دمت گرم شدنقل قول:
فقط احساس میکنم گیرندگیش اومد پایین
شاید اشتباه میکنم
ممنون
Printable View
دمت گرم شدنقل قول:
فقط احساس میکنم گیرندگیش اومد پایین
شاید اشتباه میکنم
ممنون
سلام میشه یه توضیح مختصر درباره ca و mimo 4*4 بدید؟
سوالم این هست که روی ca میشه فورجی پلاس داشت؟
من مودمم رو انلاک کردم فریموری که بعد انلاک اومده جالب نیست و بخش voipحذف شده توی webui ایرانسل voip بود که فکر کنم مربوط به پورت rj11 باشه و بشه تلفن وصل کرد؟
کدوم فریمور رو بزنم که پایداری خوبی داشته باشه و همه امکاناتش باز باشه چون توی عکس دیدم ویراش دوم ussd نداشت
ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلامنقل قول:
تمام ویرایش ها USSD دارند و پیشنهاد میشه آخرین ورژن رو نصب کنین
سلام دوستان
لطفا اگه میشه فریمور رسمی رو ادیت کنید و ussd و حالت td و fd lte بهش اضافه کنید. تشکر:n01:
ویرایش اول بر اساس فریمور رسمی هست و قابلیت هایی که ذکر کردین هم دارهنقل قول:
ولی خب جدیدا مبین نت داره آپدیت میده روی فریمور های رسمی و مودم ها لاک میشن
بنابراین من نصب فریمور رسمی رو پیشنهاد نمیکنم
یعنی امکانش هست الان مودم من که فریمور رسمی هواوی داره، خود به خود دوباره آپدیت بشه و لاک بشه؟ البته مودم tf i60 ایرانسل.
جناب مهندس سلام
سپاس بابت زحماتی که میکشین
روی هیچ کدوم از فریمور های تغییر داده شده منوی تعریف sip server برای voip وجود نداره ( این گزینه روی فریمور اصلی ایرانسل هستش )
ممنون میشم این گزینه برای آپدیت بعدی اضافه بشه
سپاسگزارم
سلام جناب حسین آقا
میشه یه توضیح در مورد عملکرد اسکریپها و نحوه استفاده ازشون که در وژن سه گذاشین رو بیان بفرمایید.
با تشکر
سلام و خسته نباشيد
اگر درايور مودم در كامپيوترم نصب شده باشد(مودم 612 مبين نت) و مودم هم آنلاك نباشد ميتوان به صورتي كه گفته شده (طبق آموزش فلش) فايلها رو انتقال داد و نهايتا با اسكريپت آنلاك مودم را آنلاك كرد؟
سلام چطوری باید TF i60 رو آنلاک کرد؟
لطفا راهنمایی کنید
نسخه جدید فریمور رسمی اومده؟
عزیزان با برنامه مولتی کست نمیشه این فریمور و به مودم آپدیت کرد؟
مودم من مبین نت فریمورشم 11.195.03.00.00هستش.
فعلا مودم های مبین نت براشون آپدیت اومده و لاک شدن و چیزی در رابطه با لاک شدن مودم های ایرانسل گزارش نشدهنقل قول:
سلامنقل قول:
بعد از نصب فریمور وارد فولدر آنلاک شده و فابل go.bat رو اجرا کنین
سپس عدد 3 را زده و اینتر را بزنین
در مرحله بعد ازتون میخواد که آی پی مودم را وارد کنین که باید بزنین 192.168.0.1
بعد باید صبر کنین تا مودم ریستارت بشه و تمام
اگر فریمور ویرایش سه رو نصب کرده باشین طبق توضیحی که بالا دادم میشه آنلاکش کردنقل قول:
دو روش داره:نقل قول:
1-نصب فریمور آنلاک 2- طبق توضیحات بالا
خیرنقل قول:
رام غیر رسمی هست و فقط از طریق USB و حالت دانلود قابل نصب هست
دوستان تو این تاپیک سوال نپرسین
بنده خیلی کم میام انجمن و سوالتون معمولا بی پاسخ میمونه
این فریمور هم دیگه بروزرسانی نخواهد شد
در صورت هر گونه سوال در رابطه با مودم و آنلاکش لطفا به تاپیک مربوطه مراجعه کنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی خیلی لطف کردین
لطفا پست پاك شود
سلام و خسته نباشيدنقل قول:
اسکریپت آنلاك چه کاری انجام میده؟ اگر استفاده نشه مشکلی پیش میاد؟
بنده اين فايلها رو انتقال دادم ولي آنلاك كارخانه اي كه نشد اصلا آنلاك هم نشد!!
سلام خدمت اساتید عزیز
بنده چند تا مودم B612 دارم یکیشون که مبین نت بود و با اپدیت لاک شده یکیشون رو امروز با استفاده از فایل ویرایش 3 اپدیت کردم البته قبلا انلاک شده بود
ورژن اخرین مودم 196 هستش میخواستم ببینم با انتقال این فریمور ضد لاک دوباره ممکنه اسیب ببینه چون دانگرید میشه ؟ یه موضوع دیگه توی ورژن 3 وقتی سیم کارت ایرانسل وری مودم میاندازم دوبار میزنه ایرانسل ولی اسم بقیه اپراتور ها رو درشت نشون میده با تشکر
سلام استاد عزیز توی فایل ویرایش سومتون یه فولدر سومی هم هست که توضیحی در موردش ندادید اگر امکانش هست بفرمایید چیه و چطور باید نصب بشه یا در صورت امکان پست یک رو ویرایش کنید من با استفاده از دو فولدر اول فریمور شما رو فلش زدم ولی نفهمیدم فولدر سوم برای چی بود با تشکر
سلام شما مودم نسخه 196 که لاک شده بوده ،را تونستید دوباره فایل ویرایش 3 را روش بریزید ؟ و الان بدون هیچ مشکلی سیم کارت تمام اپراتورها روش جواب میده ؟نقل قول:
سلام خیر مبین نت که اپدیت داد لاک شده .یه مودم ایرانسل داشتم مکه ورژنش 195 بود و انلاک شده بود به 196 ارتقاش دادم که الان میخوام دانگریدش کنم با فرموری که دوستان برای جلوگیری از لاک مجدد گذاشتننقل قول:
دوستان بهترین فریمور برای جلوگیری از لاک شدن همین؟
توی ورژن سومش ussd کار میکنه؟
خطا نمیده ولی جواب نمیده واسه من
برا من چند دفعه وسط پروسه فلش کردن cmd ارور داد-در اخر با تعویض پورت یو اس بی مسِله جل شد و فلش تا اخرین مرحلهنقل قول:
(هر 12 پروسه) انجام شد
بله برای منم اینجوری شد پورت عوض کردم درست شد و اینکه حتما نیازی نیست دستور cmd اجرا کنید همون فایل رو بکشید روی فایل دوم که cmd هست بندازید دستور اجرا میشهنقل قول:
با سلام دوستان من یه مودم دارم قبلا فریمیوری که به اسم B612s-25dTCPU-V100R001B189D99SP03C00_Firmware_general_05022ERP توی خیلی سایت ها هست (دانلودش رو گذاشتم رو نتونستم بزارم) با Usb روش ریخته شده و دبگه نتونسم کاریش کنم فریمور های شما رو هم زدم فقط چراغ پاور روشن میشه و بقیه خاموش می مونن
با این فریمور وقتی سیمکارت روی مودم نباشه بر می گرده با دانلودینگ مود
و وقتی سیم کارت میزارم روش چراغ دیتا قرمز چشمک زن هست و بقیه خاموش ( ولی وقتی دکمه ریست رو نگه میداری چراغ قرمز ثابت شده و یکی از چراغ های آنتن روشن میشه و بعدش با زدن کمه های wps و پاور و خود ریست چراغ های آنتنش تا 4 میره) اینا هم رو ور رفتم با خود مودم فهمدیم
و سرچی که توی سایت های خارجی داشتم نشون میده این نرم افزاری هست و با فریمور مناسب میشه درست کرد مودم رو
دوستان ممنون میشم از کمکتون
سلام
فریمورهائی که دوستمون زحمت کشیدن، سه نسخه هست. آیا نسخه یک هم مثل نسخه سه قابلیت آنتی لاک داره؟ یا فقط مختص نسخه سه هست؟
آخی من نسخه یک رو تونستم نصب کنم، ولی نسخه های دو و سه، کامند دومی یعنی فلش کردن رام رو که میزنم، اصلا فعالیتی رو شروع نمیکنه
بله مشکلی نیست نسخه های بعدی امکانات بیشتری درش گنجانده شده فقط به صورت دستی اتو اپدیت رو با توجه به پست اول غیر فعال کنیدنقل قول:
ممنون
اگر بعد نصب ورژن یک فریمور آقا حسین، روی اون، به این نسخه:
تاپیک با عنوان: جدیدترین فریمور برای مودم آنلاک TF-i60 یا همان HUAWEI B612s-25d نسخه 196
و به روشی که توضیح داده بروزرسانی کنم، آیا کماکان آنتی آنلاک هست یا اینکه اگر سیم مبین بندازم لاک میشه؟ (با توجه به توضیحاتی که دوستان دادن راجع به اینکه رامهای رسمی روی مودم مبین اتومات لاک مبین میشن)
سلام
دوستان درایور این مودم رو از کجا دانلود کنم ؟
این مودم چقدر باز کردنش سخته
دوستان کسی عکس از باز شده این مودم داره بزاره ببینم کدوم قسمتش باید جدا بشه
از قسمت پایینش که سیمکارت وارد میشه باید بازش کنید
2 پیچ زیر مودم هستش و 2 تا پیچ هم در پشت مودم
باسلام جناب اقای مهندس حسین عزیزاگرامدین انجمن لطفاصندوق پستیتونوچک بفرماییدباتشکر
باسلام مجددجناب اقای مهندس حسین عزیزاگرمجددتشریف اوردین انجمن خصوصیتونوچک بفرماییدباتشکر
لطفا راهنمایی کنید درکدام قسمت آیپی مودم را 192.168.0.1 تغییر دهم ویوزر وپسورد پیسفرض وبا یکی دیگه عوض کنم ممنون میشمنقل قول:
سلام خدمت دوستان
من وقتی usbsafe روی مودم میزنم بعد از تموم شدن مودم همونجا می مونه و نمیره که بتونم روش فریمور رو بزنم
میشه راهنمایی کنید چه باید بکنم ؟؟ خود نوشته هست ترجمه شده به انگیلیسش هم هست
Original :
balong_usbdload.exe -p3 usbloader.bin
Аварийный USB-загрузчик Balong-чипсета, версия 2.10, (c) forth32, 2015
Порт для Windows 32bit (c) rust3028, 2016
* Удалена процедура flash_eraseal по смещению 000185ec
Компонент Адрес Размер %загрузки
------------------------------------------
raminit 00000000 5324 100%
Модем отверг пакет конца данных
usbboot 4f400000 7950312 100%
Модем отверг пакет конца данных
Загрузка окончена
English :
balong_usbdload.exe -p3 usbloader.bin
Emergency USB Balong-chipset bootloader, version 2.10, (c) forth32, 2015
Port for Windows 32bit (c) rust3028, 2016
* Removed flash_eraseal procedure at offset 000185ec
Component Address Size% load
------------------------------------------
raminit 00000000 5324 100%
The modem rejected the data end packet
usbboot 4f400000 7950312 100%
The modem rejected the data end packet
Download complete
نقل قول:
توی این ویرایش viop هم از کار افتاده یه قسمت apn اومده ولی قسمت تنظیمات مربوط به سرور sip سرور viop کاملا حذف شده !!!!
با سلام، پس از نصب اسکریپت تو ورژن سوم، آنلاک نمیشه، کد آنلاک میخواد، همون 000000000000000a رو بزنم
با سلام، پس از نصب اسکریپت تو ورژن سوم، آنلاک نمیشه، کد آنلاک میخواد، همون 000000000000000a رو بزنم
دوستانی که اسکریپت آنلاک براشون جواب نمیده از اسکریپت زیر استفاده کنن (تست شده)
1- اول فریمور ورژن 3 رو نصب کنین
2- بعد اسکریپت جدید رو اجرا کنین (فایل GO رو اجرا کنین)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]