یعنی چی که شهباززاده نیست؟ مگه میشه؟ نه نمیشه....نقل قول:
قلعه نوعی عجب تاکتیکی اتخاذ کرده
:n02:
Printable View
یعنی چی که شهباززاده نیست؟ مگه میشه؟ نه نمیشه....نقل قول:
قلعه نوعی عجب تاکتیکی اتخاذ کرده
:n02:
خدا به خیر کنه با این ترکیب ! الان مثلا می خواد روی انگیزه برهانی حساب باز کنه ؟ برزای رو گذاشته بیرون بشه تعویض طلایی دوباره ؟ خرسندنیا چرا تو زمینه ؟ 3 تا هافبک دفاعی ؟ اگه قرار به سانتر کردن خسرو باشه کی می خواد هد بزنه؟ آرش ؟
عجب تیم وحشی ایی ساخته پرویز مظلومی
دمت گرم اقای مظلومی
شهباز مصدومهنقل قول:
یعنی چی که شهباززاده نیست؟ مگه میشه؟ نه نمیشه....
پ.ن1:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن2:داوری چقدر بد بود؟
چند سالی بود غیر از فغانی یه همچین قضلوت بدی از داور ایرانی ندیده بودم
ترکیب رو دیدم گفتم بدون شهبازاده و کرار استقلال به مشکل می خوره ولی ظاهرا امسال استقلال خیلی بازیکن داره
امروز توی یه لحظاتی دیدم حتی نزدیک به دو دقیقه پشت سر هم توپ دست بازیکنای استقلال بود و داشتن با هم پاسکاری می کردن!
توی لیگ ایران سه چهار تا پاس هم پشت سر هم بدی خیلی شاهکاره :دی
امسال به این تیم خیلی امیدوارم و حتی اگه قهرمان هم نشه حداقل از بازیکنا جوون بیشتر استفاده شده که سال ها می تونن توی تیم باشن
کلا تیم خیلی خوب و کامل به نظر می رسه
شکست ملوان و ادامه صدرنشینی !:n12:
مرسی از تک تک بچه ها و پرویزخان...نیمه اول خیلی خوب بازی کردیم.حاج محمدی تو دفاع عالی بود ،روزبه و خسرو هم خوب بودن برخلاف انتظارم! جابر انصاری به خوبی بازی اول نبود، با اضافه شدن سجاد و پروپجیچ مشکل خط حمله حل میشه ....
راستی هر 3 استقلال این هفته برن و پرچم بدجور بالاست...!!
بچه ها مچکریم
حالا زود این حرف ! ولی من قبل از انتخاب سرمربی گفتم که بعد از منصوریان ، مظلومی بهترین گزینست . گفتم مربی خارجی هم اصلا بدرد استقلال نمیخوره ، حالا میخواد بهترین مربی جهان باشه .
Sent from my SM-P601 using Tapatalk
تبریک میگم
بعد دو سال بالاخره عروسی تو کوچه ما هم اومد دیگه خسته شده بودیم از پرس نکردن ایستا بازی کردنو کم تحرکی هافبکها استفاده از مهاجمان تخریبی که بازیو زشت میکردن
نقطه قوت استقلال میدون دادن به جوونهاست این روزبه چشمی خیلی خوبه تصورشم نمیکردم اینطوری باشه دقیقا کپی جواد نکونام توی پاس بازی میکنه در کنار بازیخونی خوبش رو به جلو هم خوب بازی میکنه و منطقه بازیو به خوبی عوض میکنه همین بازی خوبش دست ابراهیمیو باز گذاشته که امید راحتتر هرکاری که میخواد بکنه....انصافا روزبه و امید باهم خیلی خوب وسطو جمع کرده بودن
محسن کریمی بازیکنیه که استقلال سالها کمبودشو احساس میکرد یه بازیکن سرعتی و تکنیکی البته برزای و رمضانی هم عالین
مشکل اصلیمون در دفاع هستش باید روش کار بشه نقطه ضعفمون دفاع راسته خرسندنیا یه هافبک دفاعی چپ پاست استفاده ازش در اون پست یعنی داریم ده نفره بازی میکنیم
با وجود حنیف و حاج محمدی همه چی حل میشه
حاج محمدی منو یاد منتظری میندازه اصلا زیرتوپ زن نیست
همه خریدامون عالی بودن
بعد مدتها یه دفاع چپ خوب داریم که میشه روش حساب کرد
البته این تیم هنوز کار داره باید یعقوب و ریوالدو فخرالدینی و حنیف به شرایط بازی کردن برسن
خدایی خیلی بازیکن داریم انتخاب کردنشون سخته وینگر یعقوب کریمی محسن کریمی برزای انصاری رمضانیو داریم که از اینا 3تاشون باید نیمکت بشینند
یا بازیکنایی مثل ریوالدو و پروپیچ هم هستند که گویا بازیکنای با کیفیتی هستند و نمیشه نیمکت نشینشون کرد
تفاوت خیلی زیادی بین تیم اول و دوممون نیست
تیم اول
......................................... رحمتی ......................................
مجیدی ................. حاج محمدی ........... حنیف .... ......... حیدری
........................... چشمی ............... ابراهیمی .......................
کریمی ................................. کرار ............................... انصاری
....................................... شهباززاده ....................................
تیم دوم
......................................... طالبلو ......................................
یعقوب ................. حنیف .. ........... مگویان ............ فخرالدینی
............................ ریوالدو ................. خرسندنیا ..................
رمضانی .......................... محسن کریمی ........................... برزای
........................................... پروپیچ ......................................
ی مدتی بود که اصلا حوصله تماشای بازی های لیگ ایران رو نداشتم حتی تیم استقلال رو ولی الان همش دارم لحظه شماری میکنم تا هفته بعدی شروع بشه .... واقعا بازی با کیفیتی انجام میده این استقلال .... خدا کنه تا آخرش همینجوری باشن.
جای همه عزیزان خالی - دیروز استادیوم بودم و با تاخیر چند دقیقه ای رسیدیم که به همین خاطر یه سری از بازیکن ها برامون ناشناس بودن!!!
خودمم فک نمیکردم چنین بازی از استقلال ببینم . جوانی و انگیزه برگ برنده استقلال در این فصله .
کل تیم خوب بود در کل . سهل انگاری و کم دقتی جابر انصاری در تغذیه مهاجمین به نظرم تنها مشکل تیم بود . اگر دقت میکرد فرصتهای بیشتری میتونستیم داشته باشیم .
روزبه چشمی واقعا بازیکن پخته و قابل اعتمادی نشون داد . ریوالدو در دقایق کمی که بازی کرد نشون داد اگه بهش میدون بدن میتونه در حد جانواریو خودشو نشون بده.
تعریفات زیادی هم از پروپیچ شنیدم . امیدوارم در حد خودش به درد تیم بخوره و بتونهه با سجاد یه زوج خطرناک تشکیل بدن و به هیچ تیمی رحم نکن.
اوه اوه استقلال امسال چرا اینجوریه ؟:n04::n02::n02:
به نظر من اراده کنن به هر تیمی بالای 3 4 تا گل میتونن بزنن . نیمه ی اول بازیه کاملااااا هجومی . سراپا حمله . نه حمله های سانتری و خطا گرفتن و کرنر و زیر توپ زدن از دفاع !! حمله های سرعتی ! پاسکاری ! یک و دو ! پاسهای تو عمق ! فوتبال ناب و تماشاگر پسند نه صرفا نتیجه گرا ...
نیمه ی دومم که بارسلونای ایرانو دیدیم . بیشتر از 4 5 دقیقه پاسکاری کوتاه و از دست ندادن توپ !! جوری شده بود که دیگه تماشاگرا بلند شده بودن دقیقا مثل بازیها اروپایی واسه تیم دست میزدن:n12::n12: مرسی پرویز خان ! مرسی که فوتبال سرعتی و تاکتیکی رو توی استقلال دوباره زنده کردی !! مرسی که یه دروازه بان در حد لیگ محلات به نام فروزان رو توی دروازه تیمت نمیبینم !! مرسی که مارو از غده ی سرطانی به نام هاشم بیک زاده نجات دادی !! مرسی که بازیکنای بی غیرتی مثل تیموریان رو دوباره توی تیم نیاوردی و با همین روزبه چشمی و امید ابراهیمی بهترین خط هافبک لیگو ساختی !! مرسی که دوباره به آرش اعتماد کردی و مثل بعضیا یه مترسک به اسم عنایتی 90 دقیقه فیکس نمیذاری که فقط بلده روی خط دروازه وایسه و گل بزنه !!
مطمئنا این بازیهای زیبا هفته به هفته تماشاگرا رو بیشتر با ورزشگاه آشتی میده:n12:دیگه لیدرهای دست نشانده ی آقایان هم نیستن که هوادار جرئت نداشته باشه کسیو تشویق کنه !! هرکس هر شخصی رو بخواد تشویق میکنه و شعارها همه خودجوشه !!
خیلی زوده بخوایم از قهرمانی و این مسائل صحبت کنیم ولی سالی که نکونست از بهارش پیداس !! این بازیه فوق هجومی استقلال . این جوون گرایی . این انگیزه . این تیکی تاکای اروپایی ... اینا همه نشونه ی خبرای خیلی خوبه:n12:
* جمعیت واقعی هواداران در بازی دیشب *
دیشب حدودا 50 هزار هوادار در ورزشگاه حضور داشت برای شفاف سازی چند تا نکته رو باید خدمتتون عرض کنم .
دیشب حدود 30 تا 35 هزار بلیط فروخته شد (اینترنتی + حضوری) برای همین سایت ورزش 3 زده تماشاگر : 30 هزار نفر ، اما به گفته شاهدان عینی چون بلیط کاغذی جلوی استادیوم تمام شده بود مردم پشت در ها مونده بودند که در نهایت با فشار و زور بدون بلیط وارد استادیوم شدن و در سکوهای بالای جایگاه مستقر شدن.
( احتمالا مسئولان پیش بینی همچین جمعیتی رو نمی کردند که بلیط کم اومد )
همونطور که در عکس می بینید بالای جایگاه طبقه دوم هم پر هست ولی اجازه نشستن روبروی جایگاه در طبقه دوم داده نشد و برای همین در تصاویر تلویزیونی سکوهای بالا خالی است.
به امید حضور بیشتر هواداران در بازی بعدی مقابل ذوب آهن
ایشالله بازی با ذوب آهن باید استادیوم پر بشه دیگه ! من جمعه ساعت 4 بعد از ظهر از مسافرت برگشتم ( رسیدم تهران ) . از ساعت 9 صبح هم یه سره داشتم رانندگی میکردم . ساعت 6.30 هم تو استادیوم نشسته بودم .
بازی ذوب آهن قطعا جمعیت بیشتری میره ولی بعیده پر بشه ...ولی اگر بازی ذوب و استقلال اهواز رو با بازی خوب ببریم بازی با نفت صد در صد پر میشه ..همه بازیها هم جمعه است..
هفته سوم:
جمعه 23 مرداد 94
استقلال تهران – ذوب آهن اصفهان – ورزشگاه آزادی تهران
هفته چهارم :
جمعه 30 مرداد 94
استقلال اهواز – استقلال تهران – ورزشگاه غدیراهواز
هفته پنجم :
جمعه 20 شهریور 94
استقلال تهران – نفت تهران – ورزشگاه آزادی
لازم به ذکر است به دلیل حضور تیم نفت تهران در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا دیدار این تیم با استقلال تهران معوقه و در تاریخ 20 شهریور 94 برگزار می شود.
ورزش 3
با 646 گل در 15 دوره
استقلال وبهترین خط حمله تاریخ لیگ
در پایان لیگ پارسال استقلال با 646 گل زده در 432 بازی همه ادوار بعد از سپاهان 643 گله دوم بود اما در 2 بازی ابتدایی لیگ امسال، استقلال این معیار برتری را هم گرفت.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش "ورزش سه"، با 4 گلی که آبی ها در 2 بازی اخیر زده اند 646 گله شده اند و سپاهان با 2 برد یک ـ صفر که به دست آورد آمار 645 گل را به دست آورد و دوم شد. پرسپولیس با 599 گل، ذوبآهن با 531 گل، سایپا با 503 گل، فولاد با 496 گل و ... در مقام های بعدی قرار دارند.
استقلال یک گل از سپاهان و 47 گل از پرسپولیس و 115 گل از تیم فوتبال ذوبآهن بیشتر، گل زده است.
منبع : ورزش 3
این مصدومیت یک ماهه شهباز -اگه راست باشه- خیلی بد موقع بود
خدا کنه پروپیچ بتونه تو این 3-4 تا بازی ایی که تو این مدت هست خودش رو نشون بده
آخرین وضعیت پرو پجیچ:
بهرام امیری در این باره به "ورزش سه" گفت: ما برای اینکه مطمئن شویم نامه مجددی به فیفا زدیم و وضعیت کامل پروپجیچ را برای آنها شرح دادیم. با توجه به اینکه امروز دوشنبه است صددرصد تا روز بازی با ذوبآهن جواب فیفا خواهد آمد و این بازیکن می تواند برابر ذوبآهن بازی کند.
او در پاسخ به این سوال که چرا باشگاه دوباره به فیفا نامه زده هم گفت: ما هیچ الزامی برای این کار نداشتیم و می توانستیم همان روز جمعه برابر ملوان از پروپجیچ استفاده کنیم اما برای اینکه خیال خودمان و هواداران راحت شود گفتیم یک هفته صبر می کنیم تا مشکلی پیش نیاید.
سرانجام مجوز بازی پرو پیچ در استقلال صادر شد
به گزارش خبرنگار ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، پروپیچ مهاجم کروات تیم استقلال که حدود دو هفته است قراردادش را با این تیم در هیأت فوتبال استان تهران ثبت کرده ولی تا امروز نتوانسته بود مجوز بازی در این تیم را بگیرد، درنهایت با حل مشکل میتواند فردا مقابل ذوبآهن به میدان برود. این اتفاق به این دلیل صورت گرفته چون فیفا روز گذشته نامهای را به فدراسیون فوتبال ارسال کرد و درنهایت با مساعدت علی کفاشیان و مهدی تاج قرارداد پروپیچ در سازمان لیگ نیز به ثبت رسید و مجوز بازی این مهاجم نیز صادر شد تا این بازیکن در صورت صلاحدید کادر فنی، مقابل ذوبآهن به میدان برود.
دیدار تیمهای استقلال و ذوبآهن فردا در ورزشگاه آزادی برگزاری خواهد شد.
+
استقلال با سامسونگ مقابل ذوب آهن
شرکت ریآر مجری تبلیغات باشگاه استقلال که در بازی با ملوان شرکت سامسونگ را روی پیراهن آبیها برده بود در بازی مقابل ذوبآهن هم آرم سامسونگ را روی البسه ورزشی آبیها خواهد برد.
گویا با توجه به عملکرد خوب استقلال مقابل ملوان سامسونگ ابراز تمایل کرده که بازهم روی پیراهن آبیها پایتخت تبلیغ کند.
شرکت ریآر مجری تبلیغاتی استقلال در فصل جاری است که برای هر دیدار یک برند خاص را روی پیراهن آبیها خواهد برد.
امیدوارم که فردا بازیه زیبایی رو از تیم ببینیمو حداقل مثل بازیه قبل 50 هزار تایی بیان !!
البته اگه این بلیت فروشیاشون مثل آدم باشه !! 30 تا اینترنتی فروخته شده ! 20 هزارتا از درودیوار اومدن بالای جایگاه نشستن بعد رو به رو جایگاه که دوربینه بالاش خالیه خالی بود گزارشگرِ احمق میاد میگه استقبال خوبی نشده :n08:
من خودم با 2 تا از دوستام فردا آزادیم بلیط هم گرفتیم جایگاه 21:n12:
امیدوارم که بازیه زیبایی باشه و بتونیم با برد پشت سر بذاریم !! دقت کنید وقتی استقلال این 2 تا بازیو برده جا اینکه همه تعریف و تمجید کنن از جوونای تیم میان میگن که استقلال 2 تا بازیه ساده داشت !! عیار واقعی جلوی ذوب آهن معلوم میشه !! نمیدونم استقلال 2 تا قرعه راحت بهش خورد !! تیمایی که استقلال اینجوری باشون بازی کرد ضعیف بودن باید ببینیم جلو تیما قوی چیکار میکنه ... و از این چرت و پرتا دیگه !!! همه منتقدا و بزرگای تیم خودمون که مثلا پیشکسوتن اینجوری از جوونا و پرویزخان حمایت کردن !!!!
اما مُشتِ محکمی امروز خورد تو دهنِ تک تکشون !! وقتی که همون تیم سیاه جامِگانِ ضعیف نفتِ تهرانِ مدعی رو برد !! وقتی که همون ملوانِ از هم گسیخته تنها باختش جلو استقلال بوده و بقیه بازیاشو برده !!! و مشتِ محکمترو فردا میخورن که استقلال همین بازیه هجومی و زیبا رو جلوی ذوب آهنم انجام میده و با پیروزی از زمین میاد بیرون !! دیگه ببینم بعدش میخوان چی بگن !!
مساعدت؟؟؟!!!نقل قول:
شما خواهشا جیب مارو نزن مساعدت پیشکش
داوری شرم اوره
ببینم یحیی وقتی تیمش میبره هم در مورد داوری بلبل زبونی میکنه با نه
سلام :)
بازی نسبتا خوبی بود از سمت استقلال . استقلال متاسفانه در نیمه ی دوم همه بدن هاشون خالی می کنه و از دقیقه ی 55-60 به بعد دیگه نای دویدن ندارند.
گزارشگر از تاکتیک و خوب بودن یحیی گل محمدی ! صحبت می کرد ! که خیلی جالب بود و نمی دونم این ذوب آهن چه برتری ای نسبت به ما داشت؟! بازی 2-0 به نفع اون ها تموم شد درسته اما یه جوری بود که از اون سمت هم م یتونست کاملا به سمت ما دربیادش و مثلا ما 2-0 و یا حتی 4-0 ببریم . نیمه ی دوم رو کاری ندارم که شاید یکی 2 موقعیت داشتیم اما در مجموع ما 5-6 موقعیت 100 درصد داشتیم که برهانی و پجیج هر کدوم 2-3 مورد عالی رو از دست دادن .
تیم اصلا بد بازی نکرد در فاز حمله ، فقط خسته بودن نیمه ی دوم. جابر انصاری هم از بد های تیم بودش.
به هر صورت از دیدن بازی های تیم استقلال و اینکه سکان این تیم به دست " استقلالی " های واقعی افتاده خیلی خوشحالم . فقط حیف فصل گذشته جواد زرینچه خودش رو " خراب " کرد . اصلا از جنس اینوری ها بود ، نمی دونم چجوری رفت سمت بی اخلاقی ها !
موفق باشید :n01:
داوید لوییز 2 تا لایی از سوارز خورد بیچارش کردن ، مدافعای ما به خودشون لایی می زدن :n09: !
حمیدجان تاکتیک ذوبی ها خوابوندن بازی بود که موفق هم بودن ، مظلومی هم هیچ راهی برای فرار از پرس ذوبی ها نتونست پیدا کنه ! در نتیجه فقط سانتر می کردن ! البته بازی دادن به مهاجم بلند قد و کند هم همون چیزی بود که ذوبی ها می خواستن ! اگه مثل بازی قبل برهانی می رفت نوک حمله و بازی روی زمین و سرعتی انجام می دادن ممکن بود بتونن نظم بازی ذوب آهن رو به بریزن که البته در یک صحنه هم موفق بودن که متاسفانه برهانی موقعیت عالی رو هدر داد !! مورد بعدی اینکه تا می تونستن از پاشنه آشیل این فصل استقلال (( خرسندنیا )) استفاده کردن ! به نظرم باید خرسندنیا رو می برد بیرون و 3 دفاعه بازی می کرد و یکی مثه برزای رو میاورد تو زمین ! البته مورد کرار هم بی تاثیر نبود !
سریعا هم توپ رو از دفاع به حمله انتقال می دادن و شد این همه ضدحمله که فقط رحمتی جلوشونو می گرفت ! کماکان هم تیم نیمه دوم کم میاره !
این فوتبال ها ازقبل پیشبینی شدس یا اینا فوتبالیست یا سرمربی نیستن
طرفت 100دفعه رفته درست جلو خط دربازه ذوب اهن نیم ساعت فکرکرده بعد به پاس فضایی داده:)بعد یکی دیگه مشابه همین که هی میزنه به دست دربازه بان :)
اون ور برهانی فیکسه همه می دونن دربازه خالی روهم بهش بدن بازمیزنه بیرون این برهانی تاریخچه فوتبالیش تموم شده:)
بعد بعضی از بازیکنا اومدن خونه خاله :)هی توپ داری الکی مثلا 4تازدن میخوان به حریف رحم کنن :)طرف نیم ساعت همه میدونن میخواد سانترکنه فکرمیکنه بعد یه سانترالکی وناموفق به صورت 100 مداوم انجام میده:)100دفعه میرن جلو پاس میدن براحتی توپ رو ازدست میدن:)یکی هم که موقعیت وتوپ جلوشه توپ رو ول میکنه بفکرکلکه خودشومیزنه زمین الکی کاری بکنه:)
بعداز اون ور تیم هارو اسفالت میکنن با بهترین بازی وبهترین حملات و بعد تواین بازی اصلا انگار اولین بارشونه توپ وزمین رومی بینن حداقل میبازن بهترببازن نه این جوری ضایع
به ترکیب بازی با ملوان نباید دست میزد . بعد چرا رمضانیو بازی نمیده نمیدونم . از کریمی هم سرتره رمضانی . آرش برهانی هم که خدا خیرش بده ، تو هز بازی یدونه موقعیت عالی خراب نکنه اون شبش روز نمیشه انگار . این مهاجمه جدیده هم که هیچی . هیچکی شهبازاده نمیشه .
Sent from my SM-P601 using Tapatalk
زکی :n08:دیروز ما اینجا چه امیدی میدادیم :n02:ضایغ شدیما ! آقا فدا سرتون . وقتی باختیمم تو استادیوم همه عصبی شدن اولش اما آخر همه رو تشویق کردیم و گفتیم فدا سرتون بازیا بعد جبران میکنیم !! بدون باخت که نمیشه ! این اولین باختمون . اینجاها ببازیم ضعفهامون مشخص شه بهتره تا با مدعیا بتونیم بهتر بازی کنیم .
ضعف آنچنانی نداریم . فقط یکم تغییر تاکتیک داریم که توی این بازی حداقل موثر نبود . تنها بازیکنی که یه تنه از اول بازی تا آخر بازی از سوی تماشاگران موردِ حمایتِ فوقِ ناموسی قرار گرفت این پروپیچ بود:n02:چی بود این ؟ اصن آدم یادِ قاضی و حاتمی و عنایتی میفتاد . تازه خوشحال شده بودیم این کُندای بی تکنیک دارن از تیم جدا میشن . خداکنه یا این درست شه یا از ترکیب دور شه . اگه جای این الان برهانی نوکِ حمله بود یا برزای رو میاورد یا رمضانی حداقل تو بود خیلی بهتر میتونستیم ضدحمله کنیمو تحت فشار قرار بدیم ذوب آهنو:n03:
توی دفاع هم خیلی سوتی میدیم ! حنیف بیاد یکم جمع شه . البته اونم یکی از بدیاش همین سوتیاشه:n02: خلاصه تیم همه جوره جوونو عالیه . اما پرویزخان تا اینجا که با جوونا بودی نذار امثال پروویچ و ریوالدوئه کیه ؟ اینا بیان جای رمضانی و برزای رو بگیرن . اگه میبینی جواب نمیده تعویض کن !! نذار 90 دقیقه سوهانِ روحِ هوادار !
این بلیط فروشیها هم من خلاصه بازیو ندیدم . گفتن چند هزارتا ؟! اصلا رو به رو جایگاه طبقه دوم کسی بود ؟ ما جایگاه 21 بودیم بالاسرمونو نمیتونستیم ببینیم:n02:اما حدود 50 55
هزارتا اومده بودن که واسه این بازی خیلییییییییی خوبه . پرویز خان بدجور هوادارارو آشتی داده با ورزشگاه . یه عکس گرفتم از جایگاه و طبقه دوم ببینید :
البته این ابتدا نیمه اوله , تا دقیقه 35 هم همینجوری جمعیت میومد کیپ کیپ شده بود این صندلی زیریا . در کل نسبت به 2 فصل گذشته خیلی خیلی داره خوب میشه . روندِ بازیا خوبشم ادامه بده استقلال همینجوری بیشترم میان ! من خودم بعد از آخرین بازی فرهاد نرفتم استادیوم ! چون نه بازیکنِ محبوبم بود نه تیمم خوب بازی میکرد هیچ امیدی نبود ! اما الان با این بازیه خوب و روون و بازیکنای با غیرت و دور از حاشیه و یه مشت جوون خیلی دلچسب شده این تیم آدم دلش نمیاد اصلا نره استادیوم !!
بازیه بعدمون تو اهواز ! با این ضعف بدنی که داریم من به 1 امتیاز هم راضیم ...
اینم منو دوستم استادیوم . دیگه معلومه کدوم منم دیگه . جوووونم فرهاد:n02:
محتوای مخفی: استادیوم
نیمه اول خوب بودیم مثل 2بازی گذشته اما بدشانسیو بی دقتی نذاشت به گل برسیم
اول از ضعف ترکیب نباید گذشت ارش وینگر و خرسندنیا دفاع راست یعنی تیم 9نفرست باید خسرو بره دفاع راست برزای بیاد هافبک راست
نقطه قوت ما برزای رمضانی و کریمی هستند هر موقع اینا بودن ما حریفامونو اذیت کردیم ولی هروقت نبودن به مشکل خوردیم....
تیم بدنسازی سنگینی داشته طبیعیه بدنها خالی کنه به تیمهای گذشته مربی بدنسازمون که نگاه کنید متوجه میشید هم ذوب اهن گل محمدی فصل گذشته و هم ملوان اسکوچیچ نیم فصل اول خوب نبودنو تازه نیم فصل دوم عالی کار کردن
ما هم قطعا همینیم تا به شرایط ایده ال برسیم زمان نیاز داریم
گل محمدی و اسکوچیچ هم با این بدنساز تا مرز اخراج رفتن اما نیم فصل دوم نتیجشو دیدن و ترکوندن
تیم پارسال بدنسازی نکرد نتیجش شد چی؟بازیهای اول عالی هرچی جلوتر رفتیم افتضاحتر شدیم
تیم اگه خوب بدنسازی نکنه بازیهای اول هر دو نیمرو عالی کار میکنند اما هرچی بگذره بیشتر کم میارن
ما باید تا به شرایط ایده ال نرسیدیم نیمه اول با بهترین ترکیبو بازیکنای سرعتی کار حریفو تموم کنیم
دیشب فقط به خودمون باختیم اول گل نکردن چند موقعیت تک به تک در نیمه اول دوم اشتباه وحشتناک مگویان که باعث شد استقلال با اون وضع بدنی سرتاپا حمله بشه و همین چند موقعیت نصیب ذوب کردو رحمتی هم به فروزان نشون داد گلر یعنی چی
بدشانسی نمیاوردیم یکی از اون 4-5 موقعیت 100% نیمه اول گل میشد ذوب نیمه دوم میومد برای جبران و این ضد حملاتی که زد نصیب ما میشد ما هم با اوردن کریمی برزای و کرار از قدرت بازیسازی و سرعتشون استفاده میکردیمو کارو تموم میکردیم اما خب فوتباله دیگه گاهی اوقات هم نمیخواد که بشه
جای نگرانی نیست همه چی درست میشه تیم بی بدنساز و با ستاره هایی مثل سلیمان فلاحو بیکزاده و میلاد نوری بسته نشده که بخوایم نا امید باشیم
بنده از اول هم امید چندانی به این مهاجم نداشتم ! ولی با توجه به پست دیروز و امروزت باید بگم که کلا موجود جوگیری هستی ! :n09::n09::n02::n02:نقل قول:
ضعف آنچنانی نداریم . فقط یکم تغییر تاکتیک داریم که توی این بازی حداقل موثر نبود . تنها بازیکنی که یه تنه از اول بازی تا آخر بازی از سوی تماشاگران موردِ حمایتِ فوقِ ناموسی قرار گرفت این پروپیچ بودچی بود این ؟ اصن آدم یادِ قاضی و حاتمی و عنایتی میفتاد . تازه خوشحال شده بودیم این کُندای بی تکنیک دارن از تیم جدا میشن . خداکنه یا این درست شه یا از ترکیب دور شه . اگه جای این الان برهانی نوکِ حمله بود یا برزای رو میاورد یا رمضانی حداقل تو بود خیلی بهتر میتونستیم ضدحمله کنیمو تحت فشار قرار بدیم ذوب آهنو
بعد دو تا برد ، اونجوری ! بعد یه بازی بد از مهاجم تازه وارد ، اینجوری !
آقا ایرانی جماعت که کلا جوگیره این از این:n08:نقل قول:
ولی خوب بعدِ دو تا برد چجوری ؟ خوب کلی تعریف کردیم امید داشتیم این بازیم اینجوری شه نشد دیگه . بعد از این باختم که نگفتم این مهاجمه رو بندازه بره . گفتم یا ایشاالله از بازیای بعدی خوب شه . یا اگه میبینه جواب نمیده تعویض شه . با همین یه بازی یه بازی تیم امتیاز از دست میده دیگه نمیشه بگیم حالا یه بازیه حالا دو بازیه حالا باید جا بیفته و اینا ... بازیکن آماده خدارو شکر امسال رو نیمکت زیاده . وقتی یه بازیکن جواب نمیده باید دیگه دقیقه 60 65 بره بیرون . حالا میخواد هرکی باشه .
اینم از پروپچیچ از 6قدم گل نزد ولی امیدوار کننده بودنقل قول:
حنیف عمران زاده »
نقل قول:
* از حضور در استقلال راضی هستی؟
بله، من کاملا از حضور در این تیم راضی هستم. بیشتر از تیمملی به استقلال فکر می کنم. دوست دارم چند سال آخر فوتبالم را هم در استقلال بمانم و با پیراهن این تیم از استقلال خداحافظی کنم.
درود
به نظر من پروپجیچ مهاجم خوبیه و میتونه خیلی موثر باشه. فقط فرصت باید بهش داده بشه.
استقلال پس از شکست خانگی مقابل ذوب آهن در بازی خارج از خانه به دیدار همنام اهوازی خود میرود. استقلال در اهواز به هیچ عنوان غریبه نیست واین بازی برای آبی پوشان تهرانی به نوعی دیدارخانگی محسوب میشود. استقلال اهواز تیمی کاملا ناهماهنگ و بی تجربه است. ناهماهنگی خط دفاعی وعدم تجربه بازیکنان این تیم درلیک برتر موجب شده تا نماینده سوم شهر اهواز درهمین ابتدای فصل یکی از کاندیداهای اصلی سقوط باشد.
پرویزکریمی درون دروازه و عادل کلاه کج به همراه محمد غلامی وفرزاد آشوبی تمامی امیدهای بختیاریزاده دراین بازی حساس هستند. استقلال تهران با بازیهای ترکیبی و سرعت دادن به بازی میتواند به راحتی خط دفاعی ناهماهنگ استقلال اهواز را بازکند. پروپچیچ مهاجم کروات استقلال باید دراین بازی هنرگلزنی خود را نشان دهد درغیر اینصورت با بازگشت شهباززاده ممکن است جایگاه خود را از دست بدهد.
سلام به همه استقلالیا
امسال قهرمانیم
امروز اس.خوزستان رو میبریم . مطمن باشید
فقط امیدوارم گرما و شرجی بودن هوا کار دستمون نده ...نقل قول:
تیم هنوز تیم 90 دقیقه ای نیست همش هم به خاطر این که بدنسازی رو دیر شروع کردن.این گرمای شدید هم حالا قوز بالا قوز شده.
ترکیب امروز ؟
نقل قول:............نقل قول:
ترکیب استقلال مقابل استقلال اهواز مشخص شد.
به گزار کاپ،بر این اساس استقلال در این بازی با مهدی رحمتی،خسرو حیدری،روزبه چشمی،امید ابراهیمی،حنیف عمران زاده؛جابر انصاری،ریوالدو،امین حاج محمدی،بهنام برزای،میلاد فخرالدینی و میثم مجیدی به میدان می رود.
امروز با توجه به گرمای اهواز تقریبا خوب بازی کردیم..ولی متاسفانه تو زدن ضربه آخر خیلی بی دقت عمل کردن...
واقعا یکی از بدهای بازی جابر انصاری بود که تقریبا آخر بازی نزدیک بود با اشتباهش تیم گل مساوی رو بخوره...
به هر حال برد لذت بخشی بود
به نظر من خیلی خیلی بد بازی کردیم و بردیم - تبریک به همه هوادارها .
تا آخر فصل ، صحنه ای که در دقیقه آخر بازی ، گل صد در صد رو زدن بیرون ، فراموش نمیکنم .
یه متری دروازه ، گل کاملا خالی ، زد زیر توپ که از شانس بدش توپ تا اونجایی که میتونست ارتفاع گرفت تا از روی تیر بره بیرون .
خیلی پاس اشتباه و رو به عقب داشتیم . کلی حرص خوردم و اصلا از گردش توپ تا دقیقه 75 که بازی مساوی بود راضی نبودم .
استقلال اهواز از تیمهای ضعیف لیگ هست که بازیکنهاش اکثرا 20-22 سالشونه .
بهترین بازی استقلال تا اینجا جلوی ملوان بود که تک ضرب و با دقت بازی کردن .
مظلومی باید فکر جدی بحال پخش توپ در وسط زمین بکنه . وضع تیم خرابه بدون کرار .
اون دروازه خالی میلاد فخرالدینی زد بیرون !؟!؟ از 0.5 قدمی بدون دروازبان ! چیکار میکنن اینا ؟! فکر کنم گل مجیدی هم خطا بود ! خطای عمران زاده ! در کل بد نبودیم ! موقعیتامون خیلی بیشتر و بهتر بود !
آقا برزای چیه ! اون که دقیقه 65 کشیدش بیرون ! گزارشگر مست بود اسمه هیچکیو درست نمی گفت ! فخرالدینی بود !نقل قول:
تا آخر فصل ، صحنه ای که در دقیقه آخر بازی ، گل صد در صد رو برزای زد بیرون ، فراموش نمیکنم .