سعی کنید طول کابل مبدل ts تا اونجایی که میشه کوتاه باشه. چون تاثیر منفی بدی میزاره.نقل قول:
Printable View
سعی کنید طول کابل مبدل ts تا اونجایی که میشه کوتاه باشه. چون تاثیر منفی بدی میزاره.نقل قول:
بله دو تا سفارش دادم با تبدیل ts5نقل قول:
دقیقا معلوم نیست پنجاه سانته یا سه متره!!!:n03:
والا دست من نیست هرچی روش باشه ما استفاده میکنیمنقل قول:
اين آنتن رو علي اكسپرس هست!نقل قول:
و اونجا تو مشخصات زده فقط ٣جي
وباند كاركزد هم زده ١٨٨٠ تا ٢١٧٠
قيمت هم ٨.٥$
نميدونم چطور. استين جاي ٤جي و همه فركانسها ميفروشه
لینکشو میدید ببینم اگه اینطوره نگیرمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینطور که زده دقیقا همینه حالا نمیدونم بگیرم یا نه
درسته دقيقا همين هستنقل قول:
زده براي ٣جي!
و تو مشخصات هم نگاه كنين فركانس رو زده كه تو اين حتي ٢٦٠٠ هم نيست!
حتي ماركش هم zte نيست!
زده براي مودمهاي zte نه اينكه خودش ماركش اين باشه!
نميدونم راستين رو چه حسابي اين چيزارو المي مينويسه!
شما اگه تهراني باهاش طي كن بگو پيكت اومد من دم در تست ميكنم اگه تاثير داشت بردار
چون همين جوري به نظر يه دونه ازين آنتنهايي هست كه تاثيري نداره
آقا تماس بگیر با راستین بازار داخلی 210 باهاش طی کن که حتما رو هر دو باند 4g کار کنه وگرنه مرجوع میکنی
تماس گرفتم گفت میپرسم اگه فورجی بود هماهنگ میکنم میفرستم ولی اینجور که پیداس به احتمال زیاد فورجی نیست اصلانقل قول:
- - - Updated - - -
خودمم پشیمون شدم از خریدشنقل قول:
ولی تماس بگیره همین حرف شما رو میزنم بیاره تست کنم اگه فورجی بود کارت میکشم وگرنه به سلامت:n02:
نیازی به دابل پست زدن نبود !نقل قول:
حالا منطقی یا غیر منطقی !! کاریه که انجام دادیم و شده
دابل از قصد نبود.نقل قول:
پس لطفا تصاویر و تجهیزات رو بزارید ما هم بهرمند شویم...
گفتم که ! هنوز نمیشه قطعی گف چجوریه ! ولی در دریافت آنتن عالی هستنقل قول:
بعدا میزارم عکسش رو
Speedtest result چی؟نقل قول:
عزیز شما میگی سیگنابت -75 شده اما نمی تونی دو تا عکس از قبل اتصال و بعد اتصال بزاری . یا دو تا تست بگیری یا یه عکس از پروژه ؟نقل قول:
تو که فانوسی چرا؟ چراغ راه باش:n01:
من دو تا از این آنت رو سفارش دادم . به محض رسیدن نتایج رو اعلام می کنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلش آنتن -110 ( عملا بدون آنتن )نقل قول:
بعدش انتن -75
این وسط یه مشکلی هست که هنوز حل نشده ! برا همین چیزی نمیگم فعلا
شما که بچه انجمنی باید فنی تر حرف بزنینقل قول:
-110 چیه؟
rssi یا rsrp ؟
البته RSRP. منفی 110 هم دیتا داره. من تا 3مگابیت میگیرم.نقل قول:
بله درستهنقل قول:
rsrp قدرت سیگنال دریافتی رو نشون میده تا -120 هم کمتر میشه !
قاعدتا اون سیگنال rssi بوده که با -110 آنتن نداره و با -75 میاد رو رنج نرمال
آخه مساله اینه که اگر شما به شبکه کانکت نباشی که بهت اعداد و ارقام نمی ده . اگرم کانکت شدی دیگه بیشتر از شش هفت کیلومتر که معنا نداره. هیچ موبایلی به انتن 50 کیلومتر اون ورتر اصلا وصل نمیشهنقل قول:
به هر حال اگر 110 شده 75 عالیه. منتظر عکس آنتن شماییم
منم خدمتشون عرض کردم. گفتن "حالا که ما کردیم و شده ". ایشالله که مستنداتشو بزارن و ببینیم.نقل قول:
با آنتن sxt lte بچه ها اينجا تا ١٢ كيلومتر وصل شدن با سرعت بالا!نقل قول:
با انتن میکروتیک SXT LTE شرکت میکروتیک، 12 کیلومتر. عالیه. اگر SXT LTE میکروتیک CAT 6 بود من حتما میخریدم.نقل قول:
موجود نيست ايران كه بخواي ببخري! من دنبالشم!نقل قول:
همينجوريشم خوبه وقتي بشه ٦٠ مگ گرفت رو تك باند
فضای باز؟نقل قول:
یا توی شهر پر از موانع؟
بی زحمت لینک آنتن رو میدی
دقيقش رو يكي از بچه هاي همينجا گذاشته صفحات قبل هستش اگه بگردينقل قول:
فعلا هم موجود نيست تهران يه تعدادي اورده بودن تموم شده كسي هم ديگه نياورده
تو شهر پر از موانع که نمیشه وصل شد !نقل قول:
سلام دوستان، می خواستم برای انتخاب انتن راهنماییم کنید. مودم B68L هستش البته با خوده مودم هنوز تست نکردم ولی با گوشی سیگنالم ضعیفه فاصله تا دکل هم حدود ۳ کیلومتر هست، انتنهای دیجی کالا رو بررسی کردم که تماما 2400mhz بودن که اگه اشتباه نکنم به درد من نمیخوره سرعت هم برایم زیاد مهم نیست مساله اصلی پینگ هستش حالا پیشنهاد شما چیه زیاد هم نمیخوام هزینه کنم چون نهایتا دو ماه می خوام ازش استفاده کنم. ممنون میشم راهنماییم کنید.
من الان جایی هستم که با مودم 3372 دانگل ، 2 تا آنتن 4g دارم و سرعت هم :[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این البته حالت نرمال و بهترین حالت هست. بعضا سرعت تا 1-2 مگ هم کاهش پیدا می کنه.
حالا میخوام بدونم اگر از مودم های ثابت 4g استفاده کنم و مکان مودم هم در حد چند سانتی متر فرق خواهد داشت با مکان یو اس بی چون در بهترین جایی که ممکنه هست ، آیا در سرعت و کیفیت اینترنت من تاثیری داره؟
آنتن مبشه لینک بدید ترجیحا از dk
امروز رفتم جمهوری پاساژ توکل دوتا کانکتور SMA خریدم جمعاً ده هزار تومن (راستین بازار دانه ای 12 هزار تومن میده!) به اضافه هشت متر کابل کواکسیال RG316 متری پنج هزار تومن .
یه نکته در مورد کابل ، قبل از خرید کابل فروشنده از من پرسید برای چه فرکانسی میخوای و از اونجایی که برای 2600 برنامه ریزی کرده بودم این کابل رو به من پیشنهاد داد . با جستجو در اینترنت و سایتهای مختلف متوجه شدم رنج فرکانس کاری کابلی که خریدم تا 3 گیگاهرتز هست ولی برای کابل RG174 رنج فرکانس تا یک گیگاهرتز هست .
کابل نازکی هست و انعطاف پذیری خوبی هم داره . 50 اهمی هم هست .
نقل قول:
مراحل ساخت آنتن به کجا رسید؟
فعلاً هنوز تکمیل نشده :n02:نقل قول:
+
اون آنتن یاگی که ساخته بودم فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه به جز کابل کواکسیال . کابل استفاده شده از انواع معمولی مربوط به TV بوده و از اونجایی که اختصاصاً برای 1800 مگاهرتز طراحی و ساخته شده بود و این فرکانس هم سرعت دانلودش خوب نیست دیگه نرفتم دنبال تعویض کابل و تست مجدد ، گزاشتم کنار اون آنتن رو .
بفرست ما استفاده كنيم اون رو[emoji3]نقل قول:
سلام رفقا :دی
از همین الان ببخشین اگه خیلی نوبانه (:|) حرف میزنم
راستشما تو کوچه 4g هست و انتنش هم پره ولی وقتی میام تو خونه نی و یه جای خاصی هه ک اونجام تازه h میشه.
ره حل ارزون قیمتی هه؟
مرسی از کمکتون
خوب این انتن برخلاف میلم و اشتباه همکارم که جنسی که قرار شد برای ارسالش هماهنگ بشه رسید بهم! هرچند بالاخره با هزار بدبختی که بود پولمو پس گرفتم اما تونستم تست کنم این انتن صد در صد تریجیه که البته رو تریجی هم نهایت یه خط اضافه کرد در مورد انتن فورجی تاثیرش منفی بود! و حرف دوستمون درست بود که این انتن فقط برای ۳g هستش نتیجه اخلاقی حیف هزار تومان که برای این به اصطلاح انتن بدید راستین بازار یا از این مورد واقعا بی اطلاع هستش!!! یا ....نقل قول:
پس اون لينكي كه دادم درست بود و اينكه اين انتن ٣ جي هست فقطنقل قول:
باز خوبه پولت رو پس گرفتي
من فكر نكنم بي اطلاع باشن چون من كامنت هم گذاشتن رو وبسايتشون اما تاييد نشد
Sent from my iPad using Tapatalk
دقیقا میخواستم نظرمو اونجا هم بفرستم اما چون میدونستم تایید نمیشه بی خیال شدمنقل قول:
پولمم چون خودشون قبول کردن که قرار شد هماهنگ کنن و بدون هماهنگی فرستادن بعد صد بار زنگ زدن امروز واریز کردن !
سلام
من یه جایی ساکن هستم که آنتن موبایل به خوبی جواب نمیده یعنی همیشه یه خط آنتن داره چه همراه اول و چه ایرانسل و هر کی زنگ میزنه بیشتر وقتها با در دسترس نبودن من مواجه میشود
برای بهبود وضعیت چیکار میتوانم بکنم
ممنون از دوستان
بچه ها انتنی که من درست کردم و در پست پنجم هست بسیار عالی جواب داده. سرعتم از 4 - 5 مگابیت همیشه رو 35 تا 40 مگابیت هست.
هم روی 3g هم روی 4g بخوبی تاثیر گذار هست.