این چادر مهری تو حلق فرخ !!!!!! :n02: دیدین دیگه ...
Printable View
این چادر مهری تو حلق فرخ !!!!!! :n02: دیدین دیگه ...
چقدر خندیدم...
خنده؟!!اتفاقاً من وقتی بدبختی،تنهایی و ویرانی خرمشهر و از طرفی وحشیگری عده ای رو می بینم گریم می گیره،چون صدای بمب و آژیر خطر و صدای شکسته شدن دیوار صوتی رو هنوز به یاد دارمنقل قول:
سلام:»
من نظر منفی ای نسبت به این سریال ندارم(برخلاف بقیه دوستان)
به نظرم
درسته این فیلم یه سری نقد بهش وارده اما فضای اون موقع خرمشهر رو خوب به تصویر کشیده
برای منی که درکی از جنگ توی اون سال ندارم، الان بهتر میتونم تصور کنم جنگ با دست خالی و تنها، مقاومت برای از دست ندادن شهر و.... یعنی چی.
البته نظر دوستان برام محترمه ولی من سعی میکنم دید کلی تری نسبت به این فیلم داشته باشم
:»:»
منظورشون چادر مهری بوده و نه ویرانی ها :n09:نقل قول:
چادر مهری که کاربرد خودشو نشون داد.وقتی می خواست دنبال فرخ بره،فرخ چادر مهری رو گرفته بود می کشید دنبال خودش :n09:نقل قول:
ضمناً من شک دارم که مردم خرمشهر چنین سلاح هایی داشتند.شنیده بودم اکثراً با تفنگ های شکاری مثل برنو مبارزه کردند
"به لطف ستاد بازسازی عتبات عالیات، ۲۶ سال پس از پایان جنگ، هنوز میشه بدون هیچ هزینه و دکور ساختگی، تو خرمشهر فیلم جنگی ساخت."
این فیلم کلا سوتی زیاد دارهنقل قول:
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
کِی تموم میشه راحت شیم؟؟
نگاه نکن !!! :n02:نقل قول:
112 قسمت هست . خیلی مونده تموم بشه .
جدا از سوتیاش فیلم خوبیه .
این یارو که دنبال فرخه چطور سر از عراق و فرماندهی نیروهای عراقی در اورد . گودرزو به شقایق ربط دادن .
درسته یک کمی غلو شده در این قسمت اما بد نیست نگاهی به تاریخچه سازمان مجاهدین خلق بیندازید.زمان جنگ خیلی با عراق همکاری کردن مخصوصاً در عملیات مرصاد.البته فکر کنم هیچ یک از اعضای سازمان در بدنه نظام پهلوی نبودننقل قول:
کسی میدونه هدف اصلی ازدواج آرش با کیمیا چی هستش ؟:n04:
احترام به سنت پیغمبر[emoji1]نقل قول:
۳ تا ۴ قسمته می بینم... عوامل سریال میگفتن زندگی الگویی یه زن ایرانی ا!سلامی! رو بتصویر میکشن حقیقتا اگه منظورشون کیمیاست که خیلی خنده داره من که شخصیت خاصی ندیدم ازش نمیدونم توی این ۷۲ قسمت چی نشون دادن ؟احتمال میدم چیز خاصی نبوده که کاربه اینجا کشیده!...هروقت مادر و دخترو دیدم با دوتا ادم مصنوعی مواجه شدم کیمیا که انگارهر لحظه میخواد اشک تو چشاش حلقه بزنه این قهرمان بی خاصیت.... من هنوز تو فکر اون۷۲ قسمتم چی نشون این مردم دادن با این کیمیا؟ ؟؟
سلام به دوستان
تو یکی از این قسمت های اخیر (که یادم نیست) یه جایی آهنگ "از تو کجا گریزم" از علی رضا قربانی پخش شد. البته نه نسخه اصلی ، یه نسخه متفاوت بود ! کسی داره این کار رو ؟
تو نت گشتم همه اون نسخه اصلی رو گذاشتن که مد نظر من نیست !
مرسی:n16:
دوستان من تاحالا این سریال رو ندیدم
عایا ارزش دانلود و دیدن داره یا خیر؟ سریال ایرانی خیلی کم میبینم مگه اونایی که به دل میشینن مثل زیر تیغ و ...
چون خیلی بحثش هست تو مترو و خیابون و اینا عرض کردم
به هیچ وجه ارزش دانلود نداره:n21:نقل قول:
نه اصلانقل قول:
خیلی مسخرس
LG G2
فقط خرمشهر اینطوری نیست و برای اثبات این مشکل هم اصلاً لازم نیست صدها کیلومتر از پایتخت دور بشید.نقل قول:
فکر نمیکنم اتفاق عجیبی افتاده باشهنقل قول:
یه عده ساواکی که دنبال انتقال ثروت به خارج بودن، بعد از تغییر رژیم، از آشفتگی جنگ استفاده میکنن و با عراقی ها همراه میشن تا به هدفشون برسن.
حالا شما راه دیگه ای سراغ داری؟ مثلاً اینکه بیان با دولت جمهوری اسلامی مذاکره کنن که طلاها رو بده بهشون :n02:
تو یه قسمت کیمیا بعد اینکه ماجرای ازدواج قبلی آرش رو میفهمه، میگه اینکار بهانه بوده تا آرش از پدرش انتقام بگیره درحالیکه آرش تا قبل ازدواج نمیدونسته پدرش، زن قبلیش رو کشتهنقل قول:
نقل قول:
لابد منظور مِهری هست. الگوی صبر، پایداری و دفاع از وطن
اما هنوز آرش مشکوک میزنه !! یا پدرش مامورش کرده دنبال محموله باشه . یا سهمی میخواد از محموله . حتی به خاطر فرخ با خارج سفر کرد و تازه شنید فرخ برگشته باز اومد اظهار علاقه کرد به کیمیا !!!!!نقل قول:
کسی که تا دیروز از کیمیا متنفر بود و اصلا براش مهم نبود و دادخواست شکایت تنظیم کرده بود ! :n04:
نقل قول:
معلوم شددددد :n19:
آرش دنبال اسناد که دست فرخ هست . بوده خخخخخخ :n02:
دیگه داره چرت میشه
امشب قسمت بعدی بخش میشه :n19:
عجب[emoji16]نقل قول:
:sq_13:نقل قول:
بی شوخی تنها سریال دفاع مقدس هست که مردم باهاش ارتباط بر قرار کردن .و پر بیننده هستش .
البته نباید با سریال های مانند در چشم باد و .. مقایسه کرد .
نه عزیر خیلیا اطرافم می بینم که با تعریف کردن از این سریال میگن و می خندن درسته که می بینن ولی اینطوری میبنن!!! نقل محافل شده ولی به چه صورتی ؟؟ همه از عیب و ایراداش میگن .... سکانس آخری جنگ که گفتن همه باید خرمشهرو ترک کنن اون به اصطلاح پسر خپل موند مثلا جز اینکه مضحکه بود چه نوستالژی جالبی داشت؟ هی عراقیا آرپی جی و گلوله خالی میکردن توی شکمش هی اون بلند میشد نارنجک پرت میکرد:n35:نقل قول:
فبلا گفتم اینکه کیمیا و مادرشو بزاری توی یه موقعیت مهم مثلا همین جنگ و رهاشون کنی نتیجش همین میشه و این ایراد بینشی و دانشی نویسندگان و کارگردانای ماست که تقریبا نمی تونن به عمق برن
فیلم now is good درباره یه دختر تقریبا همسن کیمیاست که سرطان دهشتناکی داره در این فیلم دختره ( داکوتا فانینگ که بی نظیر بود) سرطانو ذله کرد مرد اما یه دختر شجاع و قدرتمند مرد ... اینو حس میکنی اما شخصیت کیمیا واقعا مقواست
منظورت از رها کردن چیه؟نقل قول:
مهری و کیمیا باید کار خاصی انجام بدن؟
تاریخ کلی جنگ مشخصه و نویسنده نمیتونه برای پرمایه شدن داستان، کیمیا رو به یه قهرمان ملی تبدیل کنه.
تنها کاری که میشه کرد اینه که در حوزه روابط فردی شخصیتها رو پرورش داد که البته داستان اونقدرها هم قوی نیست
از این زاویه هم به نظر خودم اوج داستان، اعدام مهری بود و بعد اون چیز خاصی نداشت.
شخصیت های اصلی مهری و فرخ هستن که با وجود اشتباهاتشون تا همینجا هم نسبت به آدم های معمولی جامعه یه سر و گردن بالاترن
در واقع این دو دلاور دارن دوران جنگ رو تجربه میکنن، مثل خیلیهای دیگه. تا اینجا هم یه اسیر تقدیم انقلاب کردن.
اما مقوایی بودن شخصیت کیمیا رو منم قبول دارم.
تا حالا به جز تصمیم بزرگ کردن بچه ی دوستش و گشتن دنبال پدرش، نکته خاصی نداشته.
الکی دارن داستان میسازن تا ادامش بدن چیز خاصی نداره دیگه
بله شخصیت کیمیا باید طوری پرورش می یافت که بشه بهش گفت سریال کیمیا....نقل قول:
جنابعالی پاراگراف اخر خودت گفتی چرا من دیگه جواب بدم شخصیت مقوایی کیمیا وسط جنگ دیگه چرا از من سوال می کنی ؟
کیمیا که تنها شخصیت فیلم نیست؛ مهری هم داره اون وسط زحمت میکشه!نقل قول:
منظورم در اصل مهری بود. انتظار دارین در مورد جنگ کار خاصی انجام بده؟
تو یه ماجرا هم که قرار نیست همه قهرمان باشن. اما اینکه اسم سریال رو میزارن کیمیا و شخصیت کیمیا ضعیف هست درسته. باید اسمش رو میزاشتن فرخ :n09:
راستی مهری اسم هست یا مخفف یه اسمه؟
مثلاً بعضیا به مهرداد هم میگن مهری:n02:
گفتم شاید اسمش مهریه هست صداش میزنن مهری:n02:
تا به حال هیچ سریالی مثل این آبن نبسته بودن بهش ...
بعد بهش لقب طولانی ترین و بالای 100 قسمت هم میدن ...
قشنگ اگر یه قسکت دو قسمت نبینی بشینی ادامه ش رو ببینی هیچی از دست ندادی و داستان رو می فهمی ... مثل سریالای شبکه جم
همش اسلو موشن میشه ... یه چیزی رو که توی دو دقیقه میشه جمعش کنی و بگی طولش میدن تا 10 دقیقه بشه.نصف دیالوگا تکرار مکرراته.حذفش کنی هیچ اتفاقی توی فیلم نمیفته ... نصف دیگه ش هم احوالپرسی و خوش اومدی و دلمون برات تنگ شده بوده ... :n31:
سوتیاش هم به کنار ( قبلا گفته شده )... عراقیا همه رو می کشن ولی مخصوصا میان کیوان رو اسیر میکنن.
کل سریال به کنار . من با هیچی کار ندارم. فقط اون جایی که دارن با تانک میرن تو خونه شون و فرخ داره به پرنده ها دونه و غذا میده برام قابل درک نیست:n02::n09:
خیلی از این پیمان و دختر خالش خوشم میاد دائم هم باید تو فیلم باشن
الکی الکی حامد بهداد رو جای شهید جهان آرا قرار دادن بعید نیست این پیمان که الکی فرمانده هم شده جای یه شهید معروف بذارن!!
سریال داره میره تو فاز کار اطلاعاتی. فکر کنم این فرخ آخرش بشه وزیر اطلاعات :n09:
اوضاع داره غارش مبیش میشه :n02:
دیگه چیز خاصی نداره من که دیگه نگا نمیکنم
من یه بار گفتم حدودا قسمتهای 70 تا 76 رو دیدم قبلش و بعدشو زیاد نمیدونم چی شده البته توی همون چند قسمت متوجه شدم که چیز خاصی نیست وقتی شخصیتها بعدی ندارن وقتی احساس میکنی نویسنده و کارگردان به اسم سریال کیمیا می خوان به هر چی سر راهشونه یه نوکی بزنن نتیجه همینه ....به یه سکانس اشاره می کنم فرار فرخ و زنش و رسیدن به یه خونه و ازاد کردن مرغها و دونه دادن بهشون یه دوستی هم اشاره کرد و مایه خنده بود البته که خیلی خنده داره بود و مصنوعی مثلا با چه متر و معیاری و به چه دلیلی همچین سکانسی باید باشه؟ چه پیش زمینه شخصیتی پیچیده ای در نهاد اقای فرخ و این خانواده بوده که اینطور رفتار میکنه؟ که هیچ حس همذات پنداری رو ایجاد نمیکنه بلکه موجب تفریح ملت هم میشه ...
از این مسئولین با ساخت سریال کیمیا موجبات خنده و شادی مار فراهم کردن سپساگذارم :n19:
مشوق برادر خسروی ....محبوبه خواهر خسروی ...آرش پسر مشوق ...مهری زن فرخ ....کمیا دختر مهری ...فرخ شوهر مهری ...
تا کجا باید پیش بریم ؟؟؟؟؟؟ :n02:
ماجرای هست که الکی میخوان ادامش بدن.