اشتباهات داوری واقعا کمر شکنه
Printable View
اشتباهات داوری واقعا کمر شکنه
علاوه بر اشتباهات داوری که کمر شکنه سیستم قرعه کشی مشکوک هر ساله که بعضی تیم ها با ضعیف ترین تیم های موجود میافتن و بعضی تیم ها به قویترین تیم ها اونم کمر شکنتر هستش !!
بارسلونا نتیجه سیو انرژی در یه ال کلاسیکوی بی اهمیت رو گرفت
بارسا - ولفسبورگ - بایرن - پاریس
نیمه نهایی جذابی میتونه باشه
شانس سیتی بیشتره ولی من ترجیح میدم پاریس بیاد بالا
بارسلونا بالاتر از رئال مادرید، امتیازآورترین تیم تاریخ لیگ قهرمانان اروپا شد
پیروزی 2-1 بارسلونا در مقابل اتلتیکو مادرید و شکست 2-0 رئال مادرید در مقابل ولفسبورگ موجب شد، تا بارسلونا با 305 امتیاز پرامتیازآورترین تیم تاریخ لیگ قهرمانان اروپا شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طرفداری - بارسلونا سرانجام موفق شد به سلطه رئال مادرید خاتمه دهد و با 305 امتیاز و یک امتیاز بیشتر از لوس بلانکوس پرامتیازترین تیم تاریخ لیگ قهرمانان اروپا شود.
بارسلونا که به همراه رئال مادرید، منچستر یونایتد و پورتو با 20 حضور در لیگ قهرمانان اروپا رکورددار است و به همراه رئال مادرید با کسب 4 عنوان قهرمانی، رکورددار بیشترین قهرمانی در این مسابقات است، اکنون با وجود 6 بازی کمتر نسبت به رئال مادرید در این رقابت ها، با 305 امتیاز، پرامتیازترین تیم تاریخ این مسابقات لقب گرفت.
همچنین بایرن مونیخ با پیروزی 1-0 در مقابل بنفیکا لیسبون موفق شد با 274 امتیاز بالاتر از منچستر یونایتد، سومین تیم پر امتیاز تاریخ این مسابقات لقب گیرد.
پنج تیم دیگر حاضر در مرحله یک چهارم نهایی فصل جاری لیگ قهرمانان اروپا جایی در میان پانزده باشگاه برتر تاریخ این رقابت ها ندارند و پاریسن ژرمن (93 امتیاز - هفدهم)، بنفیکا (80 امتیاز - بیست و یکم)، اتلتیکو مادرید (68 امتیاز - بیست و چهارم)، منچستر سیتی (38 امتیاز - چهل وسوم)، ولفسبورگ (20 امتیاز - پنجاه و چهارم) قرار دارند.
پرامتیازترین تیم های تاریخ لیگ قهرمانان اروپا به شرح ذیل هستند:
همچنین المپیک مارسی فاتح اولین دوره لیگ قهرمانان اروپا، با 55 امتیاز در جایگاه سی و دوم پرامتیازترین تیم های تاریخ لیگ قهرمانان اروپا جای دارد.
منهای پاریس که اشاره کردین 3 تیم دیگه صرفا روی کاغذ شانس بیشتر دارندنقل قول:
بارسا - ولفسبورگ - بایرن - پاریسنیمه نهایی جذابی میتونه باشه
شاید ولفسبورگ نتیجه خیلی خوبی گرفته باشه ولی مشکل حریفی هست که نشون داده به هر تیمی میتونه 3-4 گل بزنه اگه من سیتی رو برده بودن چرا ولی بازی برگشت در برنابئو به این سادگی ها نیست
بایرن هم شرایط خوبی داره ولی خب بازم اختلافش تنها یک گله و در مورد بارسا اتلتیکو هم که بارسا یکی از بدترین بردهای ممکن رو کسب کرد
ولی جذابیت این نیمه نهایی رو دوست دارم به خصوص اگه بارسا-پاریس و بایرن-ولفسبورگ باشه
دندان شکسته، بهای شکست دادن رئال
ویرینیا، ستاره پرتغالی ولفسبورگ، در دیدار مقابل رئال مادرید، یکی از دندان هایش را از دست داد و حالا باید برای ترمیم آن به دندان پزشک مراجعه کند.
به گزارش "ورزش سه"، او که یکی از بهترین بازیکنان ولفسبورگ در دیدار دیشب بود، در یک صحنه برای با تونی کروس بر سر گرفتن توپ درگیر شد که ضربه آرنج ستاره رئال، باعث شکسته شدن یکی از دندان های او و خارج شدن آن از دهانش شد.
تا پایان بازی دوربین های تلویزیونی چند بار ویرینیا را در حالی که در حال بررسی جای خالی دندان شکسته اش بود، شکار کردند. به نظر می رسید او از این اتفاق حسابی غافلگیر شده و باور نداشت که به همین راحتی، یکی از دندان هایش را از دست داده است.
نکنه خوردن به تیم آرسنال و میلان تو این سالها که یک تیم درجه دو هستن شده سخت ولی خوردن به دورتمند و اتلتیکو تو سالهای قبل شده ضعیف!! ما سال قبل اتلتیکو رو تو همین مرحله حذف کردیم الان اتلتیکو تیم ضعیفی یا قویی شما برای ما مشخص کنید تکلیفمون چیه!!نقل قول:
علاوه بر اشتباهات داوری که کمر شکنه سیستم قرعه کشی مشکوک هر ساله که بعضی تیم ها با ضعیف ترین تیم های موجود میافتن و بعضی تیم ها به قویترین تیم ها اونم کمر شکنتر هستش !!
عجب ارسنال و میلان شدن تیم های درجه دو !!!! دورتمند شد تیم درجه یک !!نقل قول:
اگر همی سیستم قرعه کشی از مرحله گروهی درست بود همین تیم شما از مرحله گروهی هم نمیتونست بیاد بالا که حالا بحث کنیم که تیم هایی که بهش خورده درجه دو هستند یا درجه یک ! چند روز دیگه مشخص میشه راه فینال از کجا میگذره ! البته امیدوارم رئال بیاد بالا و بخوره به بارسا تا خورده حساب هایی که داریم تسویه بشه ولی سخته از ولفسبورگ رد شدن !
پ.ن : میلان و ارسنال هر چقدر هم درجه دو باشند از رم !!!! و ولفسبورگ!!!! خیلی درجه یک ترن
پس چی در حال حاضر دورتمند هم از آرسنال کلفتر هم از میلان که دیگه خیلی کلفتر!!رم هم در حال حاضر از میلان بهتر هست!!حالا شما اعتقادت چیز دیگه هست خوددانی!!نقل قول:
عجب ارسنال و میلان شدن تیم های درجه دو !!!! دورتمند شد تیم درجه یک !!
و اما در مورد ولفسبورگ هرچند تیم خوبی هم هست برخلاف نظر شما ممکنه هم رئال حذف بشه فدای سر زیدان اما قبل از این مدل حرف زدن شما ببینید خودتون از سد اتلتیکو میتونین بگذرین یا نه!!
و در نهایت جواب این سوالمو ندادی
نقل قول:
الان اتلتیکو تیم ضعیفی یا قویی شما برای ما مشخص کنید تکلیفمون چیه
بله به قول معروف هر کسی از ظن خود شد یار من ! با این تویح که هر تیمی جلوی رئال قرار بگیره قوی هستش جایی برای بحث نمیمونه !نقل قول:
عجب حالا ولفسبورگ شد تیم خوب ! همین طرفدارن رئال نبودن قبل بازی انواع و اقسام ترول ها و ... رو ساخته بودن که اقا ما فقط با کریس میریم تو زمین به 10 نفر دیگه احتیاجی نیست و 6-7 تا بهشون میزنیم و .... حالا که 2-0 بردن شدن تیم خوب ! به قول خودت اگر اعتقاد شما اینه خود دانی !
یادم نمیاد جایی گفته باشم اتلتیکو تیم ضعیفی باشه همین اتلیتکو تیمی هستش که چند سالیکه تو لیگ حسرت بردش رو دارین ولی جلو بارسا همیشه یه بازنده بوده ! نمونش همین بازی های اخیر ش تو حذفی اسپانیا !
حالا ابر و ماه و فلک دست در دست هم داد با گل دقیقه 90 اتلتیکو رو تو فینال بردین ایه نازل نشده که حتما تیم ضعیفی باشه !
بازم میگم من امیدوارم رئال بیاد بالا و تو نیمه نهایی حتما بخوره به بارسا ! که بعدش ببینیم راه فینال از کجا میگذره
هر تیمی نه وحید جون من دارم میگم آرسنال و میلان تو این سالها از دورتمند و اتلتیکو خیلی ضعیفترن همین!!شما به اسمها توجه میکنی بدون اینکه به شرایط تیم توجه کنی!خیلی راحت هم خودتو میزنی کوچه علی چپ!!صحبت سال 2003 نیست که سال 2016 مثلا همین الان تیمی مثل سویا یا ویارئال با منچستر بازی کنه من مطمئنم که میبره منچستر رو حالا چون منچستر اسمش منچستر قرار نیست که منکر شرایط ضعیف الانش بشی!!شما چه بخواهی چه نخواهی میلان و آرسنال از 2009 به بعد به یک تیم درجه دو تبدیل شدند!!در مورد ولفسبورگ هم تیم قابل احترامی تیمهایی که به مراحل حذفی لیگ قهرمانان صعود میکنن همشون تیمهای خوبی هستن!!
شما گفتی هی ما به تیمای ضعیف میخوریم من گفتم پارسال اتلتیکو رو زدیم تو همین مرحله حالا با این استدلالتون اتلتیکو به نظر شما ضعیف یا قوی؟نقل قول:
یادم نمیاد جایی گفته باشم اتلتیکو تیم ضعیفی باشه همین اتلیتکو تیمی هستش که چند سالیکه تو لیگ حسرت بردش رو دارین ولی جلو بارسا همیشه یه بازنده بوده ! نمونش همین بازی های اخیر ش تو حذفی اسپانیا !
من حرفم اینه که اتلتیکو تیم بسیار قدرتمندی هست و همین الانش هم از تیمایی مثل میلان و آرسنال و چلسی و ...... خیلی قدرتمندتر هست!!نقل قول:
حالا ابر و ماه و فلک دست در دست هم داد با گل دقیقه 90 اتلتیکو رو تو فینال بردین ایه نازل نشده که حتما تیم ضعیفی باشه !
ما و مادریدیها آرزومون باز تو ورزشگاه کریستیا"نو"کمپ بازی کنیم!!نقل قول:
بازم میگم من امیدوارم رئال بیاد بالا و تو نیمه نهایی حتما بخوره به بارسا ! که بعدش ببینیم راه فینال از کجا میگذره
اقا میلان رو شما اسمش رو اوردی این وسط ! کاملا قبول دارم میلان قدرت و ابهت قبل رو نداره متاسفانه ! ولی در مورد ارسنال مخالفم ارسنال همیشه در یه سطح متوسط رو به بالا بوده و زیاد فراز و فرود نداشته و همیشه چوب خرید های نچندان خوبش رو خرده ! به غیر از امسال که خرید های خوبی داشته ! اونم به لطف مربی سابق ما که امثال پیتر کبیر رو مفت فروخت به تیم رقیب !نقل قول:
مرد مومن چه کوچه علی چپی زدم من ! من میگم شما ( طرفداران رئال) همیشه تیمم های روبرتون رو حتی اگر شموشک نوشهر هم باشه میگید تیم قوی بوده ! ولی به عنوان مثال هیچ اشاره ای به قرعه های انچنانی بارسا از همون یک هشتم تا فینال ندارید ! و حتی شما اینم قبول ندارید مربیتون فعلا زیر فشار درست و حسابی نرفته و عیارش مشخص نیست ! که در حد خدایی بالا میبرینش ( هرچند ذاتا زیدان دوران بازیگری رو خیلی دوس داشتم ) اما در عرصه مربیگری به نظرم حرفی برای گفتن نداره !
شما هم فقط گیر دادی به اتلتیکو ! خوبه در طول این چند سال همیشه خوردین به پست تیم های ضعیف ( خدا وکیلی اینطور نبوده ؟ چه گروهی چه حذفی ) به قول یک نفر که به شوخی میگفت همیشه برای انتخاب حریف رئال تو قرعه کشی گوی حضعیف ترین رقیب رو گرمتر میکنند که اونی که قرعه رو بر میداره متوجه بشه و اون گوی رو برداره :n02: ولی امسال گوی مثل اینکه خیلی داغ بوده :)
اتفاقا ما و بارسایی ها هم آرزمونه باز به کمپ تمرینی شماره 2 مون سانتیاگو برنابو برگردیم !!
پ . ن : این حرف من رو مطمئنا هیچ کدوم از رئالی ها قبول نخواهند داشت اما به نظرم رئال وقتی قدرت قبل خودش رو بدست میاره که رونالدو از رئال بره ! چون بازیکنی که موفقیت شخصی رو به موفقیت تیمی ترجیح بده هیچ سودی برای تیمش نخواهد داشت حالا شما بیا 8 تا جلو تیمی مثل ایبار بزن ! ولی چند ساله یه جام تو لیگ هم نتونی بگیری فایده ای نداره !
بازم میگمنقل قول:
شما هم فقط گیر دادی به اتلتیکو ! خوبه در طول این چند سال همیشه خوردین به پست تیم های ضعیف ( خدا وکیلی اینطور نبوده ؟ چه گروهی چه حذفی ) به قول یک نفر که به شوخی میگفت همیشه برای انتخاب حریف رئال تو قرعه کشی گوی حضعیف ترین رقیب رو گرمتر میکنند که اونی که قرعه رو بر میداره متوجه بشه و اون گوی رو برداره :n02: ولی امسال گوی مثل اینکه خیلی داغ بوده :)
شما گفتی هی ما به تیمای ضعیف میخوریم من گفتم پارسال اتلتیکو رو زدیم تو همین مرحله حالا با این استدلالتون اتلتیکو به نظر شما ضعیف یا قوی؟
و اما گوی داغ هم آخه پارسال تو همین مرحله تیمهای موناکو و پورتو هم بودن چطور میشه اونا گوی داغ نبودن و اتلتیکو بود؟
امیدوارم نگی که دیگه موناکو و پورتو از اتلتیکو قویترن!!!!شما اینو برای من مشخص کن!
ایشالا که با هم بازی میکنیم استاد بنیتز هم سلام میرسونه خدمتتون منتها از سن جیمز پارک نه سانتیاگو برنابئو!!نقل قول:
اتفاقا ما و بارسایی ها هم آرزمونه باز به کمپ تمرینی شماره 2 مون سانتیاگو برنابو برگردیم !!
اولا که ما خیلی سال هستش که طرفدار رئالیم و همه هم میدونیم رونالدو و کلا هر بازیکن دیگه ای یک روز میاد یک روزهم میره این از این!!!موفقیت شخصی هم گوشمون از این حرفا پر!!ترول قدیمی هست!مطمئن باش شما هم با ایبار بازی میکنین بازیکنهاتون 8 تا بزنن چرا نمیتونننقل قول:
این حرف من رو مطمئنا هیچ کدوم از رئالی ها قبول نخواهند داشت اما به نظرم رئال وقتی قدرت قبل خودش رو بدست میاره که رونالدو از رئال بره ! چون بازیکنی که موفقیت شخصی رو به موفقیت تیمی ترجیح بده هیچ سودی برای تیمش نخواهد داشت حالا شما بیا 8 تا جلو تیمی مثل ایبار بزن ! ولی چند ساله یه جام تو لیگ هم نتونی بگیری فایده ای نداره !
بعد راجب این جمله
خوب فوتبال همینه دیگهنقل قول:
ولی چند ساله یه جام تو لیگ هم نتونی بگیری فایده ای نداره !
الان کلبرسون هم جام جهانی برده ولی مسی و رونالدو نبردن و همه تلاشاشون فایده ای نداره؟
مهران جون صحبت سر قوی یا ضعیف بودن اتلیتکو نیست ! اصلا حرفی تو قوی بودن اتلتیکو نیست حالا شاید بعضی ها سبک بازی این تیم رو دوست نداشته باشن که اتفاقا برعکس من سبک بازیشون رو خیلی قبول دارم و امیدوار بودن سیمونه بیادب شه مربیمون که تو چلسی که کنته اومد که اونم بد نیست البته !نقل قول:
اما صحبت سر قدرت رئال هستش در مقایسه با قدرت و دست پر رئال انصافا تیم هایی مثل رم و ولفسبورگ و .... واقعا ضعیف هستند بازم هم با همین تعریف اتلتیکو یه پله از لحاظ قدرت پایین تر از رئال هستش .
در حال حاضر در شرایط نرمال بارسا از لحاظ فوتبالی تقریبا و با ارفاق یک پله بالاتر از همه تیم های اروپایی هستش ( البته در شرایط فعلی منظورمه ) و رئال - بایرن - تقریبا در یک سطح و یک پله پایین تر اتلتیکو - پاریس - سیتی - منچستر - یوونتوس -یه پله پایین تر چلسی - ارسنال و ... قرار دارند دیگه با این حساب تقریبا قدرت بقیه تیم ها مشخص هستش
قربون استاد بنیتز سلام متقابل برسون بهش البته ما امید زیادی داریم رئال با زیدان قرارداد بلند مدت ببنده :n10:
همون ابتدای حرفم گفتم طرفدارای رئال اون حرفم رو مطمئنا قبول ندارن ولی نظر شخصی من همونی هست که گفتم
در مورد 7-8 تا زدن انصافا بارسا این فصل بیشتر تیم ها رو 4-5 تایی کرده !! ولی بزرگ منشی یه بازیکن مثل مسی از اون پنالتی تاریخی که پاس داد به سوارز مشخص میشه و اینکه براش موفقیت تیم مهمتر از افزایش شمار گل هاش با پنالتی و .. باشه
در مورد کلبرسون و تلاشش و ... هم تا حدودی موافقم ولی باز مسی تاثیرش تو تیم ملی ارژانتین بیشتر از رونالدو تو پرتغال بوده ولی بازم از انصاف خارج نشیم تلاش و پشتکار رونالدو هم مثال زدنی هستش کمتر بازیکنی تو طول تاریخ به حریصی و عطش به پیشرفت و موفقیت مثل رونالدو داریم اصلا همین باعث شده بیاد 3 تا توپ طلا بگیره
ببین وحید جون داداش شما نباید گول اسمها رو بخوری همینجور که خودتم فوتبالی هستی و میدونم فوتبال نگاه میکنی نگذار اسمها شما رو به اشتباه بندازن بعله شاید دورتمند و اتلتیکو و یا حتی سویا و ویارئال و یا تاتنهام و ناپولی از این قبیل تیمها اسمشون کوچیک باشه ولی در حال حاضر شدید رو به رشدن و تیمهایی هستند که واقعا فوتبال و خیلی خوب بازی میکنن الان این تیمها شرایطشون بهتر از غولهای بزرگی مانند اینتر و میلان و منچستریونایتد و چلسی و رم و ......بهتر هستند اما خوب کسی به این نکته توجه نمیکنه و وقتی تیمی با اینتر بازی میکنه فکر میکنن همانطور مثل سال 2003 هستش نه داداش من اینتر الان دیگه نه رکوبا داره نه ویری داره نه کوردوبا داره نه تولدو داره و .....میبینی فقط اسمش اینتر هست!!
قضیه گوی های داغ هم بالا اشاره کردم اصلا امسال فکر کنم قرعه رئال و ولفسبورگ رو هم زامبروتا که بازیکن بارسلونا بود برداشت!!سالهای قبل هم همینطور بوده مثلا پارسال اگه به تئوری توطئه اعتقاد داشته باشیم با اون شرایطی که رئال مقابل اتلتیکو داشت تو همین مرحله به هیچ وجه با عقل جور در نمیومد در حالی که خیلی راحت میتونستند پورتو یا موناکو رو با رئال بندازن که این اتفاق نیافتاد و خطرناکترین تیم سال قبل به رئال خورد!در کل اگر حرف و حدیثی باز هست من حاظرم تا اونجا که میتونم بحث کنم گرچه فکر نکنم نتیجه ای حاصل بشه!!
اگر کسی به خاطر بازیکنی طرفدار تیمی بشه به نظر من هیچ مشکلی نیست بلاخره همه یک سری بازیکن رو بیشتر دوست دارن ولی طرفدار واقعی طرفدارهای تیمن نه بازیکن الان شما هازارد از چلسی بره دیگه طرفدار چلسی نمیشی معلومه که میشی فن های نوجوان هم بلاخره سنشون میره بالا و اینو میفهمن که طرفدار تیم بودن بهتر از طرفدار بازیکن بودن هست!!البته نمیشه منکر این شد که بعد از 2009 مثلا طرفدارهای بارسلونا خیلی بیشتر شده البته به نظر من هیچ ایرادی نداره ولی امیدوارم تو روزهای بد هم طرفدار باقی بمونن!!نقل قول:
همون ابتدای حرفم گفتم طرفدارای رئال اون حرفم رو مطمئنا قبول ندارن ولی نظر شخصی من همونی هست که گفتم
میخواستم یک چیز بگم ولش کن بگم باز باید بحث بیخود کنیم!!نقل قول:
در مورد 7-8 تا زدن انصافا بارسا این فصل بیشتر تیم ها رو 4-5 تایی کرده !! ولی بزرگ منشی یه بازیکن مثل مسی از اون پنالتی تاریخی که پاس داد به سوارز مشخص میشه و اینکه براش موفقیت تیم مهمتر از افزایش شمار گل هاش با پنالتی و .. باشه
بابا بازیکنای آرژانتین رو با پرتغال مقایسه کن بعد خیلی چیزا دستت میاد!من خودم عاشق پرتغالم از یورو 2000 به اینور ولی این پرتغال بازیکناش کجا اون کجا اگه تیم یورو 2000 کنار رونالدو بود من مطمئنم جام کسب میکردیم (ژائو پینتو - سرجیو کنسیسائو - روی کاستا - فیگو - پائولتا و .......)کجا الان کجانقل قول:
در مورد کلبرسون و تلاشش و ... هم تا حدودی موافقم ولی باز مسی تاثیرش تو تیم ملی ارژانتین بیشتر از رونالدو تو پرتغال بوده ولی بازم از انصاف خارج نشیم تلاش و پشتکار رونالدو هم مثال زدنی هستش کمتر بازیکنی تو طول تاریخ به حریصی و عطش به پیشرفت و موفقیت مثل رونالدو داریم اصلا همین باعث شده بیاد 3 تا توپ طلا بگیره
مهران جون داداش زیاد به این نوع تیم ها اطمینان نکن اینا مثل جرقه هایی هستند میان و روشن میشند و چشم ها رو خیره میکنند و بعد خیلی زود خاموش میشن و از یاد ها میرن ! اما تاریخ و ابهت هر چیزی حتی تیم های فوتبال از بین رفتنی نیست !نقل قول:
به عنوان مثال همین لستر سیتی رو قول حتمی میدم سال بعد میانه های جدول و یا در رتبه های اخر جدول خواهد بود یا موارد اینچنینی دیگه زیاد بوده ! یادمه همچین موردی چند سال قبل تو لیگ المان هم که یه تیم که تازه لیگ برتری شده بود تا هفته های اخر تو صدر بود که یک مرتبه با چند شکست اومد و کلا محو شد !
تیم هایی مثل اینتر - میلان - رم - لیورپول و ... امثالهم پشت خودشون تاریخی دارند فراموش نشدنی تو انگلیس مگر میشه تیمی مثل منچستر رو حتی اگر خیلی ضعیف شده باشه رو نادیده گرفت یا چلسی رو ! درسته که فصل کابوس واری سپری شده اما مطمئنا دوباره جای امثال چلسی تو بیگ فور بالای جدول هستش
ولی تلاش تیم هایی مثل لستر و ولفسبورگ و ناپولی و ... ستودنی هستش این تیم ها نشون دادن برای تیم بودن و بهترین بودن همه چی پول نیست ولی جای بسی تاسف که این تیم ها عمرشون کوتاهه !
والا من اشکالی نمبینم کسی به خاطر مثلا رونالدو یا مسی طرفدار رئال یا بارسا بشه ولی اینکه مثلا با انتقال رونالدو یا مسی به یه تیم دیگه کلا بارسا رو رئال رو هم بذاره کنار و بره طرفدار تیم جدید بازیکنای محبوبشون بشه به این نمیگن طرفداری !
به شخصه از دوران دبیرستان ( میشه حدود 14-15 سال ) طرفدار چلسیم با بدو خوبش هم همیشه کنار اومدم بو به شدت هم تیم فن هستم و تعصب خاصی روی هیچ بازیکنی ندارم که بگم اگر مثلا جان تری بره از تیم ( که باید این سال بره دیگه ) منم دیگه طرفداری چلسی رو نمیکنم ! حالا چه برسه بازیکنی مثل هازارد باشه که از خدامه بره رئال به جاش خامس رو ازتون بگیریم
از طرف دیگه فکر کنم تنها چلسی فن متعصب روی زمین که در عین حال طرفدار بارسا هم هست ( انصافا هر دو تیم رو تو این سال ها دنبال کردم ) من باشم این رو گفتم که فکر نکنید نمیدونم حزب باد و ... هستیم و از این حرفا ! تا ابد تیم اول و اخرمون چلسی کبیر هستش !
از لحاظ ملی هم از دورانی که ورون و باتیستوتا وایمار و ...حکمرانی میکردند تو ارژانتین طرفدار اون بودم و هنوز هم هستم ارژانتین این دوران یکی از ضعیف ترین و خالی ترین تیم ها از لحاظ بازیکن هستش البته پرتغال هم همینطور
ولی خودمونیم هم مسی و و البته با درجه کمی بیشتر رونالدو بدون وبدن بازیکن های تاپی که ساپورتشون کنند حقیقتا نمیتونند یه تنه کاری کنند برای تیم هاشون ! یعنی اون کاری که امثال مارادونا و پله برای تیم هاشون کردند این دو تا هنوز نتونستند بکنند !
پ. ن : طلسم آنوئتا هم مثل اینکه دست بردار بارسا نیست امیدوارم این افت بارسا کار دستش نده تو بازی اتلتیکو !
انتقاد الیور کان: اخیرا شکم رونالدو را بیشتر از ---- همسرم دیده ام. به نظر می رسید بازیکنان مادرید از اینکه مجبور شده اند به اینجا بیایند و مقابل ولفسبورگ بازی کنند ناراحت هستند و گویی به آنها توهین شده است.کد:"Lately I have seen Cristiano Ronaldo's abdominals more than my wife's breasts," the ex-goalkeeper fired to ZDF.
Kahn also accused Madrid of going to Germany with the wrong attitude.
"The Madrid players looked almost offended at having to go and play here in Wolfsburg," he said, before laying in to the team's tactical set-up.
گواردیولا: از پیروزی ولفسبورگ بر رئال خوشحال شدم
پپ گواردیولا از اینکه ولفسبورگ توانسته در بازی رفت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان، رئال مادرید را شکست دهد ابراز خوشحالی کرد.
به گزارش "ورزش سه"، چهارشنبه شب رئال مادرید سرمست از پیروزی در ال کلاسیکو به مصاف ولفسبورگ رفت اما در عین ناباوری 2-0 از میزبانش شکست خورد تا کار صعودش با مشکل مواجه شود.
گواردیولا، سرمربی بایرن در نشست خبری بازی با اشتوتگارت، در پاسخ به سوالی در مورد برتری ولفسبورگ گفت:" همه 8 تیم حاضر در یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان، مربیان و بازیکنان بزرگی در اختیار دارند و بازی ساده وجود ندارد. همین نتایج عجیب است که فوتبال را به ورزش فوق العاده ای تبدیل کرده است.
پیروزی ولفسبورگ درس خوبی به همه، از جمله رئال، بایرن و بارسلونا بود تا بدانند تنها با نام و اعتبار نمی توان در بازی ها پیروز شد. واقعیت این است که از پیروزی ولفسبورگ خوشحال شدم. هر 4 بازی دور یک چهارم، نتایج کاملا عادلانه ای داشت و از همه بهتر ولفسبورگ نتیجه گرفت و بخاطرشان خوشحالم."
کادر سانتیاگو برنابئو با نقاشی دوباره خط ها، زمین رو برای بازی امشب بزرگ تر کردن. یوفا اجازه میده که زمین تا 68 متر عرض داشته باشه که تصاویر نشون میده عرض زمین بیشتر شده. به ادعای گل هدف رئالی ها میتونه خسته کردن بازیکنان وولفسبورگ باشه.
Real Madrid make their pitch wider ahead of crucial Champions League clash with Wolfsburg
Nice try greg....نقل قول:
با این که با توجه به اسم داور انتظار میره اشتباهات وجود نداشته باشه، اما دیدیم که یه صحنه ی گل خیلی مشکوک داشت... سوت پایان بازی هم خیلی دیر زد...شرایطی شده بود که حتی بازیکن های وولفسبورگ بازی رو رها کرده بودن اما داور همچنان اصرار به ادامه ی بازی داشت.
درخشش رونالدو رو نباید نادیده گرفت که البته چند سال اخیر مقابل تیم های آلمانی خوش درخشیده... بایرن.... شالکه.... و حالا وولفسبورگ!
رئال و حتی خود رونالدو قربانی داوری شده بود در بازی رفت که در این بازی کاملاً جبران کرد و با سه گلی که به ثمر رسوند 16 گله شد!
-------------------------------------------------------
رونالدو با هت تریکی که انجام داد، دو رکورد جدید ثبت کرد:
سه هت تریک در یک دوره در لیگ قهرمانان
به ثمر رساندن بیش از 15 گل در دو دوره از لیگ قهرمانان
http://www.goal.com/en/news/1716/champions-league/2016/04/12/22311422/ronaldo-sets-two-new-champions-league-records?ICID=HP_BN_1
گواردیولا الان ناراحته یعنی؟ بقیه چی؟ [emoji16]
خیلی خوب به خودمون برگشتیم و با هت تریک کریس به حقمون هم رسیدیم...
آمار گلزنی کریس هم که تو این فصل سی ال وحشتناک بوده...
امشب دوندگی و تلاش بازیکنها مثال زدنی بود
من هنوز نگراتمنقل قول:
هنوز فرصت برای ولفی ها هست و هیچ چیز تموم نشده.
بله درسته واقعا آمار گلزنی این بازیکن بالا بوده . برای فهم دقیق موضوع باید گفت که 11 گل از 16 گل این بازیکن در مرحله گروهی به تیم های Malmo و Shakhtar Donetsk زده شد و البته بدون هیچ گل زده به تیم PSG در مرحله گروهی ! .نقل قول:
بله خب مقابل تیم بزرگ و قوی بازی میکردن واسه این خیلی تلاش کردن و به حقشون هم رسیدن ! . :n01:
از جانب گواردیولا صحبت می کنید که انقدر ناراحت هستید؟ این فصل بر خلاف فصلی که دسیما گرفتیم بایرن و یووه و بقیه تو مسیرمون نبودند فعلا که بهشون گل بزنه، کاری که بارها کرده.نقل قول:
بخاطر اشتباهات داوری تو بازی رفت، کار تیم در برگشت خیلی سخت شد و برگردوندن بازی اصلا کار ساده ای نبود که شما می خواین اینطور القا کنید. تا قبل بازی که همه جا به به و چه چه بود از ولفسبورگ که فلان کرد، حالا اخ شد؟
تیمهایی در سطح مالمو همیشه بودن و هستن و خواهند بود... چرا زلاتان تو همین گروه خیلی گل نزد؟ چرا بقیه تو مراحل گروهی نمیزنن؟
فقط از رونالدو توقع میره که همه گل هاشو به بارسا و پی اس جی و بایرن بزنه!
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
نه این که تیم های دیگه از اول با منتخب جهان بازی میکنن:n02:
همین قسمت بولد شده خودش نشون دهنده کل ماجراست :n31: مالمو - شاختار - ولفسبورگ - رم - ( همه تیم های مدعی کسب لیگ قهرمانان :n02:)نقل قول:
حالا مرحله بعد رو ببین چطور منچستر سیتی رو میندازن با رئال
مدعی اصلی توپ طلای امسال :n02: واکنش سطان به این جمله : :n10::n26:
جا داره یک سلامی بکنیم به اون عده از دوستان که فکر میکردن ولفسبورگ میره نیمه نهایی:n08:
جا داره یک سلامی بکنیم به الیور کان که هیکل رونالدو رو دیشب دوباره دید:n08:
جا داره یک سلامی بکنیم به دیتر هکینگ مربی ولفسبورگ که در مورد رونالدو اون حرفا رو زد:n08:
جا یک سلامی بکنیم به مدیر گرگها که در مورد رونالدو اون حرفا رو زد:n08:
جا داره یک سلامی بکنیم به کسایی که هی من میگفتم راه میلان از برنابئو رد میشه قبول نمیکردن:n08:
جا داره یک سلامی بکنیم به دشمنان رونالدو و رئال و دشمن شاد کن ها:n08:
امیدوارم موفق باشید!!
و در نهایت رونالدو به مالمو و شاختار گل زده خوب کرده تا کور شود هر آنکس که نتوان دید:n10:بعضیا تو زمین فوتبال قدم آهسته کار کنن براشون خوبه فعلا:n08:
معمولا کسانی که تو دنیای فانتزی خودشون سیر میکنند چشم بر حقیقت و امار و ... میبندند به اینا باید گفت با همین موارد خوش باشید جوجه رو آخر پاییز میشمارن . در هر صورت طبق آمار و ارقام همه چی مشخصه کی به چه تیم هایی گل زده و کدوم تیم با کدوم تیم ها بازی کرده و رسیده به این مرحله !
اگر هم اصل بر مقایسه باشه کینگ لئو با 5 توپ طلا و رونالدو با 3 توپ طلا با سن بالاتر کاملا تفاوت رو مشخص میکنه و اینجاست که باید گفت بدوووووووووووو تا برررررررسیییییییی !
و اینکه یه زمانی علی دایی هم امثال مالدیو ( رم - شاختار و بقیه رفقا رو خوب گل باران میکرد )
در اخر اینکه عیار بازیکن ها ( اسم نمیبرم ) تو کوپا امریکا و یورو مشخص میشه که کدوم بازیکن میتونه تیمش رو یه تنه ببره بالا :n10: تو این رقابت هاست که مشخص میشه کی برای توپ طلای بعدی لایقتر هست هرچند که جواب مشخصه :n26:
من اول یه چند تا خخخخخخخخخخخخخخخخ میذارم بعد جواب نوشته ی شما رو میدم :n09:نقل قول:
اگر به آمار و ارقام باشه که کسی اندازه ی رونالدو رکورد نزده :n06:
با این متر و معیار احتمالا شوما بارسلونا رو تیم بزرگی نمیدونی قطعا . از اونجایی که از دید شما رونالدو بازیکن بزرگی نیست چون فقط به تیمهای کوچیک گل میزنه :n09:
/ و رونالدو گل به بارسا زیاد زده متاسفانه و این متاسفانه برای شما به عنوان یک آنتی رئالی خبر خوبی نیست :|
اون قسمت قرمز رنگ هم که من چند صفحه خخخخخخخخخخخخخخخخخخ میذارم این دفعه و بعد ج میدم :n02:
هیچ بازیکن بزرگی نمیتونه و نتونسته در همه ی بازیهای مهم گل زنی کنه و این انتظار هم ازش نمیره که در همه ی بازیهای مهم گلزنی کنه / فوتبال فقط عدد و رقم نیست و اتفاقات داخل زمین تاثیراتشون مهم تر از چند تا عدد و رقم هست
مسی هم نتونست جلوی اینتر و چلسی مانع از حذف بارسلونا بشه و به عقب ترش برگردیم جلوی چلسی هیدینک هم اینیستا با گل تساوی که زد دقایق آخر باعث صعود بارسا شد
مارادونا هم نتونست همه ی جامها رو ببره
Pele هم نتونسته
زیدان هم نتونسته
زلاتان هم نتونسته
کرویف هم نتونسته
و طبیعتا رونالدو هم نتونسته و نمیتونه در همه ی بازیهای مهم گل بزنه و یه تنه تیمش رو بالا ببره
در مورد اتلتیکو هم بهتره بعد از امشب صحبت کنیم :n02:
الان منظورت اینه منتظر درخشش مسی تو رقابت های کوپا امریکا هستی:n31:نقل قول:
خدا رو شکر در فینال کوپا امریکا درخشش فوق ستارتون جلو تیم شیلی دیدیم که یک تنه تیمش قهرمان کوپا امریکا کرد:n08:اینقد که به امار علاقه داری آمار همین بازیکنتون در فینال بازی با شیلی و تاثیرگذاری عمیقش در فینال جلوی شیلی ببین هر چند به نفع شما نیست برین آمار اون بازی در بیارید
تیمایی مثل لورکوزن و باته بوریسوف و رم واقعا تیمای سطح بالایی هستند که در گروه شما بودن و گل زنی به این تیما کار خیلی سختی بود
Ezel جان ارجاعت میدم به امضای دوست عزیز Layken مگه نمیدونی رونالدو فقط به تیم های ضعیف گل میزنه:n08::n08:خودشم وقتی تیم 10 نفره بشه
بعدش آرژانیتن و مسی برد به فینال یعنی دیماریا و هیگواین و آگوئرو و ماسکرانو و ..........خیارن!
یه جمله ای میگفتن که معتاد بیمار است نه مجرم. این رو باید به متنفرین گفت و با این دید باهاشون برخورد کرد و سعی کرد درمانشون کرد.
متنفرین عزیز من میدونم زندگی هیچ وقت روی خوبشو بهتون نشون نداده، آسیب های سخت دوران کودکی داشتید همیشه تحقیر میشدید تو روابط شخصی و اجتماعی یه شکست خورده بودید ظاهرتون مناسب نیست اضافه وزن دارید موهاتون ریخته هیچ آینده ای رو پیش روی خودتون هم نمی بینید چون هیچ مهارتی ندارید و تمام زندگیتون تو ویدئوگیم و اینترنت خلاصه میشه یعنی تنهایی جایی که میتونید پشت نقاب از واقعیت خودتون فرار کنید. و رونالدو دقیقا نقطه مقابل تمام ضعف ها و شکست های شماست نه فقط یه فوتبالیست فوق العاده بلکه یه مدل لباس برتر یه پلی بوی و یه انسان موفقه . ولی اینو بدونید که اون از تو خونه نشستن و حسودی کردن به اینجایی که هست نرسیده اون بسختی تلاش کرده هر شبی که شما از شدت بدبختی
گریه کردید اون تو باشگاه عرق ریخته بوده! پس بجای حسادت ازش الگو بگیرید.
وحید جون سخته ولی خوب چه میشه کرد عزیز!!میدونم منتظر بودی حذف شیم و بیاین اینجا ولی نشد یعنی دیگه رونالدو نگذاشت یعنی!!شرمنده بهت که گفته بودم داستان سانتیاگو برنابئو رو اون راه و اینا رو.......
خوب فکر کردی اسطوره های ما مثل اون پیکه و دنی آلوزن!!اسطوره های ما احترام بازیکنا رو همیشه نگه میدارن نه اینکه تو شبکه های اجتماعی حرف مفت بزنن!!
از نظر مهره تو جام جهانی آرژانتین و اسپانیا و آلمان پرمهره ترین تیم هان اینکه بگی مسی فقط تنهایی نه داداش اینجوریا هم نیست!!
مهران جون ! قسمت اول صحبتت مثل این میمونه که انگار تیم تشتک سازی ورامین بیاد جلوی پرسپولیس قرار بگیره تو حذفی شما کل کل کنی سر حذف پرسپولیس !
همین که 2 تا تو بازی رفت بهتون زدن برای اون تیم به اندازه رسیدن به فینال ارزش داره !
از طرفی من اتفاقا پست های قبل رو نگاه کنی از خدام بود رئال بیاد بالا و از این طرف اگر مشکل و مورد خاصی پیش نیاد و زمین و زمان و فلک دست به دست هم ندن که بارسا حذف بشه و بیاد بالا دوست دارم این دو تا بخورن به هم تا حداقل خرده حساب های باقی مونده تسویه بشه ! و عیار زیادان و لوچو مشخص بشه چند مرده حلاجن !
با ولوسفبورگ و باته بوریسوف و رم و ... عیار نه تیم نه مربی نه بازیکن مشخص نمیشه عزیز !
آخ آخ اگر این دو تا بخورن به هم اونوقت داستان مسیرو فینال و ... جذاب میشه وگرنه ولفسبورگ جاده و راه که سهله خاکی هم نبود !
جاده اصلی امشب از ویسنته کالدرون میگذره اگر گذشت منتظر مادرید و سانتیاگو هم میمونیم
تا یادم نرفته پیکه و الوز جواب استاد کبیر فخر زمین و زمان نابغه قرن اربلوا و استاد گوتی رو دادن ! الوز هم در جواب رونالدو جوابش رو داده همین و بس !
ملتی به شدت جوگیر هستیم . تا یکی گل میزنه ، خشتک به سر داد و هوار میزنیم و با یک برد دوان دوان امضا ، آواتار و حتی شرتمون رو با زننده گل ست میکنیم . :ی
ولی بیایید جوگیر نباشیم . تیمی که خوب بود به مرحله بعد اومد . ولف حتی توپو نتونست بیاره از نیمه خودش اینورتر . وافعا هیچی نداشت . واقعا در حد همون تیم 8 بوندس بازی کرد .
از همون اولم معلوم بود که رئال بازی رو برمیگردونه . حتی منِ بارسایی هم به این یقین داشتم .
پس بیاید قبول کنیم رئال تو بازی رفت خسته بود مثل بارسا . وگرنه ولف چیزی برای عرضه نداشت .
بازی امشب بارسا مهمترین بازی این مرحلست . اتلتیکو اگه با هر تیمی بجز بارسا روبرو میشد مطمئنا خودشو تو مرحله نیمه نهایی میدید . ولی الآن 50/50 هست و باید دید که چه پیش میاد تو بازی امشب .
پیش بینی بنده از مرحله بعد : بایرن - رئال . بارسا - من سیتی . فینال : ال کلاسیکو . البته در صورت صعود بارسا .
پ.ن : یکی از دوستان میتونه قوانین کارت زرد رو تو CL دربیاره . چون شنیدم مرحله بعد تمام کارت ها بخشیده میشن !
از ۲۰۱۴ به این سمت کارتهای زرد بعد از مرحله یک چهارم حذف میشن آخرین بار آلونسو از رئال مادرید بود که فصل قبل از این قانون تو نیمه نهایی کارت زرد گرفت و در مجموع ۳ کارته شد و فینال رو از دست داد.نقل قول:
خوب وحید داداش همین تشتک سازی که میگی بیا ببین چطور هوادارا و کادر فنی و فوتبالی های کشورشون چه شاخی شده بودن به ما!!و البته مال نوردانقل قول:
در مورد مرحله بعد هم بعد بازی با اتلتیکو صحبت کنیم بهتره تا چند ساعت دیگه!!
اون قضیه هم کاملا برعکس گفتی آربلوا و گوتی جواب حرفای پیکه رو دادن
خسته نباشید به بازیکن های بارسا که انصافا هر کاری میتونستند کردند . در مقابل دفاع 11 نفره 90 دقیقه ای تیم حریف از این بیشتر نمیشه کاری کرد ! از طرفی پنالتی 100 درصد دقایق آخر که میتونست سرنوشت بازی رو عوض کنه ولی با این وجود بازی تموم شد رفت و انشالله سال بعد و با تقویت تیم بارسا با قدرت بر میگرده .
جا داره تشکر کنیم از پیش بینی های دقیق دوستان:n02: