گرفتن معافیت از سربازی اجباری .
حتی یک روز از عمرم حاضر نیستم چنین ننگی رو قبول کنم. (سربازی ای که در ازاش پول نگیری و اجباری هم باشه در صورت عدم انجامش از مزایایی همچون کار دولتی و اجازه ی خروج از کشور محروم باشی نوعی بردگیه...)
Printable View
گرفتن معافیت از سربازی اجباری .
حتی یک روز از عمرم حاضر نیستم چنین ننگی رو قبول کنم. (سربازی ای که در ازاش پول نگیری و اجباری هم باشه در صورت عدم انجامش از مزایایی همچون کار دولتی و اجازه ی خروج از کشور محروم باشی نوعی بردگیه...)
یکم انگیزه قوی که وجبورم کنه درس بخونم
سلام
همین الان دوست داشتم یک برنامه ی دقیق و مشخص برای یک مسافرت طولانی (بیشتر از 10 روز) داشته باشم
مدت زمان زیادی هست که دنبال چنین چیزی هستم و اقدامات زیادی هم انجام دادم ولی هر بار به یک دلیلی بهم میخوره :n15:
مرسی.
میثم :11:
پول فراوون:n10:
یه اعتماد به نفس و اراده قوی میخوام که بتونم از دوره هایی که گذروندم درامدزایی عالی داشته باشم. :n25:این یه مورد درست بشه بقیه موارد هم خودش اتوماتیک ردیف میشه.
پدرم رو ای کاش الان داشتم
انگیزه واسه درس:n28::n27:که وقتم حرووم نشه الکی:n03:
سیستم قوی + لوح فشرده اصل gta v :n28:
Galaxy s6 edge
پوووووووووووووووووووووووو وووووووووول
یه خورده زمان و بیشتر و برای درس و تفریح و خوشگذرونی یه خورده اعتبار و قدرت و نفوذ
یدونه مبل راحتی و تک نفره (از اینایی که یه چیزی مثل میز عسلی داره تا پاتو روش دراز کنی:دی) تا بتونم روش لم بدم و فوتبالو ببنینم.
دوست داشتم یه کار داشته باشم تا با حقوقم بتونم تردمیل که آرزوی داشتنش رو دارم رو بخرم همچنین یه ماشین تر و تمیز
البته جوری که از اسم تاپیک می یاد منظور این هست که در همین لحظه چی دوست داری داشته باشی
من دوست داشتم همین الان :
Dodge Challenger 2015 داشته باشم
اقا میگه من برگردم یک سال پیش با همین تجربه های الان؟
خیلی دوست داشتم اینو داشته باشم
قاعده ای بین مردم رایج است همیشه میگویند ان که معروف تر است بهتر است ان که طرفدار دارد بهتر است
اما شاید اشتباه میکنند بهترین در جای دیگر و چیز دیگر است بهترین را شما انتخاب میکنید
یه xbox 1 داشتم.
- :n37:
خدایا چیمیشد یکی تو این دنیا میگفت آدرستو بده میخوام برات xbox بفرستم.
یه سگ هاسکی چشم ابی
سلامتی و دل خوش
یه PS4 ........
واقعا میگم نه اینکه بخام شعار بدم یا حرف گنده بزنم
من فقط حسرت یک چیز رو دارم , یا بهتره بگم حسرت هیچ چیز رو ندارم جز اینکه از روان سالمی برخوردار بودم و از زندگی واقعا لذت میبردم
وای که اگه من سالم بودم چه کارها که نمیکردم
به بقیه که نگاه میکنم با خودم میگم وای که هیچ راهی نیست به اینا حالی کنی چه نعمت بزرگی دارن و چقدر ساده نادیدش گرفتن ...
این دقیقا کل زندگی منه
من خوب میشم ؟ :n28: :دی
گیتار بیس...
بیست تا تشکر تو یک پست ! تا حالا نگرفتم :n28:
یک موتور میخوام شبیه موتور آرنولد توی ترمیناتور 2... :n27::)
کار ....
خارج از کشور زندگی می کردم مخصوصا تو ایتالیا تو شهر تورین!:n02:
خیلی هم دوست داشتم Andrea Bocelli رو از نزدیک ببینم و باهاش حرف بزنم. آهنگاش برام دنیاست!
کمی شجاعت.....
رهبری زمین (آرزو بر جوانان عیب نیست!):دی
یک کلت که باهاش مخمو خالی کنم! :angry:
کارت پایان خدمت
جایی که ازادی و آزاد بودن رو بشه حس کرد ، یه جایی پر از آرامش :n35:
دل خوش و امید...
ایندفعه رهبری جهان (آرزو بر من عیب نیست، خودش گفت:دی)
LEXUS LS 460L
همت.............................
- - - Updated - - -
همت.............................
هک کردن کل کره زمین با صفرویک طلایی!
همین الان دوست دارم به چیزی که میخوای برسی :n16:نقل قول:
و
همین الان دوست داشتم یبار دیگه مادرم رو ببینم.
رییس سازمان شواری امنیت و بین الملل
خرید یه سیستم فوق العاده قدرتمند کامپیوتری
ماشین درست حسابی
نفوذ عالی
قدرت فیزیکی بالا
خریدن شرکت وسترن دیجیتال و اهدای ان به سیگیت
متصل شدن ایران به شبکه اینترنت فوق پر سرعت
پیدا کردن عکس یه بازیگر کره ای که نمیدونم کیه
یه سری تغیرات قوانین در کره زمین و ایجاد اصلاحات
ممنوعیت جنگ در جهان و کشور متجاوز را خلع صلاح کردن
برگشت به زمان گذشته و هدیه کردن یه کامپیوتر متصل به شبکه جهانی بی سیم بدون محدودیت زمان مکان به زیگموند فروید و ایزاک نیوتون و لئوناردو داوینچی
اعمال قانون شدید برای کسانی که تجاوز جنسی انجام میدهند و تنبیه کردن انان به شکل وحشتناک
احیای دوباره شرکت مکستور و با تکونولوژی جدیدتر انصافا چی میشه
وضع قوانین جدید نظام اموزشی و ارائه بالاترین امکانات برای مدارس و احداث سازمان استعداد یابی کودکان و برنامه ریزی برای اینده انان
اختراع چشم مصنوعی برای نابینایان
ارائه مکان در کنار خانه ها برای پرورش دام و طیور و خودکفایی جامعه کمک کردن به تولید نیاز های اساسی
PLAY STATION 4 + MORTAL KOMBAT X FOR PS4.
این که همون رهبری جهانه:دی منم پایه ام.نقل قول:
- - - Updated - - -
این که همون رهبری جهانه:دی منم پایه ام.نقل قول: