اقا عاجزانه خواهش دارم يه مبدلps2 كه بتونه Harvest moon رو اجرا كنه بزاريد براي download
Printable View
اقا عاجزانه خواهش دارم يه مبدلps2 كه بتونه Harvest moon رو اجرا كنه بزاريد براي download
از اینجا دانلود کنید
games20.blogfa.com
مگه ساختنش طبق آخرين اخبار مبدلي كه مثل آدم Ps2 اجرا كنه نيست و اونايي كه هستن سوپر كامپيوتر مي خوان.(و اگه دقت كنين هيچكدوم ورژن 1 نيستند.)
سلام لطف کنید اگه شبیه ساز دریم کست رو دارین بزارین لینک مستقیم باشه بهتر منتظرم
سلام
لطفا یکی یه گیم شارک واسه Psx بذاره
سلام من می خواستم بدونم امولاتوری که بازی های xbox 360 رو اجرا کنه اومده چون اونایی که 360 دارن شاید دنبالش نباشن خیلی ممنون میشم که جواب خوبی بشنوم باید از الان اقدام کرد دو تا بازی بزرگ رو از دست ندیم که RE5 >A4 باشه
اگرم اجرا بشه با چه سيستمي؟نقل قول:
به اين فكر كردي؟
dualcore cpu4800 amd
ram 2 gig
giga vga 8500gt 512
فکر نمی کنم مشکل سیستم داشته باشم بازم اگر رم بخواد ادم اضافه میکنه
agha manam aval fekr kardam beram 360 bekharam chon GTA IV ro nemishe az dast dad vali hala ke ba emulator ham mishe bazi kard loftan age hast linke downloadesho bezarin:11:نقل قول:
بياين اينو امتحان كنيد emulator x360 ببينيد كار ميكنه يا نه!
تورنته«
کد:http://www.fulldls.com/torrent-games-38866.html
یکی از مشهور ترین کنسول های خانگی پلی استیشن دو از شرکت سونی می باشد که با گرافیک و دقت بالای خود در اجرای بازی ها یکی از محبوبترین کنسول های زمان خود و حال می باشد. برای اجرای بازی های زیبا و هیجان انگیز PS2 که معمولا به صورت dvd عرضه می شوند. حال شما را با نرم افزار آشنا می کنیم که بتوانید با نصب آن بر روی کامپیوتر شخصی خود و ویندوز ایکس پی بازی های PS2 را بدون نیاز به کنسول آن اجرا کنید. این نرم افزار با شبیه سازی PlayStation 2 یک محیط کاملا مجازی برای راه اندازی دی وی دی های بازی PS2 فراهم می کند و به شما امکان می دهد تا بیش از 90% این بازی های را بر روی کامپیوتر خود اجرا کنید. همچنین پشتیبانی از دو ورژن PSX2 و PSX2 SSE از دیگر مزایای مهم این نرم افزار می باشد. توجه داشته باشید که برای اجرای بازی های PS2 که نیاز به حافظه و گرافیک بالایی دارند باید سخت افزار مورد نیاز را داشته باشید ، به همین دلیل امکان دارد نرم افزار یا بعضی از بازی ها در کامپیوتر قابل اجرا نباشند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود باحجم5مگ
پسورد:کد:http://dl.kamyabonline.com/download/program/PlayStation%202%20Emulator%20-%20PS2%20to%20PC.exe
کد:www.kamyabonline.com
سلام اقا ما گفتیم ورژن جدیدشه نگو مال دو سه سال پیشه با ورژن جدید درست ران نمیشه چه برسه به این
فول ورژن epsxe رو ميخوام (ps1) با تمام بايوس ها و پلاگين
فكر كنم فولش حدود 30 40 مگ باشه
كسي لينك داره لطف كنه بده
سلام کسی برای تبدیل پی اس تو به کامپتر رو داره
ُلام..من یه سوال داشتم..من میخوام بازی کراشCrash که تو پلی استیشن اجا میشه رو روی کامپیوتر نصب کنم و بازی کنم..
اول اگه میشه یه شبیه ساز بدید که بشه این بازی رو نصب کرد
دوم اینکه با همون سی دی مخصوص پلی استیشن میتونم نصب کنم یا باید سی دی جدید مخصوص کامپیوتر بگیرم
اصلا بازی کراش برای کامپیوتر هست که نخوام با شبیه ساز بازی کنم؟
سلام به همه ی دوستان
چند پست عقب تر بچه ها در مورد این که از شبیه ساز برای Xbox360 استفاده بکنن صحبت کردن.
فقط خواستم یاد آور بشم که شما به هیچ وجه نمی تونید لذت بازی در Xbox Live رو با بازی انفرادی تجربه کنید و از اون گذشته اکثر بازی هایی که برای این کنسول میاد حدود 3 یا 4 ماه بعد برای پی سی هم میاد.
خوش باشید و موفق
دوستان کسی یه املاتور درست و حسابی برای psp نداره؟؟؟
بچه ها سلام من امشب شبیه ساز سونی 1 رو با تمام وصله های بدرد بخورش برتون میذارم
---------------------------
خودم الان دنبال یک شبیه ساز خوب برای نینتندو 64 میگردم!!!
من شبیه ساز wii را واسه pc می خوام !
من عاشق mario هستم و می خوام رو pc بازیش کنم . اصلا شبیه ساز wii پیدا می شه ؟
♥سپاهان♥
دوستان شبيه ساز ايكس باكس 360 يا پي اس 3 براي پيسي اومده يانه ؟
سلام !نقل قول:
فروش اسنثنايي xbox 360 :
xbox arcade : 400.000
xbox premium : 490.000
xbox elite : 610.000
شماره ي تماس : 09126193207
تبریک می گم که به جمع ما پیوستی ...
اما اینجا تبلیغات ممنوعه...!
لحظات خوشی را برات آرزو می کنم ........♥
من میخواستم بدونم با چه شبیه سازی میتونم بازیه fatal frome رو اجرا کنم ؟
همچنین لینک دانلود بازی رو هم میخواستم ؟ ( لینک مستقیم )
در ضمن من بازیه نورهود پلی استیشن رو گرفتم ولی با برنامه شبیه ساز باز نمیکندش با چه برنامه ای می تونم بازش کنم ؟
اگه لینک دانلود نورهود رو هم بذارید ممنون میشم چون الان دیگه سی دیشو ندارم ....
با تشکر فراوان
یکی جواب مارو بده دیگه .....
در ضمن برای ps 3 شبیه ساز وجود داره ؟
برا ds هم یه emulator وجود داره که بدک نیست، ولی حال نمی ده. به نظر کلا emulator ها به درد نمی خورن. هر کنسول باید به شکل خودش بازی بشه.
خیر . هنوز برای این کنسول امولاتوری ساخته نشده.نقل قول:
در ضمن برای ps 3 شبیه ساز وجود داره ؟
یه شبیه ساز می خوام که 100% بازی پی اس دو رو اجرا کنه
سلام
تاپیک خوبیه
باید بگم که برای کنسول های نسل هفتم شبیه ساز وجود نداره
شبیه ساز برای Ps2 می خواستم همراه با Bios و هر چیزه دیگه که لازمه.
آيا براي psp شبيه ساز كه بدون دردسر بازي هاشو اجرا كنه وجود داره اگه هست با چند تا بازي لينك كنيد
سلام من با شبيه ساز pcsx2 9.4 بازي MORTAL KOMBAT:DEADLY ALLIANCE رو اجرا كردم ولي بازي خيلي آهسته بود تنظيماتش رو هم دستكاري كردم ولي زياد فرقي نكرد اگه كسي ميدونه چطور اين بازي رو يه ذره بهتر اجرا كنم كمك كنه
آقا چي شد كسي جواب مارو نداد:41:
شبیه ساز برای پلی استیشن دو Ps2 وجود داره؟
اگر وجود داره چه سخت افزاری نیاز داره برای نداشتن مشکل برای اجرای بازی ها؟
سلام
یه چیز جالب بگم من تنها بازی پلی 1 که نتونستم اجراش کنم پارازیت ایو 2 بود :18:
نمیدونم قضیه چیه شاید فهمیده ما علاقه داریم خودشو لوس کرده اگه کسی هست کمک کنه ممنون میشم
در ضمن من با وی جی اس کار میکنم خیلی توپه
تورو به خدا کمک یه مبدل درسته حسابی ps2 بذارید برای دانلود در ذمن موقع اجرای بازی dont sent هم نده
اقا تا حالا اصلا کسی تونسته بازی ps2 رو روی کامپیوتر اجرا کنه؟
اگه اره از چه برنامه - بایوس استفاده کردید و کدوم بازی؟
ما که از هر کی پرسیدیم گفت نتونستم
دوست عزیز لازم نیست هزاران پست برای گرفتن جواب روانه ی این تاپیک بکنید ... برای اجرای بازیهای ps2 روی کامپیوتر باید سیستم بسیار قوی با cpu دو هسته ای داشته باشید. وگرنه یا اجرا نمیشه یا موقع اجرا dont send میده و یا صفحه سیاه میشه و ... .نقل قول:
چرا، شدنش که میشه.نقل قول:
شما به این لینک برید و تمامی فایل ها رو دانلود کنید. به احتمال زیاد میشه :
موفق باشید
ممنون دوست عزیزم یه بازی رو که راحت بشه اجراش کرد رو هم اگه می شه معرفی کننقل قول:
سلام
جالبه اینهمه بازی خور کسی تا حالا پارازیت ایو بازی نکرده ؟
من شماره 1 اجرا کردم بازیم کردم امما 2 دموشو نشون میده بعد تو بازی نمیره
یه پتچ ازش اومد که توی پچ جدید یه گزینه مخصوص پارازیت ایو درست کرده بودن:27:
برای اینکه بفهمید این نرم افزار کدوم بازیها رو خیلی خوب، خوب، بد و یا اصلا اجرا نمیکنه، به این سایت برید و از منوی بالا از حرف A تا Z موجود هست و میتونید اسم بازی رو سرچ کنید :نقل قول:
موفق باشید
ببخشید، هنوز هم برای Psp هیچ شبیه سازی روی کامپیوتر نیومده؟
راستی، من یه بازی Snes رو Dl کردم ولی یک عالمه فایل بود و نمی دونم باید چجوری روی Dsم اجراش کنم. اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.