مگه خونتون کجاست که هشت ساله آنتن نمیدهنقل قول:
Printable View
مگه خونتون کجاست که هشت ساله آنتن نمیدهنقل قول:
سمت دانشگاه علم و صنعت
خیلی جالبه همراه اول اس ام اس میده تا ماه اینده مشکل شما حل میشه بعد سر 2 ماه زنگ میزنن میگن حل شد میگم نه... بعد دوباره یه اس ام اس دیگه میاد تا 2 ماه اینده به دلیل تغییرات مشکلتون حل میشه.....
همین منوال چند ساله میره جلو خیلی باهالهههه
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
سلام. بنده و چندین نفر دیگه از مشترکین آسیاتک (بابت زودتر از موعد اجرا کردن مصوبه 253 و . . .) شکایت کردیم. جواب شکایتها بدون اطلاع رسانی میاد(بدون پیام و تماس و . . .). خودت سرنزنی به سایت 195 و با کد رهگیری پیگیر نباشی متوجه نمیشی که چه زمانی شکایتت رو بستن!
اپراتور 195 تماس گرفتم گفتم چرا شکایت رو بدون اطلاع رسانی بستید، متاسفانه جواب محترمانه ای ندادند و گفتند باید مجدد ثبت شکایت کنید.
تجربه ما که تا به الان خوب نبوده، زمان رسیدگی هم طولانی هستش. بیش از یک ماه هستش هنوز هیچی مشخص نشده. با اینکه مدارک و مستندات واضح و روشن است.
منم از شركت اسيا تك به دليل حذف بسته هاي كم حجم شكايت كردم نتيجشو همينجا براي دوستان ميذارم
حدود ۲ سال بود که مشکل آنتن دهی ۳جی و ۴جی داشتیم.
چند بار هم با ایرانسل تماس گرفتم و بهشون گفتم، هر دفعه زنگ میزدن و آدرس دقیق میگرفتند ولی تهش هیچی به هیچی!!!
روزای آخر اسفند شکایت ثبت کردم، ایرانسل تو عید تماس گرفت که آیا مشکل حل شده یا نه، منم مسافرت بودم و خبر نداشتم.
الان که برگشتم میبینم آنتن کامل ۳جی دارم و سرعتش هم خیلی بهتر از قبل شده.
البته من قصد دارم شکایت رو ادامه بدم تا نسل چهارم هم درست کنند. شکایت واقعا جواب داد!!!
خيلي عاليه اين سامانه 195 امروز باهام تماس گرفتننقل قول:
من از شركت اسيا تك شكايت كردم به دليل حذف بسته هاي كم حجم و اجبار مشتري به خريد حجم بالا امروز تماس گرفتن و گفتن مشكل رو پيگيري ميكنيم
یک ماه از درخواست تجدید نظر میگذره هنوز نوشته درخواست شما در حال پیگیری است
دوستان مخابرات سرویس با اسم 8 مگ به من داده ولی پهنای باند خط تو مودم رو گذاشته رو 4 مگ
زنگ میزنم پشتیبانی میگه دست ما نیست . 195 کاری میکنه تو این زمینه ؟
بستگی دارهنقل قول:
اگر خطتون 8 مگ کشش نداره خب درست میگه و نمیتونه کاری کنه و شکایت در سامانه فایده ای نداره
باید ببینید استاتوس مودم حداکثر پهنای خط رو روی چند مگ تشخیص داده
اگه سرویس کم سرعت زیر 1 مگ داشته باشیم می تونیم از طریق مودم بفهمیم خطمون تا چه سرعتی کشش داره؟ از کدوم قسمت و اصطلاحش چیه؟نقل قول:
مودم به مودم فرق دارهنقل قول:
شما بگردید دنبال اطلاعاتی مثل SNR
اونجا معمولا مودم ها میزنن که خط تا چند مگ کشش داره
از لحاظ کشش خط مشکلی نداره . الان رو 4 مگ snr 23 هستنقل قول:
پشتیبانی مخابرات میگه ما دسترسی نداریم پهنای باند خط رو بزاریم پایین/بالا تر
مخابرات رو نمیدونم پشتیبانش چطوری هست اما اگر خودش نتونه پشتیبان برتر،(یعنی یک پشتیبان بالاتر از این پشتیبانی که با شما صحبت میکنه)میتونهنقل قول:
من که پارس آنلاین دارم گاهی پشتیبان لایه بالاتر دستش تو این مسائل بازتر هست تا کارشناس لایه پایین
این یک مسئله
مسئله دیگه اینه که شما اگر پول سرویس 8 مگ دادید وظیفه شو خط رو روی 8 مگ بندازه،و اگر خط روی روی 8 مگ نمی اندازن،میتونید بابتش شکایت کنید تو سامانه چون پول سرویس 8 مگ رو دادید نه سرویس 4 مگ
این عکس قسمت status مودم هست جایی که snr توش بود:نقل قول:
مدل مودم 2750u dlink
حالا کشش خط کدومه؟
اون 576 که سرعت خود سرویس 512 هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما فاصلت با مرکز مخابراتی چند متر؟میرایی خط خیلی خوبه 5.5 این یعنی فاصلت با مرکز مخابراتی خیلی کمهنقل قول:
نکته دوم:mode رو روی g.992.1 گذاشته شده ،بگردید در مودم و اونو روی g.992.5 بذارید یعنی روی adsl2+ تا پهنا بره بالاتر
3-خود مودم تخمین زده تا 9 مگ کشش داره اما به نظرم با این نویز و میرایی خط بیششتر از 9 مگ هم کشش داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
http://itmon.cra.ir/Satisfaction/Participate
من شکایت کردم از همراه اول بخاطر هزینه خدمات مبتنی بر محتوا که من اصلا برام فعال نیست اما روی قبضم میاد!
هنوز کاری نکردن! به بالاترین قسمت سازمان هم رفته پرونده!!!
محتوای مخفی: ax
نقل قول:
ببخشید یه سوال !
شما کدوم منطقه و استان هستید ؟
والا ما هر چی شکایت کردیم تو همون مرحله اپراتور گیر کرده .. دیگه به سازمان و اداره بازرسی منتقل نشده .. عجیبه :n36:
من تهران هستمنقل قول:
بعدشم دوست من خودت ميبيني از اون موقعي كه شكايت كردم هنوز كه هنوزه كسي جواب نداده و ميشه گفت فرقي بين من و شما نيست
Sent from my iPhone using Tapatalk
من الان چند روزه شکایت ثبت کردم هنوز درحال برسیه!!!
باید 14 روز رد بشه تا به قسمت بالاتر ارجاع بدننقل قول:
محتوای مخفی: 1
با سلام من نت 8مگ از مخابرات گرفتم که سرعت دانلودش 200 کیلوبایت بود شکایت کردم بعد ده روز البته چون تعطیلات عید بود تغییرات رو روی خط اعمال کردن و الان سرعت دانلود 1مگ و تو اوج به 1.4 مگ رسیده
سامانه خوبیه رسیدگیشونم عالیه
چند روز پیش از ایرانسل به دلیل عدم پایداری فورجی و سویچ به تریجی شکایت کردم دیذوز کلا اینترنت ایرانسل قطع بود الان که نگاه میکنم تو بدترین نقطه فول آنتن فورجی دارم سرعتم چند برابر شده، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تست همین الان
سلام دوست عزیز . منم مشکلم با مخابرات مثل شماست . شکایت کردم سایت 195 بعد چند روز این پیام اومد :نقل قول:
با سلام احتراما به استحضار ميرساند طي بررسي به عمل آمده سرويس مشترك مشكلي نداشته و به دليل عدم پاسخگويي مشترك موفق به برقراري تماس با مشترك نشده ايم
به من زنگ نزدن . به شما زنگ زدن که سرعت خطتون رو بردن بالا ؟
نتیجه ادامه دادن شکایت:نقل قول:
امروز کارشناس ایرانسل اومد داخل خونه و تست کرد.
گفت باید برم چندتا کوچه بالاتر و پایین تر هم از داخل ماشین تست بگیرم تا مشخص بشه کدوم آنتن bts رو باید تغییر بدیم.
ببینیم چی میشه.
کدوم شهرید شما؟
البته مخاطب پستتون مشخص نیست، ولی چون بعد از پست منه فکر کردم شاید با من باشید.نقل قول:
من تهرانم.
سلامنقل قول:
راستش هر روز زنگ میزدن ولی چون من سرکار بودم نمیتونستم جواب بدم ولی از شانس خوبم بدون تماس حلش کردن و بعدش دوباره تماس گرفتن که ببینن حل شده یا نه!
اگه سرعت 8مگ گرفتی سرعت دانلودت نباید زیر 600 باشه
اگه زیاد نگذشته درخواست تجدیدنظر بده یا شکایت دوباره بنویس
من عید شکایت کردم چند بار از همراه اول پیگیری کردن ولی مشکل حل نشده
به موبایلی که دادم که مطمعنم زنگ نزدن مگه به تلفن خونه زنگ زده باشند که ممکنه نبودیم جواب ندادیمنقل قول:
تجدید نظر دادم ببینم چی میشه دوباره
یک ساعت پیش از همراه اول با من تماس گرفتن و گقتن که من با کلیک بر روی یک لینک! سرویس هب جیرینگ رو فعال کردم!!!که من مطمئن بودم این حرف اشتباه هست و با لینک سرویسی فعال نمیشه.گفتن حالا ما چون میخوایم شما ناراحت نباشید،بهتون بسته مکالمه میدیم و منم گفتم بسته مکالمه به درد من نمیخوره و بسته اینترنت به من بدین.اونا هم 3 بسته یک گیگ ،مجموعا 3 گیگ به من دادن و بصورت کد برام ایمیل کردن و در نهایت شکایت بسته شدنقل قول:
مجموع مبلغی که روی قبض این 2-3 ماه اومد کمتر از 11000 تومن شد و با این بسته ها جبران شد
نشون داد که شکایت نتیجه میده البته اگه همراه با مستندات باشه
اینم تصاویر:
محتوای مخفی: نتایج شکایت
من از شرکت پست شهرمون بابت تاخیر مرسوله شکایت کردم . کاری بهشون کردن الان فقط ریس پست نیومد در خونمون بگه رضایت بده . البته من از مامور تحویل شکایت نداشتم چون اونا فقط تحویل میگیرن و تحویل میدن . من از اداره شکایت داشتم . خلاصه پای بیچاره رو وسط کشیدن و من رضایت دادم . و مقامات بالا همیشه کارگر بدبخت رو وسط میندازن.
فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk
نقل قول:
این قضیه هم واسه منم اتفاق افتاده..
شاید اداره ایی که واقعا از لحاظ شکایت ها ، واکنش جدی نشون بده همین اداره پست هست ..
دو ماه پیش شکایت کردم ، پس فردا ش دیدم 2 نفر اومدن دم در با یه برگه رضایت نامه + قبوض چندین ماهه تلفن مون :n08:
دوستانی که توی سایت 195 شکایت میکنید اما نتیجه نمیگیرید،شکایت خودتون رو از سازمان بازرسی کل کشور پیگیری کنید
دقت کنید اگر اول کار برید توی سایت بالا شکایت کنید،بایگانی میشه و پیگیری نمیکنن دیگهکد:shekayat.bazresi.ir
در این سایت بازرسی ، شکایت چه نوع از ادارات رو میشه ثبت کرد ؟نقل قول:
من تو سایت 195 از ایرانسل بخاطر نداشتن پوشش 4g و گذاشتن نقشه پوششی دروغین شکایت کردم (حدود چهاردهم فروردین). امروز از ارتباطات زیرساخت اومدن و تو کوچه و خونه به مدت چهار ساعت تست گرفتن. البته تست کیفیت سرعت 3G!!!
میگم من از نداشتن پوشش 4G شکایت کردم نه کیفیت سرعت 3G. هیچی نمیگه.
آخرش یه برگه رضایتمندی از سرعت و کیفیت 3G بهم دادن و من پر کردم که برن هی گورشون رو گم کنن.
اینم از شکایت.
شهر: کرمانشاه.
:n04:
سلام
من چند روز پیش میخواستم خطم از شرکت های وب تخلیه بشه و با های وب تماس گرفتم و درخواست تخلیه دادم و گفتن 48 ساعت دیگه همکاران تماس میگیرن و شما تایید کنید تا تخلیه بشه و بعد از نزدیک 2 روز از های وب تماس گرفتن و میخواستن به زور من بمونم که گفتم فقط تخلیه و گفت باشه شنبه میفرستیم نامه مخابرات برای تخلیه. گفتم چرا فردا که پنج شنبه هست نامه تخلیه نمیدین مخابرات گفت پنج شنبه ها نیستن :n23: گفتم باشه همون شنبه نامه تخلیه بفرستین
شنبه شد ساعت نزدیک 11 صبح و تماس گرفتم که نامه تخلیه فرستادین مخابرات برای تخلیه؟! اپراتور گفت خیر نفرستادیم و شما عجله نکن کارهای اداری داره انجام میشه و 14 روز زمان میبره تا تخلیه بشه خط شما و بتونید از شرکت دیگه اینترنت بگیرید. منو میگی:n04:
خلاصه ساعت 11/30 دقیقه رفتم سایت 195 و ثبت شکایت کردم از های وب
ساعت 12 از شرکت های وب تماس گرفتن که شما شکایت کردین گفتم بله چرا خط منو میگید 14 روز زمان میخوتد تا تخلیه بشه مگه میخواین کوه دماوند جابجا کنید
گفت نه اینطور نیست الان برای شما نامه میزنم و پیگیری میکنیم از طرف شرکت و تا عصر تخلیه میشه خط شما و تماس میگیریم به شما اطلاع میدیم. منم گفتم باشه
ساعت 15/30 از های وب تماس گرفتن و گفتن ما نامه فرستادیم به مخابرات و با پیگیری های ما خط شما کامل تخلیه فیزیکی شد و میتونید از هر شرکتی میخواین اینترنت بگیرین
و لطفا شکایت خودتون پس بگیرین. منو میگی :n04:
در اخر بگم اصلا فکر نمیکردم در ایران همچین سازمانی (195) باشه که در این حد و با این سرعت بتونه مشکلات مردم حل کنه و واقعا خسته نباشید میگم به کسی که پایه گذار 195 بود و به مدیریت قوی که الان داره افرین
ظاهرا فقط زورشون به ایرانسل نمیرسه شکایت من که هنوز در دست بررسیه[emoji17]
فقط برای پیگیری تخلیه ADSL روشون حساب کن و لا غیر :n21:نقل قول:
من سال قبل(94)اخرای سال سرعت افتضاح شده بود و کل منطقمون نت مخابرات افتضاح بود.شکایت کردیم چن نفری تو سایت 195 از دو روز بعد شکایت پیگیری هاشون شروع شد و یه ماه بعد پهنای باندو افزایش دادن و از اون موقع تا الان خداروشکر مشکلی نداریم.در کل 195 تو ایران خوب حواب داده از نظر پیگیری شکایتهای مردمی در مورد ارتباطات.پیشنهاد میکنم کسی مشکلی داشت شکایت کنه از این isp های متقلب حساب کار دستشون بیاد.تو ایران کاری به نفع مردم پیش نمیره مگه با شکایت