اگه یه فیلم Divx رو بهDVD تبدیل کنیم کیفیتش خیلی با نسخه dvd فرق می کنه؟
زیرنویسش رو نمیشه کاری کرد؟
Printable View
اگه یه فیلم Divx رو بهDVD تبدیل کنیم کیفیتش خیلی با نسخه dvd فرق می کنه؟
زیرنویسش رو نمیشه کاری کرد؟
سلامنقل قول:
به زودی تاپیک آموزشش رو تو انجمن میتونید ببینید
بله
به هر حال با هم فرق دارن
تو قسمت دانلود فيلم فروم چند وقته فيلم هاي 350 مگابايتي با عنوان Highly Compressed ميبينم .
ميخواستم بدونم كيفيت اين فيلم ها به طور مثال در مقايسه با فيلم هاي 700 مگابايتي چطوره ؟
سلامنقل قول:
فرمتشون H264 هستش
کیفیتشون خوبه
یه ذره رزولوشن دست کاری شده
کلا فرمت دوست داشتنیه
سلامنقل قول:
اون وقت با چه برنامه یا codec باز می شه؟؟؟
با تشکر...
سلامنقل قول:
توضیحات
برنامهکد:http://en.wikipedia.org/wiki/H264
کد:http://www.leadcodecs.com/Codecs/LEAD-H264.htm
فیلمایی با پسوند rar رو با چی باید باز کرد؟
سلامنقل قول:
rar پسوند فايل تصويري نيست.اين فايلها رو بايد با برنامه اي مثل winrar از حالت فشرده خارج كنيد تا فايل(يا فايلهاي) اصلي به دست بياد.
این کارو کرددم اما این خطا رو میده:
the archive is eitherin unkown format or damaged
c:\downloads.malena.part05.rar
الو
SK8ER BOi عزیز
تشریف نداشته بیدین
منتظر جواتون بیدم!
اين فيلمي كه دانلود كردي چند قسمتيه.نقل قول:
بايد تمام پارتها رو بريزي تو يه فولدر بعد روي پارت اول كليك راست كني و Extract here رو بزني.
ببین من این کارو کردم .ولی مثل اینکه ای Error ول کن ماجرا نیست
خطا:
Download\new Folder\bitter_moon.part1.rar :the Archiveis Either In Unkown Format Or Damaged
ببينم با همه فيلمهاي چند قسمتي كه دانلود مي كني اين مشكلو داري؟آخه دفعه قبل توي خطايي كه نوشته بودي اسم فيلم ديگه اي بود.نقل قول:
مطمئني كه همه پارتها رو كامل دانلود كردي و توي اون فولدر گذاشتي؟؟اگه اينطوره ديگه نمي دونم مشكل از كجاست
:20: اره همشو دانلود کردم .با همه فیلما مشکل دارم
به هر حال ممنون از توجهت
سلام
فرق پسوند فرمت ت های تصویری MPEG1 و MPEG2 چیه؟؟ اصلا با هم فرق می کنه یا همون mpg هستش؟؟؟
اگه فرق نمی کنه ؛ از کجا می شه فهمید MPEG2 هست یا MPEG1 ؟؟؟
تا اونجایی که من اطلاع دارم MPEG2 مربوط به سوپر وی سی دی و دی وی دی میشه. که تو دی وی دی پسوندش VOB هست. اما MPEG1 همون mpg معمولیه.
ضمنا کیفیت MPEG2 هم نسبت به MPEG1 بیشتره.
:40:
سلام دوست عزیز.نقل قول:
شاید فیلم هایی که شما دانلود کردین از اون مواردی باشه که باید پسوند اونا رو به avi تغییر داد.
برای اینکار هم خود نرم افزار WinRAR بهترین گزینه هست. نرم افزار رو اجرا کنید و آدرس محل فایل رو وارد کنین. حالا روی فایل مورد نظر راست کلیک کرده و rename رو انتخاب کنین. سپس پسوند رو از rar و یا zip به avi تغییر بدین. امیدوارم مشکلتون حل بشه.
:40:
سلام
یه سوال »»» من توی پست اول درست متوجه نشدم که کیفیت DvdScr چطوره !!!
این سوالی که کردم در مورد فیلمه 300 که کیفیتش DvdScr و حجمش 1.35Gb .... میخواستم بدونم کیفیتش نسبت به DvdRip چطوره ؟ ... هنوزم دانلودش نکردم ...
این لینک دانلودشه
با تشکرکد:http://portal.sunline.net.ua/films/300_Spartancev_DVDscr.avi
سلامنقل قول:
به طور کلی
کیفیت DVDScr از DVDRip پایین تره
تصویر کدرتر هستش
و در برخی ورژن ها ... بالا سمت راست یه تایمر مشاهده میشه
----------------------------------------------------
الان فیلم 300 با کیفیت DVDRip منتشر شده
پیشنهاد میکنم اینو دانلود نکنید
من فکر میکردم هر چقدر فیلم حجم بیشتری داشته باشه باید کیفیتش هم بهتر باشه ...نقل قول:
بابت راهنماییت ممنون ...
سلامنقل قول:
این اصل کلی نیست
به فرمت و نسخه و اینا هم بستگی داره
سلام
راستيتش من يه تعداد فيلم با فرمت divx خريدم در اين فيلم ها فيلم ( Syriana) صداش خيلي ضيعف پخش ميشه انگار از ته چاه در مياد
يكي از دوستان گفته کدک ac3 رو نصب كن و در كنترل پانل تنظيمات مربوط به اون رو انجام بده ... ميخواستم بدونم ميتونه اشكال از كدك باشه؟ چون من كلي فيلم ديدم كه اين مشكل رو نداشته
يه سوال ديگه هم داشتم چرا تو اين فروم مثه پرشين تولز بازار خريد و فروش و يا اشتراك فيلم نداريم؟
ببخشيد كه سوالات من ربطي به اين تاپيك نداشت
يا حق
سلامنقل قول:
بله مشکل شما همون فرمت ac3 هستش
پلیر KM PLayer رو هم نصب کنید مشکلتون حل میشه
--------------------
با اینکه ربطی نداشت
برای اینکه خرید و فروش خلاف قوانین سایت هستش
نقل قول:
مشكل حل شد مرسي دوست من
اما فقط با KM PLayer وقتي اجرا ميكنم صداش خوبه باBS Player و مديا پلير باز هم صداش كمه به هر حال از راهنماي شما دوست خوبم ممنونم
در مورد خريد و فروش هرچي قوانين سايت بگه همونه اما آيا اشترك رو هم سايت ممنوع كرده؟
يا حق
سلامنقل قول:
متاسفانه وقتی بحث share رکدن پیش بیاد
نا خودآگاه بحث خرید و فروش هم پیش میاد
چیزی که متاسفانه الان خیلی زیاد شده
ممنون
من یه فیلم دارم دانلود میکنم که فرمتشavi.
تو انجمن معرفی شده بود و نوشته بودDVD Rip
میخواستم بدونم کیفیتش واقعن DVD Rip است
سلامنقل قول:
از این تاپیک باید استفاده کنی عزیزم
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=107034
دوست محترم Amin
مرسي به خاطر راهنمايي ها و وقت گذاشتن براي دوستان
يا حق
منظورم این بود که فرمتavi. کیفیتش چه طورهنقل قول:
نمی دونم به موضوع تاپیک ربط داره یا نه ولیمی پرسم ....
من فیلم آپاکالیپتو اثر میل گیبسون رو از سایت takcinema.com دان کردم که 3 بخش هستش ولی وقتی می خوام extrat بکنم میگه :
! C:\Downloads\apa2006\apa2006.part1.rar: CRC failed in apa2006.avi. The file is corrupt
تو رو خدا کمک کنین 1 گیگ دانلود کردم ، خیلی حیف می شه ...
سلام
فیلم با فرمت Avi هم میتونه کیفیتش DVDRip باشه هم TS هم CAM ...ربطی ندارن به همنقل قول:
پارت اول damage شدهنقل قول:
دوباره دانلود کنید
سلام .من یه فیلم spiderman 3 رو دانلود کردم و اسم فایل هم Spider-Man 3 (2007).DVDRiP.XViD و فرمت اون avi هست. فیلم صدا داره. اما تصویر نه! البته کدک رو پیدا نمی کنه. خواستم ببینم سرکار بودم دانلود کردم یا اینکه یکی از این برنامه های کدک رو دانلود کنم مشکل حل می شه؟ (حجم فیلم 700 مگ)
+++
vista codec pacage رو نصب کردم حالا فیلم رو هم پخش می کنه کیفیت هم dvdrip هست و عالیه اما یه مشکل بزرگ:
من داشتم برای transformers سرچ می کردم که همه نتیجه ها مربوط بود جز این. اتفاقا مورد سوم چهارم هم بود. من هم دانلودش کردم. اما الان دارم می بینم spiderman3 هم نیست و resident evil هست (فیلم با چند تا تصویر مربع شکل که دور یک مربع می گردن شروع می شه و یکی می گه اسمش آلیس هست و بعد از چند دقیقه هم اسم کمپانی constantin film رو می نویسه و بعد هم اسم فیلم resident evil) !
داشتم برای transformers می گشتم. spiderman3 پیدا شد. resident evil بود!
چطور هست حالا این resident evil ارزش دیدن داره؟
اطلاعاتت در مورد فرمت فيلم ها عالي بود چون واقعا آدم تو تورنت نمي دونست كدومو دانلود كنه
سلام من یک مشکلی با بعضی از فیلمای دانلودیم دارم. اکثر فیلمای avi وقتی با جت ائودیو باز میکنم صدا و تصویر بعد از چند لحظه بهم میریزه باید pause کنم تا دوباه میزون شه. فایلم خراب نیست چون تو کامپیوترهای دیگه مشکلی نیست.
میشه کمک کنین. فقط نگین با یه برنامه دیگه ببینم.
این مشکل با فایلای mkv , mp4 هم دارم
سلامنقل قول:
2 حالت داره
یا مشکل کدک دارین و باید از اول نصب کنید کدک ها رو
یا اینکه فیلمی که دانلود میکنید موقع دانلود خراب میشه (که طبق گفته خودتون احتمالش ضعیفه)
نقل قول:
دقیقا متوجه نشدم. چه کدکی باید نصب کنم تا درست شه؟
گفتید نگم برنامه دیگه!
اما به هر حال توصیه من استفاده از windows media player هست.
+++
و در مورد کدک ها: vista codec pacage رو نصب کنید. خیلی عالی هست.
سلامنقل قول:
من K-lite Mega codec Pack رو پیشنهاد میکنم
نقل قول:
البته اگه خود پک برنامه DivX رو هم نصب کنی خودش کدک لازم رو داره
مرسی از راهنماییهاتون.نقل قول:
من هم این کدک هم کدک ویستا رو نصب کردم
جفتشون یه نرم افزارم داشتن که با اونا فایلم کار میکردن. ولی همچنان با jetaudio همون طوریه
باید چیزی رو تنظیم کنم تا درست بشه؟
الان divx رو هم امتحان میکنم