طرح مروارید 1 : 50 مگ + 50 گیگ ترافیک -----> 60000 تومن
دیگه آبونمان نداره
Printable View
طرح مروارید 1 : 50 مگ + 50 گیگ ترافیک -----> 60000 تومن
دیگه آبونمان نداره
من خودم ثبت نام کردم و 60 تومن ماهیانه ازم آبنمان گرفتن که واسه یک سالش شد 720 تومن.امروز فرداست که وصلش کنن(البته با توجه با سابقه خوش قولیشون بعید میدونم)نقل قول:
از سایت ثبت نام کردید یا حضوری ؟ کامل توضیح میدید مراحل ثبت نام و کل هزینه ها رونقل قول:
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
حضوری رفتم مخابرات جلفا.سرویس یک ساله 500 گیگ با یه آی پی استاتیک که اونم یک سالش شد 120 تومن.جمعا 1400 دادم.یه هفته بعدش پیمانکار اومد حفاری و از تابلو کافو 300 متر فیبر نوری رو تا دم ساختمان کشید.الان 2 ماهه امروزفردا میکنن که کارشناسشون از تبریز بیاد تا اتصالات رو جوش بزنه.مودم رو هم رایگان میدن.البته بهم گفتن سرعت 1 گیگ هستش ولی از اونجایی که اطلاعات فنیشون در حد نخوده فعلا نمیشه دقیق گفت
۱۴۰۰؟ یه میلیون و چهارصد ؟ ماشالله! سرویس ۵۰۰ گیگ یکساله تو سایت زده ۴۸۰ حالا با ایپی هم بگیم ۶۰۰ هزینه برگردان از سیم مسی به فیبرم زده رایگان. چجور حساب کردن واسه شما؟ بعد یه چیز دیگه شنیدم که کابل کشی تا در ساختمون به عهده شرکته فقط هزینه کابل داخل ساختمون با مااستنقل قول:
حالا این هزینه ها گفته شد یاد سرویس اینترنت گوگل فایبر تو امریکا افتادم سرویس 100 مگ 50 دلار در ماه و سرویس 1000 مگ یا یه گیگ 70 دلار در ماه هست !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا گرونه تازه دوستی دارم رومانی زندگی میکنه از شرکت rcs & rds سرعت 1 گیگ گرفته ماهی 10 دلار به پول ما ماهی 40 هزار تومان برای سرعت 1000 مگ .
تمام این سرویس ها هم نامحدود هستند اصلا این سرعت ها محدودیت حجمی یه چیز مسخره هست براشون. اونا کجا هستند و ما به کجا پیش میریم برای اینترنت مزخرفشون 700 هزار تومان و یک میلیون میگیرند بعد باید گیگ گیگ هم شارژ کنید:n15:
این سرویس چه جوریه؟؟؟
یعنی هر مشترکی که درخواست بده می یان واسش زمین رو حفاری می کنن؟؟؟
من چون واسه شرکت درخواست داده بودم و از لحاظ حفاری مشکلی وجود نداشت چون هنوز پیاده رو ها آماده نشده.واسه همین بیل بکو ظرف نصف روز تمومش کرد.ولی فکر کنم واسه مناطق دیگه مشکل پیش بیاد چون بیل بکو رسما پدر آسفالت و پیاده رو رو درمیاره
به نظر من براي مصرف كننده خانگي زود هنوز
هم گران هم نياز نداره
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
دوست گرامینقل قول:
همه جا حتی گوگل هم 300 دلار برای راه اندازی اولیه میخواد
میاد خودشون خونه رو هم فیبر کشی میکنن اینطوری بهتره شما که دارین این همه هزینه رو میکنین بهتره خودشون هم بیان فیبر کشی کنن
یه موقع اشکالاتی داشت خودشون بر طرف کنن بعد شما سخته بخواید پیدا کنید بیاد یه نفر براتون فیبرکشی ساختمون رو هم انجام بده
ولی با نامحدود بودن موافقم کامکست که فیبر هم داره میده با 2 گیگابایت سرعت هم محدودیت سرعت نداره
حداقل اینترنت داخلی روش نامحدود کنن عالی تر میشه
به گفته مخابرات قبل اجرای شدن فیبر قرار بود فیبر تا دم خونه برسون چی شد؟ چرا دارن پول میگیرن؟ حالا چون پهنای باند فلان اورده باید تا جای که جا داره ملتو تیغ بزنه؟ قرار بود برای کاربر خونگی تا دم در خونه فیبر بکشن و با هزینه خیلی ارزان اینترنت فیبر نوری بدن چی شد؟ وعده علکی بود؟ قرار بود طرح روی فیبر : یکساله با ۱۰۰ گیگ ترافیک ۷۰۰۰۰ تومان بشه ؟ چون کاربر خونگی اطلاعات تخصصی نداره از فیبر اینا هم تا جای که میتونن مردوم تیغ میزنن
Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
اصلاً به صرفه نیست وقتی ساعات رایگان نداره و حجمش انقدر کم و گرونه...
با سرعت 100Mbps حجم 100GB در عرض دو ساعت و نیم تموم میشه اگه کسی بخواد دانلود کنه lol
تازه هم دانلود محاسبه میشه هم آپلود!
تقصیر مردمه که فرتی از هرچیز گرونی استقبال میکنن تا گرونتر هم بشه.نقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
کسی اطلاع داره تو قم هست یا نه؟ کجا برم بپرسم؟
مخابرات منطقتون باید مراجعه کنیدنقل قول:
رومانی رو باورم نشد رفتم چک کردم دیدم از 10 دلارم کمتره :n04::n02::n02::n02::n02:نقل قول:
منم اینجا ماهی 45 میدم 1 مگابیت نا محدود :n02: تفاوت خاصی نداره 999 تا فقط:n08:
در ايتاليا هم اپراتور ودافون الان داره سرويسي كه شامل اينترنت فيبر FTTH با سرعت ١ گيگابيت و حجم نامحدود + تماس نامحدود تلفني به شماره تلفن هاي ثابت بين الملي + تماس نامحدود تلفني به موبايل در سطح كشور ايتاليا+ اگر مشترك تلفن همراه ودافون هم باشيد ١ گيگ اينترنت 4G ارائه ميده كه همه ي اينا براي فقط ماهيانه ٣٠ يورو اين قيمت شامل ٨٪ ماليات بر ارزش افزوده هم شده و قيمت نهايي محسوب ميشه.
توجه كنيد كه مقايسه كردن ارزش ريال و يورو كاملا غير منطقيه با اين حال براي ما ميشه ماهي ١٢٠ تومن -
حالا اگر شما به يورو حقوق بگيريد و به يورو هم خرج كنيد كاملا منطقيه اين قيمت پول يك وعده غذا رستوران در ميلان هم نميشه. ( هرچند بعضي از ماها حتي بيشتر از ١٢٠ تومن در ماه براي اينترنت هزينه ميكنند. يكيش خود من از يك ماه گذشته نزديك ١٤٧ تومن بسته از ايرانسل خريدم.
در ایتالیا فساد موج میزند و علت آن هم همین است. :jealous:نقل قول:
طرف اومده در مورد ایتالیا حرف میزنه شما میگی فساد؟ چه ربطی داشت؟ شما سعی کن دسمال کشی نکنینقل قول:
شما نگرفتی ایشون مسخره میکنه.نقل قول:
بابا قم مگه کلان شهر نیست چرا نمیده فیبر نوری اخه.خوب من چه کار کنم.عجب گیری افتادیم به خدا:n34::n34::n34:
قم؟ کلانشهر؟نقل قول:
وسعت و جمعیتش چقدره مگه؟
شهر های بالای یک میلیون (طبق تعریف ایران) کلان شهره.استان قم جمعیت زیادی نسبت به برقیه نداره ولی شهر قم تراکم جمعیتی بالایی داره.و هشتمین کلان شهره.نقل قول:
سلام. من 2 دفعه به 2020 زنگ زدم ثبت نام کردم ولی گفتن برگشت خورده و دوباره باید ثبت نام کنی. تو سایت مخابرات هم که رفتم واسه ثبت نامش شماره م رو وارد میکنم میگه امکان نصب روی این شماره نیست. چه جوریه باید برم مخابرات درخواست بدم؟ ما که چند ساله نمیتونیم اینترنت شرکتی بگیریم چون میگفتن خط روی فیبر نوریه اینترنت مخابرات داریم.
حالا شما بزار توی کلان شهرای اصلی بدن ببینیم چی از آب درمیادنقل قول:
فعلا که tdlte به نظر من ب صرفه تره
برا من پینگ مهمه که فیبر فقط خوبه.در ضمن طبق تعریف جهانی شهر های بالای 8 میلیون میشه کلان شهر که میشه فقط تهران توی ایران.پس اونای دیگه هم فرعی اندنقل قول:
اقا فیبر نوری مودمش کجا گیر میاد بریم؟؟؟ مودم vdsl فقط مخابرات میفروشه که اصلا نمیدونم چه برندی هست چه مدلیه؟ مودم های که ساپورت کنن vdsl ازکجا میشن فهمید؟ کجا میشه در مورد اطلاعات کسب کرد؟ تو گوگل سرچ کردم مثلا برند asus مدل n14u تو سایتش زده که ساپورت میکنه vdsl ولی چرا تو سایت های دیگه نزده
در کل له دنبال جای هستم که مودم های vdsl بفروشن
من الان با 512 کیلوبیت نامحدود مخابرات ماهی 80 90 گیگ دانلود می کنم اونم با ماهی 22 تومن
حالا بیام با سرویس 100 مگابیت ماهی 50 گیگ دانلود کنم تازه با قیمت 3 برابر!؟
سرویس پرسرعت لطفش به اینه که نامحدود باشه و بتونی هر چی میخوای دانلود کنی یا حداقل حجم بالا بدن مثلا ماهی 1000 گیگ نه ماهی 50 گیگ و هر گیگ اضافه هم 1500 تومن!! وگرنه حجم پایین و وبگردی معمولی که سرعت زیر 1 مگ هم کفایت می کنه
در ضمن ما چون منطقمون قیبر نوریه جز مخابرات از جای دیگه نمی تونم سرویس بگیرم و شنیدم مخابرات میخواد کم کم همه جا adsl رو جمع کنه و این vdsl رو جایگزین کنه؟
درست میگن؟
خب الان ببینید هر گیگ در طرح vdsl قیمتش ۷۶۰ تک تومان هست تو ایران توغع نامحدود نباید داشتنقل قول:
Asus DSL-AC52U دارم که قیمتش هم مناسبه. VDSL ساپورت میکنه و وایرلس AC750نقل قول:
بیا تلگرام mr_n4ser@نقل قول:
فرستاده شده از Lenovo K50-T5ِ من با Tapatalk
من روی بیش از هفت خط مخابرات تهران تست کردم و بر روی همه یک پیغام خطای مشخص داد "امکان نصب سرویس FTTH بر روی این شماره وجود ندارد"
کد:img.upload724.com/images/00228587121719812426.jpg
تمامی این خط ها هم فیبر نوری هستند و خاطرم هست که غیر از مخابرات، سرویس دهنده دیگری روش اینترنت نمیداد، با 2020 تماس گرفتم، گفتند که میتونند تلفنی درخواست رو ثبت کنند تا مخابرات امکان سنجی کنه، ولی وقتی گفتم توی crm مخابرات گفته امکان fttx روی این خط نیست، گفت احتمالا جواب مخابرات هم همین باشه و بهتره حضوری مراجعه کنم
بررسی خط برای سرویس fttx
کد:crm.tci.ir/ResourceInventoryManagement/FTTXCoverage/Index
البته برای بررسی تمام این امکانات روی خط خودتون باید یوزر بسازید در tci.ir که کاری نداره و سریع انجام میشه
کد:tci.ir/index.html#!/main/signup
حالا اگر حضوری به نتیجه رسیدم که حتما اینجا اعلام میکنم
ورود MTN به عرصه فیبرنوری ایران
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
شرکت MTN پس از اما و اگرهای زیاد به عنوان سرمایهگذار خارجی شبکه فیبرنوری با وزارت ارتباطات تفاهم نامه امضا کرده است.
ام تی ان آفریقای جنوبی پس از تجربه اپراتور دوم موبایل ( ایرانسل ) و مشارکت با شرکت راکت اینترنت آلمان در ایجاد استارتاپهایی چون زودفود، اسنپ، بامیلو و .... حالا روی شبکه فیبرنوری با اپراتور چهارم فیبرنوری به توافق رسیده است آن هم درست یک هفته پس از آنکه وزارت ارتباطات مجوز توسعه فیبرنوری را به رقیب آن یعنی شرکت مخابرات هم اعطا کرده است.
به نظر میرسد تمهید وزارت ارتباطات در جلب توجه ام تی ان ( که سالهاست در مورد سرمایهگذاری با ایرانیان نت مشغول مذاکره است ) با اعطای مجوز به مخابرات جواب داده و حالا بحث فیبرنوری نیز دارای دو متولی در کشور است.
مخابرات البته به دلیل داشتن زیرساختهای قبلی قطعا جلوتر از رقیب خود ایرانیان نت است اما به نظر میرسد این شرکت که در دولت احمدینژاد مجوز فعالیت گرفت با 300 میلیون دلار سرمایهگذاری مستقیم و 450 میلیون دلار سرمایهگذاری به صورت فاینانس بالاخره شروع به حرکت خواهد کرد هرچند این شرکت فرصت قابل توجهی را برای توسعه فیبرنوری در طی سالهای اخیر از دست داده است.
نکته قابل توجه در ارایه مجوز به توسعه شبکه به شرکت ایرانیان نت تمدیدانحصار این شرکت است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره نحوه سرمایهگذاری در این پروژه گفته است: ایرانیان نت شرکتی است که باید همه شهرهای ایران را پوشش دهد. هشت شهر از کل شهرها انتخاب شده که 49 درصد شریک خارجی و 51 درصد سهامدار ایرانی است.
واعظی با اشاره به انحصار ایرانیان نت بیان کرد: انحصار برای هشت کلان شهر بر اساس پروانه ای است که به ایرانیان نت داده شده است. ما این شرط را قایل شدیم که اگر ایرانیان نت بتواند سرمایهگذار بیاورد انحصارش را تمدید کنیم، بنابراین با سرمایهگذاری MTN این انحصار تمدید میشود. البته شرکت مخابرات با توجه به اینکه از ابتدا شبکهدار غالب بود و شامل این انحصار نمیشود.
این دو تا تاپیک نباید با هم ادغام بشن؟
چون به نظر میاد موضوعشون در راستای همدیگه باشه
نقل قول:
مشکلی نداره که
بدون ثبت نام هم میتونی ببینی تحت پوشش هستی یا ن
همون mtn تنها بود خیلی بهتر بود!نقل قول:
این ایرانیان نت بری تو سایتش حالت به هم میخوره مال 10 سال پیشه.
من خیلی وقت بود سایت این شکلی ندیده بودم!
ببین دیگه اوضاع شرکت و مدیریت و ... چطوره!
احتمالا تنها عملکردش هدر دادن و خوردن سرمایه mtn خواهد بود :n02:
ایرانیان نت متاسفانه از شرکتهای زمان ا.ن. که کلی پول هم هدر کردهنقل قول:
حفاری جایی احتیاج هست که سیم تلفن با تیر های چوبی هوایی رسیده باشه به خونه ها مثل امریکا . ایران که مخابرات همه جا زیر زمینی داره احتیاجی نیستنقل قول:
همین کلان شهر ما ، من یه روز تو روزنامه خوندم به بانک ها و موسسات دولتی فیبر میدن پس فرداش از خونه اومدم بیرون دیدم همین بانک کناری دارن دیش ماهواره ش رو جمع میکنند یعنی از همون زیر زمین بهش فیبر دادن بی سر و صدا و بدون حفاری و بیل کلنگ. یعنی همین الان هم خیلی جاها فیبر کشیدن منتها اینا فیبر دادن به خونه رو معادل سوسول بازی و غربی گرایی میدونند ..