سلام
من با رزولیشن مشکل دارم درایور گرافیک رو نصب کردم ولی درست نشده ، مشکل از کجاست ؟/
ویندوز رو که نصب کردم تو تمام بروسر ها که نصب کردم از فایرفاکس تا اپرا گوشه تصویر تبلیغات بی خود میاد اینا رو چکار کنم نیان ؟؟/
Printable View
سلام
من با رزولیشن مشکل دارم درایور گرافیک رو نصب کردم ولی درست نشده ، مشکل از کجاست ؟/
ویندوز رو که نصب کردم تو تمام بروسر ها که نصب کردم از فایرفاکس تا اپرا گوشه تصویر تبلیغات بی خود میاد اینا رو چکار کنم نیان ؟؟/
سلام
سلام.خسته نباشید.من و برادرم ویندوز 10 اینترپرایز رو دانلود و نصب کردیم وبا کرک های موجود اکتیو کردیم.من چند روز زود تر نصب کرده بودم و بدون مشکل داشتم استفاده میکردم.دیرو وقتی برای برادرم نصب کردم همزمان با هم به مشکل برخوردیم.برای برادرم هر نرم افزاری که به صورت دیفالت نصبه رو ویندوز مثل موزیک پلیز و ویدیو پلیر و دفتر چه تلفن و .... هر چی... وقتی کلیلک میکنه اجرا نمیشه یعنی یه صفحه سریع باز و بسته میشه و هیچ عکس العملی نشون نمیده.برای منم تقریبا مشابه همینه.من اکانت ماکروسافتمو زده بودم ولی به یه دلیلی sign out شدم ولی وقتی خواستم دوباره وارد بشم مثل برادرم یه صفحه سریع باز و بسته میشه و اصلا صفحه وارد کردن اکانت نمیاد.مشکل از کجاست؟ممنون
یه سوال دیگ اینکه چجوری میشه اکتیو ویندوز رو از بین برد؟
اینجا p30world هست؟
دوست عزیز بهتره یه بار از اول ویندوز تعویض کنی وبا کرک مناسب اکتیو کنی....موفق باشی
7 بار تا الان ویندوز عوض کردم با کرک های مختلف.رو سیستم های دوستامم من براشون عوض کردم و بدون مشکل دارن باهاش کار میکنن.فقط سیستم من و برادرم اینطوریه.که برا من بعد از 2 روز اینطوری شد.
سلام . احتمالا حالت دیفالت اجرای نرم افزارها رو عوض کردین و به احتمال زیاد به نظر من سیستمتون ویروسیه.ویندوز جدید رو نصب کنین و بدون اینکه وارد درایوی بشین انتی ویروستون رو نصب،اپدیت و سپس اسکن کنید.نقل قول:
سلام. با توجه به مدل کارت گرافیکتون به وبسایت انویدیا یا .... مراجعه کنین و ببینین درایور متناسب با ویندوز10 عرضه شده یا خیر.در مورد مشکل دوم هم میتونین pop up blocker رو فعال کنیدنقل قول:
چجوری حالت دیفالت نرم افزارا عوض شده؟نقل قول:
اول سیستم رو با یه انتی ویروس اپدیت اسکن کن بعدش عوضش کن...ودرایور ها هم حتما اپدیت باشن...موفق باشینقل قول:
سلام دوستان
از کجا میشه آپدیت آفلاین برای 10 پیدا کرد ؟
یا آپدیت ها رو از سیستمی که آپدیت شده به یه سیستم دیگه منتقل کرد؟
فکر نکنم یعنی من تاحالا همچین کاری نکردم...من جدید ترین نسخه رو دانلود می کنم وراحت همه ا نصب می کنم بدون دردسر......نقل قول:
اقا سلام من بلوتوسم بعد از اپگرید به 10 از کار افتاده.دستگاهارو شناسایی میکنه [pire هم میکنه ولی کار نمیکنه مینویسه conection lost. مشکلش کجاس؟
بیلد ویندوزتون چی هست ؟ از طریق Windows Update چک کردین آخرین درایور نصب شده ؟نقل قول:
بنده توی بیلد های قبلی هم مشکل مشابهی رو داشتم که البته با آپگرید به بیلد فعلی و آپدیت درایور ها از طریق Windows Update مشکل حل شد
دو لینک زیر اپدیت را واسه دانلود گذاشتندنقل قول:
و
دوستان طبق عکس زیر من اپدیت اتومات را خاموش کردم ولی باز اپدیت شد خودکار چرا؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.برای غیر فعال کردن کامل باید update servise رو کلا غیر فعال کنید.توی قسمت manage به دنبال windows update بگردید و بازش کنید.در تب باز شده stop رو بزنید و حالت رو به disable تغییر بدین و در تب ریکاوری هر3 حالت رو روی take no action تنظیم کنید .نقل قول:
سلا. باید درایور مناسب برای ویندوز10 رو نصب کنید تا بدون مشکل کار کنه.حتی درصورت نصب درایور هاییی که با ویندوز10 ناسازگارن،ممکنه بلو اسکرین رو هم ببینین.پس بهتره برین وبسایت مربوط به درایور بلوتوث و اونجا بینید ایا برای مدل شما نسخه متناسب با ویندوز10 عرضه شده یا خیر.اگه جواب منفی بود یعنی فعلا باید صبر کنین.نقل قول:
الان اینی که میگین کجاست؟من این مدلی ندارم.نقل قول:
برای من طی این یه هفته که نصبش کردم همش اپدیت اومده نمیدونم واقعا چطوری جلوشو بگیرم.و بعدش این اپدیتهای میتونه بفهمه ما کرکش کردیم؟یا بیخیاله؟
من که نگاه کردم از 2015/07/15 تا امروز فقط 8 تا آپدیت واسه خود ویندوز بوده . زیاد نبوده . اما آپدیت های زیر هم توی ویندوز آپدیت ظاهر میشن :نقل قول:
1 - آپدیت سایر محصولات
2- آپدیت windows defender
3 - آپدیت درایور ها
آپدیت سایر محصولات : مثل office یا visual studio. حجم عزیمی رو همین بخش میگیرند . از توی Advanced تیک گزینه ی Give me updates for other microsoft products when I update windows رو بردارین .
آپدیت Windows Defender: در صورتی که آنتی ویروس نداشته باشین یا فعال نباشه ، Windows defender به صورت روزانه خودش رو آپدیت می کنه و آپدیت هاش در Windows Update ظاهر میشه . اگر از سایر آنتی ویروس ها استفاده کنین براتون آپدیت windows defender نمیاد ( هر چند ممکنه بسته به تنظیمات سایر آنتی ویروس ها هم حجمتون رو مصرف کنند )
آپدیت درایور ها : برای جلوگیری از آپدیت درایور ها ( و برخی آپدیت های دیگه ) می تونین از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنین .
اکثر دوستان دلیل بیش از حد آپدیت شدن ویندوزشون به خاطر یکی از سه مساله ی بالاست .
در نهایت می شه از طریق Network and internet >>> Wifi >>> Advanced Options شبکه رو روی حالت Metered connection قرار داد تا آپدیت ها از طریق اون شبکه دانلود نشوند
همچنان توصیه میشه Windows Update رو به صورت کامل غیر فعال نکنین . اما اگر به هر دلیل تصمیم به غیر فعالسازی اون گرفتین ، از طریق services می تونین اونو غیر فعال کنین ( توی run تایپ کنین Services.msc و Windows Update رو پیدا کنین و Startup type رو روی Disabled قرار بدین و Stop رو بزنین.)
یعنی بذاریم اپدیت بشه؟این کار اکتیو بودنش رو از بین نمیبره؟
در حال حاظر خیر چنین اتفاقی نمی افتهنقل قول:
واسه من ویندوز 10 بعضی درایورهایی که آپدیت نشده بودن و با ویندوز ناسازگار بودن رو به طور اتوماتیک نصب میکرد.
این در حالی بود که من هر دفعه درایور مورد نظر رو پاک میکردم و ویندوز باز به طور اتوماتیک درایور رو دانلود و نصب میکرد.
من مایل نبودم ویندوز این کار رو بکنه و در عین حال میخواستم آپدیتهای ضروری خود ویندوز رو داشته باشم و از دستشون ندم.
راه حلش رو پیدا کردم، اینجا میذارم تا اگر کسی مثل من دنبالش بود راحتتر راهش رو پیدا کنه.
1- وارد Control panel بشین.
2- قسمت Devices and Printers.
3- تو قسمت Devices روی آیکون PC راست کلیک کنید.
4- Device Installation Settings رو انتخاب کنید.
5- گزینه "No, Let me choose what to do" رو انتخاب کنید و بعدش هم گزینه "Never installation driver software from windows update" و Save Changes.
6- Done
اینو میشه توضیح بدین دقیقا چیکار میکنه...نقل قول:
من یهو از ویندوز هفت اومدم به این کلی تغییرات داشته زیاد اطلاعات ندارم
میاد شبکه رو به عنوان metered علامت گذاری می کنه . لذا تا زمانی که به اون شبکه متصل هستین ، آپدیت ها دانلود نمیشن .نقل قول:
این فقط مختص اپدیت هستش؟یا بقیه برنامهها رو هم همینکارو میکنه؟ مثل هواشناسی و ایمیل و ...؟نقل قول:
سلام
من ویندوز 8 ارجینال داشتم و با استفاده از آپدیت آفلاین آپدیتش کردم که همه اطلاعاتم باقی بمونه اما مشکل اینجاست که من روی وین 8 رمز عبورم با عکس باز میشد( چیزی شبیه به pattern توی گوشی) و من پسورد متنی رو فراموش کردم و ظاهرا توی وین 10 این امکان وجود نداره که از pattern استفاده کنم و من الان هیچ دسترسی به فایل هام ندارم
با وجود این که user های دیگه ای هم روی لپ تاپم بود
اگه ممکنه راهنمایی کنید
روی this pc راست کلیک کنید و manage رو بزنین در پنجره باز شده aplications and services رو بزنین و باقی مراحل رو همونطور که گفتم ادامه بیننقل قول:
فقط آپدیت هانقل قول:
از این ابزار می تونین برای برداشتن پسورد ویندوز استفاده کنین . تا 8.1 جواب میداد . نهایتا اگر نتونست پسورد رو برداره ، می تونین به وسیلش اکانت ادمین رو فعال کنین و پسورد ویندوز رو وردارین .نقل قول:
کد:pogostick.net/~pnh/ntpasswd
پس از اپدیت به ویندوز 10 ( اورجینال 64 بیت پرو ) با مشکل وبکم مواجه شدم نیمی از وبکم کش اومده تصویرش !!
حتی فایل های ویدئویی فلش در برخی سایت ها نیز به این شکل نمایش داده میشه
به نظر شما مشکل از چیه ؟ فلش پلیر هم اپدیت کردم بی فایدس درایور کارت گرافیک هم اپدیت کردم
ببینید نیمی از تصویر درسته نیمه ی سمت چپ به این شکل هست حالت کشیده و درهم :
دوستان عزیز من به هر دری زدم این دوتا مشکلم رفع نشد (سر و صدا موقع پخش آهنگ یا خودمونی گفتن "پت پت کردن" موقع پخش آهنگ یا فیلم، و مشکل دوم اضافه و حذف نشدن تایل ها وقتی یه نرم افزار رو پین یا آنپین میکنم از استارت منو، بعد از ری استارت تغییرات اعمال میشه). هر کار کردم و هرجا جستجو کردم به نتیجه ای نرسیدم
دوتا سوال:
ممکنه با نصب دوباره ویندوز درست بشه؟
ممکنه مربوط به مشخصات سخت افزاریم باشه؟ چون سخت افزار تاپی ندارم، پردازنده 5300، گرافیک 5670HD و 4 گیگ رم، مادربوردمم g41m، موقع پخش آهنگ سی پی یو رو 13 تا 15 درصده، پس فک نکنم اون تیک زدنای صدا مربوط به کند شدن سیستم بشه
هرگونه راهنمایی باعث خوشحالیه، تشکر.
سلام. ویندوز رو اپدیت کنید اگه درست نشد به نظرم بهتره یکبار ویندوز رو از اول نصب کنید و همه درایورهای ویندوز رو از دیوایس منیجر و از طریق اینترنت نصب کنید ببینین مشکلتون حل میشه یا نه.منم جستوجو کردم ولی مورد مشابهی توی ویندوز10 دیده نشده.نقل قول:
احتمالا مشکل از درایور وبکم باشه .از سایت سازنده اخرین اپدیتهاشو نصب کنید به احتمال زیاد درست شهنقل قول:
نداره متاسفانهنقل قول:
میگم این از نسخه دایرکت ایکس نیست ؟
ممنون، ویندوز آخرین آپدیت رو دریافت کرده و مشکل هنوز هستنقل قول:
صبح ویندوز رو دوباره نصب میکنم، فقط یه سوال، با توجه به مشخصات سخت افزاری من ممکنه مشکل از 64 بیتی بودن ویندوز باشه؟
نمیدونم قبلا پرسیده شده یا نه
نصف بازیها رو نمیشه 1080 تو 10 بازی کرد ولی تو ویندوز 7 و 8.1 میشه مشکل کجاست؟ اخرین درایور کارت هم نصبه برا 10
خیر، اگه32 بیت نصب کنین از تمامی رم شما استفاده نخواهد شد و برای سیستم شما همون64 بیتی بهتره.(برای همه سیستمهایی که رمشون بالای3گیگه درصورت ساپورت کردن64 بیتی توصیه میشه x64نصب کنن)نقل قول:
نصب دوباره انجام شد، مشکل تایل ها برطرف شد، اما مشکل صدا همچنان هست، با دیوایس منیجر تست کردم گفت به روز ترین آپدیت نصبه...حالا دوباره آخرین درایوری که گرفتمو نصب میکنم ولی مطمئنن تاثیری ندارهنقل قول:
کنار بیام باهاش بهتره : )
مرسی دوست من از راهنماییات:n16:
ممکنه از بد نصب شدن باشه؟نقل قول: