این Vice captainچیه؟
Printable View
این Vice captainچیه؟
کاپیتان دوم. اگه کاپیتان اول تو ترکیب اصلی تیمش قرار نگیره و حتی یک دقیقه هم بازی نکنه، سیستم خود به خود امتیاز کاپیتان دوم رو بر میداره و ضربدر ۲ میکنه.نقل قول:
فک کنم بیشترین امتیاز از نیمکت رو من گرفتم این هفته . 21 امتیاز از بگویچ و استونز و وارد و بارنز ! :)
کسری بد موقعی بهم خوردی . تیمم چند هفته اول فک نکنم هد تو هد شکست بخوره . :n02: مگه مارض و سانه کولاک کنن . :n09:
پ.ن : من نگا کردم الآن هدف اینایی که کین و دی بروینه و سانه و اوبامیانگ و اریکسن و آرناتویچ و ... رو بعد از یه هفته ترنسفر اوت میکنن چیه ؟! خب این هفته که تاتنهام با فولام تو ومبلی داره . سیتی با هادرز تو اتحاد داره !!!
نه ، خیلی زوده .نقل قول:
نکتش همینه دیگه که نگرفتم ! اگه میگرفتم که عالی میشد .نقل قول:
کارت نیمکت رو فعال کردی؟نقل قول:
نویسنده اصلی فانتزی گیک، وان بیساکا و مندی رو گذاشته بوده رو نیمکت - 27 امتیاز از دستش رفت !
بعد نوشته بود پارسال استراتژیم این بود مهم نیس با کی بازی دارن ، همیشه اوتامندیو بزار تو زمین ، امسالم همونو در مورد مندی اجرا می کنم : )
یه کاری نکن هفته دوم برگ وحشی رو بزنم :دی :دینقل قول:
کسری بد موقعی بهم خوردی . تیمم چند هفته اول فک نکنم هد تو هد شکست بخوره . مگه مارض و سانه کولاک کنن .
پس چجوری امتیاز نیمکت رو گرفتی ؟نقل قول:
27 امتیازی هم داریم.:n02: بنچ رو باید استاد میکرد که نکرد. :n28:نقل قول:
مطلب خط دوم که گفته و نوشتی جالب بود. میشه برای چند بازیکن درنظر گرفت اینو. بریم مندی رو بگیریم.نقل قول:
و منظورت اگه اینه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که مندی رو گذاشت تو ترکیبش.
امتیاز نیمکت رو نگرفته. منظورش این بود که امتیاز بالایی از نیمکت گرفته درحالیکه بنچ رو نزده و این اصلا خوب نیست.نقل قول:
کلا هر ترکیبی که هر کسی داره، اگه 4 بازیکن نیمکتش با توجه به پستهاشون پایینترین امتیازها رو آورده باشن، یعنی اون مربی بهترین ترکیب ممکن رو برای تیمش چیده و این بهترین نتیجهی ممکنه برای اون مربی.
دوستان بنده ترکیب رو همینطوری چیدم
اگر نگاه بندازین و راهنمایی کنین ممنون میشم. اولین تجربهام هست.
ترکیبش این بوده برا این هفتهنقل قول:
پ . ن : اون بازیکنی که گذاشتی ، عجب جونوریه : )))
بهترین رتبه بنده 66 هزار بوده ، حالا جمع رتبه های 4 سال گذشته طرف به 50 هزار نمی رسه :n09::n09::n02:
ترکیب هفتهکسری این هفته میخوام بدون ترنسفر به حسابت برسم :n02: خواستی بنچ بزنی قبلش بگو فقط :n31:
و نکته جالب اینکه بغیر از سادیو مانه همه 10 بازیکن دیگه زیر 7 میلیون قیمت داشتن که باز اکثرا رنج 6 ~ 4 میلیون بودن .
مقصر آرسنال بود :n02: تو امارات باید یدونه میزد دیگه ! :n09: ولی خود ون بیساکا هم نمیدونست اینقد امتیاز میاره !!! فک کنم اشتباه منو شماهم کردی که 2 تا بازیکن از بورنموث نذاشتیم . :)نقل قول:
6 بازیکن صفر امتیازی گویای همه چیز هست دیگه :) به نفرات اول لیگ کلاسیک یه نگا بنداز . چون اکثرا حرفه ای هستن تا حدودی دستت میاد چه بازیکنایی امتیاز آورن . طبق همونا + برنامه بازیا یه ترکیب بکش بیرون .نقل قول:
دفاعای تاتنهام با توجه به اینکه همه 6 هستن ، و سیستم چرخشی تیم مخصوصا درمورد دفاعای کناری ، به نظرم تا زمانی که معلوم نشه کیا زمان بیشتری بازی می کنن ، برنداریدنقل قول:
لاورن که معلوم بود بازی نمی کنه
از بورنموث دفاع برندارید !! شاید این هفته گل نخوردن ، ولی بعیده این روند حفظ بشه ، پارسال چارلی دنیلز 3000 دقیقه بازی کرده و 6 تا کلین شیت گرفتن که واقعا افتضاحه : ))
از 5 تا هافبک 4 تا رو هافبک دفاعی یا وسط برداشتید که امتیاز بگیر نیستن اون کانته هم که 8 امتیاز گرفت عجیبه !!
هری کین گویا هیچ وقت تو ماه اوت گل نزده ! کلا تا موتورش راه بیفته طول می کشه !! لوکاکو قیمتش خیلی زیاده با همون 11 می تونید اوبا رو بگیرید که فصل پیش آمارش فوق العاده بود ، البته بعد بازی با چلسی بیاریدش ! ژیرو رو هم که بعیده مهاجم اول تیم بشه !!
تشکر. متاسفانه فقط 1 ترنسفر میتونم انجام بدم (فکر کنم هر هفته 1 ترنسفر) که البته این هفته انجامش دادم...
میرم چک میکنم ببینم چطور میشه :n12:
اخلاق ورزشی حکم میکنه نه ترنسفر بکنم نه برگ خاصی استفاده بزنم. سیتی ۵-۰ میزنه، حداقل ۳تاش رو هم سه تا بازیکن خودم میزنن :n09:نقل قول:
کسری این هفته میخوام بدون ترنسفر به حسابت برسم خواستی بنچ بزنی قبلش بگو فقط
خب طبق آخرین اخبار کوین دی بروینه [10 میلیون] با مصدومیت زانو روبرو شده و این هفته بازی نمیکنه و احتمال دوری 2 ماهه از میادین هم هست . بهترین جایگزین هاش رو خود سایت فانتزی اعلام کرده . من بترتیب اونجا نمیگم و نظرمو اولویت بندی میکنم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : ریاض مارض [9 میلیون] : بنظرم بهترین انتخاب ریاض هست . فقط تنها نکته سیستم چرخشی پپ هست که میتونه دردسر ساز باشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : سادیو مانه [9.6 میلیون] : اگر صلاح رو هم تو تیمتون داشته باشید بازم مانه میتونه کمک کنه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : ادن هازارد [10.5 میلیون] : 10 دقیقه هفته اول بازی کرد و یه پاس گل ثبت کرد . تو سیستم ساری جا بیوفته کولاک میکنه قطعا .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : برناردو سیلوا [7.5 میلیون] : بازی درخشانش در بازی اول جلو آرسنال نشون دهنده اینه که میشه بهش اعتماد کرد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : ریچارلیسون [6.6 میلیون] : بازیکن بسیار خوب و گلزنی هست . این هفته هم دو گل زد .
نکته : با مصدومیت دی بروینه به احتمال زیاد برناردو سیلوا بیاد وسط و مارض بشه وینگر راست و رقابت در پست وینگر راست برای مارض خیلی کمتر میشه و میتونه تا برگشتن دی بروینه فیکس باشه .
ای وای! جدی؟ من چندین ساله دوتا تیم دارم ولی فقط با یکیش تو لیگ های اینجا شرکت میکنم :)) امسال راستش یکم دقایق اخر شروع فصل کدها رو وارد میکردم واسه همین فکر کنم واسه هردوتاش زدم :))نقل قول:
هفته گذشته Holebas رو جایگزین Lovren کردم
این هفته هم Pereira رو جایگزین دنیلز ...
یه نوضیحی در مورد این آپشنها میدین » Free Hit - Bench Boost - Triple Captain - Play Wildcard
چه موقع فعال کنیم؟
آقا گول درخشش این ریچالیسون توی این دو تا بازی رو نخورید. این حبابه. طرف پارسال توی 38 بازی برای واتفورد 5 تا گل زده، حالا توی دو بازی واسه اورتون 3 گل. این یه ذره جوزده شده، انشالله فروکش میکنه حس و حالش. :n02:
و اینکه خیلی عجیب بود که کلوپ توی بازی اول شکیری رو توی نیمکت اصلی نذاشت. خداست این بشر. خیلیها هم فروختنش بعد از هفتهی اول و قیمتش افت کرد. امیدوارم این هفته تو ترکیب باشه و با بازی خوب و امتیاز بالاش مشت محکمی بر دهان فروشندگانش بزنه. :n02:
Free Hit یعنی میشه برای اون هفتهی خاص بینهایت ترانسفر انجام داد اما ترکیب تیمتون بعد از بازیهای اون هفته دوباره برمیگرده به قبل از استفاده از این آپشن.نقل قول:
Bench Boost یعنی امتیاز 4 بازیکن ذخیره هم براتون محاسبه میشه.
Triple Captain باعث میشه که امتیاز کاپیتان به جای دوبرابر، سهبرابر بشه.
Wildcard هم وقتی فعال کنید میتونید بینهایت تعویض انجام بدید. که البته برخلاف فریهیت تعویضهای موندگاری هستن و توی هر نیمفصل میشه یک بار ازش استفاده کرد. اما از سه تا آپشن بالایی میشه یک بار توی فصل استفاده کرد و به نظرم بهتره نگهدارید برای آخرهای فصل.
امید تورو که نمیدونم ولی من برگ وحشی رو زدم :دی
کسری من دلم برا 2 تا ترنسفرم میسوزه :n02: چه افتضاحی زدیم این هفته از 9 تا بازی 10 - 10 :n08:نقل قول:
گویا پاتریک ون آنهولت گفته خودم صلاح رو تو تیمم ندارم و به همین دلیل نمی زارم گل بزنه :n10:
بله گل زد لیورپول !
عجب ! مگه مانه پنالتی زن اول تیم نیست ، میلنر چرا زده :n13:
خب نکته جالب این دو هفته اینه که دروازه بان کاردیف در دو بازی انجام شده دوتا پنالتی گرفته و امار صد درصد دفع پنالتی رو داشته که باعث شده بهترین دروازه بان فانتزی تا الان باشه
بوساه مدافع کریستال پالاس هم که خیلیا با درخشش در هفته اول اوردنش تو ترکیب این هفته اخراج شد.
خوان اگوئرو هم اولین هتتریک فصل رو به ثمر رسوند و اونایی رو که به عنوان کاپیتان انتخابش کرده بودن حسابی خوشحال کرد
نفر اول 248
نفر اول ایران 219
...
تاپ تن دنیا که هیچی تاپ تن پی سی ورلد هم بشم راضی ام.
رسما با این نوع امتیاز دهی فانتزی به قهقرا رفت. همه صلاح و آگوئرو و اوبامیانگ ( هری کین ) + ریجاردسون و پدرو رو گذاشتن تو ترکیب.
چه کیفی میده دیدن نابود شدن تیما یکی پس از دیگری . :n02:
این مندی چه اعجوبه ایه . بدون کلین شیت و اَسیست 2 تا بونس گرفت ! :n04: این جاش کینگ هم خودی نشون داد بالاخره بعد 3 هقته ! خوب شد وایلد نزدم این هفته . :)
یه تشکر ویژه هم بکنم از ریچارلیسون :n09:
پ.ن : جالبه که بازیکنی که این هفته بیشترین حد ترنسفر رو داشته قرمز گرفت ! :n08:
من شرکت می کنم کدام سایت برم واسه ثبت نام؟
هم حبابش ترکید هم حس و حالش فروکش کرد (البته برای چند هفته). :n28::n02:نقل قول:
از اون هفتههای بد فانتزی بود برای خیلیا. با میانگین امتیاز فعلی 38 :n27:
پارسال واتفورد تا پایان هفته هشتم تیم چهارم جدول بود ، بعد سقوط کردند
از 8 بازی اول ، 15 امتیاز و از 30 بازی بعدی 26 امتیاز گرفتن
ریچارلیسون هم تا هفته 12 ، 5 تا گل زد و دیگه هیچی !
خلاصه اینکه پارسال واتفورد رسما به باتلاق شبیه بود ولی امسال تو تیم بهتری بازی می کنه و مربی که پارسال باهاش کارکرده احتمالا می دونه چطوری ازش بازی بگیره
البته حالا که 3 بازی محرومه ، بفروشینشا !
ماه اول هم تموم شد و بریم سراغ این جدول:
R
ماه هفتههای
تیم
فانتزیباز برتر ماه
امتیاز میانگین
۱
آگوست ۱ تا ۳
ManUTD_IR stopper ۲۴۶
۸۲
۲
سپتامبر ۴ تا ۷
۳
اکتبر ۸ تا ۱۰
۴
نوامبر ۱۱ تا ۱۴
۵
دسامبر ۱۵تا ۲۰
۶
ژانویه ۲۱تا ۲۴
۷
فوریه ۲۵تا ۲۸
۸
مارس ۲۹ تا ۳۲
۹
آوریل ۳۳ تا ۳۶
۱۰
می ۳۷ و ۳۸
فصل
۱ تا ۳
ManUTD_IR stopper
۲۴۶
۸۲
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام خوش اومدین
متاسفانه ابرهای سیاه که چه عرض کنم ، ابرهای قهوه ای فانتزی بر سر تیم ما سایه افکندن و دارن همینجوری بی وقفه می بارن به سر و روی تیم و بازیکنا و کادر فنی و ساختمون باشگاه و هرچی که هست
در نهایت همین باعث شد که ما خیلی زودتر از حد تصور در همین هفته ی چهارم فانتزی برگ وحشی یا همون وایلد کارد ر حروم تیم کنیم :n28:
دادا ترکیبت رو بذار اینجا بچهها نظر بدن :دینقل قول:
من که خیلی به موقع وایلد رو زدم . چند ساعت قبل بازیا وایلد زدم ولی هیچ خبری مبتنی بر مصدومیت زاها نبود . برا همین اصن فک نمیکردم به چیدن درست ذخیره ها نیاز پیدا کنم . به همین ترتیب 4 امتیاز میلنر سوخت شد و 0 امتیاز ون بیساکا جاشو گرفت .
صلاح رو هم به موقع انداختمش بیرون و هازاردو آوردم . چه موقعیتی رو از دست داد بازی با لستر :n09:
بین خوزه هولباس و بیرین مونده بودم که برنامه بازیا رو که دیدم آرسنال خیلی بازیاش راحت بود . بیرین این هفته 0 گرفت جلوی کاردیف . هولباس 10 گرفت جلوی تاتنهام . :n02:
این آگوئرو هم 2 بازی قبل جلو نیوکسل 8 تا زده بود . این هفته اگه همون یه پاس گل الکیو نمیداد به واکر ، هممون نابود میشدیم . :)
برایتون چ می کنه این فصل
بوشوِگ تو روح بنیتز و اتوبوسش :n03:نقل قول:
این آگوئرو هم 2 بازی قبل جلو نیوکسل 8 تا زده بود . این هفته اگه همون یه پاس گل الکیو نمیداد به واکر ، هممون نابود میشدیم .
من در ثبت نام به مشکل خوردم !:n35:
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب رقابت تنگاتنگی داریم این هفته . هردو 46 . :n02: هد تو هد این هفته دست مدافع ولوز هست . البته درنظر بگیر من یه 9 تو چنته دارم :)
این اعلان مصدومیت تو فانتزی چقد مسخرس واقعا . زاها هفته پیش تا یه ساعت قبل بازی خبری از مصدومیتش نبود ، بعد یهو کلا تو 18 تا هم نبود بخاطر مصدومیت . این هفته که زده بود مصدوم فیکس بازی کرد و گلم زد !
نفر سی و یکم جدول رده بندی هستم.متاسفانه نصف تیمم انگار جز شخصیت های کال آف دیوتی هستند. همه ویلچر نشین شدن یهویی.موندم واید کارت رو حرروم کنم یا حلال. اگه امسال به جای مدال ، تمشکی، آلبالویی چیزی خواستین اهدا کنید من به بازی ادامه بدم وگرنه موندن من فقط و فقط باعث مصدومیت ها در حد رباط صلیبی بازیکنای لیگ برتر خواهد شد. نظر بدین چیکار کنم. انصراف بدم یا بیمارستان احداث کنم ؟
( نکته کنکوری و ایمنی و برگ برنده : حتی صفر درصد هم به بازی های قبل از فصل اعتماد نکنید.هدف مربیانی مثل مورینیو و کلوپ این بود که من هفته ای 20-25 امتیاز بیشتر نگیرم )
سیتی 4 تا دفاع وسط داره : اوتامندی - لاپورته - کمپانی - استونز ، باید چند بازی صبر می کردید تا مشخص بشه کدوما فیکسن ! اوتامندی که پارسال فیکس بود ، این هفته برا اولین بار بازی کرد ! فیکس بودن واکر و مندی قطعیه تو اون تیم ! مگر اینکه اتفاقی بیفته !نقل قول:
مورنو هم که بالای 90 درصد احتمال داشت ذخیره رابرتسون باشه ! تنها نکته تو دفاع لیورپول این بود که آرنولد بازی می کنه یا کلاین ! جو گومز هم که لاورن آماده بشه میره رو نیمکت ! چارلی دنیلز هم که دفاع بورنموث خوب نیست تازه قرار بود بعد هفته سوم ریکو جاشو بگیره !
فیل جونز هم که ریسکش بالا بود چون 3 تا دفاع وسط دیگه داره منچستر ! با توجه به آماده نبودن اشلی یانگ ، بازی کردن لوک شاو مطمئن تر بود ! ( فیل جونز تو حدود 22 بازی بوده فصل پیش و 15 تا کلین شیت داشتن :n04: ! پارسال تو یه بازی گل به خودی زد خوزه گذاشتش رو نیمکت و دیگه چسبید همونجا )
جورجینیو ، ویلشر ، کانته ، ژاکا ، فرناندینیو و ... این هافبک هایی نیستن که امتیاز بگیر باشن ! اگر گلی بزنن یا پاس گل بدن بیشتر به اتفاق شبیهه تا یه روند !
پدرو و ویلیان هم که تو یه پست بازی می کنن ! یکی تو زمین باشه اون یکی رو نیمکته !
واردی هم در نبود محرز معلوم نبود چطور کار می کنه و نیاز به گذشت زمان داشت ! اوبا هم فصل قبل خوب بود و هم پیش فصل ولی اصلا انتظارات رو برآورده نکرده ! گلن موری هم تو اون رنج قیمت زاها و آرناتوویچ بهتر بودن !
گومز هم معلوم بود ذخیره بن فاستر میشه ! اگر می خوااید دروازه بانی که بازی نمی کنه تو تیم داشته باشید یکی با قیمت 4 بردارید نه 4.5 !
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Time to lose ؟! :)
عجب 2 هفته سختی داشتم و دارم تو هد تو هد . یکیشو که به سختی بردم . بعدیو خدا بخیر بگذرونه :n02:
پ.ن : دوستان فانتزی سی ال یادتون نره .
پ.ن 2 :یه نکته منفیه دیگه :n02: ارزش تیمت الآن 96.3 میلیون هست . اگه 3.3 میلیون بانک رو هم بهش اضافه کنیم میشه 99.6 میلیون . حالا این به چه معنیه ؟! :) به فارسی سخت میشه ر*دی :n09: من همون اول گفتم چندتا ترکیب تاپ 10 گروه خودمونو ببین یه ترکیبی سرهم کن . مخصوصا ترکیب ManUTD_IR . ارزش تیمش رسیده به 102.4 میلیون . یعنی فوق العاده . شانس آوردیم تو هد تو هد نیست :n18:نقل قول: