همچین میگن قرعه رئال آسون که انگار مثلا رئال این فصل خیلی خوبه .. رئال خودش الان یه قرعه ی خوب محسوب میشه : دی
کلا تو همه ی بازی های این دور شانس صعود به نظرم 50-50 هست.
+
فینال مورد علاقه: بایرن - رئال
Printable View
همچین میگن قرعه رئال آسون که انگار مثلا رئال این فصل خیلی خوبه .. رئال خودش الان یه قرعه ی خوب محسوب میشه : دی
کلا تو همه ی بازی های این دور شانس صعود به نظرم 50-50 هست.
+
فینال مورد علاقه: بایرن - رئال
بعضیا دیگه خیلی خودشون زدن به اون راه تیمی که میاد جز 4 تیم برتر اروپا ضعیف حساب میشه!!:n08:چه جوری میشه سال قبل موقعی که سیتی میخوره به بارسلونا اون موقع قوی هست ولی الان که خورد به ما ضعیف میشه تیمی که PSG رو حدف کرد!! معلوم نیست با خودتون چند چندین
اگه خدمت رفته باشید تو آموزشی مبحث کوه و تپه میگه شیب و ضد شیب بر اساس موقعیت دشمن تغیر میکند. واسه طرفدارای اون یکی تیم دیگه هم قوی و ضعیف بودن بر حسب هم قرعه بودن با رئال تغیر میکند.نقل قول:
جامی که توی نیمهنهاییش تیمی از ایتالیا نباشه اسباببازی پلاستیکی بیش نیست :n09:
آخه سیتی و اتلتیکو هم وزنی دارن؟ :n02:
فینال رئال بایرن میتونه یه بازی کلاسیک باشه، همچنین نبرد دو تا مربی کچل :n02::n02: کچل Z رو قهرمان سختتری میدونم :n09:
اعتراف داور اتلتیکو-بارسلونا به اشتباهش
نیکولا ریتزولی، داور ایتالیایی دیدار اتلتیکو و بارسلونا (دور برگشت یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان) به اشتباه خود در اعلام نکردن پنالتی به نفع بارسا در دقیقه 91 اعتراف کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش "ورزش سه"، سه هفته پیش بارسلونا در زمین اتلتیکو و در حالیکه به یک تساوی برای صعود به نیمه نهایی لیگ قهرمانان نیاز داشت، با دو گل مغلوب شد تا برای دومین بار در 9 سال اخیر از صعود به این مرحله بازبماند.
اتفاق جنجالی آن مسابقه دقیقه 91 رخ داد، وقتی توپ درون محوطه جریمه به دستان گابی برخورد کرد اما ریتزولی، خطا را بیرون محوطه تشخیص داد.
داور مشهور ایتالیایی در جدیدترین مصاحبه خود، ضمن اعتراف به اشتباهش گفت:" برخی مواقع تشخیص درست برای یک داور غیرممکن می شود و باید چاره ای برای این کار اندیشید. من طرفدار ورود تکنولوژی به داوری فوتبال هستم. در چنین مواقعی می توان مسابقه را قطع کرد و با مشاهده دوباره فیلم بازی، تصمیم درست را اتخاذ کرد. همان کاری که در والیبال انجام می شود."
واقعا اعتراف تکان دهنده بود!!ناراحت شدم:n28:
جالبه استاد برای خطای هند پیکه تو نیمه اول که پنالتی بود .... ضربه سوارز که اخراج داشت و اخراج نکردن اینیستا که همش قبل از این صحنه بود اعتراف به اشتباه نمیکنهنقل قول:
اعتراف داور اتلتیکو-بارسلونا به اشتباهش
واقعا دفاع اتلتیکو قابل تحسینه!
یعنی هیچ راه نفوذی باقی نمیذارن. همینم هست که نه بارسای "افت کرده " تونست بشون گل بزنه و نه بایرن " آماده."
واقعا بردنشون تو خونه هم سخته چه برسه ویسنته.
بازی های برگشت فوق العاده ای رو شاهد خواهیم بود. درسته دفاع اتلتیکو عالیه اما تو آلیانز چیزی رو نمیشه پیشبینی کرد اما از قهرمان شدن اتلتیکو در این رقابت ها اصلا تعجب نمیکنم.
بازی فوق العاده زیبایی بود، درست نقطه عطف بازی دیشب که یکی از کسل ترین نیمه نهایی های اخیر بود.
این عکس هم جالبه: وقتی سرجیو راموس تو تیمت نیست...
تو بگو ده تا سرجیو راموس!!نقل قول:
این لامصبا جوری دفاع میکنن انگار نوامیسشون تو دروازه پناه گرفتن و بایرنی ها میخوان بهشون چیز کنن!!
بدبختی از نظر بدنی هم کم نمیارن...
نمونه ش دفاع کناری هاشون دقیقه ۹۰ تو کورس و درگیری فیزیکی مثل دقیقه اول پرانرژی و خشن....
چی میده به اینا بخورن سیمئونه؟
TEAM NEWS: Guardiola goes all-out attack against Atletico Madrid
چه میکنه اتلتیکو!
واقعا باید بهشون تبریک گفت اصلا هم خوش شانس نبودن : بارسا و بایرن یعنی شانس های اول قهرمانی. بهترین نمونه دفاع زمانی که تیم به گل احتیاج نداره و بهترین تاثیر عصبی رو حریف مخصوصا وقتی میبینه حریف بی روحیه، افت کرده و خسته است. ( مثل بارسلونا که در دهشتناک ترین شرایطشون مقابل بهترین دفاع قرار گرفتن.)
حقشون بود به فینال برن و پنالتیشونم گل نشد که عادلانه بود. چون خطا بیرون محوطه بود.
و بایرن که عالی بود اما برای حذف اتلتیکو به چیزی بیش از اماده بودن نیاز دارن. شما باید فراتر از یک باشگاه باشید! البته خلاقیت زیاد. که هم ایستگاهی رو گل کنی هم تو محوطه بین یازده نفر گل بزنی و هم به این دروازه بان اماده لایی بزنی.
که این نکته به همراه اماده بودن و ریکاوری مناسب تیم میتونه حذف کننده اتلتیکو باشه. مثل تیم هایی که در لالیگا اونا رو بردن و تیم های خیلی مدعی که تو لالیگا نتونستن ببرنشون.
حرف حق
علیفر در بخش دیگری از حضورش در برنامه خندوانه به مربیان بزرگ دنیا از جمله پپ گواردیولا هم اشاره ای داشت و گفت:«روی نتیجه کار پپ در بایرن بحث و گفتگو کردم آن هم به این دلیل که یوپ هاینکس مظلوم واقع شد در سال 2013 چون این مربی آلمانی در آن سال سه گانه قهرمان شد و تیم آماده را تحویل پپ داد که می توانست سه جام دیگر را بگیرد و شش گانه را ثبت کند. ولی در این شرایط گواردیولا آمد جای هاینکس و ناجوانمردانه این اتفاق رخ داد از سوی مدیران باشگاه. پپ سه سال است در بایرن حضور دارد و اصلا خوب کار نکرده به خصوص فصل گذشته با این همه فوق ستاره فقط در بوندس لیگا اول شد.پپ در بایرن پول مفت می گیرد حالا که می رود در منچستر سیتی هم پول های اماراتی ها را می گیرد. موفقیتش گرفتن این پول هاست که می گیرد».
انتقام یووه گرفته شد! خیلی نگران شدم ولی شد. در مورد اینکه گواردیولا موفق نبود فکر نکنم کسی شکی داشته باشه!!
چه هیجانی داشت
:n02:
هر تیمی تیم پپ گواردیولا رو تونسته حذف کنه قهرمان چمپیونز لیگ شده، باید دید این قضیه ادامه پیدا میکنه
دیگو سیمئونه: با بهترین تیمی که در دوران مربیگریم روبرو شدم بازی داشتیم.نقل قول:
We were up against the best team I have faced in my career.
مصاحبه کامل
پپ گواردیولا: زندگیم را برای این تیم دادم. جنگیدم و بهترین تلاشم را کردم.نقل قول:
"I have given my life for this team, I fought and gave my best," he told reporters after the game.
مصاحبه کامل
در شبی تلخ بایرن به رکورد منچستر یونایتد رسید
بایرن خیلی خوب بود. 90 دقیقه حمله به اتلتیکو بدون خوردن چند گل از بارسا هم بر نمیاد. چوب دیدار رفت رو خوردن. از شاهکار اتلتیکو هم نمیشه گذشت. تا اینجا قهرمان آلمان، اسپانیا و هلند رو شکست دادن
سوژه خوبی شده. خدا خیرش بده :n02:نقل قول:
خوب عجب فوتبالی بود اون 10 دقیقه آخر انصافا!!یعنی من موندم این یان اوبلاک چجوری اینقدر خوبه آخه!!و در نهایت سیمئونه واقعا دیدنش جالبه کلا یک صحنه هم که اون مسئول نشان دادن تابلو تعویض رو کتک زد خیلی خنده دار بود!!:n02:
یعنی این سبک فوتبال اتلتیکو 100 برابر کاتاناچیو ایتالیایی هاست
و در نهایت ببینید ما دو سال گذشته چه تیمی (اتلتیکو)رو حذف کردیم و باید بگم قرعه های ما همیشه آسونه!!:16:
----------------
راستی یاد این صحنه افتادم پارسالچه پوزخندی میزد این مولر وقتی رئال با اتلتیکو افتاد:n09:
اگه جلوی بایرن هاینکس بازی میکرد چی میگفت پس :n02:نقل قول:
دیگو سیمئونه: با بهترین تیمی که در دوران مربیگریم روبرو شدم بازی داشتیم.
خدایی احسنت به اتلتیکو
من این تیم را دوست داشتم ولی الان علاقه ام به ایت تیم خیلی بیشتر شد.
یعنی هر فصل بهترین هاتا از دست بدی ولی بازم خودتو حفظ کنی.
حذف از دست دادن کورتوآ ، آردا توران و دیگو کاستا کم چیزی نیست ولی اتلتیکو سر خم نکرد و بهتر ادامه داد.
کی فکر میکرد اوبلاک اینقدر خوب باشه.
واقعا احسنت به سیمئونه ، این شور و هیجانشا دوست دارم امیدوارم هم لالیگا هم چمپیونز قهرمان بشن ، پول خرج کردن و جام آوردن هنری نیست مهم تیم ساختن و اینطوری قهرمان شدن هست.
ترکیب رئال - سیتی
رئال: ناواس، په په، سرخیو راموس، کروس، کریس رونالدو، گرت بیل، مارسلو، کارواخال، مودریچ، خسه، ایسکو
سیتی: هارت، سانیا، کمپانی، اوتامندی، کلیشی، فرناندو، فرناندینیو، توره، ناواس، دی بروین، اگوئرو
فینال تمام اسپانیایی دوباره تکرار شد.
بازی برگشت هم کسل کننده بود، خیلی کسل کننده! رئال بیشتر بازی رو اداره کرد.
خستگی در هر دو تیم کاملا مشهود بود. رونالدو هم مشخص بود که اصلا آماده نیست و فقط برای اینکه دفاع سیتی رو مشغول خودش کنه در نقش بنزما ظاهر شد. بیل هم اواخر نیمه دوم درد داشت و سریع توپ رو رد میکرد بره.
تا اینجا فکر کنم همه شانس اتلتیکو رو بیشتر بدونن. البته تا فینال ممکن هست بازیکنا به اوج آمادگی بدنی برسن. باید دید چی میشه...
جو هارت: رئال با خوش شانسی به فینال رفت
کریستیانو رونالدو: کاملا شایسته رفتن به فینال بودیم
جشن رئالی ها با پادشاه اسپانیا
خدا رو شکر فینال دیگه قرعه کشی نداره!!! :n06:نقل قول:
- یک فینال تمام مادریدی دیگر در اروپا تیتر اصلی تمامی روزنامه هاست.
مارکا[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- جنون آمیز!
تنها دو سال بعد فینال اسپانیایی لیسبون تکرار می شود
مادرید، به میلان!
لوس بلانکوس چهاردهمین فینال اروپایی اش را بازی می کند
- و امروز برای کامل کردن کیک یورو
آس[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- ویوا مادرید!
میلان (28 می) فینال 2014 در لیسبون را تکرار می کند
- سویا و ویارئال برای تمام اسپانیایی
امری:"احتیاج به هوش، شجاعت و کلی فوتبال داریم."
مارسلینو به 25 بازی بدون گل خورده امید دارد تا در آنفیلد نجات پیدا کند
اسپورت[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- چولیستاس اما فقط برای یک روز
یک مادرید افتضاح در برابر یک سیتی حتی بدتر به فینال صعود کرد
- مسی باور دارد که بارسا دوگانه را خواهد برد
- تر اشتگن می گوید قصد ترک کردن ندارد
موندو دپورتیوو[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- بازی انتقامی
اتلتیکو و رئال برای بازی فینال اروپا باز می گردند
لوس بلانکوس با ضربه ای از بیل که توسط فرناندو منحرف شد سیتی تنبل را شکست داد
- 11 پرونده رابرت
آینده آلوز، داگلاس، بارترا، ماسیپ، ساندرو، الکس، آردا، آدریانو، مونیر، فرمائلن، تر اشتگن
کسانی که برای این نوع بازی اتلتیکو به به و چه چه میکنن به نظرم از فوتبال لذت نمیبرن !
کار دفاعیشون عالیه ولی قشنگی نداره که من و به وجد بیاره
بازی روان و موقعیت سازی مونیخی ها بیشتر من و به وجد میاره. خلق موقعیته که تماشگر رو از جاش بلند میکنه
همکاری مثلث بارسا من و به وجد میاره و.........
در مورد بازی بایرن - اتلتیکو اما اگر زیاد هست که گفتن نداره. مهم ترینش پنالتی بایرن هست که نمیدونم چرا به ویدال بهترین پنالتی زن جهان داده نشد ! مولر رفت پشت توپ میدونستم گل نمیشه. چون به توپ ارتفاع نمیده مثل ویدال
فکر میکنم عملکرد بایرن در خط میانی شگفت انگیز بود- کلمه ای رو نمیشه براش به کار برد! هیچ توپی لو نرفت-یکی لو رفت که بواتنگ فاز بازیسازی گرفته بود جاش خالی موند و اون گل مشکوک ! رقم خورد. اگر پپ بازی رفت ترکیب درستی میچید بایرن حذف نمیشد.شما مهدی بن عطیه رو داری چرا باید آلابا رو بزاری وسط که برنات پخمه ! چپ بازی کنه که اون سوتی رو بده که گل شد و هم جناح چپ تیم رو فلج کنی. چون ریبری با آلابا تکمیل میشه. به هرحال گذشت من 3 سال از پپ حمایت کردم به عنوان مربی تیم ولی امسال دقیقا اشتباه پارسال بازی رفت مقابل بارسا رو انجام داد. هرچند که پارسال واقعا دستش خالی بود. تبریک با اندکی تاخیر به طرفداران انگشت شمار اتلتیکو- چیزی که برام جالبه اینه که این تیم طرفدارم داره !!:n02::n01:
نظرت فقط یه نظره که قابلیت تعمیم دادن رو نداره، و خیلی مشابه به نظر ایرانی ها در جنگ با عثمانی که وقتی سپاه مجهز به سلاح گرم عثمانی هنوز آرایش نبسته بود صبر کردن تا اونا اول آرایش نظامی بگیرن تا بتونن رشادت و دلیری و هنر زیبا شمشیر زدن رو نشون بدن! فوتبال هم یه جنگه باید ببینی سیستم حریف چیه ضدش رو بکار ببری نه اینکه دنبال هنرنمایی باشی.نقل قول:
از پلاستیک فن ها و گلوری هانترها میتونه خیلی جالب تر باشه.
نقل قول:
نظر توام فقط یه نظره
عده ای میتونن با تو هم عقیده باشن عده با من.جوری صحبت میکنی که نظرت وحی منزل هست.و بقیه سخت در اشتباهن!
اگه جمله اخر من و متوجه نشدی بزار برات توضیح میدم.منظورم از اینکه جالبه این تیم طرفدار داره اینه که دقیقا سه ساله این تیم اسمش برای ملت اشنا شده.نه برای شیوه بازیش. به هر حال ب ام جالبه تیمایی مثل اتلتیکو و سیتی تو کل کل ادمین داشته باشن !
ضمن اینکه اینک بگم اتلتیکویی که ما دیدیم همیشه این بوده.ندیدم تا حالا ببینه تاکتیک حریف چیه.ههههه
همونطور که اتوریهاگل با قهرمانی یونان در اروپا فقط یه اسم به لیست قهرمانان اضافه کرد سیمونه هم یه اسم اضافه میکنه.ندیدم تا حالا کسی ندیدم تو بحثای فوتبال از قهرمانی یونان به نیکی یاد کنه.
در اخر سلیقه ست که حرف میزنه.من بحثی نداشتم.من زیبایی فوتبال رو جوری غیر از نگرش تو میبینم
دوباره کل کل!!نقل قول:
اما من نظری ندارم من فقط یه فکت رو بیان کردم، هم عقیده بودن یا نبودن تاثیری در فکت نداره.
اگه سه ساله اتلتیکو برای مردم شناخته شده (طبق گفته شما البته) چند ساله رئال و بارسا تو ایران طرفدار پیدا کرده؟ یه نگاه به رنج سنی طرفدارای دو تیم نشون میده رئال از دوره کهکشانی های اول پرز و بارسلونا از دوره پسا رونالدینهو طرفداراشون قارچ گونه رشد کردن ، کافیه از یه طرفدار دو آتیشه بارسا در ایران (که یحتمل با وجود فقر سیاسی شدید اما طرفدار استقلال کاتالونیا هم هست) بپرسید : آیا دوره ای رو یادش هست که بارسا برای خرید بازیکن صندوق کمک های مردمی تو شهر دوره میچرخوند؟
اتفاقا قهرمانی های مثل یونان در یورو ، لستو در پرمیر لیگ و ... هستند که طرفدارای واقعی فوتبال رو خوشحال میکنن و هدف واقعی ورزش رو نشون میدن مگر نه گلوری هانتر بودن یا تراولر فن بودن بی ارزشترین چیز در دنیا ورزشه، جایی که فوتبال اصالت داره مردمی رو میبینید که طرفدار تیم های دسته سه و چهار هستند . که باید به نظر شما عجیب باشه چون اصالت فوتبال و روح این ورزش رو درک نکردید .
علی کل حال مراد بود نصیحت بود و کردیم .
با این تیکه مخالفم کهنقل قول:اتلتیکو سه ساله برای مردم آشنا شده و اصلا درست نیست با تیم سیتی تو یک سبد قرار بگیرن تیمی که فقط با دلارهای نفتی تونسته خودش رو بالا بکشه
از زمانی که من طرفدار Real هستم یادمه تیم اتلتیکو هم طرفدار داشت تو ایران و شهر کوچیکی مثل شهر ما و منم برام جالب بود این تیم چرا طرفدار داره هر چند معلومه تعدادشون کمتره به هر حال
روی صحبتم به کسانی هست که میگفتن Real با خوش شانسی به مراحل بالا رسید امیدوارم حالا به این نتیجه رسیده باشن که این تیم لیاقت رسیدن به فینال رو داشته و نیان عقده ای که از نرفتن تیمشون به فینال در اشون ایجاد شده رو با این جملات خالی کنند
تابلوی نصب شده در شهر لستر: "بارسلونا مواظب باش"
عجیب است اما باور کردنی. تیم شگفتی ساز لستر سیتی پس از قهرمانی در لیگ جزیره خود را آماده قهرمانی و رقابت با بزرگانی مثل بارسلونا در لیگ قهرمانان کرده است. آنها تابلوی "بارسلونا مواظب باش" را در شهر خود نصب کرده اند.
اسپانیا در فصل آینده لیگ قهرمانان اروپا پنج سهمیه دارد + سیدبندی لیگ قهرمانان
سویا با قهرمانی در لیگ اروپا موفق شد سهمیه پنجم باشگاه های اسپانیایی در فصل آینده لیگ قهرمانان اروپا را کسب نماید.
طرفداری - مطابق قوانین یوفا، قهرمان لیگ اروپا می تواند مستقیما در مرحله گروهی فصل آتی لیگ قهرمانان اروپا شرکت کند و سویا برای دومین فصل متوالی موفق شد خارج از لیگ این سهمیه را کسب نماید.
پیش از این بارسلونا، رئال مادرید و اتلتیکو مادرید با کسب رتبه های اول تا سوم لالیگا، به صورت مستقیم جواز حضور در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا را کسب کرده بودند و ویارئال نیز با کسب رتبه چهارم در مرحله پلی آف مسابقات حاضر خواهد شد و اکنون سویا می تواند به صورت مستقیم به عنوان نماینده پنجم اسپانیا در لیگ قهرمانان اروپا حاضر شود.
تاکنون تیم های زیر حضورشان را در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا قطعی کرده اند:
اسپانیا: بارسلونا، رئال مادرید، اتلتیکو مادرید
انگلیس: لستر سیتی، آرسنال، تاتنهام هاتسپر
آلمان: بایرن مونیخ، بروسیا دورتموند، بایر لورکوزن
ایتالیا: یوونتوس، ناپولی
پرتغال: بنفیکا، اسپورتینگ لیسبون
فرانسه: پاریسن ژرمن، المپیک لیون
روسیه: زسکا مسکو یا روستوف
اوکراین: دینامو کیف
هلند: پی اس وی آیندهوون
بلژیک: کلوب بروخه
سوئیس: بازل
ترکیه: بشیکتاش
قهرمان لیگ اروپا: سویا
ده تیم دیگر مرحله گروهی از طریق بازی های پلی آف مشخص خواهند شد.
گفتنی است؛ بارسلونا، لستر سیتی، بایرن مونیخ، یوونتوس، بنفیکا، پاریسن ژرمن، قهرمان لیگ روسیه (زسکا مسکو یا روستوف) و قهرمان لیگ قهرمانان اروپا (رئال مادرید یا اتلتیکو مادرید) در سید یک لیگ قهرمانان اروپا حاضر خواهند بود.
بازنده فینال لیگ قهرمانان (اتلتیکو مادرید یا رئال مادرید)، بروسیا دورتموند، آرسنال، سویا، ناپولی و بایر لورکوزن حضورشان در سید دو قطعی است و منچستر سیتی و پورتو در صورت پیروزی در مرحله پلی آف دو تیم دیگر سید دو خواهند بود و بازل، شاختار دونتسک و تاتنهام هاتسپر این شانس را دارند که در صورت عدم صعود تیم های فوق الذکر در سید دو قرار گیرند.
خاویر تباس رئیس لالیگا: به عنوان یک هوادار رئال مادرید دوست دارم آنها قهرمان شوند
ورزش سه
خوش شانس ترین فینالیست چمپیونز لیگ؟
زیدان: قرعه های ساده؟ اصلا. برای پیشرفت در چمپیونز لیگ باید مقابل همه بازی کنید. رم، ولفسبورگ و منچستر سیتی سه تیم قدرتمند هستندکد:"Easy draws? I don't agree," Zidane said recently. "Not at all. To advance in the Champions League, you have to play against everyone. Roma, Wolfsburg and Manchester City are three strong teams."
جا داره خدمت دوستان بارسایی و بایرنی و .........که تو این چند وقته طرفدار اتلتیکو شدن بگم نگران نباشید ما اگه خدا بخواهد انتقامتونو از اتلتیکو میگیریم و عدالت فوتبال رو اجرا میکنیم(اگه بردیم البته)و مشت محکمی بر دهان استکبار جهانی خواهیم زد!!!
کریستیانو رونالدو: بردن چمپیونز لیگ خیلی بیشتر از دوگانه بارسلوناست! مسلما از نبردن پی چی چی ناراحت شدم.
مصاحبه کامل
ترکیب دو تیم اعلام شد
رئال: ناواس، مارسلو، راموس، په په، کارواخال، کاسیمیرو، کروس، مودریچ، بیل، بنزما و رونالدو
اتلتیکو: اوبلاک، خوان فران، ساویچ، گودین، لوئیس، آگوستو، گابی، کوکه، سائول، تورس و گریزمان
خب اینم از راه و روش بردن اتلتیک در لیگ قهرمانان اروپا
گفتن از فصل بعد زیدان و بچه ها قرار کلاس اموزشی بزارن ولی از دوره مهد کودک که چگونه اتلتیک را ببرید.
ثبت نام برای عموم رایگان است.