یه سئوال : آیا سونی با اندروید امکاناتی فراتر از سامسونگ با تایزن و الجی با وب او اس میده ؟ یا نه همشون سروته یه کرباسند و هرکدوم محدودیتها و امکانات منحصر به فرد دارند ؟
Printable View
یه سئوال : آیا سونی با اندروید امکاناتی فراتر از سامسونگ با تایزن و الجی با وب او اس میده ؟ یا نه همشون سروته یه کرباسند و هرکدوم محدودیتها و امکانات منحصر به فرد دارند ؟
من از نمایندگی سونی در جمهوری پرسیدم گفت ریموت کنترل و عینک همراه این مدلها نیست و هر عینک قیمتش حدود 210 تومنه که ما 170 تومن تو فروش ویژه میدیمنقل قول:
با سلام خدمت دوستان
ممنون میشم اگر آخرین آپدیت سونی 800c را اینجا آپ کنید و یکی از دوستان هم که به ابن امر وارده چطوری باید آپدیت کرد.ممنون
بفرما خدمت شما، طبق عکس ها میتونیم تنظیم کنیننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مقایسه x8500 و JU7100(7000)þنقل قول:
سلام بچه ها کسی عینکشو خریده از کجا بگید منم بخرم
- :n28:
- :n35:
میخوام عینکش رو بخرم ولی تو جمهوری 200 دارن میدن
یکی از مدلهای زیر باید باشه 50 دلاری
البته اون یکی مدلها چیه قیمت اون یکی ها ارزونتره؟
دوستان عینک رو چه کنیم!!!؟200 بدیم؟!!!!
من خودم چون سه بعدیش برام مهم نبود پیگیر خرید عینکش نبودم فقط همون جواب نمایندگی رو که بالا گفتم رو برای دوستان گرفتمنقل قول:
اما هم تو سایتهای ایرانی و هم سایتهای خارجی چند جا خوندم عینکهایی به غیر از عینک خودش مثل این که بهش نمیخوره و به مشکل خوردن. دقت کن یه وقت متضرر نشی
در مورد این که چه کنی ؟ باید کلاه خودت رو قاضی کنی و ببینی مثلا" چند تا فیلم رو در طی سال میخوای یا میتونی با عینک ببینی بخصوص که این عینکهای اکتیو رو که میگن سردرد میاده و به چشم فشار میاره. حداقل هم باید 4 تا بخری که میشه 800 تومن
من هم دو هفته ای میشه که سایز 43 رو خریدم و تو این مدت برای یه سری اشکالات مزاحم دوست عزیز elyartab می شدم که الحق و والانصاف با حوصله جواب میدادند و همینجا از ایشون مجددا تشکر میکنم . اما بهتر دیدم توی تاپیک هم مشکلات رو بگم شاید به درد بقیه دوستان هم بخوره و شاید کسی مشکل مشابه من رو داشته راهکار بده.
الان بزرگترین مشکل من نقص در اتصال به play stor گوگل هستش . من به راحتی به مودم وای فای متصل میشم و سایتها رو خیلی راحت باز میکنم و حتی از سایت آپارات فیلمها رو می بینم و هیچ مشکلی ندارم اما به محض این که میخوام وارد پلی استور بشم و با اکانت گوگل لاگین کنم دائم پیغام میده اتصال اینترنت رو چک کن و جالبه که یه لحظه هایی هم پیغام میده کانکت شده اما باز پیغام retry میاد.
خودم احتمال میدم یا باید جای مودم رو عوض کنم و به تی وی نزدیکترش کنم یا از کابل لن استفاده کنم . هنوز فرصت نکردم تست کنم.
مورد دوم هم اینه که هاردی دارم که فرمتش nfts هستش و وقتی به تی وی میزنم پیغام میده که اون رو detect کرده اما محتویاتش رو نشون نمیده. فرمت هارد هم متاسفانه غیر قابل تغییره و ویندوز فقط یک گزینه ntfs بیشتر بهم نمیده.
مورد سوم هم که توی همه تی وی های سونی هستش و اون هم اینه که صحنه های تاریک فیلمها و یا کارتونها خیلی تاریکه و تا حدی مایوس کننده و اگه تصویر رو روشن کنی توی صحنه های روشن به مشکل سفیدی بیش از حد میخوری.
خوب مشکلات رو گفتم مزایاش رو هم بگم :
- نمایش رنگها با کیفیت فوق العاده بالا . جتی کانالهای sd ماهواره رو با چنان ترکیب رنگی نشون میده که آدم کیف میکنه . این رو به این خاطر میگم که در خونواده ما همه نوع تی وی هست قدیمی و جدید و الجی و سامسونگ و فیلیپس و 4k و .... اما واقعا" رنگهای این تی وی یه چیز دیگه است و فقط تا حدودی فیلیپس باهاش برابری میکنه.
- صدای شفاف و عالی . کسانی که دنبال صدای بسیار زیاد هستند حتما" کارکرد تی وی رو با سیستم صوتی اشتباه گرفتند . مهم شفافیت صداست که واقعا" عالیه
میشه چند تا عکس بزاری . از کیفیت SD و HD تشکر:n40:نقل قول:
سلام
چطوری میشه تلویزیون و سینمای خانگی را در سایت سونی ریجستر کرد؟
ممنون
منم خریدم
بدون گارانتی
2700
43 این قیمت خریدی ؟نقل قول:
با گارانتی چند هست ؟
یکی از اقوام لوازم خانگی دارهنقل قول:
میخواست واسه مغازه ی خودش جنس بیاره
با وانت چندتا جنس واسه خودش اوردن این تلویزیون هم واسه ما سفارش داد 2500 قیمتش بود با باربری 2700 گرفت
برا فوتبال که مشکلی نداری ؟ رفرش ریت و .. . :n40:نقل قول:
فقط بخاطر فوتبال و بازی فیفا و تماشای سریال این تلویزیون رو خریدمنقل قول:
نسبت به هم قیمتهای خودش واقعا بی نظیره
عکسها رو گرفتم.البته همه این کانالها sd هستند و سعی کردم از همه جور کیفیتی باشندنقل قول:
روز جمعه بالاخره فرصتی دست داد تا بیشتر با مشکلات سر و کله بزنم.نقل قول:
ابتدا به آپدیت تی وی شک کردم چون از همون روز خرید به آخرین فایل ارائه شده آپدیت بود. با هدر دادن 1.2 گیگ وقتی فلش رو به تی وی زدم پیام داد که نیازی به آپدیت نیست.
اول از همه مودم رو آوردم پیش تی وی اما هیچ اتفاق خاصی نیفتاد بعد با کابل LAN وصل کردم باز هم هیچی.
در کمال نومیدی مجددا" مودم رو برگردوندم سرجاش و اینبار چند بار دیگه تلاش کردم تا این که بالاخره در یکی ار دفعات اتصال برقرار شد. بلافاصله برنامه ES file Explorer رو نصب کردم و همینطور MX Player رو.
وقتی هاردم رو زدم به تی وی گرچه یه مقدار طول کشید اما بالاخره تونستم فایلهاشو با همون برنامه ES File ببینم در جالی که برنامه اصلی خود تی وی هیچ چیزی رو نمایش نمیداد.
و بعد با MX Player به راحتی تونستم فایلهای صوتی و تصویری و زیرنویس و ... همه رو ببینم.
الان هم اتصال به پلی استور خیلی ثبات نداره و در دفعاتی قطع میشه اما همینش هم راضی کننده است در حالی که اتصال اینترنتم کاملا" راضی کننده است.
امروز هم میخوام با قندشکن ببینم یوتیوب رو باز میکنه یانه ؟
نقل قول:
این تلویزیون با واقعا نسبت به قیمتش خیلی خوبه . بهترین مورد با این قیمت همین تی وی هست .
سامسونگ و ال جی اکثرا مونتاژ داخل اند و اکثرا نیاز به ارجاع به گارانتی پیدا میکنند .
مشکل زیر نویس هم که دیگه ندارند تلویزیون های سونی .
به هر حال منم قصد دارم همین تی وی رو بخرم . سایز 55 . حدود 4.5 بدون گارانتی .
نکته ای هم هست . دو تلوزیون W800C و W8500C جزو پرفروشترین تی وی های بانه ای بودند . (بانه مارکت و بانه خرید و دیجی بانه)
هیچکدوم از مشکلات شما رو نداشتمنقل قول:
واقعا تلویزیون خوبیه
شما تلویزیونتون چینیه یا مالزی (اندونزی،...) اسم کشورش رو یادم رفت چی بود
چین مشابه اصل میزنه که فقط از روی پنلش میشه تشخیص داد
برای من ساخت مالزیه. چون روی کارتن و خود تی وی هم حک شده.
خوشبختانه من هم الان مشکلی ندارم. بیشترین شکی که داشتم به آپدیتش بود که احتمال میدادم درست انجام نشده باشه چون درست بعد از زدن فلش به تی وی و علیرغم این که پیام داد نیازی به آپدیت نیست هم گزینه زبان فارسی به کیبوردم اضافه شد (اینو یادم رفته بود بگم) و هم گزینه دو تصویر به منوها اضافه شد.
به نکته هم در مورد کالیبراسیون تصویر برای کسانی که سایز 43 دارند . تنظیماتی که تو سایت rtings پیشنهاد داده اصلا" به درد سایز 43 نمیخوره و همونطور که گفته شده برای سایز 50 و 55 هستش
W800c تلویزیون خوبیه میتونی یه ماوس بی سیم بهش وصل کنی از دور باهاش کار کنی قند شکن هم از کلود وی پی ان استفاده کنید برای تماشای ویدئو های یوتیوب، یوتیوب هم از اخرین نسخه گوشی استفاده کنید که از نسخه تی ویش بهتره از کیبورد SwiftKey بجای کیبورد خود تی وی استفاده کنید. در کل این تلویزیون عالیه و امکانات زیادی داره.
من میخام یه 55w800c بخرم
لطفا کسانی که این تلویزیون رو دارن بگن که مشکل زیر نویس فارسی نداشتن ؟
آیا سیستم عامل اندروید تو زمینه حل مشکل زیرنویس کاری کرده ؟
لطفا اگه کسی تجربه اینکارو داره بگه ؟:n34:
دوست عزیز من تست کردم خوشبختانه مشکل زیرنویس فارسی با وجود برنامه MXPlayer حل شده. کافیه نام فایل زیرنویس با نام فایل ویدیو یکی باشهنقل قول:
این هم عکسهایی که من موقع تست گرفتم البته فیلمی که داشتم خیلی باکیفیت نبود اما دو تا زیر نویس فارسی و انگلیسی داشت
این عکس صفحه Es File که فایلهای من رو داره نشون میده و همونطور که میبینی دو تا فایل زیرنویس دارم : انگلیسی با پسوند srt و فارسی با پسوند sub
حالا موقع نمایش فیلم ، نرم افزار به من اجازه میده یکی از این دوتا فایل رو انتخاب کنم
این زیرنویس فارسی
این هم زیرنویس انگلیسی
اما خود برنامه اصلی تی وی فقط زیرنویس انگلیسی رو که با فرمت srt هست رو نشون داد
این صفحه اصلی قسمت ویدیوی تی وی
این هم قسمت انتخاب زیرنویس که فقط داره فایل srt رو نشون میده
و این هم همون صحنه با پخش کننده اصلی تی وی
سلام
من این tv را دارم
خود tv هم براحتی زیرنویس را به چندین رنگ دلخواهپشتیبانی میکنه
من میخواستم ببینم با توجه به دارا بودن 8 گیگ فضای داخلی چطوری میشه بعضی از فایلها را در tv بارگذاری کرد.
مثلا عکس یا فیلم
ممنون
دستت درد نکنه
خیال مون رو راحت کردی با عکس هایی که گذاشتی
خداییش جواب باید اینطور باشه
خیلی ممنون
کسی تا بحال کنترل لمسی این مدلها رو جداگانه خرید کرده ؟ اگر جواب مثبته از کجا و به چه قیمت ؟؟
تلویزیون رو خریدم و خودش یکی از زبان هاش فارسیهنقل قول:
و زیر نویس رو هم پخش میکنه
البته با نصب mx player میشه سایز و فونت و خیلی چیزهای دیگه رو عوض کرد
در مورد این تلویزون باید این رو در نظر بگیرید که زاویه دیدش یکم محدوده تقریبا باید از روبرو بهترین تصویر رو ببینید و البته صداش هم خیلی چنگی به دل نمیزنه
من هم دقیقا" همین نظر رو دارم متاسفانه علیرغم درج زاویه دید 178 درجه در مشخصاتش به نطر میاد این زاویه محدوده و برای بهترین دید باید روبروش بشینی البته بخاطر کوچکی منزل ما حداکثر فاصله ما با تی وی حدود 3.5 متره که نمیدونم تاثیر داره یانه ؟نقل قول:
صداش هم بلند نیست اما شفافه من که وصلش کردم به سیستم صوتی خونه.
اره واقعا افتضاح ترین کالیبراسیونی بود که دیدمنقل قول:
دوستانی که این تلویزیون رو دارن حتما این مقاله رو بخونن تا از نهایت کیفیت این تلویزیون لذت ببرن
مدیریت انجمن
لطفا چهار سایتی که بالا گذاشتمو توی صفحه اول بزارین
سلام
دوستانی که آپدیت کردن
چه امکاناتی به تلویزیون اضافه شده؟؟؟
بعد آپدیت تصاویر دریافتی از شبکه دیجیتال یا ----- که دوبعدی هستند و سه بعدی میکنه؟؟
کسی عینک مخصوص و تهیه کرده؟؟
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
مگه اپدیت جدید اومده
سلام دوستان
منم یه 43w800c خریدم ولی نمیدونم چطوری راه بندازمش !!!!
چطوری باید کانالهای ایران رو گرفت؟ من که سر در نیاوردم
دفترچه فارسی رو از کجا باید تهیه کرد ؟؟ تو جعبه فقط یه دفترچه به زبان روسی بود
در ضمن فکرکنم مدل 43w805c دارای تیونر ستلایت میباشد
آموزش بهترین کالیبراسیون Sony W800C + Sony w805C
عزیزانی که این تلویزیون رو خریداری کردند .
بهترین کالیبراسیون و تنظیم تصویر برای این تلویزیون در این ودیو شرح داده شده .
به طوری که بهترین خروجی تصویر رو میتونید از این تی وی بگیرید .
لینک ودیو
yout*ube.com/watch?v=G_rVqwHdiV0
* را از ادرس پاک کنید .
آموزش پخش فیلم با زیرنویس فارسی در Sony W800C + Sony W805C
این تلویزیون با نصب برنامه اندرویدی قادر به پخش فیلم با هر فرمتی و با زیرنویس فارسی هست . تنها کار لازه اسم فیلم با زیرنویس یکسان باشه .
وقتی که فلش مموری را به تلویزیون متصل میکنید میتونید انتخاب کنید که با چه برنامه ای باز بشه . برنامه های مختلفی هست از جمله VLC Player و Mx Player و ...
+ آخرین آپدیت تلویزیون های سری Made in Malaysia یا ورژن خاورمیانه به تاریخ 18 نوامبر 2015 هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+ با نصب برنامه TV Sideview روی موبایل می تونید بک ریموت کنترل کامل ، ماوس پد و اسکرول کامل داشته باشید.
ریموت کنترل تلویزیون های W800C خاورمیانه و آسیا با اروپا فرق داره.
روی ریموت آسیا اصلا دکمه ضبط تلویزیون تعبیه نگردیده .
از دوستان کسی میدونه چطوری میشه برنامه تلویزیون رو ضبط کرد ؟
جدید ترین آپدیت تلویزیون KDL-W800C ( داغ داغ)
System Software Update for Asia Pacific 01 Apr 2016 PKG3.395.0105PAA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Go to Download Page
سلام دوستان
من 4 ماهی است که این تلویزیون را گرفتم . راضیم ولی نمیدانم که چطور باید برنامه ها را نصب کرد . خود گوگل پلی که هیچی نداره . از طریق فلش هم که میخواهم نصب کنم نمیدانم که چطوری باید محتویات فلش و دید و نصب کرد . و سوال دیگه من این است که آیا تمام نرم افزار هایی که توی موبایل میشود نصب کرد در این تلویزیون هم میشود نصب کرد؟