شما متوجه شدی جریان ۲۰۰ مگابیت چیه؟ بالا توضیح دادم برات...نقل قول:
ایشالا متوجه شده باشی
نه، دوباره توضیح بدم
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Printable View
شما متوجه شدی جریان ۲۰۰ مگابیت چیه؟ بالا توضیح دادم برات...نقل قول:
ایشالا متوجه شده باشی
نه، دوباره توضیح بدم
نقل قول:
مناطق تحت پوشش - شاتل موبایل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز من نوشته های شما رو خوندم حالا نمی دونم شما آیا به منابع خاصی وصل هستید یا جایی خوندید که منبعشو بفرماییدنقل قول:
شما میگید شاتل با همه اپراتورهای موبایل قرارداد بسته که به نظر من درست نیست.. بله شاتل یه اپراتور مجازی و از طرفی به شکل شراکتی مالک 20 مگاهرتز باند 38 هست اما این توجیه کننده کامل مساله نیست
سوال اینه وقتی شاتل با رایتل قرار داد چطور به این تست رسیده ..بنده خودم براش جواب احتمالی دارم اما احتمالا چون سوالات زیادی پشتش هست
ببینید رایتل هم 4 جی داره اما عملا پوشش زیادی نداشته خوب با همراه اول ساخت و پاخت کرده و قرار شده با هم از دکل ها و سایتها استفاده کنند و حتی شاید از سرمایه رایتل ..پس به بهانه توسعه شبکه که همراه اول عملا انجام داده رایتل هم به باند 3 و 7 دسترسی پیدا می کنه و میشه پلاس و پوشش هم تا خلیج فارس میره و از طرفی هم با شاتل قرار داد داره پس شاتل هم به پلاس با همون تجهیزات همراه اول میرسه .. پس رقابت اصلی همه اینها با ایرانسله
یعنی ایرانسل یه طرف ..همراه اول و رایتل و شاتل هم یه طرف در حقیقت اینها با هم تبانی کردند یه جورایی حالا چقدر قانونی هست نمی دونم..
اما اینها برای من مهم نیست مهم اینه که تنظیم مقررات که مجوز باند 38 رو داده چه جوری کارو دنبال می کنه
اینکه شاتل شبکه رایتل رو ور داره به عنوان پوشش خودش استفاده کنه بد نیست اما یه جور عقب انداختن تکنولوژِیه مگر اینکه پوشش 2600 تی دی خودش رو در سطح کشور ارائه کنه که زمان این مساله رو مشخص می کنه
نوشتید 2600نقل قول:
ممکنه بعضی ها در این حد اطلاعات دقیق نداشته باشن که بدونن 2600 چیه و از طرفی خود شاتل هم 2600 رو اینترنت ثابت دونسته
+
من فکر کنم از پوشش رایتل استفاده کنه
تو تهران نمیشه مقایسه کرد چون مشخص نیست
برید جاهای که پوشش کمتره میشه دید که شبکه شبیه به رایتله
حتی قالب کومبوباکس سایت هم که لیست شهر ها می یاره شبیه به رایتله
از طرفی فورجی و ترجی رو تفکیک نکرده که باز هم رایتل همین شکلی هست
اگر شما تغییر دادید کلمه ثابت رو از روی عنوان بردارید
تازه با وضعیت موجود عنوان تی دی هم فعلا زیاده
چون من بعید می دونم به این زودی باند 38 رو ببینیم
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
واسم جای سؤاله که چرا اپراتورها باید قرارداد ببندن تا شرکتی دیگه از تجهیزات و پهنای باندشون استفاده کنه؟
مثلاً همین رایتل، چرا پهنای باندشو در اختیار شاتل می ذاره، نه مشتریای خودش؟
پولنقل قول:
طبیعتا اون تجهیزات مخابراتی بهش میده نه پهنای باند اینترنت مثل مخابرات که بستر سیم مسی بهش میده و اینترنت با خود شاتلهنقل قول:
آواسل مال رایتل ه ؟
هنوز دقیقا مشخص نیست که روی دکل های چه اپراتورهایی تجهیزاتش نصبه و همونطور که دوستمون گقتن احتمالا با بیش از یک اپراتور قرارداد داره چرا که من پوشش اهواز رو مقایسه کردم اصلا با رایتل همخوانی نداره و بیشتر با ایرانسل و همراه اول مچ هست .میتونید خودتون هم پوشش اهواز رو در رایتل و شاتل مقایسه کنید و میبینید خیلی جاها که توی پوشش شاتل هست رایتل اصلا دکل نداره .نقل قول:
یکماهی میشه سیم کارت های رایتل به شبکه 4g و 3g همراه اول وصل میشن و از حجم بسته رایتلی استفاده میشه بدون هزینه اضافی.نقل قول:
الان دیگه رایتل و همراه اول یکی شدن در عمل .. دنبال ایرانسل نگردنقل قول:
خیر ، آواسل مربوط به "های وب" هست.نقل قول:
بچه ها هرکسی سیم کارت خالی بدون مودم خرید .با مودم 4gخودش تست کرد خبر بده که چطوره
من میخام برم مسافرت اگرنه خودم میگرفتم
این باند بین شرکت های سهام دار تقسیم میشه و همش متعلق به شاتل نیست.نقل قول:
باند فرکانسی (40) 2300
(کنسرسیوم شرکتهای حلماگستر، صبانت و دادهپردازی فنآوا )
باند فرکانسی (38) 2600
کنسرسیومی که عمده سهام آن در اختیار شرکتهای شاتل، هایوب، پیشگامان کویر یزد و آسیاتک
اصلا فلسفه وجودی رایتل چی بود از اول ؟ تالیا جدید ؟نقل قول:
ممنون از اطلاعاتتون، با این اوصاف پس نباید سرعت بسیار بالایی روی tdlte داشته باشهنقل قول:
نقل قول:
به نظر میرسه آواسل مادر شرکت های مجازی مثل های وب و شاطر موبایل باشه که رو بستر رایتل مجازی زده که بفروشه به امثال شاطر موبایل ..
دوستان قیمت این سیم کارتای شاتل چنده؟ برای مصرف گوشی موبایل میخوام
چیزی که مشخصه اینه که ظاهرا شاتل اومده پوشش داخلی و خارجی رایتل رو با هم یکی کرده و زده تو سایت خودشنقل قول:
رو شکل مشخص کردم:
و مثلا اگر توجه کنید شهر هندیجان پوشش رایتل نداره و پوشش شاتل هم نداره در صورتی که ایرانسل و همراه اول اونجا پوشش دارن
اگر پست اول رو نگاه کنید نوشتم پوشش رایتل
تا حالا چندین بار گفتم شاتل با رایتل قرار داد داره..
اگر راه بیفته حداکثر سرعتش با اون 20 مگاهرتز میشه 110 مگابیتنقل قول:
فعلا معلوم نیست این سیگنال کی خود نمایی کنه
فعلا شرایط موجود می تونه برای مشترکین خود شاتل جذاب تر باشه.. البته به نظر میرسه مشترکینش به شبکه نسل چهارم همراه اول هم وصل میشن و قضیه جذاب تر میشه.. چون مشترکین رایتل الان با شبکه همراه اول از بسته هاشون استفاده می کنند
پس باید دید شاتل -- رایتل یا همراه اول کدوم بسته های بهتری ارائه می کنن
به نظرم می تونه با ورود با TD بازار خوبی داشته باشهنقل قول:
چون مبین نت که تا الان پوشش خیلی زیادی نداشته
فرکانس خوبی هم دستشه
اگر خوب قیمت بده و کیفیت قابل قبولی داشته باشه تو مناطقی که شبکه کابلی ضعیفی داره می تونه خوب عمل کنه
نفوذ 2600 و خاصیت سیار بودنش خیلی جذابتره..
یکی از مودماش زایکسل اون یکی و کسی نمیدونه کدوم برنده(رومیزی) یا cat6 یا نه؟
طرح اینترنت uso رو وزارت ارتباطات چند سالی هست داده به اواسل یا های وب که از طریق باند 20 (800) مناطق محروم و روستایی رو تحت پوشش اینترنت قرار بده که معلوم نیست داره این چند سال چه غلطی میکنه و به خانه بهداشت ها و دهیاری و بعضی مساجد روستاها مودم داده و الباقی مردم بی بهره هستند فعلا..نقل قول:
اون یکی کت 6 نیستنقل قول:
برندشو نمی دونم
این وضعیت استارت زدنشونه :
بعد از اونور :
هی روزگار اینم که از همین اولش معلومه تهش چی میخواد بشه.نقل قول:
اینا که همه طرف رایتل هستن چیز جالبی نمیشن مطمئن باش، اینا همه سرمایه داران فاسدین که خودشونو به بخش دولتی چسبوندن، تو کل این اپراتورا ایرانسل همه این بازیارو راه انداخت که 3G و 4G بیارن همه، وگرنه همون 2G بودن، تو کل اینا یکی ایرانسل از نظر سیاست فاسد نیست یکی نگین تل، که اونم وابسته به ایرانسل.نقل قول:
وگرنه اینا همونایین که اگر ۶ سال پیش بود میگفتن بالاتر از ۱۲۸ ممنوع، و همونایین که میگفتن انحصار نسل ۳ برای ما با سرعت ۱۲۸ کیلوبیت، یادنه؟؟؟؟ بر منکرش لعنت
واقعا الان دارم فکر می کنم چه قدر عجیب بودنقل قول:
رایتل چندین سال انحصار دستش بود و اگر انحصاری نبود شاید الان پوشش نسل های سوم و چهارم و TD چندین برابر الان بود
سلامنقل قول:
واقعا هر چی بدبختی هست از انحصار طلبی هست. الان واردات اینترنت دست زیرساخته ببینید چه کند پیش میره. حالا همینو آزاد کنن قول میدم همچین حجمای سنگین و قیمت ارزون گیرتون بیاد که حض کنین.
لطفا خذف شود
هر دوتا رو نوشته سرعت 300 مگابیت احتمال داره اون یکی رومیزیه cat6 باشه؟
ایازایکسل از هواوی بهتره؟
ییکی دو ماه هست که می توانید از طریق های وب این سرویس را خریداری کنید. (اگر در منطقه پوشش باشید)نقل قول:
ایجاد پوشش برای 28000 روستا کار راحتی نیست و همین چند سال زمان نیاز دارد. تنها تفاوت های وب این هست که قبل از تکمیل کار فروش تجاری را شروع نکرد و برای تست شبکه هم به همان مواردی که فرمودید سرویس را رایگان واگذار نمود.
شاتل موبایل؛ آیا این اپراتور هیچ شانسی برای موفقیت دارد؟
چون چسبونده به رایتل نه، ولی نابودم نمیشه چون بخش دولتی پشتشهنقل قول:
به نظر من باید روی td-lte فقط سرمایه گذاری بکنه و الان هر کس چند سیم کارت داره و اپراتور اصلی رو ول نمیکنه بیاد از مجازیش استفاده کنهنقل قول:
خیلی تند اما منصفانه نوشته بود .. اونم برای اینترنتی که معلوم نیست تری جیه یا 4 جیه یا تی دیهنقل قول:
مزایای شاتل لندش معلوم نیست و نحوه همگرایی با دی اس الش هم ناشناخته هست،، با این ایده جلو برن چیزی در برابر ایرانسل و همراه اول نخواهند داشت.. شاید م یه افتتاح صوری کردن و زیر ساخت هاش عملا آماده نیست.. فعلا که تست در محیط واقعی از یوزرها ندیدیم
اینا باید یه سیم رایگان با یک گیگ هدیه بدن تا اگر کاربری به قول خودشون حس متفاوتی بهش دست داد بره سراغ بسته های جذاب که فعلا نداره
کسی تجربه عملی از این سیم ها نداره
؟