اینجور که پیداست کسی نتونسته از زلاتان چشم پوشی کنه، :n09: امیدوارم مثل هری کین اول فصل قبل نشه. :n08:
Printable View
اینجور که پیداست کسی نتونسته از زلاتان چشم پوشی کنه، :n09: امیدوارم مثل هری کین اول فصل قبل نشه. :n08:
بی زحمت کد لیگ رو واسه من بفرستید
ممنون
دوستان فردا لیگ شروع میشه، بجنبید!
خب از فردا لیگ برتر شروع میشه و رقابت ما توی بهترین فوتبال فانتزی هم شروع میشه
من که تا الان خیلی تیمو تغییر دادم چون اونقدر لیگ برتر ستاره داره که خیلی گزینه وجود داره!
اگه تا حالا صد بار تیمو تغییر دادین دیگه امروز نهاییش کنید بره :دی
البته جایی نگرانی نیست و اگه تیمتون بعد چند هفته خوب نبود میشه از یه وایلدکارت استفاده کرد...
دوستان در مورد لیگ ها به خصوص هد تو هد سریعتر اقدام کنید
چون لیگ هد تو هد حدودا 24 ساعت دیگه بیشتر مهلت نداره و بعدش دیگه نمیشه اضافه شد
امیدوارم امسال دیگه دست های پشت پرده نذاره تیم هایی مثل تیم علیرضا قهرمان بشن :دی
من نیز آمده ام (وای وای:n02:)
اولین باره اومدم تو یه لیگ فانتزی. امیدوارم با قهرمانی همراه باشه.:n09:
تیم من: Real Britain
بچه ها بجز لیگ خودمون لیگ دیگه ای هست که پیشنهاد کنین؟
امسال اصلا هد تو هد ندارم :(
کد لطفا :n06:
کد ها لدفن :n10:
اینم تیم من.
من زیاد با بازیکنای پریمیر لیگ آشنا نیستم واسه همین بیشتر اسمایی که میشناختم انتخاب کردم:n01:
یه سوال : بعد بازی اول میتونیم بازیکن عوض کنیم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا حالا بالای 20بار ترکیبو عوض کردم./ خدا به خیر کنه! :n09:
بابا قدیمی ! :n02:نقل قول:
ببین بیخود زحمت نکش ... زورت که به دستهای پشت پرده نمیرسه و تا وقتی هست ما قهرمانیم :n24:نقل قول:
من هم بار اول هست فوتبال فانتزی لیگ برتر رو بازی میکنم. اما ظاهرا هفته ی اول بصورت نامحدود، و هفته های بعدیش یک بازیکن (در هفته) میتونین ترنسفر کنین.نقل قول:
یه سری دوستان فقط تو لیگ کلاسیک ثبت نام کردن. حالا نمیدونم علاقه ای به هد-تو-هد ندارن یا حواسشون نبوده.
آخرین فرصت ها هست، پس لطفا بجنبید.
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ;
@saadat68;
@Mim Sad Nun;
قرعه کشی هد تو هد چه زمانی انجام میشه ؟ :n25:
میشه کد لیگم برای من بفرستید ؟
فکر کنم نیم ساعت قبل از شروع هفته اول بازی ها مشخص میشه .نقل قول:
بازیها رسما شروع شد:n12:
(حال و روز بچه های پی سی هم دست کمی از این عکس نداره):n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من از همین الان بگم موتور تیم ما بعد از هفته 27 به بعد روشن میشه، تا اون موقع تیم هنوز تو دوران بدنسازیه.
لطفا از هجمه رسانه ای بپرهیزد و دست دست های پشت پرده رو هم باز دوباره نکشید وسط بازی
این Bonus Points System چیه ؟ :n13:
الان Bonus Points System آگرو رو واسه من زده 33 ! :n41:
سیستمیه که بر اساس اون امتیازهای bonus به بازیکنان تعلق میگیرهنقل قول:
سه نفر اولی که بیشترین BPS رو در یک بازی کسب کنن، به ترتیب 3 و 2 و 1 امتیاز Bonus دریافت میکنن.
BPS هم بر مبنای عملکرد بازیکنا سنجیده میشه
به بازیکنانی که بیشترین BPS رو در هر بازی داشته باشن به ترتیب 3 ، 2 و 1 امتیاز جایزه ( Bonus ) داده میشه .نقل قول:
سلام
میم صاد نون من هستم البته به شکل مخفف :n02: @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اتفاقاً هدتوهد به نظرم جذابتر از کلاسیک هم هست ولی دیر ثبت نام کردم پاک یادم رفت و بعد موعد متوجه شدم
دیگه قسمت نشد با دوستان شاخ به شاخ بشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n02:
بازیکنای ذخیره رو از قسمت my team بیاریم تو ترکیب اصلی؟
من اینکارو کردم ولی تو قسمت points تغییری ایجاد نشد و و همچنان تو ذخیره موندن
توی مای تیم درست شده ولی تو پوینتز نه!
یه سوال دیگه هم داشتم :n02:
از این 3تا آپشن مثلا Bench Boost چه زمانی میشه استفاده کرد؟
الان که وسط مچ دی هستیم میشه؟
یا باید قبل شروع مچ دی انتخابش کنیم؟
مثلا میشه تا اخرین لحظه وایستیم, اگه همه ذخیره ها امتیاز بالا گرفتن فعالش کینم؟
بعد از شروع اولین بازی هر تغییری که اعمال کنید برای هفته بعدی بازی ها اعمال میشه .نقل قول:
قبل از شروع مچ دی باید فعالش کنید ، البته بهترین زمان برای BB موقع Double Gameweek هست !نقل قول:
توی فانتزی به این شکل هست تیمی که چیدی نیم ساعت قبل اولین بازی اون هفته دیگه قابل تغییر نیست و دیگه بازیکنات همون ها هستند.نقل قول:
تغییراتی که دادی الان برا هفته دوم اعمال میشه.
هر هفته شما بیشتر از یک بازیکن نمی تونی به ترکیبت اضافه کنی و یکی دیگه را بندازی بیرون(نیمکت منظورم نیست منظور از کله تیمه)
بیشتر از یک بازیکن عوض کنی -4 امتیاز به ازای هر بازیکن لحاظ میشه، مگه اینکه وایلد کارت بزنی که میتونی نا محدود برای یک هفته بازیکن عوض کنی که اونم در هر فصل دوباره، یکی تا نیم فصله اول و یکی هم تا پایان فصل، یعنی هفته 8 مثلا به نتیجه میرسی این ترکیبی که الان چیده خیلی داغونه وایلد کارت میزنی همه را می ریزی بیرون دوباره تیم میچینی یا خوباشا نگه میداری بیخودیا را میریزی بره. :n02:
اگه تو یک هفته شما یک بازیکن تو ترکیبت باشه که بازی نکنه میره نیمکت و نفری که روی نیمکت با شماره 1 مشخص شده جایگزین میشه و الی آخر (این تغییرات پس از آخرین بازی هفته انجام میشه)
فلسفه کاپیتان دوم هم همینه اگه کاپیتان اولت بازی نکرد و رفت نیمکت اون دومی میشه کاپیتان تیمت برای اون هفته
فکر کنم پاسخ داده باشم سوالات رو وقتی هفته شروع بشه هیچ چیز دیگه تا پایان هفته قابل تغییر نیست.نقل قول:
اون سه تا آپشن هم یک بار فقط در طول فصل میشه استفاده کرد، تاکید میکنم فقط یکبار یعنی اگه شما All-out attack زدی مثلا دیگه تا آخر فصل نداریش.
امیدوارم جواب همه سوالاتت را داده باشم. :n16:
بابا جان منظورم بازیکنای روی نیمکت بود:n02:
مثلا زلاتان روز اول بازی نداشت امروز بازی داره
واسه همین من گذاشته بودمش روی نیمکت
میخوام بیارمش تو امروز بازی کنه جای مثلا فلچر
توی مای تیم جایگزینش کردم ولی توی پوینتز اعمال نشده
متوجه شدید؟:n02:
روز اول و اینا نداره !نقل قول:
گفتن و گفتم که هر تغییری بعد از شروع مچ دی انجام بشه ، برای مچ دی بعدیه ! همون my team رو که ببینید زیر اسم بازیکنا تیم حریف رو نوشته ! مثلا هازارد تا قیل از شروع مچ دی اول وست هام بود حالا شده واتفورد و برای بقیه هم به همین صورت !
یعنی هر تصمیمی که برای هازارد بگیرید برای بازی مقابل واتفورد خواهد بود !
تیمتون رو دیدم بازیکنای خوبتون زلاتان - هازارد - دخیا رو گذاشتید بیرون ! paredes که بازی نکرده به جاش مورنو میاد تو ! دخیا هم که پر ! امتیاز این هفته زلاتان و هازارد رو هم به احتمال زیادی نمی گیرید !
پس عملا بازیکن ذخیره تو این فانتزی به هیچ دردی نمیخوره و فقط در صورتی که بازیکن اصلی بازی نکنه میاد تو:n29:نقل قول:
فانتزی یورو میشد مثلا اول ببینی رونالدو چیکار کرده اگه ضعیف بود با ذخیره جایگزینش میکردیم و امتیاز بهتری به دست میاوردیم
مرسی داداش :n12:
مدافعِ من پارِدِس بازی نکرده من میخوام به جاش زلاتان بیاد تو!
اتومات خودش زلاتانو میاره؟ یا میره مورنو رو میاره که 0گرفت امروز؟
چجور میشه این وضعیت؟ :n13:
اولویت با شماره 1 روی نیمکته ، اگه بازی نکرده بعدی ! البته اگر تعداد بازیکنان اون پست کمتر از یه حدی برسه ، بازیکن همون پست فقط میتونه میاد تو ! یعنی مثلا شما 3 تا دفاع گذاشتی تو زمین و نفر اول نیمکت مهاجم یا هافبکه ، در اینصورت اگر یکی از مدافعین بازی نکنه میره سراغ اولین مدافع روی نیمکت تا تیم 2 دفاعه نشه !نقل قول:
توی تیم شما مورنویی هست که بازی کرده اون میاد تو ! مهم نیست امتیازش منفیه یا صفره یا هرچی !
هفته بعد اگه بخوام یکی از مهاجما رو بزارم که نفر اول بیاد تو باید چیکار کنم؟نقل قول:
اخه خودش اتومات اول دروازبان رو گذاشته بعد مدافع و هافبک و نفر سوم هم مهاجم!
روی بازیکن مورد نظر کلیک چپ می کنید ، نگه می دارید و به هر جا خواستید می برید !نقل قول:
یا کلیک چپ روی بازیکن و از منویی که میاد گزینه تعویض و با نیمکت نشین دیگه جاشو عوض می کنید
من فکر میکردم سیستم تعویض بازیکنای ذخیره, مثه فانتزیه یوروئه که اشتباه میکردم!
الکی الکی 9 امتیاز زلاتان پرید, تازه آزارد هم فردا بازی داره و حتما امتیاز بالایی میگیره!:n15:
امروز بعد از یک هفته تونستم به اینترنت دسترسی داشته باشم. نه توی پیشبینی لیگ ایران تونستم شرکت کنم و نه اینجا پیگیری کنم. چقدر قیافه این بازی و اطلاعاتش نسبت به یورو فانتزی فرق میکنه و اینجا سطح خیلی بالایی داره.اینجا هم کاپیتان 2 برابر امتیازش حساب میشه ؟
یه سوال : الان پوگبا اومده لیگ برتر اسمشم میذارن توی لیگ یا فقط همون بازیکنای قبلی رو باید استفاده کنیم. منظورم اینه که ترانسفر ها رو اعمال کردن ؟ با اوله که شرکت میکنم.
آره کاپیتان امتیازش دو برابره. البته با استفاده از وایلدکارت تریپل کپتین سه برابر هم میشه.نقل قول:
پوگبا در حال حاضر توی لیست منچستر هست و میتونین انتخابش کنین. هر ترنسفری که توی واقعیت انجام بشه چند ساعت بعدش توی فانتزی هم اعمال میشه
کد عضویت در فوتبال فانتزی سایت 90 رو بزنین و بیاین داخل لیگ برتر تو قسمت لیگ های من:n01:
:n40:کد عضویت:rVXZVIFdSX
ماشالله هیجان تاپیک فوق العاده بالاست ! :n02:
ما که wildcard زدیم بلکه یه فرجی بشه ! :n09:
این هفته ی پیش که واسه من خیلی خوش یمن بود:n02:
کلاسیک رو تا رتبه 3 اومدم بالا......هد تو هد دوم شدم......بعد اورال ایران از شونصد هزار و خورده ای اومدم 111 ام:n31: