اگه اکانت تست جواب نداده قطعا اکانت پولی هم تاثیر نداره.نقل قول:
در پست 1 موارد کاربرد این اکانت رو توضیح دادم.
اگه اکانت تست جواب نداده قطعا اکانت پولی هم تاثیر نداره.نقل قول:
در پست 1 موارد کاربرد این اکانت رو توضیح دادم.
یه چیز عجیب
وقتی من اکانت تست شما رو استفاده میکنم سرعت دانلودم تو IDM همون همیشگی ولی سرعتم تو قسمت آمار DU Meter دو برابر میشه. چرا اینجوری؟ من سرعت دانلودم تو IDM همون قبلی:n29:
شما از طریق bridge به اینترنت وصل میشید؟درسته؟نقل قول:
این بخاطر این هست که این نرم افزار وقتی شما از طریق bridge وصل میشید و بعدش به vpn کانکت میشید سرعت هر جفتش رو جمع میکنه و بخاطر همین سرعت رو دو برابر نشون میده!
سلام
من تازه عضو شدم نمیتونم به شما پیغام خصوصی بفرستم. لطف میکنید روش ارتباطی دیگری مثل ایمیل و تلگرام برای من پیغام خصوصی کنید که ازتون سرویس بخرم؟ یا اگر که سیستم فروش اتوماتیک دارید، به من در پیغام بگید.
باتشکر
قیمت که عالیه، ولی برای من متاسفانه ارور 720 میده، مشخصات پراکسی تست رو لطف میکنین؟
پ.خ شدنقل قول:
باتشکر
روی سرویس های Adsl نامحدود مخابرات تاثیر داره ؟
سلامنقل قول:
پ.خ کردم...
از اکانت تست استفاده کنید.نقل قول:
دوستان عزیز سایت ما راه اندازی شد و هم اکنون میتوانید بصورت اینترنتی پرداخت نمایید و آنی اکانت را تحویل بگیرید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام لطفا اکانت تست prox.y رو پ.خ کنید. ممنون
پ.خ شد......نقل قول:
دوستان عزیز توجه کنید اکانتهای نامحــدود به تعدادی محدودی برای فروش ارائه میشوند.
سلام
اکانت تست pr0x را میدید؟؟
VPN اررور 711 میده
با تشکر
سلامنقل قول:
vpn مشکلی نداره.همین کانکشنی که در پست اول هست رو دانلود کردید؟
+
اکانت تست پروکـــسی برای شما ارسال شد
یه اکانت از ایشون خریداری شد.
پشتیبانی در حد لالیگا.
سرعتم عالیه مرسی:n40:
تشکر دوست عزیزنقل قول:
امیدوارم از سرویس همیشه راضی باشی:n40:
با سلام
میتونید اسم چند تا شرکت ارایه دهنده سرویس اینترانت ملی رو بنویسید
و اینکه شما کدوم رو پیشنهاد میکنید
سلامنقل قول:
تنها شرکتی که بصورت رسمی اطلاع دارم ارائه میده فعلا اسیاتک هست که تعرفه هاشو میتونید از اینجا مشاهده کنید:
مخابرات بعضی استانها هم این سرویس رو ارائه میده و باید از مخابرات شهرتون از تعرفه هاش حویا شوید
من الان می خوام 10 گیگ فعلا بخرم اما تو صفحه پرداخت نمی تونم سرویس مورد نظرمو انتخاب کنم !!
در حال حاظر اکانت 10گیگ برای فروش نداریم و فعلا نامحدود موجود هست.نقل قول:
تا امشب سعی میکنم قرار بدم.
کاهش قیمت اکانت نامحدود به 12000 تومان
up............
برای کاربران های وب هم ارائه میدین؟
بله دوست عزیز.نقل قول:
قبل از خرید از اکانت تست استفاده کنید تا قبلش ببینید تاثیری در سرویس شما دارد یا خیر.
اکانت ۱۰ گیگ یا برنزی برای خرید فعال نیست ؟
پ.خ شد....نقل قول:
سلام. لطفا اکانت تست پـروکـسی رو پ.خ کنید. و یک سوال هم داشتم، اگه اکانت بخرم حتما باید از کانکشنی که گذاشتید استفاده کنم یا از ------ هم میتونم استفاده کنم؟
سلامنقل قول:
اکانت تست برای شما پ.خ شد
+
از هر جفتش میتونید استفاده کنید.
ولی ما اکانت پروکـــسی رو بنا به درخواست کاربر بهش میدیم .
من از شما سرویس دوکاربدره نامحدود رو خریداری کردم و بسیار خوبه
منتهی شرکت های ارایه کننده اینترانت کلا" نرخ ها رو بردند بالا
یعنی اینترنت از اینترانت ارزونتره
اگه شما سرویسی رو مناسب میدونید برای بنده معرفی کنید
باعث افتخاره که از سرویس ما راضی هستی.:n01:نقل قول:
بله.متاسفانه همینی هست که شما میفرمایید.
من برای شما یه پیشنهاد خوب دارم...شما اگه یه اینترنت 2مگ نامحدود واقعی میخوای سرویس 2مگ اینترانت 80 تومنی اسیاتک بگیر.(داخل سایت زده حداقل 160 گیگ ولی یکی از دوستانم داره تا 300-400 گیگ هم باهاش دانلود کرده و محدود نشده!)
up..........
سلام. یکی از کاربرای آسیاتک قبلا میگفت که سرویس شهاب با تایم شبانه رایگان گرفته و تو تایم رایگان با یک اکانت اینترنتش تبدیل میشه به اینترانت و میتونه تو همون تایم دانلود رایگان ولی با سرعت بالا داشته باشه. یک عکس هم گذاشته بود اگه اشتباه نکنم سرعت دانلودش تا 700-800 میرفت. که البته تو حالت عادی سرعت دانلود سرویس شهاب تو تایم رایگان حدود 250 کیوبایت در ثانیه است. چند نفر هم میگفتن آسیاتک بالاخره جلوی این کارو میگیره چون همه رو میارن به این کار.
میخواستم بدونم این سرویس شما هم همون سرویسه که اون بنده خدا استفاده میکرد؟ و اینکه به نظرت شرکت میتونه جلوی این کارو بگیره؟
برای تورنت هم کاربرد داره؟
سلامنقل قول:
من خودم سرویس شهاب دارم. سرعت دانلود در شبانه از سرور داخلی 1.3 مگابایت هست ولی از سرور خارجی 250
با اکانت سرعت سرور خارجیم مثل داخلی افزایش پیدا میکنه و به 1.3مگابایت میرسه...
------
بله اسیاتک میتونه جلوی اینکارو بگیره...اگه سرور داخلی رو محدود کنه اکانت تو شبانه رایگان تاثیری نداره
بله کاربرد دارد..نقل قول:
بهتره قبل از خرید از اکانت تست استفاده کنید تا در صورت کیفیت خوب برای تورنت ,اکانت بخرید.
برای دوستانی که نیمه شب به بعد از محدودیت ها و Limit های عجیب و غریب ISP های مختلف در ایران رنج می برند، این سرویس به شدت توصیه میشود
اکثر شرکت های اینترنتی، سرعت سرور های خارج از کشور را در ساعات رایگان محدود میکنند که با این سرویس کاملا این مشکل برطرف میشه و سرعت سرور خارج همانند داخل میشه و عملا لیمیت از روی نت شما با استفاده از این سرور برداشته میشه
فروشنده این سرویس هم کاملا شناخته شده و مورد تایید دوستان هست و با خیال راحت میتونید خریداری کنید. کیفیت سرور هم طبق تست بنده بسیار ایده آله و با حداقل افت کیفیت همراهه
مزیت مهم این سرویس در حال حاضر وجود سرویس نامحدود با قیمتی بسیار مناسب نسبت به سایر فروشندگان هست که حداقل بعید میدونم بتونید همچین سرویسی رو با ترافیک نامحدود در کل نت پیدا کنید
:n12:
سلام دوستان
با ADSL مخابرات به کانکشن PPTP شما با اکانت تست که تو پست اول هست نتونستم وصل بشم این ایراد بسته شدن PPTP کلی مخابرات هست ؟
سلامنقل قول:
احتمال زیاد pptp در isp شما بسته شده.
اما مشکلی نیست.شما میتونی از طریق روش پروکـــسی که براتون پ.خ کردم به سرویس وصل شوید.
باتشکر
سلام من سرعت سرور داخلیم حداکثر 875 میره و سرور خارج 250
الان من تست رو امتحان کردم سرعت سرور خارجی رو برد روی 620 حداکثر(چند تا فایل همزمان تست کردم باز 620 اخرشه)
اگه اکانت بخرم سرعت روی 875 میره ؟
این پراکسی چی هس چ فرقی میکنه ؟
سلامنقل قول:
سرعت سرور خارجی بستگی به اون سروری داره که ازش دانلود میکنید...سعی کنید سرور های قوی و قدرمتند استفاده کنید تا حداکثر سرعت رو به شما بده.
شما از این لینک استفاده کنید:
فرقی بین اکانت تست و پولی از لحاظ سرعت نیست...
پراکــسی برای ان دسته از کاربرانی هست که سرعت کامل از vpn نتونستن بگیرن(مثل کاربران صبانت) و یا اینکه اتصالشون از طریق vpn توسط isp بسته شده باشه.
اکانت تست پراکسی هم برای شما ارسال کردم.تست کنید و نتیجه رو اینجا اعلام کنید.
باتشکر:n16:
اقا حل شد با بروکسی حداکثر سرعت رو میگیره :n12:نقل قول:
انصافا عجب روش خفی هس اینترانت واسه دانلود از سرور خارج خوراک دانلود شبانس