درودنقل قول:
خوشحالم که با وجود گذشت 8 سال، همچنان با احترام کامل نسبت به عناوین پر افتخارم یاد میکنی:n09:
Printable View
درودنقل قول:
خوشحالم که با وجود گذشت 8 سال، همچنان با احترام کامل نسبت به عناوین پر افتخارم یاد میکنی:n09:
جام جهانی 2014نقل قول:
باورت میشه الانم با رسیدن جام جهانی مجدد سرباز شدم؟:n31:
اون موقع وسطش ترخیص گرفتم رفتم ارشد خوندم، امسال اردیبهشت مجدد برگشتم ادامه خدمت بدم:n14:
هی روزگار نه لامی، نه کلوزه ای، نه پودولسکی نه ....نقل قول:
نمیدونم بین این سوسول جدیدا به کی اعتبار بدیم و آوارتش بکنیم :n09:
دفعه قبل سرباز بودنت خوشیمن بود! :)))):n10:نقل قول:
تازه چند تایی هم برداشتن : دینقل قول:
هوملس رو بردار یا بواتنگ:n02:
منکه باور نمیکنم ولی انگار رویس بدون مصدومیت میره روسیه :n09:
عربستان هم بله :دی
هو شدن گوندوگان جالب بود!
رویس اصلا درگیر نشد که بخاد مصدوم بشه.نقل قول:
منکه باور نمیکنم ولی انگار رویس بدون مصدومیت میره روسیه:n09:
در رابطه با بازی دیشب(آلمان-عربستان)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هوملس درباره بازی گفت:از این که بازی از دستمان خارج شده بود شگفت زده شدم. باید بهتر بازی را در دست می گرفتیم. نتوانستیم بازی را مدیریت کنیم. گوندوعان؟ سوت های اعتراضی علیه او مایه تاسف هستند. می توان به کار این دو (اوزیل و گوندوعان) اعتراض کرد. اگر به بازی در تیم ملی آلمان عادت کنید می فهمید که چنین کار هایی خوشحال کننده نیستند. تمام حمایت ها از تیم با این سوت ها به پایان رسید. تمام تمرکز ها روی این بود که وقتی توپ به گوندوعان می رسد، سوت ها شروع شوند و این تاسف آور است.مارکو رویس که در این بازی موفق به دادن یک پاس گل شد نیز گفت:مصدومیت دوباره؟ صادقانه بگویم زیاد به این موضوع فکر نمی کردم. فقط روی بازی تمرکز داشتم و تلاش می کردم که به تیمم کمک کنم. امروزه تیم ضعیفی وجود ندارد و عربستان سعودی هم می تواند به خوبی فوتبال بازی کند. در برخی از مناطث زمین خوب نبودیم و عجله می کردیم. شکاف های بزرگی ایجاد شده بود اما ما تیم تورنمت ها هستیم. یک هفته فرصت باقی مانده و نیازی به نگرانی نیست.
الان هنوزم موتوری؟ : ))نقل قول:
+
این اوزیل هم خوب شده. واقعا نبود خیلی ناجور میشد.
+
هو کردن گوندوگان هم خیلی مسخرست
خب که چی؟!
احتمال زیاد این بازیکن تو جام جهانی بازی چندانی نکنه ولی خب بازم هو کردن کار خوبی نیست.
آلمان یی نیستم ولی کلا آرزوی موفقیت دارم براش صرفا به خاطر اوزیل و صد البته نویر. بنده خدا نویر تو فیفا 18 وقتی تیم بایرن رو انتخاب می کنم خیلی به کمکم میاد... گفتم بگم یه موقعی نمک گیر نشیم:n10:
در نبود انگلیس آلمان هم پخی نیست
درود!
تو سالای اخیر برام همیشه اولویت بایرن بوده بعد المان اما خب نمیشه از مانشافت هم گذشت.
امسال به تکرار قهرمانی مجدد آلمان خیلی امید دارم
شاید نسل عوض شده باشه ولی یه ستاره با تعصب و نو ظهور مثل کیمیش هست و چندتا با تجربه فوق العاده مثل هوملس و مولر و اوزیل و کروس همچنان هستن تو تیم
بین بقیه بازیکنای جوون هم گورتزکا و ورنر رو خیلی قبول دارم و شک ندارم امسال میدرخشن.
در کل خدمت شاید نذاره درست حسابی ببینم بازیا رو:n37: ولی همچنان به امید موفقیت مانشافت:V29:
برو فرزندم برو گیر نده.نقل قول:
ملت اینجا اعصاب ندارن.
یه وقت دیدی بردن چیزت کردن گله نکنی.
یادش بخیر اون زمان......نقل قول:
جام جهانی 2014:n31:
باورت میشه الانم با رسیدن جام جهانی مجدد سرباز شدم؟
اون موقع وسطش ترخیص گرفتم رفتم ارشد خوندم، امسال اردیبهشت مجدد برگشتم ادامه خدمت بدم:n14:
محتوای مخفی: :دی
آخ آخ عالی بودن این دو تا عکس:n02::n02:نقل قول:
قشنگ از عکس معلومه، بردیا از سربازی فرار کرده دوباره امسال اعزامش کردن:n02:
هعععععی روزگارنقل قول:
چه زود 4 سال گذشت لعنتی:n37:
فینال جام جهانی یادمه بیدار نشستیم که بازی رو ببینیم ولی افسر نگهبان اون شب خیلی سگ اخلاق شده بود، اومد دید بیدارم، فرستاد برای تنبیه که توالت بشورم و غدغن کرد فوتبال دیدن رو :n14:
خلاصه صبح بلند شدیم سحری بخوریم که همون موقع بازیکنا داشتن میرفتن برای گرفتن جام.
الان امیدوارم روزای مهم، نزارنم نگهبان
هر چند تو اتاق پاسدارخونه تلویزیون داریم ولی خب هیچی لش کردن موقع تماشای بازی نمیشه :n02:
امروز یک مقاله از دکتر صدر دیدم گفتم بگذارم شما هم بخوانید؛ قسمت هایی که برام جالب بود را هم مختصر قرار دادم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
می گویند بازیکنانی که درایت رهبری داشته اند رفته اند: فیلیپ لام، باستین شواینشتایگر و پر مرتساکر. رفته اند و جای شان پر نشده.
نقل قول:
آن جمله ها را بارها پیش از آغاز دیدارهای جام جهانی و یورو شنیده ایم: "آلمان بی ستاره تیم خوبی است" و سپس واژه "ولی" را افزوده اند و شانس قهرمانی را به تیم های دیگر داده اند.
نقل قول:
ژرمن ها در این جام هم - مثل همیشه - بازیکن پرسر و صدایی در قواره رونالدو و مسی ندارد. ولی آلمان، آلمان است و ستاره هایی از نوع رونالدو و مسی با ارکستر آلمانی همساز نبوده اند. برای آلمان بازیکنان بی ادعایی مثل مولر، لام، کروس و کلوزه همیشه کارسازتر ظاهر شده اند. همان دسته گل هایی که بلند و پرطمطراق نیستند ولی خوش عطر و بو هستند. چنان که مسی بزرگ در فینال 2014 بی دندان ظاهر شد و گوتزه که اکنون جایی در تیم آلمان ندارد تک گل سرنوشت ساز را زد.
نقل قول:
آنها "تیم تورنمنت ها" هستند و فقط در جام جهانی 1938 در صف شانزده تیم قرار نگرفته اند، فقط در جام جهانی 1962، 1978 و 1994 یکی از هشت تیم نهایی نبوده اند. بله آلمان، آلمان است.
نقل قول:
یواخیم لو برغم جای نگرفتن در "معبد مربیان بزرگان" بازهم به قله می نگرد. او طی دوازده سال رهبری آلمان در پنج نیمه نهایی حضور یافته که رکوردی است دست نیافتنی. قهرمان شدن آلمان کسی را حیرت زده نخواهد کرد، آنها برنده ذاتی جام ها هستند و سقوط شان با هر قصه ای میخکوب کننده خواهد بود.
این بار ایتالیا نیست پس فوتبال تمیزتری خواهیم دید :n08:
طرفدارای ایتالیا در یورو الان طرفدار چه تیمی هستن ؟ :n02:
چند تا از دوستان را از یورو میشناسم :n19:
مگه طرفداری هم داشت؟ :دینقل قول:
طرفدارای ایتالیا در یورو الان طرفدار چه تیمی هستن ؟ :n02:
رفتن تو غار تا 4 سال دیگه بخوابن:n09:
آرع بابانقل قول:
احمد بود،اون یکی نصرت،این یکی پونصد،داداش فرصت آره و اینا خیلی بودن،امین آقامون هم بود :دی
میگم نگران تیم دوم باید بود یا نباید بود؟ :) همیشه بازی دوم سرطانه برا تیمملی.... نمیدونم چرا
آخرین چیزی که از ایتالیا یادمه اشک های بوفون بود بعد از باخت در پنالتی یورو :n02:نقل قول:
بعد اومدم نوشتم گریه کن گریه قشنگه ، گریه سهم دل تنگه :n08:
طرفداراش ریختن سرم :n02: بعدها انتقام مرگ بروسلی را ازم گرفتن :n08:یادش گرامی :n31:
ها...بدترینش جلو صربستان بود فکر کنم2010 که کلوزه هون اول بازی فرت اخراج شد.نقل قول:
خود یوگی هم دوره های قبلی به این مورد اشاره کرده بود.
بعید میدونم حلش نکرده باشن.
اطلاعیه ...
دوستانی که هنوز پیراهن و شورت ورزشی:n02: خود را تحویل نگرفته، می توانند با در دست داشتن کپی کلیه مدارک:n02: به بنده مراجعه کرده و پیراهن و شورت ورزشی مورد نظر خود را تهیه نمایند.
با تشکر، ستاد سازماندهی فرهنگی! ژرمن ها در جام جهانی :n02::n02:
عاقا باز این سی فور آر نمیدونم چی چی گل زد فن هاش دیگه ول کن ماجرانیستن.:n09:
من بدبخت دو سال یکبار مجبورم بیام سایت
دوستان قدیمی سلام
عشق ما آلمان....
سلام ببخشید میشه یکی راهنمایی کنه تو کدوم قسمت میتونم سوال درمورد مشکلات کامپیوتری بپرسم؟
سلام داداش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باس بری.نقل قول:
+
ترکیب نیومد؟
رسمی که زوده ولی احتمالا این باشه: نویر، کیمیش، هوملز، بواتنگ، هکتور، خدیرا، کروس، مولر، رویس، درکسلر، ورنرنقل قول:
چند ساعت دیگه باید مکزیک بزنیم...
تیم پیر پاتالی مکزیک...
ای بابا تو خو باز تاپیک ایجاد کردی اینجا به چه امیدی تاپیک زدی مسعود؟:n02:نقل قول:
ما باختیم،بد باختیم،آبروی هرچی قهرمانه بردیم...فقط بزارید بریم مااااا :دی
+
چقد بد بودیم.
برنامه و تاکتیک که نداشتیم کلا.
پشت کمیش شده بود اتوبان همت.
سامی خدیرا هم که از خانه سالمندان آورده بودنش.
مولر و داکسلر و اوزیل هم تعطیل.
کلا بد ترکیب چیده بود یوگی.
المان نابود شد چقدر کیف کردم. تیم پیر آلمان. :n21:
مکزیک انتقام تیم محبوبم امریکا را گرفت دمشون گرم.
اولا :هنوز دوتا بازی مونده داداش،البته اگه اجازه بدین شما.نقل قول:
دوما:اولین باره میبینم یه تیم دیگه میاد انتقام یه تیم دیگه ای رو میگیره :دی
سوما: کدوم انتقام کدوم کشک کدوم آش؟
هروقت تو نیمه نهایی جام جهانی بهمون هفتا زدین بعد بیا با هم بریم پارک برات بستنی قیفی بگیرم.
+
پیر؟
معدل سنی تیم آلمان25.7 سال هستش که بعداز نیجریه شده جوانترین تیم جام!!!
حالا سامی خدیرا و یکی دوتا بازیکن 30/32ساله باشن که کل تیم پیر نمیشه که.
+
شاید اگه اون ضربه ایستگاهی تونی کروس نمیخورد به تیرک و میرفت تو گل داستان چیز دیگه ای میشد.
بله ببینیم و همینجا تعریف کنیم :n10::n09:نقل قول:
تعریف کن جانم تعریف کن.نقل قول:
واسه نسل های بعدی هم تعریف کن...اصلا همینجوری فقط تعریف کن.:n02:
فقط یه وقت آدرس رو گم نکنی ها!
حتما بیا.
جدای از اینکه آلمان تو بازی اول خوب نبود و چند بازیکن اصلا در حد و اندازه های خودشون ظاهر نشدن، ولی مکزیک هم عجیب خوب بود. این بازی سریع و سرعت انتقال توپ بالا رو جلو کره و سوئد هم بکنن 9 امتیازی می رن بالا...
+
1954 اولین بازی رو باختیم ولی در نهایت قهرمان شدیم. 1982 هم بازی اول رو مقابل الجزایر باختیم که خدای شگفتی حساب میشد و تا فینال رفتیم. هر چند از سرنوشت مدافعان عنوان قهرمانی در این چند دوره اخیر جام جهانی باید ترسید:n02:
عجب گندکاری ای شد! :n02: استرس بیخودی گرفتم که فاجعه اسپانیا، ایتالیا و فرانسه سال های اخیر تکرار بشه که بعد از قهرمانی جام جهانی به فنا رفتن و دورهی بعد از گروهشون صعود نکردن! :n02: ولی آلمان بحثش جداست و مشکلی پیش نمیاد ایشالا!
بازی بعدی هم امیدوارم برانت رو از اول توی ترکیب بذاره. بچه خوبیه و پتانسیلش بالاست.
با توجه به آمادگی که مکزیک داره و اگه بخواد با همین فرمون پیش بره، احتمالا بتونه هر 9 امتیاز رو بگیره و به عنوان تیم اول بره. و اگه آلمان هم به عنوان تیم دوم بره بالا، و از اونطرف برزیل اول بشه، توی یک هشتم، آلمان و برزیل به هم میخورن که من این رو اصلا دوست ندارم. چون در بازی های اخیر برزیل نشون داده که خیلی آماده تر از آلمان هست.نقل قول:
مهم ترین چیزی که این بازیکنا باید بفهمن اینکه دیگه قهرمان جهان نیستن و دوباره اگه این عنوان را بخواهند باید براش بجنگند. از این نظر به نظرم این باخت خیلی به جا و خوب بود.
روی تمام ضد حملات مکزیک به خصوص صحنه گل، نحوه و سرعت بازگشت بازیکنا جوری بود که؛ خُوب گلم خوردیم طوری نیست، میزنیم جبران می کنیم، تهش ما برنده ایم.
بعدم یکی باید به مدافعین این تیم بفهمونه داداش داری اشتباه میزنی شما مدافعی، مهاجم نیستی، تو هافبک نیستی نمیخواهد پاس گل بدی.
تغییراتی که میتونه به تیم کمک کنه به نظرم ایناست:
رویس به جای مولر
برنت به جای دراکسلر (هیچ وقت از این بشر خوشم نمیومد)
گورتسکا به حای خدیرا
من خیلی بازی های ورنر را ندیدم ولی به نظرم اون مهاجم نوک کلاسیکی (داخل باکس) که ما احتیاج داریم نبود، نمیدونم دستور یوگی بود یا نحوه بازی خودش این طوریه خیلی عقب برمیگشت و موقع حملات هم داخل باکس نمیرفت میومد روی خط محوطه جریمه
آره اون طوری خیلی خطرناک میشه! برزیل الآن وضعیتش خوبه و با اینکه بازی اولش رو مساوی کرد، ولی احتمالاً در ادامه خیلی بهتر میشه. از اون طرف بحث انتقام و اینا هم هست و اگه به آلمان بخورن، خیلی خشمگینانه میان سراغمون! :n02:نقل قول:
این قضیه بدترین چیزی هست که توی این سال ها در آلمان و بایرن دیدم. نصف گل هایی که این دو تیم خوردن، سر همین ماجرا بوده و همیشه باید استرس این قضیه رو داشته باشیم.نقل قول:
حالا یه زمانی هست که تیم 2-0 عقبه و دیگه چاره ای نیست جز حمله. ولی آلمان و بایرن توی این سال ها از همون اول بازی و در حالی که هنوز 0-0 هست یه جوری حمله میکنن و زمین خودشون رو خالی میذارن که هر بازی 60 بار ضد حمله میخوریم و اوضاع خراب میشه!
البته بخشی از قضیه به خاطر نوع بازی نویر هست که بعضی وقت ها تا وسط زمین هم میاد و نقش دروازه بان و مدافع رو با هم داره، ولی خب این کار همیشه هم جواب نمیده و باید بیشتر مراقب باشن.