کد تخفیف ۱۰هزار تومنی :
bmlclub_aln_Behrooz
فقط توجه داشته باشید که قیمتا متغیر هستش و در جشنواره قیمتا پایین میان و سریع خرید کنید!
Printable View
کد تخفیف ۱۰هزار تومنی :
bmlclub_aln_Behrooz
فقط توجه داشته باشید که قیمتا متغیر هستش و در جشنواره قیمتا پایین میان و سریع خرید کنید!
نقل قول:
این کد تخفیف کاملا سالمه و کار میکنه:) میتونید استفاده کنید
برای خرید های بالای ۵۰ هزار تومن هم کد تخفیف ۱۰هزار تومنی داریم :) فقط اولین خریدتون میشه ازش استفاده کرد ینی همه جا همینجور هستش:)
کد تخفیف:
bmlclub_aln_Behrooz
دوست عزیز قیمت ها تو بازار رفته بالا طبعا قیمت های بامیلو به روز هست مشکل بامیلو نیستنقل قول:
با این تخفیف هایی که بامیلو میده باید خدارو هم شکر کنیم میشه زیر قیمت خرید از بامیلو
الان هر جا بری هارد به همون قیمت هست
مشکل مملکت ماست که ثبات اقتصادی نداره
سود قطعات کامپیوتر به زور 5درصد هست الان بامیلو داره 20درصد تخفیف میده
Sent from my SM-G7102 using Tapatalk
آخه مشکل اینجاس که بعد جشنواره قیمتار پایین میان! مثلا من دستبند می باند ۲ رو ماه پیش خریدم ۱۲۹هزار تومن الان شده ۱۲۰تومن پریروز ۱۱۴ هزار تومن شده بود!!!نقل قول:
۱۳٠٠٠ هزار تومان تخفیف برای اولین خرید بالای ۵٠٠٠٠ تومان.
۱٠ هزار تومان کد هدیه + ۳ هزار تومان پرداخت آنلاین
کد هدیه : bmlclub_jvw45
کد تخفیف ۲۰ هزارتومانی بامیلو برای خریدهای بالای ۱۰۰ هزار تومان (اولین خرید) bml_w20kff7b78ad
کد تخفیف 10 هزار تومان تخفیف برای خریدهای بالای 50 هزار تومان (اولین خرید) بامیلو
bmlclub_fg0aa
کد تخفیف ۱۰هزار تومنی برای خرید های بالای ۵۰ هزار تومن! + اینکه بعد استفاده از کد تخفیف به وبسایتم سر بزنید تا یادتون بدم چطوری کد تخفیف ۵۰هزاری بدست بیارید!!
کد تخفیف:
bmlclub_aln_behrooz
ادرس سایتم: sooxno.ir
این تاپیک برای کسب امتیاز (بامیل) ایجاد شده ؟!!
براي كد 50هزاري به آدرس سايت و باميلو كلاب عضو شدم ولي كدي نداد اگه زحمتی نیست کد تخفیفو خودتون تو سایت بزارین
10 هزار تومان تخفیف برای اولین خرید از بامیلو ( خرید بالای 50 هزار تومان)
در زمان سفارش کالا کد تخفیف زیر را وارد نمایید تا مبلغ 10 هزار تومان به شما تخفیف داده شود
bmlclub_ssdyp
#دوست عزیز
به ازای اولین خرید بالای 50 هزار تومان با زدن کد زیر در قسمت فاکتور خرید، 10 هزار تومان تخفیف میگیرید.
bmlclub_bpcnj
#کد تخفیف جدید فروشگاه اینترنتی بامیلو
به ازای اولین خرید بالای 50 هزار تومان با زدن کد زیر در قسمت فاکتور خرید، 10 هزار تومان تخفیف بگیرید.
bmlclub_bpcnj
#کد تخفیف جدید فروشگاه اینترنتی بامیلو
به ازای اولین خرید بالای 50 هزار تومان با زدن کد زیر در قسمت فاکتور خرید، 10 هزار تومان تخفیف بگیرید.
bmlclub_bpcnj
Bamilo
کد تخفیف زیر برای شما ایجاد شده است.
bmlclub_qeh_Mohamad_Reza
فعال امکان استفاده مجدد کوپن تخفیف معتبر از معتبر تا مبلغ بله 1 welcome_10k43d753 15/03/17 01:22 14/04/17 23:59 100,000 ريال بله 1 welcome_10kf310b3 15/03/17 01:22 14/04/17 23:59 100,000 ريال
سلام
قابل توجه همه!!!
لطفا قبل از همه چیز مطلب ادرس زیر رو بخونید.
با این مطلب میتونید بفهمید چطوری کد تخفیف ۵۰هزاری و ۲۰ هزاری بدست بیارید! اونم رایگان. و در بین کد های تخفیف کثیر سر در گم نشید! موفق باشید
کد تخفیف خودتونو بسازین:)
sooxno.ir/2017/03/07
برای تبلیغ کانالت پیشنهاد میکنم از روش های سالمتری استفاده کنینقل قول:
موفق باشی
سلام دوستان
سایت بامیلو در راستای افزایش فعالیت تبلیغاتی خود اقدام به راه اندازی رباتی در تلگرام به نام "بامیلو کلاب" کرده است که با عضویت در آن می توانید از طریق روش های متفاوتی که در آن وجود دارد کسب امتیاز(بامیل) نمایید و با بامیل های بدست آمده کد تخفیف سایت بامیلو و سایر آیتم های موجود را خریداری نمایید و هم یک کد تخفیف 10 هزار تومانی مانند bmlclub_VCZVmبه دست بیارید.
برای عضویت در بامیلو کلاب میتونید لینک زیر را داخل آدرس بار مرورگر وارد نمایید:
بدون لینک معرّف: 1o2.ir/3miab
به همراه لینک معرّف: 1o2.ir/BMLbot
کد تخفیف 10 هزار تومنی
برای خرید بالای 50 هزار تومن
bmlclub_n7ow9
اولا یادم نمیاد کانالی داشته باشم:) دوما سایت من حداقل ۲۰۰بازدید روزانه داره و نیازی به تبلیغ ندارم:) و سوما اینکه فرق من با بقیه اینه که یاد میدم با ۵ هزار تومن کد تخفیف ۵۰ هزار تومنی بگیرن و اینکه من از اول بامیلو مشتریش بودم و مثل بعضیا جلف نمیگم!!! هرکس اینکاره باشه به دیگر افراد این تهمت رو میزنه!!! شما ازین افرادین؟؟؟نقل قول:
کد تخفیف ۱۰ هزاری برای خرید های بالای ۵۰ هزار تومان:
bmlclub_aln_Behrooz
مردم رو جگر فرض نکن عمویینقل قول:
با این کارات فقط به شعور خودت توهین میکنی
موفق باشی
کد تخفیف 10 هزار تومنی برای خرید بالای 50 هزار تومن
bmlclub_ssdyp
این تخفیف فقط برای اولین خرید می باشد. و درصورتیکه قبلا با اکانت خود از بامیلو خرید کرده باشید این کد قابل استفاده با آن اکانت نمی باشد
نقل قول:
من مردم رو جیگر فرض نکردم تو خودتو جیگر فرض کردی که داری مضخرف میگی
یه دور برو تیمارستان خوب میشی:) .
من اطلاعاتم کامله و نیازی ندارم که به چرندیات ادمایی مثل تو گوش بدم:) اون ۵تومنم من نمیگیرم به طرف یاد میدم چیکار کنه! اگه چیزی رو امتحان نکردی درموردش اظهار نظر نکن. تو شبیه مهندسایی میمونی که سیکل نگرفته اظهار بزرگی میکنه!اگه کد تخفیف داری اینجا بزار وگرنه شر خودتو از زیر این پست کم کن
راستی هنوز بوی هک تلگرام روی ادمایی مثل تو که به همه گیر میدن مونده!ادمایی مثل تو هک تلگرام میفروختن و با دو اکانت تلگرام مردم رو خر فرض میکردن!
و اینکه،
یادمم نمیاد لینک کانالی داده باشم!
اون لینک تو وبسایتمم احمق جون ربات تلگرامی هستش که تخفیف میده به کاربرا! یه سر بزن بعد اظهار نظر کن!
این صندوق بامیلام!:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم رتبه سایتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما پاکیم شمارو نمیدونم:)
کد تخفیف ۱۰هزاری :
Bmlclub_aln_behrooz
نقل قول:
سلام دوست عزیز لطفا بیا تلگرامم کار دارم باهات:)
ای دی رو خصوصی کردم:)
حیف که نیو یوزری وشانس آوردی یوزرمو لازم دارم:n19:نقل قول:
فقط حیف والی آنچنان لگدی ب پوزت میزدم
تا یادبگیری هر چیزی ک لایق خودتو خوانوادت رو هر جایی برقور نکنی
دوستان عزیز با استفاده ازین کد و انتخاب گزینه پرداخت آنلاین میتونید 13 هزار تومان تخفیف به ازای 50 هزار تومان خرید دریافت کنید
کد:
bmlclub_kpb_Younes
bmlclub_kpb_Younes
bmlclub_kpb_Younes
تو راست میگی ولی سر و ته یکم فکر کنی میفهمی که این قضیه کل تقصیر تو بود:) چون من کلا کانالی نداشتم و برای امتیاز بامیلو ربات بامیلو رو تبلیغ میکنم:)نقل قول:
موفق باشی
کد تخفیف بیا ببر اینور بازار
Bmlclub_aln_behrooz
کد تخفیف بامیلو ؛
bmlclub_qeh_Mohamad_Reza
دوستان کدهای 10 هزار تومنی از روش زیر به دست میاد با عضویت در بامیلو کلاب میتوانید علاوه بر کد تخفیف اختصاصی خود با سایر روش هایی که برای کسب بامیل هست کدهای ببیشتری هم بدست بیاورید.
نقل قول:
با کد تخفیف زیر می توانید برای اولین خرید با اپلیکیشن بامیلو با بهاء 100 هزار تومان مبلغ 15 هزار تومان تخفیف بگیرید.
app_w15k44aw
آیتم تخفیف 50 هزار تومانی رزرو هتل هم به این آیتم ها اضافه شده فقط با 150 بامیل امکان تهیه این کد تخفیف هست. (نصب اپلیکیشن بامیلو و لوگین شدند با اکانتتون 300 بامیل امتیاز داره)نقل قول:
پ.ن: پست قبلی هم برای من هست اشتباهاً با این اکانت لاگین شدم خواستم این پست رو حذف کنم با اکانت قبلی پست رو ارسال کنم متاسفانه امکان حذف پست وجود نداشت.
با کد تخفیف زیر می توانید برای اولین خرید با اپلیکیشن بامیلو مبلغ 15 هزار تومان تخفیف بگیرید.
این کد بدون محدودیت زمانی و دائمی بوده و فقط برای اولین خرید با بهاء حداقل 100 هزار تومان از طریق اپلیکیشن سایت بامیلو قابل استفاده می باشد.
کد تخفیف 15 هزار تومانی:
app_w15k44aw
متاسفانه دارای محدودیت زمانی بوده و مهلت استفاده پایان یافت
تمامی کدهای تخفیف در کانال تلگرامی bamilobon@ قرار داده می شود.
کد تخفیف خرید 10 هزار تومانی برای خریدهای بالای 50 هزار تومان از سایت بامیلو. کد تخفیف بامیلو
bmlclub_2dou4
bmlclub_2dou4
bmlclub_2dou4
کد خرید از سایت خوب بامیلو
دوستان عزیز با استفاده ازین کد و انتخاب گزینه پرداخت آنلاین میتونید 13 هزار تومان تخفیف به ازای 50 هزار تومان خرید دریافت کنید
کد:
bmlclub_kpb_Younes
bmlclub_kpb_Younes
bmlclub_kpb_Younes
کد تخفیف بامیلو
bmlclub_qeh_Mohamad_Reza
کد تخفیف 50 تومنی برای خرید بالای 200 تومن از نرم افزار پین تا پین( رزرو هتل )
کد تخفیف:
PTPBML-J3YXIXCZYQFR
دوستان اگه کسی از کد های تخفیف ما استفاده کنه به ما هم چیزی میرسه ؟
نقل قول:
شوما میچرخی اینور و اونور اسپم میکنی بت چی میرسه
اینم ی نوع اسپمه
شوما به بزرگی خودت ببخشنقل قول:
تخفیف 10 هزار تومنی بامیلو
bmlclub_xre_javadthtakhfif