نه. هیچ گزینه ای مثل ussd، volte، Voip ، tr069 و... نداشتنقل قول:
Printable View
نه. هیچ گزینه ای مثل ussd، volte، Voip ، tr069 و... نداشتنقل قول:
ممنونمنقل قول:
امکانش هست یک ورژن از 196 بهم معرفی کنید که TR069 و گزینه های مورد نیاز دسترسی AutoUpdate از طرف اپراتورها رو بشه بست ؟؟
فعلا برای ورژن های 196 چنین گزینه ای ندیده امنقل قول:
بین ویرایش 197 و 195 تغییر و یا تفاوتی توی قدرت دریافت سیگنال LTE و یا بهبود عملکرد وایرلس مشاهده نکردید ؟؟نقل قول:
نه من چیزی احساس نکرده ام، انگار هواوی فقط داره ورژن عوض می کنه و برای اپراتورهای مختلف شخصی سازیشون می کنه.نقل قول:
سلام دوستان خسته نباشید
ایا راهی هست بشه ورژن فریمور عوض کرد
مثال :: E5577s_Bs_Update_21.318.03.00.1367-zain.exe عوض بشه E5577s_Bs_Update_21.328.03.00.1367-zain.exe
ممنون اگه راهنمایی کنید
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم که فقط بهم بگید ورژن در کدام یک از bin ها هست لطفا جوابم وبدید تاالان نشده من جوابی در سایتی به این خوبی بگیرم حداقل اینبار ناامید نشم
فقط میخوام بدونم ورژن کدام یک از فایلها هست
دقیقا نمی دونم که ورژن فریمور تو کدوم فایل تعریف شده هستش اما اگه فایل bin فریمور رو دارید، با یه نرم افزار hex eiditor فریمور رو باز کن و هفت هشت موردی هستش که ورژن فریمور رو نشون می دند. اونا رو ویرایش کن ببینید نتیجه ای می گیرید یا نه.نقل قول:
از پاسختون متشکرم ولی اینکارو انجام دادم نشدنقل قول:
نقل قول:
سلام دوست عزیز میشه خواهش کنم بگید که کجا میشه ادرس 192.168.8.1 رابایوزروپسورد همان admin.admin که پیش فرض هست تغییر داد
دوستان اگر امکان داره راهنمایی کنن کجای کار من اشتباهه که فایل در آخر ذخیره نمیشه و ارور میده !
در مرحله :
پس از Repack کردن فایل bin – WebUI از منوی section گزینه Replace Partition Image را زده و فایل bin ویرایش شده را در فریمور جایگزین کنید(قبل از جایگزینی فایل WebUI توجه داشته باشید که اگر نام فایل را تغییر داده اید، به همان نام اصلی آن دوباره تغییر نام بدید و در فریمور جایگذاری کنید):کد:
12-005b0000-WEBUI.bin
در نهایت از منوی file فریمور خود را Save نمایید و فریمور جدید را از طریق پورت USB روی مودم خود فلش کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم ریپک کردم و فایل اماده هست با نام اصلی و اولیه خودش حالا داخل برنامه هواوی فلشر از منو section گزینه Replace Partition Image را زدم ولی خبری از فایل ویرایش شده نیست ! باید از پایین صفحه گزینه all file رو انتخاب کنم تا فایل قابل مشاهده و انتخاب باشه.حالا فایل bin ویرایش شده را در فریمور جایگزین کردم ولی هیچ پیغامی و یا حرکتی داخل برنامه مبنی بر جایگزینی ندیدم !
به هر حال رفتم سراغ save کردن ولی ارور داد ؟
فایل انتخابی من برا ویرایش یک webui مربوط به مودم : fd-m60 بود و تا مرحله ان پک و ویرایش و ری پک درست رفتم .
وقتی فایل webui رو تو نرم افزار باز می کنید و بر روی 5b000-WEBUI کلیک می کنید، یه پیامی بهت نشون میده جهت ذخیره تغییرات. اون پیام رو کنسل بزنید. بعد از اون می تونید فایل رو اکسترکت و در نهایت فایل مود شده اتون بدون هیچگونه مشکلی جایگذاری و ذخیره نمایید.نقل قول:
نقل قول:
سلام مودم بیشتر از دونفر بهش نمیشه کانکت شد اگه میشه لطفا راهنمایی کنید چکار کنم که بیشتر از دونفر بتونن کانکت بشن ممنون
حل شد ممنوننقل قول:
قبل از هر چیزی اگر کاربر ابونتو هستید، جهتاکسترکت فایل «سیستم» فریمور و کپی کردن فایل ها، ابتدا ترمینال ابونتو خود را در حالت Root قرار دهید.(برای نحوه فعال سازی Root ابونتو در گوگل جستجو کنید)
*** اگر کاربر Kali Linux هستید، چون سیستم کالی به صورت پیشفرض در حالت Root قرار دارد، بدون ترمینال هم می توانید فایل ها را در پوشه سیستم کپی و پست کنید.
2- پس از آنکه ترمینال روی حالت Root قرار گرفت، از طریق ترمینال به پوشه ای که فایل System.bin خود را در آن ذخیره کرده اید، قرار بگیرید و از طریق فرمان CPIO فایل سیستم را اکسترکت کنید:
کد:cpio -im -F 10-00590000-System.bin
3- پس از اکسترکت فایل، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و فایل bin درون آن را از طریق روت ترمینال با فرمان CPIO زیر اکسترکت کنید و فایل های درون پوشه های آن را به پوشه های مشابه آن در فایل سیستم فریمورتان، از طریق فرمان های ترمینال کپی کنید. فرمان کپی(به جای file-name نام فایلی که می خواهید آن را کپی کنید بذارید و به جای mydir مسیری که می خواهید که فایل را در آن پِست کنید بنویسید):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:cpio -im -F System.bin
کد:cp –r file-name mydir
4- پس از کپی و جایگذاری کردن تمام فایل ها، فایل سیستم خود را از طریق فرمان CPIO دوباره Repack کنید و از طریق Qhuaweiflash آن را در فریمور جایگذاری کنید.
کد:find | cpio -o -H newc -F ../10-00590000-System.bin
برای مثال:
نقل قول:
- balouchi@ubuntu:~$ su
: Password
root@ubuntu:~# cd /home/balouchi/Desktop/adb-test
root@ubuntu:/home/balouchi/Desktop/adb-test# cpio -im -F 10-00590000-System.bin
30106 blocks
root@ubuntu:/home/balouchi/Desktop/adb-test# cd
root@ubuntu:~# cd /home/balouchi/Desktop/adb-system/bin
root@ubuntu:/home/balouchi/Desktop/adb-system/bin# cp -r busyboxx /home/balouchi/Desktop/adb-test/bin
root@ubuntu:/home/balouchi/Desktop/adb-system/bin# cd
root@ubuntu:~# cd /home/balouchi/Desktop/adb-system/etc
root@ubuntu:/home/balouchi/Desktop/adb-system/etc# cp -r autorun.sh /home/balouchi/Desktop/adb-test/et
root@ubuntu:/home/balouchi/Desktop/adb-system/etc# cp -r disable_spe /home/balouchi/Desktop/adb-test/etc
root@ubuntu:/home/balouchi/Desktop/adb-system/etc# cp -r fix_ttl /home/balouchi/Desktop/adb-test/etc
root@ubuntu:/home/balouchi/Desktop/adb-system/etc# cp -r fix_ttl.sh /home/balouchi/Desktop/adb-test/etc
root@ubuntu:/home/balouchi/Desktop/adb-system/etc# cp -r passwd /home/balouchi/Desktop/adb-test/etc
root@ubuntu:/home/balouchi/Desktop/adb-system/etc# cd
root@ubuntu:~# cd /home/balouchi/Desktop/adb-system/xbin
root@ubuntu:/home/balouchi/Desktop/adb-system/xbin# cp -r adbd /home/balouchi/Desktop/adb-test/xbin
root@ubuntu:/home/balouchi/Desktop/adb-system/xbin# cp -r atc /home/balouchi/Desktop/adb-test/xbin
root@ubuntu:/home/balouchi/Desktop/adb-system/xbin# cp -r crasher /home/balouchi/Desktop/adb-test/xbin
root@ubuntu:/home/balouchi/Desktop/adb-system/xbin# cp -r kpatch.ko /home/balouchi/Desktop/adb-test/xbin
root@ubuntu:/home/balouchi/Desktop/adb-system/xbin# cd
root@ubuntu:~# cd /home/balouchi/Desktop/adb-test
root@ubuntu:/home/balouchi/Desktop/adb-test# find | cpio -o -H newc -F ../10-00590000-System.bin
4710 blocks
root@ubuntu:/home/balouchi/Desktop/adb-test#
احسنت بر شما واقعا تشکر میکنم که اطلاعات و دانش خودتون رو عمومی میکنید :n12:نقل قول:
تمامی مراحل رو رفتم و ایمیج رو داخل فریمور جایگزین کردم و به مودم فلش کردم ولی خبری از دسترسی adb یا telnet نیست ! مثل اینکه هیچ کاری انجام داده نشده ! فریمور 192 ایرانسل رو برا این کار و تست در نظر گرفتم و خواستم به اون اضافه کنم ولی نتیجه ای نداشت .نقل قول:
فایل ایمیج ویرایش شده جهت بررسی :
اگه نتیجه ای از کارتون نگرفتید به احتمالا زیاد از فایل zip من به خاطر جابه جایی ها و اکسترکت شدنش باشه. تا جایی که برایتون امکان داره قبل از کپی، از تغییر نام دادن پوشه system و پوشه های درون اون خودداری کنید. برای اینکه نتیجه قطعی تری از کارتون بگیرید، یک فریموری که درش AT یا همون adb بهش اضافه شده دانلود کنید( تو 4pda فریمور زیاده و فرقی نمی کنه مدل چه مودمی باشه ولی بهتره فریمور مودمهای سری B باشه). فایل سیستم اونو رو تو ROOT ابونتو با فرمان CPIO تو یه پوشه اکسترکت کنید( از کپی کردن و جا به جا کردن پوشه اکسترکت شده، بدون حالت ROOT خودداری کنید). بعد از اون همون 8 و 9 فایل مورد نظرتون رو با فرمان های ROOT به فایل سیستمتون کپی کنید.نقل قول:
لینک دانلود در پست بالا اصلاح شد و فایل های مربوط به adb و Telnet رو به جای zip با CPIO به یه فایل bin در آوردم که فایل ها کمتر آسیب ببینند. کافیه بعد اکسترکت فایل rar ، فایل bin درون اونو از طریق روت ترمینال با فرمان CPIO استخراج کنید و فایل های درون پوشه های اونو به فریمور خودتون انتقال بدید.
اکسترکت فایل bin
کد:cpio -im -F System.bin
سلام طبق دستور پست اول sudo apt install qt5-default در ترمینال اوبنتو
اما جواب پایینی میاد ونصب نمیشه لطفا راهنمایی بفرمایید
namo@namo-Inspiron-N5030:~$ sudo apt install qt5-default
[sudo] password for namo:
Reading package lists... Done
Building dependency tree
Reading state information... Done
E: Unable to locate package qt5-default
namo@namo-Inspiron-N5030:~$
این راهم دانلود کردم اما متاسفانه اجرا نمیشه
با این روش هم نشد هیچ جابه جایی هم انجام ندادم و طبق گفته های شما جلو رفتم و هیچ اروری هم دریافت نکردم ولی چیزی به فریمور اضافه نشد و همچنان بدون adb و تلنت هست . چند مدل فریمور مود شده adb دار هم تست زدم نشد .نقل قول:
یه بار دیگه اوبونتو حذف و نصب کنید شاید مشکلتون رفع بشه. ارورتون به نظر می رسه از درایوی هستش که اوبونتو رو در اون نصب و اجرا می کنید. سعی کنید از آخرین نسخه اوبونتو استفاده کنید.نقل قول:
دقیقا نمی دونم مشکل کپی نشدن فایل های شما از کجاست. قاعدتاً با این فرمان ها باید کپی انجام بشه چون خودم از همین روش adb رو به فریمورها اضافه و استفاده می کنم. اگه کپی فایل ها به فریمورتون با موفقیت انجام شده باشه می بینید که تاریخ و ساعت اون فایل ها عوض میشه و یا اینکه مثلا پوشه xbin فریمور خالیه اما وقتی کپی انجام بشه، داخلش فایل دیده میشه.نقل قول:
من هم کاری که شما گفتی انجام دادم app یه فریمور دیگه روگذاشتم جا اپ فریموری که داشتم و فلش زدم بعد فلش مودم ریست نشدنقل قول:
حالا هر چی با بوت پین usb boot loader رو میزنم تا 100 درصد پر میشه و نمیره تو حالت دانلود که فریمور بزنم
فک کنم مودم کلا به دود رفت
دوست عزیزم، تو هیچ پستی نه پیشنهاد داده ام که کل فایل APP یا System یه فریمور یا مودم رو روی فریمور یا مودم دیگه بریزید و نه پیشنهاد میدم این کار رو. تغییر و جابه جایی این دو فایل مثل WebUI نیستش که به راحتی بتونید مال فریمورهای دیگه رو روی فریمور خودتون بریزید. اگه پست های قبلی رو خوب مطالعه کنید می بینید که تمام بحث ها روی فایل های مربوط به adb و Telnet بوده نه چیز دیگه ای. چیزی هم اگه اینجا جهت آموزش دوستان میذارم تا مدت ها خودم تستش می کنم و اگه ببینم کوچکترین مشکلی درش هستش به طور قطع پستش نخواهم کرد.نقل قول:
بلوچی عزیز منظورم این نیست که دستورالعمل هایی شما میدید میشل داره کلا هم روال این قضایا اینه که هر کسی باید با مسئولیت خودش کار هارو انجام بده و منم مسئولیت خرابی گردن خودم هست و بابت راهنمایی هایی هم که میکنید تشکر میکنم
اون متن رو نوشتم که کامل توضیح داده باشم چی شده که راحتتر بشه مشکل رو حل کرد در ضمن مودمم m60 هست
دوستان کسی اطلاعاتی داره کمک کنه
آیا مودم رفته تو Dead Mode اگر آره چطوری درستش کنم
اگر هم دوستان کسی 4pda اکانت داره میتونه بپرسه ممنون میشم برام بپرسه
مودم خاموش باشه و با گرفتن دکمه ریست مودم همزمان دکمه پاور رو هم فشار دهید تا مودم بره به حالت نصب . البته رو این مودم تست نکردم ولی رو بیشتر مودم های هواوی با این دکمه ها میره رو حالت نصب و وقتی رفت میتونید کابل یو اس بی رو وصل کنید و دوباره یک فریمور روش بریزید .نقل قول:
یوزر و پسورد برا این ورژن 197 چیه ؟نقل قول:
برای یوزر: user و پسوردش: admin بود فکر کنم.نقل قول:
اینو خود مبین نت هم منتشر کرده بود برا استفاده عمومی ؟ یعنی تو سایت مبین نت هم هست ؟نقل قول:
نه. اینو کاربرای 4pda تو سایت گذاشته بودند. اونا از روش brute force attack انواع فریمورها رو از سرورهای هواوی دانلود می کنند. چند صفحه قبل از دوستان خواسته بودیم که اگه کسی اطلاعاتی در زمینه brute force attack داره برای دوستان بذاره اما...نقل قول:
من مودم رو وصل کردم به CWMP ایرانسل و تمام پکت ها رو مانیتور کردم چیزی برای اپدیت نفرستاد اگر بازم مودمارو شروع کرد به آپدیت و فایل رو از طریق CWMP ارسال میکرد بگید مجدد امتحان کنمنقل قول:
ارسال میکنه فقط با سیم کارت tdd تا چند روز پیش اون بازه زمانی که اعلام کرده بود برا همه میفرستاد و بروز میکرد .نقل قول:
ورژن 196 ایرانسل رو هم دانلود کنن و بزارن تو سایت عالی میشه فعلا کامل ترین و بی نقص ترین فریمور هست . مهمتر از همه لاک نیست .نقل قول:
مودمی دارم که ورزنش بالا بوده و برای فلش کردن مجبور شدن فایل پاک کنم ولی اون فایل در اینترنت وجود نداره و ورژن پایین تر موجود است و همانطور که میدونید فایل ورژن پایین تر قبول نمیکنه.
آیا میشه این کلک به مودم زدن همون ورژن قدیمی رو شمارش عوض کنیم و به مودم بدیم
مثلا رو مودم 21.00.3 هست ولی ما به 21.00.2 دسترسی داریم
دوستان اطلاع دادن ایرانسل امروز اپدیت فرستاده و تونستن مودم رو اپدیت کنن . گفته بودید اطلاع بدیم .نقل قول:
نقل قول:
ببخشید داداش آخرین نسخه فعلا همون ورژن 192 هستش که از طریق آنلاین واسه مودم من دانلود و نصب شد... متاسفانه ورژن 196 فعلا تو لیست فریمورهای آنلاین ایرانسل نیستش
یعنی تو روز آپدیت فرستاده یا شب اپدیت شذه مودمشون؟نقل قول:
من الان چک میکنم