من هم (با 6630)امتحان کردم ..... دقیقا همینطوری شد!!!نقل قول:
نوشته شده توسط amir83t
Printable View
من هم (با 6630)امتحان کردم ..... دقیقا همینطوری شد!!!نقل قول:
نوشته شده توسط amir83t
مال من كه جواب نداد روي كا 750 امتحان كردم
دوست عزیز این برنامه مثل این که تو گوشی های جدید درست کار نمی کنه .
اونایی که از هندسفری بلوتوث استفاده میکنند، پیشنهاد میکنم که اینو نصب نکنند.
فكر كنم بهتون گفته بودم كه اين نرم افزار مي تونه گوشي هايي رو هك كنه كه نسخه بلوتوثشون زير 2 باشه .
بهتره به حرفه شيدا گوش كنيد . اوناييكه از هندز فري بلوتوث استفاده مي كنن از اين نرم افزار استفاده نكنن . چون اين نرم افزار براي يه قسمت از مراحل هك از بلوتوث شما به عنوان هندز فري طرف مقابل استفاده مي كنه .
يه نرم افزار قوي تر براي هك گير آوردم . اگر بتونم كي گانش رو گير بيارم حتما براتون مي ذارم . اين يكي خيلي از قبلي قوي تره . منتظر باشيد .
سلام دوست عزيز
منتظر اونم هستيم فقط يه آموزش واضح هم به همراهش بديد بد نيست
با تشكر
باي
سلام.من رو گوشیم نصب کردم.چه جوری کار میکنه؟توضیح کامل بدین
مرسی
گوشی من موتورولا ال سون هستش
نقل قول:
نوشته شده توسط blackfox
بی صبرانه منتظریم.....
نقل قول:
نوشته شده توسط blackfox
البته من روی گوشی های فوق (بلوتوس1.2 )هم نتیجه ای نگرفتم....
با تشکر مجدد از شما
ببينم ايا اين كار واقعا شدني هست من كه خيلي دوست دارم از اين كارها بكنم @
سلام دوستان
من روي 6630 كه تست كردم سه ساعت همين جور داره روش كار مي كنه ولي هيچ اتفاقي نمي افته و فقط گوشي هايي كه بلوتوثشون روشن هست شناسايي مي كنه و عمل هك صورت نمي گيره همون طور كه حدس مي زدم اينا كار نمي كنن و الكي هست
با تشكر
باي
من Z520i دارم واسم ارور ميده ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه نفر هم نگفت که بدون مشکل ازش استفاده کرده .
دوستان گلم ما يه غلطي كرديم اين نرم افزار رو معرفي كرديم . بابا جان به من ربطي نداره . من تا حالا چند نفر رو تونستم هك كنم . ولي اينو بگم كه گوشيشون مال عصر هجره ( نميدونم املاش درسته يا نه ) . شايد بعدي به دردتون بخوره . خودم هنوز تو كفشم . البته وقتي نصب ميشه يه ويروس هم همراهش داره . دارم سعي ميكنم اون ويروس رو حذف كنم و فايل نصب رو ريمارك كنم . منتظر باشيد .
سلام دوست عزيزنقل قول:
نوشته شده توسط blackfox
خب شما بايد اول تست مي كردي و اينا رو مي گفتي تا اين همه آدم الكي مسخره نشن(شوخي)
با تشكر
باي
من برنامه رو تست كردم و برنامه سالم بود و كار هم كرد و من از اون راضي بودم و ... و الان كار دارم . دارم لينك ها رو ليست ميكنم . فعلا وقت ندارم .
باي
سلام
پس لااقل يه آموزش ساده بده كه ما بتونيم ليست شماره تلفن ها به همراه اسمشون رو از تو دفتر تلفن بيرون بكشيم اين آموزشي كه دادي خيلي پيچيده بود همين يه آموزش + بهمون بگو چقدر طول مي ده بعد از شناسايي عمليات خواندن ليست دفتر تلفن طول مي كشه؟؟؟
با تشكر
باي
به اين راحتيا كار نمي كنه
كلا نبايد بيشتر از 5 دقيقه طول بكشه . اگه بيشتر شد از نرم افزار خارج بشيد . چون فقط وقتتون حروم ميشه .
واا..واسه من كه كار كرد...ارور و اين داستهانها هم خبري نبود...نقل قول:
نوشته شده توسط blackfox
خيلي حال داد...
اوليش رو هم روي سامسونگ امتحان كردم...تركوندمش...چه حالي ميده...كلي شماره دستت مياد!!!!!!!!!
بعديش رو هم روي 6630,...واي چه حالي داد...
شايد شما ها كه گوشي تو رو آپديت ميكنين,به مشكل ميخورين...واسه من آپديت نيست....نميدونم شادي اين 1 دليا باشه....
خلاصه خيلي حال داد...دست باعث و بانيش(روباه سياه) درد نكنه....
يا حث رمضان..... ;)
سلام دوست عزيزنقل قول:
نوشته شده توسط Man Hunter
گوشي من 6630 هست مي توني بگي يه آموزشي بدي كه چه جوري تونستي ليست شماره تلفن ها رو در بياري؟؟؟
با تشكر
باي
بابا...بلوتوث خودت و طرف رو روشن كن...حالا بفرست براش....خودش همه كار ميكنه....نقل قول:
نوشته شده توسط vast_vision_office
يا حق رمضان..... ;)
نقل قول:
یعنی چی ؟ برنامه رو براش بفرستیم؟ :blink:
سلام رفيقنقل قول:
من يه پست دادم نمي دونم چرا ثبت نشد
ببين اين معني بفرست براش رو برام ترجمه كن
با تشكر
باي
بابا ایول هال دادی
يه را حل برا اونايي كه مي گن كارنمي كنه و ارور مي ده و ... . با اين كار 100 درصد مي تونيد گوشي رو هك كنيد . من خودم همين ديروز ان 90 رو هم هك كردم . راهش خيلي ساده هست . كافي گوشي خودتون رو به ليست authorised طرف در قسمت paired devices اضافه كنيد . يعني كاري كنيد كه طرف بدون موافقت بتونه از شما فايل دريافت كنه . ( اونايي كه گوشي فارسي دارن به جاي authorised از اصطلاح "وسايل جفت شده و ... " استفاده شده . ) حالا بلوتوثتون رو روشن كنيد و طبق اون آموزشي كه دادم گوشي رو هك كنيد . اگر درست عمل كرده باشيد 100 درصد كار مي كنه .
خوب مزه اینکار به اینه که نشه به گوشی طرف دسترسی داشت وگرنه اگه بتونیم به گوشیش دسترسی داشته باشیم که مزه ای نداره
راستی اون برنامه هک جدید که میگفتی هنوز درست نشده؟
سلام..آقا من اين برنامه رو اجرا ميكنم...مراحل رو طي ميكنه منتها در مرحله لودينگ planting helo گير ميكنه و ديگه هيچ اتفاقي نميفته...همينجوري تا مدت زيادي اين پرانتزاي لودينگ از هم دور ميشن....اين عمل عاديه يا من سر كارم؟؟؟..در ضمن هيچ اروري هم نميده...
سلام دوست عزيزنقل قول:
نوشته شده توسط amir_rahbaran
دقيقا مشكل منم همينه و هيچ اتفاقي نمي افته نه اروري نه چيزي يعني سر كاريم
بلك فوكس جان
شما كه مي گي بايد به گوشي طرف دسترسي داشته باشيم يعني از اون وقت تا حالا داده بودي دستمون؟؟؟
شما گفته بوديد فقط كافيه بلوتوث طرف روشن باشه بعد شما مي تونيد به راحتي هكش كنيد ولي مي بينيم كه سر كار رفتيم
يا علي
باي
من نيز هماتنند شمانقل قول:
نوشته شده توسط vast_vision_office
vast_vision_office خان من كه بي كار نيستم كسي رو سر كار بزارم . وقتي ميتوني بدون اجازه اين كار رو انجام بدي كه بلتوث طرف از اون نسخه هاي قديمي باشه . نمي دونم افتاد يا نه ؟
سلام رفيقنقل قول:
نوشته شده توسط blackfox
بي ادبي نشه من قصد توهين نداشتم ولي درك كن اعصاب آدم خرد مي شه
مثلا اگر گوشي طرف 6600 باشه مي شه؟؟؟ديگه گوشي كمتر از 6600 بلوتوث نداره
با تشكر
باي
بحث كردن فايده اي نداره مديران محترم لطف كنند و اين تاپيك رو ببندند ( چون داره از حد خودش خارج ميشه) از ما گفتن بود
دوست عزيز شما چند مدل گوشي بگو كه ميدوني 100 درصد ميشه تا ما اونارو با اين برنامه هك كنيم..من گوشيم 6630 و اين كارو روي 6600..d500..و يه مدل قديمي سوني اريكسون امتحان كردم ولي همونطور كه گفتم تو اون مرحله ميمونه...حالا خودت بگو چيكار كنيم..بيخيال شيم؟؟؟
لطفا اسم گوشي هايي كه اين كار با اونا شدني هست رو بگيد
لام رفيقنقل قول:
نوشته شده توسط salar2010
اين رو خوب اومدي چون سركاري هست و يارو داده دستمون
من روي هر گوشي مثلا گوشي اهل بوق كه بلوتوث داره امتحان مي كنم اولا يارو بايد تاييد كنه يعني اجازه بده ثانيا اين برنامه بعدش هيچ غلطي نمي كنه
بچه ها سركاري هست
از مديران محترم خواهش مي كنن جهت بيشتر سركار نرفتن اعضا اين تاپيك رو قفل نكنن بلكه حذف كنن
يا علي
باي