هر كسي كه 810 داره مطلقا آپديت نكنه جواب نميده كه هيچ يه خرجي هم رو دستتون ميزاره :happy:
Printable View
هر كسي كه 810 داره مطلقا آپديت نكنه جواب نميده كه هيچ يه خرجي هم رو دستتون ميزاره :happy:
ببینم اپدیت w700 رو نداری؟
من ماله كسه ديگه اي رو بردم ولي درست شدنقل قول:
نوشته شده توسط yadgar
كسي نميخاد جواب منو بده!نقل قول:
نوشته شده توسط hp980
نقل قول:
نوشته شده توسط boys_won
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
ببینم شما میدونی که با چه برنامه ای میشه این گوشی ها رو فلش کرد ؟!
و سوال بعدی اینکه که خوب فایلی که دوباره باید داخل گوشی upload بشه رو از کجا میشه پیدا کرد ؟!
یه سوال دیگه هم داشتم و اون هم این بود اگر گوشی به صورت پیش فرض با فرکانس 900 GSM کار کنه رو
چطور میشه طوری تنظیم کرد که با فرکانس 1800 GSM کار کنه ؟!؟
خیلی ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی در این مورد به من بده
ایام به کام
دوستان من امشب میخوام شروع به اپدیت کنم و چند سوال داشتم اگه وسط کار پریدم چی کار کنم و یا اگه وسط این که داره فلش میکنه بپرم اون وقت چی کار کنم میشه کمک کنید مرسی
در ضمن من این نرم افزار 30 مگی رو دانلود کردم و اجرا شد به نظر شما دیگه مشکلی نداره؟
و چند سوال دیگه
با دایل اپ دقیقا چند دقیقه طول میکشه ؟؟؟؟؟
من دارم از کارت سپنتا استفاده میکنم به نظر شما خوبه ؟
و از همه مهمتر اگه وسط کار دیس کانکت شدم چه خاکی اون وقت تو سرم بریزم؟؟؟؟
اي ول يكي نيست جواب ما رو بده
راستی ببینم این برنامه Sony Ericsson Update Service با گوشی w700i هم کار میکنه ؟!
من بعد از اینکه زبان رو انتخاب میکنم برنامه دیگه کاری انجام نمیده !!
شما میدونین مشکل از کجاست ؟!
نقل قول:
نوشته شده توسط Mostafa Mohtashami
اگر آپديت انلاين نخواي انجام بدي در حاله حاضر فقط با box ميتوني فلش كني
منظورت از فایلی که دوباره باید داخل گوشی upload بشه فريموره ؟
1800 GSM ايران كاربرد نداره
اگر با دايل آپ ميخواي اين كارو انجام بدي 2 الي 3 ساعت طول ميكشهنقل قول:
نوشته شده توسط شهرام_ایرانی
وسطش اگه قطع بشه مشكله خاصي پيش نمياد چون پروسه فلش توسط همون نرم افزاره 30 مگي كه دانلود كردي انجام ميشه
اينترنت رو فقط براي دريافت كردن فريمور ها لازم داري
سلام به همه
میشه بگید مدل های دیگه مثل s700 , k700 , ... آپدیت میشن؟
میشه اونا رو هم کرک کرد یا آپدیت کرد؟
سلام !نقل قول:
نوشته شده توسط Amir7323
ببین مشکلت از ویندوزی که نصب کردیه! شاید بگی عوضش کردم اما فکر کنم ای ورژن از ویندوز که داری مشکل داره منم این مشکل رو داشتم نوع xp رو عوض كردم درست شد!
اگه بازم كار نكرد خبر بده. ;)
از راهنماییت ممنونم :thumbsdowنقل قول:
نوشته شده توسط mahmood1102002
من ویندوزم را عوض کردم بازم مشکلم حل نشد :sad: اما این ویندوز جدیدی که ریختم تابلوست که خرابه (چون اصلا مدیا پلیر نداره) قیافش هم مثل ویندوز 98 میمونه :blink:
حالا به یکی از دوستام گفتم فردا برام media center بیاره . خدا کنه مشکلم حل شده وگرنه مجبورم آپدیت را بیخیاش شم :sad:
آقا برام دعا کنید داره آرزوهام به باد میره :biggrin: :laughing: :biggrin:
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Amir7323
ببين نسخه مديا پلير بهترين ويندوز واسه كاراي آپديته! واسه اينكه همون جور كه از اسمش پيداست از همه لحاظ تو فايل هاي گرافيكي و انيميشني و اجراي اونها خيلي كامله و ميتونه مشكلت رو حل كنه من كه مشكل قبلي به همين دليل بود كه media center نداشتم!!!!!!!!!!!!! :tongue:
بچه ها بازم دارم ميگم موقع آپديت چك كنيد سريال ها يكي باشند وگرنه رجيسترتون ميپره
با سلام خدمت اساتید
چند تا سئوال داشتم در مورد گوشی هایی که به صورت قاچاق رجیستر شدن :
1.این فروشنده هایی که گوشیو خودشون رجیستر میکنن ، میتونن سریال واقعی خود گوشی مثلا همونی که روی جعبه یا پشت گوشی نوشته رو مجددا وارد گوشی کنن ؟ (البته میدونم که ممکنه اون سریال ثبت شده نباشه و گوشی کار نکنه)
2.درسته که مخابرات سریالهای ثبت نشده رو رایگان ثبت میکنه ؟
3.اگه سریال گوشی واقعی باشه دیگه بعد از اپدیت مشکلی پیش نمیاد ؟
آقا تورو خدا يكي به من كمك كنه. 1 هفته هست كه من روي اين كار ميكنم ولي به نتيجه اي نميرسم. من اين نرم افزار رو كه حدود 30 مگابايتي هستش از سايت سوني اريكسون دانلود كردم. و نصبش كردم پي سي سوئيت هم نصبه كابلو هم كه ميندازم گوشيمو هم ميشناسه هيچ مشكلي تا اينجا ندارم و من برنامه رو وقتي بازش كردم تا 100 دانلود كرد و يه صفحه اي مثله بالا اومد من زبان رو انتخاب ميكنم و نكست رو ميزنم به استارت كه ميرسه استارت رو هم ميزنم و ميره صفحه ي بعد اونجا هم Accept رو ميزنم يه ثانيه اي مكس ميكنه و بر ميگرده باز هم به Start Exit چند بار هم اين كارو كردم ولي باز هم نتيجه نگرفتم.!!! گوشي من P900 هستش. ورژن گوشيم هم Cda Version: Cda162003/5 R 1B02 هستش. در ضمن گوشي من رمهاي 256/512و1گيگ رو هم ساپورت نميكنه وقتي اين رهمها رو ميندازم به گوشي گوشيم هنگ ميكنه حتي بالا هم نمياد. فكر كنم از ورژن گوشيمه!!! دوستان لطفاً راهنمائين كنين مرسي.
مثله اين كه كسي تو اين انجمن نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! من ويندوزمو عوضش كردم ويندوزه چشم آبي رو زدم برنامه رو فعال كردم برنامه تا جائي ميره كه ميگه سيم كارت و باطري رو از گوشي جدا كنين و دكمه ي C رو نگه دارين من تا اينجا ميرم و دگمه ي C رو فشار ميدم و گوشيمو ميزارم رو پايه ولي برنامه هيچ عكس العملي نشون نميده فقط اون چيزهارو نمايش ميده در آوردن لاطري وسيم كارت. اي اباب يكي منو راهنمائي كنه ديگه؟!!؟!؟؟!!؟؟!؟!؟؟!؟!؟!؟؟!؟!؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مثله اينكه كسي نيست. پس اين همهآدم تو اين انجمن به اين بزرگي كجا رفتند آقا جمعش كنين ببندين.آدم كه يه سوال ميخواد كسي جواب نميده به چه دردي ميخوره جمعش كنين.
ببين دوست عزيز چند نكته رو چك كن
موقعي كه دكمه سي رو نگه ميداري بايد تا موقعي كه به مرحله بعد نرفته نگه داري
حتما تا گذاشتي رو پايه و يا كابل رو بهش وصل ميكني ميپره
اين اشتباه است
بايد بزاري كاملا گوشي رو بشناسه و خودش بره مرحله بعد
جیگر جان من در این هفته تا الان 3 تا ویندوز عوض کردم آخریشم که الان نصبه media center می باشد ;) بازم همون ارور اولی را میده حالا موندم دیگه باید چیکار کنم که نکرده باشم :sad:نقل قول:
نوشته شده توسط mahmood1102002
آقا یکی نیست یک راهنمایی بده
سلام من يه گوشي w810 دارم که بعد از آپدیت پیغام میده inser correct sim
حالا چیکار کنم
همش 3 روزه خریدم
گارانتی سام سار هستش
كاشكي قبل از آپديت كردنت كله اين صفحات تاپيك رو ميخوندينقل قول:
نوشته شده توسط pedram_m3000
w810 خيلي هاشون تو اپديت رجيسترشون از حالت irtci خارج ميشه و به حالت اصلي كارخونه برميگرده ( به خاطر وارده گوشي قاچاق و بدتر از اون رجيستره قاچاق )
اگه تهراني ببر تو جمهوري يا مركز تجاري ايرانيان يا علائدين واست فلش كنند يه 15 -20 تومن هزينه رو دسته خودت گزاشتي
گمون مي كنم آپديت رو درست انجام دادم ولي وقتي سيم رو سر جاش گذاشتم گوشي اين پيغام رو داد " سيم كارت درست را قرار دهيد" خلاصه الان گوشيم كار نمي كنه . يكي كمكم كنه. مفهوم اين پيغام خطا چيه؟!
پسته بالائيتو بخون ميفهمي
منم بالاخره گوشیم را آپگرید کردم شد w800
ولی هنوز وقتی مدلش را می زنم ک750 نشان میده کسی می تونه بگه چرا همه چیزش دبیلو 800 شد اما اینش نشد
salam agha vase w900 ham update dari?
mr30 lotfan javabamo bedid
ميخوام فلش كنم ك 500 رو چطوري فلش كنم ميخوام فارسي يا عربي بهش اصافه كنم
سلام .
گوشي من و810 هست كمتر از يك ماهه خريدم تا حالا آپديت نكردم .اصلا آپديت كردن لزومي داره يا نه ؟اگه لازمه چه مدت بعد از شروع استفاده بايد آپديت بشه ؟ درضمن ديروز گوشي يه پيغام داد مبني بر آپديت كردن كه دقيقا يادم نيست پيغامش چي بود . :blush: بعد از اونم ديگه هيچ پيغامي نداده .اگه آپديت نشه مشكلي پيش مياد؟ :wac: :question:
با سلام
آقا من گوشیم k750i هست گوشی رو که آپدیت کردم Insert correct sim cart اینو نشون میده بردمش گارانتی خداکنه که درستش کنن ولی می خوام بدونم گوشی که گارانتی داره (گارنتی سیما) چطور می تونه قاچاق باشه و من از نمایندگی در پاساژ علاءالدین گوشی رو خریدم؟
:blink:
marhaleye ke mige sim karto dararoo ina vaghti tamame kararo injam midam peigham insert sim karto mideh
خوب به دوستان عزيز سلام من يه كا 800 دارم ميخوام فارسيش كنم كسي ميتونه راهنمايي منه؟؟؟!!!!!!
نقل قول:
نوشته شده توسط titanium_zarin
منم باهات موافقم ولي بعضي موقع ها لازمه آپديت كني مثل موقغيت من من خارج از ايرانم و وقتي گوشيما گرفتم فارسي نبئده برا همين بايد آپديتش كنم ولي هنوز نمي دونم چه جوري فارسيش كنم
zarin jan age barad moshgeli pish naymade niazi be update kardan nadari
سلام به همه
آقا من Update Service - Phones رو از سایت سونی اریکسون به هر زحمتی بود دانلود کردم ( 30 مگ با دایل آپ )
نصبش هم کردم
اما موقع اجرا این ارور رو میده
Incompatible Macromedia version. Required verision available from [urlhttp://www.macromedia.com[/url]. Application will terminate.
فکر کردم شاید آخرین ورژن فلش پلیر رو میخواد - دانلود کردم بازم نشد
چیکار باید بکنم ؟
یه سوال دیگه
میشه از طریق بلوتوث هم گوشی رو آپدیت کرد یا فقط باید با کابل این کارو کرد؟
ممنون
منتظر کمکهاتون هستم
ميخوام رو فارسي كنم k500 كسي بلد هست
سلام
اینقدر که تو این تالار خندیدم تا حالا تو هیچ سایت طنزی نخندیده بودم.
یه بنده خدا اومده طریقه آپ دیت کردن رو نوشته بعد از اون هر کی اومده آپدیت کنه در-به-داغون شده. 15 تومن خرج رو دست ملت گذاشته.
نمی دونم اون تعرفه 70 درصدی بالاخره چه دردی رو دوا کرد؟ جز اینکه گوشی ها قاچاقی وارد بازار شدن.
یه سوال هم داشتم این نرم افزار 30 مگابایتی که با زحمت از اینترنت دانلود می کنید تو بازار پیدا نمیشه؟ یا کلا فقط از همین راه باید آپدیت کرد؟
من مي خوام گوشي رو اپ كنم ميگه نيازي نيستاين هم فريور ان
R1ca021
ايا واقعا نيازي نيست...........
ماكرو مديا رو بايد كامل نصب كني يه فايل 5 مگي است نه كمترنقل قول:
نوشته شده توسط armin_goooodboy
از طريقه بلوتوث هم نميشه آپ كرد