به نظرم اگه درایو رو خالی کنید بهتره.حجم فایلهاتون زیاد نیست.میشه روی سه تا dvd رایتشون کرد.یا روی یه فلش یا گوشی اگه جا داشته باشه بزارین.اینجوری خیالتون هم راحت تر میشه.
Printable View
به نظرم اگه درایو رو خالی کنید بهتره.حجم فایلهاتون زیاد نیست.میشه روی سه تا dvd رایتشون کرد.یا روی یه فلش یا گوشی اگه جا داشته باشه بزارین.اینجوری خیالتون هم راحت تر میشه.
حدود 500 مگ دیگه باید خالی بشه.یه 300 مگ هم واسه احتیاط میشه جمعن یه گیگ:n02: .سی دی ویندوزتون اگه بخواین از سی دی رم نصب کنید مشکلی نداره.نقل قول:
باشه بهتون خبر میدم عزیز مرسی دست شما درد نکنهنقل قول:
دوست عزیز سلام ببخش مزاحم شدم
دوباره مشکل پشت مشکل.عکس هاش رو گذاشتم
اون گذینه اومد که هیچی پاک نشه فقط درایو c و program file و پوشه windows پاک نشه اومد میزنم در حال چک درایو سی میزنی بعد تا 99 میاد این ارور صفحه آبی میده
ممکنه با چکدیسک مشکل حل بشه.توی cmd دستورنقل قول:
:chkdsk /f /r c
رو بنویس.بعد که اینو نوشتی یه سوال میپرسه که باید جوابش رو y بنویسی.بعد کامپیوتر رو ریستارت کن.قبل از اینکه وارد ویندوز بشه چکدیسک میکنه .البته نباید به صفحه کلید دست بزنی تا کارش تموم بشه.بعد که وارد ویندوز شد سی دی ویندوز رو بزار و ریستارت کن ببین چی میشه.
باشه.اولین بار وسط کپی کردن فایل ویندوز ارور داد cannot copy نمیدونم چرا اوایل نصب اینجوری میشه.وقتی اون گوشه مانیتور میزنه ویندوز ستاپ میاد ایننقل قول:
یعنی من اون گذینه یعنی no change رو بزنم فقط درایو c و program file و windows پاک میشه.بقیه پوشه هام که توش اطلاعات هست میمونه دوست عزیز
این رو میزنم میگه invlid parametr.نمیتونین واضح بگین.بعدش chkdsk خالی زدم یه چی اومد داشت درصد پر میشد اون همونه یا نهنقل قول:
خیالت از این بابت راحت باشه.من قبلن امتحان کردم.نقل قول:
درسته.ولی بدون اون پارامترها زیاد خوب نیستنقل قول:
روی درایو C کلیک راست کن .توی منو روی آخرین گزینه properties کلیک کن.توی قسمت Tools روی Check Now کلیک کن.تیکهای دو تا گزینه رو بزن و بعد روی Start کلیک کن.بعد چون درایو C هست میگه دفعه بعد که کامپیوتر رو روشن کردی انجام میدم که باید بزنی Yes که انجام بشه.
اینم همون کار چکدیسک رو انجام میده.
الان اول نصب این میاد.فک کنم سی دی خش داره وای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی بگم والا مشکل پشت مشکل
خسته شدم بخدا با این سیستم قدیمی.داغون شدم هرچی پول داشتم دادم واسه آموزشگاه دیگه هیچی برام نمونده
الان دوباره سیستم ریست شد چک دیسک داره پر میشه نمیدونم مشکل حل میشه یا نه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان دوباره 100 درصد شد checking drive c بعدش این ارور صفحه آبی داد
توی این صفحه میگه که باید check disk بشه.البته قبلش میگه که آنتی ویروس رو Disable یا Uninstall کن که فکر نمیکنم فایده ای داشته باشه.ولی اگه امتحان کنی بد نیست.نقل قول:
زیر قسمت Check Now که توی پست قبل گفتم Defragment Now هست.روی اون کلیک کن و درایو C رو انتخاب کن و روی Defragment
کلیک کن.ممکنه حدود یه ساعت طول بکشه.کارش که تموم شد دوباره چکدیسک کن.
قبل یا بعد از چکدیسک برو توی System Restore و اونم خاموش کن.مسیرش اینه
روی آیکون Start کلیک کن.
Start-->All Programs-->Accessories-->System Tools -->System Restore
سمت چپ صفحه روی System Restore Settings کلیک کن و تیک Turn Off رو بزن و ok کن و Yes رو بزن.
باشه فردا امتحان میکنم بهتون خبر میدم متشکرمنقل قول:
بازم این ارور داد وسط کار
نمیدونم چیه
یه راه بهتر اینه که ویندوز جدید روی درایو D نصب کنی.فقط باید یه مقدار از فایلهای درایو D رو منتقل کنی روی C .اینطوری اصولی تر هم هست.ممکنه این ارور مربوط به درایو C باشه.نقل قول:
دیفرجمنت نکردم انجام میدم بهت خبر میدمنقل قول:
آخه تو درایو d هم فایل زیاد دارم 100 مگابایت بیشتر جا ندارم.بهت گفتم که دوست عزیز کلن من گرفتارت کردم مارو ببخشنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ارور صفحه آبی بعد از دیفرجمنت کردن هست
دوباره کارت گرافیک سیستم رو آنیستال کردم دوباره سرچ میزنی تو دیوایس منیجر میزنی پیدا میکنه خودش خوب نصب میکنه ولی سیستم رو ریست میکنم میاد بالا میرم تو دیوایس منیجر میبینم علامت خطر زده روش
احتمالن رم مشکل پیدا کرده.یه احتمال ضعیف هم اینه که سی دی ویندوزت مشکل داشته باشه.اگه با یه سی دی دیگه هم امتحان کنی بهتره.
میخواستم بدونم رم سیستمت چقدره.و چند تا رم روی سیستم داری.
رم 512 هست گرافیک 32 مگابایت و سی پی یو تک هسته ای 765 مگاهرتز هست فک کنم سی پی یوش همینه.آره شایدم از سی دی باشه اول نصب آخه نوشت cannot. copy file loading windows دادنقل قول:
امیدوارم ایراد از سی دی باشه.چون واسه رم کار خاصی نمیشه کرد.نقل قول:
البته یه کارایی مثل درآوردن و دوباره جا زدنش یا تغییر مکان دادنش شاید موثر باشه.در عین حال هم نمیشه مطمئن بود .باید یه جوری تست بشه.مثلن سیستم رو با یه رم سالم تست کنی ببینی مشکل برطرف میشه یا نه.فعلن بهتره با یه سی دی دیگه امتحان کنی ببینی چی میشه.
من خودم سی دی اصلی داشتم پک خود ایکس پی سرویس پک 3 دادم به دوستم بهم نداد.باید ازش پس پگیرم بعدش امتحان کنم.اینو هم بدونین که اول نصب ارور های مختلف میده چند بارم هی سی دی رام صدا میخوره.خش هم داره فراوان.شایدم به خاطر سی دی هست منم این فکر رو میکنمنقل قول:
الان من خودم با سی دی ویندوز خودم نصب کنم اون گزینه آخر میاد یعنی no change رو میگم.اون هست یعنی
کار اصلی اون چیه بی زحمت میگین
عملیات نصب ویندوز رو انجام میده بدون اینکه تغییری در سیستم فایل بوجود بیاره.یعنی بدون فرمت کردن درایوی که میخواین ویندوز توش نصب کنین.نقل قول:
تشکر عزیز تست میکنم بهتون خبر میدمنقل قول:
الان این عکس ها چه معنی میده
میشه کمکم کنید چیکار کنم میترسم فایل هام پاک شن از درایو c.اون no change رو زدم این صفحه رو داد میشه کمک کنی دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط میخوام پوشه Windows و Program File پاک شن.بقیه ها بمونن
الان همه چی نرماله.نگران نباش.چیزی پاک نمیشه.توی عکس آخر میگه اگه میخوای ویندوز تعمیر بشه کلید R رو بزن و اگه میخوای عملیات نصب ادامه پیدا کنه کلید Esc رو بزن.
بعد که از این مرحله رد بشی یه جا ازت شماره سریال میخاد که توی سی دی ویندوزت هست.یه فایل به اسم Serial .
بعدش یه سری چیزا مثل ساعت و زبان و اسم کامپیوتر واینجور چیزاس که همه رو بدون تغییر ok و next کن.موقع نصب درایور هم یه چیزایی میپرسه که اونام ok کن.ولی یه جا هست که میگه اسم پوشه ای که میخای ویندوز توش نصب بشه رو بنویس.دلیلش هم اینه که پوشه به اسم windows مربوط به ویندوز قبلی وجود داره.حالا هر چی بخوای میتونی اسمشو بزاری مثلن بزار windows2 که اینجوری پوشه ویندوز جدید هم مشخص باشه.
مشکلی نداره این
نصب کن همینجوری
توی عکس اول میگه اگه میخوای ویندوز جدید توی همون پوشه ویندوز قبلی ریخته بشه کلید L رو بزن.اگه هم میخوای توی یه پوشه جدید نصب بشه Esc رو بزن.که اگه Esc رو بزنی همونجور میشه که من گفتم و بعدش اسم پوشه ویندوز رو وارد میکنی و به نظرم بهتره.چون اینجوری ویندوز قبلی از بین نمیره و بعد هر وقت خواستی پوشه windows رو پاک کن
راستی وقتی که نصب تمام بشه و وارد ویندوز جدید بشی چون یوزر جدید واسه ویندوز تعریف شده فایلهایی که روی دسکتاپ و My Documents ویندوز قبلی بود دیده نمیشه.بعد باید یه کارایی انجام بدی که یوزر که قبلن بود توی ویندوز جدید شناخته بشه که بعد از اینکه نصب کردی میگم چیکار کنی.
بعد از کپی کردن فایل های نصب ویندوز اولین گزینش به نام repair وجود داره.میخواستم ببینم اون به چه معنیه.بعدش گفتی r رو بزنم با گزینه no change چه فرقی میکنه.من میخوام هیچی از فایل هام پاک نشه فقط پوشه های مربوط به ویندوز پاک بشه همیننقل قول:
اگه R رو بزنم بعد دیگه چیکار باید بکنم.دیگه چه گزینه ای میادنقل قول:
من کلید esc رو میزنم صفحه دوم میاد.اگه r رو بزنم کدوم صفحه میاد راهنمایی میفرماییدنقل قول:
2.14 گیگ جا داره درایو c.به نظرت مشکل پیش نمیاد
نقل قول:
کلید R واسه تعمیر هست.اگه بزنی یه صفحه سیاه میاد شبیه DOS یا cmd.و یه تعداد دستورات داره که کارهای ساده و محدودی میشه باهاش انجام داد. درکل واسه مورد شما هیچ فایده ای نداره.اگه خواستی امتحان کن.اگه توی اون بنویسی help لیست دستوراتش رو مینویسه.آخرشم با دستور exit ریستارت میشه.
درایو C به اندازه کافی جا داره.نقل قول: