به من اون 2048 مگ در ساعت غیر اوج و مکالمه برون شبکه و mms و sms برون شبکه رو نداد چرا ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
به من اون 2048 مگ در ساعت غیر اوج و مکالمه برون شبکه و mms و sms برون شبکه رو نداد چرا ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
احتمالا چون مال شما اعتباری بوده.
اره من زنگ زدم گفت به خاطر اینه که سیم کارت شما اعتباریه .
برای من شماره ارجاع اومد و 1 رو به 667 فرستادم که تایید هم بشه ولی همراه اول مسیج زده که مشترک گرامی شما شرایط ترابرد رو ندارید. بدهی میاندوره رو هم پرداخت کردم ولی الان که دوباره 1 رو میفرستم اتفاقی نمیفته
سلام
هزینه ترابرد از همراه اول به ایرانسل چقدره ؟
فرستاده شده از GT-S7582ِ من با Tapatalk
میاندوره رو کی پرداخت کردی؟نقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
هزینه نداره فقط نباید اگه دائمی هستی بدهی بالای 2هزار تومان داشته باشی که در صورت داشتن بدهی باید بدهی رو تسویه کنی...من از ایرانسل سوال کردم در مورد مدت ترابرد گفتن سه روز برای اعتباری و پنج روز برای دائمی طول میکشهنقل قول:
نمیدونستم میاندوره ای هم باید پرداخت بشه فقط پایان دوره رو پرداخت کرده بودم. بعد که مسیج اومد شرایط رو ندارم میاندوره رو هم پردخت کردم ولی 1 رو که میفرستم دیگه مسیج نمیاد
دوباره باید ثبت نام کنی...یه زنگ به ایرانسل بزن برات اوکی میکنن..به هیچ وجه نباید بدهی میاندوره بالای 2 ت داشته باشی...همراه اول کلا دنبال بهونه هستش که شماره هاش ترابرد نشه مخصوصا رو ایرانسل اصلا راضی نیست...نقل قول:
سلام
به نظر شما ارزش داره دائمی همراه اول ببریم روی دائمی ایرانسل؟
من خودم درخواست دادم برا ترابرد خط منم دائمی هستش...به دو دلیل یک پوشش بسیار بهتر اینترنت دو تعرفه داخل و خارج شبکه ایرانسل برای دائمی خیلی بهتر هستشنقل قول:
همراه اول چه برتری به ایرانسل داره؟نقل قول:
یکی از گله های بزرگی که میکنند از کم بودن بسته های متنوع برای دائمی ایرانسل هست
اکثر بسته ها الان برا دائمی هم اوکی شده...یکی از بهترین طرح های که ایرانسل داره طرح کنترل مصرف ازاده که همراه اول زیر بار این طرح نمیره ...اگه از فورجیم استفاده میکنید که همراه اول کلا حرفی واسه گفتن ندارهنقل قول:
تشکرنقل قول:
تنها مانع من همین بود نبودن بسته های متنوع
پس از همین الا اقدام میکنم
به نظر من که کلا همراه اول توهین به شعور مخاطب هست. مشهد خیلی از جاها هنوز gprs هست 3g و 4g بماند. انتن دهی بدتر و قیمت بالاتر و تنوع کمتر طرح ها و پشتیبانی ضعیف ترش رو هم در نظر بگیرین
خواهش میکنم حتی اون موقعم که محدودیت بسته بود تو ایرانسل دائمی باز چند برابر همراه اول بسته برا انتخاب وجود داشت...کلا دیتای همراه اول ضعیف بود از اولنقل قول:
یعنی هیچ ارزش افزوده ای نداره و رایگان هست برای اعتباری ؟نقل قول:
قبلا تصمیم بر این بود که 3 ت پول بگیرن که اونم مثل اینکه منصرف شدن و کاملا رایگان هستش...حداقل برا منی که خطم دائمی بود رایگان بودنقل قول:
ممنون. به ایرانسل زنگ زدم گفتن مشکل از همراه اول ه. همراه اول هم اوپراتور ش کلا تعطیل بود. صبر میکنم اگر دوباره مسیج ی ارسال نشد حضوری میرم همراه اولنقل قول:
سلام مجدد
بنده الا فرم درخواست پر کردم و ارسال کردم
روی همین سیم کارت فعال خواهد شد یا سیم کارت ایرانسل باید تهیه کنیم؟
خودشون تماس میگیرن... باید بری نمایندگی شهرتون و سیم کارت خام بگیری البته بصورت رایگان
سلاماز الا نیاز نیست که بریم سیمکارت خام بگیریم؟نقل قول:
برای من سیمکارت رو با پیک رایگان فرستادن
امان از دست همراه اولنقل قول:
مواظب باش ایرانسل هیچوقت به مشترکین دایمیش بها ندادهنقل قول:
حتما بسته های اعتباری و دایمی ایرانسل رو با هم مقایسه کن ببین نیازتو براورده میکنه یا خیر.
ضمنا به همین بسته ها هیچ اعتباری نیست من خودم دایمی ایرانسل داشتم یک دفعه بسته های دایمی رو انقدر بد و کم کرد که مجبور شدم برم اعتباری بخرم
Sent from my iPhone 6s+
نه زنگ میزنن میگن ...فردا یا نهایت پس فردا تماس میگیرن...یا از طریق پست میفرستن یا میگن حضوری برید از نمایندگی بگیریدنقل قول:
من اعتباری رایتل دارم برای ترابرد به ایرانسل ثبت نام کردم از ایرانسل باهام تا الان 2 بار تماس گرفتند برای دادن سیم کارت اما صداشون بریده بریده میاد اصلا نمیشه با اپراتور ایرانسل صحبت کرد
ميشه چند تا از بسته ه و كلا خدماتي كه ايرانسل به اعتباري ها ميده فقط رو ،معرفي كنيد؟نميدونستم فرق دارهنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
به نظر من دائمی رو همون همراه اول بزار اگه اعتباری داری روی ایرانسل ببرنقل قول:
گول ظاهر ایرانسل رو نخورید، علاوه بر تماسش،اینترنت و پیامک هاش هم بریده بریده استنقل قول:
نقل قول:
درسته کیفیت ارتباطی ایرانسل اصلا خوب نیست بارها جایی که آنتن پر بوده امکان برقراری تماس نداشتم .
عالی ترین کیفیت مکالمه و سرعت اتصال تلفنی ادل مربوط به همراه اول هست بعد رایتل در آخر ایرانسل
گول ظاهر هیچ کدوم از این سه اپراتور تحفه رو نمیخوریم من 2 تا سیمکارت رایتل داشتم یکش رو میخوام ترابرد کنم رو ایرانسل همراه اول هم دارم میخوام از هر سه اپراتور داشته باشمنقل قول:
تا این جریان پیام 40 ثانیه ای اشتباه اول که هست من فعلا دست نگه می دارم برای انتقال :n02: اینم درست بشه دیگه حله .... انصافا مثل اینکه سرمایه گذاری ایرانسل توی شبکه موبایل 10 برابر مخابرات هست با اینکه سرمایه ودیعه ها رو هم نداشته و سیمکارت 5 تومنی میفروخت .... و رایتل هم باز بهتره از اشتباه اول :n13:
سلام
یعنی نظر دوستان اینه دائمی همراه اول به ایرانسل انتقال ندیم؟
و یک سوال عمومی :
الان بعد از اجرای این طرح از کجا بفهمیم تماس درون شبکه میگیریم یا برون شبکه ؟ مثلا من طرح مکالمه همراه اول میگیرم که برای تماس با موبایل همراه اول و تلفن ثابته ، الان اگر برفرض با شخصی که شمارش همراه اوله تماس میگریم ، اپراتورش رو تغییر داده باشه ، تکلیف چی میشه ؟
سلام
توی این طرح ترابردپردازی راهی هست که سیم کارت اعتباری همراه اول رو به دائمی همراه اول تبدیل کنیم؟
سیم 919 دارم نمیخوام شمارم عوض بشه فقط میخوام دائمی بشه
به نظر من هیچوقت برای خط اصلی رو ایرانسل حساب نکننقل قول:
ایرانسل همیشه طرحهای خوبی داشته و داره ولی هر وقت هرجا صرف کنه همون کارو میکنه و هیچ اهمیتی به مشتریاش نمیده
همانطور که گفتم من شاید اولین نفرهایی باشم که خط دایمی ایرانسل گرفتم ولی بعد یه مدت طرحهای خوبشو اچفقط برای اعتباری کرد هرچی هم زنگ زدم هیچ اهمیتی ندادن یعنی کسی که ۵ تومن داده بود یک خط اعتباری گرفته بود قدرت انتخاب خیلی بالاتری نسبت به من که ۱۵۰ تومن داده بودم داشت.
الانم محل کارم مرکز تهران از وقتی اومدن نسل سه و چهار را راه انداختن کلا متصل نمیشه که هیچ همون نسل دو هم بهم ریخته و با اینکه انتن پره اما حتی نمیشه صحبت کرد یکساله دارم پیکیری میکنم و شکایت کردم خیلی راحت جواب سر بالا میدن.
ایرانسل فقط اعتباری هر جا جواب داد استفاده کن هر جا نداد بگذار کنار حداقل دلت نمیسوزه.
من میخوام همراه اولمو بیارم رو رایتل فقط منتظرم ببینم جاهایی که رایتل انتن نمیده همچنان رومینگ میشه رو همراه اول یا خیر
اگر از خطوط ثابت یا همراه اول به خطی که قبلا همراه اول بوده و ترابرد شده زنگ بزنی بهت اعلام میکنه و میفهمی که تعرفه ازاد حساب میشه.
Sent from my iPad Air
ربطی به ترابرد نداره و در این مساله خود همراه اوله که تصمیم گیرندس.نقل قول:
Sent from my iPad Air
منم همین مشکلو دارم چهار پنج بار زنگ زدن اما نمیشه صحبت کرد:|:|نمیدونم چیکار کنمنقل قول:
قطعا برای اینکه مشترکین همراه اول بیان سمت ایرانسل ، اپراتور از این به بعد مجبوره به دائمی ها هم اهمیت بدهد. چون درصد زیادی از مشترکین همراه اول دائمی هستند و هم رایتل و هم ایرانسل دنبال این هستن که این مشترکین را به طرف خودشون بکشن و برنده اینجا کسی است که طرح ها و شرایط بهتری ایجاد کند.نقل قول: