کلاینت جدید رو نمیشه دانگرید کرد؟ خیلی خلوته
Printable View
کلاینت جدید رو نمیشه دانگرید کرد؟ خیلی خلوته
تمامی سرور ها دارن از M1/M2 به کلاینت جدید منتقل میشن، M2 هم کلا بسته شد.نقل قول:
خلوت نیست.
والا از من خیلی خلوتهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلاینت تازه اومده هنوز همه آپدیت نکردم.نقل قول:
+ تو این ساعت خلوته. بعد ساعت 6 معمولا شلوغ میشه :n39: دیشب اکثر سرورا پر بود.
پست اول آپدیت شد.
راهنمای فایل های مورد نیاز و لینک دریافت تمام DLC های بازی قرار گرفت.
سلام. من برای بازی کردن mw2 جایی میخوام که پینگ کمتری داشته باشه و سایت ایرانی هم نباشه ، کسی میدونه ؟
سلامنقل قول:
منظورتون از "جایی" چی هست؟ برای بازی کردن؟
پینگ شما بسته به موقعیت سروری که درش بازی می کنید داره.
که در IW4Play سرور های NUMBER_ONE پایین ترین پینگ رو برای پلیر های ایرانی دارند.
برادران من فایل code_pre_gfxmp_.ff رو که تو پوشه زون هست رو ندارم لطف میفرمایید؟کلا پوشه zone من 3.19 gb هست طبیعیه؟
سلام. این حجم نشون میده که شما dlc هارو ندارید...
برید داخل zone و ببینید چه پوشه هایی دارید؟
حجم پوشه english در آن حدود 4.3 گیگ هست...
:n16:
تو پست اول فایل هایی که باید داشته باشید به همراه تصویر با عنوان ( // فایل های بازی ) نشون داده شده.نقل قول:
ای بابا هیچکی تو سرورا نیست
ای بابا هیچکی تو سرورا نیست
روی Players کلیک کنید تا لیست سرور هارو بر اساس تعداد پلیر داخلشون مرتب کنه.نقل قول:
بعد ساعت 5-6 عصر پلیر زیاد داره :n39:
سلام فایل کش رو که پاک میکنم و لانچر رو اجرا میکنم بازم آپدیت نمیشه ،نمیدونید چرا؟
- - - Updated - - -
سلام فایل کش رو که پاک میکنم و لانچر رو اجرا میکنم بازم آپدیت نمیشه ،نمیدونید چرا؟
یه سوال
نمیشه یه مپ خودمون بسازیم اشناها فقط توش باشن ؟
تمام فایل ها به غیر از فایل های که در پست اول بخش (فایل های بازی) نوشته رو پاک کنید. لانچر رو مجددا از سایت دانلود کنید و اجرا کنید. در این صورت مشکلی پیش نمیاد و به ورژن 70 آپدیت میشه.نقل قول:
می تونید قابلیت Private Match رو امتحان کنید.نقل قول:
یا اینکه فایل های سرور رو دانلود کنید و یک سرور لوکال راه اندازی کنید و هر کی که خودتون میخواید رو اجازه ورود بدید.
سلام داداش من ایکارا انجام دادم این اررو دادن منظورش چیه کمک کن ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داداش یه نگاه به این عکس بکن ج منو بده بگو چیکار کنم
نقل قول:Could not find zone code_pre_gfx_mp.ff
ارور میگه که فایل code_pre_gfx_mp.ff رو در پوشه zone/english ندارید. میتونید این فایل رو از لینک زیر دانلود کنید :
اگه باز هم اررو مشابه ای اینبار برای "patch_code" مشاهده کردید، این دو فایل زیر رو هم دانلود کنید و به همون پوشه انتقال بدید :کد:http://www.mediafire.com/download/ix06fhgcz4bpbhi/all+code_post_gfx_mp+stuff.zip
کد:http://www.mediafire.com/download/88x9un0p6xhcp7d/patch_code_pre_gfx.zip
مطمئن بشید که فایل های iw_22 و iw_23 در پوشه main با حجم بالای 100مگ موجوده.کد:http://www.mediafire.com/download/gkc2oylwyk64lse/patch_code_pre_gfx_mp.zip
داداش هرکاری میکنم نمیتونم تو سایت RIPZ عضوشم میشه برام ای دی بسازی ایمیلم هست
داداش بازی من نسخه اصلاحی هست مال شرکت لوحه زرین نیکان مشکل نداره ؟
داداش دمت گرم واسم ای دی بساز... اووف خسته شدم از بس کالاف 4 بازی کردم :n03:
ثبت نامش چیز سختی نداره. کجاش مشکل دارید؟نقل قول:
فرق نمیکنه فقط فایل هایی که تو پست اول نوشته شده رو باید داشته باشید.نقل قول:
هیچی داداش حل شد سر پسورد مشکل داشتم
ERROR:could not find zone 'ripz_iw4mff'
داداش الان این ارور را میده رمز و ایدی زدم یه صفحه سیاه بالا میاد بعد این ارور میاد
داداش این عکسو نگاه کن دور او کادر که خط کشید خب این چیه موقع اپدیت دانلود میاد بالا بغد که میره مینوسه بستن میزنم برنامه بسته میشه چیکار کنم فکر کنم ارور بالا هم بخاطر کامل اپدیت نشدنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش این پوشه english
این پوشه اصلی
این پوشه main
ممکنه کامل آپدیت نشده باشه. نسخه RepZ ارور های زیادی داره. IW4Play رو نصب کنید.نقل قول:
آنتی ویروس رو غیرفعال کنید، آپدیتر رو دوباره دانلود کنید و Run as adminstrator کنید.نقل قول:
تو پست اول فایل هایی که برای استفاده از این آپدیت های (repz و iw4play) لازم هست، نوشته شده.نقل قول:
میتونید اضافه هارو پاک کنید و آپدیتر رو اجرا کنید.
سلام ، من یک هفته است خیلی بد کانکت میشم ، همون قسمت لود شدن روی awaiting gamestate میمونه یه ده دقیقه بعدش یا کانکت میشه یا تایم اوت میده، کسی دیگه این مشکل رو نداره؟
مشکل از اینترنت خودتونه. اگه پینگتون بره بالا یا اینکه دستگاه های زیادی از وای فای استفاده کنن امکان کانکت شدن به سرور سخت میشه.نقل قول:
دفعه بعد وقتی تو awating gamestate موندید بهتره بازی رو ببندید و مودم رو خاموش/روشن کنید و دوباره تست کنید.
هنگام بازی یا لود شدن نقشه، دانلود یا آپلود نکنید، سایتی باز نکنید، نرم افزار های ویندوز رو چک کنید که از اینترنت استفاده ای نداشته باشن.
12.1.2015پروژه IW4Play از تاریخ 1 دسامبر 2015 کنسل میشه.
پروزه RepZ اوکی هست، فقط 1 دسامبر آموزش کلاینت جدیدی رو بجای IW4Play به پست اول اضافه میکنم.
- ورژن 4 RepZ
- نسخه دوباره بازسازی شده IW4Play
- کلاینت جدید AuraCore
آموزش این 3 کلاینت به پست اول اضافه خواهد شد.
پست اول آپدیت شد!
پروژه AuraCore کنسل شد. از دو کلاینت Iw4play یا Repz استفاده کنید.
کلاینت RepZ بسته شد! IW4Play رو نصب کنید!
سلام، توی بازی سرور ایرانی هست؟ من چیزی ندیدم
این اهنگ توی منو کسی نمیدونه اسمش چیه؟
سرور نه ولی پلیر ایرانی داره
سلام.نقل قول:
گرامی الان کدوم یکی از روش ها هنوز فعال هست و میشه بازی کرد؟؟...
برای اینکه با چندتا از دوستانم آنلاین بازی کنیم , چه کارهایی باید انجام بدیم؟!.
میشه خودمون سرور بشیم و باقی بهمون وصل بشن یا خیر (مثل Counter) ؟...
سلام خسته نباشید دیروز روش im4play رو رفتم همچی رو نصب کردم فقط مپ نداشتم و ارور مپ رو میداد صب مپ ها دان کردم :n10: اومدن لانچرو وا کردم پلی گیم رو زدم ولی وقتی کنسول میاد هی تند تند خط مینوشت دیگه سره سومی گیر میکنه. :n38:
ینی کنسول لانچر یخ میزنه سره sending a sync RCP message with ID 1 میمونه لانچر شروعش خوبه آپدیتا هم چک میکنه :n37: ولی کنسول فریز :n30: میشه.
ممنون میشم راهنمایی کنین:n11:
روش iw4play رو میتونید بازی کنید.نقل قول:
برای پرایویت بازی کردن هم میتونید سرور لوکال راه بندازید.