نقل قول:
قربون دستت:n02: :n16:
ولی قشنگ معلومه نیمار رو نشوندی رو نیمکت وگرنه هیچ کجای این تیم 100 تا نمیشه :n02:
اینم تیم من که فکر کنم اکثرشون نیمکت نشین هستن : ))
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:
قربون دستت:n02: :n16:
ولی قشنگ معلومه نیمار رو نشوندی رو نیمکت وگرنه هیچ کجای این تیم 100 تا نمیشه :n02:
اینم تیم من که فکر کنم اکثرشون نیمکت نشین هستن : ))
نقل قول:
این بوستره نه میکسر:n02:
:n09: بوستری که میکس خواهد کرد : دی
می بینی چه گرون شده؟:n02: تازه با ارز ویژه معاون رئیس فیفا حساب شده اینقدر شده وگرنه ارز آزاد چهار راه سن پترزبورگ دیگه واویلا:n02:نقل قول:
روی نیمکت هم جز چند تا ستاره خاموش کسی رو ندارم:n02: چون احتمالا عوض شن دیگه اسکرین نگرفتم:n02:
+
آقایون، فانتزی 2014 فکر کنم اینجوری بود که بازیکن در داخل هر راند هم قابل تعویض بود. مثلا دروازه بان از گروه A بذاریم و اگه خواستیم دروازه بان بعدی رو توی همون راند به جاش بیاریم. منتها امتیاز اونی رو می فرستیم رو نیمکت دیگه از دست می دیم و جدیده حساب میشد؟ درست گمان می کنم آیا؟:n02:
آره، امسال هم همینه.نقل قول:
----------
مهاجمهایی که نمیشه بیخیالشون شد هم زیادن هم گرون. آدم میخواهد یقهی خودش را پاره بکند. :n02:
نه میشه از مسی گذشت که احتمالاً غوغا میکنه، نه نیمار، نه گریزمان، نه کین. رونالده هم که به اونصورت. :n36:
آقا من اهل فوتبال فانتزی نیستمنقل قول:
ولی تو دنیای واقعی مطمعا هستم کروس و مودریچ قطعا فوق العاده خواهند بود
یعنی حضور این 2 شخص تو هافبک اینقدر ریسک بالاییه ؟؟
بعد مولر و نویر فیکس ؟؟
یکم تو فانتزی نوع امتیاز گیری و درخشش بازیکنا با واقعی متفاوته. مثلا یه سری بازیکن هستن مثل همین کروس که بودنشون تو هر تیمی غنیمته و کلیدی برای برد ولی توی فانتزی زیاد امتیاز بیار نیستن. مثلا کروس کمتر امکان داره گل بزنه به نسبت مولر برای قیاس.نقل قول:
+
دروازه بان هم میشه دو جور استراتژی در نظر گرفت. یکی اینکه دروازه بانی برداری که خط دفاع خوبی داشته باشه و بازی های آسون تر، تا احتمالا کلین شیت بره بالا. و دیگری اینکه دروازه بانی برداری که خوب توپ رو دروازه اش بیا و سیو های زیادی کنه تا امتیاز سیو رو بگیری. مثلا 4 سال پیش تیم هاوارد توی آمریکا ترکوند از بس که سیو کرد توی بازی با بلژیک با اینکه گل هم خورد.
نقل قول:
نکته اول - تغییر بازیکن داخل تیمت بعد از هر راند امکان پذیره ، کل جام جهانی 7 رانده ،مرحله گروهی 3 راند و 4 راند مرحله حذفی
ولی میتونی از روی نیمکتت با 11 تای اصلی رو تعویض کنی بعد بازی های هر شب !!! پس به نیمکت خوب احتیاج داری
نکته دوم - ترکیب اولیه ات رو نهایتا برای راند اول و دوم گروهی بچین ، یه دونه واید کارت بهت میده که میتونی یکبار با استفاده ازش تعویض نامحدود داشته باشی ، که تو همون مرحله گروهی استفاده میتونی بکنی ، چون تعداد تعویض مجاز مرحله گروهی 1 دونه اس ولی تو حذفی زیاده
من تاپترین بازیکن ها رو انتخاب کردم تقریبا (بالای 60 درصد) آیا قانون خاصی داره فوتبال فانتزی!؟ نباید این کار رو میکردم!؟ :n04:
تا جایی که متوجه شدم توی فانتزی الزاما بازیکنان تاپ، امتیاز بالایی نمی گیرند!نقل قول:
مثلا گروه روسیه به نسبت گروه برزیل ساده تر هست، پس احتمال اینکه خط حمله روسیه تعداد زیادی گل بزنه بالاست و این تیم در مقایسه با بقیه تیم های گروه یه سر و گردن بالاتره.
ولی گروه مربوط به برزیل بازی های سخت تری دارند و احتمالا گلزنی مهاجم ها در این گروه به مراتب سخت تر باشه و امتیاز گیری هم مشکل تر...
البته هیچ چیز دقیقا قابل پیش بینی نیست!
من که قروقاطی از تمام کشورها گرفتم چطور؟ :n02: میشه جنگ جهانی تو تیم!نقل قول:
سلام منم هستم:n05:omid rez ragabنقل قول:
اضافه شود لطفا یک سوال ایا برای هربازی مرحله گروهی نامحدوده انتفالات؟
اینم تیمم کپی نشود همش عوض میشه:n08:
متاسفانه هنوز وقت نکردم جدول شرکت کنندهها رو آپدیت بکنم، در اسرع وقت انجام وظیفه میشه.
جواب: خیر، به پست دوم مراجعه بکن، تعداد انتقالات مشخص شده. اما مرحله گروهی که تمام شد، تا زمان آغاز مرحله حذفی میتونی بی نهایت ترنسفر بکنی.نقل قول:
نقل قول:
روسیه یه سر و گردن از اروگوئه بالاتره ؟:n02::n02::n02:
بچه ها کسی از دروازه بان ثابت پرو خبر داره ؟
این تیم ۲۱۲ و Arash Sam مال کی هست؟ دستش رو ببره بالا.
212 منم:n10:نقل قول:
Arash Sam منممممممممنقل قول:
قهرمان میشم امسال
پرتغالم که قهرمانه از اون ور
خخخخخ:n05::n05:
جایزه نقدی چقدره؟:n02: بگیم کارشناس بیاد گروه هارو بررسی کنه تیم رو بچینیم با این محدودیت :n09:
این هم ترکیب تیم من :n13:
سلام منم اومدم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادش بخیر فانتزی 2014 برزیل باورم نمیشه 4 سال به این زودی گذشت ...
چه جالب...اصلا یادم نبود که توی اون مساقات سوم شده بودم:n02:نقل قول:
خبر مصدومیت 2 بازیکن مهم فانتزی امشب اومد . اومتیتی و ام باپه (و سیدیبه). احتمال زیاد بازی اول رو از دست میدن . خیلیا مثل من روی بازی اول فرانسه حساب باز کرده بودن هم دفاع هم حمله . :)
لوکاکو و لواندوفسکی هردو دابل کردن در بازیه دیشب و امشب . البته سطح لوا خیلی بالاتر از لوکاکو هست ولی سطح تیمش یک صدم بلژیک هم نیست . بازیه بلژیک رو اگه دیده باشین دی بروینه بخاطر حضور مرتنز خیلی عقب تر از پستش تو سیتی بازی میکنه . لذا زیاد بهش امیدوار نباشین . مرتنز واقعا مهاجم خوبیه . پیشنهاد میکنم حتما یکی از بین هازارد و لوکاکو و مرتنز انتخاب کنید . کاراسکو هم تقریبا پستش کاملا برخلاف اونچیزی هست که تو اتلتیکو بود . دقیقا جای آلونسوی چلسی بازی کرد دیشب . در آخر بگم به کورتوا و دفاعش هم وابسته نشید که کاملا ناهماهنگ هستن . :n18:
کسری فرمائلنی که چند بازیه آخرو غایب بوده بخاطر مصدومیت فک میکنی فیکس میشه یا عکس تست رو گذاشتی ؟! کلا عکسایی که گذاشته شده خیلی خیلی بعیده نهایی بشن . چجوری میشه از برزیل مهاجم یا هافبک نذاشت ؟!
ترکیب که مدام عوض میشه، اما گفتم فعلا یه چیزی بذارم (از ترس اینکه هی پشت گوش بندازم بعد یهو دیدی بازیها شروع شد).نقل قول:
کسری فرمائلنی که چند بازیه آخرو غایب بوده بخاطر مصدومیت فک میکنی فیکس میشه یا عکس تست رو گذاشتی ؟! کلا عکسایی که گذاشته شده خیلی خیلی بعیده نهایی بشن . چجوری میشه از برزیل مهاجم یا هافبک نذاشت ؟!
به نظرم همیشه اول باید یه ترکیب درست کرد، بعد کم کم تغییرش بدی، همین الان ۵ تا ترنسفر کردم.
ترکیب همه رو آنالیز کردی، ندیدم ترکیب خودت رو بذاری : دی
الان که هنوز بازیا شروع نشده میشه برم ترکیبمو عوض کنم یا اگه عوض کنم ازم امتیاز کم میشه؟
با تشکر ، بیشترین شانس قهرمانی رو برزیل و آلمان دارند
یعنی من خراب اون فرواردای شمام. شما که با این خط حملت همون 1 امتیاز تیم ایرانو هم بر باد دادی!!:n02:نقل قول:
اینم از ترکیب نامتعادل و ناموزون بنده :
آخه عکس ترکیبی که تا شروع بازیا 7 8 تا تغییر داشته باشه چقد میتونه مفید باشه برا بقیه :) ولی آخه فرمائلن : دینقل قول:
تا سوت شروع بازی افتتاحیه فرصت داری هرچقدر میتونی ترنسفر کنی . (افتتاحیه فردا ساعت 19:30)نقل قول:
اگه مصری برا گذاشتن گلر لهستان بهتره شزنی رو انتخاب کنی . احتمال فیکس بودن شزنی خیلی بیشتر از فابیانسکیه . البته که سطحش هم بالاتره .نقل قول:
Shir Gostaran
علی برکت الله
خوش اومدی متخصص فانتزی جامجهانی :n02:نقل قول:
تیمهایی که عضو لیگ شدند اما اینجا اسم تیمشون رو نگفتن:
- Stars
- Pouya Noaman
- Meu
- Masoud Shojaei
- Kane
- INTER
- Golpayegan
- ARGENTINA
در چند ساعت مانده به آغاز بازی ها، این ترکیب من
اینم ترکیب من !!!! X-VIPER
ما هم اومدیم در این جولانگاه قهرمانان چندتا بازی با تیم های بزرگ داشته باشیم.
بعنوان اولین تجربه در آخرین لحظات به فیفا فانتزی صعود کردیم و هر بازی رو که دو رقمی نشیم بردیم و راضی هستیم:n02:
اسم تیم : iloveu-All-Star
لحظه آخر منم اومدم
OstadHamid
روسیه 5 تا زد و دریغ از اینکه یکی رو اسمولوف بزنه:n02: ... خب چی میشد میدادین اونم یک گل بزنه و حالی به فانتزی ما بده مردمان سرزمین تزار ؟!:n02:
الکساندر گالوین 2 پاس گل و 1 گل ... دور بعد احتمالا بیشترین Transfer مال گالوین باشه . بازی بعد هم میشه به درخشش گالوین امیدوار بود . ولی بازی آخر بعید میدونم .نقل قول:
لحظه آخر هازاردو با میتروویچ تعویض کردم . امیدوارم به ضررم تموم نشه . :n02:
غمگینم مثل اون مربی اییکه گولوین رو از تیمش خط زد:n28: ا
انقدر ترکیبم رو عوض کردم این مدت که هر بازیکنی که تو تیمم نباشه و عملکردش تو جام خوب باشه من یه آه بلند پر از افسوس خواهم کشید
ترکیب صدرنشین فعلیتون. :n05:
امروز شانس یار باشه اول جدول خودمم :n33:شانس:n33:نقل قول: