کاشکی میخوابیدم........
Printable View
کاشکی میخوابیدم........
دو ست اول رو ضعیف بازی کردیم؛ ولی باز هم مثل بازی قبل ست سوم رو خیلی خوب بازی کردیم و با اقتدار بردیم، با این تفاوت که از بازیکنان جوونمون استفاده کردیم. حالا ست چهارم ! :n25:
اون امتیاز ۱۳ درست بود ? ۱۴ نبودیم ? تو ست۴
با این بازی جایگاهی بهتر از چهارم قطعا نصیبمون نمیشه . قائمی از پارسال تا امسال نمیدونم براش چه اتفاقی افتاده که گند زده به بازیش . قدرتی زن هامونم که ماشاا... یکی از یکی دیگه سوتی تر . جلوی لهستان با این بازی حقیقتا شانسی نداریم . (با اون تشویق و جو سنگین) با روسیه هم که نهایتا جارو میشیم . انصافا تیممون افت کرده . مگه تو 6 بازی آخر یکاری بکنیم . کریستینسن حقیقتا تو مسلمون نیستی ! :n03:
به نظر من ما تو همین مرحله مقدماتی حذف میشیم
اصلا زمین تا آسمون فرق کردند نسبت به سال گذشته .
حالا چه اصراریه از شهرام محمودی استفاده بشه ؟ بابا دیگه دورانش گذشت و نمیتونم برگرده . بیخیالش شو دیگه
خیلی ناراحتم :n35:
البته خدا را شکر میگیرم که بعد از ست اول خوابیدم و وقتمو هدر ندادم اما دلم به بازی بودا ! تو خواب تا صبح داشتم در مورد والیبال رویا میدیدم و دم صبح هم خواب دیدم بازی 3 1 به نفع ایران شد و خیلی خوشحال بودم :n02:
ساندر میره رو نیمکت ولی اصلا نبودش احساس نمیشه
ماشالله اون اندرسون انگار بدون دفاع اسپک می زد..
تا وقتی ملی پوشا توی لیگ خودمون بازی کنن نمیشه توقع زیادی داشت.
گرچه به نظرم زیاد بد هم نبود این دو بازی و تیم آماده تر بشه جای امیدواری هست
+
گزارشگر تلوزیون ایران من نمی دونم چه مشکلی با کواچ داره .. همش یه ریز غرغر میکنه.
خوش به حالت که فکرو خیالت ایناس !نقل قول:
البته خدا را شکر میگیرم که بعد از ست اول خوابیدم و وقتمو هدر ندادم اما دلم به بازی بودا ! تو خواب تا صبح داشتم در مورد والیبال رویا میدیدم و دم صبح هم خواب دیدم بازی 3 1 به نفع ایران شد و خیلی خوشحال بودم
اصلا توقع بیجایی نیست اگه بگیم خیلی بهتر باید بازی می کردیم و حداقل باید 2 امتیاز از آمریکا می گرفتیم. نمی دونم چرا نمی خوایم باور کنیم که ما یکی از قدرت های والیبال جهان هستیم و باخت با چنین نتایجی حتی مقابل تیمی مثل آمریکا، نتیجه خیلی بدی هست.
توقع این بود که حداقل تویه نقاط ضعف های واضحی که داشتیم کمی پیشرفت کرده باشیم ولی هیچ پیشرفت محسوسی احساس نشد. حالا باید ببینیم بازی با لهستان چیکار می کنیم. به نظرم اگه 6 امتیاز بازی با لهستان رو هم از دست بدیم دیگه امیدمون برای صعود خیلی کمرنگ میشه.
بازیکنی مثل شهرام محمودی از جمله بازیکنان مطمئن ماست، به نظر من که دورانش تموم نشده و هنوزم خیلی وقت ها می تونه گره گشا باشه.
کوچ ما زیادی بی خیال نیست!؟ یکباره 6 امتیاز از دست دادیم تایم استراحت خواست! نتیجه هم بد و خیلی غیر عادی نبود بالاخره با تیم امریکا زمین خودش بازی می کردیم زمین خودمون می بریمش.
اون مسئول ثبت امتیاز هم خیلی با حال بود و تو یه حال دیگه بود از شیوه نوین بهره می جست!!هر تیمی امتیاز می گرفت اول امتیاز رو میداد به تیم دیگه بعد دوباره بر می گشت درست می کرد :n31:
اینا بعد از موفقیتهایی که کسب کردن غرور ورشون داشته به جای اینکه به تمرین بپردازن رفتن پی عشق و حال که نتیجش شده این .
به نظر من ما باید به این بازیا به چشم بازی تدارکاتی برای انتخابی المپیک نگاه کنیم
البته تلاشمونو بکنیم که صعود کنیم ولی هدفمون باید فقط صعود به المپیک باشه
حذف توی لیگ جهانی درسته که رنک ایران رو برای یه سال خراب می کنه ولی نرفتن به المپیک خیلی بدتره و 4 سال والیبال ایرانو عقب میندازه (هر چند همونطور که گفتم بچه ها تلاش خودشونو بکنن تا در هر دو عرصه موفق بشیم)
بازي دومم باختيم كه!:n02:
امروز بچه ها بد بازي نكردن به نظرم. ولي مشكله اين بود كه حريف امريكا بود! كه براي بردنش بد نبودن كافي نيست بايد عالي بازي كرد...
خيلي تو دريافت بد بوديم( يا شايد امريكا خيلي خوب بود تو سرويس ها!) و به نظر مياد تيم پيشرفتي نكرده نسبت به دوره
قبل! تو دوره هاي قبل گفتيم خوب اولين تجاربمون هست در ليگ جهاني..اشكالي نداره! تجربه ميشه! دوره هاي بعدي بهتر ميشيم! الان چي بگيم؟:n27:
ديگه وقتشه كه فقط صرف بودن در ليگ جهاني برامون كافي نباشه! ديگه بايد به فكر برد و كسب مقام بود! به نظر مياد اين دوره به خوبي دوره قبل نباشه برامون و از گروهمون هم نتونيم صعود كنيم...
ولي من به شخصه خوش بينم! اميدوارم بازي به بازي بهتر بشن.رو نقاط ضعفشون كار كنن(نه اينكه تو هر بازي از يه جا ضربه بخورن) ببينيم تو استاديوم خوفناك(:n28:) لهستان چه ميكنن...
کواچ دست به تغییر زد؛ صنوبر راهی لهستان شد
سرعتی زن تیم ملی والیبال ایران که بعد از اردو فنلاند به تهران بازگردانده شد یک بار دیگر برای پیوستن به سایر ملی پوشان راهی لهستان شد.
دو شکست مقابل آمریکا دلیلی شد تا کواچ سرمربی تیم ملی والیبال کشورمان دست به تصمیماتی جدید بزند. او در اولین تغییر تصمیم گرفت حسن صنوبر سرعتی زن تیم ب را که هم اکنون در تهران به سر می برد را به سایر ملی پوشان اضافه کند.
صنوبر قبل از سفر به لسهتان گفت: شرایط خوبی داشتم و دارم. فکر می کنم اصلی ترین دلیل حضور نداشتنم در دو بازی مقابل آمریکا نداشتن ویزای این کشور بود اما حالا آماده هستم و می روم تا بتوانم به تیم کمک کنم.
او در مورد دو بازی ابتدایی ایران و نقش او در بهبود روند تیمی افزود : ما قرار نبود در دو بازی اول آمریکا را شکست دهیم. آمریکا تیمی بسیار قدرتمند و سیستماتیک است و بازی در خانه خودش برای همه تیم ها مشکل بوده. من آماده هستم و می روم تا در صورت نیاز به تیم کمک کنم اما قول می دهم شرایط بازی به بازی بهتر خواهد شد.
محمد حسن صنوبری (زاده ۱۳۶۸ در پاکدشت) بازیکن والیبال اهل ایران است. او سابقه عضویت در تیم ملی والیبال ایران را دارد و در حال حاضر عضو تیم ملی ب ایران است. صنوبری با ۲.۱۰ سانتی متر قد بلندقدترین بازیکن سوپر لیگ ایران است. صنوبری سابقه حضور در تیم های نوجوانان برق تهران و پاس تهران، جوانان پیکان، آلومینیوم اراک، مقاومت سمنان، ارتعاشات صنعتی ایران، باریج اسانس کاشان را در کارنامه خود دارد و در حال حاضر عضو باشگاه شهرداری تبریز است. او در لیگ ۱۳۹۰ به عنوان بهترین مدافع میانی انتخاب شد و جزو بازیکن های سال قرار گرفتند.
به نظرم کواچ تصمیم خیلی خوبی گرفته...از این جهت که صنوبری با توجه به قد بلندش روی دفاع واقعا تاثیر گذاره از طرفی تو کارهای سرعتی هم خیلی خوبه .... در کل بازیکن خیلی خوبیه
تعجب کردم که چرا تو ترکیب اصلی نیست ... شاید یکی از دلایلش وجود دو تا سرعتی زن خیلی خوبی بود که داریم موسوی و فائزی .
این دو تا بازی هم که واقعا ما به سرویس خوب امریکایی ها و دریافتهای بد خودمون باختیم.....انصافا تو حمله هم خیلی خوب نبودیم شهرام محمودی با اینکه تو بازی اول
بیشترین امتیاز رو اورد برا تیم ولی فقط مچ میزد اصلا اون پرش و اسپکی که ازش توقع داشتیم رو نداشت ... بازی دوم هم به نظرم سرویسای پرش خیلی بهمون کمک کرد .
فکر میکنم امادگی لازم رو تو تیممون فقط معروف داره اونم به خاطر مسابقاتی که تو روسیه با زنیت داشت ولی بقیه چند ماهی از مسابقات دور بودن .
خب طبق انتظاری که داشتیم ایران هر دو بازی رو باخت،هنوز گزم نشده موتورش:n02:،احتمالا بازی های بعدی برد هاش شروع بشه ولی باید اینو قبول داشته باشیم ایران تو سخت ترین گروه افتاده،و همین که در گروه تیم های سطح 1 حضور داریم خودش افتخاریه:n12:
:n16:تصاویرمحتوای مخفی: تصاویر
10 بازی بعدیمون
دوستان یک طوری صحبت می کنند که ما همین که توی گروه سطح بالایی قرار گرفتیم باید خدارو شکر باشیم و .... که انگار چشماشون رو دوست دارند ببنند یا اینکه میگن آمریکا خیلی قویه !
بنده هر دو بازی را دیدم و به خاطرشون هم بیدار موندم هم بیدار شدم
ایران هم قدرت بالایی داره ولی حرفه ای نیست ما طوری بازی می کنیم که انگار با تیم های آسیایی داریم بازی می کنیم
زمانی که جلو می افتیم زود جو می گیره ما رو دور زمین می دویم و هیاهو راه می اندازیم و سر و صدا می کنیم و بالا پایین می پریم ! این توی طبیعت گرممون و هیجانی مون است
درسته این چیزها برای ضعیف کردن روحیه ی حریف است ولی اونها آنقدر حرفه ای هستند که این چیزها تاثیر چندانی نمی ذاره
حالا زمانی که عقب می افتند زود روحیه می بازند
زود وا میرن، زود تمرکز به هم می ریزه
نمونه اش ست سوم با آمریکا که 6 7 پوینت دوباره ایران جلو بود ولی طوری شد که اختلاف به 2 تا رسید
در حالیکه دیدیم در ست چهارم آمریکا 3 پوینت جلو افتاد دیگه ایران نتونست برسه
این چیزها نشان از قدرت بیش از حد آمریکا نیست نشان از عدم تمرکز بیش از حد ایران و حرفه ای نبودن است
وگرنه ایران قدرت این را داشت که حداقل هر دو بازی را 3-2 ببازه نه 3-1
من هنوز افسوس اون ستی که 4-0 جلو بودیم در بازی اول رو میخورم
این انتظار زیادی نیست که ما از والیبال داشته باشیم این انتظاری است که ما در قبال تبدیل شدن عامل بالقوه به بالفعل در این نسل والیبال داریم.
ما هنوز در دریافت ها ضعف داریم، هنوز ضرب های سوم را با بی دقتی می زنیم، بماند که بعضی اوقات بدن و دست و کلا شخصیت افرادی نظیر عبادی پور روی اعصاب ما هستند که به هر دلیلی پوینت را از دست میدن، ولی همه ی این ها باعث نمیشه فکر کنیم حریفان هم فوق العاده آس تر از ما هستند.
دیدیم که آمریکا در ست نمیدونم چندم بود در همون پوینت های ابتدایی از 5 سرویس 2 تاش رو به تور زده بود.
ولی فرق اونا با ما اندکی بیشتر حرفه ای بودن، اندکی بیشتر روی مسائل روانی کار کردن است وگرنه ما هم بازیکنان طراز اولی داریم.....
تیم ایران تیم خوبی هست و شکی در این نیست اما من تیم ایرانو یکی از قدرت های والیبال جهان نمیدونمنقل قول:
به نظرم تیم ایران یک سری از فاکتور های ابر قدرت مثل برزیل یا آمریکا یا روسیه و لهستانو نداره که مهمترینش آمادگی بدنیه !
یه نگاه به فیزیک بدنی بازیکن های تیم هایی مثل برزیل یا حتی همون آلمان که ابر قدرت هم نیست بندازین تفاوت ها مشخص میشه
گروزر یادتونه ! همون آلمانیه که با سرویس زندش 7-8 امتیاز پشت سر هم از ایران گرفت ! آمادگیه بدنیشو یادتونه چقدر بود
این آمادگی بدنیو بزارین کنار مهارت
جام جهانی پارسال چند بازی آخر مشخص بود تیم ایران کم آورده به لحاظ بدنی
بازی دوم با آمریکا هر وقت آمریکا عقب میفتاد با سرویس پرشی جبران میکرد اما ایران چی !
بهترین پرشی زن ایران فرهاد قایمی که ضرباتش اصلا قدرته لازمو نداره و یکی دیگه از مشکلات ایران هم همین مهارت نداشتن در سرویس پرشی هست
ایران نیمکت خوبی نداره و فاصله بین بازیکن های اصلی و نیمکت زیاده اما ابر قدرت ها اینجوری نیستن
یه سری چیزای دیگه هم هست که حوصله تایپ ندارم :n02:
درسته، شاید ما الان در مقایسه با تیم هایی مثل آمریکا، روسیه و ... که پیشینه بسیار قوی دارن (چیزی که ما اصلا نداریم) فاکتورهای بسیاری رو نداریم، ولی بدون شک در چند سال اخیر این والیبال ایران بوده که بیشترین پیشرفت رو داشته و الان همه اون رو تیمی قوی می دونن. اینکه الان در بالاترین سطح والیبال دنیا داریم بازی می کنیم خودش نشون دهنده سطج والیبالمون هست.نقل قول:
این مواردی که شما فرمودین قطعا به مرور باید بهتر و بهتر بشه تا به یکی از قدرت های همیشگی والیبال تبدیل بشیم. در واقع ما اول راه هستیم، در صورتی که به این موارد توجه ای نشه، تبدیل میشیم به یه ستاره نوظهور که عمرش تنها چند سال خواهد بود !
از کجا بدونیم کدوم کانال ها بازی ایران رو پخش میکنند؟
دوست عزیز به عیر شبکه های پلست در هیچ یک از ماهواره های دارای بیم و قابل دریافت در ایران بازی ها پخش نمی شوند ( به غیر از شبکه های داخلی)نقل قول:
البته معمولا فرکانس های فید هم برای این رقابت ها مشخص میشوند
اینکه خوشحالی بکنن بعد امتیاز که خیلی خوبه .. تو روحیه خود تیم خیلی تاثیر داره. تیمای دیگه امتیاز از دست میدن هم سریع وسط زمین جمع میشن و یه سر صدایی می کنن ...نقل قول:
زمانی که جلو می افتیم زود جو می گیره ما رو دور زمین می دویم و هیاهو راه می اندازیم و سر و صدا می کنیم و بالا پایین می پریم ! این توی طبیعت گرممون و هیجانی مون است
درسته این چیزها برای ضعیف کردن روحیه ی حریف است ولی اونها آنقدر حرفه ای هستند که این چیزها تاثیر چندانی نمی ذاره
حالا زمانی که عقب می افتند زود روحیه می بازند
زود وا میرن، زود تمرکز به هم می ریزه
اتفاقا زیاد پیش اومده ما اختلاف های زیاد رو جبران کردیم .. بعضی وقتا بازیکن از خودش راضی نیست و همین باعث میشه اون حالت افت پیش بیاد. دلیل باخت جلو آمریکا اصلا این چیزا نیست. بازیکنا واقعا تلاش می کردن و حتی وقتی چندین امتیاز عقب بودن و ست تموم شده بود ولی بازم برای یک توپ کلی تلاش می کردن.
تیم آماده نیست. شهرام محمودی اصلا در حد 50 درصد خودش هم نبود مخصوصا بازی دوم که معروف هم زیاد به کار نمی گرفتش. قائمی تو دریافت مشکل پیدا کرده بود، کسیکه یکی از مطمئن ترین دریافت های ما رو داشت.
من مطمئن هستم که شرایط تیم بازی به بازی بهتر میشه.
واقعا همینطور هم هست و اونا سرتر هستندنقل قول:
ولی همه ی این ها باعث نمیشه فکر کنیم حریفان هم فوق العاده آس تر از ما هستند.
نظر یکی از کاربران فارس :
تیمی که کواچ با اون چهارم لیگ جهانی شد متعلق به ولاسکو بود
امسال اگه کواچ چهارم شد درسته؟
امسال اگه کواچ چهارم شد درسته؟
این تیم بعد از لیگی شکل گرفت که بیشتر انتقادها رو عملکرد بازیکنای ملی پوش بود.
چند وقت پیش هم کواچ مصاحبه ای داشته و گفته بازیکنان باید برن لیگ های خارج چون اونجا با کسی تعارف ندارن و مهم نیست تو کی هستی و عملکردت خوب باشه بازی میکنی و همین باعث میشه بازیکن همیشه آماده باشه نه مثل الان.
کاپیتان لهستان: والیبال ایران سطح بالایی دارد
کاپیتان تیم والیبال لهستان گفت: والیبالیستهای ایران سطح بالایی دارند و هر تیمی نمیتواند مقابل آنها موفق عمل کند.
به گزارش وبسایت نود و به نقل از فارس ،کارول کلاس کاپیتان لهستان در نشست خبری امروز: ورود ایران به چستوچوا را تبریک میگویم. میدانیم که ایرانیها چقدر خوب هستند؛ آنچه در سال گذشته آنان از خود در
لیگ چهانی و قهرمانی جهان بروز دادهاند را به خوبی میدانیم. همگی میدانیم که ایران در سطح بالایی بازی میکند. آنها همیشه هماوردهای خوبی بودهاند اما این چالشی بزرگ است که ما برابر ایران بازی کنیم.
به گمانم هر کسی نمیتواند و یارای آن را ندارد که مقابل ایرانیها بازی کند.
گفتنی است که تیم ملی والیبال ایران از ساعت ۲۲:۵۵ روزهای جمعه و شنبه در هفته دوم لیگ جهانی والیبال به مصاف لهستان میرود.
14 بازیکن کواچ برابر لهستان معرفی شدند
سرمربی تیم ملی والیبال اسامی 14 بازیکن تیم ایران برابر لهستان در هفته چهارم لیگ جهانی را اعلام کرد.
تیم ملی والیبال در هفته چهارم لیگ جهانی به مصاف لهستان می رود.این دیدارها روزهای جمعه و شنبه 15 و 16 خردادماه در سالن اسپورتوا شهر جنستوهوا لهستان برگزار می شود.
اسلوبودان کواچ سرمربی تیم ملی والیبال از جمع 15 بازیکن حاضر در لهستان اسامی 14 نفر را برای جدال با این تیم اعلام کرد که به قرار زیر است:
سعید معروف (کاپیتان)، فرهاد ظریف (لیبرو)، سید محمد موسوی، امیر غفور، شهرام محمودی، عادل غلامی، فرهاد قائمی، عبدالرضا علیزاده، مجتبی میرزاجانپور، میلاد عبادی پور، محمد حسن صنوبر، محمد جواد معنوی نژاد،مهدی مهدوی و سامان فائزی.
لهستان در هفته گذشته موفق به شکست روسیه قهرمان المپیک 2012 در دو دیدار خود شد و تیم ملی والیبال ایران نیز مغلوب آمریکا قهرمان لیگ جهانی سال 2014 شد.تیم ملی والیبال ایران از ساعت 20 و 25 دقیقه روز جمعه به وقت لهستان و 22 و 55 دقیقه به وقت تهران در نخستین مسابقه خود به مصاف لهستان می رود.
تیم ملی والیبال لهستان که قهرمانی جهان در سال 2014 را در پرونده کاری خود دارد، در بیست و ششمین دوره لیگ جهانی با تجربه 17 دوره متوالی شرکت می کند.نخستین دوره لیگ جهانی والیبال سال 1990 در اوزاکای ژاپن آغاز شد و تیم ملی والیبال لهستان در سال 1998 (نهمین دوره) برای نخستین بار در لیگ جهانی شرکت کرد.
ملی پوشان والیبال لهستان از آن زمان تا کنون در 17 دوره لیگ جهانی والیبال شرکت کردند و امسال برای کسب تجربه هجدهم به میدان می روند.مدال طلای سال 2012 در شهر سوفیای بلغارستان، نشان برنز سال 2011 در شهر کدانسگ لهستان دو مدال این کشور در لیگ جهانی والیبال محسوب می شود و در 14 دوره دیگر تیم ملی والیبال لهستان بر روی سکو نرفته است اما دو عنوان چهارمی و دو عنوان پنجمی از جمله افتخارات این تیم در لیگ جهانی والیبال است.
این در حالی است که تیم ملی والیبال ایران سومین حضور خود در لیگ جهانی والیبال را تجربه می کند که در نخستین دوره رتبه نهمی را به خود اختصاص داد، در دومین دوره به مقام چهارم رسید.
امیر غفور پیشنهاد 250 هزار یورویی را رد کرد
یک تیم لهستانی پیشنهادی به ارزش 250 هزار یورو در سال به امیر غفور داد اما وقتی او مبلغ این پیشنهاد را شنید، حتی حاضر به ادامه مذاکره نشد!
جاکوب مالکه، یک مدیر ورزشی شناخته شده در لهستان است. او اطلاعات جالبی از بازار نقل و انتقالات اروپا و پیشنهادهای تیمهای قاره سبز به ملی پوشان والیبال ایران دارد.
مالکه در این باره گفت: سال گذشته، یک تیم لهستانی پیشنهادی به ارزش 250 هزار یورو در سال به امیر غفور داد اما وقتی او مبلغ این پیشنهاد را شنید، حتی حاضر به ادامه مذاکره نشد. این پیشنهاد خیلی کمی برای او بود.
مالکه ادامه داد: همین موضوع برای سید محمد موسوی هم اتفاق افتاد. او پیشنهادی از لیگ روسیه داشت که به دلیل چشمگیر نبودن مبلغ آن، قید بازی در لیگ روسیه را زد. سعید معروف اما تنها بازیکنی بود که به پیشنهادش از لیگ روسیه جواب مثبت داد ولی تیم زنیت، مبلغ خیلی خیلی زیادی برای این نقل و انتقال هزینه کرد.
جاکوب مالکه، نام تیمهای لهستانی و روسی که خواهان امیر غفور و محمد موسوی بودند را فاش نکرد. موسوی فصل گذشته با تیم پیکان، قهرمان لیگ برتر ایران شد و امیر غفور بیشتر فصل قبل را با مصدومیت در تیم متین ورامین گذراند.
===
250 هزار یورو چیزی حدود 800 میلیون تومان میشه ( اگه یورو رو 3200 در نظر بگیریم) و این یعنی غفور در لیگ ایران چیزی حدود 1 میلیارد می گیره، احتمالا 200 300 میلیون بیشتر از پیشنهاد خارجیش.
معروف با مبلغی در حدود 1 میلیون یورو رفت زنیت و خود معروف هم قبلا پیشنهاد 200 هزار دلاری رو رد کرده بود.
هر چند کیفیت لیگ ما بد نیست ولی همین عدم تمایل لژیونر شدن بازیکنان والیبال به دلیل مسایل مالی یکی از دلایل عدم پیشرفت اونها هست ! چیزی که الان داریم نتیجش رو در تیم ملی می بینیم !
آخرین تمرین تیم ملی والیبال ایران برگزار شد
شاگردان اسلوبودان کواچ آخرین تمرین خود قبل از دیدار برابر لهستان را برگزار کردند.
به گزارش وبسایت نود، تیم ملی والیبال ایران که دو دیدار ابتدایی خود در فصل جدید لیگ جهانی را برابر آمریکا واگذار کرده بود، شنبه شب در سومین بازی به مصاف تیم ملی لهستان خواهد رفت.
به همین جهت ملی پوشان کشورمان از چند روز پیش در لهستان حضور پیدا کرده اند و تمرینات آماده سازی خود را پیگیری می کنند. شاگردان کواچ ظهر امروز جمعه آخرین تمرین خود قبل از این مسابقه را برگزار کردند.
در این تمرین کواچ تذکرات فنی لازم را به بازیکنان منتقل می کرد تا ایرادهای دیدار برابر آمریکا برطرف شود. البته خستگی بازیکنان به خاطر سفر طولانی از آمریکا به لهستان و اختلاف ساعتی که وجود
دارد یکی از مشکلات تیم ملی است.
لهستان دو تا بازیکن خیلی خطرناک داره کورک و میکا البته پاسورشونم حرف نداره.
یکی از سه چهار پاسور برتر دنیاست.
بازی لهستان با روسیه رو که نگاه میکردم خیلی برام جالب بود که روسیه خیلی از سرعتی زنش استفاده نمیکرد از سرویسای جهشی موجی هم استفاده میکردن
که این کار رو یکم برا ما اسونتر میکنه...چون امریکا به غیر از سرویس پرشی از نوع دیگه ای استفاده نمیکرد .
اینقدر هم خوب میزد که واقعا ترسناک بود سرویساشون ولی لهستان از این بابت مطمئنا کمتر فشار میاره به ما .
در کل پیروزی مقابل لهستان برای ما اسونتره تا امریکا .... ولی لهستان هم خیلی قویه تو بازیه اول نسخه روسیه رو بدجور پیچید .
جو سالن خیلی سنگینه !
:n37:
باید دید تا کجا ادامه داره !
این چیرلیدر ها هم مشکل ساز شدن ... کدوم شبکه این بازی رو میده ؟
نمیدونم کواچ داره با تیم چکار میکنه ! نقطه قوت ایران همیشه دفاع روی تورش بوده اما وحشتناک دفاع بدی داریم تو این دوره (البته تا اینجا )
سانســــور بدجور رو مخه...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون دخترای قرمز پوش اگه گذاشتن یه بازی خوب ببینیم:n02:..بدجوری سانسورچی رو مشغول کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n02:
دلم برای تیم والیبال خودمون تنگ شده !
خطای سرویس نداشتیم که تا الان دوبار قائمی انجام داده ! سرویس زدن هم داره یادمون میره فکر کنم !
خیلی بد داریم بازی می کنیم؛ این لهستان رو میشد برد.
سلام
لهستان دوره قبل خیلی قوی تر از این تیم بود..از طرفی چند تا از بازیکن های قبلی رو نداره
راحت می تونیم ببریم:n01:
هم بازی خوبی رو شاهد نیستیم هم دافا رو شاهد نیستیم. کلا بریم بخوابیم[emoji1]
دفاع روی تور در حد صفــــــــــــر:n04:
نشد یه امتیاز ازشون جلو بیفتیم! تا اختلاف 1 میشد سریع اختلاف به 2-3 میرسید:n29:
سرعتی هم که خیلی کم استفاده میکنن.
چرا اینطوری شدن بچه ها؟؟؟:n03:
طبق معمول باید سرآخر حسرت این امتیازهای از دست رفته رو بخوریم . خیلی مسخره 2 ست واگذار کردیم ..
کلا آدمی نیستم مربی رو بهونه کنم ! اما انصافا مربی کار درستی نداریم و کاملا مشخصه خیلی دیر نکات بازی رو میگیره .از ارنج تیم معلومه دفاع روی تور تو تمرینات خوب کار نشده . دریافتها عجیب و غریبه . سرویسها که دیگه آخرشه به قول مجری یه بار پرشی میزنند یه بار موجی ! تا الان بیاد ندارم توی تیم دیگه ای این حرکت غیر حرفه ای رو .
میدونم که در آینده تیم بهتر میشه .. اما حیفه واقعا حیفه انقدر راحت سه امتیازی دادن .
دفاع روی تور در حد لیگ محلات ه!
فقط و فقط رو اشتباهات فردی داریم میبازیم
سا نس*ور هم بدجوری رو مخه! کسی شبکه دیگه ای سراغ نداره؟
چرا اینا دفاع نمیتونن بکنن و چرا اونا این همه مارو دفاع میکنن!
اونا معمولی بازی میکنن،و سرویس هاشون هم معمولی و ضعیفتر از امریکا،ما خوب نیستیم که این دو ست رو باختیم!
بازی رو از اینجا دارم می بینم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صحبت های کارشناسان واقعا مزخرفه ! الان داره میگه معروف آماده نیست ! هماهنگ نیست !! مهدوی رو باید بذاره !! :n08: