دوستان اگه میشه چند تا عکس از محیط کاربریش بذارین ببینم چیجوریه ، سرعتش خوبه؟ سرعت بوت و ...
برای خرید اومده ؟ یعنی سی دی فروشیا دارن برم بخرم ؟؟
Printable View
دوستان اگه میشه چند تا عکس از محیط کاربریش بذارین ببینم چیجوریه ، سرعتش خوبه؟ سرعت بوت و ...
برای خرید اومده ؟ یعنی سی دی فروشیا دارن برم بخرم ؟؟
دوستان راهی نیست که ویندوز 8 من به طریقی کنار ویندوز 10 داشته باشیم چون هر کاری میکنم نصب نمیشه با ماشین مجازی کارم راه نمیوفته
مشکل صفحه قبل گفتم چرا بخاطر یه باگ در استور 10 یکی از اپدیت بازی لود نمیشه و الان خیلی مشکل دارن .......
توی ویندوز10با نرم افزارEasy BCDویندوز8رو اضافه کن.....نقل قول:
سلام ممنوننقل قول:
من الان فقط ویندوز 10 نصب دارم از داخل ویندوز نمیشه 8 نصب کرد باید از طریق بوت نصب بشه
میشه بعد داخل ویندوز 8 با Easy BCD درست کرد .
سلام
نسخه Windows 10 Enterprise 2015 LTSB اضافه شدانشاا... کمی سرم خلوت تر شود نسخه های svf را هم قرار خواهم داد.
از کدام نسخه ویندوز و کدام کرک استفاده کردید؟نقل قول:
نوشته شده توسط gaemshar
از کرک KMSAuto.Net در پست اول استفاده کنید و سپس رایانه را ریست کنید.
همان نسخه 10240 است و همانطورکه گفتم احتمالا از روی esd ها تولید شده ...نقل قول:
نوشته شده توسط humanaga
خودم کمی وسواسی هستم ولی واقعا بعید میدانم که مشکلی برایتان پیش آید.
اما اگر شما نسخه تان را کرک میکنید، چرا نباید Enterprise راجای Pro استفاده کنید.
همانطور که hayyan71 فرمودند این فقط یک متن تبلیغاتی فاقد ارزش است.نقل قول:
نوشته شده توسط ak313
تا وقتی گوگل و کارهایش است نیازی زیادی به مایکروسافت بابت جاسوسی نیست.
شواهد زیادی میتوان از مشکل دار بودن شرکت گوگل آورد، ازطرف دیگر مایکروسافت تنها شرکت معروفی که بارها با نهادهای امنیتی آمریکا بابت در اختیار گذاشتن اطلاعات کاربرانش به دادگاه رفته ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط | SoRoush 8K |
بله، حتی تنظیمات خود Firewall ویندوز را اگر تغییر دهید IE و Update ویندوز و... هم نمیتواند به اینترنت متصل شود و مودم بابت رد شدن data یک چشمک نخواهد زد.نقل قول:
نوشته شده توسط ali_mohandes
اول ویندوز8رو توی ییکی از درایو ها نصب کن 10رو هم دوم نصب کن توی یه درایو دیگه حالا با نرم افزاری که گفتم باید منوی بوت رو ویرایش کنی یعنی درایوی که8نصب کردی بهش میدی خودش به بوت اضافه می کنه به راحتی میشه با این کار 4ویندوزاکس پی سون هشت وده را کنار هم داشت.....نقل قول:
ممنون من از بوت ویندوز 8 نصب کردم و راحت صفحه مولتی بوت اومد و میشد 10 انتخاب کرد تنظیمات دیفالت امکان تغییر ویندوز پیشفرض داشت :n33:
به همین راحتی نیاز به نصب دوباره 10 نبود ... :n09:
بله با دوباره نصب کردن ویندوز8هم میشه.....نقل قول:
سلام من این ویندوز10رو نصب کردم10Enterpriseاین ویندوز عالیه حرف نداره به احتی درایور ها پیدا شداز نظر من مشکلی نداره ولی باید پیش نیاز ا رو نصب کنید مثلNet FrameWork3.0
یکی از ویژگی های جنجال بر انگیز ویندوز 10 ، ویژگی wifi sense اون هستش . مطالبی در باره ی این ویژگی نوشته شده که گفته میشه "این ویژگی پسورد وایرلس شما رو به تمامی دوستان شما در فیس بوک به اشتراک می گذارد " و " به صورت پیش فرض فعال هستش " و " احتمال دسترسی به فایل ها و محتوای شخصی شما وجود داره " و امثال این صحبت ها .5 -در هنگام فشردن گزینه ی Share ، از شما پسورد شبکه خواسته میشود . لذا کسی که پسورد رو نمی دونه نمی تونه اونو به اشتراک بزاره !
اما هیچکدام صحت ندارن !
چند نکته :
1 - wifi sense فقط برای اشتراک گذاری اینترنت هستش و اجازه دسترسی به سایر امکانات شبکه رو نمی ده . لذا نگرانی بابت خطرات مربوط به دسترسی بدون اجازه به محتوای شما وجود ندارد .
2 - اینترنت شما فقط و فقط با کسانی به اشتراک گذاشته میشه که اولا شما بهشون دسترسی دادین ، ثانیا دستگاهشون از wifi sense پشتیبانی کنه و حتما هم فعال باشه . پس اینجور نیست که پسورد وایرلس شما برای همه ی دوستانتون در فیس بوک ارسال بشه .
3 - پسورد وایرلس در هنگام اشتراک گذاری ، از طریق سرورهای مایکروسافت به صورت رمزنگاری شده به مشترک فرستاده میشه و در نهایت در کلاینت decrypt میشه . مشترک به صورت مستقیم دسترسی به پسورد نداره و نمی تونه مستقیما پسورد وایرلس شما رو ببینه ( البته ممکنه بعدا راههای کشف بشه که بشه پسورد رو از دل registry بیرون اورد ، اما در حال حاظر دسترسی مستقیم ممکن نیست )
4 - همه مهم تر ، هر شبکه ای به صورت پیش فرض به اشتراک گذاشته نمی شه ( و این نکته مهم از زیر چشم بسیاری از کسانی که چشم بسته review نوشتن در رفته ! )شما باید خودتون از توی تنظیمات هر شبکه رو جداگانه share کنین و تا زمانی که چنین گزینه ای رو نزنین ، اون شبکه به اشتراک گذاشته نمیشه .
براتون عکس هم گذاشتم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می بینین که گزینه ی share وجود داره و تا این گزینه زده نشه ، از اشتراک گذاری خبری نیست .
--------------------------------------------------------
پس نیازی نیست بی جهت از این ویژگی ویندوز 10 نگران باشین.
آقا من میخوام نسخه home 64 بیتی آخرین نسخه رو نصب کنم اول اینکه از کجا دانلود کنم که فقط همین باشه که حجمش کمتر باشه؟
دوم اینکه موقع نصب سریال نمیخواد؟
بعدا باید اکتیوش کنم؟
کدوم یک از نسخه ها قابلیت نصب UEFI رو از روی فلش داره ؟ چون من پارتیش بندی هاردم روی GPT هست و اگه نداشته باشه فلش بوت نمیشه
من الان ویندوز 10 Enterprise رو نصب دارم از سافت 98 گرفتم ولی حس میکنم یکمی استیبل نیست قبلا 8.1 رو آپدیت کرده بودم به اشتباه سر مشکل اسلیپ نشدن سیستم پاک کردم
مشکل دایرکت x دارم و بازی واچ داگز رو با کلی مکافات باز شد ولی تو لود شدن میمونه کرش میکنه ! به نظرتون ممکنه به خاطر ویندوز باشه؟
برخی نسخه های ویندوز 7 و به کلی 8 به بالا قابلیت UEFI دارند. مگر اینکه اساسی دستکاری شده باشند... در ضمن 64 بیت هم باید باشه .نقل قول:
در مورد مشکل بازی : بهتره توی تاپیک خود بازی بپرسین .
مرسینقل قول:
من با مدیا دانلود خود مایکروسافت از خود مایکروسافت یه 64 بیت دانلود کردم یه فایل iso داد که اون فایل برای نصب رو حالت UEFI رو نداره :n41: برای همین الان موندم
عزیز توی ISO چک کنین پوشه ی EFI هستش ؟نقل قول:
والا هست اون که من با مدیا تولز برام دانلود شده ولی موقعی که میخوام نصب کنم مشکل داره و بوت نمیشه فلش مگه با حالت بوت قدیمی بزنم بیاد بالا که اون موقع هم روی هارد من جواب نمیده !نقل قول:
سلام به همه دوستان
من این نسخه از ویندوز رو از سایت خود ماکروسافت دانلود کردم. سوالم اینجاست که این نسخه کامل و نهایی نیست؟ و باید یه نسخه دیگه رو بگیرم؟
عزیز اون پایین برای شما توی واترمارک نوشته بیلد 10240 که بیلد فعلی ویندوز هستش . پس آخرین نسخه هستش و نیازی به دانلود مجدد ندارین .نقل قول:
اما ظاهرا لایسنس وارد نشده و ویندوز به صورت 90 روزه فعال شده .
وقتی هم که با برنامه KMSpico می خوام اکتیو کنم این پیغام رو میده.
و با برنامه KMSAuto Net هم یه ایراد دیگه گرفت. :n27:
سلام.لایسنستون رو زده89 روز که دلیلش اینه که نسخه insider هست .میتونید به وسیله آپدیت ویندوز به نسخه نهایی ارتقاع بدید.نقل قول:
بنده از کرک استفاده نمی کنم . اما توی همین انجمن تاپیک کرک این ویندوز نیست هست . کرک های معرفی شده در اون تاپیک رو هم تست کنیننقل قول:
Microsoft toolkit 2.6 رو هم تست کردین ؟
عزیز نسخه ی insider نیست . نسخه های Pro و home تا 30 روز و Enterprise تا 90 روز پس از نصب مهلت فعالسازی دارند .نقل قول:
بله تست کردم. اون هم نشدنقل قول:
سلام دوستان کدوم نسخه رو برای نصب پیشنهاد میدن
دوستانی که قصد آپگرید از نسخه های قانونی قبلی به ویندوز 10 آپگرید رو دارند ، و یا ویندوز 10 به صورت قانونی براشون فعال شده و قصد نصب مجدد دارند ، به نظر بنده بهتره عجله نکنند.
کاربران بسیاری دارن به سمت ویندوز 10 هجوم میارن و متاسفانه ظاهرا سرور های فعالسازی مایکروسافت توان جوابگویی به این میزان کاربر رو نداره و پیاپی overload میشه .
لذا ممکنه پس از نصب مجدد یا آپگرید ، لایسنس همون لحظه براتون فعال نشه و ارور های مختلفی ( مثل 0xc004c003 ) دریافت کنین ...
به هر حال اگر آپگرید / نصب مجدد کردین و این ارور رو دریافت کردین ، بهتره صبر کنین و بعدا امتحان کنید ببینید فعال میشه یا خیر . به دلیل overload شدن بیش از حد سرور ها ممکنه حتی چند روز طول بکشه تا فعالسازی برای شما کامل بشه !
دوستانی که هنوز در انتخاب سرور برای دانلود Windows 10 مردد هستند و نمی دونند به کدوم یکی از سایت های دانلود اعتماد کنند ، می تونند مستقیما از خود مایکروسافت دانلود کنند .
کافیه به لینک بالا سر بزنین ، نسخه و زبان مورد نظر رو انتخاب کنین . دو لینک یکی برای 32 بیت و یکی 64 بیت به مدت اعتبار 24 ساعت ساخته میشه . می تونین از اونجا مستقیما Windows رو دانلود کنینکد:http://www.microsoft.com/en-us/software-download/techbench
ارور میده
We encountered a problem with the product key you provided. Please visit the Microsoft Support Contact Us page for assistance. Refer to Message Code 715-123130.
- - - Updated - - -
ارور میده
We encountered a problem with the product key you provided. Please visit the Microsoft Support Contact Us page for assistance. Refer to Message Code 715-123130.
سلام.
نمیدونم جای پستم اینجا هست یا نه، اما گفتم بپرسم ببینم چی میشه دیگه، اگر جاش اشتباه هست جا به جاش کنید.
من در حال حاضر یک ویندوز 8.1 دارم که به صورت UEFI نصب شده، چون بار قبلی هارد 4 ترا خریدم و مجبور شدم کل هارد رو GPT کنم تا بشه بالای 2 ترا رو استفاده کرد.
حالا یک ویندوز 10 دارم و میخوام نصبش کنم که قبل از ورود به مرحله نصب اررور Mising winload.efi 0xc0000359 رو میده. کسی میدونه باید چیکارش کنم؟
راحی هست که نسخه Evaluation رو Full و Activate کرد؟
نسخه های Insider Preview دارای محدودیت زمانی هستند . قبل از مدت اتمام اعتبار زمانیشون ، هشداری مبنی بر اینکه اعتبار باطل شده دریافت می کنین و دو هفته بعد از اتمام اعتبار لایسنس ، سیستم عامل بوت نمیشه .نقل قول:
جدول مربوط به تاریخ انقضای بیلد های مختلف ویندوز 10 :
محتوای مخفی: !
نکته ی 1 : اگر بیلد آزمایشی اکتیو شده دارین ، به راحتی و بدون مشکل می تونین به 10240 آپگرید کنین و فعال باقی می مونه
نکته ی 2: اگر بیلد بین 9926 تا 10130 اکتیو نشده دارین و می خواین به بیلد 10240 به صورت فول اکتیو آپگرید کنین ، از این پست استفاده کنین ( تا چند روز پیش جواب میداد نمی دونم هنوزم جواب می ده یا خیر )
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=690974&p=8694415&viewfull=1#post8694415
ممنون بابت راهنمایی.نقل قول:
چیزی که گوشه Desktop نوشته شده:
Windows License is expired
Build 10240
لایسنس ظاهراً باطل شده اما بوت میشه (البته من تازه چند روز پیش از سایت مایکروسافت دانلود و نصبش کردم).
سلام
لپتاپم Asus N550 هست و در حال حاضز ویندوز 8.1 روش نصبه و مشکلی هم نداشته.میخوام به ویندوز 10 آپگریدش کنم.به نظرتون فعلا صبر کنم یا آپگریدش بکنم؟
رشته م هم نقشه برداریه و نرم افزارهایی مثل Land,AutoCAD و Matlab رو باید نصب داشته باشم
ویندوز فعلیم رو با کرک اکتیو کردم،10 از لحاظ اکتیو شدن مشکلی نداره؟
با سلام . بیلد 10240 بیلد نهایی هستش و هیچوقت مشکل بوت به دلیل باطل شدن لایسنس پیدا نمی کنه .نقل قول:
احتمالا شما لایسنس ویندوزتون قانونی نبوده و یا محدودیت زمانی داشته . بهتره لایسنس اورجینال خزیداری کنین یا از این تاپیک برای کرک ویندوز کمک بگیرین :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=703019
با سلام لطف فرموده ویندوز 10نسخه 32بیتی راهم برای دانلود قراردهید چون عده ای مثل حقیر سیستم 32بیتی دارند و64برایشان مورداستفاده ندارد با تشکر
تقریبا توی همه review های ویندوز 10 به این نکته اشاره کرده بودن که بهتره برای آپگرید یا نصب 10 عجله نکنید و کمی صبر کنید. این تازه برای نسخه های قانونی اش بود. برای ما که اکثرا از نسخه های کرک شده استفاده میکنیم خیلی مهم تر هستش این مسئله.
به نظرم برای سیستم اصلی تون که هر روز ازش استفاده میکنید فعلا سراغ 10 نرید. کمی صبر کنید تا وضعیت آپدیت های ویندوز و احتمالا غیرفعال کردن نسخه های غیرقانونی از طرف مایکروسافت مشخص بشه بعدش اقدام کنید.
سلام
چشم، پست اول بروز شد، نسخه x86 و دونسخه اصلی IOT و سه نسخه svf (تفاوت و تبدیل یک iso به دیگری) اضافه شد.نقل قول:
نوشته شده توسط babarany
دقیقاً کدام کارشناسان؟! ویندوز هم فرق خاصی نکرده هرکس بخواهد میخرد و هرکس بخواهد کرک میکند، چیزی بلاتکلیف نمانده ،کرک هم همیشه غیرقانی است چه ویندوز باشد چه فتوشاپ هیچ فرقی نکرده، ازطرف من هم اگر دیدید به کارشناسان بگویید بجای نظر دادن بروند کمی معلومات خود را افزایش دهند تا دانش شان فسیل نشود :n02: ، اعتقاد من این است چه ویندوز یا لینوکس چه فتوشاپ یا گیمپ، دات نت یا جاوا، ریاضی پزشکی و... و... اگر اهل هرکدام هستید باید در قله آن دانش حرکت کرد. :n11:نقل قول:
نوشته شده توسط NaughtyCat
جناب قله نورد! اگر خاطرتون باشه مایکروسافت چند ماه بعد از عرضه ویندوز 7 آپدیتی داد که نسخه های کرک شده رو شناسایی و غیرفعال میکرد. (KB971033 معروف)نقل قول:
حالا با 10 که نمیشه به راحتی ویندوز 7 جلوی اپدیت ها رو گرفت و خودشون اتوماتیک نصب میشن، میتونه مشکل ساز باشه.
مخاطب من هم بیشتر ایشون بود:
____________________نقل قول:
شما هر جور راحتی عزیزم...
الان این چه ربطی داشت دقیقا؟!
فاش کننده ی روسی WZoR یک سری اطلاعاتی مربوط به بیلد احتمالی بعدی ویندوز یعنی بیلد 10540 فاش نموده است . طبق این اطلاعات بلاخره Jump List ها به Windows Store Apps اضافه می شوند. همچنین بهینه سازی هایی در سرعت عملکرد ویندوز و سرعت آدرس دهی انجام شده است .
کل صفحات اسناد فاش شده رو می تونین در اینجا مشاهده کنین :
محتوای مخفی: !
بیلد 10540 به احتمال زیاد در ماه نوامبر منتشر میشود .
بنده یه عذر خواهی بدهکارم . بنده عادت داشتم اخبار مربوط به انتشار بیلد های مختلف Windows 10 رو در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتشر کنم که کاربرانی که قصد استفاده از نسخه ی نهایی ویندوز 10 رو دارند ، گیج نشن و اشتباهی نسخه های مختلف ، مانند نسخه های آزمایشی رو به جای نسخه ی نهایی یعنی بیلد 10240 استفاده نکنند . اما ظاهرا به صورت تصادفی یکی دو تا اخبار اخیر رو در این تاپیک قرار دادم . صمیمانه از این اشتباه پیش آمده عذر خواهی می کنم . :n40:
اخبار ، مشکلات و مسایل مربوط به نسخه های مختلف رو در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می تونین دنبال کنین
تمامی اخبار و مشکلات مربوط به نسخه ی نهایی ( و بیلد های بعدی که به صورت عمومی عرضه میشن ) رو در همین تاپیک دنبال کنین
دوستان من تازه ویندوز 10 نصب کردم ، کارت گرافیکمو حتی وقتی درایورش رو نصب کردم بازم نمی شناخت .. دریوارش رو آپدیت کردم درست شد
حالا یه مشکلم اینه که وقتی وارد پوشه ای میشم و حالت view رو به حالت مثلا Large icons تغییر میدم از پوشه که میام بیرون و دوباره به همون پوشه میرم دوباره حالت نمایش بر می گرده به حالت Details ( همینی که تو عکسه ) .. چیکار کنم به حالتی که تغییر میدم بمونه ؟!! حتی روی دسکتاپ هم آیکونها رو مثلا پایین صفحه می چینم و وقتی رفرش می کنم دوباره بر میگرده سرجای اولش ..!!!
سلام
بیلد ۱0586 ویندوز ۱۰ هم شب قبل منشر شد ( فعلا برا تست کننده ها های حلقه سریع )
این بیلد حاوی اپدیت بزرگ مایکروسافت یا ترشولد ۲ هست
احتمالا این بیلد همان بیلد رسمی پس از ۱۰۲۴۰ هست که مایکروسافت قولش رو برا ۱۹ نوامبر داده بود
این بیلد رو نصب کردم زمان کلی تصب ( از زمان زدن کلید اینتر پی از انتخاب usb تا زمانی که بشه رو دسکتا\ کلیک راست کرد ) ۸ دقیقه و ۸ ثانیه شد که البته با توجه به اینکه من ۷ تا هارد دارم این زمان کمتر هم خواهد بود )
هارد سیستم ssd و فلش هم adata u700
این زمان برا بیلد ازمایش قبلی ( 10576 ) ۹ دقیقه و ۱۰ ثانیه ( البته با usb2 ) و برا بیلد ۱۰۲۴۰ هدود ۹ دقیقه ۵۰ ثانیه بود
واتر مارکها به طور کلی حذف شدند ( از روی دسکتاپ و about )
- - - Updated - - -