آهان ... یعنی سوتی دادم؟:n02: تفاضل گل تاثیری نداره برای اول شدن...نقل قول:
Printable View
آهان ... یعنی سوتی دادم؟:n02: تفاضل گل تاثیری نداره برای اول شدن...نقل قول:
اول بازی رو در رو ملاکه بعد تفاضل گل ! :n02:نقل قول:
هوم...اوهوم... آلمان پس میتونسته اون خدعه رو بکنه...:n02:چون بازیش با لهستان مساوی بوده ...(بعید هم نیست اگه بازی با لهستانش ساختگی بوده حالا با دو شیوه فکر یکی اینکه امکان اینکه بره طرف سبک ترازو رو مهیا کنه و هم از این جهت که حالا امشب جواب منتقدانشو بده و بگه با این که میتونستم اما این کارو نکردم و آماده نبرد با حریفان سخت...)
بوفون مصدوم شده ؟بونوچی و کیلینی یه کارت بگیرن بازی با اسپانیا رو از دست میدن یا کارت ها بخشیده میشه ؟
کارت زرد ها بعد از یک چهارم نهایی بخشیده میشه. بوفون مصدوم نیست مثل اینکه تب داشته و مریض هست. احتمالا بازی امروز رو استراحت می کنه ولی برای بازی بعدی آماده خواهد بود.نقل قول:
به امید برد در بازی امروز :n33:
اسپانیا مال ما بود
حق ما بود
سهم ما بود
تو مشت ما بود
چرا بردینش؟:n02:
تبریک میگم. ایتالیا امروز هم مثل بازی های قبلی قدرت خودتش رو نشون داد .
نمیشه بگی یک بازیکن ستاره بوده
کیه لینی بنوچی بوفون پله و ادر و بقیه بازیکن ها بسیار خوب بازی کردن. سرعت بازی خیلی خوب بود برعکس اسپانیا که کند بازی میکرد. حملات زیاد بود . همین بازیکن ها رو خسته کرده بود چند تا موقعیت خوب بود که ادر کم آورد تو ضد حمله و تعویضش هم بخاطر خستگی بیش از حدش در حملات بود .
تیم ایتالیا واقعا بسیار مصمم و یکدل بازی کردن. استحقاق اینو دارن که بعد از مدتها جام رو بدست بیارن !
بوفون واقعا آماده بود. بودن بوفون داخل دروازه میتونه پیروزی در بازی های بعدی رو قوت ببخشه.
تبریک میگم تیمتون فوق العاده است :V12:
آخ ژوووووون!!
چه حالی داد بردن اسپانیا اونم با تیر خلاصی دقیقه 91 بچه ها
دم همه شون گرم خصوصا کنته.عجب شادی گلی کرد.میخواست بره قاطی تماشاچی ها!!!
عالی بود
بوفون پله و همه! فینال یورو رو ایتالیا المان بازی می کنن
به امید برد البته این یکی سخته و لامصب همه بازیکناش مثل تانکن ولی این اتحاد و این سبک بازی هم دست کم گرفتنی نیست
اره والا....یاد یونان۲۰۰۴بخیر:n02:نقل قول:
خداییش این حرف خیلی بی انصافیه:n02:نقل قول:
90 دقیقه اسپانیا تو قوطی کنسرو اناناس بود:n09:
یا عیسی مسیح هفتم!نقل قول:
اگه تمام زمین از نظرت قوطی کنسرو بود دیگه من چیزی نمیگم. :دی
یک نگاه به آمار پایانی بازی و حملات و موقعیت هایی که ایتالیا داشت بندازین تا از توهم خارج بشین :n09:نقل قول:
ژرمن ها از همین حالا ماست ها رو کیسه کردن :n09:
این سری یه کاری میکنیم که چندتا از بازیکنها و سرمربی بهداشتی تون یواخیم لوو بعد از حذف بدست ما بعلت شکست های پی در پی برابر ایتالیا مثل لیونل مسی از دنیای قهرمانی خداحافظی کنن:n02: :n09::n09:نقل قول:
:n08::n08::n24:نقل قول:
بهداشتی نبودن خیلی بهتراز مافیایی بودن و تبانی و کثیف کاریهای پشت پرده(پشت که چه عرض کنم پرده ای نمونده دیگه)هستش.:n02:
اقا دمت گرم مردم از خنده:n19::n31::V5:نقل قول:
......نقل قول:
-------
به امید خدا پس از 2006 و 2012 میریم برای سومین برد تاریخی مون در برابر ژرمن ها تا دوباره و دهباره ثابت کنیم در برابر ما هیچ حرفی برای گفتن ندارند...
به شرف نداشته ام سوگند که حتی به تیم ملی کشورم یا بهتر بگم زادگاهم هم اندازه ایتالیا علاقه مند نیستم ... این تیم خداست ...:n12::n12::n12:
-----
عاغا یه چیز دیگه هم خواستم بگم ... گلهای گراتزیانو پله رو میبینم که اینجوری با حس و حال و انرژی میاد چکشی میزنه عشق میکنم ... حالا اینو مقایسه کنید با اون صحنه بازی برزیل و آلمان که شورله توپ 99% رو ول کرد کلا ... شادی پس از گل کونته هم که حلالش واقعا... :n12: عاشقتونم به مولا ... :n12:
----
بعضی حرفا هم که فقط باید لبخند عاقل اندر سفیه ای انداخت و رد شد:) ... یونان 2004 هه هه هه ... یکجای دیگه هم شما آلمان رو به دریا و بقیه تیمها رو به برکه تشبیه کرده بودی ... که من اونجا فقط یاد اندیشه و باور کاپیتان توتی افتادم این نقل قولش همیشه توی ذهنم ماندگاره ... "شما ممکنه خانوادتون فقیر باشه و خانواده های ثروتمند شما رو بخوان اما هیچوقت به خانوادتون پشت نمیکنید." (منظورش دلیل جدا نشدن از آ اس رم در صورت پیشنهادهای متعدد از سایر باشگاه ها بوده...)
ما ایتالیایی ایم و وفادار ... هیچ جای دنیا بازیکنایی وفادار به خانه و باشگاه همچون مالدینی و توتی و دل پیرو و بوفون و چیلینی و دروسی و خیلی های دیگه پیدا نمیشه ... بازیکنایی که توی زندگی واقعیشون هم وفادارند به همسر و خانواده و ... و مثل بعضیا همسران متعدد اختیار نمیکنند... :n02:
امشب واقعا حق ایتالیا بود که صعود کنه
سبک بازیشون خیلی عالی بود و نگران کننده برای آلمان
امیدوارم یه بازی عالی رو ببینیم.
خوبیه این بازی اینه که تیم بازنده از تیمی مثه ایسلند نباخته :n09:
برای من جام همین امشب به پایان رسید.فقط و فقط برد و انتقام از اسپانیا مهم بود هر چند حداقل باید با 4 گل اختلاف بازی میبردیم.دم همشون گرم.المان تقریبا تو اکثر تورنمتای بزرگ به ما باخته و واقعا بازی این دو تا تو این مرحله عذاب اوره برنده بازی قهرمانه شک نکنید فورزا ایتالیا:n02:
تبریک
حقمون بودخیلی زودتر از اینا بازیو 2-0 کنیم و بازیو با خیال راحتتری دنبال کنیم
اسپانیا که هیچی نداشت همین شیوه بازیشون جلو ما که تیکی تاکاشون تبدیل شده بود به علی اصغری و بکش زیرش:n02: خودش گویای همه چیز هست
تیمی که شخصیت بردو قهرمانی داشته باشه با یه مربی خوب و بدون ستاره هم میتونه بهترین باشه....از نظر بازیکن خودتون ببینید فابرگاس اینیستا سیلوا موراتا راموس پیکه پدرو و ............ یه تریلی بازیکن اسمی ولی ما چی؟
چه حالی داد سوپر واکنشهای کاپیتان سلطان بوفن کبیر 3 تا توپ 100% دراورد یه تنه به همه ستاره های یورو ارزش داره
ایتالیا از گروهش بیاد بالا دیگه کسی جلودارش نیست
المان؟اونم با همه ستاره هاش راه خروجیو نشونشون میدیم:n05:
روز شماری میکنم برای این بازی شک ندارم داغی تاریخی رو دلشون میذاریم
تیکی تاکارو به علی اصغری تبدیل کردیم:n09:اینارو هم یه کار میکنیم برن تیله بازی کنند:n02:
حالا هروقت من کری خوندم باختیم:n02:
ایتالیای دیشب دیگه واقعا نشون داد این دوره مدعی است... خیالم رو راحت کرد که میتونیم تا فینال راحت بریم شانس بردن ما در بازی بعد مقابل آلمان بالاست و با روحیه هستیم... فقط به پنالتی نکشه بهتره :n02: حیف نیست کونته بره!! :n35:
خوب , با اینکه یکی از تیمایِ محبوبم حذف شد اما فدا سرتون این یکی اومد بال جاش:n12::n12:اسپانیا که حدودا 5 6 ساله طرفدارش شدم به خاطرِ سبک بازیش که دوست دارم و فوق ستاره هاش اما ایتالیا رو از بچگی یادمه بابام هوادارِ ایتالیا بود شبا ساعت 11 12 میشست میدید منم 4 5 سالم بود میشستم میدیدم از اون موقع عاشقِ ایتالیا بودم:n02:
ایتالیا دیشب بهتر بود , مخصوصا نیمه اول و مُزدِ بردش رو گرفت , درود بر کونته !! واقعااااااا درود بر کونته !! نشون داد بدونِ بازیکن هم میشه مدعی بود ! نشون داد این یورو جایِ افکار نو , تزریقِ روحیه به تیم از کنارِ زمین , شخصیتِ قهرمانی و اُبُهته ! نه جای این مشت پیر پاتالی که زحمت نمیدن از رویِ نیمکتشون پاشن تیمشونو همراهی کنن !!
3-5-2 رویِ کاغذه فقط !! این مربی جوری با این سیستم بازی میکنه در تک تکِ لحظاتِ بازی که آدم هر لحظه یه سیستمی رو تویِ ایتالیا میبینه ! یهو میشه 1-0-9!! یهو میشه 3-3-4 ! یهو میشه 4-3-3 !! یهو میشه 2-5-3 !! خیلیییی روون بازی میکنن با این سیستم خیلییییی روون !!! واقعا باید تحسین کرد کونته رو و این بازیکنایی که فعلِ خواستن رو صرف کردن ... گفتم قهرمانِ یورو از دلِ این بازی میاد بیرون و بی شک اسمی نیست جز ایتالیا ...
آلمان که تویِ بازیه بعد بیشتر زنگِ تفریحه:n08:همیشه بوده هست و خواهد بود:n02:بحث سرِ برد و باخت نیست سرِ اینه که چندتا بزنیم:n02::n08:دوستانِ آلمانی حالا ناراحت نشید شوخی میکنم :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره واقعا کونته خیلی حیفه که بره ...کاش تا جام جهانی می ماند ... حالا چرا چلسی کونته جان؟ میرفتی یکی از تیمهای مورد علاقه ما خب!؟:n27: آرسنال که همچنان خدمت شریف پروفسور بزرگ هستیم، یووه هم که بودی قبلا ، مثلا آث میلان پیشنهادی چیزی میداد دیگه... :n01:
بهر حال آرزو میکنم برای ایتالیا هم یک مربی خوب دیگه پیدا بشه ... دست بالای دست بسیار است ...
پ ن : راستی صحبت از میلان شد، شنیده ها حاکی از صحبت هایی در مورد فابیو کاپلو است. :blink: کاپلو سالهای آخرش زیاد خوب نبود و فعلا هم که مربی های مسن کارایی خاصی نشان نمیدند...
در مورد ایتالیا
همیشه برای این تیم احترام خاصی قائل بودم . از تیم با شخصیتشون در طول تاریخ گرفته تا هوادارای اصیل و نه مولتی فنشون ! :n02:
فارق از هر نتیجه بازی آلمان + ایتالیا کلاس فوتبال اروپاست . دو تیمی که روی هم رفته 8 قهرمانی جام جهانی رو دارن و این یعنی تقریبا نیمی از قهرمان های جام های جهانی .
این تیم ایتالیا واقعا شایسته مقام قهرمانی تو این دوره از رقابتهاست.
کار کنته واقعا قابل تقدیره که از یه تیم معمولی تیمی ساخته که مدعی اول قهرمانیه.
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته: همیشه سعی کنیم اول یه سوزن به خودمون بزنیم، بعد یه جوالدوز به دیگران!
تبریک بابت برد مقابل اسپانیا
باختن به تیمای دیگه برام زیاد مهم نیست ولی هرجوری شده بود باید اسپانیا رو میبردیم. خیلی دیگه جوگیر شده بودن
دمشون گرم از جون و دل مایه گذاشتن و 90 دقیقه دوییدن
بریم سراغ آلمان. رقیب همیشگی و قدیمی و تنها تیمی تو اروپا که در سطح ایتالیاست و حق داره باهامون کل کل کنه :n02:
بازی و قشنگ و حساسی رو ایشالا شاهد خواهیم بود
انصافا تیمشون از لحاظ فردی و بازیکنی یه سر و گردن و تن و بدن از ایتالیا بهتره :n09:
ولی ایتالیا ایتالیاس
ایتالیا قبل جام بدشانسی اورد چند تا ستاره خیلی خوب مثل وراتی و مارکیزیو رو از دست داد
با این حال و با ستاره کمتر نسبت به قبل ، کونته کار بزرگی کرده و ایتالیا یکی از بهترین تیم های جام تا به اینجا بوده
دفاع ایتالیا عالیه و بازی با ایرلند هم چون همه بازیکنای ترکیب اصلی نبودن تیم گل خورد و می تونه همچنان این روند کلین شیت رو ادامه بده
آلمان از ایتالیا به مراتب بیشتر ستاره داره ولی ایتالیا از نظر تیمی واقعا یکدسته و مربی هم به نظر من بهتره
هر چند بازی سختیه ولی فک کنم به رسم تورنمنت های دیگه ایتالیا پیروزه :دی
در صورتی پیروزی هم راه برای قهرمانی خیلی همواره و فرانسه هم با اینکه تیم خوبیه ولی در حد آلمان قدرتمند نیست...
به امید قهرمانی آتزوری:42::42:
بطور خیرخواهانه و دلسوزانه توصیتا" عرض میکنم شما بهتره فکری به حال خوتون بکنید.نقل قول:
از تیم با شخصیتشون در طول تاریخ گرفته تا هوادارای اصیل و نه مولتی فنشون ! :n02:
که ادعای طرفداری از تیم قدیمی و حرفه ای همچون آلمان دارید اما شیوه رفتار و لحن و بیان و شخصیت تون طوریه که حتی ذهنیت مردم نسبت به این تیم هم عوض میشه و باعث میشه توی p30w آلمان تبدیل به منفور ترین تیم بشه. :)
و دوست دیگه تون که پا فراتر از اینها میگذاره و بنا به کینه و نفرت و تعصب شخصی خودش چشم به بازیهای روان و پرهیجان تیمی که تا اینجا تحسین همه رو برانگیخته میبنده و میاد میگه ایتالیا همیشه ی خدا یونان 2004 بوده و است و خواهد ماند...:n08:
"تو رو قرعان اینقدر بد حمله نکنید به یک چیزی از دفاع خوب بیشتر نتیجه عکس میده!"
طرف سر بازی با اسپانیا اومده میگه ایتالیا با دفاع اتوبوسی بازی رو برد.:n13: اون همه موقعیتای برگدون و ضربه آزاد و تیر دروازه و ... ما داشتیم (با بازیکنای بی نام و نشون و بی ادعامون هم البته) نمیدونم بازی و موقعیت گل های اسپانیا کجا بوده که حقش برد بوده و ایتالیا باید میباخته؟
خب آره دیگه باید اسپانیا بیاد بالا تا کار جررررمن آسونتر بشه! شما وحشت شدیدی از ما دارید و این کاملا آشکاره.:)
فردا هم که باز به همون ترتیبی که اسپانیا رو بردیم آلمان رو هم میبریم بعد باز میان و افاضه فضل میکنند که بازی و میدان که در اختیار آلمان بود پس چطور ایتالیا برد؟ :n28:
همه از تیم ایتالیا کثیف نام میبرن !! واقعا یک چرت است ، کمتر تیمی وجود داره اینطور به اصطلاح بعضی جاها زرنگی نکن چه بسا خیلی تیم ها همه جوره در نظر بگیری از ایتالیا کثیف ترن ولی بعد بازی و رفتار اونا کثیف نیستش !؟ایتالیا همیشه زیبا بازی کرد و سبکش متفاوت بوده (با 3 دفاع)
ایتالیا میگن همش زور بالا میاد یادشون رفت یورو 2000 ایتالیا چه قدرتی داشت و اگه گل 93 دقیقه رو نمیخورد قهرمان بود
جوری میگن انگار تیم خودشون توی فینال سراسر حمله کرده و اصلا رو دفاع تمرکز نکرده !
جوری میگن که فقط تیم خودشون تیمه بقیه تیم ها داغون هستن ، یا پول کسی رو خوردن یا با نا داوری نا جوانمردانه اومدن بالا !! فقط خودشون طرفدار هستن بقیه هیچی این دیگه نوبر هست واقعا :)
دوست دارم ایتالیا قهرمان بشه بدونن که ما اگه مهره هم نداشته باشیم و فقط یه مربی خوب داشته باشیم بازم همه رو میبریم :n02:
نه تیم ما قوی ترین تیم تاریخ نیست که بقیه تیم هاش تیم نیستن ... ولی این دوره قوی ترین تیم بوده تا اینجا کار ...
به شدت منتظر بازی قشنگ فردا شب با رقیب قدیمی هستم امیدوارم تو همون 90 دقیقه کار تمام شه و به پنالتی نکشه بلکه طلسم شکسته نشود :n05:
پ.ن: اینم کوری خوانی بنده :n26:
ایتالیا ؟ کثیف ؟ :n02::n08:
اگه این سبکِ بازیه ایتالیا که حاصلِ یه مشت بازیکن همدل و هماهنگه بدون دخالتِ داور چیزِ کثیفیه پس فینالِ جام جهانی 2014 رو میتونیم جز کثیف ترین بازیهایِ تاریخِ تورنومنتهایِ مهم بدونیم ! بازیی که آرژانتین با 6 تک به تکِ مسلم و برتریه تحقیر کننده نسبت به تیمِ حریف با اشتباهاتِ فاحشِ داوری به یک ضدِ حمله بازیو واگذار کرد ! دوستان اگه علاقه دارن بازم از کثیفیایِ فوتبال بگم :n08:
صدر چند شب پیش داشت تحلیلِ یکی از خبرنگارایِ آلمانی رو میگفت که اگه آلمان نتونه این ایتالیا رو ببره پس کدوم ایتالیا رو دیگه میخواد ببره ؟:n08:کاملا حرفش واضح بود دیگه ... اگه ببره که شاهکار نکرده !! بعد از ناکامی هایِ پی در پی تویِ این جند سالِ اخیر و حسرتِ بردِ ایتالیا اگه بازی رو ببرن که طلسمشون رو تازه شکوندن و از لحاظِ مهره ضعیف ترین ایتالیایِ تاریخو بردن:n08:اما اگه ببازن ... اگه ببازن دیگه واقعا باید خیلی رو داشته باشی که بیای کری بخونی راجع به تیمی که سالیانِ سالِ کابوسِ شبانتونه و به ضعیف ترین مهره هاش باختین ! حالا تا بازی انجام نشه مشخص نیست ولی 99% طبقِ بازیایِ دوره ی گروهی و بازیه ی قبلی ایتالیا باید برنده شه , ولی هر بازی شرایطِ خودش رو داره و همیشه تیمی که حقشه برنده نمیشه !
جدا اگر آلمان این ایتالیا کم مهره و مصدوم زده رو نبره باید بره چندسالی از تورنمنت ها کناره گیری کنه
ده روسی مصدوم موتا محروم!
خداکنه کنته یه ترفندی،تاکتیکی روکنه برای این کمبودها
در آخر فورزا آزوری:n05:
آخ آخ چه موقعیتی رو استورارو زد بیرون!!حیف شد
واقعا استرس غیر قابل تحملی بر تماشاگران در پنالتی ها حاکم بود چه برسه بازیکنان!
ایتالیا و آلمان هر دو بازی شایسته ای رو انجام دادن. بوفون و نویر هم در پنالتی ها عالی بودن. با اینکه طرفدار ایتالیا نیستم ولی بوفون رو خیلی دوست دارم و دیدن اشک هاش ناراحت کننده بود.
امیدوارم بازم تو یه تورنومنت بزرگ اونو ببینیم.
تبریک به هواداران ایتالیا ... واقعا با شایستگی حذف شدن.
من هلاک اون تعویض پایانی کونته هستم که دلقکی مثل زازا اومد توی زمین تا به اصطلاح پنالتی زنهای بیشتری داشته باشیم و همون شخص پنالتی تاثیر گذاری رو به اون راحتی و با اون شیوه و استایل مسخره از دست میده .
فکر کنم اگر همون کیلینی میموند توی زمین با اون بازی با پای ضعیفش هم میتونست بهتر از زازا پنالتی بزنه .
از نظر شرایط بازی هم بخوایم حساب کنیم , آلمان بازی به مراتب بهتری نسبت به ایتالیا انجام داد و خیلی روان بازی میکردن و در زمین ایتالیا پر تعداد بودن و برعکس ایتالیا به شدت دفاعی و با تعداد کم در حملات ظاهر میشد .
با وضعیت بازی هم بخوایم حساب کنیم به نظرم آلمان شایستگی صعود رو داشت و حقش رو هم گرفت .
امیدوارم مربی بعدی از این سیستم 352 دست برداره و ایتالیا به سمت سیستم های روز دنیا بره که کاراییشون خیلی خیلی بیشتر از این سیستم منسوخ 352 هست .
به امید موفقیت در تورنمنت های بعدی .