-
من دانلود کردم نسخه فیت گیرل رو
اجرا میکنم صفحه مشکلی میاد بسته میشه حالا میخوام بدون سیستم نمیکشه یا چیزی نصب نیست؟ چون توی سایته نوشته بود پیش نیازهارو با خود بازی نصب نــــکنید که منم همین کارو کردم بعدش هم چیزی نصب نکردم
سیستم : وین 7 i5 گرافیک 1 رم 6 4 هسته
-
دوستان نمیشه ترکیبی که چیدیدم رو ذخیره کنیم و وقتی میخوایم بازی جدیدی انجام بدیم، ترکیب رو Load کنیم و مجبور نباشیم از اول ترکیب بچینیم؟؟
دوم اینکه نمیشه همه بازیکنای قوی رو توی یک تیم ببریم؟؟
مثلا توی Pes میتونستیم از بازیکنا یه کپی بگیریم وببریم توی یه تیم دیگه.
برای پنالتی ها چرا هرکاری میکنم دروازه بان نمیپره؟؟؟؟
-
بله می تونید توی Creat sheet و اختصاص دادن اون به تیم خاصی که برمیدارید این کارو انجام بدید توی کاستومایز این کارو باید انجام بدید
نه کلون کردن بازیکن توی فیفا نیست ولی می تونید تیم مورد علاقه اتون رو پر کنید از بازیکنان قوی این کارو هم از ترانسفر از توی همون کاستومایز انجام می دید
برای پنالتی هم با آنالوگ سمت راست جهش می کنه دروازبان
-
نمیدونم چرا این فیفا 18 اصلا به من حس فیفا بازی کردن نمیده! از بازی لذت میبرم ولی انگار یه شرکت دیگه این بازی رو ساخته :-/
-
دوستان من آپدیت دوم استیم پانکس رو ریختم تو فولدر، قبل از ریختنش به راحتی اجرا میشد ولی بعد از اون دیگه بالا نمیاد. ویندوزم 10 هست. کسی میتونه کمکی بکنه؟
-
بازی خوبیه تازه گرفتمش
البته من در حد اماتور هستم ولی بازم خوبه
گرافیک خوبی هم داره ( چیزی که باعث شد به pes ترجیحش بدم ، البته منظورم گرافیک چمن و ورزشگاه ها و ... هست )
با این سیستم هم رو Ultra برای من روون و 60 فریم اجرا میشه ( اصلا فکرشم نمیکردم با این سیستم اینقدر روون اجرا کنه چون سیستمی که تو سایت ها نوشته بود بالاتر بود )
Ram : 8GB
CPU : i3 4130
VGA : 260x
-
دوستان یه مشکلی واسه بازی پیش اومده کسی میتونه کمک کنه ؟
قبلا پاس که میدادم هیچ خطی نمیکشید الان پاس که میدم یه خط میکشه که مثلا توپ داره کجا میره ! اینو چه جوری باید حذف کرد ؟
-
سلام این داستان هانترازچه قراره؟:n13: تو لیورپول بودم تو مسابقه ها 10تا10تا گل میزدم ولی یه دفعه اعصابش خورد شد ترانسفر شد گلگسی امریکا داستانش اینه یا راهی رواشتباه رفتم:n04:
-
نه راهو اشتباهی نرفتی مشکل اینه شما به قسمت اصلی این مود که همون فیلمهای بازی هست یا دقت نمی کنی یا دستتو میذاری روی دکمه آبی رنگ و اسکیپ می کنی:n01:
پیشنهاد می کنم دقیقا فیلمهای بازی و تمام دیالوگ ها رو با دقت نگاه کنی و بخونی تا لذت بازی برات چند برابر بشه.
جزئیات رو نمی گم تا داستان برای کسانی که هنوز بازی نکردند لو نره و بهتره شما هم زیاد روند رو لو ندی که اسپویل نشه
-
لیگ قهرمانان اروپا نداره:n03: این دیگه چه کاریه
-
بازی چیز های مرموزی داره مثل سیستم شناسایی گل خط دربازه که کشف کردم :n08:طرف توپ رو از دربازه کشید بیرون گل شد تصویر رفت رو خط دربازه ورود توپ رو نشون داد چند دفعه خط قرمز کشید کامپیوتری رو خط دربازه ورود توپ رو نشون داد .....
یا استادیوم هایی که جایگاه تماشاگر نزدیک باشه تماشگرا بقلش میکنن وحتی عکس هم میگیرن یه دفعه اتفاقی تو برنابئو :n02:
............بشدت اشتباهات داوری واشتباهات سیستمی داره مثل حالت سختش که کلا باگ براتیمت درست میکنه سیستم از رو شانس گل میزنه وتوپ گیری الکی وغیر باور میکنه سخت نیست
-
سلام دوستان برای من فایل fifaconfig باز نمیشه ولی خود بازی اجرا میشه چه کار باید بکنم من نسخه fitgirl دانلود و نصب کردم ؟؟
-
نقل قول:
سلام دوستان برای من فایل fifaconfig باز نمیشه ولی خود بازی اجرا میشه چه کار باید بکنم من نسخه fitgirl دانلود و نصب کردم ؟؟
سلام
شما همه نسخه های C++ Redistributable رو نصب کنید مشکلتون حل میشه
-
دوستان یک سوال
بنده امروز که وارد بازی شدم دیدم همه پیشرفت بازیم توی کریر مد از بین رفته و نمیتونم ادامه ش بدم
فایلاش هم توی Documents موجوده اما توی بازی نمیشناسه
چیکار کنم بتونم برگردون اون سیو رو؟
-
سلام
آقا توی تورنمنت چجوری نتایج بازی های همزمان رو نشون میده؟؟
ممنون میشیم راهنمایی بفرمایید...
-
نقل قول:
سلام
آقا توی تورنمنت چجوری نتایج بازی های همزمان رو نشون میده؟؟
ممنون میشیم راهنمایی بفرمایید...
هنگان بازی بالای صفحه دقت کنی زیر نتیحه بازی ..نتبجه بازی های هم زمان حساس رو نشون میده
-
نقل قول:
هنگان بازی بالای صفحه دقت کنی زیر نتیحه بازی ..نتبجه بازی های هم زمان حساس رو نشون میده
نمیده داداش
-
-
سلام ابنم لینک کل ابدیت ها برادوستان که شاید وقت ندارن سرج کنن یا تازه خریداری کردن البته سایته که کلی وشکیل همه رو گذاشته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قابل توجه دوستان ابذیت 1و2 فقط برا نسخه غیراورجینال کارمیکنه
که تست کردم ابدیت 2رو بهترشده از نسخه اول مثل مانورها رو لیگ ها وکیفیت توپ گیری ودرکل خیلی از باگ های بازی برطرف شده
-
نقل قول:
سلام ابنم لینک کل ابدیت ها برادوستان که شاید وقت ندارن سرج کنن یا تازه خریداری کردن البته سایته که کلی وشکیل همه رو گذاشته
قابل توجه دوستان ابذیت 1و2 فقط برا نسخه غیراورجینال کارمیکنه
که تست کردم ابدیت 2رو بهترشده از نسخه اول مثل مانورها رو لیگ ها وکیفیت توپ گیری ودرکل خیلی از باگ های بازی برطرف شده
سلام والا نمیدونم بازیم آپدیت هست یا نه ۱ ماهه بازی رو دارم وقتی گل میزنی اصلا صدای تور دروازه نمیاد خیلی رو مخه والا فکر میکردم همینجوریه بازی امروز یه کلییپ یوتیوب دیدم صدا داشت:n02:
با این آپدیتها مشکل حل میشه:n13:
-
نقل قول:
سلام والا نمیدونم بازیم آپدیت هست یا نه ۱ ماهه بازی رو دارم وقتی گل میزنی اصلا صدای تور دروازه نمیاد خیلی رو مخه والا فکر میکردم همینجوریه بازی امروز یه کلییپ یوتیوب دیدم صدا داشت:n02:
با این آپدیتها مشکل حل میشه:n13:
بله صدای تور هم میاد ومهم ترین ابن ابدیت ویژه شدن بوندس لیگاولیگ امریکا مثل لیگ برتر اینگلیس .اسپانیا و خیلی باگ هابرطرف شده مثل تو هم رفتن بازیکنا یا عکس العمل دربازبانا وسیستم خط دربازه که مداوم نشون میده توپ هایی که مشکوک دفع میشه از دربازه ....
....
تنها ایرادی که میشه ازبازی گرفت نبود بارش برف وباران ...وپنالتی سخت هست وبزرگ ترین مشکل بازی مصدومیت طولانی والکی بازیکناهستش
-
نقل قول:
بله صدای تور هم میاد ومهم ترین ابن ابدیت ویژه شدن بوندس لیگاولیگ امریکا مثل لیگ برتر اینگلیس .اسپانیا و خیلی باگ هابرطرف شده مثل تو هم رفتن بازیکنا یا عکس العمل دربازبانا وسیستم خط دربازه که مداوم نشون میده توپ هایی که مشکوک دفع میشه از دربازه ....
....
تنها ایرادی که میشه ازبازی گرفت نبود بارش برف وباران ...وپنالتی سخت هست وبزرگ ترین مشکل بازی مصدومیت طولانی والکی بازیکناهستش
آره
سیستم پنالتی واقعا مصخرست چه دلیلی داره انقد سختش بکنن من که نتونستم با دروازه بان شیرجه بزنم هر دکمه ای بود زدم
امکان نداره تو یه بازی مصدوم نشن
زمان رفع مصدومیت هم برای من تقریبا با زمان 10 دقیقه ای بازی یک نیمه طول میکشه تا خوب بشه :|
-
نقل قول:
سلام
شما همه نسخه های C++ Redistributable رو نصب کنید مشکلتون حل میشه
سلام ممنون از پاسخ ربطی به c++ نداشت من می بایست فایل fifacongig را به تنظیمات کارت گرافیک nvidia اضافه میکردم
-
سلام دوستان
از کجا میتونیم بفهمیم آپدیتی که ریختیم اعمال شده تو بازی؟
-
نقل قول:
سلام دوستان
از کجا میتونیم بفهمیم آپدیتی که ریختیم اعمال شده تو بازی؟
تو این قسمت ورژن بازی من 1.0.0بود ولی تغییر کرد
-
با سلام خدمت دوستان. ديروز فيفا ١٨ رو از بيرون خريداري كردم نسخه ايكس باكس ٣٦٠. ( برنر مكس هم هست). موقع رفتن تو قسمت new career كه مي خواي مربي شي يا جاي يه بازكن بازي كني موقع سيو كردن و ذخيره كردن از بازي مي پره بيرون و ارور faild to authorize disk ميده....
نميدونم مشكل از چيه ممنون ميشم راهنماييم كنين...
از كسي هم كه خريدم بازي رو پرسيدم ميگه همه نسخه هاي فيفا١٨ واسه كنسول ٣٦٠ همينجوري ان و اين مساله رو همه دارن. عجيب به نظر مياد اين حرف. ايا اينجوريه واقعا ؟؟؟
-
گزارشگر ها هیچ کدوم کارنمیکنه غیر اینگلیسی؟ هرکدوم ور میدارم میره تو بازی سریع میاد بیرون بازی بسته میشه فقط چنددقیقه المانی صحبت کرد باز از بازی اومد بیرون! بدون هیچ ارور وحتی صدای اروری:n13::n13:
-
با اینکه آپدیت 2 رو ریختم ولی همون 1.0.0.0 نشون میده
-
نقل قول:
ابدیت رو نصب کنید محتواشو کپی کن تو پوشه بازی ..بعد ک.ر.ک هم کپی کن تو پوشه بازی توپوشه بازی ورژن رونگاه کن
-
سلام . چند تا مشکل داشتم ممنون میشم کمکم کنید!
اول اینکه موقع بازی توی تصویر هیچ مشکلی ندارم اما صدای بازی به شکل اعصاب خورد کنی قطع و وصل میشه.دوم اینکه در قسمت خرید بازیکن چرا نمیشه اورال بازیکن رو دید و سوم اینکه بهتری نوع دوربین برای بازی کدوم دوربین هستش؟
پیشاپیش ازتون ممنونم.
-
نقل قول:
سلام،قسمت product version رو ببینی تغییر میکنه
-
نقل قول:
با سلام خدمت دوستان. ديروز فيفا ١٨ رو از بيرون خريداري كردم نسخه ايكس باكس ٣٦٠. ( برنر مكس هم هست). موقع رفتن تو قسمت new career كه مي خواي مربي شي يا جاي يه بازكن بازي كني موقع سيو كردن و ذخيره كردن از بازي مي پره بيرون و ارور faild to authorize disk ميده....
نميدونم مشكل از چيه ممنون ميشم راهنماييم كنين...
از كسي هم كه خريدم بازي رو پرسيدم ميگه همه نسخه هاي فيفا١٨ واسه كنسول ٣٦٠ همينجوري ان و اين مساله رو همه دارن. عجيب به نظر مياد اين حرف. ايا اينجوريه واقعا ؟؟؟
یعنی هیییچ کی نییییییسسسست بتونه کمکم کککننننهههههههههههههههههه هههه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :n03:
-
از نسخه های دانلودی که واسه فیفا 18 (PC) هست کدوم نسخه مناسب تره؟
-
سلام خدمت فیفا بازهای عزیز
نمی دونم تا حالا نسخه فیفا اولتیمیت رو دیدی یا خیر؟ اگر جزو اون دسته از کسانی هستید که ندیدینش معلومه تا حالا اورجینال خرید نکردید بازی فیفا رو ولی اگه همچنان امکان خرید اورجینال بازی براتون مهیا نیست من پیشنهاد می کنم نسخه فیفا موبایل 18 رو امتحان کنید که در واقع همون فیفا اولتیمیت تیم هست. این بازی بر روی اندروید و آی او اس الان داره غوغا می کنه و تمامی کسانی که فیفا اولتیمیت بازی می کنن تقریبا دیگه این بازی رو روی گوشی یا تبلت شون نصب کردند. اگر شروع کنید مطمئنم باشید که پشیمون نخواهید شد.
برای اطلاعات بیشتر به تاپیکی که توی امضام لینکش هست مراجعه کنید و دقیق بخونیدش. پشیمون نمی شید
-
بعد نصب آپدیت بازیم اجرا نمیشه،هیچ جا هم کسی در این باره توضیحی نداده،کسی میدونه دلیلش چیه
-
لیست بازیکنان کلاسیک فیفا موبایل
-
-
فیفا 18 همون 17 هست فقط رو رونالدو کار کردن
-
سلام
روی لپتاپ با رم 4 فیفا 18 بدون اشکال اجرا میشه؟
-
سلام چجوری کنسل میشه کرد حرکت بازیکن رو؟؟؟تو pes بازدن R1وR2 میشه کنسل کرد
بعد گل یه تایمی وقت میده شادی گلو انتخواب کنی و به چه طرفی بری میشه اینو برداشت؟؟؟