بهترین مودم در حال حاضر به نظر من U.S.ROBOTICS هست که هم کالر آی دی داره هم خیلی راحت در لینوکس نصب می شه و تقلبیش هم در بازار کمه !نقل قول:
نوشته شده توسط araz
قیمت : 16500
بهترین مودم در حال حاضر به نظر من U.S.ROBOTICS هست که هم کالر آی دی داره هم خیلی راحت در لینوکس نصب می شه و تقلبیش هم در بازار کمه !نقل قول:
نوشته شده توسط araz
قیمت : 16500
یکی کمک کنه من نتونستم اسم ومدل مودمم رو پیدا کنم نه روش نوشته نه جایی از کامپیوتر هست فقط نوشته
Conexant Dual Chipset Modem
کسی میدونه مدل و اسم این مودم چیه کمک کنید میخوام آپ گریدش کنم نمیدونم چیه مدلش تا درایورش رو دانلود کنم
m_h_hadavi چرا امکانش هست ولی بايد نرمفزاری رو پيدا کنی که با مدم ات جور باشه در اين مورد از بچه های نرمفزار سؤال کن که تست کردن
bandary جان در تاپيکی که زده بودی جواب سؤال شما رو دادم
با سلام ..
راستش دوستم ميخواست يه فكس مودم داخلي بهش معرفي كنين كه V92 باشه و توي محيط هر دو سيستم عامل ويندوز و لينوكس هم جواب بده .. امكانات جانبيش هم اصلا مهم نيست ميخواد كاري و ارزون باشه :mrgreen:
پيپاپيش تشكر :arrow:
آقا ما که می گیم این U.S.ROBOTICS جنسش حرف نداره تو لینوکسم خیلی راحت نصب می شه قیمتشم که بالا گفتم
البته گیگابایت هم هست که می گن رو لینوکس هم نصب می شه و قیمتش 8 یا 9 هزار تومان است
با سلام ..
نويد , جان شما U.S.ROBOTICS رو پيشنهاد ميديد :!: ( 16.5 تومنه ) اين مودم اكسترنال هست يا اينترال و ايا V92 هست :?:
mpsjavad جان بله V92 هم داره و اينترنال هست
با سلام ..
ممنونم اقا حميد , از بابت پاسخگويي شما .. راستش اين دوست من تاكيد كرده كه مودمي ميخواد با قابليت كاركرد در ويندوز و لينوكس و پشتيباني از استاندارد V92 البته با قيمت حدود 7 يا 8 هزار تومن :oops:
mpsjavad جان حدود قيمتی که شما ميخوای ميتونی Creative DI5655 ببری البته اگه پيدا کنی چون کم شده خيلی مدم عالی ايی هست حرف نداره! در ويندوز و لينوکس کار ميکنه Voice هم داره البته V90 هست
با سلام ..
ممنونم اقا حميد, ميرم ميگردم ببينم يافت ميشه يا نه :wink:
مودم Rockwell چه خصوصياتي دارد؟
لطفا كامل توضيح بدهيد كه چه امكانات و ويژگيهايي دارد و مي توانيم با آن چه كار هايي را انجام دهيم.
-------------------------------
آيا مي تواند منشي تلفني را پشتيباني كند (من چند نرم افزار را امتحان كردم جواب نداد)
سرعت انتقال و كيفيت و كارايي و غيره در آن چطور است
قيمتش چطور
پر كار بردترين مودم چيست
مودم Rockwell چقدر كاربرد و استفاده دارد
چرا مدام درايورش از نصب خارج مي شود.
چرا وقتي از شتابدهنده استفاده مي كنيم يا نرم افزار نامه رسان ارور مي دهد مودم قطع مي شود.
و هر چي كه نياز است...
با تشكر پيشاپيش
با سلام
مودم منCID رو پشتیبانی میکنه اما وقتی تو خونه آزمایشش می کنم جواب نمیده
وقتی اینو به فروشنده گفتم، گفت من تضمینش می کنم.
منم برای اینکه مطمئنش کنم خود کیسو بردم توی مغازش .اونم تست کرد و من با کمال تعجب ضایع شدم.
می خواستم بپرسم با اینکه تلفن ما CID داره و شماره رو میندازه چرا مودم توی خونه جواب نمیده؟(البته خودمم یه امتحانی کردم و بردمش خونه دو تا از همسایه ها که ببینم با خط تلفن اونا چه جوریه اما اونجا هم کار نکرد :evil: )
یه چیز دیگه :مودم پیغام تماس رو میده اما فقط شماره رو نمیندازه :shock:
سلام
امين جان مودم هايي كه كالر آي دي رو پشتيباني ميكنند بعضا در نواحي مختلف مخابراتي سازگاري ندارند . ببينيد ناحيه مخابراتي فروشنده با ناحيه شما فرق دارد يا نه .
منظور از مناطق مخابراتي سوييچينگ هاي منطقه اي است كه همون تفاوت پيش شماره ها را انجام ميدهد :wink:
saghy, جان بله فرق داره :cry:
فكر ميكني من چيكار ميتونم بكنم؟
من مودمم:
SoftV92 Data fax modem com3
است.البته اکه در ست نوشته باشم(انمی دونستم اسمشو از کجا باید پیدا کنم)
هر کاری که میکنم نمی تونم صداش رو قطع کنم
میشه یه کمکی به من بکنید تا آخر شبها بدون ترس از بیدار شدن افراد خانوادم وارد اینترنت بشم
مودم دسته دوم نخري بهتره دليلش هم اگر خواستي بهت مي گم :D
atiye عزيز وقتی Connection رو ديديد روی Properties کليک کنيد بعد در General دکمه ی Configure رو بزنيد و تيک گزينه يه Enable modem speaker رو برداريد
بعد Ok کنيد و با خيال راحت و بی صدا وارد اينترنت بشيد
SOBHANI_NJ اين سؤال هايی که شما پرسيدی 10 صفحه جواب ميخواد! شما با يه جستجو توی تاپيک های
قبلی و قديمی ميتونی جواب هاتو پيدا کنی بگرد هر کدوم پيدا نکردی تک تک بپرس
مثلاً در جواب سؤال اولت در مورد Rockwell بايد بگم ديگه از دور خارج شده چون امکانات خاصی نداره و فقط ميشه باهاش به اينترنت وصل شد ولی سرعت خوبی داره و با بعضی خط ها ناسازگار هست
پس سوال من كجا رفته
---------------------------
در مورد خصوصيات مودم راكويل
SOBHANI_NJ عزيز در پست قبلیم شما رو راهنمايی کردم
سلام دوستان
من ميخوام يه مودم خوب (قيمت مهم نيست)بخرم پيشنهاد خودم مودم اكسترنال هستش ولي
فروشنده ميگه مودم اكسترنال سرعت اينترنت رو زياد نميكنه يعني محسوس نيست !
و پيشنهاد فروشنده مودم دلينك اينترنال هستش!
لطفا مرا در خريد يك مودم خوب حالا يا اكسترنال و يا اينترنال راهنمايي كنيد؟
mehdi_everex جان تو سرعت مودم ها تو ايران با هم زياد فرق ندارن من فکر ميکنم Us.Robotics بگيری چون امکانات کافی هم داره بس باشه (و امکاناتش تو ايران قابل استفاده هست)
لطفا در مورد اين نوع
CallerID
Call Waiting
Online Call CallerID
voice
v92
v90
قابليت ها توضيحي بديد و ايا اين مودم us robotic اين قابليت ها را دارد وايا با ايران سازگار هستش؟
بعد بفرماييد از اين نوع موپم اينترنال يا اكسترنال بخرم؟
و چه نوع مدل از اين مودم باشه بهتره؟
پس چي شد كسي نيست جوابم رو بده :(
سلام
مودمهايي كه سرعتشون بالاتر از 56k هست به چه شكلند و اصلا وجود دارند يا نه.
ايا مي شه سرعت مودم رو بالا برد يا نه.
مرسي
سلام
دوست عزيز مهدي جان
كالر اي دي يك امكان در خطوط مخابرات ديجيتال هست كه به سرويس گيرندگان امكان مشاهده شماره تماس گيرنده را ميدهد .
كال ويتينگ يك امكان است كه به آن انتظار مكالمه نيز گويند و به مشترك امكان نگه داشتن و پاسخ گويي به تماس گيرنده سوم را ميدهد.
گزينه آن لاين كالر اي دي الان در موبايل ها استفاده ميشود و در خطوط زميني جوابگو نيست . البته اگر بر روي مودم شما نوشته امكان مشاهده تماس گيرنده هنگام استفاده از خط است .
وويس امكان صوتي مودم است
وي 90و92 دو استاندارد براي مودم هست كه 92 جديدترين براي دايل آپ است
مودم درخواستي شما با خطوط ايران سازگار است اگر در پست هاي قبلي دقت كنيد جواب خودتون رو ميگيرد
دوست عزيز اسپايدر من ...
خطوط دايل آپ ايران در همين پهناي باند فعاليت ميكنند يعني 56
به طريق نرم افزاري ميتونيد سرعت مودم را بالا ببريد ... جستجو كنيد در انجمنها !
من يك مودم Zoltrix TomCat USB گرفتم كه روي windows 98 با سرعت 49333 connect ميشد و خودبه خود هم قطع نمي شد ولي روي windows xp ،Error 678 ميداد.
حال ميخوام كه يك مودم خوب internal يا external (ترجيحأ USB ) كه روي Windows XP كار كنه و V9.2 و Caller ID(در ايران كار كند) هم داشته باشه معرفي كنيد.
DSP چيست؟ :?:
اگه ميشه جاب سوالهاي من رو هم بدين ممنون ميشم :(
دربارة مودماي DSL بگيد كه آيا ميشه از اونها به وسيله dai-up هم connect شد و اينكه قيمت اونها چنده؟
R;Shin,
Error 678 ناشی از اين هست که مدم شما نميتونه با Server ارتباط برقرار کنه با تنظيمات ممکن هست اين مشکل حل شه برای استفاده از مدم External من فکر ميکنم Creative ها بهترين هستند ولی خيلی از امکاناتشون تو ايران قابل استفاده نيست شما از Us.Robotics های External استفاده کنيد بهتر هست فکر نميکنم USB باشه که مهم هم نيست!
DSP رو شما از کجا شنيديد منظورتن DSL هست؟
در مورد مدم های DSL بايد بگم نه نميشه اين مدم ها ساختارشن با dial up ها فرق ميکنه و بسته به مدل هاشون قيمت های مختلفی دارن ولی از dial up ها گرونتر هستند
از جواب ها ممنون و در ضمن:
DSP مخفف Digital Signal Processor هست كه در بعضي از مودم هاي Zoltrix (همچنين مودم من) وجود داره ولي نميدونم دقيقاْ چه كار ميكنه!
لطفا يك مودم خوب internal هم معرفي كنيد.
R;Shin عزيز مدم خوب با توجه به خط شما و منطقه مخابراتی شما تعريف ميشه ممکن هست يک مدم خونه يه ما خوب کار کنه ولی پيش شما نکنه!!!! ولی سازگارترين ها فعلاً Creative ها و Us.Robotics هستند من Creative DI5655 پيشنهاد ميکنم اگه گير بياری!
سلام
من از شركتي كه اينترنت برميدارم گفتم اگه مودم 128 بردارم سرعتم زياد ميشه صاحب شركته گفت شما نميتوني بيشتر از 56 دريافت كنيد و اگه بخواي بيشتر دريافت كني ما بايد براي شما مقدار مصرفي شما رو تعريف كنيم و همچنين هزينه اشتراك شما بيشتر(يعني 2 برابر ) ميشه؟
سوالي كه از دوستان داشتم اين هستش كه ايا مودم 128 هم براي فروش به ايران وارد ميكنند و همچنين قيمت ان و همچنين ايا اين مودم از سرعت 56 هم پشتيباني ميكنه يعني اينكه ما براي دانلود و كارهاي سنگين كه نياز به سرعت بيشتري هست از سرعت 128 و كارهاي سبك مثل چت با 56 (منظورم با همين مودم ) هست.
بله وارد ميکنن ولی کم هست و قيمت اش هم يه کمی بالاست و خريد اون به صرفه نيست در جواب ادامه سؤال شما بايد بگم شما اگه يه نگاه به سرعت واقعی اينترنت خودتون بندازيد ميفهميد سرعت اون از 4 يا 5 کيلو بايت در ثانيه بيشتر نيست! يعنی کو تا 56 کيلو بايت! خريد همچين مدمی رو فراموش کنيد چون هيچ فرقی با الان نميکنه مشکل از ISP ها هست که بيشتر از 4-5 kilobyte به User نميدن بيچاره اين مدم ها!نقل قول:
سوالي كه از دوستان داشتم اين هستش كه ايا مودم 128 هم براي فروش به ايران وارد ميكنند
با تشكر از همه دوستاني كه به من در خريد مودم كمك كردند
من يك مودم U.S.Robotics خريدم كه واقعاْ خوب كار ميكنه :D
:?: فقط يك سوال دارم:
روي برد اين مودم يك فيش هست(JP2) اين فيش چيه و چكار ميكنه :?:
باز هم از همه ممنونم :mrgreen:
voice در مودم چه كاربردي دارد؟
سلام
مهدي جان VOICE MODEM ها امكان ارتباط صوتي در تلفن را پشتيباني ميكنند .
سلام دوستان
من ميخواستم مودم us robotic بخرم ولي وقتي رفتم تو سايتش ديدم چند نوع مودم اينترنال هستش كه نميدونم كدوم بهتره
اگه ممكنه منو در خريد يكي از اين نوع مودم ها ياري كنيد:!:
ممنون
لطفاْ يه نفر جواب منم بده :(
من يك مودم U.S.Robotics internalخريدم كه واقعاْ خوب كار ميكنه
فقط يك سوال دارم:
روي برد اين مودم يك فيش هست(JP2) اين فيش چيه و چكار ميكنه
باز هم از همه ممنونم .
سلام mehdi_everex در ايران مودم مودم U.S.Robotics Internal فقط(99٪) يك نوع هست.اگر مودم External ميخواي بگو.