من هم میگم کا 750 بهتره؟
Printable View
من هم میگم کا 750 بهتره؟
سلام دوستان
به نظرم صداي Speaker گوشي W700 ضعيفه!!! :sad: :sad:
ميشه بگيد چطور ميتونم با صداي بلندتري mp3 را گوش بدم.؟؟؟ :laughing: :happy:
ممنون مي شم.
من گوشي w700رو يه هفته است گرفتم.
ساخت چين-با گارانتي نياتل-250هزار تومان
درسته دابليو 700 داراي لنز ضعيفتر و امكانات مايكرو و اتوفوكايس كا750رو نداره اما داراي تكنولوژي لرزشگير ديجيتالي سايبرشات است!
صداي اسپيكر بسيار ضعيفي داره اما كيفيتش بسيار عاليه و سويتچ auxاستثنايي داره!!!
اما خيلي حساس و ظريفه و به راحتي مي سوزه و ...!!
آقا میشه یکم توضیح بدیننقل قول:
نوشته شده توسط blogmeet
k750 خيلي سرتره
و700 انتخاب اشتباهيه
w700 سایبر شات نیست تنها خوبی های آن:
1- والکمن
2- مموری بالا 256M
شما می توانید با تغییر اکولایزر صدای مدیا پلیر رو تا حدی افزایش بدیننقل قول:
نوشته شده توسط radinkhan
و واسه هندفری هم می تونید یه هندفری k750 تهیه کنید!
راستش من k800 گرفتم از لحاظ ماکرو عکس های k750 خیلی بهتر بود (البته از نمای دور k800 نمونه نداره)!
w700 هم داشتم گوشی خوبیه ولی مثل k750 نمی شه!
دوباره باید k750 بگیرم
نقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_MaX
من ميخواستم به حرف هاي مهدي يه چيزي اضافه كنم كه اين دو گوشي تو دو فاز مختلفند و بستگي داره بخواي باش چي كار كني
من خودم ديروز يه دبليو 700 خريدم. بسيار عالي است. كا 750 رو زياد ديدم دست رفقا. اما دبليو 700 بهتره. خاستي بگيري همينو بگير. مطمئن باش پشيمون نميشي. همانطور كه من نشدم. شك نكن. بسيار عالي زيبا و كارامد است.
کا 750 بهتره
چون هم اتو فوکوس داره و هم میتونی باهاش زوم کنی ولی دبلیو 700 نمیشه
من هم تو اين موقعيت قرار گرفتم و w700 رو انتخاب كردم .چون 1)256مگابايت مموري روش بود 2) سري واكمن بود يعني بدون سيم كارت بالا مي امد 3) يك سري مشكلات نرم افزاري (باگ ها) توش حل شده بود(قاطي نمي كرد) 4) با مموري 1 گيگ مشكلي نداشت 5)شيك تر بود(به نظر شخصي طرف مربوطه). در ضمن موارد بالا براي من صدق مي كنه و شايد در زمان و مكاني ديگه اصلا وجود نداشته باشه .
w700یه نمه سر تره آره داداش......:laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
خب یه چیزی میگم تو ذوقت نخوره. میتونی پول کا 750 بدی و دوربین بهتر داشته باشی . بعد یه ذره وقت صرف کنی و با نرم افزار phone xs تبدیلش کنی به w800 در عرض چند دقیقه. بعد یه رم 512 به قیمت 13 تومن میخری میذاری روش
حالا حساب کن یه w800 تو قاب شیک کا 750 با قیمت 230 تومن سر تره یا گوشی w700 با قیمت 245 تومن؟
کیفیت عکسهای کا 750 بیشتر از w700 هست هم بخاطر وجود فوکوس و هم تعداد بیشتر پیکسل ( حدود 80 هزار پیکسل )
با حرفه کسی کار نداشته باش که این گوشی جواده یا قدیمیه ببین چی خر کار تره و بهتره ار تجربه استفاده کن تجربه میگه کا 750 نسبت یه قیمتش عالیه
W700 به دلیل داشتن هندزفری های چکشی فابریک کیفیت پخش Mp3 خیره کننده ای داره . ولی یه ضعف داره
اونم عدم داشتن فوکوس خودکار هست که عکس هارو یه کم تار میکنه. بستگی داره شما چه استفاده ای ازش
بکنید.
بنظر من W800i بگير كه هم autofocus داره هم walkman
حالا اگه حتما بايد يكي از اين دو تا باشه دو حالت داره :
اگه واسه دوربين ميخواي گوشي بگيري برو سراغ K750i
اما اگه walkman برات مهمه برو سراغ W700i
واکمن که کاری نداره. سر سه سوت روی کا 750 میشه اضافه کرد. من واسه گوشی خودم اینکارو کردم
بابا گيجش نكنيد.
بيا اينجا خودت مقايسه كن از كمترين تا مهمترين قابليت ها بعد هر كدوم كه تشخيص دادي بهتره بخر.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
عزيزدل منظورم واكمني بيده كه بدون سيم كارت بازم كار كنه !! :happy:
نه برنامه هاي player معمولي ... :biggrin:
be nazare man ham w700 az k750 behtare chon keyfiate doorbinesh balatare va ham sedash
خب اینم بدون سیمکارت کار میکنهنقل قول:
عزيزدل منظورم واكمني بيده كه بدون سيم كارت بازم كار كنه !!
نه برنامه هاي player معمولي ...
رو چه حساب این حرفو میزنی ؟؟؟نقل قول:
be nazare man ham w700 az k750 behtare chon keyfiate doorbinesh balatare va ham sedash
دوربین کا 750 با خاصیت فوکوس عکسهای واضحتر و شفافتری میگیره
كا750 خيلي سرتره من داداشم دبليو810 داره اما ما با هم از يه جا عكس انداختيم مال كا750 خيلي بهتر يود. ديگه دبليو700 كه بايد بوق بزنه
اينم يه آدرس براي مقايسه فارسي هم هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
750 گوشي زيبايي و نسبت به قيمتشم امكاناتش خوبه ولي تو دست همه هست 700 هم خوبه
ولي ديگه اينقدر زد 810 نباش قبول گاهي اوقات هنگ ميكنه ولي گوشي خوبيه
اگه ظاهرش برات زياد مهم نيست k800 بگير
به نظرمن هم و700 بهتره شاید تو عکاسی کم بیاره ولی بقیه جاهاجبران میکنه
کجاها مثلا ؟؟؟!!!نقل قول:
به نظرمن هم و700 بهتره شاید تو عکاسی کم بیاره ولی بقیه جاهاجبران میکنه
به این دلایلنقل قول:
فقط w700تنها ضعفش نداشتن فوکوس اتوماتیک است
سلام خدمت همه اعضا بايد بگم من هم از نظر عكس وهم از نظر صدا با كا750 مقايسه كردم
اما دبليو 700 چيزه ديگه ايه عكس دبليو 700 اصلا با كا 750 قابل مقايسه نيست در كل دبليو 700 بخريد
هر دو گوشي از لحاظ سخت افزاري تقريبا يكي هستند ولي خوب w700 قابليت واكمن داره .
هر دو گوشی از هر نظر خوبه ولی سری به
روزترهw
تنها بدی K750 اینه که زیاد شده و به قولی داره خز میشه ولی به نظر من این یعنی گوشی کارآیی خودشو پس داده.
در مورد واکمن هم میشه 750 رو تبدیل به W800 کرد که واکمن هم بهش اضافه میشه. درضمن همه جا میگن K750 از نظر سخت افزاری با W800 یکی است نه با W700.به نظر من K750 به علت داشتن فوکوس دوربین و این که میتونه به راحتی تبدیل به W800 و سری واکمن بشه بهتره.
پس احيانا نشنيديد در مورد دبليو 800 و 700 هم همين جمله معروف يكي هستند گفته شده و تنها تفاوت در اتوفكوس داشتن دبليو 800 بوده.فكرتونو كار بندازيد و راهي براي اضافه كردن اتوفكوس پيدا كنيد.حتي اگر بشه گوشي رو كالبد شكافي كنيم!نقل قول:
به نظر من که کا750 جواب خودشو با فروش بالا و کارایی های خودش پس داده.
درمورد خودم وقتی اون رو با و700 مقایسه کردم هک عکس هاش بهتر بود و هم کیفیت هندزفریش.
درضمن و700 علاوه بر اتو فوکوس که برای من به شخصه خیلی مهمه، ماکرو هم ندارد .
من هنوز هم با توجه به قیمت و کارایی کا 750 را به همه گوشی ها ترجیح میدهم.
manam mikham goshi bekhrm ama nemidonam chi bekharam
به نظر من k750امتحانشو پس داده و بهتره