اقا منم 2 روزه سیم 4جی همراه خریدم - 15 گیگ نت داده هدیه - سرعت روی 1 مگ قفل شده بالاترم نمیره انتنمم فوله - زنگم میزنم اپراتور اصلا درست حسابی جواب نمیدن :n03::n35:
اقا منم 2 روزه سیم 4جی همراه خریدم - 15 گیگ نت داده هدیه - سرعت روی 1 مگ قفل شده بالاترم نمیره انتنمم فوله - زنگم میزنم اپراتور اصلا درست حسابی جواب نمیدن :n03::n35:
من سیم جدید می گیرم کسی که جواب مارو نداد توی پشتیبانی :n30:
حقا که واقعا کلمه آخر برای این اپراتور برازنده هست :n21:
محدودیت سرعت در بسته های نا محدود شبانه انگار به 256کلیو بایت محدود شده واقعا متاسفم برای همراه اول
اقا من دوباره سیمکارت LTE بگیرم به نظرتون این سیمکارت LTE که 3g فقط میشه درست میشه ؟ :n13:
برای همه اینطور نیست بعضی سیم کارت ها محدود شدند...با یه سیم دیگه تست کنیدنقل قول:
بله متاسفانه اکثرا یا نمیفهمند چی میگی یا باور نمیکنن و اگه بفهمند و باور کنند میگن برو نمایندگی برای بررسی فنی:n34:نقل قول:
کسایی که محدود شدن می تونن ترابرد کنن مشکلی نداره خیلی عوضی هست این همراه اول اصلا معلوم نیست این همه پول می گیره چرا مردم رو محدود کرده !!!!!!!!!!!!!
دوست گرامی نه تنها محدودیت سرعت اعمال میشه بلکه برخی سیمکارتها از دسترسی به دیتا یا وصل شدن به نسل چهار محدود شدن ، خود من و چند تا از دوستان تو همین انجمن اعلام کردن، من در یک منطقه با دوسیم همراه با یک گوشی امتحان کردم یکی وصل میشد دیگری در شبکه رجیستر نمیشد! حتی محدوده برج ونک که اولین بار راه افتاد و روزهای اول زیر برج راحت وصل میشدم !بعد از چندین ماه خودبخود وصل شد ! و تحلیلشون این بود تست سیمکارت بدید در صورتیکه سیم سالمه و الان وصل میشم بدون تعویض و مراجعه به مراکز خدماتی! اما بعد چند ماه اتومات دسترسیم ازاد شده! قطعا تو سیستمشون رندوم برخی سیم ها محدود میشن یا عمدا یا توسط باگ.نقل قول:
در ضمن خود سیمکارتم محدودیت سرعت نداره فعلا اما بیشترین سرعت تو تهران ۲۷ مگابیت تونستم بگیرم
Sent from my iPhone using Tapatalk
یعنی میدونن مشکل از کجاست پس؟ با کجاها مکاتبه کردین مشکل حل شد؟چند وقته؟نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
من که رفتم دفتر امور مشترکین همراه اول یه سیمکارت دیگه داد 5 تومن هم کم کرد آخر هم هیچ :n34:
کلا عمدیه این موضوع ... کار خود شیادشه ... باگ کدومه:n34:
بله ، منم دقیقا همین مشکل رو دارم.نقل قول:
واقعا مسخره هست که نسل چهار تو یه منطقه فعال باشه اما نشه بهش وصل شد ، اینم از عجایب هست ...
یعنی اگه سیمکارتم رو برم منطقه دیگه سرعتم از محدودیت میره بیرون ؟
اونایی که می گن همراه اول محدودیت سرعت نداره توجه کنن به سرور تهران و فرانکفورد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
امروز رفتم با این سیمکارت جدید همراه اول که 15 گیگ اینترنت هدیه داره ، یه دانلود انجام بدم ؛ دیدم سرعت از 1 مگابایت بالاتر نمیره و روی این سرعت قفله.
عجب داستانی داریم با این همراه اول ...
من یه سوالی دارم ، این محدودیت فقط برای سیمکارت های اعتباریه یا دائمی هم شاملش میشه؟
چون امروز با سه تا سیمکارت (دوتا اعتباری و یه دائمی) تست کردم ؛ سرعت اعتباریا روی 1 مگ قفل بود اما سرعت دائمی تا بیشتر از 3 مگ هم بالا رفت.
عجب مملکتی شده.عجب روزگاری داریم.
میریم ایراندزد،همه گلایه دارن
میریم فالستل،همه مینالن
میایم همراه اخر،ملت همه عصبانی و محدود
یه اپراتور درست و حسابی و منصف و مشتری مدار هم وجود نداره به اون پناه ببریم.خدایا به تو پناه میبریم از دست این دزدا و کاسبای زجر مردم
این همه پول دزدی می کنه این همراه اول از ملت حداقل خب 1 ریالش رو هم خرج شبکت کن که نخای محدود کنی
الان مثلا از یکی از بچه های اینجا
180 هزار دزدی کرده ! کجا می ره این پولا ؟
اون شکمت کارد بخوره که سیرمونی نداره :n34:
شانسیه ربطی به دائمی و اعتباری نداره . الان سیمکارت دائمی من کلا روی 3g بود ( ترابرد کردم به رایتل سر این موضوع محدودیت ) با سیمکارت یو سیم .نقل قول:
ایرانسل که کلا اقدام به حذف فیزیکی کاربراکرده سیم کارتهای من کلا و عملاً قطع شدن.
فقط گوگل رو باز میکنه و الان هم با همراه اول لاگین کردم.
چون ایرانسل قطع بود
۸ مگابیت به ۱.۱۵ مگاهرتز ارتباطی نداره افراد با پهنای ۱۰ و ۱۵ سرعتشون محدود هست این مشکل اصلا به پهنای باند کانال ارتباطی نداره و بر می گرده احتمالا به بحث pdn و هسته ی شبکهنقل قول:
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
سرعت محدود شده بر روی ۸ مگابیت
تست سرعت در دید مستقیم سکتور انجام شده در یکی از مراکز مخابرات مشهد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم محدود شدمنقل قول:
همه جوره پیگیری کردم
همه خودشون رو به بی خبری نیزنن توی مخابرات
چرا آخه
تست سیم کارت ترابرد شده!
نمی دونم واقعا البته شاید هم واقعا حالیشون نیست چون اکثرا سواد فنی پایینی دارننقل قول:
پهنای ۸ رو اعصابه،دوستان کاری از پیش نبردین؟
بسته ی آلفا باهاش نخریدی احیانا؟نقل قول:
امروز خطی که مسدود بود رو بعد دوسال گرفتم. بسته هدیه 15 گیگ رو داد ولی سرعت روی 8 مگابیت محدود هست
یک خط اعتباری دارم که چند ماهه محدودم کرده روی سرعت دانلود 260 کیلوبایت
با خط دائمی و بسته الفا پلاس 5 گیگ !
سیمکارت مسدود همراه اول رو باید انداخت دور قشنگنقل قول:
از مسدودیت درآوردنش 100 تا درد سر داره
آخر هم بعد راه افتادنش جز 1000 تا درد سر دیگه چیزی گیرمون نمی میاد
دقیقا...چون محدودیت از سمت همراه اول و مشکل سیستمیه با درخواست و شکایت و حتی تعویض سیم کارت هم حل نمیشه
کلا نسل های مختلف تو همراه اول فقط اسمه من تو نقاط مختلف شهر بررسی کردم فورجی پلاس ۳۰ مگ فورجی ۲۰ مگ و تیریجی ۱۰ مگه به طور میانگین و نکته جالب این هست تا وقتی سیم کارت رو به یوسیم تبدیل نکرده بودم پهنای باند تیریجی گاها تا ۱۳ می رفت اما الان از ۸ خورده ای بیشتر نمیشه در فورجی و سیم کارت محدود شده
بزار تا می تونه خود زنی و خودکشی کنه .نقل قول:
یه قرض و دوایی هست به نام ترابرد برای بیماری عقده همراه اول که ملت مجانی می خورن و دوباره سیمکارتشون درست میشه :n02:
این اسپید تست سیمکارت خوبم که مخابرات عقده ای محدود کرد :n30::n30::n30::n30::n30::n30::n30:
مگه یوسیم کردی؟نقل قول:
من سال 94 یو سیم کردمنقل قول:
من یک خطم پارسال یوسیم کردم که رو ۸ محدود شده بود بعد دیروز عصر رفتم اون یک دیگه رو هم یوسیم کردم اونم رو ۸ بسته شد قبلش که تیریجی بود فقط تا ۱۸ می رفت سرعت ولی الان با فورجی از ۸ و خورده ای بیشتر نمیشه.کلا باید بوسید روباه اولو گذاشت کنارنقل قول:
این که بعضی سیمکارت سالم دارن بعضی ها با یک هشتم سرعت محدود شدن خیلی ظلمه :n34::n34:
خجالت بکش صدوقی :n34:
همه مثل تو حمار نیستن که نفهمن کارهای احمقانت رو :n26:
نقل قول:
حمار اول رتبه اول بین حمارها به انتخاب سازمان تنظیم مقررات
دیشب باور کن رفتم یوسیم کردم تا قبلش درست بود الان دیگه از ۸ بیشتر نمیشه تازه با فورجی.باید انداخت دور.ایرانسل این کارا رو نمی کنه تعرفه مکالمشم ارزونه، بسته های اینترنتشم خوبه.چی داره اون روباه؟هیچینقل قول:
امروز ظهر اول رو ۸ مگ بعد از ظهر ساعتای حدودا ۱۵ تا ۱۶ سرعتم شده ۴ مگ با همراه اول
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
سلام کسی از دوستان این مشکل رو داشته که سیمکارت Usim گرفته باشه و هم محدود شده باشه و هم سیمکارت فقط 3g بشه با وجود usim بودن ؟ چطوری میشه مشکل رو حل کرد ؟
" سیمکارت دیگه همراه اول دارم که هم 4g میشه توی همون گوشی و هم محدودیت نداره "
فاجعه همراه اول
تهران محدوده انتهای خیابان شریعتی
هم محدود هم 3g شده سیمکارت usim