دوستان من هم مدل ASUS G551VW - B رو حریدم
لپتاپ خوبیه
فقط یه مشکل باهاش دارم اونم اینه که لیبل های روی کیبورد قرمزه و چشمم رو اذیت میکنه
بنظرتون راهی هست اینا رو سفید کرد ؟
Printable View
دوستان من هم مدل ASUS G551VW - B رو حریدم
لپتاپ خوبیه
فقط یه مشکل باهاش دارم اونم اینه که لیبل های روی کیبورد قرمزه و چشمم رو اذیت میکنه
بنظرتون راهی هست اینا رو سفید کرد ؟
سلام. مبارکه. تا جایی که من میدونم، چون سیستم گیم است و ایجاد هیجان در این لپ تاپ خیلی مد نظر بوده، بک لایت قرمز برایش گذاشتند و قابل تغییر هم نیست.
ممنونمنقل قول:
ولی واقعا چشم رو اذیت میکنه
بک لایتش مهم نیست ، خود لیبل ها هم متاسفانه قرمز هستن
حالا میخوام برم گارانتی ببینم اونا این امکان رو دارن کل کیبورد و led زیرش رو عوض کنن واسم
اگرم نشه نهایت لیبل سفید میچسبونم :n03:
دوست عزیز می شه بفرمائید این مشکلات چیه چون من فکر می کردم که صفحه 4k بهترینه و از این حرف خیلی تعجب کردمنقل قول:
سلام دوست عزیز.نقل قول:
این موضوع را من نگفتم. بلکه نقد و بررسی این لپ تاپ در یکی از سایتهای معتبر هست.
در ادامه اش هم دلیلش گفته شده است
علاوهبر مصرف انرژی بیشتر، هنوز بسیاری از نرمافزارها از این دقت تصویر پشتیبانی نمیکنند و تصویری مات را ارایه میدهند. اما رزولوشن بالا و نمایش دقیق رنگها، ویژگیهای جذابی برای گرافیستها و طراحان خواهد بود
با توجه به اینکه بعد از نصب نرم افزارهای مختلف روی هارد 7200 سری 4 سال قدیمتر این سری بوت ویندوز بالای 1 دقیقه طول می کشه(تا بشه با ویندوز کار کرد) از کسایی که این لپ تاپ را تهیه کردند با توجه به مطلب فوق:
1- بوت کامل ویندوز روی هارد ssd این لپ تاپ چقدر طول می کشه؟
2- در حالت ریستارت چقدر زمان می بره تا ریستارت بشه و دوباره آماده بکار بشه؟
3-روی حالت هایبر نت لپ تاپ من در حدود 20 ثانیه آماده بکار می شه در مورد این لپ تاپ این زمان چقدره؟
لطفا همه موارد بالا در زمانی تست شود که نرم افزارهای سبک و سنگین نصب شده و تو استارت آپ بالا می آیند.
5- هارد ssd این لپ تاپ قابل ارتقا به مدل های بهتر و با سرعتر(نظیر هارد ssd سامسونگ با سرعت خواندن 2200 مگبر ثانیه) و با حجم بالاتر هست؟ و اگر جواب مثبته آیا مادربورد این لپ تاپ ssd های سرعت بالا را تو اتصال m2 ساپورت می کنه؟
در آخر به نظرم یکی از مزیت های این لپ تاپ هارد پر حجم 2 ترابایتی هر چند کم سرعت برای آرشیو در کنار ssd با پورت m2 هست هر چند ممکنه بعضی ها بگند خوب هارد اکسترنال هست ولی تجربه نشان داده که هارد های داخلی پایدارتر وامکانی خرابی پایین تری نسبت به هارد های اکسترنال دارند.
مشخصات کارت گرافیک N552 VW
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات رم ( مدل 12 گیگ با صفحه نمایش 4K)
مشخصات HDD و SSD
(2 ترابایت هارد HDD و 128 گیگ SSD)
من شنیدم روی این لب تاپ سی دی درایور های ویندوز 7 الی 10 هم عرضه میشه ؟؟؟ درسته ؟؟ ایا میشه روی دستگاه n552vm ویندوز 7 نصب کرد طوری که همه ی درایور ها را بشناسد ؟ بعنی بدون مشکل باشد
سلام. خیر دوست عزیز. من مدتی قبل این لپ تاپ را برای یکی از دوستان خریدم. رویش فقط DVD درایورهای ویندوز 10 بود.نقل قول:
در سایتش هم فقط درایورهای ویندوز 10 است.
البته شدنش که میشه ولی ممکن است در چند مورد محدود به مشکل درایور بخوری.
دوستان من مدل ASUS G551VW - B رو گرفتم
مایلم با مدل ASUS N552 VW تعویض کنم
اگر خواستید پ خ بدید
دوستان من n552 vw یه هفتس خریدم. تو بازی دماش خیلی میره بالا با برنامه CPUID HWMonitor دمای cpu رو که چک کردم تا 86 درجه هم بالا میره . آیا این عادیه؟ ممنون میشم کمک کنید
سلام عادیهنقل قول:
دوست عزیز چه بازی هایی باهاش انجام دادی ؟ کدوم سری را گرفتی ؟ A ? Bنقل قول:
سلام دوستان
من بین دو مدل N551vw و N552vx مردد هستم که کدوم رو بخرم
یه سوال : تو یه سایت خوندم تکنولوژی صفحه نمایش N552vx فرق میکنه و کیفیتش بهتره ولی هرچی سرچ کردم همه جا نوشته بودن که جفتشون یه مدل یکسان از ال جی هستن، درسته؟
برتری N552vx بنظر من فقط USB Type-C هست که زیادم مهم نیست چون نسل اول هست که نه انتقال تصویر داره و نه با پورت تاندربولت سازگاره، والبته نوع پورت اتصال حافظه SSD.
برتری N551vw هم گرافیک و باتری هست که البته یه مقدار سنگین تر و ضخیم تر هست.
ممنون میشم راهنمایی کنین و اینکه آیا چیزایی که نوشته درسته یا نه؟
سلام.نقل قول:
N551 باتری قوی تری دارد. باتری اش هم قابل جدا شدن است. همراهش یک ساب ووفر ایسوس هم هست. در عوض سنگین تر است. USB 3.1 ندارد. رابط SSD اش از نوع msata است.
N552 جدیدتر است. سبک تر است. باتری اش جدا نمیشود. USB3.1 دارد. ساب ووفر ندارد. رابط SSD اش از نوع M2 است که سریعتر از msata است.
تا جایی که من میدانم هم صفحه نمایش هر دو یکی است.
بنظرم همین 3.1 فعلی، بهرحال بودنش در آینده مفید تر از این است که لپ تاپی را بخری که ندارد.
و پیشنهاد نهایی اینکه، اگر لپ تاپ را دیر به دیر عوض میکنی و میخواهی مدت زیادی نگهش داری، بنظرم خرید n552 عاقلانه تر است.
و البته اگر بیشتر هزینه کنی، مدلهای n552 vw را بخر که حدود 4 میلیون است.
سری a همون ک تاچ نیست ولی 4k است. crysis3و Assassins Creed Rogue رو بازی کردم باشنقل قول:
تام رایدر را نصب کن اجرا کن ببینیم عملکردش چه جوریه ؟ اگه اونو راحت بازی کنی یعنی تهشه
پیش از این یکی از دوستان راجع به روشن نشدن صفحه نمایش بعد از wake up راهنمایی کرده بودند ولی الان پیدایش نمیکنم.
الان در ویندوز 10 مشکل روشن نشدن صفحه نمایش بعد از خروج از sleep یا hibernate را چطور باید حل کرد؟
یه جایی خوندم باید چند تا دکمه از صفحه کلید را بزنن تا برگرده به حالت نرمالش . پنج تا دکمه مختلف پشت سر هم باید بزنیدنقل قول:
یکی از دوستان لطف کنه تست کنه به ما هم بگه
سلام من همین العان تست کردمنقل قول:sleep یا hibernate صفحه روشن میشه:n34:
فقط در حالتی که تو گزینه power option گزینه بعد مثلا 2 دقیقه هیچ کاری انجام نشه صفحه خاموش بشه دیگه بالا نمیاد !!
اتفاقا من اولین بار اینطوری شد دکمه پاور یک بار گرفتم رفت رو sleep دوباره اومد بالا صفحه !
دیگه گزینه power option غیر فعال کردم مشکل مزخرف این وین 10 با لپ تاپ ها هست
نه الان مشکل اینه که وقتی sleep یا hibernate میکنی، دیگه صفحه نمایش روشن نمیشه. حتی با زدن دکمه power و بعد ناچاری دکمه power را نگه داری تا لب تاپ reset بشه.
از سوی Laptop Mag طی سال 2016، ایسوس با 4 پله صعود، در رده ی چهارمین برند برتر ساخت Laptop معرفی شد.
:n38::n38::n38:نقل قول:
من مطمئن هستم همچین مشکلی ندارم راحت بعد sleep یا hibernate صفحه نمایش روشن میشه
ا
سلام خدمت همه دوستان
تو همین چند روز میخوام لپتاپ بخرم اما بین این مدل و مدل g551vw بدجور گیر کردم. چون سخت افزارشون دقیقا مثل همه و فقط ظاهرشون فرق داره. این لپتاپ رو بخاطر پورت usb type c و ظاهر بسیار زیباتر بیشتر میپسندم اما از یه طرف میترسم برای گیم سیستم خنک کننده خوبی نداشته باشه و در دراز مدت اسیب بهش برسه. چون لپتاپ قبلیم همین مشکل رو داشت. عکساشو هم نگاه کردم دیدم زیرش هیچ منفذی نداره پس عملا کولپد اثری روش نداره. از اونطرف سری g مخصوص بازیه و از این جهت مشکلی نداره و حتما سیستم خنک کننده قوی داره و هم باطری قابل جدا شدن داره. اما باز پورت usb type c نداره. این پورت اینده چطوره؟ خیلی مهمه؟ میرزه بخاطرش از خیر مدل گیمینگ بگذرم؟ کلا با توجه به چیزایی که گفتم دوستان کمک کنن از سردرگمی نجات پیدا کنم. الان بیشترین مشکلم با سری گیمینگ همین نداشتن این پورت جدیده وگرنه اینقد شک نمیکردم و مدل گیمینگ رو میخریدم. و مشکلم با این مدل هم سیستم خنک کنندش واسه گیمه . حالا کسانی که تجربه کار با هر دو مدل رو دارن کمک کنن. ایا تو خنک بودن توی گیم خیلی با هم فرق دارن؟ اینم بگم که مصرفم از لپتاپ فیلم و موسیقیو گیم هستش. البته گیمر حرفه ای نیستم و در حد معمولی. هر دو روز یه ساعت یا دو ساعت بازی. و این نکته رو هم بگن که حداقل میخوام تا 5 سال اینده لپتاپ رو نگه دارم و همراهیم کنه. ممنونم از کمک دوستان عزیزم.
Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk
پورت زیاد مهم نیست . بعدا براش تبدیل و ... میاد . منم عکسg551vw را دیدم زیرش مثل N552 vw هست . مدل g هم کول پد براش بی معنی هست . این لب تاپ ها طوری طراحی شدن که کمی ضخیم هستند و گرما از کناره ی لب تاپ بیرون رانده میشه . مدل گیمینگ هم دکمه هاش قرمز هست و بسیار چشم را اذیت می کنه . مخصوصا در شب . قیافه ی خیلی خسته کننده ای دارد . من که نظرم n هست . چون از g هم قیمتش کمتره .
به نظر من برای استفاده ی گیم شما هم بسیار مناسبه و جواب خواهد داد
سلام.نقل قول:
شما صبر کن ASUS ROG GL552VW بیاید.
دوستان من این لپ تاپ رو تازه خریدم.
N552vw-A
مادامی که به برق وصله حتی اگه خاموش هم باشه و باتری هم تا 100 شارژ باشه . روی بدنه لپ تاپ به خصوص در قسمت پشت lcd و در قسمت کیبرد در کناره ها یه لرزش دائمی احساس میکنم.
میخواستم بدونم طبیعیه؟
این مشکل وقتی با باتری کار میکنه وجود نداره. به ارت هم وصل کردم لرزش و برق خیلی کم شد ولی بازم هست.
این حالت را در همین مدل لپ تاپ دیدم.نقل قول:
البته بستگی به پریز برق شما هم دارد. شما با برق جای دیگر امتحان کنید. میبینید که این حالت برق گرفتگی، شدت و ضعف دارد.
لپ تاپ رو از دیجی کالا خریدم. زنگ زدم برای گارانتی 7 روز تعویض کالا اومدن و لپ تاپ رو بردن ولی هنوز جواب ندادن.
امیدوارم قبول کنن چون لرزش لپ تاپ خیلی رو اعصاب هستش. من حتی سیم ارت رو به لوله ی آب وصل کردم ولی بازم یکم می لرزید. تنها جایی که تونستم ببرم امتحان کنم با برق پارکینگ بود که اونجا هم همین وضعیت رو داشت.
منظورم در یک ساختمان دیگر بود. با سیم کشی برق جداگانه.نقل قول:
به لوله ی آب وصل کردن ارث همیشه جواب نمیدهد. چون خیلی از خانه ها، دیگر لوله ی فلزی ندارند و از لوله های سبز استفاده میکنند!:n02:
این لپ تاپ قابلیت خواندن بلوری داره؟
تفاوتش با نمونش در سری G که ازین گرونتره فقط خنک کننده اس یا قدرت پردازنده و اس اس دیشونم تفاوت دارن؟؟
تا کنون که این مدل با bluray player نیامده و همه ی مدلهای فعلی اش DVDرایتر دارند.
تا جایی که من دیدم سری G این مدل نیامد و به جایش یک سری بالاتر ( یعنی G501vw ) در بازار ایران عرضه شده.
شما الان قیمتش را با کدام مدل از سری G مقایسه میکنید؟
بله منظورم سری G 501vw بود
باطری N552 که قابل جدا شدن نیس درصورت خراب شدن میشه تعویضش کرد و چجوری باید ازش مراقبت کرد چون ممکنه بسیاری از اوقات به برق متصل باشه اونوقت عمر باطری کاهش پیدا میکنه و خیلی زود خراب میشه و نمیشه بدون باطری از لپ تاپ استفاده کرد اینم فکنم یه مشکل بزرگ باشه که تا به حال بهش توجه نکرده بودم
G501 vw ویندوز اریجینال دارد، کل بدنه اش فلزی است، در حالیکه زیر N552 پلاستیک است، ضمن اینکه سیستم خنک کنندگی متفاوتی دارد. پورت و SSD که در آن به کار رفته متفاوت از N552 است و سرعتش بالاتر است. (عکس زیر)
یک نکته ی مهم اینکه، این لپ تاپ فقط یک اسلات رم دارد.
همه ی این ها باعث تفاوت قیمتش با N552vw میشود.
باتری هم یک عمر مشخص دارد. حالا چه جدا شود و چه جدا نشود. در مدلهایی که راحت جدا میشود، شما راحت میتوانی تعویضش کنی ولی در مدلهایی مثل N552 در صورت خرابی باتری، باید پشت لپ تاپ را باز کرد و باتری را عوض کرد.
وقتی هم که این لپ تاپ ها به برق باشد، تا زمان شارژ کامل باتری، باتری شارژ شده و بعد از آن جربان برق به باتری قطع میشود.
ضمن اینکه در کلیه مواقعی که لپ تاپ به برق است، شما از برق استفاده میکنی نه باتری.
یعنی نگرانی ای بابت این موضوع نداشته باش.
اینکه اگر باتری خراب شود، دیگر نمیتوان از برق هم استفاده کرد را هم شک دارم که اینطور باشد.
مرسی ممنون من لپ تاپ n552 vw سری a شو خریدم الان دارم ازش استفاده میکنم تا الان که خیلی خوب به نظر میاد
یکی از دوستان این مدل را دارد . من نگاه کردم . طبق عکس بالا می بینید که هدایت گرما به چه شکلی هست . گرما از زیر مانیتور خارج میشه و باعث گرمی صفحه نمایش میشه و گرما خوب بیرون رانده نمیشه . به اصطلاح خوب فوت نمی کنه . قسمت بالای کیبورد هم گرم میشه . من اصلا خوشم نیومدنقل قول:
این لپ تاپ فوق العادست..
در واقع چیزی از اپل مک پرو کم نداره
یه نگاه به بررسیش بندازید
ببینید چه نمره هایی گرفته
فقط مک بوک پرو همچین نمره ای
رو تونسته کسب کنه
تاچ پد ۹۶!!!
عالیه
هرکی پولشُ داره از دستش نده
بیخود سمت سری G نرید که نمره ش
خیلی ازین مدل پایینتره
مبارک است. لپ تاپ بسیار خوب و مناسبی است.نقل قول:
مرسی ممنون آره به نظر خودمم خیلی خوبه خیلی مشکلاتی که گفتن نداشتم تا الان کهنقل قول:
من این لپ تاپ رو تازه خریدم. باتریش فقط 44 وات ساعت از 48 ولت ساعت اسمی انرژی ذخیره میکنه.
طبیعیه؟
وقتی خاموشه بعد از 24 ساعتم از100 درصد میشه 96 درصد.
تقریبا موقع خاموش بودن هر 6 ساعت 1 درصد از باتری لپ تاپ کم میشه.
اینم عکسش :
حدود 9 درصد هم فرسایش داشته
من هنوز یه هفته نشده این لپ تاپو خریدم :