در مورد ماتیچ فقط بهتون بگم که همیشه فصل رو خوب شروع میکنه ولی ژانویه به بعد کم میاره و وحشتناک افت میکنه بازیش. تو چلسی که هر سه فصل اخیر همین اتفاق براش افتاد.
Printable View
در مورد ماتیچ فقط بهتون بگم که همیشه فصل رو خوب شروع میکنه ولی ژانویه به بعد کم میاره و وحشتناک افت میکنه بازیش. تو چلسی که هر سه فصل اخیر همین اتفاق براش افتاد.
بنظر میرسه دیگه دفاعی بازی کردن حریفان تو الدترافورد برای گرفتن مساوی جواب نمیده.
وستهام با همین کار فصل قبل از ما 4 امتیاز رو گرفت. ولی تو همون نیمه اول گل خورد و بعدم گلهای بعدی.
پارسال طوری بود که اگه تا دقیقه 60 گل نمیزدیم همه استرس میگرفتن ولی امیدوارم امسال اینطوری نباشه. من به شخصه خط حمله رو قویتر از سال قبل میدونم. لوکاکو علاوه بر پر کردن جای زلاتان کندی این بازیکن رو هم نداره. چیزی که خیلی ما رو آزار میداد و خیلی وقتها باعث تغییر موقتی ترکیب میشدیم. مارسیال آماده تر شده و اون مشکلات شخصی رو فراموش کرده و راشفورد هم پخته تر شده. اما سمت راست خیلی جالب نیست. ماتا بد نیست اما عالی هم نیست و لینگاردم واقعا بی تاثیره.
ماتیچ کاملا تعادل رو به تیم برگردونده و لازم نیست همه تو لاک دفاعی فرو برن تا مشکل دفاع حل بشه.
در مورد دفاع اگه لیندلوف پیشرفت کنه خیلی خوب میشه وگرنه با توجه به مصدومیت روخو تا ژانویه مشکلات قبلی سر جاش هست. بنظر میرسه مورینیو به شاو امیدوار هست و تو مصاحبه هاش هم گفته بهتر از قبل شده.
زدن 4 گل به وستهام کلی ما رو تو تفاضل گل جلو انداخت از هفته اول.
ولی همون طور که دوستانم گفتم هنوز تیم در حد رئال و بایرن و ... نیست. حتی نسبت به من سیتی تیم ناقص تری رو داریم. ولی از بارسا بهتره:n02:
تبریکات.:n12: بازی رو ندیدم،:n27: ولی روحم شاد شد نتیجه رو دیدم. تو خلاصه بازی هم وستهام موقعیتی نداشت. و البته از بازی تاثیر گذار میختاریان نباید غافل شد. نعمتیه.:n12:
لوکاکو و ماتیچ دو خرید خوب ما بودن خصوصا ماتیچ. لیندلوف هم باید امیدوار باشیم راه بیفته. فیزیکشو میپسندم و قطعا به روخو ترجیحش میدم.
به یک یا دو بازی بسنده نکنید. گاهی اوقات برنامه تیم اینه که بیشتر از یک سمت حمله کنه، چون نقطه ضعف حریف در همون سمته.نقل قول:
ماتا بد نیست اما عالی هم نیست و لینگاردم واقعا بی تاثیره.
لینگارد و ماتا از اون دسته بازیکنان باهوشی هستند که یه بازی رو با حرکات خوشون در میارن.
خوشبختانه در پست ماتیچ دست ما خالی نیست و کریک، فلینی و هررا میتونن کار کنن. هافبک های مختلف با طرز تفکر ها و استعداد های مختلف کمک میکنن که برای هر بازی دست مربی برای برنامه های تاکتیکیش و ترکیب باز باشه.نقل قول:
چرا اینقدر غیر فعال شده اینجا :n02:
تبریک دوباره یه پیروزی قاطعانه دیگه.جالب اینکه بازم موتور گلزنی در ده دقیقه پایانی روشن شد.این نشون میده که تیم با یک گل عقب نمیکشه و برای گلهای بیشتر حریص خواهد بود.
این دو برد پر گل باعث شد بهترین شروع فصل تاریخ باشگاه هم ثبت بشه.
تبریک میگم، برد بسیار دلچسبی بود. هافبک هامون نیمه اول خیلی خوب کار نمیکردن، تیم حریف هم خوب دفاع میکرد و نتیجتا زود به گل نرسیدیم. البته از سهل انگاری راشفورد نباید گذشت!:n34:
ولی با این حال در زمان خوبی به گل رسیدیم (پوگبا باز هم دیرک زد) و در انتهای نیمه دوم هم که طوفان به پا کردیم.:n02:
خیلی خوبه که تفاضلمون رو داریم از رقبا جلو میندازیم.
+
گزارش سرهنگ:n02:
این تیم خیلی شبیه تیمهای دوره اول مورینیو تو چلسیه، نیمکت یونایتد هم که فوق العادست. این فصل رقابت قهرمانی بین سیتی و یونایتده قطعا.
یا خدا
مورینیو کمر بسته به قهرمانی اونم چه قهرمانیی
به نظرم بازی بعدی نباید فیکس باشه. مارسیال الان خیلی بهتر بازی می کنه. این فرصت سوزی های راشفورد کار دستمون میده دیر یا زود. از تاثیر مخیتاریان هم نباید غافل بشیم؛ همونی که انتظارش رو داشتیم و هنوز هم خیلی پتانسیل بیشتری داره.نقل قول:
البته از سهل انگاری راشفورد نباید گذشت!
نکته جالب اینکه تا بدینجا مخیتاریان با امتیاز 8.92 بهترین بازیکن یونایتد بوده، بعد از اون هم پوگبا، لوکاکو و ماتیچ هستن (براساس سایت Whoscored) . در مقایسه راشفورد و مارسیال، راشفورد 155 دقیقه بازی کرده که 1 پاس گل داده، ولی مارسیال در 26 دقیقه ای که بازی کرده 2 تا گل زده و 1 پاس گل داده.
در اینکه مارسیال بهتر از راشفورد بوده شکی نیست. مخصوصا تو بازی دوم تفاوتشون بیشتر بود. اما مارسیال آخر بازی اومده زمین که تیم جلو بوده و تیم حریف کمی آشفته تر بازی میکرده. ولی منم موافقم که بازی بعد باید مارسیال رو بذارهنقل قول:
تا اینجا میگی 4 پاس گل داده. مارسیال دو گل و یه پاس گل. لوکاکو 3 گل. پوگبا 2 گل
مشخصه که ضعف تیم تو گلزنی تا حد زیادی برطرف شده
ولی من فکر میکنم هنوز زوده برای صحبت در مورد قهرمانی. بازیهای اولیه ما زیاد سخت نیستن و محک جدی رو در مقابل بقیه تیمهای تاپ 6 میخوریم.
صحبت من (استفاده از مارسیال به جای راشفورد) صرفا براساس آمار و ارقام نبود؛ بلکه نظر شخصی من براساس 2 بازی اخیر بود که به نوعی هم آمار اینو نشون میده :n02:نقل قول:
برای قضاوت در مورد تیم از هر نظر خیلی زوده؛ قهرمانی؟ :n02: هنوز خیلی کار داریم !
فروشگاه سایت رسمی آدیداس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زلاتان رسما برای یه فصل برگشت :n12:
+
گروه A: بنفیکا، منچستر یونایتد، بازل، زسکا مسکو
یه گروه آسون ترسناک ! :n02: فراموش نکنیم ما قبلا از یه همچین گروهی بالا نرفتیم؛ هر چند الان شرایط کاملا فرق می کنه :n39:
حالم از این قرعه به هم خورد، مگه میشه شانس اینقدر گند و تکراری؟؟نقل قول:
بنظرم درسته که یه بار ازین گروه صعود نکردیم ولی بیشتر اون رو اتفاق میبینم و احتمال تکرارش خیلی خیلی کمه. خوبی این قرعه این بود که بعد از اینکه از دور گروهی صعود میکنیم زمان زیادی گذشته و زلاتان و روخو برگشتن. همچنین لیندلوف هم فرصت داره تا خودش رو با تیم وفق بده.نقل قول:
بنظرم تیمی که مورینیو ساخته تا اگه به قرعه خیلی سختی نخوره تا نیمه نهایی هم میتونه بالا بیاد. از نظر یارگیری که نقاط ضعف رو پوشش دادیم و بازیکنان هم بنظر میاد امسال رو فرم باشن. دیگه مثل سال قبل خیلی تغییر تاکتیک و مشکل عدم آشنایی مورینیو با تیم رو هم نداریم.
قرارداد زلاتان گفته میشه که 125 هزار پوند در هفته است که اگه صحت داشته باشه چیزی حدود یک سوم فصل قبله
تقریبا ترکیب این فصل مشخص شده و به این صورته. فقط ابهت نوک حمله:n02:
اگه لیندلوف به فرم خوبش برگرده یا روخو بعد مصدومیتش اوج بگیره میشه گفت تا نیمه نهایی لیگ قهرمانان میتونیم بالا بریم
دوباره گیر بارسا تی وی افتادیم بازی های منچسترو نشون نمیدن اصلا
من از سایت آنتن میبینم کیفیتشم خوب بود واقعا. دوباره داشت نیمه دوم سبک بازیمون مثل پارسال میشد که هیچ برنامه ای نداریم و فقط سانتر میکنیم که خداروشکر با سه تعویض موثر بازی رو مورینیو در اورد و دو تعویضش که گل زدن و یکی دیگه تاثیر مستقیم داشت، فعلا همه چی خوبه امیدوارم ادامه پیدا کنه ...نقل قول:
نقل قول:
انتن فعلا بهترین راه برای دیدن فوتبالهاست. تو سایت و تو ورژن جدید برنامه اندرویدش هم میشه کیفیت رو تنظیم کرد تا زیاد اینترنت مصرف نکنه
در مورد خود بازی من هنوزم ترس داشتم که مساوی های پارسال تکرار نشه. اگه پنالتی گل میشد استرسی وجود نداشت. ولی فکر میکنم بازیکنان کمی استرس داشتن و از مصاحبه اشون هم معلوم بود. فکر میکنم برای این بازیها اگه لوکاکو و زلاتان هر دو باشن قطعا دروازه باز میشه.
ولی نبود یه وینگر همچنان تو ذوق میزنه. اگه یکی مثل محرز رو تیم بود خیلی خوب میشد. تا حدودی ما رو اذیت کرد
راه حل من کلا گوگله ! یه سرچ ساده بزنید پخش زنده فوتبال (البته به انگلیسی! :n02: ) چندین تا سایت میاد که خودشون چندین تا لینک دارن و بالاخره از یه لینکش بازی رو بدون لگ می تونید نگاه کنید؛ کاری که برای بازی امروز هم کردم :n02:نقل قول:
هنوز هم سراغ این سایت های ایرانی نرفتم چون تهش معلوم نیست چه خوابی دیدن !
در مورد بازی هم تیم خوب روان بازی می کنه فعلا؛ هر چند من معتقدم عیار تیم در بازی با تیم های سخت تر مشخص میشه، هنوز مونده تا بشه دقیق و درست نظر داد. حتی اگه قرار باشه از سانترها استفاده کنیم باز هم با برنامه تریم نسبت به قبل؛ طبیعی هم هست، تیم باید یه پیشرفتی نسبت به قبل کرده باشه. از یه بابت هم خوشحالم، اونم اینکه امروز مارسیال از اول بازی کرد و راشفورد به عنوان جانشین به جای مارسیال هم نیومد. تعویض های خوبی داشت مورینیو.
سال قبل هم اوایل خوب نتیجه می گرفتیم ولی اصلا خوب بازی نمی کردیم. این فصل به مراتب بهتریم. بازی بعدی مهمان استوک هستیم، بعد با اورتون داریم که می تونه بازی سختی باشه، بعد از اون هم ساوتهمپتون، کریستال پالاس و در نهایت لیورپول ! ببینیم بعد از بازی لیورپول چقدر نظرمون در مورد تیم عوض شده :n02:
خیلی خفنه تیم این فصل یونایتد :دی
فقط خدایی لوکاکو دس کمی از کریم نداره :دی
نکن از این کارها برادر ! نکن ! :n02: فصل پیش هم اومدی همین حرف ها رو زدی ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ششم شدیم :n02: بزن به تخته، چارچوب در، میز صندلی، نمی دونم، هر چی پیدا می کنی :n02: برو یه کم از تیم خودت تعریف کن :n09: :n31:نقل قول:
چند پیشنهاد برای آنلاین دیدن بازیها:
البته این روزها صدا و سیما که همه بازیها رو پوشش میده اما احیانا ممکنه یکی دو تا بازی از دستشون در بره و نتونن پخش کنن. من سعی کردم راههای ساده و بهتری رو که میشه فوتبال ها رو آنلاین دید اینجا بگم.
سایتهای زیادی هستن که آنلاین پخش میکنن مثل watchmatch.ir یا footbin1.in
ولی این چند مورد پیشنهاد من به شماست:
این سایت کانالهای پخش کننده رو خودش لیست کرده و برای هر شبکه چند تا لینک داره. با اینترنت نسبتا ضعیف هم جواب میده
اینم سایت خوبیه با 5 تا لینک برای هر بازی که فقطم مختص لیگ جزیره نیست.
سایت آنتن که کیفیت های مختلف هم داره
اگه با گوشی میخواید ببینید یکی از راههاش همون برنامه آنتن هست.برنامه های خوب دیگه ای هم هستن مثل uktvnow و bein sports که لینکش این پایین هست و زیادم نت مصرف نمیکنن.
ضمنا خیلی وقتها میشه به همون سایتهایی که بالا گفته شده سر بزنید. اگه مشکلی بود میتونید فایرفاکس نصب کنید و گزینه request desktop site رو بزنید تا به شکل مرورگر دسکتاپ وارد سایت بشه، نه مرورگر گوشی
خیلی وقتها حجم مصرف اینترنت اهمیت زیادی داره. اگه میخواید بدونید دقیقا چقدر اینترنت مصرف میشه پیشنهاد من استفاده از آنتی ویروس Dr.web هست. بعد از نصب و فعال سازی یه گزینه داره به نام firewall یا دیوار آتش که اون رو فعال کنید این برنامه ترافیک رو کنترل میکنه و مشخص میکنه که هر برنامه دقیقا چقدر مصرف داشته. اینم لینکش
برنامه های مدیریت ترافیک زیادی هم برای ویندوز هست که میتونید سرچ کنید
پ.ن: شایعات زیادی هست مبنی بر اینکه صدا و سیما بازیها رو پخش نمیکنه تا مردم به سمت آنتن رو بیارن. با توجه به حق پخش، تبلیغات تو ورزش3 و گزارشگر فارسی که گذاشتن این حرف خیلی بعید نیست. سری آ که هیچ... این هفته هم که از لیگ برتر فقط یه بازی پخش کردن. یعنی ممکنه لازم باشه تحریمش کنیم:n05:
خبر رسیده که یونایتد 105 برا بیل پیشنهاد داده :دی
باور کنید جنسش اصل اصل بخرید ضرر نمی کنید.
روش چند تا لایک و ماچ هم میدیم بهتون فقط بخرید :دی
اگه زیدان چراغ سبز نشون داده بود که رفته بود تو پاچمون ! دمش گرم که اینقدر دوسش داره ! :n02: هرچند فکر کنم آش کشک خالست ! دیر یا زود داره ولی سوخت و سوز نداره :n02:نقل قول:
من با خرید بیل موافقم. بیل کاشته زن چپ پاست که تیم ما نداره. تجربه اش تو لیگ قهرمانان زیاده. فیزیک بدنیش هم به اونایی میخوره که خوزه عاشقشونه.نقل قول:
من فکر میکنم کسیه که تو خیلی بازیها میتونه بازی رو دربیاره. مثلا تو یورو یه تنه ولز رو اورد بالا. الانم بخاطر تغییر ترکیبها و روحیه ضعیفش افت کرده و امید به برگشتن به اوجش بنظرم زیاده. چون یه بازیکن حرفه ای و سختکوشه.
اون 105 رو که مارکا درآورد که یهنی دروغ محض. کی واسه بازیکن 29 ساله 100 تا میده. ولی اگه اوکی باشه با رقمی کمتر مورینیو حاظره بخرتش.
جواب این سوالتون دقیقا یونایتد هست ! :n02: یعنی یونایتد همون باشگاهی هست که برای یه بازیکن 29 ساله 100 تا رو هم میده ! اینقدر که عادت کردیم به خریدهای الکی گرون !نقل قول:
به نظر من تابستان آینده احتمال انتقال بیل خیلی زیاده. اینکه به درد ما می خوره یا نه و آیا خرید خوبی هست یا نه باید این فصل رو صبر کرد. الان من با خریدش مخالفم. قطعا بیل در رئال موندنی هست و صرفا براساس این شایعه اظهار نظر کردیم. :n39: رئالی ها حالش رو ببرن، با آقا کریم زوج طلایی هستن :n09:
چه خاکی میخوره این تاپیک...
بازی خوبی بود و تیم بعد از گل سومم هم روحیه گلزنی داشت. اشلی یانگ عالی بود و سانتراش هم همیشه مثال زدنی بوده. ماتا هم خیلی پرتلاش بود. و فلینی که دیگه هیچ... کلی حرکت تمنیکی هم اومد. برعکس میخیتاریان افتضاح بود و امشب تعویض هم نشد.
امیدوارم مصدومیت پوگبا جدی نباشه.
فردا اسطوره باشگاهمون، کسی که سال ها مارو شاد کرد با لباس تیم اورتون وارد تئاترآرزوها میشه، حس عجیبی هست اما قطعا همه به احترامش بلند میشن و تشویقش میکنند، مصدومیت پوگبا هم جدی هست و تا 6 هفته از بازی ها به دور هست
Sent from my Samsung Galaxy A5 using Tapatalk
برد ارزشمند و قاطع تیممون رو تبریک میگم و اتفاق حالب اینه که ما به همراه سی تی زن ها با 16 گل زده و 2 گل خورده کاملا برابر در صدر جدول قرار گرفتیم
4 دیگه شده یه نماد :n05:
خب خب سلام خدمت دوستان خیلی قدیمی و زیرخاکی :))
تو ایمیل هام دنبال چیزی بودم و ناخوداگاه با اینجا برخورد کردم و گفتم به یاد گذشته پستی گذاشته باشم.
عرض شود که عجب تیمی شدیم امسال، ورود ماتیچ به تیم مثل یه معجزه همه چیز رو عوض کرد و میشه گفت تقریبا پازل تیم کامل شد، از طرفی فرم خوب میختاریان که بلاخره در حد بازی های دورتموندش ظاهر شد عنصر خلاقیت و غافلگیری رو به خط حمله تیم برگردوند. در واقع خوش شانس بودیم که بازیکن هامون فرم خوبی داشتن.
مصدومیت پوگبا فرصت خوبیه واسه هررا که باز به ترکیب برگرده، در خط دفاع هم به نظر میرسه جونز داره میشه همون جونز سه سال پیش.
فصل تا اینجای کار با ما خوب تا کرده ولی باید واسه روزهای سخت آماده بشیم، به ویژه که کریسمس سختی خواهی داشت.
روح بزرگی کردن به تیم برگشته و واقعا خوزه کاری کرده که بازیکن ها بفهمن واسه چه باشگاه مهمی بازی میکنن و هر بازی باید بزرگی کنن و بهترین بهترین شون رو ارائه بدن
واکنشی خاص از مورینیو و باز هم اخراج!
مورینیو در اوقات اضافه و بعد از اعتراض به داور چهارم و بغل کردن او از سوی قاضی میدان اخراج شده و بعد از دست دادن با اعضای کادر فنی حریف راهی رختکن شد تا دوباره در لیگ جزیره طعم اخراج شدن را بچشد.
امیدوارم سیتی مث فصل پیش اول کار جو گیر شده باشه وگرنه حتا اگه تاتنهام و چلسی هم به اوج بر نگردن این فصل کار خیلی سخته
برد ارزشمند و چهارمین برتری 4-0 تیممون رو به هواداران تبریک میگم. تیم به شخصیت واقعی خودش رسیده و بزرگترین چالش ما بعد فیفادی بازی سنتی ما با لیورپولی هاست که باید برای قهرمانی اولین قدممون یعنی برد لیورپول رو بدست بیاریم
سلام دوستان
وقتتون بخیر
کسی از آخرین وضعیت پل پوگبا خبری نداره؟!
قرار نبود مصدومیتش اینقدر طولانی بشه که شد !
خبر ندارید کی بر میگرده؟!
به بازی فوق العاده حساس مون با لیورپول میرسه ؟!!
تو کانال فارسی هواداران منچستر نوشته بود(@manutd). زمان دقیقش رو یادم نیست. فکر کنم دو ماه.نقل قول:
قطعا به بازی با لیورپول و چندتا بعدش هم نمیرسه
فلینی هم متاسفانه مصدوم شد و اونم دو سه بازی نیستش. اینقدر خوب کار کرد که فکر کنم اگه پوگبا برمیگشت نیمکت نششن فلینی میشد :n02: ولی اینم به فال نیک میگریم برای اوج گرفتن هررا.
نقل قول:
درسته ! فلینی فراتر از حد انتظار ظاهر شده بود ...
اما هیچکس توانایی اینو نداره جای خالی پوگبا رو پر بکنه برامون ! اونم توی بازی به این مهمی ای که لیورپول داریم ... !!
امیدوارم هرچه زودتر برگرده...
دوستان ؟! با توجه به FIFA DAY ای که داشتیم ، وضعیت تیم رو چطور ارزیابی میکنید ؟! مخصوصا اینکه مصدوم هم دادیم .... !!
و البته وضعیت لیورپول چطوریاست ؟!
بنظرتون بازی های ملی ، سر آخر به سود و به ضرر کدوم تیم بوده برای بازی روزه شنبه ؟!
پ.ن:
به جز پوگبا و فلینی و مصدومانی که از قبل داشتیم ( روخو و زلاتان ) برای بازی روزه شنبه دیگه چه بازیکنانی رو در اختیار نداریم ؟!
یه زمزمه هایی در مورده جونز هم شنیده میشد که نمیدونم تا چه حد صحت داشته باشه ... !!
لیورپول با تمام نفراتش به مصاف ما میاد؟! یا اونا هم درگیره مشکلاتی که ما داریم ( مصدومین زیاد و کلیدی ) هستن تا حدودی؟!
* اگر کل نفراتمون رو در اختیار داشتیم ، خیلی نگران بازی شنبه نبودم با توجه به تیم بی نظیری که ژوزه مورینیو برای این فصل ساخته !
اما متاسفانه در بدترین زمان ممکن بازی های ملی رو داشتیم که طبق معمول برای ما دردسر ساز شد با تلفاتی که رو دستمون گذاشته و از اون مهم تر ، تیم رو میتونه از فرم بسیار عالی خودش دور کرده باشه این وقفه ها و البته تمرین نکردن کل اعضای تیم با همدیگه ... !!
فیفا دی که همه رو مصدوم کرده. چلسی منچستر لیورپول... همه مصدوم دادن.نقل قول:
در کل که وضعیت ما خیلی بهتر از لیورپول بوده. لیورپول هفته های قبلی رو خیلی بد کار کرده بود.
لوکاکو که مصدومیتش برطرف شد ولی جونز مشخص نیست که به بازی میرسه یا نه. ولی از اون طرف مانه هم که حرف اول رو تو لیورپول میزنه مصدوم شده.
در کل فکر میکنم شرایط برابری داریم اگه عملکرد هررا خوب باشه مسلما شانس بیشتری برای برد داریم
- - - Updated - - -
فیفا دی که همه رو مصدوم کرده. چلسی منچستر لیورپول... همه مصدوم دادن.نقل قول:
در کل که وضعیت ما خیلی بهتر از لیورپول بوده. لیورپول هفته های قبلی رو خیلی بد کار کرده بود.
لوکاکو که مصدومیتش برطرف شد ولی جونز مشخص نیست که به بازی میرسه یا نه. ولی از اون طرف مانه هم که حرف اول رو تو لیورپول میزنه مصدوم شده.
در کل فکر میکنم شرایط برابری داریم اگه عملکرد هررا خوب باشه مسلما شانس بیشتری برای برد داریم
سلام دوستان
وقتتون بخیر ؟!
مدافع خوبمون ، اریک بایی (بیلی) چند بازی اخیر در تیم حضور نداره ! علتش چیه ؟!
نکنه این یکی ستاره مون هم مصدوم شده ؟! آخه اصن جزو بازیکنان نیمکت نشین هم نبود در بازی با لیورپول ... !!