- - - Updated - - -
[QUOTE=saher00;9096467][QUOTE=saber73;9096466]و اسکریپت آنلاک جدید و بعد اون دیگر مودم لاک نخواهد شد .نقل قول:
[QUOTE=saher00;9096462]توضیحاتی که دادم کامل و گویا و خیلی روان و ساده هست :n16:نقل قول:
تجمیع فرکانس به انتخاب باند مربوط نمیشه و رو تمامی فریمورهای 195 اپراتوری داخل کشور و 196 اپراتوری داخل کشور قابیلت ca و mimo4 فعال و قابل بهره برداری هست . و علامت + فقط در شبکه tdd این مودم قابل رویت هست .نقل قول:
صابرخان بخریم بنظرتون یا وایسیم مودم جدید تر بیارهنقل قول:
Sent using Tapatalk
اگر به هر دو شبکه tdd و fdd نیاز دارید بله تهیه کنید . ولی به شبکه tdd نیاز ندارید و بیشتر سرکارتون با fdd هست فعلا صبر کنید ببنیم این اپراتورها چی میدن بیرون . اوضاع اقتصادی چنان خرابه این اپراتورها هم دیگه نه مودم دارن نه معرفی میکن و موجودی ته کشیده :n02:نقل قول:
صابر جان دستت درد نکنه خیلی زحمت کشیدینقل قول:
[QUOTE=saber73;9096487]196 جنرال یا 197 جنرال هیچ یک از این امکانات نسخه ایرانسل رو نخواهد داشت
- - - Updated - - -
[QUOTE=saher00;9096467][QUOTE=saber73;9096466]
در جریانم آقا که فریمورهای جنرال کم و کاستی دارن ب نسبت فریم ورهای اپراتوری رسمی، دیگه مود شده ک بماند:n01:خواستم ببینم این پلاس بشه تغییری احساس میکنیم با این وضع نت داغون نسبت ب قبل،یه کار میکنی مودم رو باز کنما:4::n02::n02:
[QUOTE=hassanhbk;9096526][QUOTE=saber73;9096487]196 جنرال یا 197 جنرال هیچ یک از این امکانات نسخه ایرانسل رو نخواهد داشت
- - - Updated - - -
[QUOTE=saher00;9096467]باز کن مودمو باز کن :n10::n10::n10::n10:نقل قول:
[QUOTE=hassanhbk;9096526][QUOTE=saber73;9096487]196 جنرال یا 197 جنرال هیچ یک از این امکانات نسخه ایرانسل رو نخواهد داشت
- - - Updated - - -
[QUOTE=saher00;9096467]ینی ۱۹۷ جنرال هم پلاس نداره؟نقل قول:
Sent using Tapatalk
[QUOTE=saber73;9096621][QUOTE=hassanhbk;9096526][QUOTE=saber73;9096487]196 جنرال یا 197 جنرال هیچ یک از این امکانات نسخه ایرانسل رو نخواهد داشت
- - - Updated - - -
نقل قول:
196 ایرانسل رو زدم نسخه رسمی،چک اپدیت هم اروور میده مثل همون 192 جنرال:n02:،فقط مشکل الان انتن دهی ضعیف رو سیم تی دی هست،انتن برا سیم همراه و ایرانسل پر هستش نمیدونم چرا رو تی دی اینطوره منطقه ما
[QUOTE=greatpouya;9096630][QUOTE=hassanhbk;9096526][QUOTE=saber73;9096487]196 جنرال یا 197 جنرال هیچ یک از این امکانات نسخه ایرانسل رو نخواهد داشت
- - - Updated - - -
مگه 196 جنرال اومد؟که سراغ 197 رو بگیریم:n02:نقل قول:
[QUOTE=greatpouya;9096630][QUOTE=hassanhbk;9096526][QUOTE=saber73;9096487]196 جنرال یا 197 جنرال هیچ یک از این امکانات نسخه ایرانسل رو نخواهد داشت
- - - Updated - - -
[QUOTE=hassanhbk;9096633][QUOTE=greatpouya;9096630][QUOTE=hassanhbk;9096526]نقل قول:200 هم بیاد چیزی نخواهد داشت . :n31:نقل قول:
لینک دانلود :
امکانات :
تمامی موارد قبلی + شخصی سازی و حذف رد پای لوگو و آرم ایرانسل در صفحه وب مودم
سلام دوستان یه مودم ایانسل tf-i60 تازه خریدم و میخوام آنلاکش کنم (تا حالا این کار انجام ندادم و بلد نیستم) حالا دو تا سوال برام پیش اومده آیا واقعا با انلاک کردن سرعت و انتن دهی بیشتر میشه؟ جدیدترین و بهترین فریموری که من باید نصب کنم که همه قابلیت های مودم را داشته باشه و اپراتورنتونه دوباره لاک کنه چیه؟ اینقدر تاپیک ها زیاد شده و فریمور های مختلف هست واقعا گیج شدم که کدومش نصب کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
مرسی دوست عزیز
من تاحالا مودم انلاک نکردم میخواستم بدونم اگه طبق اموزش عمل کنم ایا ممکنه که برای مودم مشکلی پیش بیاد اصلا انلاک کردن کار من هست یا نه؟ شما توصیه میکنید خودم انلاک کنم؟
بله کار راحتی هست کمی دقت به خرج بدید و استرس نداشته باشید تمامه . همه دوستان بار اولشون هست انجام دادن . فقط قبل انجام یک بار تاپیکها رو مطالعه کنید و با روش ها و مشکلات و راه حل ها اشنا شوید .نقل قول:
سلام به همگی
اقا صابر فریمور 196 که ادیت کردید در انتخاب دستی اپراتور " های وب یا کد 43212" را در که در فریمور 195 نسخه 3 قابل انتخاب بود ولی در این نسخه 196 اصلا جز گزینه های انتخابی نیست و نمایش داده نمیشود در صورتی که الان با موبایل میشه انتخابش کرد ونمایش داده میشه.:n03:
سلام اقا صابر
تو ویرایش بعدی لطفا plmn code های جدید هم اضافه کنید لیستش اینجاست مثلا رایتل 2 تا plmn داره ظاهرا
قسمت ایران
گزینه رومینگ مودم فعال هست ؟ ما اینجا های وب داریم و فقط با سیم کارت همراه اول اونم به صورت رومینگ ظاهر و قابل انتخاب میشه و فقط هم 4g هست . من سیم کارت خود های وب رو ندارم تا تست کنم . در ضمن 196 خود ایرانسل اصلا به جز خودش و اپتل و اذرتل گزینه دیگری نداشت . من خودم رایتل و همراه اول و های وب و مبین نت رو اضافه کردم .نقل قول:
صابر پنجه طلا آپدیت بعدی رو کی میدی بیرون؟
نقل قول:
رومینگ را هم فعال کردم اما های وب داخل لیست انتخاب manual نیومدو البته من هم سیم های وب ندارم ولی به دلیل قدرت بالای سیگنالش در منطقه ما با سیم ایرانسل بهش وصل میشم.با 195 میمومد ولی با 196 اصلا نمایش داده نمیشه. ممنون
حق با شماست تست کردم ایرانسل رو ورژن 196 کلا از باند 800 4g پشتیبانی نمیکنه و برا همین اصلا اسم اپراتور های وب رو نمیاره . کاری هم نمیشه کرد این تنظیمات مربوط به نتورک ستینگ هست و نمیشه دستکاری کرد . رو فریمور ویرایش سوم برای اینکه ماله خود های وب هست (پایه فریمور ) راحت پشتیبانی میکنه . فقط دوستان دولوپر میتونن این قسمت رو ویرایش و درست کنن .نقل قول:
برای من از وقتی این ورژن به روز شده مودم وقتی بار روش نیست چراغ دیتاش قرمز میشه :n05:
سلام صابر جان
تو سیم کارتهای مختلف ایرانسل مبین نت و fd و td میخواستم بدونم که سرعت در حالت CA و در حالت MIMO کدوم بیشتر هست ممنونم پیشاپیش از راهنمائی دوستان
منم این مشکل دارم البته فرقی نمیکنه در حال اسنفاده باشه یا نهنقل قول:
بعضی وقت ها قرمز میشه
فکر کنم مشکل از مودم باشه یا شایدم دکل باشه که برای چند لحظه افلاین میشه و مودمنمیتونه دوباره وصل بشه یا دکل رو سویچ کنه
چون قبلا مودم ۵۱۴۲ داشتم اینجوری نمیشد
نقل قول:چنین مشکلی اصلا روی ورژن 196 ایرانسل حداقل رو سیم کارتهای fdd مشاهده نشد خودم از ساعت 12 تا 7 صبح تست کردم به هیچ وجه چراغ مودم قرمز نشد . کامپیوتر رو هم خاموش کرده بودم و هیچ دستگاهی هم نذاشتم از طریق وای فای و لن به مودم وصل باشه . اینترنت مودم و وای فای رو هم روشن گذاشته بودم .نقل قول:
سرعت قبل اینکه به ca یا mimo ربط داشته باشه مستقیما به دکلی که از اون خدمات میگیرید و وضعیت اینترنت منطقه شما بستگی داره سپس به این دو مورد بستگی داره و اونم با تغییر میتونید خودتون مشاهده کنید . البته مناطقی که mimo4 راه نیفتاده کلا بی تاثیر هست .نقل قول:
ممكنه از دكل باشه ؟؟؟ خيلي به مشكل ميخوره دكل منطقه موننقل قول:
من با ورژن 196 مبین نت این مشکل داشتم اتصال دستی کردم مشکلم حل شدنقل قول:
البته پشتیبانی اینو بهم گفت
سلام خدا قوت. لینک دانلود این ورژن کجاست؟ همین که لوگوی ایرانسل حذف شده؟نقل قول: