میدونم سخته رونالدو امسال پشمم نبرد ولی خودتون رو کنترل کنید :n02:
محمد قراره زنگ بزنه فیفا بپرسه آبو کجا قطع کرده
Printable View
میدونم سخته رونالدو امسال پشمم نبرد ولی خودتون رو کنترل کنید :n02:
محمد قراره زنگ بزنه فیفا بپرسه آبو کجا قطع کرده
روزنامه ای که 6 ساله بسته شده و خبرنگاری که وجود نداره. پرز پدر سوخته
Comoran Journalist - Abdou Boina
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ballon d’Or 2018: Shocking details surface as journalist who voted doesn’t exist
رای جنجالی توپ طلا: خبرنگاری که وجود خارجی ندارد
توپ طلا روز دوشنبه برگزار شد و طبق رای که روزنامه نگاران در نظر گرفته بودند، لوکا مودریچ با 300 امتیاز اختلاف نسبت به رقبا به عنوان بهترین بازیکن جهان در یک سال اخیر انتخاب شد. با این حال، نشریه الوطن با بررسی رای ها به این نتیجه رسیده که نماینده کومور حتی وجود خارجی ندارد.
تویمیمو عبدو، عکاس سابق فوتبال در این رابطه گفت:" من از دیدن نام نشریه ای به نام البلد کومور تعجب کردم. من این نشریه را میشناختم و حدود 6 سال است که تعطیل شده است. در حقیقت در این نشریه هیچ گاه شخصی به نام عبدو بوینا حضور نداشت. ما دو خبرنگار ورزشی به نامهای عبدل یوسف و شریف حسین داشتیم.
در توضیحاتی که فرانس فوتبال درباره رای دهنده ها ارائه کرده است، نام عبدو بوینا به چشم میخورد که به عنوان نماینده کومور در مجمع روزنامه نگاران حرفه ای فعالیت دارد. 188 روزنامه نگار برای توپ طلا رای داده اند که نسبت به سال قبل که 196 روزنامه نگار بود، با افت روبرو شده است.
استفان احمدی از ACJS نیز گفت:" شخصی به نام عبدو بوینا در اتحادیه روزنامه نگاران کومور وجود ندارد. بعید میدانم که این شخص متعلق به ارگانی باشد که همچنان به کار ادامه میدهد.
اما اشتباه دوم فرانس فوتبال درباره کومور، پرچم این کشور است. در حقیقت پرچمی که در فرانس فوتبال از آن استفاده شده، حدود 17 سال است که دیگر مورد استفاده این کشور نیست و به پرچم دیگری تغییر شکل داده اند ولی بی توجهی فرانس فوتبال در این رابطه در نوع خود بسیار جالب است.
دیده بودیم رای اشتباه بشه، حتی وارونه بشه اما اینو دیگه نمیشه جمع کرد. کسی که وجود نداره رای داده :n02:
سینا زنگ زدم جواب نمیده فیفا
میگن اینقد ژاوی زنگ زده کلن همه خطا رو قطع کردن:n02:
بعد از غیبت یک ماهه مانیتا هنوز به حال طبیعی برنگشتی ها :n02:نقل قول:
مایکل الیور رو تو فینال می دیدی، داغ بی جایزه موندن رونالدو هم اضافه شد
معیار چجوری عوض نشده که ریبری با 6 جام از جمله چمپیونز لیگ نتونست توپ طلا رو ببره؟
رونالدو سال 2013 حتی بدون لیگ و حذفی داخلی برد
در ادامه پست قبلی اینو اضافه کنمنقل قول:
اون موقع که مسی 4 تا توپ طلا داشت و رونالدو 1 دونه شب خوابشون نمیبرد
مسی رو با کرایوف و پلاتینی و ون باستن که 3 تا توپ طلا دارن مقایسه میکردن که آره اقا مسی اینقدر توپ طلا داره پس بهترین بازیکن منظومه شمسیه
حرفم میزدی میگفتن مسی 4 تا توپ طلا داره ( مسی هم قرار بود فیلم بازی های خودشو واسه مارادونا و پله بفرسته تا لذت ببرن ) ( بنده خدا اینقدر جوگیر شده بود :n09: )
ولی الان با رونالدو مشترک 5 تا توپ طلا دارن پس در نتیجه معیار بهترین بازیکن تاریخ عوض شده و دیگه توپ طلا نیست :n10:
شده پاس در عرض و دریبل موفق و کمک به دفاع و چیدن ترکیب آرژانتین و ........
کلا ملاک بهترین بازیکن سال که هیچی بلکه تاریخ هم هیچوقت از نظر دوستان یه چیز مشترک نیست
تا وقتی مسی تو یه چی اول باشه همون میشه ملاک
بعدش اگه یکی دیگه رسید بهش ملاک عوض میشه و مجبورن آفتابه رو عوض کنن و با آفتابه جدید آب رو بریزن اونجا که میسوزه :n31:
آخرشم متوجه نشدیم مسی چرا بهترین بازیکن تاریخه
توپ طلا یا هنر چیدن ترکیب آرژانتین ؟؟
با همون معیار که مسی 2010 بدون چمپیونز و حتی یه گل تو جام جهانی توپ طلا میبرهنقل قول:
چمپیونز که اسنایدر و دوستان ترکوندن
جام جهانی هم ژاوی و اینیستا ( جالبه مسی هم مثل اینیستا و ژاوی افتخارات باشگاهی داشت اون سال ولی ژاوی و اینیستا جام جهانی داشتن که مسی آرزو داشت یه گل تو همون جام بزنه )
ولی دیدیم با همون متر و معیار مسی شد برنده توپ طلا
تقصیر شما نیستنقل قول:
بعد از غیبت یک ماهه مانیتا هنوز به حال طبیعی برنگشتی ها :n02:
از بس زدی که دیگه دید چشات هم از بین رفته ( تقصیرم نداره اینقدر تو اخبار دوپینگ راموس عکسای زنشو دیدی که خب قطعا کنترل از دست آدم خارج میشه :n09: :n10:)
اگه ببینی پست زیاد دارم ولی خب دیدنش چشم سالم میخواد ( به خودت رحم نمیکنی به چشات رحم کن )
توپ طلای 2010 قابل مقایسه با فاجعه 2013 نیستنقل قول:
مسی چهار جام داشت و کلکسیون افتخار فردی
47 گل
+
لالیگا
سوپرکاپ اسپانیا
سوپرکاپ اروپا
جام جهانی باشگاهی
+
آقای گل لالیگا
بهترین بازیکن اسپانیا
بهترین بازیکن جام جهانی باشگاهی
بهترین مهاجم لالیگا
کفش طلای اروپا
و اسنایدر که سنگشو به سینه میزنید حتی بهترین بازیکن سری آ و اروپا هم نشد
اما رونالدو تو همین خلاصه میشه
55 گل
+
سوپرکاپ اسپانیا
و ریبری بهترین بازیکن بوندسلیگا، اروپا، سوپرکاپ و جام جهانی باشگاهی شده بود
25 روز فاصله دو پست شما در انجمن ورزشنقل قول:
تقصیر شما نیست
از بس زدی که دیگه دید چشات هم از بین رفته ( تقصیرم نداره اینقدر تو اخبار دوپینگ راموس عکسای زنشو دیدی که خب قطعا کنترل از دست آدم خارج میشه :n09: :n10:)
اگه ببینی پست زیاد دارم ولی خب دیدنش چشم سالم میخواد ( به خودت رحم نمیکنی به چشات رحم کن )
24-10-2018, 11:21
17-11-2018, 18:56
بازم انکار؟ لااقل بگو از نتیجه ال کلاسیکو خبر نداشتم رفته بودم گردش. میومدی تاپیک تنیس میگفتی علاقه بچگیم بوده فوتبال بلد نیستم. نه اینکه بزاری بری همه نگران بشن :n02:
همیشه دونه دونه پست ها رو چک میکنی که کی میاد و کی نمیاد مشخص میکنه چقدر پیگیر ما هستید :n09:نقل قول:
25 روز فاصله دو پست شما در انجمن ورزش
24-10-2018, 11:21
17-11-2018, 18:56
بازم انکار؟ لااقل بگو از نتیجه ال کلاسیکو خبر نداشتم رفته بودم گردش. میومدی تاپیک تنیس میگفتی علاقه بچگیم بوده فوتبال بلد نیستم. نه اینکه بزاری بری همه نگران بشن :n02:
یادم نمیاد که اینقدر باعث سوزش شده باشم که یکی تاریخ ورود و خروج من رو چک کنه و منتظر باشه ببینه کی میام که واسم پست بزاره
یه بنده خدایی میگفت : اگه دیگران در مورد شما حرف میزنن و یا فکر میکنن پس مطمعا باشید اینقدر زندگی و وقت بی ارزشی دارن که به زندگی با ارزش شما فکر کنن :n06:
حالا شما هم تعارف نکن
راستشو بگو
دقیقا یادم نمیاد که آفتابه دست کسی داده باشم واسه ریختن آب در محل سوختگی :n10:
مشخصه خیلی درگیر رئال و رئالیا هستین که حتی تاریخ ورود و خروجشون هم چک میکنید
خیلی بیکاری حاجی
جواب پست های شما هم تو همین پست بود و واسه بقیه مشخص میکنه حقیقت چیه
حاجی مجبوری دروغ بگی نتونی جمعش کنی؟
دیشب گل لوانته آفساید نبود اون نتیجه (5-1) تکرار میشد و دوباره... به مدت یک ماه :n02:
نکته آماری؛ لیونل مسی اکنون به طور همزمان آقای گل و پاس گل پنج لیگ معتبر اروپایی است!
مسی اکنون با 14 گل در لالیگا، آقای گل 5 لیگ معتبر اروپایی محسوب میشود و همزمان با 10 پاس گل، آقای پاس گل این لیگها نیز هست. مجموعا مسی در سال 2018 در بازیهای رسمی، آمار 53 بازی، 50 گل و 26 پاس گل را به ثبت رسانده است!
حیف اون 5 توپ طلایی که پرز برد. هر چی میگذره آدم به قدرت تبلیغات بیشتر پی میبره :n15:
مودریچ: سیمئونه با تزهای پوپولیستی، عادت به کوچک شمردن دستاوردهای رئال مادرید دارد؛ ظاهرا جوایز فردی فقط وقتی ارزش دارند که مسی یا رونالدو برنده شوند!
لوکا مودریچ، ستاره کروات رئال مادرید به انتقاد از اظهارنظرهای دیگو سیمئونه درباره موفقیتهای این تیم پرداخت!
بدون هیچ توضیحی، مصاحبه جنجالی مودریچ پس از فتح توپ طلا با Sportske Novosti را به نقل از مارکا ملاحظه میکنید:
کریستیانو و مسی؟ این دو بازیکن برای یک دهه کاملا بر فوتبال دنیا حکمرانی کردند. از همه بهتر بودند چون کیفیت بیشتری داشتند. با این حال توپ طلا را طبق عملکرد بازیکن در یک فصل میدهند و تصمیم گیری با خبرنگاران، مربیان، بازیکنان، اسطورهها و هواداران است که احتمالا نظر همه آنها مثل هم است. یا همگی به طور همزمان در تصمیمشان اشتباه میکنند؟ اگر قرار باشد تنها به کیفیت بازیکنان رای بدهیم باید همه جوایز انفرادی را بین مسی و رونالدو تقسیم کنیم و این داستان تا وقتی آنها فوتبال بازی میکنند، همین خواهد بود و بقیه شانسی ندارند.
من شش فصل زیبا را در کنار کریستیانو تجربه کردم. احتمالا بهترین سالهای فوتبالم را. ما در کنار هم موفق شدیم عناوین بسیار ارزشمندی کسب کنیم. از همین رو، خاطراتم از دوران بازی در کنار او را قاب میگیرم. حرفهای او درباره رختکن یووه؟ من 6 سال و نیم است که در رئال مادرید حضور دارم و میتوانم با قاطعیت بگویم تیم یکدستی هستیم؛ افرادی بالغ و بازیکنانی باکیفیت که رابطه خوبی با هم دارند و جوی حیرت انگیز بر رختکن تیم حاکم است. طبعا هر تیمی روز خوب و بد دارد اما نیروی محرک رختکن همیشه به قوت خودش باقی است. اگر این طور نبود، این همه افتخارآفرینی نمیکردیم.
حرفهای سیمئونه؟ کاملا موافقم که سیمئونه مدام روی بهترین بودن بازیکنان خودش تاکید میکند اما او یک نیاز همیشگی برای کوچک نشان دادن رئال مادرید و بازیکنانش دارد. از هر فرصتی استفاده میکند تا با استفاده از مسائلی که واقعیت ندارند، دستاوردهای رئال مادرید و بازیکنانش را به یک سری چیزها ربط بدهد - و نه شایستگی آنها - من شخصا احترام زیادی برای سیمئونه، بازیکنان و هواداران باشگاه بزرگی چون اتلتیکو مادرید قائلم. وقتی آنها ما را شکست میدهند، میپذیریم و تبریک میگوییم. با این حال، اینکه او بیاید و دستاوردهای ما از جمله دو قهرمانی اروپا - با شکست اتلتی در فینال - را با استفاده از تزهای پوپولیستی همیشگی که به رئال مادرید لطف میشود، کوچک بشمارد، نه درست است نه منصفانه.
ادامه مصاحبه
بهترین بازیکن سال 2018 مجله فورفورتو: لیونل مسینقل قول:
زمانی که رونالدو دیگه از حمایت رئال برخوردار نیست
مرد سال 2018 روزنامه گاردین: لوکا مودریچ
موز طلا: کریستیانو رونالدو :)
پلیس لاس وگاس با ارسال حکمی به دادگاه تورین، خواهان گرفتن تست DNA از کریستیانو رونالدو برای بررسی در پرونده اتهام او به تجاوز شدنقل قول:
زمانی که رونالدو دیگه از حمایت رئال برخوردار نیست
روی لباسی که خانم مایورگا 9 سال پیش در شب حادثه پوشیده بوده، DNA دیگری نیز پیدا شده است.
پرونده اتهام تجاوز کریستیانو رونالدو، فوق ستاره پرتغالی یوونتوس به یک خانم آمریکایی در سال 2009 در لاس وگاس وارد فاز جدیدی شد.
به گزارش وال استریت جورنال، مقامات لاس وگاس اخیرا طی حکمی، خواهان گرفته شدن تست DNA از رونالدو شدهاند تا مشخص شود آیا این نمونه با نمونهای که روی لباس خانم کاترین مایورگا در سال 2009 بوده و پلیس به آن دست پیدا کرده، مطابقت دارد یا خیر. پلیس لاس وگاس این حکم را به دادگاهی در تورین ایتالیا ارسال کرده تا مقدمات گرفتن تست DNA از کریستیانو رونالدو را فراهم کرده و آن را برای آنها ارسال کند.
پلیس لاس وگاس چندی پیش پرونده اتهام کریستیانو رونالدو به تجاوز به خانم کاترین مایورگا را بنا به شکایت وی از فوق ستاره پرتغالی دوباره باز کرد. مایورگا ادعا کرده رونالدو در سال 2009 در لاس وگاس به او تجاوز کرده و 375 هزار دلار به او حق السکوت پرداخت کرده است. رونالدو و وکلایش همواره این ادعا را تکذیب کرده و میگویند اتفاقی که آن شب رخ داده، با رضایت دو طرفین و توافقی بوده است.
ادامه
فن در سار: مسی شایان ستایش بیشتری نسبت به رونالدو است
ادوین فن در سار، دروازه بان افسانهای سابق آژاکس و منچستر یونایتد و مدیر اجرایی کنونی آژاکس، اخیرا با نشریه اسپانیایی ال پاییس مصاحبه مفصلی داشته که در ادامه مهم ترین بخشهای حرفهای او را ملاحظه خواهید کرد.
با حرف پپ موافقید که بایرن مونیخ، بارسلونا و یوونتوس را بهترین تیمهای دهه اخیر معرفی کرد؟
در لیگ خودشان بله ولی در اروپا مادرید بهترین است. چند سال پیش وقتی به همراه روبرتو کارلوس و زیدان به سانتیاگو برنابئو رفتم و وقتی به موزه آنها رسیدم و آن 6 جام قهرمانی اروپا تا سال 66 را که دیدم با خودم گفتم: باشگاه این است! مادرید یک ماشین برنده است که کریستیانو رونالدو کاملا بی نقص آن را نشان میدهد؛ او یک ستاره نمونه و تیپیکال است. با این حال بارسا جذابیت بیشتری دارد. مسی شایان ستایش بیشتری است. آژاکس کمی از این دلربایی را در خود دارد.
ادامه
مصاحبه کامل
The closest Modric has ever been to the best
Luka Modric holding the Ballon'dor
Even Luka Modric knows a Lionel Messi jersey is more precious than the Ballon D'or
Modric trying to retain his Ballon D'or but the 5th best is too much for him
Source: Sport Bible
کاپلو: فاصله مسی با رونالدو خیلی زیاد است
فابیو کاپلو، سرمربی مشهور ایتالیایی در دو مقطع سرمربی رئال مادرید بود و هر دو بار نیز این باشگاه را فاتح لالیگا کرد. او همچنان به رئال دلبستگی های زیادی دارد ولی در مقایسه بین مسی و رونالدو، تردیدی ندارد که فوق ستاره بارسا در پله ای بالاتر قرار دارد.
هر دو بازیکنانی بزرگ هستند. یکی نابغه است و دیگری بازیکنی خارق العاده. البته فاصله مسی با رونالدو خیلی زیاد است چون نوابغ کارهایی انجام می دهند که در تصور هیچ بازیکنی نمی گنجد و به نظر، انجام آنها غیرممکن می آید.
Capello puts 'genius' Messi above Cristiano Ronaldo
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:"It's one thing to be an outsider, and another thing, to be a genius."The difference is enormous, since a genius does what nobody imagines," said Capello, putting the Barcelona no.10 above all.
It is not the first time that the Italian has commented on this subject, as he previously expressed a similar sentiment."Ronaldo is an extraordinary footballer, but Messi is a genius."There have been three geniuses in football: Pele, Maradona and Messi."
گل خارج از محوطه جریمه این فصل
لیونل مسی 9
کریستیانو رونالدو 1
شما حالت خوبه؟ چه ربطی به این تاپیک داشت الان؟نقل قول:
بی کاری بد فشار آورده
آقا اصلا اینجا برای شما. مسی هم خدا. توپ طلا
امیدوارم خوب شی:n40:
مقایسه عملکرد فصل دو بازیکن هست جناب رونالدو فننقل قول:
ناراحتی تون رو سر بقیه خالی نکنید
رونالدو بازیکن مورد علاقه منه ولی رفت یووه دیگه تو رئال نیست از گل زدن و موفقیتش خوشحال میشم و بیشتر از اون از موفقیت تیم مورد علاقم و بازیکن هاشنقل قول:
فکر کنم شما داری ناراحتیت رو تو تمام تاپیک ها ابراز میکنی. چند ماه پیش یه بنده خدا توپ طلا رو برد و هنوزم ول کن نیستی.
آقا مودریچ بود نه رونالدو و نه مسی و مقایسه عملکردشونم بی ربطه به این تاپیک
شما ادامه بده:n18:
رونالدو و خداحافظی رسمی با توپ طلای ششم
حذف در یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان، پایانی غم انگیز برای رونالدو بود و می توان قاطعانه گفت که او به توپ طلای ششم خود نیز نخواهد رسید.
فوق ستاره پرتغالی پس از سال ها نتوانست به نیمه نهایی لیگ قهرمانان برسد. او که با رئال عادت داشت همواره یک پای نیمه نهایی باشد و در 5 سال گذشته 4 بار عنوان قهرمانی را کسب کرده بود، شب گذشته دید که یوونتوس چگونه در خانه به جوانان آژاکس باخت و وداعی زودهنگام با لیگ قهرمانان داشت.
این حذف به معنای خداحافظی رسمی رونالدو با عناوین فردی سال 2019 به خصوص توپ طلا نیز بود. رونالدویی که با قراردادی 4 ساله، تابستان سال گذشته از رئال راهی یووه شد، فتح ششمین عنوان قهرمانی خود در لیگ قهرمانان و برابری با رکورد اسطوره رئال، " پاکو خنتو" را هدف قرار داده بود. او می دانست که با کسب این عنوان، مسیرش برای دستیابی به توپ طلای ششم نیز هموار خواهد شد؛ اما حالا باید امیدوار باشد که بارسا در نیمه نهایی حذف شود تا بلکه دست مسی نیز از توپ طلا کوتاه بماند.
سرمایه گذاری 112 میلیون یورویی یووه روی او نیز بی نتیجه ماند و حداقل یک سال دیگر باید برای رسیدن به اهداف اصلی خود از پیوستن به باشگاه تورینی صبر کند.
بی ادب ! :n29:نقل قول:
چه ربطی به این تاپیک داره ؟؟ اصل ربطه !!!
وقتی معیار توپ طلا میشه دریبل موفق و شرکت در دفاع بعدش هم گل بیرون محوطه میشه افتخار ! :n02:
چهار نامزد توپ طلای فصل گذشته در نیمه نهایی چمپیونز لیگ حضور ندارن و عملا از رقابت توپ طلا حذف شدن
لوکا مودریچ، کریستیانو رونالدو، کیلین ام باپه، آنتوان گریزمن
لیونل مسی و محمد صلاح باقی موندن که آمارشون تا اینجا اینه
لئو
42 بازی 45 گل 21 پاس گل
صلاح
46 بازی 23 گل 10 پاس گل
کیلیان امباپه: در گذشته اغلب از رونالدو در برابر مسی دفاع می کردم اما حالا رشد کرده ام و کمتر در مورد عقیده گذشته ام مطمئن هستم
مصاحبه کامل
دیگر هیچوقت مسی را با رونالدو مقایسه نکنید!
ماریو بالوتلی، مهاجم ایتالیایی و پرحاشیه، واکنشی جالب به درخشش امشب لیونل مسی در لیگ قهرمانان داشت.
بالوتلی در صفحه خود نوشت:
به خاطر فوتبال هم که شده، دیگر هیچوقت لیونل مسی را با شماره 7 یوونتوس مقایسه نکنید.
Don't compare Messi to Ronaldo anymore! - Balotelli thrilled by Barcelona star's display
آگوئرو: مادامی که مسی در این سطح بازی میکند، انتخاب من برای توپ طلا او است
سرخیو آگوئرو، مهاجم منچستر سیتی به حواشی به وجود آمده درباره اظهارنظرش پیرامون برنده توپ طلا پایان داد.
من زیاد از اینکه مجبور باشم حرفهایم را توضیح بدهم، لذت نمیبرم ولی وقتی به حرفهای نزده محکوم میشوم و مورد پرسش قرار میگیرم، باید شفاف سازی کنم. اکنون این کار را میکنم. مادامی که مسی فوتبال بازی میکند، هیچ کس را جز او برای توپ طلا انتخاب نمیکنم. به خصوص اگر مثل این فصل بازی کند. سوالی که از من شد این بود که آیا من باید امسال توپ طلا ببرم که گفتم برای اینکه لایق توپ طلا باشم، باید به فینال لیگ قهرمانان اروپا راه پیدا میکردم. از این شفافتر و واضحتر نمیشد. طبیعتا نباید جایی برای سو برداشت وجود میداشت.