نقل قول:
ای بابا همین الان گرفتن که چطور اخه؟پس بدرد نمیخوره پس بدم؟این همه تعریف و تمجید از این مودم همین شد فقط ؟ی رام ساده نمیشه روش ریخت ؟؟
این همه روش و فریمور پس چیه اخه:n34:
نقل قول:
ای بابا همین الان گرفتن که چطور اخه؟پس بدرد نمیخوره پس بدم؟این همه تعریف و تمجید از این مودم همین شد فقط ؟ی رام ساده نمیشه روش ریخت ؟؟
این همه روش و فریمور پس چیه اخه:n34:
بله هر چه زودتر پس بدید و ایرانسل تهیه کنید . مبین نت قفل کرده مودم هاشو و نمیشه انلاک کرد .نقل قول:
نه ایرانسل بسته هاش گرونتره اینو بخاطر طرح قیمت مناسب ترش گرفتم ۱۰۰ گیگ با شبانه حدود ۸۴ تومنه ولی ۷۵ گیگ ایرانسل حدود ۱۶۰ هست نمیصرفهنقل قول:
چه جوریه که نمیشه ی رام رو فلش کرد مگه با usb فلش کرد چه ربطی به مبین داره اخه؟
پس بدی سیم کارتم میگیرن و نمیشه دیگه به مبین وصل بشی
دوست عزیز ویرایش دوم رو نصب کنم یا سوم کدوم بهتره؟
بعد من الان ۱۹۶ رو نصب کردم مشکلی نداره که برگردم رو این ویرایش شده ها ؟!
مودم مبین رو از طریق سخت افازری هم نمیشه انلاک کرد؟ ایرانسل چطور ؟ نرم افزاری انلاک میشه؟نقل قول:
الان هیچ ترفندی و پلی تیکی چیزی سراغ نداره برای نصب فریمور؟؟ کسی باکسی چیزی سراغ داره ؟اگر هزینه هم بشه مشکلی نیست
SMA9999@ ای دی تلگرام
خب پس از اون مبین نت فقط میتونی استفاده کنی و تمام .نقل قول:
- - - Updated - - -
عرض کردیم هیچ راهی ندارهنقل قول:
196 ایرانسل تکمیل و خوبه ولی معلوم نیست ایرانسل هم فردا یکدفعه اپدیت بده و همه مودم ها رو قفل کنه . و ملت به سرنوشت مبین نت دچار شن . برا احتیاط برید رو ویرایش سوم داخل انجمن .نقل قول:
ایرانسل راحت انلاک میشه ولی مبین نت رو ورژن 196 مودم رو قفل کرده که اصلا نمیشه فریمور ریخت و مودم رو انلاک کرد .نقل قول:
امکانش هستش لینکش رو بفرستید ؟!بسیار ممنون میشم
نقل قول:
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=737046&p=9091740&viewfull=1#post9091740
آخه ربطی به الان گرفتن و قبلا گرفتن نداره که! فریمور 196 مبین نت لاک شده س. اگه قبل خرید مشورت میگرفتید دوستان بهتون میگفتن ایرانسل بهتره. میتونید تعویض کنید و یا میتونید صبر کنید شاید کسی تونست آنلاک کنه. همین مودم ایرانسل اوایل که اومد کمی طول کشید تا آنلاک بشه.نقل قول:
والا ما هر جا خوندیم گفتن که B612 عالیه و راحت همه مانوری میشه روش داد حالا که گرفتیم بحث مبین و ایرانسل مطرح شده در اصل مودم سخت افزاری یکیه دیگه چرا باید تو نرم افزاری اینقدر تفاوت باشه یعنی باکسی فلشی چیزی تو دنیا نیست فایل بتونه بریزه؟عایا از ساخت موشک یا پهباد سختره واقعا:n02::n31:نقل قول:
حالا که گرفتیم ما B612 شد داغون
فعلا که بوت لودر مودم قفل شده و کسی راه حلشو نداره . شما اشنایی و یا دوستی دارید که تعمیرکار موبایل باشه و باکسهای مربوط به گوشی های هواوی و چیپ ست هایه های سیلیکون رو داشته باشه از جمله باکس سیگما ؟ اگر دسترسی دارید یک تستی انجام بدید .نقل قول:
مودم داغون نیست، سرعت و کیفیت خوبی داره، خب شما که میگی مبین نت بسته های خوبی داره، فعلا استفاده کن تا راه حل آنلاکش بیاد، چقدر عجله داری.نقل قول:
اینکه آنلاک نمیشه دلیل نمیشه داغون باشه! من که چند مدل مودم سیم کارتی عوض کردم تا حالا، این بهترینش بوده، چون بیشتر هم نمیخوام خرج کنم
سلام عزیزان؛ یه مودم گرین پکت 2101 ایرانسل از همون قدیمیاش دارم ولی سیمکازت TDD ندارم و هرچی پیگیری میکنم ایرانسل حاضر نیست سیمکارت تکی بدون مودم بفروشه. میشه این مودم رو آنلاک کرد؟ در کل چکار کنم بنظرتون؟ ببخشید یکم آف تاپیکه :n40:
انلاک که نشده تا به الان . سیم tdd هم یه سری به دیوار بزن داشتن. یا به نمایندگی ها مراجعه کن پیدا میکنی . یا برو ایسام و درخواست خرید سیم کارت tdd بده مثل اگهی خرید یا فروش .نقل قول:
تعرفه و کیفیت سرویس که خوبه واقعا مبین نت ولی میخوام از شر فریمورهای بیخودی که این دو تا شرکت میریزن رو مودم ها خلاص بشم فقط و اینکه میگن رام های اورجینال هواوی کیفیت سیگنال و سرعت بهتری دارن حالا درسته یا خیر؟نقل قول:
رو این مودم حداقل نه اینطور نیست و فریمورهای جنرال هیچ امکاناتی بیشتر از فریمورهای اپراتوری نداره که هیچ خیلی هم ناقص و ساده هستن و سرعت مودم یا کیفیت سیگنال هم فرقی نداره .نقل قول:
پس اینطور ممنون از راهنماییتون فعلا با همین سر کنم تا ببینیم چی مشه شاید ی فرجی بشه :n02::n16:نقل قول:
والا من که از رام های جنرال خیری ندیدم، هرچی ریختم و خوب بود همین رام های ویرایش شده ی دوستان همین سایت بود.نقل قول:
پس خیلی آش دهن سوزی رام فابریکی نیستش :n02:نقل قول:
برای میبن نت همون گزینه fdd بهتره یا tdd
بین ca و mimo 4*4 کدوم مناسب ترن؟
تست کنید ca و mimo4 رو ببینید کدوم سرعت بالاتری میده . در ضمن با سیم مبین نت فکر کنم فقط tdd فعال هست .نقل قول:
فریمور 196 الان فلش زدم و حال نکردم و دوباره لفت دادم !
ظاهرا مودم من انتی لاک دائمی شده ! :n13:
هر چی بهش میدم لاک نمیشه ! :n04:
یکی میخوام که تستر من بشه ؟! :n05:
یکی که جیگر داشته باشه . میخوام ریلیز بدم ! :n24:
چه مدل هست مودمتون مگه؟ سرعت دانلود هم که عالیه :n38:نقل قول:
نقل قول:
B612 - 25d
شرکت ایرانسل
نقل قول:
سلام.داداش بفرست لطفا خودم تست میکنم
ورژن 196 ایرانسل که لاک نیست! منم بعد آپدیت مودم آنلاکش کردمنقل قول:
خصوصیات فریمورت چی هست؟ من تست میکنم
نقل قول:
اگر 196 را دارید من میخوام ؟ !!
مهم اینه که 196 موجود نیست اگرم هست مثل مبین میشید ....
نقل قول:
باشه. تموم شد اولین نفر برای شما میفرستم.
:n16:
196 که فقط آنلاین آپدیت میکردن که الان همونم نمیکنن. ولی من همین دو هفته پیش که آنلاک کردم شب قبلش ایرانسل به 196 آپدیتش کرده بود. ولی الان ویرایش سوم ادیت شده ی همین سایت(ادیت جناب صابر) رو ریختم.نقل قول:
ولی پایه ی امتحان همه جور فریموری هستم، هرچی بوده تست کردم. مشکلی نخوردم! لاک هم نشده خدا رو شکر
به من هم بده تست کنم فریمورت رو! ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست گرامی ببخشید من وارد گفتگو شما میشم ولی اگه به جز قسمت webui الباقی فریمور به صورت ناآگاهانه دستکاری شده باشه امکان بریک دائمی مودم وجود دارد . پس با دانستن این موضوع شروع به کار کنید .نقل قول:
پس تا حالا خوش شانس بودم، ممنون، حتما در نظر میگیرم. پیگیر بحث ویرایش فریمور در همین سایت هم هستم و دارم یاد میگیرم که بی اطلاع کاری نکنمنقل قول:
سلام خسته نباشید 1 اگه میشه درایورهای مودم b612-25d رو بزارید بعد من وقتی وارد usb safe lodear میشم cmd رو میزنم باز نمیشه یهو میپره لطفا راهنمای کنید میخوام مودم رو با نرم افزارهای سایت که ادیت شدن اپدیت کنم کدوم بهتره و ای راهنمایی کلی بکنید ممنون میشم
با سلام دوستان میشه درایور های b612-25d رو برام قرار بدید ممنون میشم
سلام
ایا فریموری برای مودم tfi60 هست برای انلاک نمودن یا باید فقط از طریق سخت افزاری و usb و ..انجام بشه
سخت افزارینقل قول:
سلام خدمت شما . میشه بفرمایید این فایل bin رو چطور اجرا کنم . چون تو کنسول مودم b612s پیدا نکردم. در ضمن مودم من برای شرکت های ایرانسل و مبین نت نیست و از اول انلاک بوده. ممنون میشم راهنماییم کنید. در ضمن اگه دوستان این فریم ورک رو نصب کردن ممنون میشم تصویر از محیط کنسول مودم بدن. با تشکرنقل قول:
صفحه اول نگاه کنید تصویر دادن و نوشتن چه امکاناتی داره :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نصب از طریق گزینه اپدیت و بخش اپدیت لوکال و ادرس دهی این فایل bin میباشد .