100 درصد نوع آداپتوریش مثل d-100 اینام وارد میشه و احتیاج به این نیست که دنبال اداپتوری کردن این باشیم، منتها یه مدت طول میکشه، مثل یکی دو ماهنقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Printable View
100 درصد نوع آداپتوریش مثل d-100 اینام وارد میشه و احتیاج به این نیست که دنبال اداپتوری کردن این باشیم، منتها یه مدت طول میکشه، مثل یکی دو ماهنقل قول:
تجربه همچین سرعتی برام جالب بود، باورم نمیشد یه روزی تو ایران ببینم . ولی برام مزیتی نداره دیگه چیزی نیست که از اینترنت بخوام دانلود کنم ... :n02:نقل قول:
نه فیلم اکشنی نه سریال درست درمونی جنگی ... هیچی نیست که بخوام دانلود کنم ( مگر اینکه الکی بذارم یه چیزی دانلود بشه بعد دوباره پاکش کنم):n08:
واقعا همینطوره که شما می گی...فکر کنم اکثر دانلود بازا دگه هذرچی دانلود بوده زدن و دیگه ارضا شدن:n01:نقل قول:
سرعت اینچنینی الان دیگه بیشتر ب درد دیدن ویدیوهای آنلاین می خوره
کی به دست آورده؟خودتون؟نقل قول:
مدلشو نتونستین بفهمین؟
والا منم زیر و روش کردم هیچ نوشته از سازندش نیست مگر اینکه مودم باز بشه
چون از لحاظ نرم افزاری یا همون فریم ور ایرانسل هیچ ردی از سازندش نگذاشته
از پشتیبانی آنلاین سایت yello دات irنقل قول:
سلام
دوستانی که این مودم رو خریدین لطفا تست بگیرید :)
با تشکر
دوستان دیشب این مودم رو به راحتی باز کردم - خوشبختانه باتریش قابل تعویضه
کسی نمیدونه مودم جدید CA60 ایرانسل از کدوم شرکته و چطور میشه انلاکش کرد ؟ موقعی که سیم همراه اول رو میذارم یه کد 8 رقمی میخواد
دیشب مودم روباز کردم - هیچ رد و نشونی از مارک سازندش نیافتم جز اینکه روی بردش نوشته بود ASKEY – WWRC051
خواهشا اگه کسی راهی داره بگه تا من تست بکنم
سلام فکر کنم این مودم ساخت کشور تایوان یک کاتالوگ هم دارم فکر میکنم مربوط به این مودم باشد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی خیلی ممنون بابت اطلاعاتی که دادیننقل قول:
نقل قول:
دقیقا همینه
اینم سایتش
اگه این جوری باشه فکر نکنم امیدی به آنلاکش باشه. چون حتی یه فیرمور و آپدیت هم تو سایتش واسه هیچ کدوم از مدلاش نداره! :n14:
از لیست خرید من خارج شد. منتظر مدل آداپتوری می مونم شاید اون از برند معروف تری باشه و بشه یه کارایی روش کرد. فقط امیدوارم نخواد واسه مدل آداپتوریشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیاره!
سلام مودم ca60سیم کارت مخصوص ایرانسل می خواد مثل z6000یا هر سیم 4gایرانسل روش کار میکنه؟
هر سیمکارت ایرانسلی بجز TD-LTE ایرانسلنقل قول:
سلام
روی این مودم میشه مک ادرس تعریف کرد ؟ چون یه همسایه داریم خواب و خوراکش اینه که شبکه های وای فای اطراف رو با برنامه های اندروئیدی گوشیش هک کنه. آیا میشه مک گذاشت روش یا خیر ؟
بله دارد اما بهتره wpsمودم رو خاموش کنید دیگه قابل هک شدن نیستنقل قول:
دوستان به نظرتون امکان داره به همین زودی یه مدل جدیدی بیاد یا فعلا همینه ؟؟
قیمتش یکم بالاس
فعلاهمین رو استفاده کن بقیش رو خدا کریمهنقل قول:
بالافرض مثال تکنولوژی جدید هم بیاد . فکر کردی هزینش کمتره ؟ خب صد البته همه چیزش گرونتر میشه
بحث پوشش شبکه رو هم داریم به نظرت چقدر طول میکشه تا همه جا رو پوشش بده ؟
در کلام اخر هم بگم قیمت مودم 4.5 هم زیر پونصد تومن نیست تو بازار فعلا . ولی ایرانسل داره با مبلغ کمتر میده .
با همه این تفاسیر تو خریدش شک نکن
نقل قول:
این مودم قطعا بعد از 2 ماه ارزونتر میشه
دوستان این مودم با باتری کار میکنه و نیاز به برق نداره؟
باتری قابل تعویض داره و چه نوعی هست؟
اگر امکانش هست یک عکس از باتری بذارید
ممنون
اگه نگران قیمتی که مبحث فرق میکنهنقل قول:
تا دو ماه کی زندست کی مرده
تو ایران هر چی بخری بعد یه مدت دست دومش رو بیشتر از قیمت خریدش میفروشی
شایدم به قول شما ارزونش هم بشه ولی اینو بعید میدونم اخه یه مودم تی پی لینک 4G الان 400 قیمت داره چه برسه 4.5G
دوستان من یه مشکلی با مودم CA60 پیدا کردم - خواهش میکنم اگه کسی این مودم رو داره بررسی کنه
از همون اول بهش شک کردم
شب که واسه دانلود نامحدود تنظمیش میکنم ازطریق وای فای به کیسم متصل میشه - ساعت دو هم شروع میکنه به دانلود - ساعت پنج که میام ببینم چند گیگ دانلود کرده - متوجه میشم مودم وسطای کار خاموش شده و شارژ باتری نداره
دو شب این شکلی شد - تااینکه شب سوم مودم رو به پاور بانک متصل کردم - بعد دیدم که مودم دیگه خاموش نمیشه و شارژ هم کم نمیکنه
الان دیشب مودم رو فول شارژ کردم و ساعت دو صبح بدون پاور بانک استارت دانلود رو زدم - ساعت پنج صبح اومدم بش سر زدم دیدم باز وسطای کار خاموش شده
در ضمن - دکل ایرانسل در صد متری ماست به اضافه اینکه یکی از وای فای ها رو خاموش کردم گفتم شاید به خاطر اون باشه ولی باز بی تاثیر بود
اینم بگم در حالت غیردانلود شبانه - مودم به راحتی کار میکنه و ساعت های زیادی دووم میاره
مگه کابل اتصال به لبتاب یا پریز برق نداره ؟؟نقل قول:
شایدم تنظیمات به خواب رفتن داره
از طریق کابل به کیس اتصال پیدا میکنه - اما اون موقع چون مودم تو اتاق هستش سرعت کمتر میشه - فلذا مجبورم مودم رو کنار پنجره بذارم تا سرعت بیشتری بهم بده - ناگفته نمونه به فکر اتصال مودم با سیم افزایشی به کیس بودم - اما این مودم روی کابل سه متر جواب نداد و فقط تا یک و نیم متری جواب دادنقل قول:
بعید میدونم تنظمیات خواب داشته باشه - چون چند شب وقتی به پاور بانک متصل بود یک بارم خاموش نشد
احتمالا فقط زير دانلود پلاس فعال ميشهنقل قول:
پلاس متاسفانه مصرف زيادي داره
يكي از اشكالات مودم هاي باتري خور همين مورد
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
مرسی عزیزمنقل قول:
اخه من قبلا گوشی A7 2016 داشتم که باتریش 3300 بود - توی دانلود سه ساعته بیشتر از 15 یا 20 درصد کم نمیکرد - البته با کابل
ولی این مودم باتری 2500 داره چرا باید خاموش بشه اخه
قطعا مشکل ظرفیت باتری نیست، و احتمال زیاد یه زمان standby داره، اگه مطمئنی نداره، پس مودم یا باتریش مشکل داره، سریع عوضش کننقل قول:
یکی از دوستام همزمان با منم مودم خرید - الان بش زنگ زدم گفت اره - مال اونم همین طوریه
بچه ها یه چیز دیگه - صبح که بیدار میشم و میبینم مودم خاموش شده بعد که روشنش میکنم متوجه میشم که دو خط باتری داره و دقیقا مسله این است چرا این طوریه ؟
به قول شما شاید تنظمیات خاصی داره و ما سر در نمیاریم
از صفحه تنظیماتش کلا عکس بذار همه ببینن بتونن نظر بدننقل قول:
توی این لینک عکس رو ببین قسمت وایرلس گزینه time داره پیشفرض روی 10 دقیقه هست
uupload.ir/view/gej8_console3.jpg
شاید این باشه چون من این مودم رو ندارم
از کابل افزایشی یو اس بی تری استفاده کننقل قول:
معمولا مودمها فقط در صورتی که idle باشن وای فایشون خاموش میشه
ضمنا توی حالتی که دکل توی فشار باشه نوسان زیاد میشه و باتری هم بیشتر مصرف میشه
به هر حال اینکه مودم در حالی که باتری شارژ داره، خاموش میشه مساله عجیبی هست
احتمالا" باطریش نمیتونه جریان کافی رو برای حالت 4G پلاس فراهم کنه یا ممکنه باطریش خراب باشه.
نه این خاموشه، فعال نیست، از wireless network و internet و advance settings بعکسنقل قول:
طبق آخرین تستی که انجام دادم - این مودم در حالت فول شارژ و زیر دانلود فورجی پلاس با سرعت 55 مگابابیت بر ثانیه و وصل شدن از طریق وای فای بیشتر دو ساعت دوم نمیاره - یعنی زیر دوساعت شارژش تموم میشه - خوب و بدش رو دیگه نمیدونم دیگه قضاوت با شما
حالا یه چند تا سوال داشتم - فرق وای فای 2.4 با 5 چیه ؟ از لحاظ سرعت - برد و مصرف باتری چطور مقایسه میشن ؟
MTU رو میشه به عدد دیگری تغییر داد ؟ آیا تاثیری هم داره
اینم عکس هایی از کنسول مودم - هر جا رو باعلامت قرمز زدم - یعنی از اون قسمت اطلاعی ندارم و ممنون میشم کسی اون قسمت ها رو توضیح بده
Network modeنقل قول:
تو wireless mode بذار رو ac و n، تا سرعت بیشتری بگیری، یا مودمو با کابل به کامپیوتر وصل کن
چرا موقع دانلود نمیزنید به شارژ؟ هر مودمی هم باشه موقع دانلود اونم 4g+ باتری زود تموم میشه.نقل قول:
قبلا بدون این مودم سرعتتون چقدر بود؟ موقع دانلود تو نمایشگر مودم میزنه 4g+ ? [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
خب این طور باتری خراب میشه - در ضمن امروز باتریش رو در اوردم - متاسفانه بدون باتری روشن نشد
قبلا مودم معمولی ZTE 910 داشتم - دانلودم روی 3 تا 4 مگابایت بود - ولی اون با اینکه باتریش 2300 بود و لی بیشتر اینا باتری نگه میداشت
نقل قول:
ترجمه گوگل متن روی چیپ به دو ورژن متفاوت زبون چینی
یکی از دوستام از راستین بازار انتن سفارش داده بود - چند بار ازش استفاده کردم - رضایت بخش بود برام
متاسفانه بعد از چند بار استفاده سوکت انتن درون مودم از جاش کنده شد- خودم که تعمیرکار هستم به هیچ وجه نتونستم سوکت رو مجددا سر جاش برگردونم چون کلا از مدار کنده شده بود - بعد این مودم یه طوری طراحی شده که انتن فابریک خود مودم ابتدا به سوکت انتن خارجی میره ازاونجا جمع میشه و بعد به چیپست مودم میره - یعنی اگه سوکت انتن خارجی از مدار در بیاد عملا مودم هیچ گونه سیگنالی در یافت نمیکنه - خلاصه همین بلا که سر ما اومد و با کنده شدن سوکت از مدار سینگال مودم بلکل خوابید و با سیم کشی کارم راه افتاد
نکته مهم : دوستان یه کار ساده بتون میگم انجام بدید تا این بلا سرتون نیاد - قاب بالای مودم رو باز کنید و روی سوکت آنتن خارجی چسب حراراتی بریزید تا عمری بشه - باز تاکید میکنم فقط چسب حرارتی - از چسب های دیگه من جمله 123 به هچ وجه استفاده نکنید
همون طور که می دونید این مودم زیر دانلود فورجی پلاس از طریق وای فای بیشتر دوساعت دووم نمیاره و عملا همه از کابل برای دانلود استفاده میکنید - پس برای محکم کاری دوره سوکت شارژ چسب حرارتی بزنید تادیگه خیالتون راحت بشه حین استفاده اسیبی بهش نرسه
چسب حرارتی خوبیش اینه که چسبندگی عالی داره و بعد اگه خواستید میتونید اونو در بیارید
سوال اول : فرق این دو تا آنتنی که علامت زدم چیه - کلا کارشون چیه ؟
سوال دوم : از اونجایی که سوکت انتن از جاش کنده شد و عملا هیچ راهی برای جا سازی کانکتور قدیم و جدید وجود نداره تصمیم گرفتم یه دونه سوکت جدید طراحی و جا سازی کنم - تو این عکس مشخص کردم مسیر سیم کشی به چه طریقی هست اما موندم سیم رو به کجا لحیم کنم ؟
به برد سبز رنگ یا به آنتن خوده مودم
ممنون میشم نظرتون رو بگید
سلام دوست گرامی وقت بخیر
سوکت آنتن این مودم سه پایه داره که به این شرح هست:
پایه اول همون چپ و راست هست که باعث میشه سوکت رو نگه داره که شما میتونید از پایه سوم کلید ریست که سمت سوکت آنتن هست استفاده کنید
مغزی این سوکت دو تا پایه داره که یکیش به وسیله اون مسیر مویی به زیر قسمت ایزولاسیون میره و پایه بعدی هم به اون مسیر مویی به سمت چپ برد همون قسمتی که نوشته ant-main وصل میشه
به طور کلی یک پایه میشه پایه سمت سوکت آنتن کلید ریست و برای پایه دوم هم دو مسیر مویی رو به هم وصل کنید که میشه مغزی سوکت آنتن
که با وصل کردن دو قسمت مویی روی فیبر مدار چاپی شما میتونید دوباره سیگنال داشته باشید