مسی برای دومین هفته متوالی (مقابل آیندهوون و تاتنهام) برنده بهترین بازیکن چمپیونز لیگ شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه بنده خدایی هم هفته اول برنده Cry Baby Of The Week و هفته دوم Rapist Of The Week شد
Printable View
مسی برای دومین هفته متوالی (مقابل آیندهوون و تاتنهام) برنده بهترین بازیکن چمپیونز لیگ شد
یه بنده خدایی هم هفته اول برنده Cry Baby Of The Week و هفته دوم Rapist Of The Week شد
برباتوف: شاهکار دیگری از مسی دیدیم ولی عجلهای برای دادن جام قهرمانی اروپا به بارسلونا نیست
دیمیتار برباتوف، ستاره بلغارستانی اسبق تاتنهام و منچستر یونایتد میگوید هنوز برای قهرمان خطاب کردن بارسلونا در اروپا زود است.
بارسلونا که مدتها بود در بازیهای خارج از خانه اروپایی مقابل تیمهای صاحب نام نتایج ضعیفی میگرفت بالطبع از گردونه رقابتها کنار میرفت، شب گذشته با ارائه نمایشی تحسین برانگیز، تاتنهام را در ومبلی با نتیجه 4-2 شکست داد تا نشان دهد از آن باختها درس گرفته است.
به گزارش AS، دیمیتار برباتوف درباره وضعیت مدعیان کنونی قهرمانی اروپا میگوید:
یک شب اروپایی دیگر و یک شاهکار دیگر از لیونل مسی که بارسلونا را در کنار منچستر سیتی در جمع مدعیان قهرمانی قرار داد. اما وقتی درباره قهرمان تورنمنت صحبت میکنیم، دوست دارم نگاهی هم به تیمی که رونالدو در آن بازی میکند، بیندازم. مسی هر سال در همین سطح قرار دارد اما همان طور که همه میدانیم، بارسا هر سال قهرمان اروپا نمیشود. بنابراین هنوز عجلهای برای دادن جام قهرمانی به بارسا نداریم. نمیدانم غیبت در جمع سه نامزد نهایی THE BEST باعث رسیدن مسی به این سطح شده یا نه اما اگر او برای بردن جوایز فردی انگیزه دارد، برای ما هم خبر خوبی محسوب میشود چون این یعنی قرار است شاهکارهای دیگری ببینیم.
اتلتیکو مادرید؟ آنها را میپسندم. اینکه سیمئونه از سال 2011 در این تیم است، دستاورد بزرگی برای او محسوب میشود. در واقع او آنقدر خوب کار کرده که این همه سال در اتلتی بماند. اتلتی بسیار شبیه به لیورپول است؛ تیمی که بازیکنانش مدام در حال دویدن هستند؛ مثال بولداگ - نوعی سگ بزرگ - هایی که در صدد گاز گرفتن شما هستند.
و رئال مادرید؟ مربی این تیم باید بابت گلی که تیمش در بازی با زسکا مسکو خورد، بسیار عصبانی باشد چون یک اشتباه فردی بود که به میزبان فرصت پیش افتادن داد. این اولین فصل بدون کریستیانو است اما من فکر نمیکنم این جدایی باید تیم را تحت تاثیر قرار بدهد چون ما درباره رئال مادرید صحبت میکنیم.
فاتح تریم سرمربی گالاتاسارای بعد از باخت مقابل پورتو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مایکل اولیور در بازی یوونتوس - رئال مادرید یک پنالتی اشتباه اعلام کرد و سرنوشت لیگ قهرمانان اروپا را تغییر داد. فکر می کنم بعد از آن صحنه، اولیور در مورد اعلام پنالتی با وسواس بیشتری عمل می کند. البته ما نباید به این چیزها فکر کنیم. یوفا هر آنچه لازم است را انجام خواهد داد.
ناینگولان: رونالدو یا مسی؟ لئو می تواند یک تنه تیم را پیروز کند
راجا ناینگولان، هافبک بلژیکی اینتر از دلایل رابطه نه چندان خوبش با هواداران یوونتوس سخن گفت.
ناینگولان معتقد است طی این سالها بارها پیشنهاد یوونتوس را برای انتقال به این تیم رد کرده و به همین دلیل است که هواداران این تیم رفتار خوبی با او ندارند و همیشه وی را هو می کنند.
رابطه خوبی با هواداران یوونتوس ندارم زیرا رفتارهای توام با ناعدالتی فراوانی از سوی آنها دیدم که دیگر تحمل پذیرش آن را نداشتم. شاید برخی فکر می کنند یوونتوس علاقه ای به جذب من نداشت اما آنها 5 سال متوالی برای خرید من پیشنهاد دادند و من هر بار پیشنهاد آنها را رد کردم و شاید همین مسئله عامل عصبانیت آنهاست.
انتقال کریستیانو رونالدو به یوونتوس انگیزه ای مضاعف به ما می دهد زیرا ما علاقمند به شکست دادن او هستیم. بین مسی و رونالدو، من مسی را انتخاب می کنم زیرا رونالدو همیشه به حمایت هم تیمی هایش نیاز دارد اما مسی می تواند به تنهایی چند نفر را دریبل کرده و به تنهایی باعث پیروزی تیمش شود.
جای وی ای آر واقعا در چمپیونز لیگ خالیه. رئال تو اسپانیا داره واسه کسب سهمیه میجنگه :n02:
ایکاردی: مسی بهترین بازیکن جهان است؛ باید از غیبت او مقابل اینتر، نهایت استفاده را ببریم
مهاجم آرژانتینی نراتزوری پس از 7 سال به کاتالونیا برمی گردد؛ او که لاماسیا را به عنوان یک نوجوان ترک کرد، حالا به عنوان کاپیتان اینتر مقابل بلوگرانا قرار می گیرد.
در آستانه دیدار حساس مقابل بارسلونا در نیوکمپ، مائورو ایکاردی همراه با لوچانو اسپالتی و میراندا در کنفرانس مطبوعاتی پیش از این دیدار حاضر شد. ایکاردی سه سال در لاماسیا رشد کرد و حالا به عنوان کاپیتان اینتر مقابل بارسلونا قرار می گیرد.
به نقل از توئیتر رسمی باشگاه اینتر، ایکاردی گفت:
حضور در آکادمی بارسلونا برای من و دوران بازی ام بسیار مهم بود. کمک کرد تا رشد کنم؛ تقابل با بارسلونا، تیمی که فوتبالم را در آن آغاز کردم، بسیار خاص است. من و خانواده ام به خوبی در شهر میلان جا افتاده ایم و به آن عادت کرده ایم. تمام توجه ام به این است که در اینتر بمانم؛ کاپیتان این تیم هستم و می خواهم از این رنگ ها به بهترین شکل ممکن دفاع کنم.
همیشه به بهترین شکل برای بازی هایمان آماده می شویم. دیدار سختی اینجا در انتظار ماست اما به خوبی از پتانسیل ها و توانایی های خودمان آگاه هستیم. مایه افسوس و شرمساری است که مسی فردا بازی نمی کند. او بهترین بازیکن جهان است. قطعا غیبت او فرصت بزرگی برای ماست و باید از آن بیشترین استفاده ممکن را ببریم.
شاختار دونتسک 0 - منچستر سیتی 3
منچستر یونایتد 0 - یوونتوس 1
آ اس رم 3 - زسکا مسکو 0
رئال مادرید 2 - ویکتوریا پلژن 1
طعنه مورینیو؛ این بار به هواداران یوونتوس
ژوزه مورینیو امشب هم دست از کری با هواداران تیم رقیب برنداشت. مورینیو که روزهای خوبی را از منظر نتیجه گیری در اولدترافورد سپری نمی کند، در هفته های اخیر درگیری زیادی با رسانه ها و البته هواداران رقیب داشته است.
پس از شکست 0-3 در خانه برابر تاتنهام، وی با اشاره به عدد 3 در کنفرانس مطبوعاتی مدعی شد او از مجموع همه مربی های حاضر در لیگ برتر فصل جاری بیشتر موفق به کسب قهرمانی شده است.
ابتدای هفته و در واکنش به سوت های هواداران چلسی، مورینیو به آنها نیز عدد 3 را نشان داد تا یادآوری کند پرافتخارترین مربی چلسی در لیگ برتر، مورینیو با 3 قهرمانی بوده است.
اما امشب هم آقای خاص این بار در پاسخ به هواداران یوونتوس عدد 3 را نشان داد که اشاره به 3 گانه او روی نیمکت اینتر در سال 2010 داشت؛ به هر حال عدد 3 در هفته های اخیر پرکابردترین رقم برای مورینیو بوده است.
بارسلونا 2 - اینتر میلان 0
دورتموند 4 - اتلتیکو مادرید 0
لیورپول 4 - ستاره سرخ بلگراد 0
پاری سن ژرمن 2 - ناپولی 2
والرو: باید مقابل بارسلونا به خود باور داشته باشیم؛ اگر آن ها در بهترین فرم نباشند، می توانیم پیروز شویم
هافبک اسپانیایی اینتر معتقد است که باید با اعتماد به نفس به مصاف بارسلونا بروند.
اینتر در هفته چهارم مرحله گروهی لیگ قهرمانان میزبان بارسلونا است. علاوه بر لوچانو اسپالتی، بورخا والرو، هافبک 33 ساله اسپانیایی اینتر که سال ها تجربه حضور در لالیگا را داشته در کنفرانس خبری پیش از این دیدار شرکت کرد. به گزارش اسکای ایتالیا، والرو گفت:
باید به توانایی هایمان ایمان داشته باشیم. حضور در برابر تیم هایی چون بارسلونا قطعا مشکل است. ما در لیگ سعی در حفظ توپ داریم اما برابر بارسلونا شرایط متفاوت است. اگر بارسلونا در بهترین فرم خود نباشد می توانیم آن ها را شکست دهیم. باید اعتماد به نفس داشته باشیم و آگاه باشیم که می توانیم به آن ها ضربه بزنیم. داشتن مالکیت توپ در ذات بارسلونا است و سخت است بتوانیم آن ها را پرس کنیم، همچنین آن ها در پرس کردن بسیار خوب هستند. به دردسر افتادن تیم های اسپانیایی توسط بارسلونا اتفاقی نیست اما موقعیت هایی وجود دارد که آن ها آسیب پذیر هستند و باید آن موقعیت ها را پیدا کنیم. می دانیم بارسلونا مدعی قهرمانی اروپا و تیمی قدرتمند است که ترسی از تیمی ندارد اما ما می خواهیم تفاوت ها را رقم بزنیم. حضور مسی؟ البته که حضور یا غیبت او تاثیر گذار خواهد بود. اگر نگوییم بهترین، مسی یکی از بهترین بازیکنان جهان است.
بازی اینتر-بارسلونا با 5.8 میلیون یورو درآمد حاصل از بلیت فروشی، رکورد تاریخ تیم های ایتالیایی را شکست
طرفداران اینتر با استقبال بینظیر از تیمشان مقابل بارسلونا، رکورد جدیدی در تاریخ فوتبال ایتالیا ثبت می کنند.
در چارچوب هفته چهارم لیگ قهرمانان اروپا، اینتر میزبان بارسلونا است؛ شاگردان اسپالتی امیدوارند در این دیدار خانگی با کسب سه امتیاز، صعود خود به مرحله بعدی لیگ قهرمانان اروپا را تا حد زیادی مسجل کنند. اما تماشاگران نراتزوری همچون همیشه در این بازی حساس، حامی تیمشان خواهند بود.
به نقل از Football-Italia، امشب در جوزپه مه آتزا چیزی در حدود 73 هزار و 500 نفر از نزدیک شاهد دیدار اینتر-بارسلونا خواهند بود. درآمد حاصل از بلیت فروشی این مسابقه چیزی در حدود 5.8 میلیون یورو برآورد شده است تا از این حیث رکورد جدیدی در تاریخ فوتبال ایتالیا رقم بخورد.
متوسط قیمت بلیت در این دیدار بین 75 تا 80 یورو است. پیش از این، دیدار فصل گذشته رم-لیورپول در المپیکو (5.5 میلیون یورو) و دربی فصل گذشته ایتالیا بین اینتر-یوونتوس (5.2 میلیون یورو) رکوردداران پردرآمدترین بازی های ایتالیا از نظر بلیت فروشی بودند.
به عبارتی این سه مسابقه، تنها دیدارهای تاریخ فوتبال ایتالیا است که درآمد حاصل از بلیت فروشی آن از مرز 5 میلیون یورو گذشته است.
اینتر میلان 1 - بارسلونا 1
بارسلونا رکورد جدیدی در زمینه شوتزنی در یک مسابقه خارج از خانه لیگ قهرمانان اروپا به ثبت رسانید
اتلتیکو مادرید 2 - دورتموند 0
ستاره سرخ بلگراد 2 - لیورپول 0
برای اولین بار در تاریخ لیگ قهرمانان اروپا: لیورپول در سه دیدار متوالی خارج از خانه اش شکست خورده است
ناپولی 1 - پاری سن ژرمن 1
تاتنهام 2 - آیندهوون 1
من یونایتد و مورینیو واژه ی "خرشانس" رو باز تعریف کردن :n26:
خوش شانس های قبل از تو سوئ تفاهم بود .
خرشانس مناسب اون تیم هایی هست که چند دوره با راحت ترین قرعه و کمک داور قهرمان شدننقل قول:
یوونتوس 1 - منچستر یونایتد 2
منچستر سیتی 6 - شاختار 0
ویکتوریا پلژن 0 - رئال مادرید 5
بایرن مونیخ 2 - آ اک آتن 0
بنفیکا 1 - آژاکس 1
سرخیو راموس باز هم قربانی گرفت؛ بینی بازیکن ویکتوریا پلژن شکست و راهی بیمارستان شد
به قدری محکم زد که صورتش پر خون شد و مستقیما زمین رو ترک کرد اما داور نیازی به جریمه ندید :n04:
اتهام بزرگ به سرخیو راموس؛ دوپینگ!
نشریه آلمانی اشپیگل در گزارشی از تخلفات سرخیو راموس و کریستیانو رونالدو در مواجهه با آزمایش دوپینگ پرده برداشته است.
یکشنبه، 4 ژوئن 2017، یک نمونه به آزمایشگاه دوپینگ در سیبرسدورف، شهری در اتریش و در جنوب وین رسید و کد این نمونه I3324822 بوده و از ولز آمده بود. در داخل بطری مهر و موم شده 110 میلی لیتر ادرار یک بازیکن رئال مادرید در شب قبل از پیروزی در فینال لیگ قهرمانان در برابر یوونتوس تورین در کاردیف قرار داشت.
یک ماه بعد معاون آزمایشگاه سیبرسدورف به دفتر مرکزی اتحادیه فوتبال اروپا گزارش داد. آزمایشگاه اتریشی نمونه را تجزیه و تحلیل کرده و دریافت که حاوی داروی دگزامتازون است که علاوه بر کاهش درد اثر ضد التهابی دارد، همچنین تمرکز را افزایش داده و می تواند یک اثر بی نظیر داشته باشد. این دارو در فهرست منتشر شده توسط آژانس جهانی ضد دوپینگ (WADA) جزو موارد ممنوع است.
این نمونه متعلق به سرخیو راموس، کاپیتان رئال مادرید و تیم ملی اسپانیا بود و هرگز عمومی نشده و فایل در پشت درب یوفا باقی ماند و هیچ حکم انضباطی علیه راموس و یا رئال مادرید صادر نشد. 2 روز پس از رسیدن گزارش از اتریش، یک عضو واحد مبارزه با دوپینگ یوفا با راموس برای شنیدن توضیحات او تماس گرفت و اذعان داشت تمام مدارک از سوی آزمایشگاه تایید شده است. راموس بعد از ارائه توضیحات ابراز امیدواری کرد شفاف سازی صورت گرفته باشد.
WADA قوانین روشنی برای استفاده از دگزامتازون دارد. استفاده از آن قبل از شروع مسابقات مجاز است اما باید توسط باشگاه در طول برگزاری آزمایش دوپینگ گزارش شود. اگر پزشک این کار را نکرده و عوارض دگزامتازون بروز کند، این رفتار به عنوان یک مورد مشکوک دوپینگ در نظر گرفته می شود و گام بعدی، شروع تحقیق در مورد دوپینگ است.
گزارش یوفا نشان می دهد که راموس در ساعت 10 شب در ایستگاه کنترل دوپینگ در کاردیف حاضر شد و این اتفاق در تاریخ 3 ژوئن، بلافاصله پس از مراسم اهداء جایزه رخ داد. تقریبا 2 ساعت طول کشید تا نمونه خون و نمونه ادرار گرفته شود و آزمایش در ساعت 12:26 بازبینی شد.
از آنجا که راموس از آسیب دیدگی شدیدی در زانوی چپ خود رنج می برد این دارو را مصرف کرده و پزشک مدعی شد تزریق دگزامتازون 2 روز قبل از فینال لیگ قهرمانان انجام گرفته است. یکی از پزشک های پرونده این اتفاق را یک خطای انسانی در نظر گرفته و قابل درک دانست. راموس نیز مدعی شد هرگز قصد نداشته مقررات ضد دوپینگ را نقض کند. در نهایت و با توجه به حضور نخست وزیر اسپانیا در اتاق دوپینگ، یوفا پذیرفت اشتباهات به دلیل هیجان زدگی پس از قهرمانی در اروپا بوده است.
آلگری: بارسلونا شانس اول قهرمانی CL است
والورده: از کسب پیروزی برابر آیندهوون اطمینان نداریم
شادی مورینیو بعد از گل صعود منچستر یونایتد به یانگ بویز
پنالتی که در نیمه اول برای آ اس رم مقابل رئال مادرید گرفته نشد - جای VAR خالی
تیمی که ۸ بازی بود تو لیگ قهرمانان در خانه نباخته بود (۸ برد ، یک تساوی) و قهرمان لالیگا (بارسلونا) رو ۳-۰ برده بود رو موفق شدیم در این شرایط بحرانی ۲-۰ ببریم.
بازم رفیقمون بازی رو از رادیو تماشا کرده :دینقل قول:
پنالتی که در نیمه اول برای آ اس رم مقابل رئال مادرید گرفته نشد - جای VAR خالی
جایی که VAR نیست جلوی داورو بگیره رئال خوب شیر میشه :n02:نقل قول:
تیمی که ۸ بازی بود تو لیگ قهرمانان در خانه نباخته بود (۸ برد ، یک تساوی) و قهرمان لالیگا (بارسلونا) رو ۳-۰ برده بود رو موفق شدیم در این شرایط بحرانی ۲-۰ ببریم.
با کمک داور ویدئویی:
بارسلونا 5-1 رئال مادرید
ایبار 3-0 رئال مادرید
VAR در چمپیونز لیگ پس از گل جنجالی فلینی
منچستر یونایتد شب گذشته به لطف گل مشکوک فلینی توانست از سد یانگ بویز گذر کرده و راهی یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان شود.
یونایتد تا دقیقه 91 بازی با تساوی بدون گل در خانه متوقف شده بود و این باعث می شد تا در آخرین هفته در زمین والنسیا یک بازی مرگ و زندگی را پیش رو داشته باشد اما فلینی بازهم ناجی مورینیو شد و با گل خود برتری را از آن یونایتد کرد.
گلی که البته مشکوک به هند بود و تصاویر نشان می دهند که او به کمک دست خود توپ را مقابل پایش قرار داده و سپس توانسته اقدام به شوتزنی کند. با همین گل امیدهای والنسیا برای صعود از بین رفت.
سرمربی و بازیکنان والنسیا پس از اتمام دیدارشان برابر یوونتوس (1-0 یووه) جملگی نسبت به گل فلینی اعتراض داشتند و معتقد بودند که در صورت وجود کمک داور ویدیوئی، گل فلینی مردود اعلام می شد و همه چیز به هفته آخر رقابت ها کشیده می شد.
نشریه آ اس در همین رابطه ادعا کرد که یوفا پس از این اتفاق، ورود VAR به لیگ قهرمانان از مرحله یک هشتم نهایی را در دستور کار قرار داده است و برای اینکه حقی از تیمی ضایع نشود، احتمالا از این مرحله شاهد حضور کمک داور ویدیوئی در بازی های خواهیم بود.
خلاصه بازی آیندهوون 1 - بارسلونا 2
خلاصه بازی تاتنهام 1 - اینتر 0
تاتنهام فرصت داره با گرفتن نتیجه ای بهتر از "نتیجه اینتر مقابل آیندهوون" مقابل بارسلونا (که بازی آخر براش تشریفاتیه) به عنوان تیم دوم صعود کنه
خلاصه بازی اتلتیکو مادرید 2 - موناکو 0
خلاصه بازی پاری سن ژرمن 2 - لیورپول 1
خلاصه بازی پورتو 3 - شالکه 1
کلوپ: داور فریب بازی ناجوانمردانه PSG را خورد
من این را می گویم و می دانم فردا تیتر خبرها خواهد بود اما به نظرم تعداد وقفه ها در طول بازی خیلی زیاد بود که این اصلا جالب نبود. این را چندین بار نیز گفته ام؛ در انگلستان زمانی بود که ما دو مرتبه پشت سر هم جایزه بازی جوانمردانه را بردیم و در این دیدار ما شبیه به قصاب ها بودیم وقتی شما به تعداد کارت زردهایمان نگاه می کنید. این یک بازی هوشمندانه از جانب آنها بود. ما خونسرد نبودیم. این (وقفه ها) متاسفانه باعث پرخاشگری شما می شود که به فوتبال کمکی نمی کند. شما خیلی ناراحت هستید ولی این چیزی است که باید با آن کنار بیایید و این کاری بود که ما باید انجام می دادیم و اگر داور اجازه می داد اتفاق بیفتد پس شما به عنوان یک تیم باید با آن کنار بیایید. در دو، سه یا شاید چهار موقعیت شانس این را داشتیم که کمی بهتر کار کنیم. در موقعیت رابرتسون در محوطه جریمه ما خیلی خوب بازی کردیم و توپ او به اولین بازیکن حریف برخورد که تکل زده بود. روی یک کرنر که کوتاه کار کردیم می توانستیم وارد محوطه جریمه شویم و در کل کار دیگری انجام دهیم. موقعیت های این چنینی زیادی در بازی بود و شاید یک تصمیم کوچک شرایط را تغییر می داد. به همین دلیل ما شکست خوردیم.
ادامه
توخل: اظهارات کلوپ؟ او با حرفهایش سعی دارد توجهات را از روی باخت لیورپول بردارد
وقتی در یک بازی بزرگ شکست می خورم، عصبانی هستم و در وضعیت بدی قرار دارم. درباره چیز های دیگر صحبت می کنم تا توجهات را از روی شکست تیمم بردارم. نظرات یورگن کلوپ را شنیدم و این موردی ندارد. من درباره بازی صحبت می کنم. این مشکل بزرگی نیست. بر روی ما خطاهای زیادی انجام شد. وقتی با یک گل از حریف عقب هستید، نباید در ده دقیقه آینده، ده خطا مرتکب شوید. چنین تجربه ای را نداشتم. به هر حال من کلوپ را درک می کنم و مسئله را شخصی نمی کنم.
شد یه بار مجموعه لیورپول ببازه و تقصیر رو گردن تیم بندازن ؟ کلا عامل باخت تیم همش یکی هست خارج تیمنقل قول:
کلوپ: داور فریب بازی ناجوانمردانه PSG را خورد
میلنر مصاحبه کرده و در مورد تمارض نیمار اعتراض کرده
یکی نیست بگه حاجی شما همون داور نبود فصل قبل جلوی سیتی باید حذف میشدید
بازی دیشبم اگه دقیق ببینید متوجه میشید که لیورپولی ها به قصد کشت میزدن
فصل قبلم که جلو رئال باختن تقصیر راموس بود !
الانم بهونه صعود نکردن از گروه شده نیمار !
3 بازی خارج از خونه تو مرحله گروهی رو باختن بعد نیمار مقصره ! :n02: جا داشت تقصیر رو گردن راموس مینداختن ولی خب دیدن ضایع هست گفتن بعدا در موردش مصاحبه میکنیم :n09:
مسی با یک گل و یک پاس گل در خانه آیندهوون بهترین بازیکن هفته پنجم لیگ قهرمانان اروپا انتخاب شد
با اعلام رسمی یوفا، وار در مراحل حذفی چمپیونز لیگ امسال استفاده میشه
VAR to be used in this season's Champions League
Monday 3 December 2018
باز بگین زیدان چرا رفت. بای بای قهرمانی :n02:
خب لیورپول با شکست و حذف ناپولی از گروهش صعود کرد تا آرمان با سه تا تیم بره برای فتح لیگ قهرمانان اروپا :دی
حذف اینتر هم خیلی ناراحت کننده بود، از دیدن ایکاردی تو لیگ قهرمانان محروم شدیم، اما نتیجهی بد اینتر جلوی PSV باعث حذفشون شد.
+
باز بدون VAR بارسلونا میتونست از هاوارد وب کمک بگیره یا با فاجعهی داوری PSG رو شکست بده که بعد جلو یوونتوس تحقیر بشه، حالا که VAR اومده، دیگه همونم نمیتونین :دینقل قول:
باز بگین زیدان چرا رفت. بای بای قهرمانی
پوچتینو: لیاقت تاتنهام از اینتر برای صعود به دور بعدی بیش تر بود؛ بدون هیچ شکی مسی بهترین بازیکن جهان است
مائوریسیو پوچتینو پس از تساوی مقابل بارسلونا و صعود تاتنهام به دور حذفی لیگ قهرمانان اروپا، در کنفرانس خبری شرکت کرد.
با توجه به چالشی که داشتید، این دستاورد بزرگی است؟ این طور نیست؟
قطعا همین طور است. فکر می کنم این دستاوردی بزرگ برای باشگاه و این گروه از بازیکنان است. خیلی خوشحالم چون هیچ کسی به ما بعد از گذشت سه بازی نخست باور نداشت. در برابر بارسلونا و اینتر شکست خوردیم و با پی اس وی آیندهوون نیز تساوی کردیم. این تلاشی باورنکردنی است و حالا به مقطعی از فصل رسیده ایم، که هر سه روز یک بار بازی می کنیم. البته که باید تغییراتی در ترکیب اصلی به وجود آوریم. ترکیب تیم برای ما مهم است و تغییر آن نیز کار سختی است. بازیکنان چه از لحاظ فیزیکی و چه روانی، خسته می شوند.
به این تصویر نگاه کنید. در 16 تیم پایانی لیگ قهرمانان اروپا هستید و در لیگ نیز جایگاه سوم را دارید. گفته بودید این ماموریتی غیر ممکن است.
من نگفتم. دیگران این را بیان کردند. گفته بودم همه چیز در فوتبال ممکن است اگر باور، ایمان و کیفیت داشته باشید. هیچ وقت از لفظ ماموریت غیر ممکن استفاده نکردم.
صحبت هایی با دمبله وجود داشته است
به این سوال پاسخ نخواهم داد. این مشکل بارسلونا است. یقین دارم که آن ها به بهترین روش که باشگاه از آن سود کند، این مورد را مدیریت خواهند کرد.
تساوی در نیوکمپ آسان بود؟ و آیا مسی پنجمین بازیکن برتر جهان است؟
مطمئنم که بدون هیچ شکی مسی بهترین بازیکن جهان است. کسب تساوی اصلا آسان نبود. ترکیبی که بارسلونا در اختیار دارد، یکی از بهترین ها در جهان است. هر بازیکنی در ترکیب اصلی بارسلونا، می تواند به عنوان یار اصلی در تیم دیگری بازی کند. نه فقط اروپا. در این بازی احترام زیاد از حد نگذاشتیم. مطمئنم هر بازیکنی که برای آن ها بازی کرد، کیفیت فوق العاده ای دارد و می توانند ثابت کنند که در بازی تاثیرگزارند. و این خطرناک است چرا که می خواستند ثابت کنند که در تورنمنتی مانند لیگ قهرمانان اروپا، برای تیم خود اهمیت دارند. و همین است که سرمربیان همواره با این شرایط می جنگند. مردم درک نمی کنند که ما چگونه این تغییرات را در ترکیب لحاظ می کنیم. باور دارم که شما باید به 25 بازیکن خود احترام بگذارید و این شامل هر بازیکنی که مدتی برای شما بازی کرده، می شود.
ادامه
خطای وحشتناک توماس مولر روی بازیکن آژاکس
موقعیت عجیبی که بازیکنان منچستر سیتی مقابل هوفنهایم از دست دادند!
سه به تک بود :n02:
رئال مادرید 0 - زسکا مسکو 3
نکته آماری؛ با باخت 3-0 مقابل زسکا مسکو، رئال مادرید سنگینترین شکست خانگی خود در تاریخ لیگ قهرمانان اروپا را متحمل شد
نکته آماری؛ زسکا مسکو، نخستین تیمی که از سال 2009 تا به حال توانسته رئال مادرید را در لیگ قهرمانان دبل کند
منچستر سیتی 2 - هافنهایم 1
شاگردان پپ توانستند با پیروزی برابر هوفنهایم، صدرنشینی خود را قطعی کنند و نماینده آلمان نتوانست به لیگ اروپا برسد
یانگ بویز 2 - یوونتوس 1
زمینگیر شدن بانوی پیر در قلعه پسران جوان؛ هفته افتضاح ایتالیاییها تکمیل شد
والنسیا 2 - منچستر یونایتد 1
شکست بی موقع یونایتد، فرصت صدرنشینی در گروه H را از این تیم گرفت
آژاکس 3 - بایرن مونیخ 3
دو کارت قرمز، شش گل و امضای حکم صدرنشینی بایرن در شب کامبک ها
ویکتوریا پلژن 2 - آ اس رم 1
خلاصه ورزش سه - کامنت طرفداری
میانگین سنی تیمی که رئال فرستاد به زمین، سومین تیم جوان تاریخ این باشگاه تو لیگ قهرمانان بود.
وینی هم رکورد جوانترین بازیکن غیراسپانیایی رئال که تو لیگ قهرمانان بازی کرده رو مال خودش کرد (۱۸ سال).
کسری جان این خطا کاملا فوتبالی بود. ضمن اینکه اگه داور دیگه ای بود شاید خطا هم نمیگرفت. چون فن دایک کاملا توپو زد و مرتنز توپو حتی تاچ هم نکرد. در ادامه تکل صحیح فن دایک این اتفاق افتاد که مطمئنم اگه VAR هم بود نظر داورو تایید میکرد. ولی کاری که راموس با اون بازیکن زسکا و مو صلاح کرد کاملا غیرفوتبالی بود. حتی شبکه BT هم از راموس با لفظ Villain نام برده ! :)نقل قول:
قرعه کشی مد نظر من (Revenge Mod) :) :
بارسا - رم
بایرن - اتلتیکو
من سیتی - شالکه
رئال - لیورپول
یووه - اسپرز
پی اس جی - آژاکس
دورتموند - لیون
پورتو - لیون
واقعا این تحلیلها رو باید با آبطلا نوشت! طرفداران لیورپول انقدر خوب نمیتونستن از ون دایت دفاع بکنن، حتی خودش هم تو مصاحبهی بعد بازیش انقدر خوب از تکلش دفاع نکرد.نقل قول:
کارلو آنجلوتی: ون دایت باید کارت قرمز مستقیم دریافت میکرد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (البته کارلتو که فوتبال نمیفهمه... تازه مربی ناپولی هم هست و دنبال بهانه)
دیوید سیمن: ون دایت لایق دوتا کارت قرمز بود! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (سیمن پیر شده نمیفهمه، به قول یکی از دوستان: خِرِفت زده)
اینم یه صحنه دیگه که مولر اصلا مقصر نبود، حتی اگه VAR بود، برای بایرن پنالتی میگرفتن و سه امتیاز از رئال کسر میشد... :دی دکل نوردان بهتر میتونن توضیح بدن اما نمیدونم چرا رفتن تو غار
دیوید سیمن هم کارشناسی میکنه ؟! :n02:نقل قول:
آنجلوتی ؟! همون که تیمش باخت و قبل بازی اول گروه بود و بعد بازی شد سوم گروه ؟! همون که قبل بازی مصاحبه کرده بود که اگه حذف شیم یه مشت Dickhead هستیم ؟! همونو میگی گفته اخراج داشته ؟! :n09:
اُون هارگریوز در برنامه کارشناسی BT : زرد کافی بود . (کارشناس با سابقه یه دهه در تی وی و کارشناس اصلی شبکه های BT)
کسی که فوتبالو بفهمه میدونه اون قرمز نداشت. جای بحثی نیست. لازم نیست دوباره بزنی جاده انحرافی. فشار 3 صفر از زسکا زیاد بوده مثل اینکه ! :n08:آخه زسکا :)
ببخشید امید جان، فقط تو بلدی کارشناسی کنی. بازیکنی که تکل میره بعدش باید پاش رو جمع بکنه، قرار نیست چون توپ رو زدی بعدش بزنی ساق پای حریف رو بشکونی بگی ببخشید زمین چمن خیس بود دیگه...نقل قول:
فشار ۳ قهرمانی پیاپی باعث شده روزنامههای کاتالانی بصورت برنامهریزی شده و رگباری راموس رو بکوبن، وگرنه من که فقط خواستم از حال دکلنوردان جویا بشم :دی
برادر، من فقط توضیحی که اون هارگریوز کارشناس با سابقه شبکه BT در مورد این صحنه دادو ذکر کردم. کارشناسی نکردم که. فقط نقل قول کردم. حالا نظر شما با آنجلوتی یکیه اون بحثش جداس. ضمن اینکه بنده نه لیورپولیم نه حامی تیم دیگه ای. فقط از لحاظ فوتبالی و چیزی که تو برنامه گفته شد توضیح دادم.نقل قول:
حالا کارشناسی های متعصبانه رو میذارم به عهده شما. :) Ramos The Villain هم مال شبکه BT هست. اونم کاتالانیه متاسفانه ! :n02:
اگه اون صحنه حرکت فن دایک مثلا روی مسی اتفاق می افتاد اون موقع نظرات دوستان جالب میشد.من خودم احتمال میدم در صورت افتادن چنین اتفاقی جنگ جهانی سوم رو راه می انداختن
نه اون موقع تیتر خبرها این میشد : فقط اینجوری میشه جلوی مسی رو گرفت ! :n09:نقل قول:
بعدشم در مورد شرافت و انسانیت در طول تاریخ فوتبال صحبت میشد ! :n02: و اینکه مسی چطور در این منجلاب فساد داره دست و پا میزنه :n10: