حالا دوستان من میخواستم بدونم که از چه شیشه ای استفاده کنم بهتره و قیمتش هم حول و حوش چنده؟
اگه اسم خاصی هم داره ممنون میشم راهنمایی کنید
باز هم از شما یشکر میکنم که همیشه هیچ وقت ما رو تنها نمیزارین و به داد ما میرسید
Printable View
حالا دوستان من میخواستم بدونم که از چه شیشه ای استفاده کنم بهتره و قیمتش هم حول و حوش چنده؟
اگه اسم خاصی هم داره ممنون میشم راهنمایی کنید
باز هم از شما یشکر میکنم که همیشه هیچ وقت ما رو تنها نمیزارین و به داد ما میرسید
دوستان من دیگه فیلتر خریدم فقط میخواستم بدونم که این فیلتر اشعه را پخش یا ضعیف میکنه؟
در ضمن ممنون میشم بگین که چه طوری بفهمم که مانیتورم لرزش داره یا نه!
ممنون میشم جواب بدین
در اين مورد مدل ها خيلی زياد نيست از همين شيشه های محافظ معمولی ميتونی استفاده کنی که حدود 10 تومان خوبش هست در ضمن اين ----- اشعه رو ضعيف ميکنه در مورد لرزش Refresh Rate مونيتر رو چک کن
سلام
abbas13677_2005 جان، در مورد مكانيزم اين ----- ها من چيزي نمي دونم.
و اما در مورد لرزش monitor، ببين عزيزم، فركانس monitor ت رو بزار روي 85 همه چي رديف مي شه.
خوش باشي،
©م.م.©
ممنون از راهنمایی هایتان
اما من یه گیره فلزی کوچک که انتهای ان سیمی است که وارد فیتلر مانیتور شده میبینم که نمیدونم برای چی هست
سلام
دوست عزيز فيلترهاي به دليل جمع كردن بار حاصل از تشعشعات مانيتور احتياج به تخليه اين بار دارند كه اين سيم يا گيره بايستي به اتصال زمين استاندارد متصل شود و چون در ايران همچين چيزي وجود نداره (يا شاخه سوم از برق ) بهتره اونرو به بدنه كيس بزنيد تا اگر چيزي بود داخل مدارات زمين سيستم خنثي شود
ممنون
اگه میشه بگین یه فیلتر خوب قیمتش چنده؟
سلام
عباس جان من جواب شما را در نامه خصوص هم دادم حميد عزيز و باقي دوستان نيز جواب مناسب به شما دادن . لطفا دقت كنيد
آخه اقا سقی شما گفتین که 10تومان اما من فیلترم را2تومان خریدم
پس یعنی من اشغالش رو خریدم؟
یعنی باید دوباره برم از اون خوت هاش رو بگیرم؟
اخه من کل ولیعصر رو گشتم اما همین یه دونه بود
abbas13677_2005 عزيز شما خيلی وسواس به خرج ميديد اگه شما همه جا رو گشتيد و چيزی که گرفتيد پدر مادر دار و استاندارد هست مشکلی نداره و با خيال راحت باهاش کار کنيد
ساقی جان هم گفتن موضوع سؤال شما تموم شدست لطفاً اينقدر کش نديد!
با سلام
بنده با یک مشکل عجیب در مورد مانیتورم مواجه شده ام.مانیتورم 17 ال جی crt است.cpu و مادربوردم را ارتقا دادم و amd 2600 با مادربورد IWILL گذاشتم.
اکنون که کامپیوتر را روشن می کنم قبل از boot شدن windows یک دفعه مانیتور تاریک می شود. اشکال کار کجاست؟
سلام soltangaboos جون،
براي اينكه بچه ها بتونند كمكت كنند، بايد بيشتر توضيح بدي.
منظورت از ==> قبل از boot شدن Windows ==> دقيقا كجاست؟
بعد از تاريك شدن monitor ت چه اتفاقي مي افتاده؟ (تصوير برمي گرده يا نه؟ براي چند ثانيه تاريك مي مونه؟)
مدل monitor ت رو هم بنويس.
خوش باشي،
©م.م.©
با ســــــــــلام ..
با اجازه اساتيد اينجا ... :oops: من چون همين مانيتور رو دارم ميدونم مشكل از كجا آب ميخوره .. :wink:
فكر ميكنم مدل مانيتور اين دوستمون LG FLATRON F700 B & P باشه ... و يا .. در اين مدل مانيتور ها يک فلاپي هست که درايور مانيتور توي اون قرار داره اگه شما اون رو نصب نکنيد موقع لود شدن ويندوز اون موقع که مينويسه Welcome مانيتور شما يه بار خاموش و روشن ميشه ( علت تار شدن صفحه مانيتور همينه ) ..
براي نصب کردن درايو هم ميتونيد از کاتالوگي که همراه درايو مانيتور هست کمک بگيريد .. اگه درايو مانيتور رو نداريد کافي هست به سايت مادايران مراجعه کيند . امري بود من در خدمتم .
موفق باشيد ..
دوستان کمک کنید مانیتورم بد جور صفش میلرزه LG F700B مدلشه دیسکتشم نصب کردم ولی یه جند روز بد جور میلرزه لرزش زمانی شدیدتر میشه که رم کار میکنه
چه نسخه ای برام تجویز میکنید؟
سلام
فركانس monitor ت رو ببر روي 85. (اگه بالاتر ببري كه چه بهتر)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
با چه resolution ي كار مي كني؟
كنار monitor ت، speaker گذاشتي؟
خوش باشي،
©م.م.©
1- رو 85 استنقل قول:
نوشته شده توسط patal
2- 1024.768
3- بله گذاشتم ولی قبلن مشکل به این حد نبود میگم وقتی که رمم خیلی کار میکنه صفحه بد جور میلرزه
سلام
والا اگه لرزش monitor ت با [بار] روي computer ت ارتباط داره، من نظرم مي ره سمت كارت گرافيك.
با يه كارت گرافيك ديگه امتحان كن ببين حل مي شه.
اگه حل نشد ديگه بايد دست به دامن اساتيد اينجا بشي. (saghy و hamidfull و ...)
خوش باشي،
©م.م.©
patal, جان من کارت دیگه ای ندارم ولی ممنون از راهنمایی.
فعلن که خود به خود درست شده :wink: :shock:
سلام
مونيتور من سامسونگ 1795 هستش. شبها از ساعت 11 تا 5 صبح حاشيه چپ مونيتور لرزش ميگيره. روزها هيچ مشکلي نداره. گارانتي تعويض داشت بردم عوضش کردم اما اين يکي هم همون مشکل رو داره.
اگه مشکل از مونيتور نيست پس چرا عوضش کردن.روزا که لرزش نداره. ممکنه اين مدل همش اين مشکل رو داشته باشه؟
سلام
فركانس monitor ت رو ببر روي 85. (اگه بالاتر ببري كه چه بهتر)
با چه resolution ي كار مي كني؟
كنار monitor ت، speaker گذاشتي؟
خوش باشي،
©م.م.©
مونيتور سامسونگ 1795
فركانس 85
رزوليشن 1024*768
اسپيكر با فاصله يك متر
لرزش فقط شبها
با تعويض مونيتور هم مشكل حل نشد.
سلام
fresh2021 جان يه تستي يكن به اين شرح :
ببين از مسير برقي كه برق سيستم يا مانيتورت را گرفتي دستگاهي با مصرف بالا رد نشده ؟
يا اينكه سيم چند راهيت يا خود چند راهي خوب هست و قوي ... يكي از دوستان همين مشكل را داشت وقتي بررسي كرديم متوجه شديم از فيوزي كه برق سيستم را گرفتن برق كولرگازي هم گرفته شده و مانيتور لرزش پيدا ميكنه .
برق كولر گازي ميگيريم
اما چرا فقط شبا ميلرزه
چرا شركت عوضش كرد
من یک سوال داشتم .
میخواستم بدونم قضیه این مونیتورهای جدید سامسونگ که با نام گرین مجیک ( شاید جاشون رو اشتباه نوشته باشم ) شناخته میشن چیه ؟ و واقعا همونجور که میگن هست یا نه .
EhsanHF يه تکنولوژی جديدی هست که باعث تسفيه هوا ميشه جوری که ذرات گرد و غبار روی سوطوح ميشينن و ... بله کار ميکنه البته ساقی جان قبلاً کامل در مورد اش توضيح دادن
سلام
من يك مانيتور "LG Studioworks 575C" دارم كه روي XP درست شناخته نميشه. لطفاْ بگيد كجا ميتونم درايور XP اين مانيتور رو Download كنم.
ممنون.
R;Shin عزيز سايت خود LG و يا سايت ماد ايران ميتونی دانلود کنی به راحتی
آقا من می خوام مانیتور بخرم چه مانیتوری خوبه LCD بخرم یا فلترون :?:
به نظر من CRT بخر چقدر ميخوای هزينه کنی ولی برای چه کاری ميخوای
ولی من میگم LCD بیگیر
Friend جان منم CRT رو به LCD ترجیح می دم ولی اگه خواستی LCD بگیری به این نکته خیلی توجه باید داشته باشی و اون اینه که شرکت گارانتی کننده پیکسل های سوخته رو هم گارانتی کنه :arrow:
دوستان آيا دو مدل مونيتور ال جي "710B" و "710C" كه عكسش رو در زير گذاشتم رنگ SILVER هم دارند يا نه؟؟؟
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با ســلام ..
اميد , جان من كه توي سايت خود مادايران چيزي نتونستم پيدا كنم ؟؟ البته تمام مشخصاتش نوشته يه سر به دو تا ادرس زير بزن ... ( ولي توي دانشگاه من بجز نقره اي SILVER رنگ ديگه اي نديدم :wink: )
T710BH
کد:http://www.maadiran.com/Persian/PRODUCTS/Monitor/MonitorDetails.asp?ProID=37
T710PU
کد:http://www.maadiran.com/Persian/PRODUCTS/Monitor/MonitorDetails.asp?ProID=35
:idea:
با ســــلام ..
دوستان من يك مانيتور LG FLATRON F 700 P دارم الان که ويندوز XP SP2 رو نصب کردم موقع بالا اومدن ويندوز قسمت Welcome مانيتور يک بار روشن و خاموش ميشه من درايور خود مانيتور رو هم نصب کردم حتي درايورش رو از توي سايت مادايران و LG دوباره گرفتم و نصب کردم اما مشکل همچنان پا بر جاست .. براي ويندوز XP سانتا کلاس SP1 حتي اگر درايور مانيتور رو هم نصب نميکردم همچين مشکلي نداشتم :?: ..
از کاربران اينجا قبلا يک نفر با نام کاربري soltangaboos, همچين مشکلي رو مطرح کرده بود که من جووابش رو داده بودم ( يعني نصب درايور ) اما نميدونستم روي XP SP2 با مشکل مواجه ميشم .. و حتي با نصب درايور درست نميشه .. اين نمايندگي 24 ساعتش هم که ميگه بايد ساعت اداري تماس بگيري .. :evil: ( البته مانيتور خوبيه و تا حالا بدون مشکل بوده اما ميترسم در ردراز مدت اين روشتن و خاموش شدن هاي بيمورد مانيتور کار دستم بده ..
قبلا هم براي مديا سنتر اينطوري ميشد اما وقتي درايورش رو نصب کردم درست ميشد ..
از دوستان کسي با همچين مشکلي برخورد نکرده ؟؟
البته الان ميتونم از تمام امکانات مانيتور استفاده کنم .. فقط نميددونم که چرا اين اتفاق ميافته .. راستي درايور کارت گرافيک هم مشکلي نداره ...
:cry:
سلام
من فكر نميكنم مانيتور شما ايرادي داشته باشه ... اين مورد بر روي كارتهاي مختلف گرافيكي و سيستم هاي عامل مختلف به صورت متفاوت ظاهر ميشه و ايراد محسوب نميشود.
با ســلام ..نقل قول:
نوشته شده توسط saghy
تشكر saghy, جان بابت پاسخگويي شما ...
پس براي روشن و خاموش شدن مانيتور راه حلي نيست ..
يعني امكان داره چون درايور مانيتور امضاي مايكروساف رو نداره اين طوري شده باشه .. البته براي SP2 :!:
:|
سلام
اگر آن حالتي باشه كه من متوجه شدم ... ايراد نيست ..بيشتر برميگرده به ريفرش هاي مختلف تصويري در حالت هاي مختلف كه يك وقفه براي بازسازي مود تعيين شده را شامل ميشود.
mpsjavad جان ساقی دقيقاً گفتن مشکل از کجاست
ولی در مورد شما اگه کارت گرافيک رو عوض کنيد احتمالاً مشکل حل ميشه کارت شما چی هست؟
با ســلام ..نقل قول:
نوشته شده توسط HamidFULL
فكر نميكنم مشكل از كارت گرافيك باشه چون من با ويندوز هاي ديگه همچين مشكلي رو ندارم .. :|
كارت گرافيك من Radeon 9200 Se 128 Mb هست ..
با سلام به دوستان خوبم
مخصوصآ ساقي جان
يه سوال داشتم
فرق مانيتور samsong 1793 mb با 1793dfx چيست؟
لطفا راهنمايي كنيد
ميخوام سريعا مانيتورم رو عوض كنم
پيشنهادتون رو هم بگيد
ممنون ميشم