خامس گل معمولی هم بلده بزنه ؟ :n02:
Printable View
خامس گل معمولی هم بلده بزنه ؟ :n02:
معمولی [emoji52] [emoji52] [emoji52]نقل قول:
از این حرفا نزن خاموس اصلا نمیفهمه معمولی چیه که بخواد بلد باشه یا نباشه.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
گل خامس عجب چیزی بود :n04:
حالا این قضیه دروازبان ها هم داره جالب میشه :n02:
ناواس بدجوری خودش رو نشون داده و از اون ور هم بیچاره دخیا با کت و شلوار رفته نشسته در جایگاه تماشاگرا منتظر ما هستش تا بخریمش :n02:
این دردسرهای ما کی میخواد تموم بشه؟ :n41:
دخیا ارزش خرید نداره به نظر من...مثل ایارا میشه فک کنم.....اولا که ایارا اومد میگفتیم آقا این خود آلونسو میشه....الان میگیم بپر بیرون پسر حالتو نداریم.....نقل قول:
این دخیا ام جای کاسیاسو فک نکنم بتونه پر کنه...زیادی به خودش میرسه....
فقط تو تیم یکی رونالدو دریابه خیلی بهتر میشه....
آقا دخیا بهترین دروازبان دنیا نیست اما اگه الان بخوای 3 دروابان اول دنیا رو نام ببری، دخیا بدون شک جزوشون هست!نقل قول:
دخیا ارزش خرید نداره به نظر من...مثل ایارا میشه فک کنم.....اولا که ایارا اومد میگفتیم آقا این خود آلونسو میشه....الان میگیم بپر بیرون پسر حالتو نداریم.....
این دخیا ام جای کاسیاسو فک نکنم بتونه پر کنه...زیادی به خودش میرسه....
منتها بحث اینه که ناواس خوب جواب داده تا الان و از اونور هم ما الان باید یه هزینه بدیم تا دخیا بیاد که خب فشار زیادی هم روش خواهد بود!
در حالیکه میتونیم سال دیگه رایگان بیاریمش و این فشار هم با توجه به گذشت یکسال از رفتن ایکر، روش نخواهد بود!
+
البته مارکا تیتر نگران کننده ای زده که امیدوارم جزو جک هاش باش
اونم اینکه دخیا تا چند ساعت دیگه قراردادش امضا میشه
منتها مشکل اینه که نه تنها برای دخیا بیش از 30 میلیون یورو قراره بدیم، که ناواس رو هم باید به یونایتد بدیم :|
یعنی اگه اینکار رو بکنه پرز، به اون عقل نقل و انتقالاتیش باید شک کرد!
به هر حال روز آخر نقل و انتقالات هست امروز و همه چی معلوم میشه
امیدوارم هرچی هست، به نفع تیم بشه...
احمد مطمئنی؟!نقل قول:
بیخیال من چیز خاصی از دخیا ندیدم فقط هر بار بازی من یونایتدو فصل قبل دیدم کلاً گل خورش ملس بود... نمیدونم چرا.....
منم یکی از اوناییم که فک میکنم ناواس خوب کار کرده ولی یه سری هم هستن که آدمو کلاً نابود میکنن با این حرف که میگن ناواس فقط چند تا بازی پیش پا افتاده اول فصل که فشار آنچنانی روش نیست رو خوب بازی کرده......نمیدونم یه حسی بهم میگه باید تیم زیر فشار باشه تا ایراداش معلوم بشه....دنیلو که تو بازی های اخیر عالی بازی کرده ولی یکم تو دفاع میلنگه به نظر هر رئال دوستی خوب بوده ولی من معتقدم زیر فشار معلوم میشه.....
+
در مورد اون بند قرار داد اینو میشه ضمیمش کرد >>>> :|
به جای دخیا بهتر نبود به فکر یک مهاجم نوک باشن ؟
اگه بنزما مصدوم بشه کی هست به جاش بازی کنه؟
شک ندارم:n02:نقل قول:
برعکس من هر بازی از دخیا دیدم، یه سری عکس العمل عالی داشته..البته مشخصا مثل هر دروازبان دیگه ای، بعضی وقتها اشتباه هم میکنه اما خب خوبی هاش خیلی بیشتر هستن...
به نظر من ناواس تواناییش رو داره تویه تیم فیکس باشه اما خب دیگه خیلی فرق نمیکنه
اکثر خبرگزاری ها اعلام کردن که انتقال اوکی شدست و جای دخیا و ناواس با هم عوض خواهد شد طی چند ساعت آینده و ما 30 میلیون یورو هم میدیم!:n27:
یکی از بزرگترین گاف های نقل انتقالاتی پرز بود بدون شک...
حتی معتقدم از مورد ایارا هم بیشتر تویه پاچمون رفت!:n02: سال دیگه مفتی میووردیمش اما...
به هر حال امیدوارم خیلی زود به آمادگی برسه دخیا (با توجه به اینکه مدتهاست بازی نکرده!) تا بتونه نشون بده خودش رو...
خود کریم هم بود و نبودش فرقی نداره:n02:نقل قول:
به جای دخیا بهتر نبود به فکر یک مهاجم نوک باشن ؟
اگه بنزما مصدوم بشه کی هست به جاش بازی کنه؟
ولی خب چیکار کنیم که عزیز دوردونه پرز هستش...!:n23:
بنزما بنظر من در اصل عزیز زیدان هست
و اینکه من فقط زلاتان رو ازش بهتر میدونم و گرنه کارش رو خوب داره انجام میده
مارکا که اول صبح خبر توافق رئال و منچستر رو اعلام کرده بود
دقایقی قبل اعلام کرد که مدارک این انتقال به موقع نرسیدن و با توجه به اتمام زمان نقل و انتقالات اسپانیا، جابجایی دخیا و ناواس انجام نشده و انتقال صورت نگرفته!
به هر حال اکانت رسمی تیم هم هیچ خبری رو درباره این انتقال منتشر نکرده و به نظر میرسه همونجور که باید میشد، شد و دخیا رو سال دیگه رایگان جذب خواهیم کرد!
به شخصه گرچه دوست دارم دخیا بیاد، اما خوشحالم که امسال نیومد!
ویرایش : گل اسپانیا هم این خبر رو تایید کرد و اومدن دخیا قطعا کنسل شد!
سوالی که پیش میاد این که ایا این بازیکن تا سال دیگه بخواد روی نیمکت بشینه باز میتونه خودش رو در سطح اول فوتبال نگه داره؟نقل قول:
من که نظرم منفیه
به نظرم اومدن دخیا لزومی نداشت...ناواس داره خوب کار می کنه و کاسیا رو هم داریم. باز میشد مث داستان ایکر و لوپز.
امشب ساعت 21 به وقت محلی، قرار است بازیکنان دعوت شده به تیم ملی اسپانیا خود را به ویسنته دل بوسکه در کمپ لاس روزاس مادرید معرفی کنند. داوید دخیا نیز یکی از همین بازیکنان است.
رسانه های اسپانیایی پیش بینی کرده اند که امشب در مقابل کمپ، بیش از هر زمان دیگری شاهد تجمع خبرنگاران باشیم؛ چرا که همه منتظر گرفتن یک مصاحبه از دخیا و شنیدن اظهارنظر او نسبت به قضیه شب گذشته هستند.
دیشب در حالیکه همه منتظر اعلام خبر رسمی پیوستن دخیا به رئال بودند، به دلیل دیر فرستاده شدن مدارک این بازیکن از سوی باشگاه رئال مادرید به فدراسیون فوتبال اسپانیا، این امر میسر نشد.
بیانیه ای که منچستر بعد از بیانیه رئال داده، نشون میده که این رئال بوده که نخواسته انتقال صورت بگیره!
به نظر من پرز از پیشنهادش پشیمون شد
اما میخواست جوری بشه شرایط که دخیا شاکی نشه این فصل و فصل بعد بشه آوردش!
در نتیجه همه چی رو انداخت گردن منچستر!
اما منچستر تویه بیانیش میگه مدارک رو به موقع فرستاده و و حتی اعلام آمادگی میکنه که در صورت لزوم، مدارک رو به فیفا ارائه کنه! (در صورت شکایت رئال مثلا!) :
The fact that Manchester United filed the papers on time was acknowledged by the Football Association, who offered to support that claim in any discussions with FIFA. The club offered this assistance, as well as its own timestamped documents to Real Madrid but they have chosen not to go down this route
و البته همونطور که گفتم، به نظرم انجام این انتقال به نفع منچستر بود در این زمان و به ضرر رئال!
در واقع بر خلاف اونچه که خیلی ها میگن، به نظرم تویه این بازی، این منچستر بود که باخت و رئال برد!
قرار بود 35 میلیون برای بازیکنی که قراردادش تموم بود سال دیگه بگیرن و یه دروازبان عالی مثل ناواس رو هم رایگان میگرفتن!
اما الان شرایط به نفع ما شد...ناواس و کاسیا رو داریم این فصل
فصل بعد هم در صورت نیاز، دخیا رو رایگان میاریم...!
از اونور الان منچستر باید با بازیکنی سر کنه که دلش با تیم خیلی نیست و سال بعد هم رایگان از دستش خواهد داد...!
خیلی هم عالینقل قول:
واقعا ضرر بود
دخیا بازیکنی که 6 ماه دیگه ازاده رو بابتش 30 میلیون بدیم و ناواس رو هم مفت بدیم بره
واقعا زور بود
اولین حرکت عاقلانه ای بود که از پرز دیدم
در کل پرز خیلی خیلی خره
هنوز دلم بابت فروش اوزیل و دی ماریا خونه [emoji24] [emoji24] [emoji24]
هم به ضرر تیم شد هم باعث افت اونا
دو سر باخت
واقعا حیفی بودن
درسته که عدم این انتقال به نفع رئال بود ولی اگه شرایط برای دخیا تغییر نکنه بعدا شاید آرزو می کردین که کاش تونسته بودین دخیا رو همین الان جذب کنید چون دخیا الان به دروازه بان سوم تیم تبدیل شده و اگه رومرو خوب کار کنه در بهترین حالت دخیا از سکو به نیمکت منتقل میشه.
ناواس و کاسیا هر دو دروازه بان های خوبی هستن ولی دخیا برای رئال به خاطر شرایط سنی و البته اسپانیایی بودنش یه گزینه کاملا ایده آل هست که می تونه تا سال ها (مثل کاسیاس) دروازه رئال رو تضمین کنه.
اقا چقدر دروازه بان خوب کم شده
قبلنا کاسیاس ون در سار چک بوفون بود
الان فقط نویر خیلی عالیه
مثلا دخیا یا کورتوا خوبن ولی نمیشه گفت درجه 1 نمیشه گفت در حد نویرن
محمد جان حرفتون درستهنقل قول:
منتها
به نظرتون فن خال تا کی میتونه دخیا رو نیمکت نشین کنه؟!
2-3 تا باخت دیگه منچستر بیاره، هوادارای منچستر بهش گیر نمیدن برای استفاده از دخیا؟!
مطبوعات بهش فشار نمیارن؟!
مدیریت بهش فشار نمیاره که از بازیکنی که چند صد هزار پوند ماهانه دستمزد میگیره، بیشتر استفاده کنه؟!
+
بدترین حالت این میشه که دخیا هیچی این فصل بازی نمیکنه و بعد میاد رئال (که بازم میگم از نظر من، غیرممکنه!)..
ناواس تویه این چند بازی خیلی خوب بوده
در نتیجه رئال راحت میتونه به مدت یه فصل چرخشی از ناواس و دخیا استفاده کنه تا دخیا دوباره بیاد رو فرم!
توجه کنید که دخیا در پست دروازبانی، 24 سال بیشتر نداره!
اگه مثلا یه مهاجم 27-8 ساله بود، حرفتون کاملا درست بود اما الان..
نهایتش 26-7 سالش میشه، دوباره برمیگرده به دوران اوجش تویه پست دروازبانی که تازه بازیکن 30 سالش میشه، پخته میشه!
به نظرم اکثر هوادارهای منچستر، قبول دارن که منچستر بازنده بزرگ این بازی بود...
مگه اینکه ناواس یهو 180 درجه عوض شه و فاجعه شه و از اونور منچستر بتونه قراداد دخیا رو تمدید کنه (که جفتشون اگه های تغریبا غیرممکنی هستن!)
طمع منچستر در کنار این موضوع که پرز حاضره هر نوع پولی رو خرج کنه، باعث شد منچستر سر حرفش بمونه و از قیمت دخیا کم نکنه اما اخرش باید رایگان از دستش بده!
البته بازی ندادن به دخیا به دلیل لج بازی نیست بلکه به دلیل آماده نبودن خودش هست. برای بازگشت به ترکیب هم ضمن اینکه سایر دروازه بان ها باید بد کار کنن، دخیا هم باید خیلی خوب تمرین کنه و خودش رو به از هر نظر آماده کنه. اگه آماده باشه خب قطعا از بودنش در دروازه استقابل می کنیم ولی مشخصا کار دخیا خیلی سخت هست.
در اینکه در نهایت دخیا می تونه برای رئال (یا هر تیم دیگه به خاطر شرایط سنی و قابلیت هاش) مفید باشه شکی نیست اما این وسط ممکنه مدتی به خاطر همین عدم آمادگی از دست بره که البته اگه به قول شما یه دروازه بان آماده و شش دانگ وجود داشته باشه هیچ کمبودی احساس نمیشه.
موضع منچستر در قبال انتقال دخیا قابل دفاع هست و به شخصه اصلا از اینکه این انتقال انجام نشد و بعدا به صورت آزاد از تیم میره، ناراحت نیستم. فکر می کنم این، دیدگاه اکثر طرفداران منچستر باشه. موندن رویه این موضع باعث شده که رئال ضمن دادن مبلغی قابل توجه، حاضر بشه ناواس هم رو در جهت برعکس منتقل کنه، هر چند همونطور که دوستان رئالی هم اشاره کرده بودن این وسط نقش پرز هم پر رنگ هست. اشتباه اصلی رو منچستر در عدم تمدید قرارداد به موقع دخیا مرتکب شد و این اتفاقات همگی نوش دارویی بیش نیستن. :n39:
شما فعلا با همین شعارها سر کنید تا ببینیم فن خال با چنتا باخت دخیا رو نیمکت نشین میکنه !نقل قول:
بازی 2 روز قبل که منچستر 2-1 باخت فکر کنم هر 2 توپ رو دخیا میتونست بگیره !!
آخرش که چی ؟؟
دخیا بر فرض نابود هم بشه چی گیر منچستر میاد ؟؟
ببینیم تا کجا میتونه فن خال میتونه باخت رو تحمل کنه :n01:
فکر کنم شما دچار سوء تفاهم هستی !! بهتر پست های بعد از این پست رو بخونید :n39:نقل قول:
با مقداری تاخیر برد خوب رو تبریک میگم
بازی خیلی خوبی انجام داد تیم ، گل ها از اون خوب تر و قشنگ تر
چیزی که خیلی خوشحالم میکنه تو تیم اینه که به نظر مشکل دفاع حل شده و دیگه از اون سوتی ها و گل های مفتی که پارسال میخوردیم خبری نیست
بازی اول با خیخون رو 20 دقیقه آخر رو تونستم ببینم فقط ، که اونجام خیلی خوب بازی میکردیم فقط گل نمیشد توپ ها :n02:
تو لیگ قهرمان به نظرم رئال تو گروه خوبی قرار گرفت ، بازی PSG ی کم میتونه سخت باشه ولی برای تیمی که داره برای قهرمانی میجنگه این حرفا وجود نداره
نقل و انتقالات هم تموم شد ، دخیا نشد که بیاد که زیاد مشکلی نداره چون ناواس تا اینجا خوب کار کرده و از این به بعد با اعتماد به نفس بیشتری میتونه به کارش ادامه بده
اما هنوز معتقدم که رئال یه مهاجم 6 دانگ نیاز داشت که نخرید
در کل امیدوارم در همه ی جام ها موفق باشیم
:n12::n12::n12: HALA MADRID :n12::n12::n12:
بازیهای ملی برگزار میشه و در نتیجه خبر زیادی از تیم نیست
پرز 3-4 روز قبل تویه یک مصاحبه، شدیدا به منچستر حمله کرد و گفت که تیم نقل و انتقالات منچستر تجربه نداره که باعث شد دخیا نیاد!
پرز گفته این دفعه اول هم نبوده و مثلا سر داستان فابیو هم پارسال همینکار رو کردن و مدارک رو دیر فرستادن!
خلاصه گویا تمومی داره این داستان!:n23:
از اونطرف خبر ناراحت کننده فوت اون کودک 3 ساله سوری رو حتما شنیدید که باعث کلی سرو صدا شد...
رئال بعد از بایرن، به عنوان دومین تیم، اعلام کرد مبلغ یک میلیون یورو رو به عنوان کمک به مردم پناهنده ای که به اسپانیا اومدن کمک میکنه...
تا بازم نشون بدیم شخصیت خودمون رو
:n12:
+
یه خبر که خیلی مرتبط به رئال هم نیست
اینکه ریوالدو برزیلی، درباره شانس پرتغال گفته که وقتی پرتغال بهترین بازیکن دنیا رو داره، بدون شک شانس بردن هر جامی رو داره!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مارتین اودگارد اظهار داشت با وجود پیشنهاد بسیار از لیگ برتر انگلیس رئال مادرید را انتخاب کردم و انتخابم هرگز پشیمان نشدم.
-------------------------------------------------------------------------------------
سرخیو راموس گارسیا در 30 مارچ 1986 در محله کاماس شهر سویل چشم به جهان گشود. او 5 روز بعد از مراسم اسکار به دنیا آمد که در آن فیلم خروج از آفریقا برنده بهترین فیلم شد. فوتبالش را در زادگاهش و در رده های سنی باشگاه سویا آغاز کرد.
بعد از این چند روز فیفا دی، بازیها دوباره شروع میشن و شنبه با اسپانیول بازی داریم ساعت 18.30...
اسپانیولی که در 5 بازی اخیر 4 برد و 1 مساوی داشتیم باهاشون و 4 بازی اخیرمون رو هم در مقابلشون بردیم (بازی اخر رو 4-1 بردیم)
در نتیجه میشه انتظار داشت که با برد همراه باشه این بازی و امیدوارم بتونیم مثل بازی با بتیس، بازی خوبی رو ارائه بدیم...
متاسفانه فصل هنوز شروع نشده، دوباره ویروس فیفا دی شروع کرد به ضربه زدن و دو بازیکنمون مصدوم شدن!:n23:
اول مصدومیت دنیلو بود و بعدش هم مصدومیت خامس هست که گفته میشه جفتشون بین 2 تا 4 هفته مصدوم هستن!:n27:
پرز هم تویه مصاحبه اخیرش گفته که با وجود اینکه خوزه کمک زیادی کرد رئال به جایگاه اصلیش برگرده، اما دیگه اون رو مربی نمیکنه
همچنین از بنیتز کاملا حمایت کرده و گفته اون بهترین مربی برای رئال هستش...
پرز البته درباره دخیا بازهم صحبت کرده و بازم از منچستر انتقاد کرده و گفته قرار نیست در ژانویه برای خریدش تلاش کنیم...بعد هم اشاره کرده که دخیا هرکاری لازمه برای آیندش بکنه و بنوعی اشاره کرده دخیا اگه لازم میدونه با منچستر تمدید هم بکنه و رئال مشکلی با این موضوع نداره...ضمن اینکه اشاره کرده معلوم نیست سال بعد هم بدنبال دخیا باشه رئال...
پرز درباره خرید مهاجم هم گفته که خود رافا گفته نیازی به خرید مهاجم نداره و معتقد بوده خرید مهاجم؛ بالانس تیم رو بهم میزنه (که به شخصه خیلی بعید میدونم اینجور گفته باشه رافا!)
دخیا با منچستر 4 ساله بست...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب از امروز مجدداً لیگ های اروپایی از سر گرفته میشن و ما باید با اسپانیول بازی کنیم.
خامس رو که روی فرم ترین بازیکنمون بود در اختیار نداریم. دنیلو هم که مصدومه. امیدوارم رونالدو تو این بازی گلزنی کنه و کم کم به روز های خوبش برگرده.
در مورد دخیا، به نظرم ناواس فعلا داره خوب کار می کنه و نیاز جدی به اومدن دخیا نداریم به خصوص به قیمت از دست دادن ناواس.
تنها حسرت من از نقل و انتقالات نخریدن مهاجم بود که به نظر میاد مدیریت به شدت طرفدار و حامی بنزما هست و تا زمانی که بنزما خداحافظی نکنه خبری از مهاجم سطح اول در رئال نخواهد بود.
تا حدود 40 دقیقه ساعت دیگه با اسپانیول بازی داریم
غایبان هم دانیلو و خامس هستن بخاطر مصدومیت
به نظر میرسه با توجه به نبودن خامس آنجلوتی از سیستم 3-3-4 استفاده کنه یا همون سیستم مورد علاقش 1-3-2-4
جایگزینش هم برای خامس ، ایسکو هست ، به جای دانیلو هم کارواخال بازی میکنه
البته به نظرم بیل تو بک راست و ایسکو تو پشت مهاجم بهتر کار میکنه ولی فکر نکنم جای بیل و ایسکو عوض شه
ترکیب احتمالی :
---------------------------ناواس--------------------------
مارسلو------------ واران --------راموس--------- کارواخال
-------------------کروس --------مودریچ-------------------
--------رونالدو ------------ بیل----------- ایسکو----------
----------------------------بنزما---------------------------
به امید یه بازی خوب و همراه با برد :n12:
بردیم.....
6 گل.....
5 گل سلطان .....
عالی بود بازی.....
ناواس که واقعاً نشون داد شایسته ی یکه.....
این واسکوئزی هم که خریدیم واقعاً یه چیزی تو مایه های ایسکو میتونه بشه.....
کاسیمیرو هم هر بازی پیشرفتشو بیشتر به رخ میکشه.....
خوب بازی زیبا و پرگلی رو شاهد بودیم و با درخشش فوق ستاره تیممون تونستیم یه پیروزی خیلی پرگل خارج از خانه کسب کنیم.
از نکات مثبت بازیمون این بود که خیلی بهتر بازی سازی می کردیم و بیتش موقعیت ها بر اثر پاس عمقی خوب و دقیق خلق می شد.
رونالدو با 5 گل و یک پاس گلی که به بنزما داد عملکرد خارق العاده ای از خودش به جا گذاشت. با 5 گلی که به ثمر رسوند در مجموع 230 گل در لالیگا به ثمر رسونده و رکورد رائول رو با 228 گل پشت سر گذاشت.
گرت بیل گرچه گلی به ثمر نرسوند اما بسیار مؤثر بازی کرد و تقریبا در تمام گل ها نقش داشت.
در غیاب خامس و کروس تیم بسیار عالی نتیجه گرفت. هر چند در نیمه دوم پس از تعویض مودریچ و اومدن کواچیچ یه خورده در مرکز متزلزل شدیم اما به نظرم تعویض های بنیتز خوب بود و اگر با سیستم چرخشی ادامه بدیم شانس مصدومیت و خستگی به شدت پایین میاد.
ناواس هم در چند صحنه واکنش های خوبی داشت و نشون داد که میشه بهش اعتماد کرد و دروازه رو بهش واگذار کرد.
تعویض ها هم به موقع انجام شدند. آخرین تعویض در دقیقه 74 انجام شد که نشون میده بنیتز به تعویض اعتقاد داره و مثل بعضی مربی ها تعویض ها رو صرفا برای مصدومین یا در دقایق آخر انجام نمیده.
در مورد بازی حرفی نمیزنم
چون حرفی نیست
ولی درمورد بنیتز و رئال
بنیتز یه برتری خیلی خوب نسبت به آنچلوتی داره اونم استراحت دادن به بازیکن ها و فرصت دادن به نیمکت هست
تو این بازی اولین تعویض دقیقه 55 بود فکر کنم که یعنی حدود 40 دقیقه فرصت به بازیکن جدید یعنی کواچیچ تا خودشو نشون بده
اونوقت آنچلوتی تعویض هاش دقیقه 90 91 92 بود ! :n02:
اودگارد بدبخت رو خریدن آخرش به زور فکر کنم 2 بازی هم بازی نداد
لوکاس سیلوا رو خریدیم اونم زمانی که نیاز به هافبک داشتیم بازی بهش بازی نداد در حالی که تیم در نبود هافبک ضربه خورد
بنیتز با این کار هم روحیه بازیکن ها رو بالا میبره و هم جنگندگی تو بازیکن ها رو زیاد میکنه
کروس این بازی به دلیل استراحت بازی نکرد
حالا اگه آنچلوتی بود از اول تا آخر فصل 90 دقیقه طرفو بازی میداد تا مصدومیت نابودش کنه :n02:
همین روند بخواد ادامه داشته باشه میتونیم به یه فصل خوب فکر کنیم که حداقل یه جام رو بتونیم بگیریم
استراحت دادن به بازیکن ها میتونه برگ برنده ما باشه
چیزی که فصل قبل ازش ضربه خوردیم و شاید بشه گفت تو هر 3 جام همین دلیل تیم رو نابود کرد
وقتی یه بازیکن مصدوم و یا محروم بود کلا چیزی از تیم نبود و همیشه لنگ میزد
فقط زمانی خوب بودیم که 11 بازیکن اصلی که همیشه تو زمین بودن بازی میکردن
فقط کافی بود یکی از 11 تا مصدوم بشه ....
با اینکه بازی رو ندیدم نمیدونم چرا دلم خنک شد:n31:
تبریک.....
پنج گل کریستیان رونالدو در دیدار امشب مقابل اسپانیول باعث شد تا این بازیکن در هفتمین فصل حضور خود در رئال مادرید، رکورد 228 گل رائول گونزالس افسانه ای را که طی 550 بازی به ثمر رسانده بود، بشکند و با 231 گل در صدر این لیست قرار بگیرد.
طـرفداری- به گزارش AS، این در حالی است که رونالدو این تعداد گل را در 202 بازی به ثمر رسانده است. علاوه براین، ستاره پرتغالی اکنون در تمامی رقابت ها 319 گل برای لوس بلانکوس به ثمر رسانده است.
ضمن اینکه در دیدار مقابل اسپانیول، رونالدو رکورد 227 گل آلفردو دی استفانو در 329 مسابقه را نیز پشت سر گذاشت و به تنهایی بهترین گلزن تاریخ باشگاه در لالیگا می باشد.
با ارزش ترین تیم های دنیا؛رئال مادرید در رده دوم
بنابر خبر نشریه معتبر فوربس در ماه جولای گفته بود رئال مادرید با قیمت 3،26 میلیارد یورو با ارزشمندترین مجموعه ورزشی شناخته شده بود جایش را به فوتبال آمریکایی داد و به پله دوم سقوط کرد.باشگاه بارسلونا با ارزشی معادل ۳،۱۶ میلیارد بعد از نیوانگلند پاتریوت و نیویورک یانکیز در رده پنجم قرار گرفته است . منچستریونایتد هم که با ارزش ترین تیم انگلیسی حاضر در این لیست است با ارزشی معادل ۳،۱۰ میلیارد دلار در رده ششم این لیست قرار گرفته است .
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پیش بازی رئال مادرید و شاختار؛ از جنگ دانتسک تا جنگ مادرید،شاختار باز هم می جنگد
یکی از متنفرین از فوتبال تلویزیون را روشن می کند. تلوزیون اخبار ورزشی پخش می کند اما او از نصفه خبر در حال شنیدن است. گوینده می گوید: این تیم با نتیجه 6 بر صفر به پیروزی رسید. توجه آن فرد جلب می شود. در ادامه گوینده می گوید پنج گل از شش گل را کریستیانو رونالدو به ثمر رسانده است.این نام در ذهن آن فرد باقی می ماند.
این هنر رئال مادرید و رونالدو است، کاری می کنند که حتی کسانی که از فوتبال متنفرند، آن ها را به خاطر داشته باشند. رئال مادرید از ابتدا جایگاه ستارگان بوده است و رئال مادرید را بدون ستاره نمی توان تعریف کرد. در واقع رئال مادرید بدون داشتن یکی دو جین ستاره اصلا رئال مادرید نیست، از دهه 50 و آلفردو دی استفانو بگیرید تا الان و حضور رونالدو وبیل.
حریف امشب رئال مادرید بیشتر از آنکه از ورزشگاه سانتیاگو برنابئو و جو وحشتناکش بترسد از اینکه پای در این ورزشگاه و شهر مادرید می گذارد خوش حال است. چراکه از جنگی که در دونتسک است حتی برای دو روز راحت می شود. تیم شاختار در چند ساله اخیر مورد غارت غول های فوتبال اروپا قرار گرفته است. برای مثال می توان ویلیلن و لوییز آدریانو را مورد اشاره قرار داد.
رئال مادرید در ابتدای فصل بنیتز را جایگزین آنچلوتی کرد و رئال در 3 بازی اولش 7 امتیاز کسب کرده است.رئال در حالی پای به این میدان می گذارد که تا به حال در صعود از مرحله گروهی مشکلی نداشته است و در 5 سال اخیر حداقل تا نیمه نهایی رفته است و در 13 بازی اخیرش در مرحله گروهی در 12 بازی پیروز شده است.در طرف دیگر شاختار هفت بازی در لیگ اوکراین انجام داده است و 5 برد و1 تساوی و 1 شکست کسب کرده است. شکست شاختار در مقابل دنیبرو بوده است.
بسیار بعید است تیم رئال مادرید در ورزشگاه برنابئو از پس شاختاری که در تابستان گلزن اولش، لوییز آدریانو را از دست داده است بر نیاید. لااقل در زمینه آمار رئال 6 بر 0 پیروز است.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ترکیب احتمالی دو تیم:
رئال مادرید: (1-3-2-4)
کیلور ناواس، مارسلو، رافائل واران، راموس، دنی کارواخال، تونی کروس، لوکا مودریچ، کریستیانو رونالدو، گرت بیل، ایسکو و کریم بنزما
سرمربی: رافائل بنیتز
شاختار دونتسک: (1-3-2-4)
آندری پیاتوف، داریو سرنا، یاروسلاف راکیتسکیف، الکساندر کاچر، مارسیو آزودو، تاراس، فرد، مارسلو، آلکس تیشیرا، تایسون
و گلادکیا
سرمربی: میرکا لوچسکو
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
محروم ها و مصدومان:
رئال مادرید: جیمز رودریگز و دانیلو
شاختار دونتس: -
نتایج دیدار گذشته دو تیم:
کریستیانو رونالدو پنالتی زن ترین لیگ قهرمانان اروپا شد.
رئال مادرید، تیم شاختاردونتسک را با 4 گل در هم کوبید، اما سرمربی این تیم از عملکرد بازیکنینش راضی نیست.
کریستیانو رونالدو که در جریان بازی دیشب رئال برابر شاختاردونتسک سه گل از 4 گل تیمش را به ثمر رساند اعتقاد دارد تیم اوکراینی قابل احترام است.
به نظر من همینجوری دفاع خوب کار کنه تیم قهرمان میشه.تنها مشکل ما پارسال دفاع و سوتی های وحشتناک په په و بقیه مدافعین بود.
مرد سال فوتبال جهان (هتریک):n12:
کاسیاس: سکوت کردم تا به رئال لطمه نخورد
ایکر کاسیاس میگوید وجدانش راحت است زیرا هیچ وقت درباره پرز و رئال مادرید صحبت نکرده است.
ایکر کاسیاس که جدایی تلخی از تیم 25 ساله خود داشت در گفت و گو با نشریه ال موندو اسپانیا از روز های پایی جدایی اش از رئال مادرید گفت:
"از بیرون باشگاه حرف های زیادی در مورد من زده شد ولی ترجیح دادم در برابر حرف هایی که درباره ام زده شد، سکوت کنم، چون نمیخواستم به رئال لطمه بزنم. دیگران هم در مورد من حرف می زدند، نه برای من، به هر حال از چیزی پشیمان نیستم."
وی عنوان کرد:
"به هر حال وجدانم راحت است و نگرانی از این بابات ندارم، من هیچگاه حرف بدی در مورد رئال مادرید یا پرز نزده ام."
رافا بنیتز: رونالدو، پائو گاسول رئال مادرید است
رافائل بنیتز می گوید که کریستیانو رونالدو، نسخه رئالی پائو گاسول، ستاره بسکتبال اسپانیا است.
رونالدو که در دو هفته ابتدایی لالیگا در امر گلزنی ناکام بود، در دو بازی گذشته خود 8 گل به ثمر رسانده است. رونالدو در پیروزی 6 بر صفر رئال مقابل اسپانیول 5 بار به گل رسید و در دیدار روز سه شنبه مقابل شاختار در چارچوب رقابت های لیگ قهرمانان اروپا هتریک کرد.
این فوق ستاره که فصل گذشته جامی کسب نکرده بود در این فصل رکورد گلزنی لیونل مسی در لیگ قهرمانان اروپا را پشت سر گذاشته است و به تنهایی با 80 گل در رده اول قرار دارد. وی همچنین 231 گل در باشگاه رئال مادرید به ثبت رسانده است و تنها ۲ گل تا رسیدن به رکورد افسانه ای رائول فاصله دارد.
حال بنیتز سرمربی جدید رئال مادرید رونالدو را با پائو گاسول ستاره بسکتبال تیم ملی اسپانیا و باشگاه شیکاگو بولز مقایسه کرده است. گاسول تا کنون موفق به دو قهرمانی در NBA و دو قهرمانی درالمپیک شده است. ستاره شیکاگو بولز در حال حاضر برای تیم ملی اسپانیا در چارچوب مسابقات یورو بسکتبال بازی می کند و توانست در نیمه نهایی مقابل فرانسه ۴۰ امتیاز کسب کند.
بنیتز به خبرنگاران گفت:
"کریستیانو پائو گاسول ما است. من امیدوارم که او به سایر اعضای تیمش کمک کند تا به عناوین مهم دست یابیم، درست به مانند هر ستاره دیگر."
در حالی که واران امروز به تمرینات بازگشته است، هنوز شرایط بیل و راموس مشخص نیست و آنها بازی روز شنبه مقابل گرانادا را از دست داده اند. این در حالی است که جیمز رودریگز و دانیلو هم از ناحیه ران و ساق پا دچار مشکل هستند.
با این وجود بنیتز به اوضاع تیمش خوش بین است و می گوید:
"ما مصدومان زیادی نداریم و این آمار طبیعی است. مصدومیت ها مهم هستند، اما ما بازیکنان با کیفیت زیادی داریم. ما می توانیم هافبک های مرکز را تقویت کنیم و همان سیستم را بازی کنیم و جای گرت بیل جایگزنی داریم. کوواچیچ در دیدار با شاختار مشکلات ما در بین خطوط را بر طرف کرد و او می تواند در دیدار پیش رو به ما کمک کند."