نقل قول:
تیمی که الان تو زمینه من سر انگشتی حساب کردم 90 تا قیمتشه اون 4 تا ذخیرتون چجوری پول مونده براشون؟ :n02:
اینم تیم ما:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:
تیمی که الان تو زمینه من سر انگشتی حساب کردم 90 تا قیمتشه اون 4 تا ذخیرتون چجوری پول مونده براشون؟ :n02:
اینم تیم ما:
طبق پست اول، كساني كه كد ميخوان، لطف كنن به من پ.خ بدن. اين براي اعمال مديريت هاي آتي لازم هست.
باسپاس.
بقیه کف قیمت هستن : ))))نقل قول:
در مورد ترکیب تیم شما :
احتمالا جاشوا کینگ پشت سر دفو بازی کنه و نوک حمله نباشه ، یادم نیست فصل قبل همون پست بوده باشه
هررا ، ویلیان و ردموند خیلی امتیاز بگیر نیستند ، 2 تا هافبک خوب با یه هافبک 4.5 بهتره ، به جای زوما هم یه مدافع ارزون بگیر ، پیکفورد رو هم با الیوت عوض کن ( اورتون بازی های اولش وحشتناکه ) ، پولشو خرج خط هافبک یا حمله کن !! شما لازم نیست 15 بازیکن خوب داشته باشی ! 9 یا 10 تا امتیاز بگیر کفایت می کنه ! تو هفته های آینده مشخص میشه چه بازیکنایی کم قیمتی هستن که خوب امتیاز میگیرن ، اونارم میاری و ...
مشکل تیم خودم اینه که تاتنهام خوب نتیجه نگیره کارش تمومه ولی نمی دونم کی بهتر از اون 3 تا می تونه باشه !
پیام فرستادم ولی کد نفرستادین :n36:نقل قول:
بله اشتباه از من بود و پوزش میخوام. براتون کد کلاسیک رو ارسال کردم.نقل قول:
هفته های اول اکثرا همین جوریه و تا بازیکنای تاپ رو شناسایی کرد یکمی طول می کشه
فعلا که بعضی بازیکنای خیلی خوب فصل پیش که خوب کار نکردن و بعضی هاشون ممکنه تا آخر فصل هم خوب کار نکنن مثل کیهیل
احتمالا باید دنبال بازیکنای جدیدی بود که بتونن پدیده این فصل باشن و با قیمت خیلی خوب
راستی دوستان موافقید برای draft یه لیگ از تیمای برتر پارسال درست کنیم؟
میشه مثلا از سه تیم برتر هر دو لیگ پارسال یه لیگ درست کنیم تقریبا 4-5 تیم میشیم
بیشتر هم میشه انتخاب کرد. مثلا 6 تیم برتر پارسال کلاسیک ولی دیگه بیشتر از 6 تا شاید برای draft خیلی جالب نباشه
ویژگیش هم اینه که بازیکنای تاپ به همه تیما می رسن و دست همه برای برداشتن بازیکن خیلی بازه. اگه جواب داد هم میشه مثلا سال های دیگه هم چندین لیگ draft برای پی 30 داشت
دوستانی که تمایل دارند حتما توی همین تاپیک بگن. اگه کسی هم تمایل نداشت میشه نفر بعدی رده بندی جاش باشه و الی آخر
برای شروع کار ، من تمایل خودمو اعلام می کنم :دی
نقل قول:
نفرات اول تا سوم لیگ کلاسیک:
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نفرات اول تا سوم لیگ هد تو هد:
ما یا هر گونه فانتزی موافقیم کلا : )))
سال به سال داره اینجا افت میکنه !!!!!!!
امسال لیگ ایران حالا هیچ !!!!!
لیگ قهرمانان هم تاپیک و لیگ نزدید:n27::n27::n27::n27::n27::n27:
سلام،نقل قول:
یه مدت نبودم، واسه همین پاسختون رو الان میدم.
یکی از دلایل اصلی نزدن اون تاپیک، نبود استقبال بود. پارسال با اینکه استقبال چندانی نشد، ولی حداقل چندتا از دوستان اینجا یا بصورت پ.خ درخواست داده بودن، اما امسال فقط یک نفر به من گفت. با این حال، اجباری نیست که تاپیک های این چنینی رو مدیران بزنن، خود کاربرا هم میتونن بزنن، مثل فانتزی لیگ برتر خودمون که دست کاربران عادی هست.
دیگه باید یواش یواش رفت سراغ وایلدکارت :n27:
تیمای مارو چه تو چمپیونز و چه تو پریمیر لیگ بازیکن های من سیتی میکشونن بالا ! :n02: چمپیونز هفته پیش استونز و این هفته تو پریمیر لیگ آگوئرو . اون ایسکوی مادر مرده هم که نتونست جلو آپوئل یه پاس گل بده ! مثلا کاپیتانم بود ! :n21: پوگبا هم که اونجوری !
عالیه . ولی سرانگشتی حساب کردم بیشتر از 100 تا شد که !نقل قول:
هفته قبل وایلدکارت زدم جواب داد به خصوص آزپلی رو گرفتم خیلی خوب شد و خوب داره پاس گل میده
موراتا هم من از هفته اولش دارمش و بهش ایمان دارم. با وجود قیمت کمتر از لوکاکو و آگوئرو در حد همونا امتیاز گرفته
ترکیب خیلی خوبیه و در حد dream team کل مسابقاتهنقل قول:
فقط یه نکته اینه که وقتی وایلدکارت بزنی قیمت تیم نامحدود میشه؟! :n02:
چیزی حدود 20 میلیون بیشتر :n02:نقل قول:
اگه نامحدود میشد خوب بود :n02:نقل قول:
البته اون موقع فانتزی هیچ هیجانی نداشت
موراتا هم خوبه و همینطور در حال پیشرفت
یعنی با روند مثبتی داره جلو میره
اگه پوگبا رو که مصدوم شد بذاریم کنار
تا الان مخی با 0.5 افزایش باارزشترین بازیکن از این نظر بوده و بعد داوید سیلوا با 0.4 و موراتا و سانه 0.3 و ...
جدال مهم هفتهی بعد هم چلسی-سیتی است و بازیکنایی که اکثر تیمها از این دو تیم دارند و تقسیم امتیازها میون این دو.
و البته باید دید منچستر چه بلایی بر سر تیم بحرانزدهی کریستال خواهد آورد. تیمی بدون زاها و از این هفته به بعد بنتکه.
هر کی جونز و آگوئرو خریده این هفته، همین هفته بفروشه
لعنت به این آگوئرو، فصل پیش یک بار برداشتم، کاپیتان هم بود، تو زمین کشتی کج گرفت اخراج شد -۲ امتیاز آورد واسم.
این فصل هم تازه خریده بودمش که این اتفاق افتاد، حالا باید منفی بخورم و ترنسفرش کنم. نکته ی بدتر اینکه تا قبلش خسوس رو داشتم، فروختم این احمق کوتوله رو گرفتم.
خدارو شکر که این باسن خان مصدوم شد و دیگه جوزف مجبوره خسوس رِ فیکس بذوره تووو :n20:
ما نیز این هفته جام زهر رِ نوشیدیم و از برگ وحشی استفاده کردیم و تیمی کهکشانی جمع کردیم که انشاالله بریم برای رتبه های بالا
لعنتیا هرچی نوک خوب بود رفت . فقط لوکاکو مونده . به لیورپولی ها هم که نمیشه اعتماد کرد از بس بالا پایین میشن . :) میخواستم آگوئرو رو با موراتا ترنسفر کنم که اونم رفت تا چند هفته . حالا موندم کیو بذارم !
دقیقا مهاجمی که هم خودش خوب باشه هم تیمش در حال نتیجه گرفتن باشه نداریم، فقط لوکاکو هست، بعدش هم هری کین. مشکل هریکین اینه که گرونترین بازیکن فانتزی هست و تیمش هم همچین مطمئن نیست...نقل قول:
به نسبت قیمت ، هری بهتر از لوکاکو امتیاز می گیره ، بازیکنی با قیمتی در حد لوکاکو باید هفته ایی بیشتر از 1 گل بزنهنقل قول:
فقط اومدم پُزِ صدرنشینیمو بدم برم :n02:
خداحافظ :n01:
کسی که به تیم و ترنسفراش نمیرسه رو باید به علت خشنوت علیه فانتزی تحت تعقیب قضایی قرار داد:n22:
اصلاً حِدیث داریم کسی که ترنسفر نمیکنه بعد از فانتزی به تدریج لذت کل فوتبال ازش سلب میشه :n02:
ما رفته بودیم دو ماه آموزشی نبودیم. :n03:نقل قول:
تیم اوضاع خوبی نداشت ولی بدم نبود حالا از این هفته ترنسفرا را انجام میدیم تا تحت پیگرد قرار نگیریم. :n02:
منم برگ وحشی رو زدم تو گوشش و تیمم رو متحول کردم. به امید اینکه این هفته ۱۰۰ امتیاز بیارم :n20:
این فصل به نظر میرسه منچسترسیتی قهرمان هست، بازیکن هم خیلی داره. تنها مشکل، پپ هست که مدام از سیستم چرخشی استفاده میکنه. البته پپ نسبت به آگوئرو و استرلینگ همیشه ارادت خاصی داشته... در کل، باید از سیتی بازیکن برداشت.
به نظرم یه فانتزیباز خوب که یه تیم خوب جمع و جور کرده و خوب امتیاز میگیره و چند دوره این رو تکرار میکنه حقشه که توی یه تیم فوتبال واقعی ازش استفاده بکنن. نه به عنوان سرمربی بلکه توی تیم فنی. منطق ذهنی یه فانتزیباز چیزی رو میبینه که مربیها و کارشناسها و آنالیزورها نمیتونن ببینن. :3:
آره خلاصه!
دوستان بنظرتون از برگ وحشی :) تو چمپیونز لیگ بهتره کی استفاده کنیم ؟!
تا الآن 183 امتیاز آوردم . بنظرم برا گروهی تیمم خوبه . یه انتخاب آزاد هم برا مرحله حذفی هست . پس میشه یا 1/4 یا 1/2 یا فینال . :n09:
پ.ن : دقیقتر بخوام بگم بین این مراحل با توجه به تعداد ترنسفرهای فری کدوم مرحله بهتره از وایلد کارت استفاده کنم ؟
Before round of 16 second legs : 2
Before quarter-finals first legs : 5
Before quarter-finals second legs : 2
Before semi-finals first legs : 5
Before semi-finals second legs : 2
Before final : 5
به نظرم چون فاصله مرحله گروهی تا یک هشتم نامحدوده پس اونجا مشکلی نیست. بعد هم که میشن هشت تیم و میشه پنج ترنسفر داشت که کافیه، چون تقریبا میشه حدس زد چه تیمهایی به این مرحله راه پیدا میکنن و بازیکن ازشون داریم و همون تعداد ترنسفر کافیه. به همین ترتیب همون 5 تای قبل از نیمهنهایی و خود فینال.نقل قول:
و معمولا نتایج هم در این مراحل نزدیک به هم هستن و دیگه 7 گل تو یه بازی زدن و بازی با تیمهای سادهی گروهی وجود نداره.
برای همین نظرم رو اینه که تو همین مرحلهی گروهی با توجه به بازیهای سادهی یکی از سه هفتهی باقی مونده خوبه که وایلد کارت رو استفاده کرد. و با کمی شانس امتیاز بالا بدست آورد.
باز البته برمیگرده به تیم هر کسی و اینکه ترکیبش چطوریه و ...
بعد مدتی ته جدول بودن :n03: و چسبیدن به رتبه 36 ام ، بلاخره این هفته از ته جدول کنده شدم و به سمت بالا حرکت کردم :n25:
برگ وحشی هم زدم ولی خیلی فرقی نکرد. استرلینگ هم که این هفته بازی نکرد تقریبا معادلات خیلی ها رو بهم ریخت. کین هم که در یک بازی کاملا یک طرفه مقابل لیوپول معجزه کرد ( واقعا میشه اینو گفت ) و دو گل و یک پاس گل داشت که هیچکس حتی فکرشو نمیکرد که این اتفاق ممکنه بیفته و خیلی ها لوکاکو رو کاپیتون کردن .
الان همه دارن میرن سانه رو بخرن احتملا جای استرلینگ. ولی استرلینگ هفته دیگه دبل میکنه :n02:
این هفته کلا بازی ها و نتایج خیلی عجیب بود. هفته دیگه باز عجیبتر خواهد بود مراقب باشید. از حالا به بعد شرایط بسیار پیچیده میشه.
:n10:
این هفته رکورد Free Hit شکسته شد به خاطر مصدومیت هری کین و سایر بازیکنان و بازی های سختی که در پیش بود.
من خودم استفاده کردم و شدیدا خراب کردم، به طوری که تیم اصلیم رو میذاشتم 8امتیاز بیشتر میگرفت!
وضعیت یکم پیچیده شده، لیگ ستاره مشخصی نداره و همه بازیکن ها ریسک خاص خودشون رو دارن. نکته جالبم اینه که واقعا ستاره غیر منتظره ای تا اینجا نداشتیم که قیمتش شدید بره بالا
هیچ چیزی تو فانتزی صددرصد و قابل پیشبینی نیستنقل قول:
و احتمالاته که میتونه تأثیر بیشتری داشته باشه
(گرچه باید بازیها رو دید و بازیکن خوب رو نگه داشت. مثلا هفتههای اول پوگبا و مخی و این هفتهها سانه)
قرار بود این هفته خط حملهی آرسنال( مسوط-الکسیس-لاکازت) کولاک کنند، اما کاری نکردند.
قرار بود صلاح کولاک کنه ولی پنالتی هم گل نکرد و یک نیمه با منفی آوردنش تعداد زیادی که کاپیتانش کرده بودند رو نگرانتر کرد.
و ...
و از همه مهتر قرار بود آگوئرو به تنهایی کاری کنه که در تاریخ لیگ برتر و فانتزی ماندگار بشه
اما دیدیم که چه شد و حدس میزنم پپ، این پپ لعنتی، صفحهی اصلی fpl رو چک میکنه و دیده که صدهاهزار نفر این بازیکن رو خریدن و اومد برای اینکه ضدحالی اساسی زده باشه به اون تعداد و درمجموع بیش از یک میلیون انسان در دنیا که میدونست کاپیتان هم خواهد بود، اصلا به او بازی نداد. (باز خوبه دقیقهی 90 وارد بازیش نکرد :n02:)
اما در مورد بنس free hit بهتر بود صبر میکردی چون بهترین وقت برای استفاده از این سه بنس در نیم فصل دومه و هفتههای آخر و تنها برای نیم فصل اول همان وایلدکارت کافیه.
فری هیت برای هفتهای که اونجا نیمی از تیمها بازی نخواهند کرد و با استفاده از این بنس میشد تیمی که احتمال زیاد نیمی از بازیکناش بازی نخواهند کرد رو کامل کرد.
البته همین هفته هم برای اینکه کین رو نفروخت هفتهی خوبی بود ولی همون اصل مهم فانتزی یعنی لعنت بهش باعث میشه اونی که انتظار داریم نشه
پس
لعنت به فانتزی :n27:
دوستان ببخشید پریدم وسط حرفاتون من الان ثبت نام کردم
و تیمم رو هم چیدم
میشه بگید باید چیکار کنم و اینکه راهنمایی چیزی بکنید ما تازه کار رو یکمی پیشترفت کنیم :)
خوش اومدی به فانتزی، امیدوارم سال دیگه هم شرکت کنی و بیای به لیگ خودمون.نقل قول:
شما برای اینکه ترکیب خوب بچینی، حتماً تو سایت فانتزی، برو به بخش Scout و ویدئوهایی که میذارن رو تماشا کن.
متاسفانه فانتزی به این سادگی نیست که تو یکی دو خط بشه گفت چیکار باید بکنی.
اما در حال حاضر چند نکته به ذهنم میرسه:
- تعصبات تیمی رو بذار کنار و صرفاً از روی علاقه به یک تیم یا بازیکن ترکیب نچین.
- به بازیهای پیشروی هر تیم دقت کن و از تیمهایی که بازیهای آسون در پیش دارن بیشتر بازیکن بردار.
- فقط به ترکیب اصلی فکر نکن، نیمکت خوب هم مهم هست، حداقل مطمئن شو نیمکتت همیشه بازی میکنه (فیکس هستند).
- پیشنهاد میشه سهتا هافبک ۸ میلیونی برداری، بقیه هافبکها زیر ۸ میلیون، یه مهاجم ۱۰ میلیونی، یه ۸ میلیونی، و آخری ارزان اما فیکس. بقیه پول رو هم بین مدافعین و دروازبان پخش کن.
:n09::n09::n09::n09:
والا یه بنده خدایی سه چهار هفته پیش میگفت فلانی مربیگری خونده و رتبش توو فانتزی از من پایین تره !
خواستم از همین تریبون به اون بزرگ گوار بگم الان بد نیست جدول فانتزی و هد تو هد رو یک چک بکنه ببینه کی کجای کاره و کی بالائه و کی پایینه :n09:
خلاصه به قول عاقا علی دایی " عزت و ذلت دست اون بالاییه " :n09:
دادا نمیدونم خطاب به کی بود، ولی خیلی زود شروع کردی. این فانتزی بالا پایین زیاد داره :دینقل قول:
اون عزیزی که شما میفرماید حتی از من هم تو هد تو هد باخته :n09:نقل قول:
این دوستمون احتمالا نمی دونسته که فانتزی 38 هفته ست! :n02:نقل قول:
تیم من الان این هفته رفت صدر ولی مطمئنم که جدول کلی تغییر می کنه و اصلا یه هفته دو هفته و حتی ده هفته ملاک نیست
هنوز که اون پست رو می خونم خندم می گیره. انگار مثلا بعد از هفته 38، نفر اول کل فانتزی بین چند میلیون نفر شده بودش! :n09:
فانتزی همینه دیگه بالا و پایین زیاد داره ولی اینکه بیای اینجوری پز بدی که من الان صدر جدولم و شماها فلانید دیگه خیلی خنده داره
بنده هم مراتب اعتراضم را نسبت به آن سخنان اعلام میکنم و از همه دعوت میکنم در راهپیمایی روز جمعه شرکت کنند :n09:نقل قول:
باشگاه صدتاییهافانتزی لیگ برتر انگلیس دارای ظرافتها، حساسیتها،تجزیه و تحلیلها و نکات مختلفی است که باعث میشه هر هفته نیاز به یک تصمیم و شاید اتخاذ استراتژی جدید باشه
در کنار اون رکوردهای مختلفی رو هم همراه خودش در جاهای مختلف به همراه داره که یکی از اونها رسیدن امتیاز یک تیم در یک هفته به 100 و بیشتر از اونه که تعداد کمی و در هفتههای معدودی میتونن به این مهم دست پیدا کنند.
اینکه چگونه به این رکورد و ورود به این باشگاه نایل میشن جای تأمل و درنگ داره و ایتکه چه اتفاقی افتاد که اون تیم تونست به این امتیاز در اون هفتهی خاص برسه.
آیا باید تمام آنرا به حساب شانس گذاشت یا فاکتورهای دیگری هم در این مورد تأثیر داشتهاند که بهتر از همه،همان مدیر تیم به اون میتونه پاسخ بده.
استفاده از بنسها (وایلدکارتها، تریپل، بنچ و فریهیت) شاید نقش مهمی برای رسیدن به این امتیاز داشته باشن، اما فراموش نکنیم بسیار اتفاق میفته که این بنسها اون تاثیر رو به جا نمیذارن و عملکرد یک تیم یا بازیکن تمام اون تفکرات و تحلیلهای مربی تیمی رو برباد میده. پس بهنظرم تاثیر یک بنس بر امتیاز بالای یک هفته (یا ترنسفرهای اضافی و آوردن امتیاز منفی) رو هم باید جزو روند طبیعی یک بازی درنظرگرفت و نه عاملی تعیین کننده برای اینکه بخواد اصل رسیدن به باشگاه صدتاییها رو کمرنگ کنه.
تنها هفتههای دبل هستند که به تعداد زیاد امتیاز بالای صد خواهیم داشت که مشخصه دلیل و بهتره جزو باشگاه ما به حساب نیان.
بریم به لیگ خودمون و ببینیم الان که هفتهی دوازده نیز به پایان رسید چه کسانی وارد این باشگاه شدهاند.
(تا به اینجا دو نفر)
سعی میشه یه مصاحبهی کوچیک هم انجام بشه که اگه دوستان دوست داشتند پاسخ بدن.
لیست بالا اگر کسی به باشگاه اضافه بشه، آپدیت خواهد شد.
باشگاه صدتاییها
(بدون در نظرگرفتن هفتههای دبل)
(و اگر موردی جا مانده اطلاع بدین. ممنون)
WOW
- هفتهی اول و شروع کار. آیا انتظار چنین امتیازی رو داشتی؟
- چه شد که چنین ترکیبی رو انتخاب کردی؟
- و چرا امتیازها هر هفته پایین آمد؟
- ولی گویا دوباره سیر صعودی تیم آغار شده. ادامهی کار ؟
ممنون
- هفتهی اول خوب. ولی هفتههای بعدی مخصوصا هفتههایی با بازهی امتیازی بین 30 و 40. چرا اینگونه شد؟
- هفتهی سوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 11 بازیکن 31 امتیاز، 4 بازیکن 20 امتیاز. چرا و احساست چه بود اون موقع؟
- و اما هفتهی 11 که گذشت و سه ترنسفر و به جان خزیدن 8 امتیاز منفی اما کاری انجام دادی کارستان. از این هفته بگو.
ممنون
به به چه کار خوبی:n02: آدم بعضی وقتا میاد این تاپیک ولی بهانهی پست دادن پیدا نمیشه الان دیگه میشه:n02:
- هفتهی اول خوب. ولی هفتههای بعدی مخصوصا هفتههایی با بازهی امتیازی بین 30 و 40. چرا اینگونه شد؟
راستش کل هفتهها تیمم حداقل یه بدشانسی آورده!
هفته اول با نیمکت نشینی لیندلوف و دفاع 0 امتیازی جایگزینش، مصدومیت زاها
هفته دوم کاپیتانم صلاح سی دقیقه تعویضی بازی کرد
هری کین و دی بروین رو سه هفتهی اول که داشتم هیچ کاری نکردن
هفتهی سوم شاهکار بود کاپیتان لوکاکو پنالتی خراب کرد و 0 گرفت، دفاع واتفورد در بازیی که آخرش 0-0 شد همون نیمه اول اخراج شد و 2- گرفت و از همه بدتر این چیزی که عنوان سوال بعدیه:
- هفتهی سوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 11 بازیکن 31 امتیاز، 4 بازیکن 20 امتیاز. چرا و احساست چه بود اون موقع؟
خیلی ممنون تقریباً یادم رفته بودش:n09:
خب انگار عذاب فانتزی ناگهان نازل شده بود :n02:
هر وقت کسی پرسید بدترین بدشانسیهای فانتزی چگونه است این لینک رو بهش نشون بدین:n28:
اینطوری شد که برا هفته چهارم برگ وحشی رو آزاد کردم،
درنتیجه مانه همون نیمه اول با پا رفت تو صورت دروازبان سیتی و دومین اخراجی متوالی تیمم با 2- نام گرفت
کین 2 تا گل زد و دی بروین 2 تا پاس گل داد چون دیگه توی تیم من نبودن:n09::n09:
و این روال همینطوری ادامه داشت و با امیدواری سمت هر بازیکنی رفتم آب قطع شد مثل هفته 10 که از سه ترنسفرم آگوعرو و کوتینیو مصدوم شدن و کاپیتان دومم که یکی از این خریدها بود 1 گرفت درحالیکه بازیکن قبلیش همون هفته گل زد و 10 گرفت :n02:
- و اما هفتهی 11 که گذشت و سه ترنسفر و به جان خزیدن 8 امتیاز منفی اما کاری انجام دادی کارستان. از این هفته بگو.
هفتهی 11 یک محلول زرد رنگ دادیم دروازبان اعمال کرد و طلسم تیم باطل شد:n09:
عاقا تیم واقعاً ترکوند غیر از سه تا بازیکنای عبدلا که هر کاری کردن تیم به زمین بخوره نتونستن:n02:
بعد از هفتهها طعم فانتزی رو حس کردم و اینطوری شد که برا هفتهی دیگه 4 تا ترنسفر اعمال کردم:n09::n09: