لیست بازیکنان دعوت شده برای بازی سوپرکاپ
سه شنبه، ساعت ۲۳:۱۵ به وقت تهران
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
لیست بازیکنان دعوت شده برای بازی سوپرکاپ
سه شنبه، ساعت ۲۳:۱۵ به وقت تهران
.
همزمان خبر رسیده فروش لباس منچستریونایتد تو یکی از شهرهای اسپانیا یه شبه سر به فلک کشیده :دینقل قول:
هیچ علاقه ای به آنچه مورینیو گفته است ندارم. هیچ فرقی بین رئال مادرید من و مورینیو نیست. هر دو این تیم ها راه و روش های خاص خود را داشتند. مورینیو و من هر دو، ۱۰۰٪ تلاش خود را برای باشگاه انجام دادیم. مزخرف است که به خاطر دو بار قهرمانی اروپا من را نابغه بنامند. من فقط تمام تلاش خود را می کنم. مورینیو فردا ترکیب خودش را می چیند و من ترکیب خودم را. حرف های مورینیو در تصمیم من اثری ندارد. شما کمی دارید بنزین به آتش این ماجرا می ریزید. هیچ چیز تغییر نخواهد کرد.
تبریک بابت قهر مانی سوپر جام.
فرصت سوزی امون داشت کار دستمون میداد باز خدارو شکر به خیر گذشت.تو ایم بازی حداقل ۵ موقعیت ۱۰۰ در صد گل رو به راحتی اب خوردن خراب کردیم .ایجاد این همه موقعیت گل واقعا خوش حال کننده است ولی از داستن بیشتر اونها اونم به ساده ترین شکل ممکن واقعا نگران کننده ست.
همین الانم زیدان رو بابت بنزما درک نمی کنم.
شاید مهمترین فاکتوری که زیدان امسال باهاش رو برو خواهد شد دادن انگیزه به بازیکنان حقیقتا به تیمی که همه جامهارو برده انگیزه دادن سخت ترین کار ممکنه
خب منم الان صحنه های بازی رو تماشا کردم، نیمه اول خیلی خوب کار کردیم و باید گل های بیشتری میزدیم، نیمه دوم، مخصوصا بعد از دریافت گل، یونایتد داشت بهتر کار میکرد ولی ما باز هم صحنه هایی داشتیم که به لطف کریم هیچکدوم گل نشدن.
یه صحنه کواچیچ چه کرد...!
با این برد، نشون دادیم تو سطح اروپا همچنان بهترین تیم هستیم، دو قهرمانی پیاپی در لیگ قهرمانان اروپا، دو قهرمانی پیاپی در سوپرکاپ اروپا.
مورینیو قبل این بازی خیلی جنگ روانی راه انداخته بود، از علاقه ی کاملا نمایشیش به خرید بیل بگیر (که بعد یه ۹۰ دقیقه گفت نه دیگه نمیخوام!)، تا اینکه تا قبل من رئال رنگ یک چهارم نهایی رو ندیده بود... اما به قول مارسلو، فرق زیدان و مورینیو در تعداد جام هایی هست که کسب کردن.
این ششمین جام زیزو به عنوان مربی رئال بود (از هشت جام ممکنه)، که زیزو رو به چهارمین مربی پرافتخار رئال تبدیل میکنه. بالاتر از زیزو، دل بوسکه با هفت جام هست ، و بالاتر از همه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست با ۱۴ جام.
ایسکو فوق العاده بود، این پسر اگه روحیه امثال نیمار رو داشت، تا حالا از رئال رفته بود. بعد بازی هم گفت قراردادم به زودی تمدید میشه. خط میانی رئال واقعا فوق العاده هست، حضور ایسکو جلوی کاسمیرو، مودریچ و کروس قدرت خط میانی رو از قبل هم بیشتر میکنه. مشکل الان سر شخص کریم بنزما هست، که از هر ۴ بازی یه بار گل میزنه.
.
.
هافبک اسپانیایی منچستریونایتد، رئال مادرید را برترین تیم دنیا می داند.
طرفداری- منچستریونایتد در سوپرکاپ اروپا مغلوب رئال مادرید شد و آن ها نتوانستند تا فاتح اولین جام فصل شوند. آندر هررا، هافبک اسپانیایی شیاطین سرخ در مصاحبه پس از بازی با خبرنگاران گفت:
رئال مادرید در این دیدار برتر از ما بود و در حال حاضر آن ها بهترین تیم جهان هستند. ما بازی را خوب شروع کردیم اما در کل رئال مادرید عملکرد بهتری ارائه داد. ما سال گذشته قهرمان لیگ اروپا شدیم و حالا می خواهیم در زمره پنج یا شش تیمی باشیم که برای فتح لیگ قهرمانان اروپا تلاش می کنند.
هافبک کروات در بازی رفت سوپرکاپ اسپانیا غایب خواهد بود.
طرفداری- رئال مادرید دوشنبه هفته آینده در سوپرکاپ اسپانیا به مصاف بارسلونا میرود. آخرین باری که رئال مادرید در سوپرکاپ اسپانیا به میدان رفت، سال 2014 مقابل اتلتیکو مادرید بود. لوکا مودریچ در بازی برگشت در دقیقه 89 دومین کارت زرد خود را دریافت کرد و از بازی اخراج شد. رئال مادرید آن بازی را 1-0 باخت و اتلتیکو مادرید به قهرمانی سوپرکاپ رسید.
به گزارش Marca، با دریافت کارت قرمز، لوکا مودریچ باید از یک بازی محروم شود و حالا بعد از دو فصل، رئال مادرید به سوپرکاپ اسپانیا رسیده است و هافبک کروات نمیتواند در بازی رفت مقابل بارسلونا به میدان برود. بنابراین لوکا مودریچ بازی رفت سوپرکاپ را در ورزشگاه نیوکمپ از دست میدهد؛ اما او میتواند در بازی برگشت، رئال مادرید را همراهی کند.
---------------------------
سال 2014 ؟؟؟
جالبه
بعد بازی منچستر خبر اعلام میشه !:n02:
پیشاپیش نتیجه سوپرکاپ های امسال رو مشابه بازی منچستر دیدن خواستن پیشگیری کنن !! :n09:
تبریک
واقعا تیمی توانایی روبرو شدن با مارو نداره.
بعدی لطفا
یکی این PSG رو از برق بکشه که همه رو خرید. ۱۸۰ میلیون یورو واسه امباپه! خب اینم پرید و دیگه بدون شک با همین ترکیب تا آخر فصل ادامه میدیم، با کریم شیره ای :دی
نکته جالب اینجاست از محرومیت مودریچ اینجا فقط یه پست گذاشتیم، حالا اگه این محرومیت واسه تیم حریف بود، تاپیک خودشون، اسپانیا، اینجا و ترول فوتبال رو تکه پاره کرده بودن که ببینین فدراسیون فوتبال اسپانیا چنین و چنان...
مودریچ بازیکن خیلی کلیدی هست و بدون شک قدردت رئال با نبودش خیلی کاهش پیدا میکنه. الان زیدان سر جانشینش به مشکل خورده،
- بازی دادن به BBC
- آسنسیو
- کوواچیچ
از بین اینا، کوواچیچ به نظر بهترین انتخاب میاد، میانه میدان رو حفظ میکنیم. ضمن اینکه کوواچیچ تو ال کلاسیکو دوستانه خوب بازی کرد و یه گل هم زد، جلو منچستر هم دقایقی که بازی کرد خیلی خوب بود. اعتماد به نفسش الان باید خوب باشه.
مودریچ کلا محرومه؟ چرا
صرفاً تو دیدار رفت، چون سه سال پیش که بازی کردیم، اخراج شده بود. این محرومیت از سه سال پیش تا الان بخشیده نشده...نقل قول:
شما + داورهانقل قول:
Who said?نقل قول:
تیمی که تک جام خودش (کوپا د ری) رو هم با اشتباه داوری تو نیمه نهایی و فینال برده...
+
دیشب موراتا اولین بازیش رو واسه چلسی انجام داد، به عنوان یار تعویضی. هرچند داور بازی دوتا بازیکن چلسی رو اخراج کرد و ۸۰ دقیقه ۱۰ نفره بازی کردن و دقایقی هم ۹ نفره، ولی موراتا گل قشنگی زد و باز هم افسوس که این بازیکن رو دادیم رفت ولی کریم شیره ای رو نگه داشتیم...
کوپا دل ری ؟!!!! من غلط کنم طرفدا تیمی از لیگ های تفریحی باشم. خخخنقل قول:
من جای تو بودم واسه همیشه خدافظی میکردم از این تاپیک : )))))نقل قول:
بسیاااار بسییییار چسبید بازی امشب
ولی از حق نگذریم که با وجود دو سوپر گل آخر، گل پیکه یه چی دیگه بود لامصب : ))))
بدون شک بهترین بازی سالهای اخیرمون تو نیو کمپ بود.حقمون بدون شک برتری با گل بیشتر بود.خدایا اینایی که دارن از داوری صحبت می کنن کجان که ببین ۱۴ نفره هم نتونستن حریف ما بشن.بدون شک بهترین لحظه بازی له کردن سوارز ...توسط کاپیتان بود.حقش بود یه لقدم میزد تو دهنش.اخه بازیکنم اینقد دروغین.
به جای کارت زرد به اون دایور پنالت میگیره اون وقت این طرف چجوری بازکن مارو اخراج میکنه.
فکر کنم دوستان بارسایی دیگه هیچ حرفی برا گفتن نداشته باشن.و خواهشا دیگه صحبت از داوری نکنن بخدا بهتون میخندن
با پدیده ای مواجه هستیم به اسم سکوت بارسایی ها درباره ترکیب ۱۲ نفرشون، احتمالاً از فردا هم سخت پیگیر محرومیت رونالدو هستن!
نتیجه فوق العاده خوبی بود، اونم بدون مودریچ، و تقریبا کار رو تمام کردیم. بدون شک بهترین بازیکن زمین ایسکو بود که میانه میدان میرقصید.
این آسنسیو عجب بازیکنی هست، درسته که جواهری چون موراتا رو بخاطر این کریم بنزما از دست دادیم، اما خوشحالم که آسنسیو رو هنوز داریم و بار دیگه هافبک هامون وظیفه ی مهاجم بی خاصیتمون رو تقبل کردن. البته از زحمات جرارد پیکه هم نمیشه گذشت که دیشب نه نگفت...
کریس صرفاً به ۲۰ دقیقه وقت نیاز داشت تا بار دیگه با یه گل فوق العاده زیبا نیوکمپ رو ساکت کنه.
و اینک پیکه ؛ مارادونای زمان ما :
==========================>
++++++++++++++++++++++++++++++
کریستیانو هم انگار یکی از لنیستر ها هست ، " لنیستر ها همیشه بدهیشون رِ میپردازن " :
تبریک بابت برد شیرین
این برد از چند لحاظ جنبه دلچسبی داشت
یکی این که داور قشنگ یک پنالتی براشون گرفت
یک اخراج هم از ما کرد اونم کریس رو و خلاصه هر چی در توانش بود به کار برد اما بازم نتونست در مقابل قدرتمندترین ترکیب چند وقت اخیر رئال دووم بیارن.
خیلی خوب بازی می کنیم و یک خونسردی خاصی در وجود همه بازیکنانمون هست. از طرفی وقتی اسنسیو و وازکز میان تو زمین تازه میل هجوم تیم چند برابر هم میشه :دی
این ترکیب رئال بدون شک قدرتمندترین ترکیب نسل اخیر هستش. البته منهای کریم :دی
مرسی کریس و مرسی زیدان و مرسی همه :n12:
آقا نامردیه خب. من فک کردم بازی امشبه.
خب نامردیه بارسا تو خونش له کنیم من نبینم. نامردیه.:n28:
گویا کمی از سوزش و تلخی الکلاسیکو واسه حریف کم شده :n19:
رونالدو 5 جلسه محروم شد
اگه صحت داشته باشه میشه این بازی ها
1 - برگشت سوپر کاپ
2 - لیگا لاکرونیا ( میهمان هستیم :n02: )
3 - والنسیا ( برنابئو )
4 - لوانته ( برنابئو )
5 - رئال سوسیه داد ( میهمانیم :n02: )
بجز بازی با سوسیه داد بقیه بازی ها کار سختی نداریم و با وجود آسنسیو و وازکز خیالمون تقریبا راحته
هفته های اول هم هست و اونقدر ها تیم تحت فشار نیست و مصدومی نداریم (( معمولا 10 تا بازی از فصل نشده نصف تیم مصدومه :n02: ))
بازی برگشت هم بدون رونالدو له کردن حریف خیلی حال میده :n02:
خب، تیم های لالیگا جشن و سرور به پا کنن که رونالدو ۵ جلسه محروم شد، کلی هم جریمه نقدی...
اونم بخاطر خطایی که روش انجام شد و اما داور اعتقاد داشت کوچکترین تماسی صورت نگرفته و رونالدو دایو کرده!
البته بهتر، رونالدو هرچی بیشتر استراحت کنه، اونم بازی های اول فصل، به نفع ماست.
رونالدو تو نیوکمپ: ۱۱ گل، مسی ۱۰ گل.
با او قسمت حرفتون که این محرومیت به نفعمونه موافق نیستم.در هر صورت باید حداقل یک ماهه دیگه بیرون باشه تا بخپاد به مرز امادگی برسه سه ۴ هفته ای طول میکشه .چشم بهم بزنی ۱۰ هفته اول تموم شده.با وجود لرد بنزما من واقعا نگرانم و غیبت نسبتا بلند مدت کریس ممکنه اسیب بزنه به تیم.هر چند قبلا هم امیدم به خط هافبک بی نظیرنونه بوده الانم همینطور خواهد بود والا اگه بخای به امید بیل و بنزما باشیم که واویلاست.نقل قول:
اما نکته اصلی بحثم جریان این محرومیته ۵ جلسه ایه .اخه یکی نیست به اینا بگه بابا برا لاپوشانی گند داورتون چرا ما باید تاوانش بدیم.دوستان بارسایی ناراحت نشن ولی او داور الاغ چطور صحنه سوارز رو تشخیص میده این صحنه رو دایو.به خدا از دو حالت خارج نیست یا کاملا عمدی این کارا رو کرده یا اینکع داوره کوره.در هر دو حالتم کمیته داوران زیر سواله.
بخدا باند بازی همه جا داره بیداد میکنه و متاسفانه این دفعه دامن مارو گرفت.
فقط خا هشا صحبت از اشتباهات داوری نکنید که ادم حالش بهم میخوره.
اگه لالیگا مثل لیگ برتر بود، الان سوارز میتونست دو جلسه محروم بشه.
حالا احتمالاً باشگاه برای یک جلسه محرومیت کریس که بخاطر کارت قرمز هست، فرجام خواهی میکنه و شاید بشه یک جلسه کمش کرد، ولی چهار جلسه باقی رو اصلاً نمیشه کاریش کرد و اشتباه کریس بود.
تبریک برای قهرمانی.یه نیمه فوق العاده یه نیمه کاملا معمولی .البته من به شخصه برای بازی نیمه دوم به زیدان حق میدم.
بدون شک کریم یکی از بهترین بازیهای عمرشو کرد.یه جورایی همه کار کرد انگار داشتم خاب میدیدم .این واقعا بنزماست میاد عقب توپ حریفو خراب میکنه.خلاصه هنوزم از بازی کریم تو شوکم.
با از دست دادن موراتا شدیدا به یه مهاجم نوک نیازممدیم و جالبه زیدان کلا بی خیاله .اگه بنزما مصدوم بشه اون وقت تکلیف چیه؟قراره خود زیدان بره نوک وایسته.
بدون هیچ شک و شبه ایی یکی از بهترین خطوط هافبک تاریخ فوتبال رو در اختیار داریم.خدا وکیلی هر جوری نگاه میکنم تک تک هافبکامون تو پستشون بی نظیرن و یکی از دیگری بهتر.
خلاصه اینکه موراتا حیف شد و نخریدن جانشین مطمعنا در طول فصل اسیب خواهد زد.
خدا وکیلی این تیم حیفه به خاطر نداشتن مهاجم به جایی نرسه در حالی که توانایی شکستن تمام رکوردهای باقی مانده رو داره.هر چند تا همین الانم شاهکار کرده و خیلی از رکوردها رو جابجا کرده.
عملکرد زیدان باور نکردنیه.وسلام
تبریک بابت قهرمانی های اخیر
لالیگا ، لیگ قهرمانان 2017 :n09: ، سوپر کاپ اروپا و اسپانیا
خیلی وقت بود سر نزده بودم و این همه تبریک مونده بود :n02:
اوایل تیم زیدان چنگی به دل من نمیزد ولی کم کم بهتر و بهتر و بهتر شد تاااا نیمه ی اول بازی برگشت با بارسا که به تکامل رسید ، به شدت بازی قشنگ و دوست داشتنی بود ، با توجه به عدم حضور بعضی بازیکنای خوب و بزرگ رئال مثل بیل ، رونالدو ، ایسکو و ..... تیم به شدت تو نیمه ی اول خوب بازی کرد و نیمه ی دوم بیشتر داشت تمرین جدی میکرد ( به قول سرهنگ علیفر :n10: )
یکی دیگه از کارهای خوب زیدان بازی دادن بیشتر به جوونا بودن و الان حاصلش رو می بینیم ، آسنسیو :n12: چه گل هایی که به بارسا نزد :n02: و ایسکوووووو :n12:
دو نکته ی منفی داره الان رئال :
1 - عطش گل زنی به شدت پایین هست ، یعنی حتی بازهایی کهه راحت میتونن حتی ! دو رقمی کنن تیم رقیب رو یجورایی رحم میکنن و به دو سه گل بسنده میکنن که برای من به شخصه اذیت کنندس
2 - فیکس بودن بنزما :n13: نمیدونم علتش چیه ولی همیشه هست ، نه تعویض میشه و نه مصدوم میشه ، فقط از بازی به بازی دیگر فیکس میمونه :n02: البته خدا کنه مصدوم نشه ، شانس نداریم که الان اونم میفته یک ماه مصدوم میشه ( البته خداییش این بازی اون کریم همیشگی نبود :n02: و عالی بود 9
یه جایی شنیدم زیدان گفته بازیکن جدید نیاز نداریم یا نمیخریم ( همچین چیزی کلا ) ، رئال الان تیمش خوبه ولی وقتی یه تیم توی چند لیگ بخواد رقابت کنه به یه نیمکت قوی تر نیاز داره ، الان خط حمله و مخصوصا نوک نیاز به جانشین برای بنزما هست ، دفاع هم نیاز هست چون اواسط فصل زیاد مصدوم و محروم ( به لطف اینگونه داوری ها ) میده رئال
در هر حال الان تیم شرایط خوبی داره و امیدوارم این شرایط خوب تیم و بازیکنا و مربی ادامه داشته باشه و شاهد رکوردشکنی های روز افزون باشیم
+
در مورد داوری و اشتباهات فقط اینو بگم که این داستان سر دراز داره ، محرومیت 5 جلسه ای رونالدو به شدت میتونه تو آمار گل زنیش اثر منفی بذاره و از رقبا عقب بندازتش
امیدوارم که اینطور نباشه و با روحیه بهتر برگرده برای لالیگا ، لیگ قهرمانان ، جام باشگاها و مرد اروپا و توپ طلای پیش رو
:n12: :n12: HALA MADRID :n12: :n12:
منم با کمی تاخیر تبریک میگم.
فکر کنم غم از دست دادن کرایوف هنوز دست از سر بازیکنان بارسا بر نداشته :دی نکته جالب اینجاست که اگه هیچ کدوم از بازیکنان ما، گلی هم نمیزدن، بازم سوپرکاپ رو میبردیم :دی
واقعا رئال تحت هدایت زیدان به کلی تغییر کرده. اون رویه خرید ستاره های بزرگ کنار گذاشته شده و به جرات میشه گفت تبدیل شدیم به یه تیمی که ستاره ها رو کشف میکنه. همه دارن رئال رو بخاطر اینکه بازیکنی چون آسنسیو رو فقط با ۳.۵ میلیون یورو به دست آورده تحسین میکنن. ایسکو هم از اواخر فصل پیش خودش رو فیکس کرده و همه میبینن چه جواهری هست.
رئال تو نیمه اول فوق العاده بود و دو گل خیلی قشنگ زدیم، با اینکه با تمام قوا بازی نکردیم (نمیگم بیل نبود چرا که از بیل الان صرفا یه اسمی مونده، اما ایسکو و کاسمیرو وزنه های سنگینی بودند که بهشون استراحت داده شد). حتی وازکز یه دیرک هم زد. نیمه دوم صرفا بازی رو اداره کردیم و با اینکه زیدان میتونست ترکیبی بفرسته که بارسا رو ۴-۵ تا دیگه بزنیم، ترجیه داد به خریدهای جدید مثل تئو و سبائوس بازی بده، که باید بگم تئو اصلا خوب نبود، البته ال کلاسیکو بود و اولین بازی رسمیش.
فکر کنم از سال ۲۰۱۱ رئال نتونسته بود تو سانتیاگو برنابئو جلوی بارسلونا کلین شیت کنه، که اینم یه نکته مثبت دیگه هست. اونم وقتی میبینیم بهترین هافبک دفاعیمون، کاسمیرو، فقط نیم ساعت پایانی به بازی اومد.
درباره ی بنزما، همچنان روند سینوسی خودش رو داره. ۳-۴ بازی فوق العاده بد، و بعد ناگهان تو یه بازی فوق العاده خوب. تو این بازی، نه تنها یه گل فوق العاده زد که از مهاجم های تراز اول فقط میشه دید، بلکه تو فاز پرسینگ و تصاحب توپ هم عالی بود، از معدود دفعاتی بود که میدیدم اونقدر میومد عقب که توپ رو از مسی هم میگرفت.
نتایج زیدان تو چند ماه اخیر:
- بایرن آنجلوتی (رفت و برگشت): ۶ تا
- یوونتوس آلگری (تک بازی فینال): ۴ تا
- بارسای والورده (رفت و برگشت): ۵ تا
- اتلتیکو سیمئونه (رفت و برگشت): ۴ تا
.
شوخی راموس با مسی، که با توهین بد مسی همراه بود (تصور کنین رونالدو این توهین رو میکرد، رسانه ها چکار که نمیکردن...)
.
بازی اول رو ۳-۰ بردیم، بازی سختی بود و ناواس یه پنالتی هم سیو کرد. راموس دقایق آخر اخراج شد و جلوی والنسیا معلوم نیست تکلیف چی میشه...
در وصف گل دوم، فقط میخوام تصویر زیر رو بذارم که گویای همه چی هست، گلی که از ناواس شروع شد و به کاسمیرو ختم شد، ۴۴ تا پاس در ۱۰۷ ثانیه:
قشنگ هر بازی یه اخراج داریما.....:n15:
کار راموس اصلا وعبدا قابل قبول نیست.به راحتی باید سی چهل دقیقه زودتر اخراج میشد واقعا گاها یادش میره کجا داره بازی میکنه.همین اشتباهات قبلا هم به ضررمون تموم شده.البته کارت دومش اصلا درست نبود.
برای بازی اغازین دیشب نتیجه خوبی گرفتیم ولی بازی خیلی دلچسب نبود.تو چند صحنه خوش شانش بودیم والبته توچند صحنه بی دقت.
قبلا هم گفتم من تنها نگرانیم غرور کاذبیه که تیم گاها دچارش میشه و جمع کردن تیم تو اون شرایط واقعا سخت خواهد شد در غیر این صورت هیچ تیمی جلو دارمون نخواهد بود.
نخریدن مهاجم هم که تا اخر به صورت یک معما خواهد ماند.
دادگاه عالی هم درخواست فرجام رئال واسه کارت زرد دوم رونالدو رو رد کرد. قابل توجه اونایی که فکر میکنن لالیگا به رئال جور دیگه ای نگاه میکنه...
پست رونالدو بعد از رد تجدیدنظر: یک تصمیم درک نشدنی دیگر. بی عدالتی هیچگاه من را شکست نداده است. مثل همیشه قوی تر باز خواهم گشت. تشکر از تمام کسانی که از من حمایت کردند.
زیدان بدون مذاکره تمدید کرده.
:n12::n12:
جام سانتیاگو رو هم ۲-۱ بردیم. با ترکیب جوان ها + محرومین :دی
رونالدو یه گل، یه پاس گل و یه دیرک.
قشنگ شدیم گروه مرگ
رئال - دورتموند - تاتنهام - آپوئل :n29:
مافیای اروپا اینبار به نفعمون نبوده :n09:
فقط امیدوارم دورتموند و تاتنهام شگفتی ساز نشن :n13:
تبریک بایت درو کردن تمام جایزه های فردی
ولی متاسفانه بدترین قرعه ممکن برامون افتاد.دورتموند همیشه برامون درساز بوده و تاتنهام هم تیم فوق العاده ای داره و برا هر تیمی میتونه خطر ساز باشه.ولی ما هم رئال هستیم و حالا حالا ها قهرمان
تنها نکته نگران کننده بالا رفتن تعداد بازیای سختمونه که امیدوارم به خاطر نداشتن مهاجم ضربه نبینیم
من عجیب دوست داشتم یک روز هم که شده مقابل تاتنهام و پوچتینو بازی کنیم.
بازی فوق العاده قشنگی خواهد شد.
رونالدو: خوش شانسم که تو بهترین تیم دنیا بازی میکنم.
.
درخواست فرجام سرخیو راموس هم رد شد.
تو اون لحظه که بنزما تو پ رو خراب کرد و زیدان به زمین کوبید باید با مشت به جای زمین به سرش می کوبید.خدایا قراره امسال چی بکشیم از دست این بنزما و بیل.
غیر قابل در ک ترین تصمیم دنیا.اخه به کی بگی خدا بنزما کجا موراتا کجا.
فوتبال برد و باخت داره ولی اخه اینجوری خداییش نوبره یه نفر زحمات کل تیمو به باد میده امارشم از دست همه در رفته
درست که مساوی کردیم اما بهتره فراموشش کنیم. به هر حال کاسمیرو تو پست همیشگی خودش نبود و چند مهره اصلی هم نداشتیم با این وجود یک بازی بسیار دلچسب انجام دادیم.
فقط فکرشو بکنید جای کریم یک مهاجم دیگه بود قشنگ 5 تا گل زده بودیم.
پس تیم کارش عالی بود و باید راضی باشیم.
همه چیز رو فراموش کنیم و بیایید به برنده توپ طلای دو سه سال آینده نگاه کنیم :n02:
کجا بود این؟ چه کا رمی کرد تا به حال؟ خیلی باحاله خیلییی
سرشو میندازه پایین پا به توپ که میشه زارت گل میزنه هیچ گله و شکایتی هم نداره
هم تو دفاع هست و هم تو خط حمله و هم هافبک :n02:
کلا خیلی باحاله